yusb paneeli

Mikä on CSS vaneri, ja miten sitä käytetään?

Liesi CSS - rakennusaineena puuntuotannon jota käytetään esimerkiksi haapa ja mänty. Perustuotteeseen - suurikokoisen siru, jota käytetään sitomiseksi hartsin paineen alaisena ja korkeassa lämpötilassa. Nykyään tämä materiaali on erittäin suosittu rakennusalalla. Rakentajat ovat aktiivisesti mukana OSB lähes kaikkialla: uudistumiselle laatikoita katon alla ja jopa seinät ja lattiat.

Luonnehdinta käytetyn materiaalin

Se oli aiemmin uskottiin, että tämä aines on peräisin kaikkien tiedossa lastulevystä, se ei ole niin. Suurin ero näiden materiaalien on järjestely pelimerkkejä. Ylemmissä kerroksissa se on pitkittäinen järjestely, ja sisustus - rajat. Tyypillisesti, kerrosten lukumäärä - 3 tai 4.

Deciphering OSB - on suunnilleen lastulevy. Sen tuotanto käyttämällä siru pituus 7,5-15 cm, ja leveys - 1-1,2 cm, paksuus - 0,5-0,8 mm. Valmistuksen jälkeen tuote sakot jäävät, joihin liittyy kenttään valmistuksen eri lastulevyjen tai siirrettiin kuivausuuniin.

Mikä on vedenkestävä vaneri ulkokäyttöön löytyvät tässä artikkelissa.

Monet valmistajat tuottavat laatat CSS seuraavassa merkintä:

 1. CSS 1- kytkeytyy alennettu kosteus tasolla, jossa on tiukat vaatimukset lujuuden parametrit.
 2. CSS 2- sovellettu asennuksen aikana kantavien rakenteiden tiloissa, joissa ei ole vaikutusta kosteuden.
 3. CSS 3- halutaan asentaa tiloihin, joissa on painava käyttöolosuhteissa eli tarve lujat ja kosteutta. Tästä syystä kustannukset levy on paljon suurempi kuin toiset.

Vaneri OSB arkin koko ja muut ominaisuudet rakennusmateriaali löytyy tässä artikkelissa.

Jos puhumme ominaisuudet, jotka ovat useimmiten kuin OSB seuraavat vaatimukset:

 1. työstettävyys - helppo käsittely materiaali saadaan aikaan käyttämällä tavanomaisia ​​kirvesmiehen työkaluja. Tämän seurauksena levy voidaan vapaasti leikata ja hioa, höylätty, porattu reikiä ja kynsien kynnet.
 2. pidätyskyky. Koska osa materiaalista on suuri koko pelimerkkejä. Se mahdollistaa täydellisen pidon kiinnikkeet. Hammer kynnet sallittu portaissa 6 mm eikä pelätä, että halkeamia. Myös artikkeleita voidaan liimata käyttämällä puuliimaa, mutta ennen sitä kävellä pinnalla hiekkapaperilla. Jos OSB sovelletaan ulkopuolelta, on välttämätöntä peittää ne maalilla koostumus. Kiitos hänelle, puu ei kohdistu negatiivisia vaikutuksia saostuminen.
 3. fysikaalisia parametreja. Tiheyden arvo voi vaihdella pienen välin sisällä. Täällä kaikki valmistajan määrittelee.
 4. Taso vedenkestävyys. Koska CSS levyt - puinen tuote, se reagoi muutoksiin kosteuden. Tällainen materiaali täyttää vaatimukset, jolloin materiaaliominaisuudet ei pitäisi muuttaa lämpötilassa 20 astetta ja 65%: n kosteudessa. Useimmat "kiinteä" tässä yhteydessä katsotaan liesi CSS 3.
 5. paloturvallisuus. Edellä CSS levyt tehtiin useita palotestistä ja liekin etenemisnopeus. Tuloksena tällaisista tutkimuksista ovat aktiivisia, jolloin materiaali saa käyttää ulkokuoressa talojen, mutta tietyn palonkestävyys. Kuitenkin, urakoitsijat voidaan tarvita täysin täyttää tilan kehyksen tällaisessa palamatonta materiaalia, kuten mineraalivillaa.

Artikkelissa luetellaan lajikkeiden vanerista ominaisuuksien tan 4 huhtikuussa.

Video - selittää usb vaneri:

Prosessi sellaisten tuotteiden valmistamiseksi, parannetaan jatkuvasti, jolloin seuraavat edut voidaan todeta CSS levyt:

 1. Kun läsnä on homogeeninen rakenne, jolloin mahdollista suojata tuotteen erottamisesta ja halkaisu.
 2. Erityistä huomiota pelimerkkejä, joka voi täysin pitää kiinnikkeiden ja salli kosteutta tunkeutua.
 3. Käsittelyn helppous.
 4. Todella laadullisesti soveltaa ponttiliitoksella.
 5. Ei menoa äkilliset lämpötilan ja mekaanisista tekijöistä.
 6. Korkea lujuus matalissa paksuus. Jos rakentaa talon tällaisen materiaalin, sitä ei voida alistaa maanjäristys, toisin kuin kivitalo. Syynä on, OSB on erityinen elastinen ja joustava.
 7. Ympäristötekijä, jolla materiaali on ehdottoman turvallinen ihmiskehoon.
 8. Edullinen hinta verrattuna perinteisiin puutavaraa.

Mikä on vedenkestävä vaneri Bakeliittipäällysteiset 2440h1220h20 voi lukea täältä.

Mitä net, sitten löytää jotain hyödyllistä vaikeaa. On tärkeää noudattaa varotoimia, jotka on kehitetty, kun puun työstöön. Esimerkiksi hoidettaessa OSB on suojattava terveyttä puusta terva, joka liittyy karsinogeeniksi. Voit tehdä tämän, sinun on laitettava hengityssuojaimet. Kun verrataan etuja ja haittoja OSB tulisi ymmärtää, että määrä etuja tässä paljon enemmän kuin miinuksia.

Usb vaneri koot ja muut tiedot on määritelty tässä artikkelissa.

Valmistajat tarjoavat tätä materiaalia mitat määräytyvät käsittelyn reunat:

 • levy sileät reunat otetaan mitat: 2500h1250, 2440h1220 mm;
 • levyt kielen on sellaiset mitat: 2500h1250, 2450h590, 2440h590, 2440h1220 mm.

Parametri tässä tapauksessa paksuus voi vaihdella 9-22 mm. Kaikki riippuu siitä, minkälainen liesi. Tarjonta materiaali siirretään paketteina, joissa arkkeja, jotka saavuttavat 35-100 kappaletta.

Mitä pitäisi olla paksuus vanerin laminaatin puulattioiden löytyvät tästä artikkelista.

Tänään, CSS harjoittaa valmistus levyjen paljon tehtaita. Mutta korostaa suosituimpia, voit:

 • Krono;
 • Kronospan;
 • Egger.

Sovelletaan esitetyn materiaalin on erittäin edullinen rakennusalalla. Syynä on se, että koska saat 100% puusta alhaisin kustannuksin. Arvokas voi olla erilainen, se riippuu kriteerien, kuten valmistaja, täyteaine ja mitat.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki erot vaneri FK ja FSF.

Kuinka paljon on materiaali? Nykyään hinta laatan CSS vaikuttaa myös maassa, jossa se on tuotettu. Keskimäärin 1 m2 saat 180-400 ruplaa. Myös kuluttaja voi tarjota tavaran muodossa valmiin levyn.

Mikä on vaneri WBP voidaan oppia lukemalla artikkelin.

CSS levyt - tämä on erittäin kustannustehokas ja ympäristön kannalta hyödyllistä materiaalia. Se on aktiivisesti käytetään eri aloilla rakentamisen. Tällainen investointi rahaa on erittäin kannattavaa, koska saada vankka, luotettava ja ympäristöystävällinen suunnittelu OSB annat eivät ole niin paljon rahaa.

OSB Levyt: paksuus ja mitat, hinnat ja tekniset tiedot

OSB levyjä käytetään laajasti rakentamiseen pystytyksen seinien, sorvaus katon, asennus seinien, sekä vuori ja pakkaaminen muita materiaaleja. Tekniset ominaisuudet, ne ovat paljon parempia kuin jo tuttu lastulevy ja puukuitulevy. Valitsemalla ja ostavat OSB levyt: paksuus ja mitat, hinnat - ovat ratkaisevia. Hankkia sopivia materiaaleja auttaa perehtynyt luokitteluun, ominaisuudet kunkin tuoteryhmän ja niiden laajuutta.

Takaisin suurlastulevyä on erinomainen vaihtoehto puun

Luokittelu OSB levyt ja niiden valmistusmenetelmät

Lyhenne OSB sanoista "suurlastulevyä". Materiaalia tehden ovat haketta tai sirpaleita. Tuotantoprosessissa useita kerroksia, kuten hakkeen painetaan toisiaan vastaan ​​kohtisuorassa suunnassa. Tähän lisätään erityinen polymeerimateriaali on hartsi sideaine ja muita lisäaineita.

Valmistus OSB-levyt

Riippuen vivahteet valmistuksen, ja tuloksena saatujen ominaisuuksien kohde OSB, voidaan jakaa neljään ryhmään:

 1. OSB-1 - käytetään luoda artikkeleita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi alhaisen kosteuden olosuhteissa. Esimerkiksi tällaisia ​​kilpiä on huonekalujen, puu- tai pakkauksena.
 2. OSB-2 - käytetään rakentamisessa sisäisen tukirakenteita. Vain kuivissa tiloissa voit käyttää tätä tuoteryhmän.
 3. OSB-3 - käytetään luomaan seinät, väliseinät ja pääoman laakeri rakenteita kosteissa olosuhteissa.
 4. OSB-4 - kaikkein kestävä ja kosteutta kestävä ryhmä. Käytetään erikoistunut rakennusmateriaalina. Nämä levyt kestävät raskaita kuormia.

Ammattilaiset käyttävät OSB rakentamisessa

On syytä huomata, että noin 90% kaikista tuotteiden markkinoilla käytössä OSB-3. Koska nämä levyt on kaikkein yleismaailmallisia piirteitä, jotka mahdollistavat niiden käytön monenlaisia ​​töitä, mukaan lukien rakentaminen matalien rakennusten.

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja sovellus. Ominaisuudet tuotannon ominaisuuksista, päätyyppiä, edut ja haitat. rakennusmateriaalien markkinakatsaus.

Ominaisuudet ja vakiokoko levyt OSB

Maissa entisen Neuvostoliiton, tämä materiaali on suhteellisen uusi, mutta Yhdysvalloissa ja Euroopassa, OSB on laajalti käytetään rakentamisessa, koska useita ainutlaatuisia ominaisuuksia:

 • mukava koko levyt. Vakioparametreja 1,22h2,44 m;
 • helppous sovellus ja käsittelyyn. OSB levyt ovat täysin kannekelpoisten mekaanista rasitusta, kuten sahausta. Avulla manuaalinen tai sähköinen väline, voidaan helposti katkaista välttämätön osa tasaisesti, samalla kun vältetään halkeamien tai hakkeen, ja haluttujen arkin koko RSD;
 • materiaalin vahvuus. Oriented lastulevy kestää raskaita kuormia. Kuitenkin niiden jäykkyys mahdollistaa asentaa niitä kiinnikkeitä, kuten nauloja, ruuveja, ruuvit. Tämän vuoksi ne voidaan helposti liittää toisiinsa muodostaen yksiosainen rakenne. Tämän indikaattorin OSB eivät hyväksy edes massiivinen puulevy;

Pääpiirteistä OSB

 • helppo viimeistely. Päättymisen jälkeen asennustyöt, levyt voi yksinkertaisesti maalata tai käyttää toimittamaan kaikki pinnoitteet;

Vinkki! Ennen kuin haet rappaus OSB-levyt muista poistaa kaikki vikoja pinnalla ja perusteellisesti pohjustetaan koko kone.

 • kevyt. Standardin arkin koko 9 mm OSB levy painaa vain 18 kg. Tämä on helppo kuljettaa materiaalia ja se nostetaan halutulle korkeudelle;
 • edullisia. OSB-levyt ovat edullisia rakennusmateriaali, hinta per neliömetri keskimäärin 150 ruplaa.

Sovellusalueita OSB-levyt

Edellä mainitut ominaisuudet tämäntyyppisen rakennusmateriaali tekee sovellettavissa monilla työtä. OSB käytetään paitsi rakennusten rakentamisessa, mutta myös huonekalujen tuotantoon ja pakkaussäiliöt sekä viimeistelyyn sisäpuolella kuorma, laivoissa ja junissa.

OSB-levyt ovat yksi tärkeimmistä rakenne- materiaalin

Työlajeja kustannukset tuotettua eniten OSB:

 • asennus katot ja väliseinien, rakentaminen sekä sisäisen ja ulkoisen seinät matalien rakennusten. Tätä tarkoitusta varten levy toisen ja kolmannen luokan paksuus 9-12 mm. Tällaiset paneelit voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuoraan;

Uunit käytetään kehyksessä talonrakennuksessa

 • lattiapinnan. Tässä tapauksessa levy on sijoitettu kohtisuoraan erityinen tukkien, jotka toimivat perustana. Tätä tarkoitusta varten paksumpia levyjä - 18-22 mm, mikä mahdollistaa tarjota lisää lämpö- ja vedenpitäväksi;

OSB-levyjen käytetään substraattina alle lattia, laminaatti

 • kiinteä kattoruoteisiin. Se soveltuu parhaiten tämän koko ja paksuus kosteudenkestävä levyt RSD-3. Hinta ja laatu ovat sopusoinnussa kaikki tarvittavat vaatimukset. Yllä voit järjestää kattoliusketuotantolaitoksen metallista tai rullamateriaaleilla;

OSB jatkuva joustava rimat alle vyöruusu, sauma katto

 • pystytys väliaikainen aidat. Kosteudenkesto uunit Ryhmä-3 voit käyttää niitä koristamaan aitoja tai suojarakenteita.

Vinkki! Jos käytät OSB aiot päällystää seiniä, sinun täytyy ensin asettaa oikeaan erityinen metallirakenteita, joka toimii pohjana vahvistamista. Tässä vaiheessa laahaa tai laatikoissa pitäisi olla enintään 400 mm.

Valitsemalla OSB levyt: paksuus ja mitat, hinnat

Määritetään sitä tarkoitusta varten, josta levy, jota käytetään, voi edetä valinnan paksuus ja koko levyjen RSD. Hinta riippuu paitsi näitä parametrejä, mutta myös valittu valmistaja. Tähän mennessä, hinta per arkki OSB 3 mm ja koko 2440h1200h9 vaihtelee 500-650 ruplaa kappaleelta. Kustannukset paksumman arkin korkeampi hinta ja koko 1250h2500h18 mm OSB-levyt tehdä noin 1000 ruplaa kappaleelta.

OSB on erittäin luotettava, todistettu rakentamiseen ja korjaamiseen

Siksi ei ole tarpeen hankkia levyjen ylempään luokkaan kuin on tarpeen. Tämä johtaa taloudellisiin kustannuksiin, joita ei tarvita. Parempi ottaa sopivan kokoinen, hinta ja paksuus vanerilevy OSB suositellaan tämäntyyppistä työtä hyvämaineinen valmistaja.

Vinkki! Jos maallikko rakennusalalla, se on parempi ostaa levyn vakiokoko. Niin se on helpompi laskea oikea määrä. Ja missä sitä tarvitaan, voit aina edelleen leikataan levyiksi. Lisäksi useimmat ohjeita, jotka annetaan Internet, standardi levyt suuntautunut mitat.

Luova sisustus ratkaisu OSB

Tutkittuaan ehdotettu eri kokoja ja hinnat OSB näet, että se on edullinen ja monipuolinen rakennusaine, jonka avulla voit suorittaa paljon erilaisia ​​töitä helposti. Ja kaikki tämä, nämä levyt ovat turvallisia ympäristölle ja terveydelle.

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat

DSP-levyt: koko, hinta ja materiaalin ominaisuudet

Seinälevy MDF: hinnat, luettelo valokuva ideoita ja perusselitelmin

Mitat tuhkakivi ja tekniset tiedot

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja soveltaminen

Vedenpitävä laminaattilattia 12mm 33 luokka, Saksa: tekniset, valmistajat ja hinta

Mikä on OSB (OSB): ominaisuudet, sovellukset, koot ja hinnat

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ollut koskaan kuullut laattojen OSB (oriented strand board). Tämä arkkimateriaali käytetään laajalti peruskorjaus huoneistot, rakentamisen runko rakennusten rakentamisen kattojen ja muottikehikkorakenteiden.

Kuitenkin kuulla ja tietää - ei vastaavat käsitteet. Välissä on laaja kenttä saadut kokemukset pitkän etsinnän ja virhe.

Voittaa tämä tieto tilassa ilman turhautumista ja taloudellisia menetyksiä auttavat tämän artikkelin.

Perustamisesta lähtien ensimmäisen OSB levyt, jotka nimilyhenne venäjäksi kuulostaa OSB (oriented strand board) 30 vuotta on kulunut. Tämä aine on kehitetty aikakaudella massa elementtitalojen runko taloa. Nykyään ne ovat miljoonia ihmisiä Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Sillä puurunko tarvitaan kevyt ja kestävä kotelo, joka kestää kosteuden vaikutuksilta ja auringonvaloa. Perinteiset DSP jotka eivät sopineet. Se on liian raskas ja pelkää vettä. Luonnollinen puupinnat sovellu ulkokäyttöön, mutta sen asennus netehnologichen (vie aikaa). Liuoksen havaittiin kun, sen sijaan, että satunnainen sekoitus sahanpurua ja siruja käytetään teknologiapainotteista kerrostuminen pitkä-sirut. Sideaine sillä se oli liiman perusteella formaldehydin hartseja.

Haketta, käsitelty liima seos laitetaan ulkokerrokset OSB pituussuunnassa, ja sisäkerros - sivusuunnassa. Sen jälkeen se kuuluu voimakas terminen paina. Siellä tapahtuu polymeroinnin (kovettumisen) liima levyn ja muuttuu massiivipuuta ryhmittymän minimipaksuus ja maksimaalinen lujuus.

Koska pelimerkit on pinottu toisiaan vastaan ​​kohtisuorassa suunnassa, OSB-levyt muodonmuutoksia vaikutuksen alaisena muuttujan pienin liotuksen ja kuivauksen. Tämä tosiasia on erittäin tärkeää korkean laadun seiniin "karkasnikov" ja murenee.

Yhteenveto kaikista edellä, kysymys siitä, että on SIR, voidaan vastata lyhyesti. Se on liimattu ja puristettu hake.

Eristetty SIP paneelit elementtitalot, jonka luominen ilman olisi mahdotonta OSB tuli ensimmäinen askel käyttöön uutta materiaalia. Nykyään se löytyy lähes kaikilla rakentamisen tuotannon.

Tekniset tiedot ja sovelluksia

 1. OSB tiheys On 640-700 kg / m3.
 2. paisuntatekijä10-22% (testattu liottamalla vedessä 24 tuntia).
 3. taivutuslujuus. Eurooppalaisen standardin EN 310, se on 20 ja 10 Newton per 1 mm 2 (pitkittäiset ja poikittaiset taivutus, vastaavasti).
 4. Mekaaninen pidätyskyky tämä materiaali ei ole tarkkaa määrällisesti, mutta asiantuntijat arvioivat on hyvin korkea. Ruuvit ja naulat, kuten levy pitää lujasti.
 5. Maalattavuutta ja tarttuvuus. Levyt ovat vastaanottavaisia ​​maalien ja liimojen, joka mahdollistaa vaihdella laajoissa rajoissa niiden ulkonäköä.
 6. työstettävyys. Tämä materiaali voidaan sahata, leikata, porata, naulattu ja hiottu. Suuri levyjen alasta tarjoaa yksinkertaisen ja nopean asennuksen.
 7. paloturvallisuus. Laatat oriented strand ovat ryhmä syttyvyyttä T4. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat erittäin palovaaran. Syttyvyyden vähentämiseksi hyväksyttävälle tasolle kotelon (T2-T1) käsitellään palonestoaineita.

Alueilla joissa OSB-levy löytynyt sovellukset ovat lukuisia:

 • suojakuoren runko taloa;
 • CIP paneelit;
 • substraatti kattolaatat;
 • arkistointi katot, pohjan asennus lattiapinnoitteet;
 • vaippa puuportaat;
 • Suljin suojarakenne;
 • telineet ja telineet;
 • aitaaminen rakennustyömailla.

On olemassa useita lajikkeita tämän materiaalin. Ensimmäinen taso liittyy luokan ero levyt, merkitään kuvioissa 1-4:

 1. OSB-1 - alhainen materiaali ruuveilla. Tällaisia ​​levyjä voidaan käyttää vain kuivissa tiloissa rakenteisiin, jotka eivät kanna kuormaa (huonekalut, kuori).
 2. OSB-2- sallitaan käyttää rakentamiseen kantavien rakenteiden kuivissa tiloissa.
 3. OSB-3 on suunniteltu toimimaan kuormitettuna olosuhteissa korkea kosteus.
 4. OSB-4 suunniteltu kosteassa ympäristössä ja intensiivinen mekaanisesti.

Teollisuus tuottaa myös tietyntyyppisiin OSB - laminoitu. Ne voidaan sijoittaa tiloihin, samoin kuin uudelleenkäyttö muotti.

Käyttää uritettu lattiat asennuslevy. Päistään soveltaa erityisiä syvennyksiä ja ulokkeita (urat) on tiivis yhteys.

Huomaa, että laajimmin käytetty rakentamisessa sai OSB-3 levyä. Hänellä on kohtuullinen hinta, hyvä asennus ja suorituskyky.

Valmistajat tuottavat OSB seuraavat kokoluokassa:

 • (Kun tasaiset reunat) 3125h2000 mm 2800h1250 mm 2500h1250 mm 2440h1220 mm;
 • (Decking reuna) 2500h1250, 2450h590, 2440h590, 2440h1220 mm.

Vähittäiskaupassa voi usein nähdä uunit koko 2,5h1,25 metriä.

Paksuus Tämän materiaalin on 6-22 mm.

Luokassa OSB etuja voidaan kirjoittaa:

 1. Korkea kosteudenkesto.
 2. Alhainen paino.
 3. Suuri mekaaninen lujuus ja vakaus geometriset ominaisuudet.
 4. Näe vaivaa asennuksen.
 5. Esteettisesti hyväksyttävä ulkonäkö.

Jotkut kirjoittajat viittaavat hyötyä GSP Edullisuudesta. Emme ole samaa mieltä niiden kanssa, koska laadukkaita tuotu liesi, täydellinen terveys standardeja on korkea hinta.

Haitat Tämän materiaalin ovat:

 1. Alhainen taivutuslujuus.
 2. Alhainen ympäristön turvallisuutta tuotteiden joidenkin kotimaisten yritysten.

Tämä on "sairas" teema, jonka ympärille keskustelu säilyy. Valmistajat levyt sanoa, että ne ovat täysin turvallisia terveydelle. Asiantuntijat, toisaalta, ovat skeptisiä niiden hygienian ominaisuuksia.

Katsotaan, mitä syy tällaiseen Polar View on. Kuten olemme todenneet, sideaineena levyjen toimii liiman, joka sisältää formaldehydiä. Kemiallisesti sitoutuneena on turvallista. Kuitenkin, puristuksen aikana levyihin lämmön vaikutuksesta on tuhoaminen molekyyliketjujen liiman ja ilmakehän tulee formaldehydikaasu.

Kuten tiedätte, linjan välillä myrkkyä ja lääke on hyvin ohut. Alhainen pitoisuus myrkkyä on lääketieteen ja aiheuttaa vakavaa haittaa suuria. Jotain vastaavaa tapahtuu formaldehydin kanssa. Aste myrkyllisyys riippuu molekyylien lukumäärä ilmassa.

On olemassa käsite tasolla päästöjen. Sitä käytetään normalisoimaan hygieeninen ominaisuuksia OSB ne kolmeen luokkaan:

 • E0 - emissio 3-5 mg / 100 g kuiva-ainetta;
 • E1 - emissio ei ole enempää kuin 10 mg / 100 g.;
 • E2 - formaldehydipäästöjen on alueella 10-30 mg / 100 g.

Sisäkäyttöön, voit käyttää OSB levy E0 ja E1. Luokkaan E2 on tarkoitettu ulkoiseen asennukseen (katto, ulkoinen seinälevytykseen).

Terveys- myöntämä valmistajien levyistä, et näe tätä luokitusta. Heidän arvioidessaan myrkyllisyys on MPC (korkein sallittu pitoisuus). Se mitataan milligrammaa formaldehydiä ilmatilassa 1m3. Sallittu pitoisuus tässä tapauksessa ei ole enempää kuin 0,003 mg / m3.

Sen jälkeen kun formaldehydi terveystodistus on pitkä lista muita myrkyllisiä aineita, jonka sisältö on tarkistettava standardin.

Lopussa listan näemme lopullinen luku, jota kutsutaan indeksi myrkyllisyyden prosentteina. Tässä tapauksessa se on 70-120%. Mukaan terveyttä luokitusta, tämä tarkoittaa, että OSB-levy on myrkytön.

Suojata kotiin formaldehydiemissiot, suosittelemme, että otat nämä vaiheet:

 1. Älä osta luokan laatan alla E1.
 2. Jos on epäilyksiä materiaalin laadusta, niin ennen sen asentamista selviytyä avoimen irtoa 3-4 kuukautta. Tänä aikana, pitoisuus vapaan formaldehydin pienenee useita kertoja.
 3. Sisustuksessa OSB alhainen myrkyllisyys luokka voidaan käsitellä myrkkyjä pohjamaali.
 4. Huone, vuorattu materiaalitietoja, tarvitset joka päivä tuulettaa.
 5. Kesällä voi välttää ylikuumenemisen huone yli + 30C.
 6. Älä anna lisätä kosteus yli 70%.

Todistettu valmistajat ja ohjeellisia hintoja

Koska saada "vale" todistus heikkolaatuisten kotimainen paneeli valmistajat ei ole vaikeaa, suosittelemme ostaessaan tuotteita keskittyvät osoittautunut tuotemerkkejä. Tähän ryhmään kuuluvat tuotemerkit Egger Glunz, Kronospan- Bolderaja Kalevala.

Ohjeellisia hintoja materiaalien (vuoden 2015), joka on tuotettu näiden tunnettujen valmistajien, ovat seuraavat:

Kronospan-Bolderaja OSB-3 (E1 luokka) resoluutio 2500 * 1250 mm - .. 510 ruplaa / (paksuus: 9 mm) 1300 ruplaa / (paksuus 22 mm).

Saksan Glunz ja Egger levy saman koon ja paksuuden huomattavasti kalliimpia - 650-1800 ruplaa 1 arkki.

Keskihinta ryhmä, jota Venäjän levyt Kalevala OSB-3. Niitä voi ostaa hintaan lähes identtinen Kronoshpanu 530 ruplaa. / Sheet (9 mm) 1300 ruplaa. / Sheet (22 mm).

Lopuksi perinteisesti on huomautettava, että materiaalista hinnat voivat vaihdella huomattavasti alueesta sekä äänenvoimakkuuden ostettu paljon.

Kommentit (0)

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin