Yuka kukka miten hoitaa kotona

Yucca laitoksen kuvaus ja valokuva - kasvavat kotona, jalostus, kastelu ja sairauksien hoidossa

Palma Etelä-Amerikasta - Yucca - kotihoitoon, jolle kuuluu sekä elinsiirtoa, kopiointi, kastelua, ja suojaa erilaisia ​​sairauksia, on ruukkukasvi. Pääsääntöisesti hoito jukka perustuu mieltymykset ja tottumukset, rentoja kotiin ikivihreä puu kasveja. Jos aiot saada kukkien, huolellisesti tarkastella sen ominaisuuksia.

Yucca - suvun ikivihreä kasveja, kuuluu perheeseen agave kasvaa Pohjois- ja Keski-Amerikassa. Ensiform jäykkä lehdet eri UCC voi kasvaa jopa 100 cm 8 cm leveä, ne muodostavat ruusukkeen tai kerätään usein palkki. Joka perustuu lajista, Kasvinlehti voi olla sinertävä tai vihreä, puolijäykkä, pystyssä, sileä tai sahalaitainen reunat. Usein kasvi peitetään jouset, joskus lehtien kärjet ovat terävät piikkejä.

Palma jukka kukinnan varret säteilee suuri, jossa on paljon herkkiä tuoksuva kelloja kirkkaita värejä. Tyypillisesti, kukinnot kootaan yhdeksi suureksi panicle pituus 2,5 m. Kotona kämmen kukkii harvinaisia. Hedelmä on mehukas, tai kuiva ruutuun. Lehdistä joidenkin lajien kasvien uusiokuitua, jota käytetään tekemään kudotut tuotteet.

Yucca kukka sopii hyvin koristamaan puutarhan, asunnot, valmistuksessa käytettävien lääkkeiden ja kosmetiikan. Kotona tulee kasvamaan yli 30 lajia kämmenet, usein ylittävät laitoksen koosta puut lämmin ilmasto Venäjällä. Florists Euroopassa ovat kasvaneet ja levittävät kolme koristekasvien lajeja, jotka ovat sopeutuneet täydellisesti kotiympäristöön, ja niillä on optimaalinen koko huoneeseen. Suosituin lajikkeet:

 • Elefantis tai norsunluun palmu (Yucca elephantipe). Nimi kasvin juontuu alkuperäisestä paksut jalat. Lehdet ovat hänen päälleen, ja kasvun kanssa puunrungon vähitellen paljain. Kesä puu koristeltu valkoiset kukat, jotka näyttävät kelloja.

 • Rihmamaisia ​​(Yucca filamentosa). Kasvi kestää jopa 20 asteeseen. Ensiform lehdet kirkkaan valkoinen kierteet, on taivutettu yläosassa, voi saavuttaa pituus 60 cm. Flower rihmamaisia ​​laji on herkkä kelloja jopa 7 cm.

 • Aloelistnaya (Yucca aloifolia). Palmu kasvaa hitaasti, lopulta alkaa hankkia pallomainen muoto. Aikuispotilaiden kasvit ovat hyvin haaroittuneita puumainen varsi, päissä oksat ovat sinetöity pistorasiaan meheviä vihreät lehdet.

 • Sizaya (Yucca glauca). Takakonttiin kukkien lyhyessä, pitkänomainen lehdet ja ohuet reunoilla valon. Kelloja on kellertävä tai vihertävä-vaalea väri. Mew jukka yleensä kasvaa ilmassa, hyvä kestävyys kuivuutta ja kohtalainen kylmä. Lehtiä voi nousta 90 cm.

Miten etsiä jälkeen Yucca kotona

Palma on kasvaa kotona etelässä ikkunassa, vaikka muut ikkunat ovat hyvin valaistu, voidaan sijoittaa niiden vieressä kukka. Huonekasvi jukka kehittyy täydellisesti valoisassa lämpimässä huoneessa. Nuoret kasvit tarvitsevat valoa, mutta sen hieman paremmin pritenyat suoralta auringonvalolta. Prosessissa viljelyn voidaan käyttää ja keinotekoinen valaistus.

Lämpötila kesällä ja keväällä kämmen mieluummin kohtalainen, noin 20-25 ° C: ssa Talvella ja syksyllä - 8 tai alueella 12 ° C Parantaa ulkonäköä kukka joskus pestä suihkussa. Kesä puu voidaan sijoittaa parvekkeelle, mutta se on hyvin suojassa sateelta. Kun asetat kukka ulkona, paikka tulee olla kuiva ja kirkas. Talvi kämmen on kirkasta valoa.

Laitos kertoo itsestään, kun kaataa sen. Tavallisella maan kosteus ja hyvät olosuhteet, lähtee kukka suoristettu. Aikoina kuivuus, he alkavat kiertää tuskallisen. Kun kotoa kämmen kastellaan sellaisella taajuudella, että maaperä kuivuu jopa puoli säiliön. Pääsääntöisesti Kastelu taajuus riippuu koosta kukka, erityisesti maaperän, materiaali ja koko potin, kosteus ja lämpötila.

Miten kastella jukka kotona kesällä? Kuuma kesä palmu joskus tarvitsevat paljon nestettä, niin paljon vettä on tärkeää käyttää lämmintä vettä, mutta kastelu kukka vasta maaperä kuivuu yläkerroksen. Talvella kastelua tulisi vähentää, muuten juuret mätänee. Tyypit jukka, jotka ovat herkkiä kuivua, on jatkuvasti suihkuttaa lämpimällä vedellä. Lisätä kosteutta, potin kukka on asetettu tarjottimelle soralla, sammal, märkä kevytsoran. Kun ruiskutetaan kasvit auringossa, lehdet ovat peitetty täplät palovammoja.

Puutarha lajia kasvaa avoimella alueella, voi pysyä yhdessä paikassa noin 20 vuotta, mutta huone lajikkeet istutetaan joka toinen vuosi. Kiinteillä ruokinta, kukka kasvu lisää merkittävästi. Nuoret muodostivat pistorasiat voi istua, mutta tämä on tehtävä vain silloin, kun he kasvavat ja vahvistuvat. On tiettyjä sääntöjä, miten istuimen jukka:

 • siirtoon olisi saatava keväällä tai kesällä;
 • Valitse ruukkuihin että kolme senttiä suurempi halkaisija juuria;
 • pohjaan säiliön pour kuivatus sora, murskattu tiili, kalkkikivi (savi seos pitäisi olla keskimääräinen raekoko);
 • Irrota varovasti kukkia, varoen vahingoittamasta juuristo;
 • Tarvittaessa kaada hyvä kentällä pehmentää;
 • ennen istutusta juuret tunnin liota vedellä, ja sitten laittaa uusia uria ja kaada;
 • kaksi viikkoa, muista Feed kasvi.

Siirrettyihin toiseen potin

Palmu kotona tarve transplantoitavalla uuden potin kahden vuoden välein. Kapasiteetti pitäisi valita vakaa ja tilava, kuten kasvi lehti on raskas paino. Kuivatus tilavuus on voi olla jopa 7 cm: n (noin kolmasosa koko maa). Saat painoa voidaan käyttää soran ja maalla olisi lisättävä puuhiiltä. Istuttaa kukka keväällä ja kesällä on oltava seuraavat:

 • joudut syvään vakaa potin;
 • pohja kaada kerros soraa tai kevytsoraa;
 • vuoti hieman maaperään;
 • Jos kasvi on terve, se voidaan yksinkertaisesti ylittää pois vanhan potin yhdessä multakokkare;
 • jos on laho tyveen, on ensin poistaa se ja täytä murskattuja hiilellä siivuja;
 • kun kasvi on uudessa potin, lisää maaperän, tamp ja kaada vettä.

Leikkaaminen Yucca kotona

Yhdellä kukanvarsi koukussa voidaan leikata tahansa valitun korkeuden. Tässä tapauksessa sylinterin halkaisija on vähintään 6 cm. Kasvi jälkeen ympärileikkaus pysäyttää kasvun ja edistänyt herääminen uuden munuaisen. Jos kukka on useita rungot, varret pitäisi leikata korkeusero 15 cm. Pitäisi saada upea monitasoinen kruunu, lähtee samalla ei peitä toisiaan. Osat ovat tarpeen ruiskuttaa rikki tai puuhiiltä.

Miten edetä Yucca kotona

Kukkien siemeniä kasvatetaan kotimaassakin, alueemme ei ole hyönteisiä, jotka voivat pölyttää lempeä kelloja Yucca. Kasvattajat käyttää useita käytettävissä kämmenen jalostustekniikoiden joka voidaan helposti toteuttaa kotona. Tätä menettelyä, tarvitset täysikasvuinen kasvi terveitä kasvullisen elinten tai luuserit. Lisääntyminen jukka kotona seuraavilla tavoilla:

 1. Avulla palmu toppeja. Haarautuminen voidaan saavuttaa vähentämällä kruunu kasvit jopa 10 cm. Osat on hiili, kuiva, kasvi kannat on saatu veteen. Mätä lehdet on poistettava leviämisen estämiseksi bakteerien täytyy lisätä puuhiiltä. Ilmestymisen jälkeen pienten rootlets kukka istutetaan maahan.
 2. Leikkaamiseen. Käytetyt pistokkaita, leikkaa pois vanhemman Bush. Olisi valittava kehittynyt järjestelmä juuret. Yucca lisääntymiselle näin käy helposti, huolenpitoa taimet eivät vaadi paljon vaivaa.
 3. Segmentti. Alapään varren tulisi liottaa muutaman päivän erityinen juurruttamista stimulaattori, niin se on istutettu valossa maaperässä. Paksu leikkokukkien voidaan laittaa hiekka vaakasuunnassa, puoli kaivaa alustaan. Jos sinulla on bakteereita on erotettava ja juuri.
 4. Siemenet. Kasvatetaan kämmen tällä tavalla on erittäin kätevä. Kylvö siemenet olisi kasteltu tuore seos SOD maaperän, maa, hiekka (1: 1: 1). Kosteassa maaperässä on tarpeen kattamaan säiliöön tai lasista. Taimet pitäisi näkyä kuukauden kuluessa.

Aikana siirron kukkia kadulla, on tärkeää, ettei polttaa lehdet tehtaan auringossa. Osti taimi pitäisi ehdottomasti karkaistu, ottamalla päivittäin ulkoilmassa. Et voi laittaa kasveja lähelle pohjaveteen. Puutarha Yucca välttää kuopat ja tummat alueet. Kukka ihannetapauksessa istua korkeammalle. Kuopat on ennalta kaivaa syksyllä, vastakkain koko hieman suurempi kuin halkaisija juuret. On parasta käyttää istutettavaksi maaperään, joka sisältää turvetta, kompostia, perliitti, hiekkaa tai humusta.

Kukka voi kasvaa tahansa maaperässä, on tärkeää, että juuret pääsevät ilmaan. Jälkeen täytemuurausta maaperä huolellisesti tamped sitä, eikä jättää liikaa tilaa. Seuraavaksi sinun täytyy kaataa lämmintä vettä. Yucca ihanteellinen ravitsevia irtomaata, jonka pH on 5,5-6,5. Se on parasta laittaa valittuun maahan pienen määrän hiiltä, ​​ja kuoppien pohjaan - rikki tiili tai joki kiviä.

Maanpäälliset osa kämmen on enemmän kehittynyt juuristo, niin antaa kukka vakautta, on syytä istuttaa suuren potin, potin tai kylpyamme. Uutta kapasiteettia tehtaan täytyy olla enemmän kuin 4 cm, halkaisija juuri. Tässä tapauksessa, syvyys potin, valitse 2-kertaa suurempi kuin sisähalkaisija. Potin voimakas tarve kuljettaa ja kestävät väänny aikana maaperään täyte. Ohjeet Transplant yuccas potin:

 • valmistetut maaperän sekoitetaan, ja tehdä uuden kapasiteetin salaojituskerroksen;
 • päivää ennen transplantaatiota kukka olisi runsaasti kasteltava sitä;
 • leikkaa kaikki kuivat lehdet;
 • kevyesti vanha potin ja vähitellen saada savi huone kukka, ei vahingoita juuria;
 • yli kuivatuskerros kaataa maaperään tasoon asti, että pohja jukka oli alhaisempi 2 cm: n päässä säiliön reunaan;
 • savi huone kukka laittaa uuden potin;
 • vähitellen tankata maaperään, ja ajoittain se tiivistää.

Leikkaa kärki kämmen on helppo implantti, ja loput runko lopulta kasvaa uusia versoja. Saadussa kuiva leikkuureunan (altista sitä ilmassa 2 tuntia), sitten rooting kasvien päälle aikana märkä hiekka tai laittaa ämpäriin lämmintä vettä. Advance laittaa pala puuhiiltä. Kun tonkia kahva voi mätänemään lehdet, ne täytyy poistaa ja vaihda vesi. Esiintymisen jälkeen juuri varret palmupuiden istutetaan substraattiin.

Palmu voidaan kasvattaa lähes kiinni. Tehdä tämän, altistuvat osa terveellistä varren ja leikata horisontaalisesti laittaa potin keuhkojen substraatin pinnalle, tai märkää hiekkaa. Paina kevyesti tavaratila paremman kontaktin. Muutaman päivän kuluttua se pitäisi herätä munuaisiin, josta syntyy vähitellen, nuoret versot juurista. Seuraavaksi, poista tynnyri versot säiliön, leikataan kappaleiksi olevien versojen määrä viipaleita ripottele kuivaa hiilen ja ilman. Jokainen osa rungon kanssa puunjuurakko voidaan istuttaa yksittäisen kennon.

Palma, joka saa hyvää hoitoa, sairas harvoin. Vain jos niitä ei käsitellä oikein voi tapahtua tulipolte, lahoa varsi tai lehdistä. Joskus kasvi kellastua, mutta se voi olla luonnollinen prosessi kehityksen ja kasvun palmujen joka suorittaa päästä eroon ylimääräistä lehtiä. Jos kukka ilmestyi keltaisia ​​pisteitä elliptinen muoto, joka vähitellen muuttuu ruskeaksi - se tarkoittaa, että läsnä ruskean paikalla.

Talvi kukka kuolema aiheutuu usein runsaasti kasteluun tai erittäin alhaisissa lämpötiloissa. Tämän seurauksena suuria määriä kosteutta voidaan sai kukkien tuholaisia: ripsiäisten, mittakaava hyönteiset, hämähäkki punkit, kirvoja tai toukkia. Jos kasvi on jo vaikuttanut, on tarpeen poistaa syy heikkenemisen prosessia ja kukka hyönteismyrkkyjä, noudata tiukasti ohjeita. Usein omistajat ikivihreä kaunottaret on kysyttävää koskien torjuntaan erilaisten sairauksien, mutta meidän pitäisi tutkia kaikki ennen hoitoa olemassa olevan sairauden jukka:

 • Rot, aiheuttama sieni Fusarium. Aikana sairaus vaikuttaa kruunu, lehdet altistuvat mätänemään. Alkuvaiheessa taudin täytyy poistaa taudin vaivaamaan osaan puun ja sumutettiin liuosta, jossa oli fungisidia.

 • Cercosporosis. Pinnalla lehtien ruskea läikkiä soikea. Suurilla kosteus tauti voi edetä. Jotta voidaan poistaa sairauden pitäisi vähentää kastelua, ei spray muutaman päivän, poista tartunnan varret, prosessi kämmen sienitautien. tulisi käyttää lannoitusaikana lannoitteita.
 • Valkohomesieniin Yucca. Pahin tässä sairaudessa vahingoittuneet lehdet kasvin, joka sijaitsee lähellä maanpintaa. Tuolloin tappion ne värjätä ja vetistyä. Päästä eroon taudin, poista tautikudokseen ja suorittaa käsittelyn systeemisen sienitautien (fundazol, Rovral).

Yuka (kukka): miten hoitaa ne kotona

Niistä vihreät oppilaat, jotka hallitsevat Sillanpää kukkakauppa-ystäville, olla varma, että siellä on kasveja, jotka muistuttavat palmu. Tällaiset Yuka ja (kukka). Miten hoitaa niitä, ottaa tarkemmin. Maansa - Pohjois-Amerikka. Klo korkeus aikuisen, ikivihreä puu kasvi voi olla jopa neljä metriä. Erittäin kaunis lehdet muotoinen miekka. Niiden väri - smaragdinvihreä, sävy vaihtelee valaistuksen. Värit kuten valkoinen kelloja. Kukinto suuri, niiden koko voi olla jopa 200 senttimetriä.

Haluat olla hyvin kiinni Yuka (kukka)? Miten hoitaa hänelle pikaista kokenut kukkakaupat, julkaistu aikakausjulkaisuista. Kasvi rakastaa lämpöä ja valoa. Näin ollen, huoneessa, jossa on "palma9raquo, on säilytettävä lämpötilassa + 20-25 ° C, ja talvella - kymmenen astetta nollan yläpuolella. Vältä luonnokset. Kasvi on erittäin herkkä ne ja voi kuolla, koska paineen alennus. Emme voi sallia suoran auringon lasku kukka, joten potin kasvi tulisi sijoittaa siten, että se kunnes ikkuna on ollut poissa puoli - kaksi metriä.

Vasta monia vuosia myöhemmin, kun se on aikuinen, se näkyy kasvin yuca kukka. Miten hoitaa hänelle tällä hetkellä? Ensinnäkin suuri huone "palma9raquo; Se vaatii säännöllistä elinsiirrot ja antaa hyvän salaojitus. Tämä tehdään, jotta päivittää maaperään joka toinen tai kolmas vuosi ja kasvien suojelemiseksi lahoamista.

Vieras tropiikista rakastaa kosteutta. Talvi vaatii enemmän usein kastelua (kahdesti päivässä), koska ilma asunnossa kuivumista tänä aikana. Kesällä kastelu pitäisi olla runsaasti, mutta harvoin, ja vain siinä tapauksessa, että kuivuu pintamaan. Siten, että laitoksen ei tapettu, on tarpeen välttää vetinen maata. Tästä saattaa kärsiä juuri ja varsi rot näkyviin. Aloittaa kastelu on parempi spray, jotta voidaan määrittää halutun kosteuden.

Kuten kaikki muutkin kasvi kärsii sairauksista Yuka-kukka. Miten hoitaa hänelle tässä tapauksessa ja mitä on tehtävä suojella vihreä lemmikki? Ensinnäkin on syytä seurata valtion lehtensä. Joten jos vinkkejä ruskeiksi, se osoittaa, että ilma on liian kuivaa. Jos ne tummentaa ja kiemura, se tarkoittaa, että huoneen lämpötila on alhainen. Kun lehdet näyttävät valopilkkuja ovat kuivia, on tarpeen ryhtyä toimiin: siirrä kasvi suorassa auringonvalossa. Mutta samaan aikaan, jos alempi kasvien lehdet kellastua ja kuolla, älä huoli. Tämä on luonnollinen prosessi kasvava kukka.

Voimme olettaa, että uke - Kukkatarhan on mahdollista lisääntymiselle terminaali pistokkaita, siemeniä. Samaan tarkoitukseen maata ulottuu hänen runko. Venäjällä, etelässä ja kasvattanut kaksi kasvilajia ja hybridilajikkeiden.

Lannoite tehdä huhtikuusta syyskuuhun periodisuudella kerran 2-4 viikkoa. Paras vaihtoehto - suihkuttaa lehtien alapuolet "palmy9raquo; Liuokseen, lannoitteiden.

Nyt kun tiedät mitä sinun pitää tehdä kasvattaa menestyksekkäästi yuca kukka, miten etsiä. Valokuva osoittaa selvästi, että tämä kasvi voi koristella tilava olohuone.

Kukkia jukka: kasvavat kotona, kuvat

Eksoottisten kasvien aina houkutellut puutarhureita. Yksi kirkkaimmista edustajat luokan ikivihreiden kasvien Yucca. Syntyi tämän kasvin, joka kuuluu perheeseen Agave ovat kosteita subtropics Pohjois-Amerikassa. Tämä edellyttää, että omistaja perustamisen samoilla ehdoilla: ilmasto on oltava kuiva ja kuuma. Kuitenkin, etteivät kaikki heillä on tarvittavat tiedot pelisääntöjä hoidon tämä kasvi kotona, piirteitä leviämistä ja niin edelleen.

Tämä kasvi voi olla yksi- tai haaroittunut runko. Yucca on myös erilainen kuin muut kasvit, lehdet kattaa paitsi sivuliikkeen, mutta myös runko. Ne ovat hieman venytetty, ja lopussa muodostamaan terävä kärki. Koko elämänsä Yucca kukkii hyvin harvoin. Sen kukat ovat melko suuria ja niissä on valkoinen värisävy. Monet heistä liittyy kellojen alkuperäisessä muodossaan. Monet puutarhurit valita tämä kasvi ei ole voidakseen nauttia kukinnan ja nauttia erikoisen vaikutelman. Jälkeen jukka voimakkaasti muistuttaa pienoiskoossa kämmen.

Jos aiot kasvaa jukka ruukuissa, on suositeltavaa asentaa ne ikkunassa, joka sijaitsee etelälaidalla. Tässä tapauksessa toivottavaa, että kukka suoraan auringonvaloon. Koska valon tarkkuudella yucca voit sijoittaa penumbra, jossa hän myös tuntuu hyvältä itsestäsi. Kuitenkin, sinun ei pitäisi luottaa muodostumista vehreät kruunu.

Puhkeamista kesällä on suositeltavaa tuoda kukka parvekkeelle tai voidaan kuljettaa siihen maahan, jossa hänen pitäisi löytää paikka kadulla. Täällä jukka saavat maksimimäärä valoa. Kasvien hoito on yksinkertainen, mutta aluksi ei loukkaantunut tutustua erityispiirteet istutus tämän kasvin.

Haluan toistaa, että jukka on valoa rakastava kasveja. Näin ollen, paikkaan, jossa se on kasvatettu, on välttämätöntä säilyttää suhteellisen korkeassa lämpötilassa. Tämä kukka reagoi voimakkaan kasvun, jos lämpötila on kesäisin sisällä + 20 + 25 astetta. Kun talvi kasvi on suositeltavaa siirtää pimeässä paikassa, jossa lämpötilan on oltava enintään ± 10-12 astetta. On tärkeää varmistaa, että tähän aikaan vuodesta ei jouduttu äkillisiä lämpötilan muutoksia, vaikka vaikka tällä hetkellä tehdas tulee olemaan lepotilassa. Jos huonelämpötila laskee alle kriittisen tason, kasvi ei valmis siihen, ja kuolevat.

Kastelu on yksi tärkeimmistä tapahtumista, joka määrittää, kuinka vahva ja terve kasveja saadaan. Yucca ei ole kovin vaativa kosteutta, joten usein kastelua voi vahingoittaa häntä. Muista huolehtia, että maan pinnalla vesi ei pysähdy pitkään. Myöskään paremmin se tuntuu, jos se jätetään ilman vettä pitkäksi aikaa. Talvella se kastellaan paljon vähemmän. Tyypillisesti tavata veden on viettää tarpeeksi kastelua kerran viikossa.

Hyödyllinen kesällä roiskuu kasveja, jotka tulisi suorittaa äärimmäisen varovasti. Tuolloin lehden märkyys tarpeen varmistaa, että ne ovat suojassa auringonvalolta. Muuten se aiheuttaa palovammoja. On myös tärkeää välttää veden pääsy toiminnan aikana ruusuke lehdet ja varret vierekkäisten kasveja. Talvella lehdet suihkutetaan useammin kuin kesällä, koska tällä kertaa sisäilman kosteuden taso laskee. Tämä toimenpide on tehokas, jos toimenpide suoritetaan talvella vähintään kerran päivässä.

Kasvaessaan kaikki kasvit kotona hoitaa häntä Siihen kuuluu lannoituksesta. Ja jukka ei ole poikkeus. On parasta suunnitella lannoitusta lämmin kausi, kun kasvit tulevat vaiheessa aktiivisesti kasvua. Ruokinta ei hyödytä, jos ne tekevät maaperän liian usein. Yleensä se on riittävää suorittaa tämän operaation kahdessa kolmen viikon ajan. Maaperän laadun parantamiseksi voidaan saavuttaa tuomalla siihen lantaa, humus tai turvetta. Paras vaikutus voidaan saavuttaa, jos parhaillaan huolehtiminen kasveja käyttää erityistä lannoitetta agave.

On olemassa useita tapoja, joilla voit moninkertaistaa Yucca kotona.

 1. Viipaletta piipun pituus 15 cm;
 2. Leikkaa irti ja juurtunut topit;
 3. Tytäryhtiöiden ruusukkeita.

Substraattina, jolloin eteneminen materiaali on juurtua, on mahdollista käyttää hiekkaa tai pohjainen seos hiekan ja turpeen. Kun materiaali on valmis, kasvi on istutettu ruukkuun, aiemmin täyttämällä se maa substraatti, joka on oltava kappaletta puuhiiltä. Myös säiliö on tarpeen säätää salaojitus, josta voit käyttää soraa tai sirpaleita sirpaleiksi. Best fit erääntyneet sen kevyempiä. Myös monet puutarhurit kasvatetaan siemenistä Yucca.

Lisääntyminen jukka Vertex kahva

Kun puutarhuri on ensimmäinen aikuinen Yucca Bush, sitä voidaan käyttää kotona rodun. On syytä pitää mielessä, että sen pitäisi olla kukka vähintään 30 cm Yksi mahdollisista menetelmistä jalostukseen yucca palmuja. - käyttö leikkaus, otettu ylhäältä.

 • Työkappaleen haara on leikataan terävällä veitsellä tai terä. Ei ole tarpeen korjata yli useita taimiaineistoa - laitos tuntuu huonompi, jos hän jää hieman vihreät lehdet;
 • sadonkorjuun jälkeen pistokkaat leikataan sivuston tulee voidella puuhiilipölylle. Odottelun jälkeen hieman, niin näet miten siitä parantunut haava alkaa kasvaa uusia oksia. Seurauksena tästä manipuloinnin avulla saat näyttäviä haarautunut Yucca;
 • sadonkorjuun jälkeen pistokkaita täytyy antaa heille aikaa kuivua. Yleensä se kestää noin kaksi tuntia. Sitten he tarvitsevat laittaa kosteaan hiekkaan. Kunnes on aika repot laitoksen pysyvään paikkaan, on säilytettävä kosteassa tilassa. Tätä tarkoitusta varten kärki voidaan laittaa lasiin vettä, lisäämällä ennalta aktiivihiili. Jo ennen yksittäisten lehtien juurtumista voi kuolla. Tällä kertaa haluat seurata ja poistaa ne. Kun juuristo kehittyy melko hyvin, on mahdollista suorittaa siirteen tehtaan potin.

Toiminnassa lisääntyminen menetelmä on Yuki käyttö varren paloja. Tämä menetelmä sopii paremmin niille puutarhurit, jotka ovat toistuvasti mukana jalostukseen tämän kukan. Aluksi sinun täytyy huolellisesti leikata pois osan runko ja laita se märkää hiekkaa. Tämä olisi tehtävä siten, että kasvimateriaali on vaakasuora. Tukemalla hiekka märkä, pian voit nähdä, kuinka kahva alkavat muodostaa juuria ja silmuja. Tämän seurauksena tämä menetelmä mahdollistaa saada uusia taimia Yucca.

Lisääntyminen kotona jälkeläisiä

Jälkeläisiä, jotka usein antavat kukkien, voi myös toimia hyvänä taimiaineistoa. Sinun on ensin löytää sopivaan astiaan, joka on täytetty märällä hiekalla. Sitten sinun täytyy varovasti erottaa vesa, aseta se maapohja pystysuora reuna. Hetken kuluttua hän kasvaa pikku puu, joka sittemmin on tarkasteltava huolellisesti. Joten sinun täytyy valmistautua elinsiirtoa potin täynnä rasvainen puutarha maaperään.

Hyöty holding karsinta on se, että voit luoda rehevän ja laaja kruunu kasvi. Se on poistettava yläosa bush -. Noin 10 cm cut-off paikka käsiteltävä puuhiilipölylle tai puutarha piki. Tällainen toiminta voidaan suorittaa ainoastaan ​​niistä puista, joka voisi juurtua ja saavutti 60 cm.

Kukkaan elinsiirron jälkeen kasvoi hyvin, se tarvitsee paitsi asianmukaista hoitoa, mutta myös laatu maaperän sekoitetaan. Tarvitset puutarha maaperän, haluat lisätä hiekkaa määrä 1/3 tilavuudesta valmistettua seosta. Alareunassa potin asetetut rikki sirpaleiksi, ja päälle asetetaan pala vettä läpäisevän geotekstiilin. Tämän jälkeen säiliö täytetään mullalla, mutta vain puoli äänenvoimakkuutta. Lopettaa keittämisen, jatkaa suoraan siirrännäisen puita.

 • yrittävät leikkauksen aikana pitää juuret Bush mahdollisimman paljon vanhan maan.
 • ryhtyä improvisoitua avulla ja käännä kasvi, joten se voidaan helposti siirtää osaksi valmis potin;
 • edelleen com juuret tarvitsevat vähän tapin pinnan, ja ylhäältä täyttää jäljellä käyttämätöntä maaperän sekoitetaan;
 • Lopussa maaperän juuri alueella on hyvin tiivistetty.

Yuka ei poikkea muista puutarhakasveja, joten on tarpeen säätää asianmukaista hoitoa. Heikkeneminen valtion puiden voidaan havaita seurauksena tappion sieni- tai bakteeri-infektioita. Joka voidaan määrittää ulkonäkö lehdille tummia täpliä. Myöhemmin ilman toimenpiteitä se voi johtaa pehmeneminen kudosten ja niiden hajoaminen. Joissakin tapauksissa tämä prosessi voi vaikuttaa ja osa takakonttiin.

Tässä tilassa, hoito edellyttää poistaminen tuhoalueilla terävällä veitsellä. On tarpeen tehdä ja osalta vahingoittuneet lehdet. Ei vaikuta sairaus jukka Bush täytyy käsitellä systeeminen fungisidi. Tänä aikana on tarpeen vähentää taajuus kastelua. Nämä taudit voivat vaikuttaa ja kasveja viljellään ympäristöolosuhteissa. Tässä tapauksessa sinun täytyy huolehtia niistä samalla tavalla.

Yucca on resistentti monille tuholaisia. Kuitenkin suuri vaara sillä se edustaa hämähäkki punkki, hän voi saada helteessä. Käsitellä sitä suositellaan käytettäväksi heikko ratkaisu tinktuura tupakan, joka on tarpeen spray takakonttiin ja lehtiä.

Vaikka Yucca harvoin tyytyväinen sen kukinnan, mutta monet puutarhurit on mielenkiintoista epätavallinen koriste mieltä. Monille oli tilaisuus nauttia näkymistä kasvi, usein miettinyt pyrkivät laita se päällä. Tämä on melko helppoa, jos seuraa maatalouden tekniikoita viljely Yucca.

Kotihoito on yhtä tärkeää. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valmistus maaperän sekoitetaan, koska ennen Yucca elinsiirtoa uuteen paikkaan optimaaliset olosuhteet sen kasvua olisi luotava. Myös tämän liiketoiminnan menestyksen riippuu oikeankokoisella taimiaineiston. On parasta käyttää pistokkaat, joka useimmissa tapauksissa on hyvin juurtuneita ja muuttua vahva terveitä kasveja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin