Yusbi listahinnan

Mikä on CSS vaneri, ja miten sitä käytetään?

Liesi CSS - rakennusaineena puuntuotannon jota käytetään esimerkiksi haapa ja mänty. Perustuotteeseen - suurikokoisen siru, jota käytetään sitomiseksi hartsin paineen alaisena ja korkeassa lämpötilassa. Nykyään tämä materiaali on erittäin suosittu rakennusalalla. Rakentajat ovat aktiivisesti mukana OSB lähes kaikkialla: uudistumiselle laatikoita katon alla ja jopa seinät ja lattiat.

Luonnehdinta käytetyn materiaalin

Se oli aiemmin uskottiin, että tämä aines on peräisin kaikkien tiedossa lastulevystä, se ei ole niin. Suurin ero näiden materiaalien on järjestely pelimerkkejä. Ylemmissä kerroksissa se on pitkittäinen järjestely, ja sisustus - rajat. Tyypillisesti, kerrosten lukumäärä - 3 tai 4.

Deciphering OSB - on suunnilleen lastulevy. Sen tuotanto käyttämällä siru pituus 7,5-15 cm, ja leveys - 1-1,2 cm, paksuus - 0,5-0,8 mm. Valmistuksen jälkeen tuote sakot jäävät, joihin liittyy kenttään valmistuksen eri lastulevyjen tai siirrettiin kuivausuuniin.

Mikä on vedenkestävä vaneri ulkokäyttöön löytyvät tässä artikkelissa.

Monet valmistajat tuottavat laatat CSS seuraavassa merkintä:

 1. CSS 1- kytkeytyy alennettu kosteus tasolla, jossa on tiukat vaatimukset lujuuden parametrit.
 2. CSS 2- sovellettu asennuksen aikana kantavien rakenteiden tiloissa, joissa ei ole vaikutusta kosteuden.
 3. CSS 3- halutaan asentaa tiloihin, joissa on painava käyttöolosuhteissa eli tarve lujat ja kosteutta. Tästä syystä kustannukset levy on paljon suurempi kuin toiset.

Vaneri OSB arkin koko ja muut ominaisuudet rakennusmateriaali löytyy tässä artikkelissa.

Jos puhumme ominaisuudet, jotka ovat useimmiten kuin OSB seuraavat vaatimukset:

 1. työstettävyys - helppo käsittely materiaali saadaan aikaan käyttämällä tavanomaisia ​​kirvesmiehen työkaluja. Tämän seurauksena levy voidaan vapaasti leikata ja hioa, höylätty, porattu reikiä ja kynsien kynnet.
 2. pidätyskyky. Koska osa materiaalista on suuri koko pelimerkkejä. Se mahdollistaa täydellisen pidon kiinnikkeet. Hammer kynnet sallittu portaissa 6 mm eikä pelätä, että halkeamia. Myös artikkeleita voidaan liimata käyttämällä puuliimaa, mutta ennen sitä kävellä pinnalla hiekkapaperilla. Jos OSB sovelletaan ulkopuolelta, on välttämätöntä peittää ne maalilla koostumus. Kiitos hänelle, puu ei kohdistu negatiivisia vaikutuksia saostuminen.
 3. fysikaalisia parametreja. Tiheyden arvo voi vaihdella pienen välin sisällä. Täällä kaikki valmistajan määrittelee.
 4. Taso vedenkestävyys. Koska CSS levyt - puinen tuote, se reagoi muutoksiin kosteuden. Tällainen materiaali täyttää vaatimukset, jolloin materiaaliominaisuudet ei pitäisi muuttaa lämpötilassa 20 astetta ja 65%: n kosteudessa. Useimmat "kiinteä" tässä yhteydessä katsotaan liesi CSS 3.
 5. paloturvallisuus. Edellä CSS levyt tehtiin useita palotestistä ja liekin etenemisnopeus. Tuloksena tällaisista tutkimuksista ovat aktiivisia, jolloin materiaali saa käyttää ulkokuoressa talojen, mutta tietyn palonkestävyys. Kuitenkin, urakoitsijat voidaan tarvita täysin täyttää tilan kehyksen tällaisessa palamatonta materiaalia, kuten mineraalivillaa.

Artikkelissa luetellaan lajikkeiden vanerista ominaisuuksien tan 4 huhtikuussa.

Video - selittää usb vaneri:

Prosessi sellaisten tuotteiden valmistamiseksi, parannetaan jatkuvasti, jolloin seuraavat edut voidaan todeta CSS levyt:

 1. Kun läsnä on homogeeninen rakenne, jolloin mahdollista suojata tuotteen erottamisesta ja halkaisu.
 2. Erityistä huomiota pelimerkkejä, joka voi täysin pitää kiinnikkeiden ja salli kosteutta tunkeutua.
 3. Käsittelyn helppous.
 4. Todella laadullisesti soveltaa ponttiliitoksella.
 5. Ei menoa äkilliset lämpötilan ja mekaanisista tekijöistä.
 6. Korkea lujuus matalissa paksuus. Jos rakentaa talon tällaisen materiaalin, sitä ei voida alistaa maanjäristys, toisin kuin kivitalo. Syynä on, OSB on erityinen elastinen ja joustava.
 7. Ympäristötekijä, jolla materiaali on ehdottoman turvallinen ihmiskehoon.
 8. Edullinen hinta verrattuna perinteisiin puutavaraa.

Mikä on vedenkestävä vaneri Bakeliittipäällysteiset 2440h1220h20 voi lukea täältä.

Mitä net, sitten löytää jotain hyödyllistä vaikeaa. On tärkeää noudattaa varotoimia, jotka on kehitetty, kun puun työstöön. Esimerkiksi hoidettaessa OSB on suojattava terveyttä puusta terva, joka liittyy karsinogeeniksi. Voit tehdä tämän, sinun on laitettava hengityssuojaimet. Kun verrataan etuja ja haittoja OSB tulisi ymmärtää, että määrä etuja tässä paljon enemmän kuin miinuksia.

Usb vaneri koot ja muut tiedot on määritelty tässä artikkelissa.

Valmistajat tarjoavat tätä materiaalia mitat määräytyvät käsittelyn reunat:

 • levy sileät reunat otetaan mitat: 2500h1250, 2440h1220 mm;
 • levyt kielen on sellaiset mitat: 2500h1250, 2450h590, 2440h590, 2440h1220 mm.

Parametri tässä tapauksessa paksuus voi vaihdella 9-22 mm. Kaikki riippuu siitä, minkälainen liesi. Tarjonta materiaali siirretään paketteina, joissa arkkeja, jotka saavuttavat 35-100 kappaletta.

Mitä pitäisi olla paksuus vanerin laminaatin puulattioiden löytyvät tästä artikkelista.

Tänään, CSS harjoittaa valmistus levyjen paljon tehtaita. Mutta korostaa suosituimpia, voit:

 • Krono;
 • Kronospan;
 • Egger.

Sovelletaan esitetyn materiaalin on erittäin edullinen rakennusalalla. Syynä on se, että koska saat 100% puusta alhaisin kustannuksin. Arvokas voi olla erilainen, se riippuu kriteerien, kuten valmistaja, täyteaine ja mitat.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki erot vaneri FK ja FSF.

Kuinka paljon on materiaali? Nykyään hinta laatan CSS vaikuttaa myös maassa, jossa se on tuotettu. Keskimäärin 1 m2 saat 180-400 ruplaa. Myös kuluttaja voi tarjota tavaran muodossa valmiin levyn.

Mikä on vaneri WBP voidaan oppia lukemalla artikkelin.

CSS levyt - tämä on erittäin kustannustehokas ja ympäristön kannalta hyödyllistä materiaalia. Se on aktiivisesti käytetään eri aloilla rakentamisen. Tällainen investointi rahaa on erittäin kannattavaa, koska saada vankka, luotettava ja ympäristöystävällinen suunnittelu OSB annat eivät ole niin paljon rahaa.

OSB-3 levyn. Hinta.

Tuotantolaitoksilla Kumppaneiden:

 • OSB-1 levyä käytetään tavallisesti alhaisen kosteuden olosuhteissa. Kalusteiden ja erilaisia ​​pakkauksia;
 • OSB-2 käytetään valmistamiseksi kantaviin rakenteisiin kuivissa olosuhteissa;
 • OSB-3 plity- materiaalista, joka on sovitettu käytettäväksi kosteissa tiloissa.

suosio OSB-levyt 3 obyasnimo tänään. Laadukas valmistus ja suhteellisen alhainen hinta levyjen avulla käyttää niitä monenlaisia ​​rakentamisen palvelut. Monin tavoin, OSB voi korvata vaneri. Mutta vaneri, tänään - kaikkein kaupattavien hyödykkeiden, hinta per vanerilevy, jopa heikoin laatu, korkeampi OSB-levyt.

Tuotanto OSB-levyt 3

Izgotvlenie OSB Se edustaa monimutkainen, jatkuva puristus prosessi, jossa käytetään korkeassa lämpötilassa ja paineessa. Johtuen oikealle, oma valinta meidän hakkeen OSB-levyjen on huomattava mekaaniset ominaisuudet, sekä vsemu- OSB on erinomainen ympäristönsuojelun tasoa.

OSB levy

OSB levy tai suurlastulevyä - levymateriaali on valmistettu kerroksista haketta liimattu yhteen. Vähimmäismäärä kerrosten 3. Voit ostaa uunit, riippuen sen käytöstä ja aste vahvuus. OSB-levyt on jaettu 4 tyyppiä:

 • OSB-1 - on alhainen kosteuden kestävyys ja alhainen mekaaninen lujuus. Käytä valmistukseen huonekalujen, pakkausmateriaalien ja pinnoitus.
 • OSB-2 - käytetään kuivissa valmistuksessa kantavien rakenteiden.
 • OSB-3 - ei pelkää vettä, ja on hyvä kestävyys. Sitä käytetään valmistukseen kantavien rakenteiden.
 • OSB-4 - käytetään tekemään rakenteita, jotka kestävät suurta mekaanista kuormitusta. Joilla on hyvä kosteudenkestävyys. Sitä voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa.

Myös OSB-levyt on jaettu erityispiirteitä:

 • Lakatut OSB levy (toinen puoli päällystetty lakalla).
 • Laminoitu levy (levy päällystetty laminaatti).
 • Uritettu (tämä levy toisiinsa piikit kuten "ura - kampa").

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin