Yusby-paneeli

OSB-levyt: tyypit, koot, tekniset tiedot, valmistajat, valokuvat ja videot

Orientoituja lastulevyjä kutsutaan myös OSB, OSB tai OSB, vähitellen siirtymällä muita sahanpurujen ja puupintojen tuotteita.

kiitos sen valmistettavuus ja erinomaiset ominaisuudet kestävyydestä ja joustavuudesta, OSB - paneeleja käytetään menestyksekkäästi runkorakenne seinien verhous, kattolevy, osioiden luominen.

Tuote itsessään on kangas puristetusta ja liimattua lastuja, sahanpurua ja lastutusta. Jos katsot häntä valokuva, niin näet, että kangas koostuu useista kerroksista.

ulkoinen kerrokset järjestetään yleensä pituussuunnassa, ja sisäinen kerros - ne ovat kohtisuorassa. Tiiviisti kyllästetty, hartsit ja vahat, kerrokset antavat erityisen vahvuuden itse tuotteelle.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, sinä opit: millaisia ​​OSB-levyjä on olemassa, mitä etuja heillä on, missä niitä yleensä käytetään. Pidämme tarkastelu suurin kysyntä tänään tuottajia laatat OSB, yrittää siis helpottaa valintasi.

Tähän mennessä rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat seuraavat tyypit lastulevyt:

 • OSB-1. OSB-levyn alkuperäinen laatu. Rakenteella on pieni tiheys. Haittana on kosteudenkestävyyden puuttuminen. Tämäntyyppinen tuote käytetään pääasiassa huonekalujen valmistukseen;
 • OSB-2. Hyvin lujuus ja tiheä rakenne. Mutta kuten ensimmäinen brändi, ei siedä kosteus;
 • OSB-3. Eniten yhteinen eräänlainen suuntautunut lastulevy. Vahvuutensa ansiosta kosteuden kestävyyteen voidaan käyttää vaipan rungon taloja. Kiinnitä huomiota! Tuote säilyttää ominaisuutensa kosteuden lyhytaikaisissa vaikutuksissa. Siksi, kun käytetään esimerkiksi kylpyhuoneessa, paneelin pinta vaatii lisä- suojaus. Maalaus ja vedenpitävä kyllästäminen auttavat tuotetta kestämään veden vaikutuksen;
 • OSB-4. Raskaana oleva kangas, joka kestää veden vaikutusta pitkään. Haitta - korkea kustannukset.

OSB-levyjen ammattilaiset paljon enemmän kuin miinukset. Tässä on heidän tärkeimmät edut:

 • joustavuus. Levyjä voidaan käyttää seinämiin, olettaen hieman taivutusta. Tällöin levy ei repeä, kuten esimerkiksi vaneri;
 • vedenpitävä OSP-tuotemerkit soveltuvat ulkoinen Käytä esimerkiksi seinän vuorauksen huvimajaan tai varikkoon. OSB 3 ja OSB 4 vastaavat hyvin kosteutta säilyttäen alkuperäiset ominaisuudet;
 • vahvistamisesta materiaali luotettavasti pysyy kankaan rakenteessa;
 • Jalostuksen sopivuus. OSB-levy on helppo kynnellä, porataan standardipuustyökalulla. Teroituslevyille on mahdollista käyttää moottorisahaa;
 • edullinen kustannukset;
 • OSB-levy on hyvä sopii koristeluun. Pintaan voit maalata maaleja, lakkoja, kipsiä, peittää tuotteen tiilimuuraamalla jne.;
 • Pitkä käyttöikä. Lisäkäsittelyllä palonkestävien yhdisteiden kanssa levyn OSB-käyttöikä saavuttaa 300 vuotta;
 • Suuri lujuus;
 • Ei kutistu;
 • Helppo asennus levyt eri pinnoille;
 • Ympäristöystävällinen materiaali;
 • Haluttaessa liesi lakatut, tulossa täydelliseksi tuotteeksi.

OSB-levyjen puute yksi - jotkut valmistajat käytetty niiden koostumuksessa liimataan formaldehydin ja muiden ihmisten terveydelle haitallisten hartsien sisältöön.

OSB-levyjen tekniset ominaisuudet

Tärkeimpään tekniseen OSB-kortin parametrit ovat:

 • paksuus tuotteet;
 • suorakulmaisuus / suoruus;
 • kimmokerroin;
 • vahvuus taivutus;
 • sivuttainen jännitys;
 • Formaldehydipitoisuus mg / 100 g;
 • prosenttiosuus täysi turvotus materiaali 24 tunnin ajan veden upottaminen.

Myös OSB-paneeleiden ominaisuudet sisältävät niiden mitat ja paino. Näillä parametreilla kannattaa asua tarkemmin.

Ja tässä on tietoa profiloidusta säteestä.

Suunnattujen lastulevyjen mitat ja paino

paksuus tuotteita on valikoima 8-25 mm. Tämän parametrin osalta levyn OSB voidaan jakaa kolme ryhmä:

Kankaan paksuudesta riippuu paino tuotteita. Esimerkiksi: levyn paksuus on 8 mm, paino on 16,6 kg; paksuus - 9 mm, paino - 18,4 kg; paksuus - 10 mm, paino - 20,6 kg ja niin edelleen.

Seuraavat mitat suuntautuneet lastulevyt ovat suosituin tänään:

 • 2440 x1220 mm. Yleinen koko, jota käytetään yleisimmin rakentamisessa;
 • 2500x1250 mm. Eurooppalainen tuotteiden standardi;
 • 2440 x 590 mm. Harvinainen koko, yleisimmin lattioiden kattamiseen.

Mistä ostaa OSB-levyt ja niiden likimääräiset kustannukset

Osta nyt OSB-levyt ovat saatavana rakennuksessa supermarketeissa, rakennusmateriaalikaupoissa ja verkkokaupoissa. Tuotteiden hinta riippuu laatan tyypistä, sen paksuudesta ja valmistajasta.

Keskimäärin paksu levyt 8 mm valmiina 400 ruplaa yksittäin, paksuus 9 mm on arvoa 500 ruplaa, paneeli 10 ja 12 mm - alkaen 600 ruplaa per arkki.

Venäjän markkinoilla OSB-levyjä niin onnistunut tuottajia seuraavasti:

 • Norbord (Kanada). Yksi suosituimmista OSB-levyjen tuotantoyrityksistä. Tuotteet ovat hyvä äänieriste, kestävät kantoja, eurooppalaisten laatustandardien noudattaminen. Tuotannossa käytetään lähinnä havupuita kuusi ja mänty;
 • Glunz (Saksa). OSB-levyjen valmistaja tuotenimellä «AGEPAN». Tuotteen ominaispiirteet: ympäristöystävällisyys, lujuus, kosteuden kestävyys, epämuodostuma, mittatarkkuus;
 • Egger (Itävalta). Korkealaatuiset tuotteet. tuotteet Egger jolle on ominaista korkea kulutuskestävyys, laaja hinta- ja levykoko sekä niiden muodon vakaus.
 • Krono (Sveitsi). Puulastulevyjen tuottaja, jolla on maailmanlaajuinen maine. Tuotteille on ominaista korkea laatu, kestävyys, absoluuttinen turvallisuus (palava materiaali);
 • Arbeš (Kanada). Yritys valmistaa korkealaatuisia OSB-levyjä, joilla on hyvät parametrit höyryläpäisevyydestä, lujuudesta, äänieristeestä, lisääntyneestä lujuudesta. levyt Arbekov on pieni paino ja edullinen;
 • Grant (Kanada). OSB-levyjen tuotannossa käytetään pääasiassa mäntyä, harvemmin lehtikuusia. Erinomainen suhde hinta - laatu;
 • Louisiana Pacific Corporation (Yhdysvallat). Tämä yhtiö omistaa patentti ACI®-kaavan (OSB-levyn kestävyyden lisääminen kosteuteen ja aggressiivisiin ympäristöihin) sivusuunnan katkaisupisteen suojauksella. tärkein edut: kosteudenkestävyys, mittatason vakaus, helppo käyttö, eurooppalaisen vaatimustenmukaisuus standardi laadun.

OSB-laatan kustannukset riippuvat valmistajan tyypistä ja koosta. Esimerkiksi:

OSB-levyjä voi ostaa vähittäiskaupassa tai irtotavarana (levyjen hinnat kuormalavoissa yleensä vähittäismyyntihinnan alapuolella).

Yhteenveto tuloksista. OSB-laatat - laatu, nykyaikainen materiaalia, jota käytetään laajasti rakentamisessa ja joka täysin perustelee sen arvoa.

Arviot OSB-paneeleista - enimmäkseen positiivisia. tärkeä, lähestyä tämän materiaalin valintaa. Vain aineen perusteellinen opiskelu voi välttää virheitä.

alkaen tämä video Tulet selville, missä OSB-levyjä käytetään:

Pidätkö artikkelista? Tilaa sivuston päivitykset RSS: n kautta tai noudata päivityksiä Facebookissa, Twitterissä tai Google Plussa.

OSB-levyt: paksuus ja mitat, hinnat, tekniset ominaisuudet

OSB-arkkia käytetään laajasti rakennusosien väliseinien, kattojen, kattojen, seinäasennusten, muiden materiaalien vuoraukseen ja pakkaamiseen. Teknisillä ominaisuuksilla ne ylittävät selvästi jo tuttujen lastulevy- ja puukuitulevyjen. OSB-levyjen valinta ja ostaminen: paksuus ja mitat, hinnat - ovat ratkaisevia tekijöitä. Sopivan materiaalin hankkimiseksi tutustut luokitukseen, kunkin tuoteryhmän ominaisuuksiin ja niiden käyttöalueisiin.

Päinvastainen lastulevy on erinomainen vaihtoehto puulle

OSB-levyt luokitellaan ja niiden valmistusmenetelmät

Lyhenne OSB tarkoittaa "orientoitua lastulevyä". Tuotannossa oleva materiaali on puulastu tai siru. Tuotantoprosessissa useita tällaisten sirujen kerroksia puristetaan keskenään kohtisuorassa suunnassa. Tätä varten lisätään erityistä polymeerimateriaalia hartsin ja muiden sitovien lisäaineiden perusteella.

OSB-levyjen valmistus

Riippuen tuotteen hienoista piirteistä, saaduista ominaisuuksista ja käyttötarkoituksen käyttötarkoituksesta, ne voidaan jakaa neljään ryhmään:

 1. OSB-1 - käytetään luomaan tuotteita, jotka on suunniteltu käytettäväksi matalassa kosteudessa. Esimerkiksi tällaisia ​​levyjä käytetään huonekalujen valmistukseen tai puupakkaukseksi.
 2. OSB-2 - käytetään sisäisten laakerirakenteiden rakentamiseen. Tätä tuoteryhmää saa käyttää vain kuivissa tiloissa.
 3. OSB-3 - käytetään luomaan seiniä, pääosaa ja kantavia rakenteita korkeassa kosteudessa.
 4. OSB-4 on kestävin ja vedenpitävä ryhmä. Käytetään erikoistuneina rakennusmateriaaleina. Tällaiset levyt kestävät huomattavia kuormia.

Hyödyt käyttää OSB: tä rakentamisessa

On huomattava, että noin 90% kaikista markkinoilla olevista tuotteista on OSB-3-levyjä. Koska nämä levyt ovat kaikkein yleisimpiä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat niiden käytön monenlaisissa teoksissa, mukaan lukien vähäisten rakennusten rakentaminen.

Vanerilevyn paksuus ja mitat: hinnat, lajikkeet ja sovellukset. Tuotannon, ominaisuuksien, perustyyppien, etujen ja haittojen ominaisuudet. Rakennusmateriaalien markkinoiden tarkastelu.

OSB-levyn ominaisuudet ja vakiokoot

Neuvostoliiton jälkeisissä maissa tätä materiaalia käytetään melko äskettäin, mutta Yhdysvalloissa ja Euroopassa OSB-laattoja käytetään laajasti rakentamisessa lukuisten ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi:

 • sopivat laatat koot. Vakioparametrit ovat 1,22 x 2,44 m;
 • yksinkertainen soveltaminen ja käsittely. OSB-levyt sopivat täydellisesti mekaanisiin vaikutuksiin, kuten sahaukseen. Manuaalisen tai sähkötyökalun avulla voit helposti katkaista vaaditun osan, välttäen halkeamien tai sirujen ulkonäköä ja saada OSB-arkin haluamasi koon;
 • materiaalin lujuus. Orientoidut lastulevyt kestävät raskaita kuormia. Samanaikaisesti niiden jäykkyys mahdollistaa kiinnittimien kiinnityselementit, esimerkiksi naulat, ruuvit ja ruuvit. Tämän vuoksi ne ovat helposti liitetty toisiinsa, muodostaen kiinteän rakenteen. Tällä indikaattorilla OSB-levyt eivät ole huonompia jopa massiiviselle puupaneelille;

Pääpiirteistä OSB

 • helppo viimeistely. Päättymisen jälkeen asennustyöt, levyt voi yksinkertaisesti maalata tai käyttää toimittamaan kaikki pinnoitteet;

Vinkki! Ennen kuin haet rappaus OSB-levyt muista poistaa kaikki vikoja pinnalla ja perusteellisesti pohjustetaan koko kone.

 • kevyt. Standardin arkin koko 9 mm OSB levy painaa vain 18 kg. Tämä on helppo kuljettaa materiaalia ja se nostetaan halutulle korkeudelle;
 • edullisia. OSB-levyt ovat edullisia rakennusmateriaali, hinta per neliömetri keskimäärin 150 ruplaa.

Sovellusalueita OSB-levyt

Edellä mainitut ominaisuudet tämäntyyppisen rakennusmateriaali tekee sovellettavissa monilla työtä. OSB käytetään paitsi rakennusten rakentamisessa, mutta myös huonekalujen tuotantoon ja pakkaussäiliöt sekä viimeistelyyn sisäpuolella kuorma, laivoissa ja junissa.

OSB-levyt ovat yksi tärkeimmistä rakenne- materiaalin

Työlajeja kustannukset tuotettua eniten OSB:

 • asennus katot ja väliseinien, rakentaminen sekä sisäisen ja ulkoisen seinät matalien rakennusten. Tätä tarkoitusta varten levy toisen ja kolmannen luokan paksuus 9-12 mm. Tällaiset paneelit voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuoraan;

Uunit käytetään kehyksessä talonrakennuksessa

 • lattiapinnan. Tässä tapauksessa levy on sijoitettu kohtisuoraan erityinen tukkien, jotka toimivat perustana. Tätä tarkoitusta varten paksumpia levyjä - 18-22 mm, mikä mahdollistaa tarjota lisää lämpö- ja vedenpitäväksi;

OSB-levyjen käytetään substraattina alle lattia, laminaatti

 • kiinteä kattoruoteisiin. Se soveltuu parhaiten tämän koko ja paksuus kosteudenkestävä levyt RSD-3. Hinta ja laatu ovat sopusoinnussa kaikki tarvittavat vaatimukset. Yllä voit järjestää kattoliusketuotantolaitoksen metallista tai rullamateriaaleilla;

OSB jatkuva joustava rimat alle vyöruusu, sauma katto

 • pystytys väliaikainen aidat. Kosteudenkesto uunit Ryhmä-3 voit käyttää niitä koristamaan aitoja tai suojarakenteita.

Vinkki! Jos käytät OSB aiot päällystää seiniä, sinun täytyy ensin asettaa oikeaan erityinen metallirakenteita, joka toimii pohjana vahvistamista. Tässä vaiheessa laahaa tai laatikoissa pitäisi olla enintään 400 mm.

Valitsemalla OSB levyt: paksuus ja mitat, hinnat

Määritetään sitä tarkoitusta varten, josta levy, jota käytetään, voi edetä valinnan paksuus ja koko levyjen RSD. Hinta riippuu paitsi näitä parametrejä, mutta myös valittu valmistaja. Tähän mennessä, hinta per arkki OSB 3 mm ja koko 2440h1200h9 vaihtelee 500-650 ruplaa kappaleelta. Kustannukset paksumman arkin korkeampi hinta ja koko 1250h2500h18 mm OSB-levyt tehdä noin 1000 ruplaa kappaleelta.

OSB on erittäin luotettava, todistettu rakentamiseen ja korjaamiseen

Siksi ei ole tarpeen hankkia levyjen ylempään luokkaan kuin on tarpeen. Tämä johtaa taloudellisiin kustannuksiin, joita ei tarvita. Parempi ottaa sopivan kokoinen, hinta ja paksuus vanerilevy OSB suositellaan tämäntyyppistä työtä hyvämaineinen valmistaja.

Vinkki! Jos maallikko rakennusalalla, se on parempi ostaa levyn vakiokoko. Niin se on helpompi laskea oikea määrä. Ja missä sitä tarvitaan, voit aina edelleen leikataan levyiksi. Lisäksi useimmat ohjeita, jotka annetaan Internet, standardi levyt suuntautunut mitat.

Luova sisustus ratkaisu OSB

Tutkittuaan ehdotettu eri kokoja ja hinnat OSB näet, että se on edullinen ja monipuolinen rakennusaine, jonka avulla voit suorittaa paljon erilaisia ​​töitä helposti. Ja kaikki tämä, nämä levyt ovat turvallisia ympäristölle ja terveydelle.

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat

DSP-levyt: koko, hinta ja materiaalin ominaisuudet

Seinälevy MDF: hinnat, luettelo valokuva ideoita ja perusselitelmin

Mitat tuhkakivi ja tekniset tiedot

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja soveltaminen

Vedenpitävä laminaattilattia 12mm 33 luokka, Saksa: tekniset, valmistajat ja hinta

Mikä on CSS vaneri, ja miten sitä käytetään?

Liesi CSS - rakennusaineena puuntuotannon jota käytetään esimerkiksi haapa ja mänty. Perustuotteeseen - suurikokoisen siru, jota käytetään sitomiseksi hartsin paineen alaisena ja korkeassa lämpötilassa. Nykyään tämä materiaali on erittäin suosittu rakennusalalla. Rakentajat ovat aktiivisesti mukana OSB lähes kaikkialla: uudistumiselle laatikoita katon alla ja jopa seinät ja lattiat.

Luonnehdinta käytetyn materiaalin

Se oli aiemmin uskottiin, että tämä aines on peräisin kaikkien tiedossa lastulevystä, se ei ole niin. Suurin ero näiden materiaalien on järjestely pelimerkkejä. Ylemmissä kerroksissa se on pitkittäinen järjestely, ja sisustus - rajat. Tyypillisesti, kerrosten lukumäärä - 3 tai 4.

Deciphering OSB - on suunnilleen lastulevy. Sen tuotanto käyttämällä siru pituus 7,5-15 cm, ja leveys - 1-1,2 cm, paksuus - 0,5-0,8 mm. Valmistuksen jälkeen tuote sakot jäävät, joihin liittyy kenttään valmistuksen eri lastulevyjen tai siirrettiin kuivausuuniin.

Mikä on vedenkestävä vaneri ulkokäyttöön löytyvät tässä artikkelissa.

Monet valmistajat tuottavat laatat CSS seuraavassa merkintä:

 1. CSS 1- kytkeytyy alennettu kosteus tasolla, jossa on tiukat vaatimukset lujuuden parametrit.
 2. CSS 2- sovellettu asennuksen aikana kantavien rakenteiden tiloissa, joissa ei ole vaikutusta kosteuden.
 3. CSS 3- halutaan asentaa tiloihin, joissa on painava käyttöolosuhteissa eli tarve lujat ja kosteutta. Tästä syystä kustannukset levy on paljon suurempi kuin toiset.

Vaneri OSB arkin koko ja muut ominaisuudet rakennusmateriaali löytyy tässä artikkelissa.

Jos puhumme ominaisuudet, jotka ovat useimmiten kuin OSB seuraavat vaatimukset:

 1. työstettävyys - helppo käsittely materiaali saadaan aikaan käyttämällä tavanomaisia ​​kirvesmiehen työkaluja. Tämän seurauksena levy voidaan vapaasti leikata ja hioa, höylätty, porattu reikiä ja kynsien kynnet.
 2. pidätyskyky. Koska osa materiaalista on suuri koko pelimerkkejä. Se mahdollistaa täydellisen pidon kiinnikkeet. Hammer kynnet sallittu portaissa 6 mm eikä pelätä, että halkeamia. Myös artikkeleita voidaan liimata käyttämällä puuliimaa, mutta ennen sitä kävellä pinnalla hiekkapaperilla. Jos OSB sovelletaan ulkopuolelta, on välttämätöntä peittää ne maalilla koostumus. Kiitos hänelle, puu ei kohdistu negatiivisia vaikutuksia saostuminen.
 3. fysikaalisia parametreja. Tiheyden arvo voi vaihdella pienen välin sisällä. Täällä kaikki valmistajan määrittelee.
 4. Taso vedenkestävyys. Koska CSS levyt - puinen tuote, se reagoi muutoksiin kosteuden. Tällainen materiaali täyttää vaatimukset, jolloin materiaaliominaisuudet ei pitäisi muuttaa lämpötilassa 20 astetta ja 65%: n kosteudessa. Useimmat "kiinteä" tässä yhteydessä katsotaan liesi CSS 3.
 5. paloturvallisuus. Edellä CSS levyt tehtiin useita palotestistä ja liekin etenemisnopeus. Tuloksena tällaisista tutkimuksista ovat aktiivisia, jolloin materiaali saa käyttää ulkokuoressa talojen, mutta tietyn palonkestävyys. Kuitenkin, urakoitsijat voidaan tarvita täysin täyttää tilan kehyksen tällaisessa palamatonta materiaalia, kuten mineraalivillaa.

Artikkelissa luetellaan lajikkeiden vanerista ominaisuuksien tan 4 huhtikuussa.

Video - selittää usb vaneri:

Prosessi sellaisten tuotteiden valmistamiseksi, parannetaan jatkuvasti, jolloin seuraavat edut voidaan todeta CSS levyt:

 1. Kun läsnä on homogeeninen rakenne, jolloin mahdollista suojata tuotteen erottamisesta ja halkaisu.
 2. Erityistä huomiota pelimerkkejä, joka voi täysin pitää kiinnikkeiden ja salli kosteutta tunkeutua.
 3. Käsittelyn helppous.
 4. Todella laadullisesti soveltaa ponttiliitoksella.
 5. Ei menoa äkilliset lämpötilan ja mekaanisista tekijöistä.
 6. Korkea lujuus matalissa paksuus. Jos rakentaa talon tällaisen materiaalin, sitä ei voida alistaa maanjäristys, toisin kuin kivitalo. Syynä on, OSB on erityinen elastinen ja joustava.
 7. Ympäristötekijä, jolla materiaali on ehdottoman turvallinen ihmiskehoon.
 8. Edullinen hinta verrattuna perinteisiin puutavaraa.

Mikä on vedenkestävä vaneri Bakeliittipäällysteiset 2440h1220h20 voi lukea täältä.

Mitä net, sitten löytää jotain hyödyllistä vaikeaa. On tärkeää noudattaa varotoimia, jotka on kehitetty, kun puun työstöön. Esimerkiksi hoidettaessa OSB on suojattava terveyttä puusta terva, joka liittyy karsinogeeniksi. Voit tehdä tämän, sinun on laitettava hengityssuojaimet. Kun verrataan etuja ja haittoja OSB tulisi ymmärtää, että määrä etuja tässä paljon enemmän kuin miinuksia.

Usb vaneri koot ja muut tiedot on määritelty tässä artikkelissa.

Valmistajat tarjoavat tätä materiaalia mitat määräytyvät käsittelyn reunat:

 • levy sileät reunat otetaan mitat: 2500h1250, 2440h1220 mm;
 • levyt kielen on sellaiset mitat: 2500h1250, 2450h590, 2440h590, 2440h1220 mm.

Parametri tässä tapauksessa paksuus voi vaihdella 9-22 mm. Kaikki riippuu siitä, minkälainen liesi. Tarjonta materiaali siirretään paketteina, joissa arkkeja, jotka saavuttavat 35-100 kappaletta.

Mitä pitäisi olla paksuus vanerin laminaatin puulattioiden löytyvät tästä artikkelista.

Tänään, CSS harjoittaa valmistus levyjen paljon tehtaita. Mutta korostaa suosituimpia, voit:

 • Krono;
 • Kronospan;
 • Egger.

Sovelletaan esitetyn materiaalin on erittäin edullinen rakennusalalla. Syynä on se, että koska saat 100% puusta alhaisin kustannuksin. Arvokas voi olla erilainen, se riippuu kriteerien, kuten valmistaja, täyteaine ja mitat.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki erot vaneri FK ja FSF.

Kuinka paljon on materiaali? Nykyään hinta laatan CSS vaikuttaa myös maassa, jossa se on tuotettu. Keskimäärin 1 m2 saat 180-400 ruplaa. Myös kuluttaja voi tarjota tavaran muodossa valmiin levyn.

Mikä on vaneri WBP voidaan oppia lukemalla artikkelin.

CSS levyt - tämä on erittäin kustannustehokas ja ympäristön kannalta hyödyllistä materiaalia. Se on aktiivisesti käytetään eri aloilla rakentamisen. Tällainen investointi rahaa on erittäin kannattavaa, koska saada vankka, luotettava ja ympäristöystävällinen suunnittelu OSB annat eivät ole niin paljon rahaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin