Yrtti tansy lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta-

Tansy yrtti, lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta

Mikä on tansy

Mikä on pietaryrtillä lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta Pietaryrtti, mitkä ovat hyödyllisiä ominaisuuksia tämän kasvin, se on kaikki hyvin kiinnostunut niistä, jotka johtavat terveellistä elämäntapaa, niiden terveyden seurannan ja edut hoitomenetelmät, kuten käyttämällä yrttejä. Täällä yritämme vastata näihin kysymyksiin seuraavassa artikkelissa.

Tansy (Latin tanacetum.) - (wild pihlaja, pihlajan keltainen, rokko kenttä, glistnik, devyatilnik, devyatibrat, devyatuha paratiisin väri privoroten, pugovichnik, chashechnik) - suvun monivuotinen nurmi kasveja ja pensaita perheen Asteraceae tai Compositae- (Asteraceae ), kasvatetaan pääasiassa lauhkean vyöhykkeen pohjoisella pallonpuoliskolla. Suvun sisältää ainakin 167 lajia alueella Venäjän heistä on noin 30.

Tunnetuin ja yleisin suvun lajien, yhteinen pietaryrtti (Tanacetum vulgare), joka liittyy useimmiten nimeä kaikenlaisia ​​pietaryrtti - se on lähes aina laajaa rikkakasvien ja tienvarsien yrtti, joka on kymmeniä kansanmusiikin ja paikallisia nimiä. Monet lajit pietaryrtti ei vain tiedetä, mutta on suuri taloudellinen merkitys lääkkeitä, ruokaa, mausteinen, aromaattiset ja koristekasvit kaupunkien viherrakentamiseen ja puutarhanhoitoon sekä - raaka-aineena hyönteismyrkkyjä, öljyjen ja lääkkeitä.

Ehkä toiseksi suosituin tyyppejä voidaan kutsua balsamico pietaryrtti (Tanacetum balsamita). Yli kolme tuhatta vuotta, se on viljeltyjä ruoka, lääke- ja aromaattisia kasveja, ja vasta viime vuosisadalla ja puolet arvostaan ​​alkoi vähitellen hiipua.

Rhizome Woody, matelijat, ohut mochkovidnymi juuret. Varsi on pystyssä, korkeus ja 1,5 m, haarautuminen yläreunassa.

Lehdet ovat vaihtoehtoinen järjestetty, pariliuskaiset, hieman karvainen, 20 cm pitkä, 10 cm leveä; alalehdistä käveli. Putkimainen kukkia, kullankeltainen väri, kerätään kukinto-koreja 10-12 mm halkaisijaltaan. Yläosien varret kukka koreja muodostavat corymbose kukinnot. Hedelmät - hedelmästä pitkulaisia ​​1,8 mm pitkä, 0,5 mm leveä. Kukinnan aikana on heinä-lokakuussa, hedelmät kypsyy elo-syyskuussa.

Kasvi löytyy eri alueilla Venäjän federaation lukuun ottamatta kaukana pohjoisessa ja autiomaahan. Löytyy niityillä, pelloilla, tyhjille tonteille, puutarhoissa, joukossa pensaat, teitä pitkin, ja lähellä ihmisasutuksen.

Vuonna tulisi käyttää kukkia ja hedelmiä kasvin lääkekasvina. Kukinto tansy kannustetaan keräämään, ilman kantoja. Paras aika kerätä raaka tämäntyyppisen on kukinnan aikana. Kukinto kuivattiin varjossa ulkona tai attics. Kääntelemällä raaka kuivauksen aikana on toivottavaa, koska se voi johtaa väsyttävä kukkia. Ei voi olla mitään overdrying kukka koreja.

Kerää hedelmiä suositellaan elokuun puolivälissä - syyskuun alussa, ja kuivataan ulkoilmassa, suojaa se suoralta auringonvalolta.

Vähemmän kuin farmaseuttinen korjattu raaka-aine ruoho pietaryrtti: se kuivataan ullakolla tai ulkona varjossa, ja sitten tallennetaan kangas laukut.

1

Kasvi on anthelminttistä, hyönteisiä, choleretic, phytoncide ja rauhoittava vaikutus. Lehdet ja kukka koreja Pietaryrtti sisältää: eteerinen öljy, joka koostuu kamferi, tuyol, borneoli ja pineeni, flavonoideja (akatsetin, kvartsetin, luteoliini, diosmetiini et ai.), Tanniini ja Karvasaineet, alkaloideja, orgaaniset hapot (gallushapon, kofeiinihappoa, chlorogenic et ai.), karotenoideja, C-vitamiinia

Kukinnot lisäksi löydetty suuri määrä tuhkaa ja makro- (kalium, kalsium, mangaani, rauta) ja hivenaineita (mangaani, kupari, sinkki, koboltti, molybdeeni, kromi, alumiini, seleeni, nikkeli, lyijy, boori).

Valmisteet tansy käytetään tehokas aine hoidettaessa sairauksia, kuten loisinfektioiden, hepatiitti, kolekystiitti, rikkomista toiminnallinen aktiivisuus maha-suolikanavan (koliitti, enteriitti, mahahaava ja pohjukaissuolihaava), kuukautiskierron häiriöt, epilepsia, päänsärkyä, reumatismi . Kansanlääkinnässä, nuuskaa pietaryrtti suositellaan hermoston häiriöt, kihti, malaria, vatsakrampit, hilse, ja diureetti.

Tansy viittaa myrkyllisiä kasveja, joten ja suhtautuminen sen pitäisi olla sopiva, on tarpeen noudattaa tiukasti annostus. Infuusiona tansy hoidon aikana nostaa painetta, joka on otettava huomioon verenpainetautia. Yliannostustapauksessa saattaa esiintyä vatsavaivoja, pahoinvointia, oksentelua, ja jopa kouristuksia.

Ei suositella käytettäväksi pietaryrttiin pitkään, etenkin gastriitti jossa on korkea happamuus. Älä anna huumeita pietaryrttiin pikkulapsille, jopa poistaa klizmochki helmintiaasin. Tansy on vasta-aiheinen raskauden aikana.

Lisäksi on muistettava, että hoito yrttejä jotka edellyttävät, että näitä sääntöjä:

Tansy hoitoon eri sairauksien:

Tansy käytetään laajalti perinteisen ja kansanlääkinnässä, koska se sisältää monia hyödyllisiä aineita, joilla on terapeuttinen vaikutus ihmiskehoon. Esimerkiksi:

Tansy matoja, miten

Invasiivisia aiheuttama sairaus tunkeutumista kehoon loismatojen (matoja), joihin kuuluu useita litteän ja protostomes matoja, on suositeltavaa käyttää infuusio kukkia ja siementen Pietaryrtti ja jauhe kuivattuja lehtiä kasvi. Kuitenkin ennen perinteisiä lääkkeitä, sinun on otettava yhteyttä lääkäriin.

1 rkl kukinnot pietaryrtti Kaada 1 kuppi kuumaa vettä ja hautua 1 tunti. Infuusio rasitusta ja kestää 1 rkl 3-4 kertaa päivässä 20-30 minuuttia ennen ateriaa. Työkalu on erityisen tehokas sukkulamato ja pinworm.

Kuiva lehti tansy jauhaa jauheeksi ja ottaa 0,5-1 g 2-3 kertaa päivässä 20-30 minuuttia ennen ateriaa, pestään lämpimällä vedellä tai mehua. Jauhe valmistettu kuivatuista lehdistä pietaryrttiin voit ripotella tuotteita, niiden suojaamiseksi kärpäsiä.

Infuusio kukintoja tansy, otetaan suun kautta, on tehokas algodismenoree (kivulias ja epäsäännölliset kuukautiset) ja amenorrea (puuttuminen kuukautiset pitkään, on havaittu joissakin perinnöllinen, hormonaaliset ja gynekologisten sairauksien).

Ennen kuin ryhdyn tähän hoitomenetelmää, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa.

2 ruokalusikallista kukinnot pietaryrtti kaada 2 kupillista kiehuvaa vettä ja hautua 40-50 minuuttia. Ota 1 rkl 3-4 kertaa päivässä 1520 minuuttia ennen ruokailua.

On muistettava, että infuusio myrkyllisten ja tarve käsitellä sitä äärimmäistä varovaisuutta.

Kukkia, kuivia lehtiä ja siemenet Pietaryrtti apua useiden sairauksien ruoansulatuskanavan - koliitti, enteriitti, mahahaava ja pohjukaissuolihaavat, ummetus ja närästys.

1 ruokalusikallista kukinnot pietaryrtti kaada 3 kuppia kiehuvaa vettä ja hautua 30 minuuttia. Infuusio rasitusta ja kestää 5 ruokalusikallista 3 kertaa päivässä. Korjaamiseksi on erityisen tehokas koliitti ja enteriitti.

resepti 1

2 rkl kuivattua ruohoa pietaryrtti sekoitettiin 2 ruokalusikallista silputtua kuivaa heinää mäkikuisma, 2 ruokalusikallista lehdet trifoliate Watch, 2 rkl rohtovirmajuuri, 2 ruokalusikallista murskattua juurakkoa. Seos kaadetaan 2 kupillista kiehuvaa vettä ja laittaa miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Liemi rasitusta ja kestää 4 ruokalusikallista kolme kertaa päivässä 1-2 tuntia ennen ateriaa. Työkalu on erityisen tehokas närästystä ja ummetusta.

2 ruokalusikallista kuivaa jauhettua kukinnot pietaryrtti sekoitetaan 1 tl hunajaa. Ota 1 tl 2-3 kertaa päivässä.

Ulospäin valmisteita tansy voidaan käyttää reumaa - infektiotautien ja allergisten sairauksien, mukana tappion verenkiertoon ja nivelet (nivelreuma). Kuitenkin ennen folk korjaustoimenpiteitä olisi otettava yhteys lääkäriin.

2 ruokalusikallista jauhettua kukinnot pietaryrtti laimennettiin lämpimällä vedellä tahnamaiseksi ja sovellet- voidetta sairaiden nivelten.

Jälkeen 20-30 minuuttia, pestään pois massasta ja voitele nivelet lämpeneminen geeli.

Reseptejä kirjasta Julia Nikolaeva "Käsittelemme ruumiin yrteillä. Hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja. "

tansy hepatiitti

Hoidossa keltaisuus pietaryrtti kukkia on mielenkiintoinen ominaisuus. Jos sitä käytetään infuusio Miehillä tauti on nopea, virtaava varovasti, ilman seurauksia. Mutta naiset eivät auta tällaisissa tilanteissa, Pietaryrtti.

Täysi ruokalusikallinen kukinnot kaada 1 litra kiehuvaa vettä. Valaa 2 tuntia, kanta. Juominen tyhjään vatsaan niin paljon kuin voit juoda sitä mielellään. Ja taas iltapäivällä, enintään puolet lasin. Älä kiirehdi käyttää päivä koko litra infuusiona, se voi olla normi muutaman päivän.

50 g kuivattuja kukkia lisätä 0,5 litraa vodkaa, vaatia 2 viikko. Otetaan 25 tippaa (ei silmämääräisesti, ja pipetillä) 3 kertaa päivässä 20 minuuttia ennen ateriaa. Keskimääräinen hoitojakso on 3 viikkoa.

100 g kuivatuista kukista, kaadetaan 400 ml: aan votkan, valaa lämmin 3 päivä, suodatin. Juoda 30-40 tippaa 3 kertaa päivässä ennen aterioita. (Tiedän, että neljässä tapauksessa viidestä on keino auttaa potilaita. Viides oli nuori mies, jolle kukaan tiedän varoja ei ole toiminut, tuo vain väliaikaisesti.)

Reseptejä kirjasta Rooma Bilalovich Akhmedova "Kasvit - ystävillesi ja vihollisia":

Lääkinnällisiä ominaisuuksia pietaryrtti ja vasta: kuvaus ja hoitomenetelmissä pietaryrtti

Tansy - valoisa ja kaunis kasvi, jolla on voimakkaita toimia. Parantajat ovat pitkään käyttäneet sitä hoitaa monia sairauksia.

Harkita terapeuttisia ominaisuuksia pietaryrtti ja vasta kuinka hyödyllistä on vaarana soveltamisessa olemassa.

Tansy on nurmikasvien kasvi perheen Asteraceae. Tämä monivuotinen kasvi on yli 70 lajia, joista 27 kasvaa Venäjällä. Yleisin, joka kiinnostaa meitä, nimeltään Pietaryrtti. Verkoston nimi tulee kreikan ja tanaos aceomai, joka tarkoittaa "dolgo9raquo; ja "zhit9raquo;.

Aluksi näyttää siltä, ​​että pietaryrtti voidaan kylvää muilla kukkia kauneuden. Tällainen kaunis kirkkaan keltainen tiheä kukinnot koristavat tahansa puutarhassa. Mutta tämä kasvi on vahva lääkinnällisiä ominaisuuksia, niin vahva, että sinun täytyy olla varovainen, koska se tuo esiin myös myrkkyä ja myrkkyjä.

Haju on pistävä ja hartsimainen. Mutta jos joukko pietaryrtti pitää huoneessa, ei kärpäsiä ja hyttysiä lentämään ole siellä. Torakat myös ei kestä ruohoa.

Kasvi on vaatimaton, on siis kykenee kasvamaan, jossa ei ole tarpeeksi aurinkoa. Kukinnan aikana on heinäkuun lopussa. Se oli tällä kertaa se on kerätty. Raaka kuivattiin, levittää ohut kerros paperille. Se voidaan kuivata, mutta lämpötilassa, joka ei ole korkeampi kuin 40 astetta.

Lääkkeen ominaisuudet pietaryrtti ja vasta vuoksi esitetty koostumus. Siten kasvi on useita alkaloideja, eteerisiä öljyjä, flavonoideja, tanniinit, tanatsetin ja monet muut, ei vähemmän hyödyllisiä komponentteja.

Suurin pitoisuus on havaittu kukinnan aikana. Alkaloideja, erottuu tällä hetkellä, on ihmisen huumaava vaikutus. Kuivana, lisäksi edellä luetelluista aineista, laitos käsittää glukosideja, polysakkaridit, proteiinit, vitamiinit ryhmän A ja C.

Raaka-aineet kerätään kukinnan aikana, se on hyödyllinen eteerinen öljy. Se on kellanvihreää väri. Rakenne sisältää kamferi, pineeni, borneoli, ja tujonia.

Yrtti tansy lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta on erilainen. Seuraavat toimet erottuvat hyötyä:

 • supistava;
 • choleretic;
 • antispasmodic;
 • tulehdusta;
 • bakterisidinen;
 • diureetti vaikutus.

Tällaiset tansy on lääkinnällisiä ominaisuuksia. Ja vasta keskustellaan myös. Mutta ensimmäinen tutkimus, jossa tapaukset ovat hyödyllistä käyttää sitä.

Lääkinnällisiä ominaisuuksia pietaryrtillä käytön ja vasta

Folk parantajat eivät turhaan niin arvostavat tätä kasvi.

Tanatsetin, sisältyvät sen koostumus, lisää eritystä maha-suolikanavan, ja lisää peristaltiikkaa. Pääsymaksu tansy apua ruoansulatushäiriöt ja gastriitti anatsidnyh.

Eteeriset öljyt ovat antimikrobisia ja loislääkeresistenssin toiminta, mikä tuhoaa kaikki loiset elimistössä: ja aikuisille, ja kehittää. Siksi sitä käytetään usein silloin, kun infektio giardiaasi ja heisimato ja pinworms.

Tansy hallussaan haavan parantava vaikutus ja lievittää kutinaa syyhy.

Influenssa, SARS ja vilustuminen katoavat, ja immuunijärjestelmä on palautettu.

Kukkia kasvi on myönteinen vaikutus verenkiertoon.

Normalisoida sydämen toimintaa, rytmihäiriöt ja jättää välkkymistä pulssi.

Kun olemme oppineet parantavan ominaisuuksia pietaryrtillä ja vasta on tutkittava.

Ensimmäinen asia pitää mielessä, että kasvi on myrkyllinen!

Se on ehdottomasti kielletty raskaana oleville naisille ja alle seitsemän.

Yliannostusta kuka tahansa voi aiheuttaa toimintahäiriöitä munuaisten, hermoston toiminnan heikkeneminen, apaattinen ja masennustilan, ja myös kohonnut verenpaine.

Mutta vaarallisin seuraus kasvin uhkaa raskaana. Tansy kyetä aiheuttamaan sikiön menetykseen.

Jotkut oikeudenmukaisemman sukupuolta jotka haluavat keskeyttää raskauden, erityisesti hyväksytty Tansy. Lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta naisille, toimitettavaksi lääkärit kuitenkaan sisällä tietoa uhasta keskenmenon kohdassa liittyvät aiheet.

Lääkärit ovat kategorisesti vastaan ​​tällainen menetelmä abortin. Lukuun ottamatta sitä, että sikiö kuolee, se voi johtaa hyvin kielteisiin vaikutuksiin, joita ovat:

hajoaminen sikiö sisällä, koska, mitä on tarpeen poistaa kohtuun;

infektio kohtalokas nainen.

Kun nivelten vaurioita ja ihon

Muinaisista ajoista tämä kasvi on balsamoivat kuolleet Kreikassa ja Egyptissä. Mutta kansojen pohjoisen käärittiin lehtensä lihaa niin, että se ei pilaa.

Tansy pystyy parantamaan märkiviä haavoja, haavaumia ja syyhy. Infuusio tuo mätä kehosta, pysäytä kehitystä tulehduksen, infektion eliminoimiseksi ja ei anna bakteereita päästä sisälle.

Hoitoon kihti, reumatismi ja nivelkivut on menestyksellisesti käytetty pietaryrtti (kukat). Lääkinnällisiä ominaisuuksia, vasta-aiheet erityisen selvästi läpi tämän osa laitoksen. Keittäminen, ja vieläkin tehokkaampi tuoremehua tai tinktuura alkoholin kukista, on hyvin selvä vaikutus. Näin ollen, liemi voidaan toteuttaa eri tavoin. Mutta mehu ja likööri parempi tehdä pakkaa teennäinen kuin sisällä käytetään.

Maha-suolikanavan ja maksassa voidaan käsitellä varovasti ja vähitellen Pietaryrtti. Sitä otetaan pieninä annoksina. Sitten parantava vaikutus saavutetaan poistamalla myrkkyjä ja loisia. Lisäksi, potilas vähennetään kuonan ja revitalizes laitoksen tulee.

Asianmukaista ja varovaisesti ilmaantuvat paranemista ominaisuuksia pietaryrtillä ja vasta että otetaan huomioon, ei johda kielteisiin seurauksiin vastaanotosta.

Joten, tansy suurta apua päästä eroon matoja. Vastaanotetaan kuljettaa sisäänpäin jauheena tai infuusiona. Auttaa voimistaa murskattuja lehtiä koiruoho.

On mahdollista saavuttaa positiivisen tuloksen, ja koska lisäksi infuusion koiruoho, kamomilla ja valkosipuli, jota käytetään microenemas.

Mutta älä unohda: käyttöä pietaryrtti tätä varten lapsille ei ole hyväksyttävää!

Resepti seuraavaa infuusiota. Kukat tulee täyttää kiehuvalla vedellä (20 g yrtti kohti 200 ml: ssa vettä), joka kattaa ja pitää pieni lämmöllä 15 minuutin ajan. Sen jälkeen jäähdytetään, rasitusta ja purista. Siis 3 päivän 150 grammaa päivällä ja illalla. Juodaan laksatiivinen että madot tuli ulos kehosta.

Toinen resepti poistamalla loisten. Kuivakukat ovat huolellisesti jauhaa, ja sitten ottaa kolmasosa tl 30 minuuttia ennen ruokailua. Kurssi kestää 3 päivää. Seuraavana päivänä, juoda laksatiivinen.

Päästä eroon loisalkueläimet, käytä jauhetta 2-3 kuukautta. Jossa alkuannoksen tulisi olla veitsi kärkeen. Vähitellen se saatetaan tl keskelle kurssin. Sitten vähitellen pienentää annosta.

Kaikki ne, jotka ovat pietaryrtti lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta, oikeita ihmisiä testata sitä, avoin hänen kommentteja. Joukossa on myös niitä, joissa ihmisillä on spin-off tai outo maku suussa. Arviot, joka kuvaa negatiivinen tulos juotuaan, ei esiintynyt.

On kuitenkin muistettava, että tämä yrtti on voimakas vaikutus. Siksi on parasta kuulla hänen vastaanotto-fitoterapevta lääkäri.

Tansy - hyödyllisiä ominaisuuksia ja aiheet. Ohjeet käyttää yrttejä ja kukkia hoitoon

Muinaisista ajoista, ihmiset ovat käyttäneet yrttejä hoitoon, tietää niiden ominaisuudet, pystyy erottamaan hyödyllinen ja rikkakasvien. Yksi vanhimmista huumeiden Tansy. Jo muinaisessa Egyptissä ja Kreikassa keittäminen tämän yrtti balsamoitiin kuolleesta sen kudosten värjätään vihreällä, käytetään hylkivä, käsitellään ihmisiä ja eläimiä.

Tansy - se on monivuotinen lääkekasvi, jota kansanomaisesti kutsutaan villi rokko, muita nimiä viina, keltainen devyatilnik, pugovichnik koska ominaisuus kukinto muotoinen tiheä keltaisia ​​nappeja. Pienet keltaiset kukat, napit liberaalisen piste niityt, jokien ja järvien, palkit heinäkuusta lokakuuhun. Lehdet muodostavat kauniin höyhenpeitteinen karvainen tai sileä. Lehtien väri on tummanvihreä Crimson ja sinertävä sävy.

Kasvi on vaatimaton ja kasvaa tahansa maaperässä. Epäsuotuisissa olosuhteissa, kasvi kasvaa enintään 40 cm, ja märkä maa valaistulla päällä pensaat saavuttaa 1,5 m korkea. Maaseudulla pietaryrtti kylvää ympäri taloa, jotka eivät lentäneet kärpäsiä ja hyttysiä huoneessa tilalla kimppuja, jotka eivät olleet saaneet luteet, kirput ja torakat, jotka eivät siedä kitkerää hajua. Ruoho onnellinen syödä lampaita, peuroja, hirvi. Kuitenkin syö suuria määriä on vaarallista, koska kasvi sisältää myrkyllistä ainetta ketonissa tujonia, aiheuttaa vakavia kouristuksia ja myrkytykset.

Tansy käyttökelpoinen organismin

Useimmat ravinteet ovat keskittyneet kukat ja lehdet ja varret sisältävät paljon askorbiinihappo. Mitattu kulutus tuo suuria terveyshyötyjä, sillä se sisältää:

 • eteeriset öljyt;
 • alkaloideja;
 • terpeenit;
 • askorbiinihappo;
 • tanniinit;
 • orgaaniset hapot;
 • flavonoideja.

Hyödyllisiä ominaisuuksia pugovichnika laajalti käytetty kuntoutukseen. Eteerisiä öljyjä käytetään lääke- ja elintarviketeollisuudessa. Lehdet käytetään salaateissa, hilloja, liköörien aromi makeiset sijasta kanelia, inkivääri, muskottipähkinä, vanilja. Pohjoisten kansojen huomannut säilyttäviä ominaisuuksia kasvin, he draped ruoho lihaa, jotta se kestää pidempään.

Vaatimaton rokko epäoikeudenmukaisesti unohdettu ihmisiä. Jos kaikki osaisivat voimakas lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta (myös heille, älä unohda), apteekki olisi aiheutunut merkittäviä tappioita. Lääkinnällisiä ominaisuuksia pietaryrtti:

 • sävyt lihaskudosta;
 • Se parantaa haavat;
 • Se on diureettivaikutus;
 • Se parantaa sappinesteiden (choleretic toiminta);
 • lievittää kouristuksia, kipua;
 • parantaa ruoansulatusta ja ruokahalua;
 • Se parantaa eritystä ruoansulatuskanavan alemmassa pH;
 • parantaa suoliston;
 • Se lievittää ummetus, ripuli, ilmavaivat;
 • antimikrobinen, antiparasiittinen aine opisthorchiasis, giardiaasi, infektio heisimatoihin, suolistomatoja, pinworms;
 • syyhy, kiehuu, ihotulehdus;
 • virus- ja tartuntataudit;
 • palauttaa immuunijärjestelmää,
 • gynekologiset tulehdukselliset prosessit, sienitaudit;
 • normalisoi kuukautiskierron naisilla;
 • Se optimoi verenkiertoelimistön;
 • hitaasti nostaa painetta (esitetty hypotensio);
 • poistaa sydämen rytmihäiriöt;
 • helpottaa päänsärkyä;
 • koliitti, gastriitti, mahahaava ja 12 pohjukaissuolihaava;
 • maksa ja sappirakko;
 • keltaisuus miehillä (on mielenkiintoista, että keltaisuus pietaryrtti ei voida parantaa naisten);
 • syöpätaudit;
 • reumatismi, kihti, muut nivelsairaus (hiertämällä ja pakkaa alkoholaatin, kylpyjä liemi);
 • diabetes, tuberkuloosi ja malaria;
 • astma, epilepsia, peräpukamat;
 • turvotus;
 • munuaissairaus (pyelonefriitti, IBC);
 • säröillä korkokengät;
 • Hilse kuin hoitoaine hiusten.

Luonto on antanut ihmisille universaali parannuskeinoa monia sairauksia - pietaryrtti kukkia, vaikka muoto näyttää tabletin, se on vain tärkeää ymmärtää, mitä auttaa emäliuoksesta. Kukinto rikas eri aineiden:

Parantaja, parantajat, perinteiset parantajat suositella aikana aktiivinen kukinnan päivittäin kolme kertaa päivässä syödä 3-5 kukintoja tuoreita, esipesuosan pölystä. Se on tehokas ehkäisemisestä ja immuniteetti tulevalle vuodelle. Usko tai älä, lääkäri sanoo. Älä lääkitä itseään, ota yhteys lääkäriin tai pätevä homeopaatti, joka määrittää yksilöllinen annostus, vasta-aiheet, ja kertoa miten ottaa devyatilnik oikein.

Perinteiset reseptit likööri viina voi olla alkoholi, viini, vesi-pohjainen. Periaate yrttijuomien valmistukseen on lähes sama riippumatta vivahteita joka kohtelee tehtaan teidän tapauksessanne. Basic tinktuura: 20 g kuiva-yrtti keitetty kupillinen kiehuvaa vettä. Vaadi 40-60 minuuttia ja ota infuusio ruokalusikallista (1 rkl 3-4 kertaa päivässä). Kun haava, mahakatarri, koliitti, sappirakon tulehdus, alennetussa paineessa vaatia vettä 5 g (1 tl. Lusikka kuivattuja kukintoja).

Sairauksien nivelten lisäksi alkoholi pakkaa ja kylpyammeet kasviperäisten liemi, otetaan suun kautta kaksi kertaa päivässä aterioiden jälkeen kukkia tinktuura 30 ml (50 g) Muscat viiniä (500 ml). Valmistautuminen lääkettä 8 päivää. Peräruiskeet loiset valmistamiseksi kuumaa maitoa infuusio (3 valkosipulin kynttä 20 g pietaryrttiin kukkia, 400 ml maitoa). Keitetään 10 minuuttia olla vähän lämpöä, suodata ja viileä.

Kukkia ja lehtiä aikana kerätyt aktiivinen kukinnan uute arvokasta eteeristä öljyä. Kerätä tuore öljy saanto on 0,1-0,2% kuiva raaka uute voi olla 10% suurempi kuin lopullinen tuote. Eteerinen öljy on keltainen tai vihreä-keltainen öljymäinen aine, jonka pääkomponentti on β-tujonia. Pienempiä määriä öljyssä olevan α-tujonia, L-kamferi, pineeni, borneol. Öljy uutetaan Siperian pietaryrttiin, sisältää jopa 61% ketonien (kamferi ja tujonia).

Mielenkiintoista, ruoho, joka kasvaa kuivissa aurinkoisella paikalla on enemmän ketonit kuin kasvavia kasveja varjoisia alankojen kanssa tiheä kasvillisuus. Siksi keinohedelmöitetään Ryabinka istutettu suurella valaistuilla alueilla. Eteerinen öljy käytetään lääketieteessä rauhoittavana, parantavan haavat, dermatologiset agentti kosmetiikassa parantaa ihon, hajuvedet, ruoka- - soveltamisala on erittäin laaja.

Se tuo suurta hyötyä laitoksen kerätyt kukinnan aikana, mutta siemenet pietaryrtti ei vähemmän hyödyllistä. Niitä käytetään mausteena salaatteihin, säilykkeitä vihanneksia ja lihatuotteita. Kuitenkin, suora soveltaminen siementen - edelleen viljely ja jalostus henkilökohtaiseen käyttöön, ja teollisessa mittakaavassa. Siemenet vaatimaton ja antaa suuri osa itämisen mahdolliset maaperän, jopa pohjoisessa, paitsi kaukana pohjoisessa.

"Kultakolikoita kourallinen" - Eurooppalaisia ​​pietaryrtti - hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta, sovellus kuvaus reseptejä tunnetaan jo antiikin lääkärit. Moderni lääketiede on yleisesti käytetty otteita otteita öljy tästä erittäin hyödyllinen kasvi. Kohtelu pietaryrtillä kemiallisena lääkkeet pitäisi perustua vasta-aiheet, valvonnassa lääkärin, jotta tarkkoja ohjeita ja tiukasti todisteita. Yliannostus voi olla vaarallista terveydelle ja jopa elämän.

Perinteinen lääketiede perustellusti osoittaa pihlaja Loisten toimia. Antiikin parantajat osasi juoda pietaryrttiin loisia, huumeita ja jauheet kärsimystä, ja aina saavuttaneet merkittäviä parantava vaikutus. Voit rokko loisia oli yhtä tehokas kuin mahdollista, tee seuraavin keinoin:

 1. Tansy kuiva, koiruoho, kamomilla 3 g, lasi kiehuvaa vettä. Vaadi jäähtyä. Lisää murskattu valkosipulinkynsi infuusio, anna seistä vielä kolme tuntia. Tehdä peräruiske viikolla. Jokaista menettelyn hautua uuden infuusiona. Jälkeen peräruiske täytyy makuulle tunnin tai enemmän.
 2. Kuivakukat murskattiin jauheeksi lisää hunajaa tai siirappia. Lääketieteelliset toimenpiteet tehdään 7 päivää yöksi, kerrankin ottaa puoli tl jauhetta. Aamulla ottaa laksatiivinen.

Tansy suuri apu maksaan, törkeä kemia, alkoholi ylilyöntejä. Siirappi pugovichnika tehokkaasti puhdistaa kehoa ja parantaa vatsahaavan. Ota se olisi 25 grammaa tyhjään vatsaan aamulla ja ennen nukkumaanmenoa. Hyväksyttyjen osuus - 21 päivää, sitten tehdä viikon tauko ja toista kurssin. Yksi kurssi riittää yksi litra siirappia.

Valmistellaan siirappi seuraavasti:

 1. Sekoittaa kaksi kupillista kuivattua tansy ja siankärsämö.
 2. Peitä kylmällä vedellä (2 litraa), valaa koko päivän.
 3. Sitten kylmä infuusio lämmön kiehua (mutta älä keitä).
 4. Valaa noin viisi tuntia, lämmitettiin uudelleen 90 astetta, viileä.
 5. Rasitusta.
 6. Lisää 3 kuppia sokeria, 2 ruokalusikallista hunajaa litrassa infuusiona.
 7. Jälleen, lämmön kiehua 7 minuuttia, poistamalla vaahto määräajoin.
 8. Pidä lääketieteellinen siirappi jääkaapissa.

Hoidossa peräpukamat älä luota pelkästään nurmikolla. Hakemus tansy peräpukamat on yhdistää tavanomaisten terapeuttisten aineiden suunnattu poistamisen tulehduksellinen prosessi, poistaminen peräpukamat, lisääntyneeseen verisuonten elastisuus. Perinteinen lääketiede peräpukamat neuvoo tehdä:

 1. Infuusiona. Standardin valmistaminen 10 grammaa kuivattuja kukkia zaparivayut kupillinen kiehuvaa vettä, annetaan seistä kunnes jäähtyä. Kireät infuusio otetaan suun kautta ruokalusikallista tyhjään vatsaan.
 2. Pakkaa ongelmasta. Jo infuusio kostutetulla sideharsolla, tee voide puoli tuntia.
 3. Kylmä voiteet. Tunnetut infuusio on jäädytetty, jääpaloja levitetään peräaukon. Tämä estää verenvuodon jos ulkoiset peräpukamat edistämällä ulosvirtaus veren.

Harvat luottavat valta yrttejä niin vaikeaa, kuten laihtuminen, mutta pietaryrtti ruokavalio antaa hyviä tuloksia. Harjoittamisesta kapea runko naisen tapana istua ruokavalio, uhraa terveyden teidän vatsa, maksa, hormonitoimintaa järjestelmä, usein saavuttaa aivan päinvastainen vaikutus. Ongelman ratkaisemiseksi ylipainoa, on välttämätöntä ensinnäkin, puhdistaa kehon myrkkyjä kertynyt vuosien varrella elämän ja aliravitsemukseen. Älä luota nopeita tuloksia, mutta keho kiitos kysymästä.

Laihtumiseen käyttää seuraavia reseptejä:

 1. Tinktuura (10 g pietaryrtti kuppi kiehuva vaatia 5 tuntia). Ota 3 kertaa päivässä tyhjään vatsaan 2 ruokalusikallista.
 2. Tämän resepti edellyttää siemeniä pietaryrtti (mittasuhteet ja ruoanlaittoon samanlaisella menetelmällä kuin valmistuksessa infuusioiden). Taken tunti ennen ateriaa ja 1 rkl tinktuura.
 3. Alkoholaatin: 20 g kuivaa pietaryrttiin, 100 ml vodkaa tai alkoholia valaa viikko. Drink 30 tippaa kolme kertaa päivässä. Tinktuura normalisoi ruoansulatuskanavan toiminto, dulls nälkää, poistaa myrkkyjä.

Läsnäolo kiehuu kasvoissa tai elin osoittaa, että keho on puhdistettava, maksa on lakossa, haitallisia aineita kertyy vereen, mikä ilmenee ulkoiset kivulias märkivä ongelmia, laski koskemattomuutta. Usein syynä kiehuu tulee Staphylococcus aureus. Tansy - hyvä antibakteerinen, antiseptinen, sienilääke. Kansanlääkinnässä on resepti concoctions pugovichnika hiertymille:

 1. On välttämätöntä jokaisen aterian (3 kertaa päivässä) perusteellisesti pureskella Ryabinka 3 kukinnot, pese se alas vedellä. Käsittelyä jatkettiin 2 viikko. Tämä työkalu antaa hämmästyttävällä tavalla. Voidaan käyttää tuoreita kukkia kesällä ja kuivataan apteekista.
 2. Tee voiteet ja pesuvesi infuusiona.

Jopa myrkkyä pieninä annoksina tulee lääkettä. Tehdas emäliuos sisältää myrkyllisiä aineita. Hallitsematon käsittely voi johtaa myrkytykseen. Tiedossa VASTA

 1. Et voi ottaa viinaa missään muodossa raskaana oleville naisille. Kasvien lieventämisestä sileät lihakset, joka voi aiheuttaa ennenaikaisen synnytyksen ja keskenmenon.
 2. Älä anna teetä alle 7 vuotias missään muodossa (myös paikallisesti tai muodossa peräruiskeet).
 3. Protivopopkazaniem on ajan imetyksen aikana, samoista syistä, jotka liittyvät myrkyllisten aineiden läsnäolosta tujonia.
 4. Korkea verenpaine. Tansy nostaa painetta.
 5. Varovasti käyttää kasvien giperatsidnym ihmisiä gastriitti.

Jos et kuulu edellä mainittuihin ryhmiin, käännytään erikoislääkäriä kasvien käyttöön tarvitaan määrittämään annosmäärän, hoidon kesto, mahdolliset vasta-aiheet. On vaarallista juoda lääkettä yli viikon peräkkäin. Yliannostus vaurioittaa munuaisia, vatsavaivat, oksentelu, masennus, näön hämärtyminen, kouristukset harvinaisissa tapauksissa kuolema. Kun epäilyttävä ilmenemismuodot on välittömästi pestä pois vatsaan heikko ratkaisu kaliumpermanganaattia. Itse asiassa pietaryrtti - se on ihmelääke, mutta sen käyttö on vielä hyvin tarkkaan.

Esitetyt tiedot artikkelissa on luonteeltaan tutkimuksellisia. artikkelitarjoukset älä soita itsensä hoitoon. Vain pätevä lääkäri voi tehdä diagnoosin ja antaa hoitosuositusten pohjalta yksilölliset ominaisuudet kunkin potilaan.

1