Yucca makuuhuone istutus ja hoito Photo

Viljely huone palmu jukka

Rehevä ja kaunis Yucca on yksi yleisimmistä asukkaat talot, asunnot ja toimistot. Tämä ikivihreä puu palmu, joka kuuluu perheeseen agave. Pidetään syntymäpaikka jukka trooppisissa maissa. Jos pidät Yucca, - kotihoitoon sillä se on varsin yksinkertainen eikä aikaa vievä, niin kerromme, että hän rakastaa tätä kasvi, ja palmu voi levittävät.

Tämä eksoottisia tunnettu siitä, että hitaan kasvun. Kotona, asianmukaista hoitoa, voit kasvattaa kukka jopa neljä metriä. Ihanteellinen paikka kasvaa yucca - kynnykset etelälaidalla. Sisä kämmen erittäin huonosti reagoi valon puute, minkä seurauksena menettää sen luonnollinen koriste versoja.

Kotona, tämä kasvi ei kukkia ja lähes hedelmiä. Nykyään yli 15 lajikkeiden koristekasvien Yucca. Suosituin ovat:

Erityisen suosittuja toimistoissa ja kodeissa nauttii Yucca giganteaa. Tämä koriste putoava pensas onnistuneesti juurtua mihin tahansa huoneeseen ja ei vaadi erityistä hoitoa.

Huolehtiminen eksoottisen palmu kotona ei vaadi paljon vaivaa. Mutta tämä vaatimaton ikivihreä pensas vielä tietyt olot.

Koska yucca koti trooppisilla vyöhykkeillä Meksiko, niin se on tarpeen lämmön sisältöä kohtuullisesti kosteutta. Siksi kukka tulisi sijoittaa eteläpuolella ikkunoista. Liian vähän valoa johtaa aktiiviseen venymistä versot ja lehdet kuihtuvat.

Kastelu kasvit on tehty ottaen huomioon hänen ikä, koko potin, sekä lämpötilan ja kosteuden huoneessa. Kesällä kasvi on kasteltava useammin jokaisen kuivauksen ylin kerros maapallon. Konteille viiden litran maa tarvitsee puolitoista litraa vettä. Kastelu kämmen huone tarvitsee vain pitää puolustaa tai sadeveden. Syksyn ja talven kastelua Yucca leikata estää juurikäävän.

Hoito jukka kotona liittyy normaalikuvanäytön lannoitusta. Ruokinta suoritetaan ajan aktiivisesti kasvua ja kehitystä kasveja - keväällä ja kesällä. ruokinta väli on 1 joka 20 päivä. Lannoite palmuja voi ostaa mitään kukkakaupasta. On syytä muistaa, että hedelmöittää kukka heti elinsiirron ei pitäisi olla. Et voi myöskään ruokkia kasveja kärsivät taudeista tai tuholaisista. Talvella huone kämmen ei tarvitse lannoitteita. Tuolloin hän alkaa lepoaika. Jotta ei liioittele ravintoaineita, lannoitteita tehdään ohjeiden mukaisesti.

Levittävät palmu siemeniä tai pistokkaita. Istutus siemenet rakentavat mini teplichku. Sitten sinun täytyy valmistautua alustaan ​​hiekkaa ja turvetta. Siemenet kylvetään pinta, sirotellaan ohut kerros maaperän ja peitetty läpinäkyvällä lasia. Jatkohoidon taimien on tuuletus usein, määräajoin ruiskutus ja poistamalla saatu kondensaatti. ruiskuttamalla menettely lisää kosteus 80%, mikä on erittäin tärkeää istutusta. 30-40 päivän ensimmäiset taimet näkyvän.

Yucca House kasvullinen on suurempi menestys kuin istutusmenetelmä avulla siemeniä. Tätä varten sopivia pistokkaita, pistokkaat, sekä runko, leikataan versoja uinuvien silmujen.

Pistokkaat erotetaan emokasvia ja yllä kosteaan hiekkaan. Versot juurtuneet 40-60 päivää, jonka lämpötila on 20-23 C ja suuri ilmankosteus - jopa 70-80%.

Lisääntymiselle apikaalisella pistokkaat käyttäen apikaalisella paeta. Se leikataan terävällä esineellä, ja leikkauskohta käsitellään hiilijauhetta. Tämän jälkeen varret kuivataan tunnissa ulkoilmassa varjostus paikallaan. Ready-to-paeta lasku syventää seokseen humusta ja hiekkaa, peitetty läpinäkyvällä polyeteeni. Ennen kuin kattavat istutettu paeta maahan kosteuttavat sumuttimella. Apikaalisella varsi voi istuttaa kiehuvaan veteen aktiivihiilen tablettia. Mätää lehdet juurtumista prosessissa poistetaan. Heti kun ensimmäinen juuret, paeta voidaan istuttaa maaperään alustaan.

Istutus puunrungon uinuvien silmujen tuotettu vaakasuorassa asennossa valmis maaperään. Trunk syventää kevyesti. Se antaa paremman kosketuksessa maahan. Jonkin ajan kuluttua se poistetaan maasta ja jaettu versoja. Asettaa viipaleet pistokkaat käsiteltiin hiilijauhetta ja annettiin kuivua 30 minuutin ajan. Kukin taimi istutetaan erillisessä pot.

Sisätiloissa palmu, samoin kuin muita kasveja, ennemmin tai myöhemmin tarvitsee elinsiirtoa. Elinsiirron tehtaan joka kolmas vuosi vaihtuu vanhasta maahan uutta. Istuttamisen tehdään milloin tahansa vuoden, vaikka - talvella. Mutta paras aika keväällä pidetään tätä menettelyä.

Elinsiirron jukka pitäisi olla varovainen, ettei vahingoita juuristo, muuten kasvi voi sairastua. Tämän seurauksena kukka sopeutumisprosessia viivästyy. Ennen laskeutumista on kukka poistettu vanha versot ja näivettynyt lehtiä.

Transplanting kasveja tuottaa säiliöön, jonka halkaisija on 4 cm enemmän kuin juuristo. Pot on otettava kahdesti syvyys kuin edellinen kapasiteetti. Hän on vahva, eikä muuta muotoaan prosessissa elinsiirtojen.

Alaosassa istuimen säiliön laittaa dreneerauskerroksen kevytsorarakeiden, sitten keittää maaperään. Jos maa com ei ole menetetty ravinteita, siirto suoritetaan käsittely suuremman potin. Tyhjyyteen täynnä uusia maaperään lähelle. Istutuksen jälkeen kasvi runsaasti kasteltava. Istuttamisen nuoret yksilöt järjestetään vuodessa.

Leikkaamalla ja muotoilemalla reheviä puita

Leikkaa jukka ennen aktiivisen kasvun lopussa talven - alkukeväästä. On syytä muistaa, että tämän menettelyn varsi kasvu pysähtyy. Näin ollen olisi edullista suorittaa leikkaus kukka kun sen runko on paksuus ei ole pienempi kuin viisi senttimetriä.

Tätä menettelyä terävällä veitsellä, ennakko desinfioitava alkoholia. Tekemän leikkauksen mahdollisimman korkealle maanpinnan yläpuolella. Jotta ei vahingoita kasvupiste, kruunu lehtien pitäisi leikata poikki halkaisijan runko, ilman katkaisemista. Leikkeet käsiteltiin jauhetulla aktiivihiilellä, jotta vältettäisiin ongelmat johtuvat rot. Rajattu kasvi laittaa hyvin valaistu aurinko asemaa ja antaa kastelujärjestelmä. Poistaa lehdet kasveja on kasteltava harvemmin - 2 kertaa viikossa.

Noin 3-4 viikkoa alkaa herätä uinuvien silmujen lähelle raja. Ne voivat olla 2-5 kappaletta. Kukka aktiivisesti paksuuden lisäämiseksi uuden runkoja. Kasveihin jonka runko paksumpia kuin viisi senttimetriä, on suositeltavaa jättää kaksi nuppuja. Jos paksuus on suurempi kuin runko - jätä viisi munuainen. Leikkaa päältä, voit istuttaa märkä alustan kapasitanssi. Näin voimme saada toisen kasvin.

Talvi jukka olisi pidettävä aurinkoisella ikkunat. Tällöin kasvi on tarpeen suojata sitä ylikuumenemiselta ja ylijäähdytystä. Optimaalinen lämpötila sisällön talvella - 13-15 astetta. Lämmityskauden aikana, kukka tarvitsee usein ruiskutus ja harvinaisia ​​kastelua.

Yucca lehdet ovat osoitus virheellinen hoidon ja taudin ilmeneminen. Ne voivat kääriä putkeen, peitetty ruskea tai keltainen.

Yleisin sairaus jukka

 • Ruskeat läiskät lehtiä. Tämä on merkki siitä, että kasvi on vaikuttaa sieni, koska korkea maaperän kosteutta tai ilmaa. Vaikuttavat lehdet kellastua, joten ne on poistettava ja juottamista vähenee. Tämä kukka on välttämätöntä muuttaa asuinpaikasta ja kokonaan poistaa ruiskuttamalla.
 • Jos Yucca varsi alkaa mädäntyä - se on merkki siitä, että kasvi vaikuttaa sieni. Overabundance kosteutta maaperään tai puute raitista ilmaa huoneeseen - syy ulkonäkö tämän sairauden. Jos kukka on osittain iski, se on vielä mahdollista elvyttää, kaavinta piipun päässä hajonneet kudoksesta. Käynnissä tapauksissa käyttää yhdessä potin pilaantumisen estämiseksi vierekkäisten terveellinen väri.

Useimmiten on jukka rakastaa asettua Coccidae, hämähäkki punkit ja kirvat levyteollisuuden. Ensimmäinen vika vaikuttaa varret ja lehdet molemmin puolin. Nämä kukat keskeyttää niiden kasvua, lehtensä kellastua, sitten kuivaa ja pudota. Jos et ota ajoissa toimenpiteisiin, kukka voi kuolla. sairauksien hoidossa suoritetaan lääkkeen aktellik. He tunkevat kukka lehdet ja toistuvasti suihkuttaa.

Spider punkki esiintyy alueilla, joissa ilma on liian kuivaa. Se vaikuttaa lehdet kukka alapuolelle. Ensinnäkin lehdet kellastua, sitten päällystetty valkoisella täplät, tulee veltto ja kuolevat kokonaan. Keinot taistelu - lisääntyvää ilman kosteuden ja hoito vaikuttavat lääkkeet Fufaev kopioita, aktellik tai Derris.

Torjumaan kilpi kirvoja vaativat hyönteismyrkkyjä. Käsittely suoritetaan toistuvasti. Sen sijaan, hyönteismyrkkyjä voidaan puhdistaa maanpinnan osa laitoksen liuoksella saippuaa.

Kaikki nämä ongelmat liittyvät pääasiassa sopimattomasta hoidosta Yucca. Joten luoda sisäilman lemmikin vuoksi vankilaoloja ja kiinnittää huomiota nauttia sen kauneudesta ympäri vuoden.

Kukkia jukka: kasvavat kotona, kuvat

Eksoottisten kasvien aina houkutellut puutarhureita. Yksi kirkkaimmista edustajat luokan ikivihreiden kasvien Yucca. Syntyi tämän kasvin, joka kuuluu perheeseen Agave ovat kosteita subtropics Pohjois-Amerikassa. Tämä edellyttää, että omistaja perustamisen samoilla ehdoilla: ilmasto on oltava kuiva ja kuuma. Kuitenkin, etteivät kaikki heillä on tarvittavat tiedot pelisääntöjä hoidon tämä kasvi kotona, piirteitä leviämistä ja niin edelleen.

Tämä kasvi voi olla yksi- tai haaroittunut runko. Yucca on myös erilainen kuin muut kasvit, lehdet kattaa paitsi sivuliikkeen, mutta myös runko. Ne ovat hieman venytetty, ja lopussa muodostamaan terävä kärki. Koko elämänsä Yucca kukkii hyvin harvoin. Sen kukat ovat melko suuria ja niissä on valkoinen värisävy. Monet heistä liittyy kellojen alkuperäisessä muodossaan. Monet puutarhurit valita tämä kasvi ei ole voidakseen nauttia kukinnan ja nauttia erikoisen vaikutelman. Jälkeen jukka voimakkaasti muistuttaa pienoiskoossa kämmen.

Jos aiot kasvaa jukka ruukuissa, on suositeltavaa asentaa ne ikkunassa, joka sijaitsee etelälaidalla. Tässä tapauksessa toivottavaa, että kukka suoraan auringonvaloon. Koska valon tarkkuudella yucca voit sijoittaa penumbra, jossa hän myös tuntuu hyvältä itsestäsi. Kuitenkin, sinun ei pitäisi luottaa muodostumista vehreät kruunu.

Puhkeamista kesällä on suositeltavaa tuoda kukka parvekkeelle tai voidaan kuljettaa siihen maahan, jossa hänen pitäisi löytää paikka kadulla. Täällä jukka saavat maksimimäärä valoa. Kasvien hoito on yksinkertainen, mutta aluksi ei loukkaantunut tutustua erityispiirteet istutus tämän kasvin.

Haluan toistaa, että jukka on valoa rakastava kasveja. Näin ollen, paikkaan, jossa se on kasvatettu, on välttämätöntä säilyttää suhteellisen korkeassa lämpötilassa. Tämä kukka reagoi voimakkaan kasvun, jos lämpötila on kesäisin sisällä + 20 + 25 astetta. Kun talvi kasvi on suositeltavaa siirtää pimeässä paikassa, jossa lämpötilan on oltava enintään ± 10-12 astetta. On tärkeää varmistaa, että tähän aikaan vuodesta ei jouduttu äkillisiä lämpötilan muutoksia, vaikka vaikka tällä hetkellä tehdas tulee olemaan lepotilassa. Jos huonelämpötila laskee alle kriittisen tason, kasvi ei valmis siihen, ja kuolevat.

Kastelu on yksi tärkeimmistä tapahtumista, joka määrittää, kuinka vahva ja terve kasveja saadaan. Yucca ei ole kovin vaativa kosteutta, joten usein kastelua voi vahingoittaa häntä. Muista huolehtia, että maan pinnalla vesi ei pysähdy pitkään. Myöskään paremmin se tuntuu, jos se jätetään ilman vettä pitkäksi aikaa. Talvella se kastellaan paljon vähemmän. Tyypillisesti tavata veden on viettää tarpeeksi kastelua kerran viikossa.

Hyödyllinen kesällä roiskuu kasveja, jotka tulisi suorittaa äärimmäisen varovasti. Tuolloin lehden märkyys tarpeen varmistaa, että ne ovat suojassa auringonvalolta. Muuten se aiheuttaa palovammoja. On myös tärkeää välttää veden pääsy toiminnan aikana ruusuke lehdet ja varret vierekkäisten kasveja. Talvella lehdet suihkutetaan useammin kuin kesällä, koska tällä kertaa sisäilman kosteuden taso laskee. Tämä toimenpide on tehokas, jos toimenpide suoritetaan talvella vähintään kerran päivässä.

Kasvaessaan kaikki kasvit kotona hoitaa häntä Siihen kuuluu lannoituksesta. Ja jukka ei ole poikkeus. On parasta suunnitella lannoitusta lämmin kausi, kun kasvit tulevat vaiheessa aktiivisesti kasvua. Ruokinta ei hyödytä, jos ne tekevät maaperän liian usein. Yleensä se on riittävää suorittaa tämän operaation kahdessa kolmen viikon ajan. Maaperän laadun parantamiseksi voidaan saavuttaa tuomalla siihen lantaa, humus tai turvetta. Paras vaikutus voidaan saavuttaa, jos parhaillaan huolehtiminen kasveja käyttää erityistä lannoitetta agave.

On olemassa useita tapoja, joilla voit moninkertaistaa Yucca kotona.

 1. Viipaletta piipun pituus 15 cm;
 2. Leikkaa irti ja juurtunut topit;
 3. Tytäryhtiöiden ruusukkeita.

Substraattina, jolloin eteneminen materiaali on juurtua, on mahdollista käyttää hiekkaa tai pohjainen seos hiekan ja turpeen. Kun materiaali on valmis, kasvi on istutettu ruukkuun, aiemmin täyttämällä se maa substraatti, joka on oltava kappaletta puuhiiltä. Myös säiliö on tarpeen säätää salaojitus, josta voit käyttää soraa tai sirpaleita sirpaleiksi. Best fit erääntyneet sen kevyempiä. Myös monet puutarhurit kasvatetaan siemenistä Yucca.

Lisääntyminen jukka Vertex kahva

Kun puutarhuri on ensimmäinen aikuinen Yucca Bush, sitä voidaan käyttää kotona rodun. On syytä pitää mielessä, että sen pitäisi olla kukka vähintään 30 cm Yksi mahdollisista menetelmistä jalostukseen yucca palmuja. - käyttö leikkaus, otettu ylhäältä.

 • Työkappaleen haara on leikataan terävällä veitsellä tai terä. Ei ole tarpeen korjata yli useita taimiaineistoa - laitos tuntuu huonompi, jos hän jää hieman vihreät lehdet;
 • sadonkorjuun jälkeen pistokkaat leikataan sivuston tulee voidella puuhiilipölylle. Odottelun jälkeen hieman, niin näet miten siitä parantunut haava alkaa kasvaa uusia oksia. Seurauksena tästä manipuloinnin avulla saat näyttäviä haarautunut Yucca;
 • sadonkorjuun jälkeen pistokkaita täytyy antaa heille aikaa kuivua. Yleensä se kestää noin kaksi tuntia. Sitten he tarvitsevat laittaa kosteaan hiekkaan. Kunnes on aika repot laitoksen pysyvään paikkaan, on säilytettävä kosteassa tilassa. Tätä tarkoitusta varten kärki voidaan laittaa lasiin vettä, lisäämällä ennalta aktiivihiili. Jo ennen yksittäisten lehtien juurtumista voi kuolla. Tällä kertaa haluat seurata ja poistaa ne. Kun juuristo kehittyy melko hyvin, on mahdollista suorittaa siirteen tehtaan potin.

Toiminnassa lisääntyminen menetelmä on Yuki käyttö varren paloja. Tämä menetelmä sopii paremmin niille puutarhurit, jotka ovat toistuvasti mukana jalostukseen tämän kukan. Aluksi sinun täytyy huolellisesti leikata pois osan runko ja laita se märkää hiekkaa. Tämä olisi tehtävä siten, että kasvimateriaali on vaakasuora. Tukemalla hiekka märkä, pian voit nähdä, kuinka kahva alkavat muodostaa juuria ja silmuja. Tämän seurauksena tämä menetelmä mahdollistaa saada uusia taimia Yucca.

Lisääntyminen kotona jälkeläisiä

Jälkeläisiä, jotka usein antavat kukkien, voi myös toimia hyvänä taimiaineistoa. Sinun on ensin löytää sopivaan astiaan, joka on täytetty märällä hiekalla. Sitten sinun täytyy varovasti erottaa vesa, aseta se maapohja pystysuora reuna. Hetken kuluttua hän kasvaa pikku puu, joka sittemmin on tarkasteltava huolellisesti. Joten sinun täytyy valmistautua elinsiirtoa potin täynnä rasvainen puutarha maaperään.

Hyöty holding karsinta on se, että voit luoda rehevän ja laaja kruunu kasvi. Se on poistettava yläosa bush -. Noin 10 cm cut-off paikka käsiteltävä puuhiilipölylle tai puutarha piki. Tällainen toiminta voidaan suorittaa ainoastaan ​​niistä puista, joka voisi juurtua ja saavutti 60 cm.

Kukkaan elinsiirron jälkeen kasvoi hyvin, se tarvitsee paitsi asianmukaista hoitoa, mutta myös laatu maaperän sekoitetaan. Tarvitset puutarha maaperän, haluat lisätä hiekkaa määrä 1/3 tilavuudesta valmistettua seosta. Alareunassa potin asetetut rikki sirpaleiksi, ja päälle asetetaan pala vettä läpäisevän geotekstiilin. Tämän jälkeen säiliö täytetään mullalla, mutta vain puoli äänenvoimakkuutta. Lopettaa keittämisen, jatkaa suoraan siirrännäisen puita.

 • yrittävät leikkauksen aikana pitää juuret Bush mahdollisimman paljon vanhan maan.
 • ryhtyä improvisoitua avulla ja käännä kasvi, joten se voidaan helposti siirtää osaksi valmis potin;
 • edelleen com juuret tarvitsevat vähän tapin pinnan, ja ylhäältä täyttää jäljellä käyttämätöntä maaperän sekoitetaan;
 • Lopussa maaperän juuri alueella on hyvin tiivistetty.

Yuka ei poikkea muista puutarhakasveja, joten on tarpeen säätää asianmukaista hoitoa. Heikkeneminen valtion puiden voidaan havaita seurauksena tappion sieni- tai bakteeri-infektioita. Joka voidaan määrittää ulkonäkö lehdille tummia täpliä. Myöhemmin ilman toimenpiteitä se voi johtaa pehmeneminen kudosten ja niiden hajoaminen. Joissakin tapauksissa tämä prosessi voi vaikuttaa ja osa takakonttiin.

Tässä tilassa, hoito edellyttää poistaminen tuhoalueilla terävällä veitsellä. On tarpeen tehdä ja osalta vahingoittuneet lehdet. Ei vaikuta sairaus jukka Bush täytyy käsitellä systeeminen fungisidi. Tänä aikana on tarpeen vähentää taajuus kastelua. Nämä taudit voivat vaikuttaa ja kasveja viljellään ympäristöolosuhteissa. Tässä tapauksessa sinun täytyy huolehtia niistä samalla tavalla.

Yucca on resistentti monille tuholaisia. Kuitenkin suuri vaara sillä se edustaa hämähäkki punkki, hän voi saada helteessä. Käsitellä sitä suositellaan käytettäväksi heikko ratkaisu tinktuura tupakan, joka on tarpeen spray takakonttiin ja lehtiä.

Vaikka Yucca harvoin tyytyväinen sen kukinnan, mutta monet puutarhurit on mielenkiintoista epätavallinen koriste mieltä. Monille oli tilaisuus nauttia näkymistä kasvi, usein miettinyt pyrkivät laita se päällä. Tämä on melko helppoa, jos seuraa maatalouden tekniikoita viljely Yucca.

Kotihoito on yhtä tärkeää. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valmistus maaperän sekoitetaan, koska ennen Yucca elinsiirtoa uuteen paikkaan optimaaliset olosuhteet sen kasvua olisi luotava. Myös tämän liiketoiminnan menestyksen riippuu oikeankokoisella taimiaineiston. On parasta käyttää pistokkaat, joka useimmissa tapauksissa on hyvin juurtuneita ja muuttua vahva terveitä kasveja.

Millaista hoitoa tarvitaan kotona Yucca?

Eteläisellä alueilla jukka, kotoisin Keski-Amerikassa, voi kasvaa avoimella alueella, mutta keskellä kaistaa, se ei ole lämpöä, joten se voi vain löytyy sisätilojen. Hoito jukka kotona olisi perustuttava tottumukset ja mieltymykset kasvien, rentoja kotimaassakin.

Luonnossa yucca - on täysin tai osittain vehreässä, suuret pensaat. Jos kasvi lehtien kanssa alarivien kuihtuvat ja pudota pois, jukka on hyvin samanlainen kuin palmu paljain Woody varsi ja tuppo jäykkä lehtien päälle. Kuitenkin pitävät tätä palmu heimoon kuuluvien agave kulttuuri on väärä.

Yucca tiheä kiinni toisistaan ​​tai hieman roikkuvat lehdet, totesi suikea. Reunat peltien peitetty pitkä jäykkä karvat. Luonnossa pituutta levyn voi olla jopa metrin, lehdistä sisätiloissa lajikkeiden vaatimaton ja usein eivät kasva enempää kuin 50 cm. Mutta huoneen jukka, kuten kuvassa, lehdet voivat olla paitsi vihreitä, mutta värikäs, koristeltu kirkkaan keltainen tai valkoisia raitoja.

Tällaisen vakava ulkonäkö, tyypillinen kasvien aavikoiden ja semi-aavikot, jukka kukintoja erinomaisesti, heittää voimakas pystysuora kukka varret, peitetty massa nuppuja. Kukat muistuttavat valkoinen, keltainen tai vaaleanpunainen kelloja.

Kun talossa melko pieni kasvi, jukka muutamassa vuodessa muuttunut suuri pensas tai puu, joka vaatii erityistä hoitoa ja huolenpitoa.

Miten etsiä jälkeen Yucca säilyttää kokonsa, pienet hyväksyttävänä mitat huoneen? Mitä pitäisi tehdä itse kasvi tuntui kuin kotona?

Piirteet jukka kotihoito

Huonekasvi yleensä kasvanut lajikkeita, luonnollisesti tottunut kuiva ilmasto ja runsaasti aurinkoa. Näiden yksilöiden kestää lämpötilan vaihtelut ilman pelkoa asunto kuivaa ilmaa, mitään erityisiä vaatimuksia maaperän koostumus.

Ja kuitenkin, ja tämä sitkeä kasvi on heikkouksia. Yucca Suurin vaara on liiallinen kastelu, erityisesti yhdessä kylmää ilmaa huoneeseen.

Epäilen kastellaan Yucca, kukkakauppa menettely on parempi lykätä päivän tai kaksi on tarpeen. Kasvi ilman mitään ongelmia kestää lyhyen aikavälin nälkä, mutta heti tietoisia ylimääräisen kosteuden.

Taajuus ja määrä kastelu kastelu kosteus riippuu:

 • vuodenajasta;
 • lämpötilan ja kosteuden huoneessa tai puutarhassa, jossa kasvit kestävät kesäkuukausina;
 • kukkien koko Yucca huoneessa kuin kuva;
 • alkaen potin maaperän ja tilavuuskapasiteettia veden haihduttamiseksi.

Keväästä syksyllä kostutetaan maaperän ja usein runsaasti kuivaus- substraatin syvyys 2-5 cm. Sitten lasite tulee vähemmän ja keskimääräinen. Mitä kylmempi huone, vähemmän vettä kuluttavien kasvi. Siksi hoito jukka jatkuvasti mukautettava kotona. Kastelu kosteus pääse tunkeutumaan lehtien ruusukkeen. Parempi ei kaada vettä välillä tiiviisti kasvava yhdessä astiassa runkoja. Molemmissa tapauksissa on vaarana rappeutuminen, joka uhkaa menetys kukka.

Kastelu yhdistetään sidokset jotka toteutetaan keväästä syksyyn. On erityisen tärkeää säilyttää laitoksen kukinnan aikana.

Yucca eivät pelkää kuivaa ilmaa, mutta säilyttää puhtaus lehdet ja parantaa niiden hengitys kuuma kruunu voidaan puhdistaa kostealla, hyvin puristetulla liinalla. Välttää palovammoja, kun tällainen menettely ei ole tarpeen tehdä jukka auringossa. Oikein pitää "pesua" kukka illalla, sillä ilta kruunu on hyvin kuivuu.

Yucca rakastaa valo, lämpö, ​​mutta ei kestä kylmä tuuli ja luonnoksia. Helpottamaan hoitoa kukka kotona, jukka löytää paikka etelässä ikkunassa.

Suuret yksilöt laittaa lähelle ikkunaa. Tämä Penumbra myös näistä kasveista. Tärkeintä on ohjata auringon säteet osuvat kruunu vähintään kolme tuntia päivässä, ja kasvi ei kärsi liiallisesta kosteudesta. Kesällä potin tuovat parvekkeelle tai veranta. Jos vuosi on lämmin, ja omistaja kukka ei pelkää sen leviämisen, Yucca voidaan istuttaa maahan.

Tehdä tilaa raitista ilmaa Yucca, kuten kuvassa, on hyväksyttävä lämpötila, joka on luokkaa 18-25 ° C Mutta alas yöllä lämpötilat 12-16 ° C potti on parempi palata taloon. Pienin sallittu lämpötila viljelmän +8 ° C: ssa

Miten elinsiirron jukka kotona?

Transplant Yucca, sekä toisessa huoneessa kulttuuriin, se on vakava stressi. Siksi tehdä tällainen menettely on välttämätön kahdessa tapauksessa:

 • Kun juuristo on kasvanut niin paljon, että voitti koko potin, jättäen sijaa maan alla;
 • Kun kasvit tarvitsevat kiireellistä apua, koska juurikäävän tai muita virheitä hoidossa jukka kotona.

Ensimmäisessä tapauksessa pieni ruukkukasvia kaataa hieman suurempi halkaisija, jossa ennalta kaadetaan kuivatus. Tyhjä tila on täytetty tuoreella substraatilla, samanaikaisesti päivittää pintakerros vanhan paljon.

Mutta miten tehdä aloitussivu huoneen Yucca, kuvassa, ja hoitaa häntä, joten jos kasvi vie paljon tilaa, ja omistaja ei halua estää edelleen leviämisen?

Kasvun rajoittamiseksi potin ei muutu. Mutta ennen siirron jukka kotona, juuristo kasvien puhtaan terävällä veitsellä, leikkaa noin neljännes. Paikat viipaleet hoidettiin kentällä hiilellä. Potin täytetään uuden kuivatus ja maaperän. Ja sitten istutettu kasvi. Muista kaataa tuoretta alustan ja ylhäältä. Vuosittainen vuodevaatteet uuden Limited maaperää ja tilanteessa, jossa kasvi on liian suuri elinsiirtoa.

Kahden päivän jukka elinsiirron ei vettä, ja sitten maa alkaa hyvin varovasti kosteuttaa ja kuoli, odottaa kuiville pinnoille.

Jukka kasvaa hyvin lopullisen kauppahinnan alustan, mutta voidaan tehdä oman maansa sekoittamalla saman verran hiekkaa ja lehtiä maahan. Antamaan virtaa niihin lisätään kaksi kertaa vähemmän humusta.

Lisääntyminen jukka kotona

Kun kasvu takakonttiin jukka on paljastanut, ja hän on kuin palmu huoneeseen. Mitä suurempi puu, sitä nopeammin se menettää koristelua. Ylläpitää ja hoitaa kaikki ongelmalliset hänelle. Miten palauttaa tehtaan hyväksyttävät koot ja niiden vetovoima?

On käynyt ilmi, että jos katkaista huipulla jukka kasan lehtiä ja varren fragmenttien vähintään 10 cm, on mahdollista uudistaa vanhojen koneiden ja hankkia uuden. Samalla huolta Yucca "palmu" kuvassa, se ei ole vaikeaa kotona.

Operaatio toteutettiin keväällä, kun se alkaa kasvujakson. Ennen kasvia hyvin kastellaan. Pari päivää Yucca terävällä veitsellä leikata päältä. Jäljellä kanto voidaan leikata, jolloin halutulle korkeudelle. Kun itkien leikattu kuivuu hieman, se käsitellään puutarhassa kentällä.

Potti siirtyy varjo jossa tehdas käyttää noin kaksi kuukautta. Samaan jukka ei tarvitse kasteltava. Joilla ei ole kruunu, kasvi voi kuluttaa vettä, joka tulee lähde rot ja sairaus.

Kuumuuden varsi jukka tulee pian havaittavissa vasta sitten nukkui munuaisiin. Kun yksi kehittää uusia ruusukkeita lehtiä, kasvi siirretään valoa ja alkaa tavanomaisen hoidon Yucca kotona.

Kärki ei heitetä pois, koska se on hyvä taimiaineiston nopeaa leviämistä jukka kotona. Alempi lehdet ylhäältä sammutettiin varovasti, ja sitten lisättiin tipoittain varsi kosteaan hiekkaan, kattaa tai pussin kalvon ja antaa sen lämmittää. Juurtuvat ei edellytä yli kuukauden, ja sitten kärjen omalla juuret siirretään pottiin, jossa jukka kasvaa edelleen.

Elinsiirtoa yuccas oston jälkeen - video

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

Hyvää päivää! Kuolen Yucca. Taisin tulvii sitä. Paljasta kaikki kolme osaa, lehdet putoavat pois ja häivyttää. Ilmoitathan - mitä pitäisi tehdä ja onko voit pelastaa hänet?

Perustuen kuvauksen, kasvi osuu Coccidae. Jos et ota ajoissa toimenpiteisiin, kukka voi kuolla. sairauksien hoidossa suoritetaan lääkkeen aktellik. He tunkevat kukka lehdet ja toistuvasti suihkuttaa. Tietenkin kastelu on säädettävä. Jos maaperä on liian märkä, sinun täytyy ottaa taukoa kastelua. Kaada kasvi jodiliuosta (1 litraa kohti vettä, 2 pisaraa jodia).

Kiitos vastauksesta. Flower I pilalla. Leikkaa päät oksat - valkoinen runko, ja alkoi leikata alle - runko - musta. Todennäköisesti sinun täytyy heittää pois kaikki? Ja mitä - Coccidae? On sääli yucca - oa elänyt minun 8 vuotta!

Tämä kasvintuhoojien. Joka on vaarassa muita kasveja, onko tässä huoneessa. Kaikki sinun täytyy huolellisesti tutkia ja toteuttaa hoito ehkäisyyn.

Ja ilmeisesti tämä on mitä on esitetty?

Jos me huolellisesti tutkia kasvin, sitten runko ja alaosa sivusta löytyy pieniä kasvaimet, täplät. Ensimmäinen, kellastua ja lehdet ovat laskussa, niin kasvi voi kuolla. Näytätte päällekkäin kaksi tekijää - tuholaisten ja liika kosteus.

Kiitos! Minulla on paljon eri värejä, tutkittuaan kaikki. Ja mitä kasvit ovat kaikkein alttiimpia tämän haitallisen?

Mittakaavassa hyönteisiä ja Coccidae kiinnittyy kasvi ja juominen mehua. Uhalla lähes kaikissa kasveissa. Loinen on kaavittu pois ja vaikuttaa paikoissa samzyvat votkan, ja pese vedellä ja saippualla ..

Kiitos neuvoja! Ja voit esittää kysymyksen aloe?

Kyllä, kysy.

Olen aloe - se on vähintään 15 vuotta. On jo olemassa haara puunrunko. Ja tänä vuonna siellä oli paljon nuoria versoja. Olisi tarpeen elinsiirtoa, mutta pelkään, kun minä irrota - hävitän vanhoja versoja. Käytän niitä hunajaa. tarkoituksiin. Mitä neuvoja?

Tänä aloe voi heittää kukkia. Haluan vain tehdä käsittelyyn tilavampi potin tuoretta maaperään. Tämä antaa mahdollisuuden pelastaa koko kasvi. Vanha hoitotarkoituksiin, ja nuoret versot kasvaa. Tietenkin tämä on mahdollista vain, jos vanha runko ei ole ongelma. Erota nuori verso ilman ongelmia on mahdollista vain siinä tapauksessa, että se on sen juuret.

Kiitos, yritän tehdä niin. On ilo kommunikoida kanssasi.

Hyvää päivää! Haluan myös kysyä aloe. I elinsiirron sen suuremman potin. Mutta minun piti katkaista joitakin vanhoja oksia. Voivatko he root? Ja kuinka paljon varren tulee jättää?

Yritä juureen. Vain tarvitse leikata siihen pisteeseen aktiivisten mahla virtaa. Liian kuivaa runko antaa juuret. Tuore siivu hoitoon kornevinom ja heti laskeutui märässä maassa. Tee kasvi huppu läpinäkyvää paketin.

Iltaa neuvoo osti Yucca istutettu etupiha talon 3 vuotta, enkä näe muutoksia, jotka istuu yksi paikka, joka voi tehdä

Ehkä suoritettu virheellinen rantautumispaikka tai epäonnistuneesti valittu. Lue artikkeli sivuillamme löytää syy oman. Jos se on tehty oikein, jotta Lannoitetehtaalla. Tarvitsemme kasvun edistäjät. Olisi mukavaa tarkistaa juuristo, ehkä ongelma on siinä.

Onko mahdollista tunnistaa valokuva sairas jos kukka ja millaisia ​​valotäplien (nauhat) joissakin lehtiä?

I vettä kerran 7 päivä (noin 0,5 litraa vettä.

1. Mitä voidaan tehdä parannusehdotuksia?

2. Onko mahdollista leikata lehtiä runko-osan pohjalta?

Napsauta PHOTO:

Ehkäpisteet näkyivät valon puutteesta, ja runko itse on hyvin pitkänomainen. Valitettavasti kuva ei näy kovin hyvin, jos sivukonttoreita on. Jos yucca kasvaa yhdellä varressa, olisi suositeltavaa leikata yläosaa, jotta saataisiin aikaan sivuttaisten versojen ulkonäkö. Voimakkaasti vaurioituneet lehdet voidaan myös poistaa.

Kiitos Olga, kukka on erittäin kirkas paikka, ei ole sivuhaaraa. On mahdollista, että näillä valokuvilla se on paremmin näkyvissä minussa toisessa huoneessa täsmälleen sama ja siellä se on OK ...

Valitettavasti kuvaa ei ole liitetty kommenttiin. Mitä lehtien tahroihin, jos valaistus on kunnossa, kasvien voi vahingoittaa tuholaisia. Tarkasta huolellisesti lehdet, varsinkin kääntöpuoli. Lisäksi pienet hyönteiset voivat elää juurien välillä. Yritä siirtää yucca ja korvata se täysin maaperällä. Samanaikaisesti on mahdollista katkaista kärki niin, että runko heittää ulos sivuttaisotot ja haluttaessa leikattu osa juurtuu saadakseen toisen kasvin.

Uusi maaperä kalsinoidaan ennen käyttöä ja pestään yucca-juurtajärjestelmä kaliumpermanganaatin liuoksessa. Jos löydät mätä juuret, ne on leikattava elävään kudokseen. Viipaleiden siemenet ripustetaan murskattua puuhiiltä. Sopiva ja aktiivinen puuhiili tableteissa. Siirron jälkeen yuccaa voidaan kastella vasta kolmantena päivänä.

Kiitos Olga, yritän tehdä kaiken, mitä neuvotte ja liitä valokuva, mistä syystä se oli viime kerralla.

Napsauta PHOTO:

Ruskeat yukkipäät. Mitä minun pitäisi tehdä?

Kämmenni kuolee, runko on lakannut pitämästä, vahvistan kasveja ja laitoin tuet. Joten lehdet ovat taipuneet. Ja hän näyttää hyvin pahalta. Kuinka voin tallentaa sen tai voidaanko kärki leikata, kuten edellä on kuvattu, jotta voisimme uudistaa laitosta?

Hän on kasvanut kanssani jo pitkään, hän on 13-14 vuotta vanha.

Vankka ikä yukalle. Todennäköisesti on totta, on aika uudistaa kasvi, varsinkin kun se näyttää huonolta. Voit tietenkin yrittää ottaa kämmentä ulos potista ja tarkastaa rottien tai tuholaisten juuri, jos voit tehdä sen rikkomatta kasveja vieläkin enemmän. En olisi vaarassa ja yksinkertaisesti katkaisin alkuun.

Hyvää iltapäivää. Minulla on tällainen kukka kasvaa huoneessani. Kuvauksissa samankaltaisia ​​kuin yucca. Kerro minulle - onko allergia siihen? Aloitan tukehtua nenän ja tukehtumisvaikeuksien voimakkaan tukkeuman - poika sanoo, että on mahdollista olla allerginen kukalle. Miksi sitten kaudet, ei jatkuvasti? Jos näin on, sinun on todennäköisesti annettava se jollekin. Olen kiitollinen vastauksesta.

Napsauta PHOTO:

Kasvi on enemmän tuoksuva dracaena - se ei ole allergiaa. Mutta yucca tieteellisten kirjallisuuslähteiden mukaan on kyllin kykenevä turvaamaan fytoncideja, jotka aiheuttavat allergisen reaktion ilmenemisen herkissä ihmisissä. Joka tapauksessa tällaisia ​​kasveja ei suositella pidettäväksi makuuhuoneessa ja lastenhuoneessa. Paras paikka kukille on olohuone tai eteinen, jossa on mahdollisuus tuulettaa.

Yucca-leikattu yläosa annettiin "hyville käsille". Juuri on hyvä, juurtunut veteen. Vain nyt runko kiertyy kuin kiemurteleva. Onko mahdollista sulkea kasvi istutettaessa ruukkuun ja antaa sille pystyasennon?

Voit kokeilla tietenkin. Mutta on yksi vivahde - ei vettä pääse pistorasiaan kastelemalla, jos yucca on liian syvä? Loppujen lopuksi kasvi menee nopeasti ja kuolee. Ehkä ennen juurtumista olisi välttämätöntä leikata kierretty runko tasaiselle paikalle (jos on tällainen mahdollisuus)?

Hyvää iltapäivää! Mutta minulla on tässä tilanteessa yucca, kuten valokuvassa 7 kuukautta. Aluksi oli kolme rungkoa, joista kaksi pienempää oli ilmeisesti tapettu ylivuodon takia. Sitten siirsin viimeisen rungon ja tässä tilassa hän jäädytti. Lehdet kiristivät, kaikki neliprosessit alaosassa muuttuivat keltaiseksi. Miten voisin elvyttää sen?

Napsauta PHOTO:

Tehtaalla ei ole riittävästi ravinteita. Seuraavassa kastelussa lisätään jodi (2 tippaa litrassa) veteen. Lehdet ruiskutetaan liuoksella, jossa on 3% vetyperoksidia 1 rkl. l. per litra vettä. Suihkua sumutin sumussa. Teidän tehtaasi haluaisi sen. Viikon kuluttua käsittelystä, aloita syöttö typpipitoisuudella keräämään kruunu.

Kiitos kärjestä! Mutta ripottele vain kerran.

Ripottele vetyperoksidilla kerran 10-14 päivän välein. Tee vain sumu.

Tervetuloa! Minulla on suuri Yucca, hän on jo 8-vuotias. En tiedä mitä tehdä, se kuuluu. Hän istutettiin useita kertoja, laita rungon pottiin sujuvasti, mutta hyvin nopeasti runko alkaa kallistua sivuun. Voiko yksi katkaista yhden haaran?

Napsauta PHOTO:

Haluan leikata suuren haaran, joka vetää pensas sivulle, varsinkin kun se näyttää yksipuoliselta. Ja niin Yucca tulee helpommaksi (se lopettaa putoamisen), ja lomake voidaan korjata.

Hyvää iltapäivää. Ensin ostimme yucca! Kerro kuinka usein sitä pitäisi kastella? Minkälaista vettä? Pitääkö ruiskuttaa lehtiä? Eikö hän voi seisoa ikkuna, mutta vain nurkkaan? Kiitos jo etukäteen!

Napsauta PHOTO:

Jos huoneessa on ikkuna, jossa yucca seisoo ja huone on hyvin valaistu, voit jättää potin lattialle. Tärkeintä on, ettei vedystä ole, varsinkin talvella. Noudata kukkia, kuten paikka tai ei, vaikka monet yucca tuntevat olonsa hyvin valon penumbra. Heti kun lehdet alkavat keventää - siirrä potin lähemmäs ikkunaa.

Mitä kasteluun tulee, se on tehtävä seisovalla vedellä huoneenlämmössä heti, kun maaperän yläkerros kuivuu noin 5-7 senttimetriä. Tärkeintä ei ole täyttää kukkia, se ei pidä siitä. Voit ripustaa lehtiä, mutta se on paras kesällä. Talvella on kätevämpää pyyhkiä lehdet kostealla sienellä, ja jos huone on viileä, älä tee sitä ollenkaan.

Olga, kiitos vastauksesta. Liitän vielä yhden kuvan. Hän vetosi Yucca toiseen huoneeseen ja nojasi seinää vasten. Tässä on sivu, joka vetää seinää. Jos leikata tämä haara, voiko se juurtua? Suuri paljon. Ja niin pahoillani pilata puu, kaunis.

Napsauta PHOTO:

Voit valita juuri nuorin juurtumiseen. Koko haara on liian suuri.

Nyt hän leikkasi Yukan rungon asentoa cm 20, ja ennen kuin mittari oli, on mielenkiintoista, että tämä paksu lyhyt vartta antaa mitä?

Kyllä, hyvää huolta, uusia versoja tulee pian näkyviin.

Hyvää iltapäivää! Kerro, mikä on minun yukan vikaa ja mitä voin tehdä tietyllä hetkellä?

Napsauta PHOTO:

Täysipituinen valokuva)

Napsauta PHOTO:

Your yucca ei haara, kasvaa yhdeksi runko. Vanhan laitoksen täytyy sanoa hyvästit - se on jo liian pitkä ja runko on vanha. On parasta nuorentaa sitä, katkaista ja juurtua alkuun.

Mutta tämä dramaattinen, joka vierekkäin, voi silti muodostaa, myös leikkaamalla ylhäältä. Koska dracenium-runko on hyvin epämuodostunut (karhea), on parempi leikata paikkaan, jossa se alkaa jyrkästi menemään oikealle puolelle. Jäljellä oleva osa, vaikka se on lyhyt, mutta enemmän tai vähemmän tasainen. Ajan kuluessa heräävät useita silmuja, ja kasvi muuttuu kompaktiksi pensakselta, jossa on rehevä kruunu.

Kun on parempi leikata, nyt on mahdollista tai odottaa kevääseen asti? Kiitos.

Dracaena muodostuu keväällä, jolloin aktiivinen kasvu on käynnissä. Leikkasin kukani hieman yli kuukausi sitten, joten munuaiset alkavat näkyä. Keväällä tämä prosessi on nopeampi, mutta henkilökohtaisesta käytännöstä voin sanoa, että leikkaaminen on mahdollista syksyllä.

Tervetuloa! Työssä päällikkö katkaisee yukan yläosan (niin sanotusti häntä kutsutaan), joka oli jo 10-vuotias ja sanoi, että jos hän ei anna ituja lähitulevaisuudessa, hän heittää sen pois.

Kerro, onko tämä mahdollista? Voitteko toivoa häntä "ylösnousemuksesta"?

Ja miten hoitaa häntä nyt? Yritän vettä sitä muutokseni, eli joka toinen päivä.

Olen hyvin kiitollinen vastauksesta!

Napsauta PHOTO:

Kyllä, kasvi voi antaa uusia ituja, vain nyt se vie enemmän aikaa. Loppujen lopuksi on lähes lepoaika lähes kaikille kasveille. Yritä olla täyttämättä jäljellä olevaa runkoa. Tehosta kasvia syöttämällä se lannoitteeksi.

Kiitos teille vastauksesta!

Aika päivä! Pyydän apua! Minun Yucca oli täysin huono (hän ​​kumartui asettamaan potkurin.

Napsauta PHOTO:

Huono asia vain on nuorentaa - oksat ovat liian pitkänomainen, kalju ja kaareva samaan. Paljaalla rungolla mikään ei kasva, joten leikkaa molemmat oksat eri korkeuksilla (yläosat voidaan juurtua). Leikkaa ruskeaksi hiottu aktivoitu ja laita läpinäkyvä pussi, sitomalla se. Kun munuaiset näkyvät, voit ottaa pakkauksen pois. Niin että yucca ei venyä ja kasvaa tasaisesti, se tarvitsee hyvän valaistuksen.

Hyvä aika. Täällä vastaat kärjen kärkeen. Mutta mihin paikkaan leikata ja mitä pitää huipulta? Ja ehkä minun tapauksessani on tehtävä jotain muuta? Kiitollinen etukäteen.

Napsauta PHOTO:

Tässä tapauksessa "kärki" ei ole ylimmällä osalla lehdistä tulevia ampumisia (ellei holkki ole hyvin pieni). Aikuisten kasveissa, varsinkin jos niillä on korkea paljas varsi, suurin osa niistä leikataan.

Valitettavasti koko kukka ei näy kuvassa, jotta voidaan tarkasti sanoa, kuinka paljon leikata ja kuinka paljon lähteä. Useiden haarojen läsnä ollessa niitä leikataan yleensä eri korkeuksilla, jotta kasvi olisi kaunis muoto. Esimerkiksi yhden aikuisen pensaan voi päästä 10-15 cm: n korkeudella ja toisella 15-20 cm: llä. Joka tapauksessa leikkaisin tämän kaarevan oksan tasaiseen paikkaan niin, ettei se pilaa ulkonäköä.

Kiitos. Miten ymmärrän leikkauksen keväällä?

Napsauta PHOTO:

Kyllä, on parempi leikata se keväällä. Vain kukan tynnyreistä, käy ilmi, eivät ole niin suuria, kuin se näytti ensimmäisessä valokuvassa. Ne kaksi, jotka ovat pienempiä, on liian aikaista leikata, mutta korkein ja kierretty taso keväällä. Ja nyt siirrä potin hyvin valaistuun paikkaan venyttelyn välttämiseksi, muuten sinun on leikattava kaikki.

Kiitos avusta.

Hei Kerro minulle, onko maaperän huiput tarpeen poistaa? Joten sanoa, koristeellisiin tarkoituksiin? Yukasta.

Tämä ei ole salaojitus, vaan maaperän peittäminen. Kyllä, on mahdollista mursida, mikä auttaa säilyttämään kosteuden ja estää rikkakasvien kasvua.

Tervetuloa! Minun Yukke on hyvin huono, lehdet muuttuvat keltaisiksi ja kuivuvat. En tiedä, mihin tämä liittyy. Apua neuvoja ..

Napsauta PHOTO:

Tuholainen on ei näy? Voitko kaada se? Joka tapauksessa se on parempi tarkistaa juuret - ovatko ne mätänevät, ja käsittele fungisidi. Maa on myös parempi muuttaa.

Tuholaiset eivät näe. Maan naarmuuntunut ... jotenkin kaikki on kuivaa ... Roots kuten normaali, älä lahoa. Se voi olla päinvastainen - puute kastelu? Vaikka en kastellaan kuten ennenkin kerran viikossa vakiona. Fungisidi käsitelty.

Mutta Press Photo:

Kyllä, ja puute kosteutta lehdet voivat kuivua, varsinkin nyt, vain lämmityskauden ja sisäilma on myös kuiva. Jos sinulla on huone on liian kuuma ja akku on lähellä, ehkä kasteltava useammin (minun Dracaena esimerkiksi kuivuu nopeasti ikkunalaudalla akun alla).

Tarkista maaperä ennen seuraavaa kastelu - sen ei pitäisi tarttua sormiin, mutta annetaan kuivua maalta ruukun, et voi. Repiä pois varovasti alempi lehdet, jotka kuihtuvat. Noudata kehitys säädön jälkeen kastelua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin