yusb levy

Mikä on CSS vaneri, ja miten sitä käytetään?

Liesi CSS - rakennusaineena puuntuotannon jota käytetään esimerkiksi haapa ja mänty. Perustuotteeseen - suurikokoisen siru, jota käytetään sitomiseksi hartsin paineen alaisena ja korkeassa lämpötilassa. Nykyään tämä materiaali on erittäin suosittu rakennusalalla. Rakentajat ovat aktiivisesti mukana OSB lähes kaikkialla: uudistumiselle laatikoita katon alla ja jopa seinät ja lattiat.

Luonnehdinta käytetyn materiaalin

Se oli aiemmin uskottiin, että tämä aines on peräisin kaikkien tiedossa lastulevystä, se ei ole niin. Suurin ero näiden materiaalien on järjestely pelimerkkejä. Ylemmissä kerroksissa se on pitkittäinen järjestely, ja sisustus - rajat. Tyypillisesti, kerrosten lukumäärä - 3 tai 4.

Deciphering OSB - on suunnilleen lastulevy. Sen tuotanto käyttämällä siru pituus 7,5-15 cm, ja leveys - 1-1,2 cm, paksuus - 0,5-0,8 mm. Valmistuksen jälkeen tuote sakot jäävät, joihin liittyy kenttään valmistuksen eri lastulevyjen tai siirrettiin kuivausuuniin.

Mikä on vedenkestävä vaneri ulkokäyttöön löytyvät tässä artikkelissa.

Monet valmistajat tuottavat laatat CSS seuraavassa merkintä:

 1. CSS 1- kytkeytyy alennettu kosteus tasolla, jossa on tiukat vaatimukset lujuuden parametrit.
 2. CSS 2- sovellettu asennuksen aikana kantavien rakenteiden tiloissa, joissa ei ole vaikutusta kosteuden.
 3. CSS 3- halutaan asentaa tiloihin, joissa on painava käyttöolosuhteissa eli tarve lujat ja kosteutta. Tästä syystä kustannukset levy on paljon suurempi kuin toiset.

Vaneri OSB arkin koko ja muut ominaisuudet rakennusmateriaali löytyy tässä artikkelissa.

Jos puhumme ominaisuudet, jotka ovat useimmiten kuin OSB seuraavat vaatimukset:

 1. työstettävyys - helppo käsittely materiaali saadaan aikaan käyttämällä tavanomaisia ​​kirvesmiehen työkaluja. Tämän seurauksena levy voidaan vapaasti leikata ja hioa, höylätty, porattu reikiä ja kynsien kynnet.
 2. pidätyskyky. Koska osa materiaalista on suuri koko pelimerkkejä. Se mahdollistaa täydellisen pidon kiinnikkeet. Hammer kynnet sallittu portaissa 6 mm eikä pelätä, että halkeamia. Myös artikkeleita voidaan liimata käyttämällä puuliimaa, mutta ennen sitä kävellä pinnalla hiekkapaperilla. Jos OSB sovelletaan ulkopuolelta, on välttämätöntä peittää ne maalilla koostumus. Kiitos hänelle, puu ei kohdistu negatiivisia vaikutuksia saostuminen.
 3. fysikaalisia parametreja. Tiheyden arvo voi vaihdella pienen välin sisällä. Täällä kaikki valmistajan määrittelee.
 4. Taso vedenkestävyys. Koska CSS levyt - puinen tuote, se reagoi muutoksiin kosteuden. Tällainen materiaali täyttää vaatimukset, jolloin materiaaliominaisuudet ei pitäisi muuttaa lämpötilassa 20 astetta ja 65%: n kosteudessa. Useimmat "kiinteä" tässä yhteydessä katsotaan liesi CSS 3.
 5. paloturvallisuus. Edellä CSS levyt tehtiin useita palotestistä ja liekin etenemisnopeus. Tuloksena tällaisista tutkimuksista ovat aktiivisia, jolloin materiaali saa käyttää ulkokuoressa talojen, mutta tietyn palonkestävyys. Kuitenkin, urakoitsijat voidaan tarvita täysin täyttää tilan kehyksen tällaisessa palamatonta materiaalia, kuten mineraalivillaa.

Artikkelissa luetellaan lajikkeiden vanerista ominaisuuksien tan 4 huhtikuussa.

Video - selittää usb vaneri:

Prosessi sellaisten tuotteiden valmistamiseksi, parannetaan jatkuvasti, jolloin seuraavat edut voidaan todeta CSS levyt:

 1. Kun läsnä on homogeeninen rakenne, jolloin mahdollista suojata tuotteen erottamisesta ja halkaisu.
 2. Erityistä huomiota pelimerkkejä, joka voi täysin pitää kiinnikkeiden ja salli kosteutta tunkeutua.
 3. Käsittelyn helppous.
 4. Todella laadullisesti soveltaa ponttiliitoksella.
 5. Ei menoa äkilliset lämpötilan ja mekaanisista tekijöistä.
 6. Korkea lujuus matalissa paksuus. Jos rakentaa talon tällaisen materiaalin, sitä ei voida alistaa maanjäristys, toisin kuin kivitalo. Syynä on, OSB on erityinen elastinen ja joustava.
 7. Ympäristötekijä, jolla materiaali on ehdottoman turvallinen ihmiskehoon.
 8. Edullinen hinta verrattuna perinteisiin puutavaraa.

Mikä on vedenkestävä vaneri Bakeliittipäällysteiset 2440h1220h20 voi lukea täältä.

Mitä net, sitten löytää jotain hyödyllistä vaikeaa. On tärkeää noudattaa varotoimia, jotka on kehitetty, kun puun työstöön. Esimerkiksi hoidettaessa OSB on suojattava terveyttä puusta terva, joka liittyy karsinogeeniksi. Voit tehdä tämän, sinun on laitettava hengityssuojaimet. Kun verrataan etuja ja haittoja OSB tulisi ymmärtää, että määrä etuja tässä paljon enemmän kuin miinuksia.

Usb vaneri koot ja muut tiedot on määritelty tässä artikkelissa.

Valmistajat tarjoavat tätä materiaalia mitat määräytyvät käsittelyn reunat:

 • levy sileät reunat otetaan mitat: 2500h1250, 2440h1220 mm;
 • levyt kielen on sellaiset mitat: 2500h1250, 2450h590, 2440h590, 2440h1220 mm.

Parametri tässä tapauksessa paksuus voi vaihdella 9-22 mm. Kaikki riippuu siitä, minkälainen liesi. Tarjonta materiaali siirretään paketteina, joissa arkkeja, jotka saavuttavat 35-100 kappaletta.

Mitä pitäisi olla paksuus vanerin laminaatin puulattioiden löytyvät tästä artikkelista.

Tänään, CSS harjoittaa valmistus levyjen paljon tehtaita. Mutta korostaa suosituimpia, voit:

 • Krono;
 • Kronospan;
 • Egger.

Sovelletaan esitetyn materiaalin on erittäin edullinen rakennusalalla. Syynä on se, että koska saat 100% puusta alhaisin kustannuksin. Arvokas voi olla erilainen, se riippuu kriteerien, kuten valmistaja, täyteaine ja mitat.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki erot vaneri FK ja FSF.

Kuinka paljon on materiaali? Nykyään hinta laatan CSS vaikuttaa myös maassa, jossa se on tuotettu. Keskimäärin 1 m2 saat 180-400 ruplaa. Myös kuluttaja voi tarjota tavaran muodossa valmiin levyn.

Mikä on vaneri WBP voidaan oppia lukemalla artikkelin.

CSS levyt - tämä on erittäin kustannustehokas ja ympäristön kannalta hyödyllistä materiaalia. Se on aktiivisesti käytetään eri aloilla rakentamisen. Tällainen investointi rahaa on erittäin kannattavaa, koska saada vankka, luotettava ja ympäristöystävällinen suunnittelu OSB annat eivät ole niin paljon rahaa.

OSB Levyt: paksuus ja mitat, hinnat ja tekniset tiedot

OSB levyjä käytetään laajasti rakentamiseen pystytyksen seinien, sorvaus katon, asennus seinien, sekä vuori ja pakkaaminen muita materiaaleja. Tekniset ominaisuudet, ne ovat paljon parempia kuin jo tuttu lastulevy ja puukuitulevy. Valitsemalla ja ostavat OSB levyt: paksuus ja mitat, hinnat - ovat ratkaisevia. Hankkia sopivia materiaaleja auttaa perehtynyt luokitteluun, ominaisuudet kunkin tuoteryhmän ja niiden laajuutta.

Takaisin suurlastulevyä on erinomainen vaihtoehto puun

Luokittelu OSB levyt ja niiden valmistusmenetelmät

Lyhenne OSB sanoista "suurlastulevyä". Materiaalia tehden ovat haketta tai sirpaleita. Tuotantoprosessissa useita kerroksia, kuten hakkeen painetaan toisiaan vastaan ​​kohtisuorassa suunnassa. Tähän lisätään erityinen polymeerimateriaali on hartsi sideaine ja muita lisäaineita.

Valmistus OSB-levyt

Riippuen vivahteet valmistuksen, ja tuloksena saatujen ominaisuuksien kohde OSB, voidaan jakaa neljään ryhmään:

 1. OSB-1 - käytetään luoda artikkeleita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi alhaisen kosteuden olosuhteissa. Esimerkiksi tällaisia ​​kilpiä on huonekalujen, puu- tai pakkauksena.
 2. OSB-2 - käytetään rakentamisessa sisäisen tukirakenteita. Vain kuivissa tiloissa voit käyttää tätä tuoteryhmän.
 3. OSB-3 - käytetään luomaan seinät, väliseinät ja pääoman laakeri rakenteita kosteissa olosuhteissa.
 4. OSB-4 - kaikkein kestävä ja kosteutta kestävä ryhmä. Käytetään erikoistunut rakennusmateriaalina. Nämä levyt kestävät raskaita kuormia.

Ammattilaiset käyttävät OSB rakentamisessa

On syytä huomata, että noin 90% kaikista tuotteiden markkinoilla käytössä OSB-3. Koska nämä levyt on kaikkein yleismaailmallisia piirteitä, jotka mahdollistavat niiden käytön monenlaisia ​​töitä, mukaan lukien rakentaminen matalien rakennusten.

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja sovellus. Ominaisuudet tuotannon ominaisuuksista, päätyyppiä, edut ja haitat. rakennusmateriaalien markkinakatsaus.

Ominaisuudet ja vakiokoko levyt OSB

Maissa entisen Neuvostoliiton, tämä materiaali on suhteellisen uusi, mutta Yhdysvalloissa ja Euroopassa, OSB on laajalti käytetään rakentamisessa, koska useita ainutlaatuisia ominaisuuksia:

 • mukava koko levyt. Vakioparametreja 1,22h2,44 m;
 • helppous sovellus ja käsittelyyn. OSB levyt ovat täysin kannekelpoisten mekaanista rasitusta, kuten sahausta. Avulla manuaalinen tai sähköinen väline, voidaan helposti katkaista välttämätön osa tasaisesti, samalla kun vältetään halkeamien tai hakkeen, ja haluttujen arkin koko RSD;
 • materiaalin vahvuus. Oriented lastulevy kestää raskaita kuormia. Kuitenkin niiden jäykkyys mahdollistaa asentaa niitä kiinnikkeitä, kuten nauloja, ruuveja, ruuvit. Tämän vuoksi ne voidaan helposti liittää toisiinsa muodostaen yksiosainen rakenne. Tämän indikaattorin OSB eivät hyväksy edes massiivinen puulevy;

Pääpiirteistä OSB

 • helppo viimeistely. Päättymisen jälkeen asennustyöt, levyt voi yksinkertaisesti maalata tai käyttää toimittamaan kaikki pinnoitteet;

Vinkki! Ennen kuin haet rappaus OSB-levyt muista poistaa kaikki vikoja pinnalla ja perusteellisesti pohjustetaan koko kone.

 • kevyt. Standardin arkin koko 9 mm OSB levy painaa vain 18 kg. Tämä on helppo kuljettaa materiaalia ja se nostetaan halutulle korkeudelle;
 • edullisia. OSB-levyt ovat edullisia rakennusmateriaali, hinta per neliömetri keskimäärin 150 ruplaa.

Sovellusalueita OSB-levyt

Edellä mainitut ominaisuudet tämäntyyppisen rakennusmateriaali tekee sovellettavissa monilla työtä. OSB käytetään paitsi rakennusten rakentamisessa, mutta myös huonekalujen tuotantoon ja pakkaussäiliöt sekä viimeistelyyn sisäpuolella kuorma, laivoissa ja junissa.

OSB-levyt ovat yksi tärkeimmistä rakenne- materiaalin

Työlajeja kustannukset tuotettua eniten OSB:

 • asennus katot ja väliseinien, rakentaminen sekä sisäisen ja ulkoisen seinät matalien rakennusten. Tätä tarkoitusta varten levy toisen ja kolmannen luokan paksuus 9-12 mm. Tällaiset paneelit voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuoraan;

Uunit käytetään kehyksessä talonrakennuksessa

 • lattiapinnan. Tässä tapauksessa levy on sijoitettu kohtisuoraan erityinen tukkien, jotka toimivat perustana. Tätä tarkoitusta varten paksumpia levyjä - 18-22 mm, mikä mahdollistaa tarjota lisää lämpö- ja vedenpitäväksi;

OSB-levyjen käytetään substraattina alle lattia, laminaatti

 • kiinteä kattoruoteisiin. Se soveltuu parhaiten tämän koko ja paksuus kosteudenkestävä levyt RSD-3. Hinta ja laatu ovat sopusoinnussa kaikki tarvittavat vaatimukset. Yllä voit järjestää kattoliusketuotantolaitoksen metallista tai rullamateriaaleilla;

OSB jatkuva joustava rimat alle vyöruusu, sauma katto

 • pystytys väliaikainen aidat. Kosteudenkesto uunit Ryhmä-3 voit käyttää niitä koristamaan aitoja tai suojarakenteita.

Vinkki! Jos käytät OSB aiot päällystää seiniä, sinun täytyy ensin asettaa oikeaan erityinen metallirakenteita, joka toimii pohjana vahvistamista. Tässä vaiheessa laahaa tai laatikoissa pitäisi olla enintään 400 mm.

Valitsemalla OSB levyt: paksuus ja mitat, hinnat

Määritetään sitä tarkoitusta varten, josta levy, jota käytetään, voi edetä valinnan paksuus ja koko levyjen RSD. Hinta riippuu paitsi näitä parametrejä, mutta myös valittu valmistaja. Tähän mennessä, hinta per arkki OSB 3 mm ja koko 2440h1200h9 vaihtelee 500-650 ruplaa kappaleelta. Kustannukset paksumman arkin korkeampi hinta ja koko 1250h2500h18 mm OSB-levyt tehdä noin 1000 ruplaa kappaleelta.

OSB on erittäin luotettava, todistettu rakentamiseen ja korjaamiseen

Siksi ei ole tarpeen hankkia levyjen ylempään luokkaan kuin on tarpeen. Tämä johtaa taloudellisiin kustannuksiin, joita ei tarvita. Parempi ottaa sopivan kokoinen, hinta ja paksuus vanerilevy OSB suositellaan tämäntyyppistä työtä hyvämaineinen valmistaja.

Vinkki! Jos maallikko rakennusalalla, se on parempi ostaa levyn vakiokoko. Niin se on helpompi laskea oikea määrä. Ja missä sitä tarvitaan, voit aina edelleen leikataan levyiksi. Lisäksi useimmat ohjeita, jotka annetaan Internet, standardi levyt suuntautunut mitat.

Luova sisustus ratkaisu OSB

Tutkittuaan ehdotettu eri kokoja ja hinnat OSB näet, että se on edullinen ja monipuolinen rakennusaine, jonka avulla voit suorittaa paljon erilaisia ​​töitä helposti. Ja kaikki tämä, nämä levyt ovat turvallisia ympäristölle ja terveydelle.

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat

DSP-levyt: koko, hinta ja materiaalin ominaisuudet

Seinälevy MDF: hinnat, luettelo valokuva ideoita ja perusselitelmin

Mitat tuhkakivi ja tekniset tiedot

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja soveltaminen

Vedenpitävä laminaattilattia 12mm 33 luokka, Saksa: tekniset, valmistajat ja hinta

Vedenkestävä vaneri OSB: kuvaus, ominaisuudet, mitat ja luokitukset

Vedenkestävä vaneri OSB - on yksi uusista innovaatioista puuteollisuudessa. Tämä materiaali on ainutlaatuinen sen monipuolisuus - se on yleisesti käytetty rakentamisessa. Tämä vaneria käytetään rakentamisessa puun ja runko taloa, rakennukset SIP paneelit, kaiken karkea kerroksessa.

Otsikon tuotetta sen koostumus on vain luonnollisia ainesosia - haketta ja liimaa, joka perustuu luonnon hartseja ovat. Käyttämällä erityistä tekniikkaa sirut sopivat tiettyihin suuntiin, joka antaa laudat joustavuutta ja elastisuutta. Kuten korkean suorituskyvyn ansiosta tämä materiaali on hyvin monipuolinen.

Valmistusmateriaalit vedenkestävästä vanerista

Vaneri OSB - on suunnilleen lastulevy. Sen tuotannossa käytetään useammin kuin havu- ja jotkut lehtipuut, usein nopeasti kasvavia puita. Tämä valinta liittyy ensisijaisesti ympäristön - tuottajat yritä vahingoittaa luontoa eikä häiritä sen tasapainoa.

Valmistus materiaalin toteutetaan useassa vaiheessa. Näitä ovat:

 1. Valinta sopivan puun.
 2. Sekoittamista.
 3. Muodostumista.
 4. Painamalla ja viimeistely levyt.

Mietitäänpä jokainen näistä tarkemmin. Joten, ei yritystä, Hungry puu valittu lajittelua vaiheessa. Runko on sahattava, niin että tuloksena on lyhyt pituus työkappaleen, minkä jälkeen ne kulkevat erikoislaitteet, joka tekee työkappaleen teippi siru. Muuten, se haketta eri kokoisia. Seuraavaksi saadut palat lähetetään erityinen astioissa, joita kuivata perusteellisesti, minkä jälkeen sidottu nauha on järjestetty koon mukaan.

Toisessa valmistusvaiheessa tapahtuu ns sekoitus - lisätään materiaalin erityinen fenoli- tai isosyanaattihartsia. Tämä on tarpeen, jotta vaneri OSB on sisäinen lujuus, jäykkyys ja tarvittava kosteudenkestävyys. Seos putoaa erityinen rumpu, johon syötetään myös sideaine ja parafiinejä.

Seuraavaksi muodostamisvaihe. Tämä menettely suoritettiin käyttäen erityistä elinympäristöjen puristustelojen, ja magneetin ja painot. Magnesium auttaa jättää tulevien levyn eri vieraita aineita ja esineitä. Tässä vaiheessa tuote tulee noin lastulevyn. Ylempi kerros laskettiin pitkin pitkä osa levyn, ja sisempi - poikittain.

Sitten, kun vaneri OSB on jo muodostettu, se lähetetään lehdistölle. Vaikutuksen alaisena paineen ja korkean lämpötilan matto pelimerkkejä huomattavasti puristetaan. Tämä prosessi suoritetaan käyttämällä teräsnauhat, aiemmin voideltu erityistä termistä öljyä. Puristusvoima on yleensä 5 N / mm.

Tämä rakennusmateriaali massa on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Nykyisin yksikään nykyisistä puutuotteiden sellaisia ​​ominaisuuksia ei.

Kosteutta kestävä levy on hyvin tuotantoon. Ne ovat erittäin helppo käsitellä standardi asettaa puusepän työkaluja.

Tuote on myös korkea pidätyskyky. Osana tämän tyyppistä vaneria käytetään suuren pelimerkkejä. Tällainen rainoja pidä suurta kynnet ja muita kiinnikkeitä. Monia mestareita vasara naula vaneri etäisyydellä 6 mm reunasta - se ei ole murtunut.

Lisäksi rakennusmateriaali on hyvin liimattu tahansa puusepän liimaa, jollei alustava pinnan hionta. Kuoppalevy voidaan maalata minkä tahansa värin. Muuten, jos vaneria käytetään ulkona, kun taas asiantuntijat suosittelevat pintakäsitellä suoja- yhdisteitä, jotka turvallisesti tallentaa puuhun haitallisilta vaikutuksilta ilmakehän.

Levyillä on hyvät fysikaaliset ominaisuudet. Siten, tiheys vaihtelee pieniä arvoja, riippuen erityisistä tuottaja (keskiarvo indeksit tiheys 640 kg / m).

Tason osalta kosteuden kestävyys, OSB vaneri - on puu tuote, joka ei muutu vasteena kosteuden ja lämpötilan muutoksia. Laatan vastaa myös Pohjois-Amerikan standardi - siihen tuotetta ei pitäisi muuttaa niiden geometriset ominaisuudet, jos sitä käytetään lämpötiloissa + 20 ° C ja kosteus 65%.

Noin lastulevy on korkea paloturvallisuus. Kuvattuja materiaaleja testattiin riippumattomissa laboratorioissa, jotka on akkreditoitu kanssa paloturvallisuutta palveluja. Levy OSB (vaneri, kuten sitä kutsutaan) läpäissyt kaikki palotesteihin ja nopeus, jolla liekki leviää sen.

Nykyään rakennusmateriaalien markkinat tarjoaa useita erilaisia ​​näiden levyjen. Ne vaihtelevat tarkoituksen ja ominaisuudet. On olemassa neljä eri tämän vaneri.

OSB-1 - on lähtöpiste merkki. Tämä materiaali on rakenne, jolla on alhainen tiheys. Mukaan selostuksia, suurin haitta tämän laitteen - täydellinen puuttuminen ainakin joidenkin kosteudenkestävyys. Vaneri on merkki useimmin käytetty huonekalujen valmistuksessa.

OSB-2 on suurempi tiheys ja lujuusominaisuudet. Kuitenkin, kuten asiantuntijat sanovat, on vielä vedenpitävä materiaali. Tämä levy voidaan käyttää lähes kaikkialla, missä se ei ole mitään vaikutusta kosteuden.

Vaneri OSB-3 - se on todellinen vedenkestävä materiaali ja yksi suosituimmista erilaisia ​​kuluttajien OSB-levyt. Tämä vaneri on suuri lujuus ja kestävyys kosteutta. Se on mainio suojakuori esivalmistettuja runko taloa.

Mutta on varoitus piilotettu, joka ei kerro valmistajien ja myyjien - liesi on suojattu kosteudelta vain silloin lyhyt altistus. Jos tällainen materiaali on asetettu seinän viimeistely kylpy, sitten pinta on välttämättä soveltaa kerros lisäsuojaa. Vahinkojen estämiseksi käyttämällä värjäys ja pinnoite vedenpitävä kyllästys. Maassamme OSB-3, ovat kovasti materiaalina karkea lattia - tässä tapauksessa se ei yksinkertaisesti ole mitään.

OSB-4 - se on, mielestä kuluttajien Internet on erittäin korkea lujuus. Yksi sen ominaisuudet - korkea kosteus-, jopa pitkäaikainen altistus. Haittana on, ja hän on ainoa - näin paljon kutsutaan vaneri OSB. Sen hinta on varsin korkea - koko arkki 1250x2500 mm ja vakiokoko, Kustannus 500 ruplaa. Kustannukset riippuu paksuudesta - 8 mm: n tuote on 500 ruplaa 12 mm -. 680 ruplaa 15 mm -. 880 ruplaa 18 mm -. 980 ruplaa. Mutta hinta riippuu myös valmistajalle.

Aloitamme paksuuden. On olemassa useita muunnelmia sen mainittujen levyjen, alueella 8-25 mm. Tämän indikaattorin, levy on jaettu kolmeen ryhmään:

 1. Ohuet materiaalit - on 8, 9, ja 10 mm.
 2. Keskimääräinen paksuus - se on 12 ja 15 mm.
 3. Paksu kangas - 18, 22 ja 25 mm.

Paksuus on suoraan verrannollinen ja levyn painosta. Täten, kun levyn paksuus on 8 mm, sen paino noin 16,6 kg. 9-millimetrin tuote jo painaa 18,4 kg, 10 mm - 20,6 kg.

Yksi tekijöistä, joihin vaneri OSB valitun - kokoa. Yleensä on useita. Suosituin keskuudessa Venäjän ostajat - 2440x1200 mm, vakio Euroopan koko - 2500x1250 mm, hyvin harvinainen koko - 2440x950 mm. Uskotaan, että viime levyt ovat suosittuja koristamaan lattialle, vaikka tuote voidaan käyttää yhtä hyvin tähän.

Niille, jotka uskovat, että OSB - se on jotain uutta ja huippumoderni, on todettava, että tuotanto laattojen tiedostot vievät paljon vuosia sitten. Sitten markkinat vieläkään ei ole ollut paljon vaneria, koska se on tänään, ja OSB osti koska se oli edullisempi analoginen vaneria.

Tuotannon OSB-levyjen luonnonkumit käytetään, samoin kuin vahat, ja boorihappo. Valmistuksessa vanerinsa formaldehydiä. Turvallisuuden kannalta OSB on paljon parempi - levy voidaan käyttää asuinalueilla. Vaneri sama tämän, koska haitallisten aineiden ei sovi hyvin.

Lisäksi lattian valamiseen, esimerkiksi soveltaa erityistä suunnittelua OSB - uritettu päät tällaisia ​​tuotteita. Tämä tehdään, jotta saavutetaan laadukkaat materiaalit ja yksinkertaisen niiden väliset kytkennät.

Valitessaan Tietenkin on tärkeää keskittyä riippuen erityistilanne. Ja jos valitset hinnan, OSB on halvempaa vaneria.

Vaikka hinta materiaalin ja merkittävästi pienempiä kuin mitä kysytään vanerin, mutta tämä levy ei tule käyttää viimeistelyyn Kerrosten - katso tätä ei ole esteettinen. Mutta, kuten jo todettiin, riita - mikä on parempi, vaneria tai OSB lattiaan - viimeinen merkittäviä etuja ympäristön kannalta.

Vaneri, koska seinien materiaaliksi ei suositella asiantuntijat saman vuoksi formaldehydiä. Yläpuolella nämä kaksi materiaalia voidaan päällystää erilaisten koostumusten tai suojaava lakoissa. Levy paremmin ja nopeammin jauhaa, vaan siihen sisältyy myös paremmin pohjamaali.

Siten on ilmeistä, että eri tilanteissa, sinun täytyy käyttää erilaisia ​​materiaaleja, jotka sopivat paremmin tiettyyn tehtävään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin