Yritysten nesteet sähköisen savukkeiden

Ranking parhaista makuja sähköisen savukkeiden: Top 3 kaikissa luokissa

Elektroniset savukkeet ovat suosittuja ei niin kauan sitten, mutta tällä hetkellä, monet tupakoitsijat ovat siirtyneet veyping (höyryssä prosessi). Lisäksi myös ne, jotka eivät ole koskaan olleet nikotiini panttivankeja istuutunut uudenaikainen hauskaa. Hyviä ja huonoja puolia tämän harrastuksen purettu monia artikkeleita, mutta mitä nimenomaan tähän löytyy tietoa makuun, makuja ja muut kriteerit hyviä valuja. Tämä termi tarkoittaa Nestettä Sähköinen savuke (ES), joka voi muuttaa mielialaa lähes kaikissa malleissa. Poikkeuksia ovat haihduttimet, jotka on suunniteltu tiettyjä yhteyksiä eikä purkaa vaihdettavaa tai jotain muuta.

Mikä on nestemäinen ES?

Täytä - tämä on erityinen, usein maustettu neste, joka antaa esimakua aikana höyryssä. Kun veyping tuli suosittu, vaikka hyllyt tavanomaisten tupakkakauppaa täynnä erilaisia ​​laitteita tupakointi sähköisen savukkeiden. Voit valita tällainen alue on melko vaikeaa, varsinkin aloittelijoille, mutta tässä on syytä huomata, että kaikki täyttökoostumukseen lähellä toisiaan, ja tämä yksinkertaistaa ostoprosessia.

Neste myydään lääkepulloihin, yleensä muovista, 10 tai 30 ml. Joskus voit löytää vaihtoehtoja "hanasta", ja sitten hinta hintalappu merkitsee enintään 1 ml.

Tärkeää! Veyperam noviisi ei ole suositeltavaa ostaa vain täyttää pullot, koska tietty maku voi nopeasti kyllästy tai eivät pidä.

Kaikki nesteet eroavat maistuu kolmeen tyyppiin:

Nyt myyty ja seokset, joissa yhdistyy vain kaksi vaihtoehtoa tältä listalta. Siten, että lisäksi standardin makuja, kuten minttu, nikotiini, kahvi, suklaa, löytyy aivan alkuperäisiä, kuten: kirsikkajäätelöä, vahva cappuccinoa. Erityisen leiman, johon kuuluvat parhaat aromit sähköisen savukkeiden, ei ole olemassa. On vain listan kaikkein epätavallinen, kirkas täyteaineita, jotka eivät jätä välinpitämätön tupakoitsija, mutta tätä käsitellään myöhemmin.

Säilytä neste viileässä ja pimeässä paikassa, että he eivät ole heikentyneet lyhyessä ajassa. Avaamisen jälkeen injektiopullon sisältö voi olla hieman epäselvä, se on normaali ilmiö, joka johtuu joidenkin erityispiirteet koostumuksen.

1

Itse asiassa, täyteaine ES - se on tietyn maku, joka usein sisältää kemiallisia osia. Joten ensin sinun täytyy ymmärtää, että kaikki luonnolliset täytteet ei ole olemassa. Niiden koostumukset, huolimatta monimuotoisuuden valikoimaa, ei juuri poikkea toisistaan.

Vaadittu ainesosat tahansa täyteainetta, se on:

 • vesi (12%);
 • propyleeniglykolia (lääketieteellinen aine ei ole negatiivista vaikutusta henkilö);
 • glyseriiniä (suosittu ravintolisä on turvallinen pieniä määriä);
 • maku.

Valinnainen elementti koostumus on nikotiini. Siitä hetkestä se tuli suosituksi maukasta huiman, monet ihmiset, jotka eivät ole nikotiiniriippuvuuden, ES ostavat vain ylimääräisenä maun ja savua.

Valittaessa valamisen on tarpeen kiinnittää huomiota sisällön ja määrän nikotiinia sen koostumus. Ne, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, on parasta alkuvaiheessa ostaa näitä vaihtoehtoja, joissa 14 mg / ml, kuten tavanomaisen savukkeen 0,7 mg. Eli nikotiinin, tupakan pakkaus, sinun täytyy kertoa 20 kertaa, ja sen perusteella tämän tuloksen valitsemalla täyttöjä.

Muuten, jos luottaa näihin numeroihin, 1 ml täyttää Linnoitus 20 savuketta, se tuntuu aivan heikompi. Ajan määrä nikotiinin pitäisi vähentää asteittain ja sitten kasvaa ulos tästä haitallisia komponentteja.

Tärkeää! Ne, jotka eivät ole tupakointiriippuvuuteen, on parempi olla ostamatta neste, haitallisten aineiden ja ei käsitellä kaveri koska tämä peli on myös negatiivinen vaikutus kehoon.

Maukasta neste sähköisen savukkeiden - ne, jotka ovat ottaneet vakavasti. Ei ole olemassa erityistä valintaa tekijöitä, sopii mihin tahansa veyperu, koska valinta täyttää myös ruokailutottumusten voidaan verrata. Ainoa asia, sinun täytyy luottaa - on edellä mainittu nikotiinisisällön, ei tehdä virheitä alussa.

Tällä tunnetut valmistajat voivat löytää vaihtoehtoja suhde on paras laadun ja hinnan, mutta kaikki nesteet eroavat hieman koostumukseltaan, jotta tämä tekijä määräytyy yksinomaan mielipiteitä veyperov "vanhukset". Lisäksi on olemassa valu hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia makuja, jotka paljastuvat vähitellen, ja tämä on kuin toimia hajuvettä.

Kuten aiemmin mainittiin, alkuun parhaista makuja kaikille tupakoitsijoille tehdä on mahdotonta, mutta on aivan erityisiä valmistajia, ovat etusijalla.

Jos levittää niitä suosio, se tullaan julkaisemaan seuraavan arvostelut:

 • 1. sija. Tupakka - kiinteitä, olemassa jo pitkään ja ehtinyt voittaa sympatiaa monet tupakoitsijat. Yhtiöllä on monipuoliset, jota päivitetään jatkuvasti uusia makuja. Lisäksi sillä on laatua ja rikkaus makuja erityisemmin pidä veyperam. Tähän mennessä tuotteet tulevat ulos tämän tuotemerkki myydään lähes kaikissa erikoisliikkeissä, joka jälleen kerran korostaa sen asemaa.
 • 2. sija. Joyetech - tämä yritys on yli 40 erilaista täytettä, makuja alkaa klassinen ja päättyy lähes gourmet. Muuten, se tuottaa myös täydellinen paketti sähköisen savukkeiden, mikä ansaitsee erityisen paikan päällä. Täytä tämä yritys on ainoa negatiivinen: paksu johdonmukaisuus, jonka ansiosta höyry voi polttaa osia. Toinen haitta havaittiin tuotteet yrityksen.
 • 3. sija. VARDEX - laatu täyteaineita tämän yrityksen kannattaa lopettaa hieman, mutta valikoima makuja miellyttää joku etsii jotain uutta ja alkuperäistä. Sitruunasorbettia, hunajaa, mustikoita ja monia muita vaihtoehtoja sisältyvät pysyviksi täyttää tämän yrityksen. Viskoosi neste, mutta korkea-laatu, omaavat lisäksi hyväksyttävä hinta: noin 15 ruplaa 1 ml.
 • 4. sija. RED SMOKERS - Venäjä tuotemerkki, joka tuottaa lähes täydellinen täyteaineita sähköisen savukkeiden. Tämä yritys on erityisen huolissaan laadusta, erityisesti koostumuksen, niin että ne täyttävät käytännössä mitään haittoja. Ainoa haittapuoli: nopea kontaminaatio ES vuoksi joitakin osia koostumuksesta. Mutta vähän kielteinen vaikutus höyrystimen heillä ei ole monia RED SMOKERS voit vaeltaa.
 • 5. sija. FLAVOURART - tunnettu yritys, joka valmistaa tuotteensa Italiassa. Suuri valikoima eri hajuja, hyvä laatu ja suhteellinen edullisuus. Täytä yritys helpoin löytää ja tilata internetissä, mutta joissakin kaupungeissa se on myös esitetty. Miinus: nikotiini maku monet ostajat eivät muistuta todellista tupakkaa ja hieman hapan.

Muuten, kallein Fluid poistaa savukkeet eivät välttämättä kaikkein herkullinen, mutta tämä luokitus voidaan epäsuorasti vedota, koska se koostuu todellisen arviot. Ainakin nämä yritykset tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja jatkuvasti täydennetään uusilla linjan tuoksuja.

Kysymykseen siitä, millaista nestettä sähköisen savukkeiden maukasta, ei yhtä vastausta. Riippumatta eri latvat valita täyte tarvitset perustuu henkilökohtaiset mieltymykset. Esimerkiksi jos haju vesimeloni pidä noviisi uimareita, hänen ei pitäisi ostaa vesimeloni täyttää. Tämä seikka on ilmeinen, mutta monet uskovat ehdoitta eri arviot ja toisten mielipiteitä, ja sitten heittää täytön vasta hankittu, koska sen epämiellyttävä maku.

On syytä huomautus: on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat suosittuja, elleivät kaikki, monet. Foorumeilla omistettu kaveri tällaisia ​​nesteitä miehittää erillinen kierteet, ja monimuotoisuus makunsa keskusteltu useimmille käyttäjille.

Niistä epätavallinen, eksoottisia makuja neuvoo kiinnittämään huomiota seuraaviin. Nämä maut epäilemättä, kuuluvat suihkussa vaativa makuun.

Top 3 eksoottiset maut:

 1. Crunch Coil «Qellep» - terävä muistiinpanoja rommia ja jotkut makeutta antaa tämän kaatamalla identiteettiä. Sen maku on terävä, mutta jälkimaku on melko pehmeä ja miellyttävä. Aromi voi varmuudella soittaa huumaava, jopa hieman pakko, mutta tämä on viehätys tämän maksun.
 2. Viisi Sotilaat «kuusikymmentäneljä» - minttu likööri, greippi ja vihreä kurkku. Tämä pyramidi makuja itsessään on epätavallinen, mutta se tuntuu, kun tupakointi Uskomaton koostumusta. Kaatamalla virkistävä ja virkistävä ja kirpeä tuoksu vihreiden antaa sille sen maku.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - tämä tankkaus on jopa useita palkintoja, joten sen tila on "parempi" on vahvistettu virallisella tasolla. Ei se, että se miellyttää kaikkia, mutta maku muistiinpanoja Aniksen yhdessä sitrushedelmien tarkalleen tuo valikoiman uusia kokemuksia sekä aloittelijoille ja ammatillinen veyperu.

Kaikki meistä lapsuudesta rakastaa mehukas marjoja ja hedelmiä. Siksi hedelmäinen sähköisen cig myös nauttia laajaa suosiota.

Top 3 hedelmäinen:

 1. Kosminen Fog «järkyttävä» - kaikkein maistuu limonadi trooppinen muistiinpanoja mansikoita;
 2. Viisi Sotilaat «Grandmaster» - moniulotteinen tuoksu eksoottisia hedelmiä ja kypsää banaani;
 3. Crunch Coil «sekava» - maku on kaapattu grenadiinia ja kuivatut hedelmät, joka antaa tämän täyttämällä erityinen merkitys veypera kokoelma.

Poikkeuksetta pysyvät suosittu makuja tehty simuloida klassisen savukkeiden ja tupakan makua.

Top 3 tupakan maku:

 • Crunch Coil «Cavendish» - varjostus vanhentaa tammitynnyreissä, on rikas tupakan maku ja jälkimaku pähkinä.
 • Halo «Southern Classic» - ihan epätavallista versio lisäämällä sitrushedelmien muistiinpanoja, vaniljaa ja hunajaa.
 • Halo «Captain Jack» - vahva, maskuliininen vaihtoehto ystäville nikotiinin täyttöjä.

Monet rakastavat tuoreus, paitsi hammastahnaa ja purukumit, mutta kun poika. Varsinkin näin veyperov poimimme mielenkiintoisimmat neste virkistävä suuntaan.

Top 3 virkistävä makua:

 • Viisi Sotilaat «Bowden Mate» - suklaa, vanilja ja minttu torttu: yhdistelmä, joka varmasti antaa iloisuus.
 • Kosminen Fog «Kryptoniitti» - tämä antaa kaatamalla paksu höyryä, ja sen maku muistuttaa enemmän kylmän meloni ja karkkeja.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - tämä vaihtoehto on täysin kookospähkinä, mutta tästä huolimatta se on monipuolisuus ja ainutlaatuisuutta.

Makea ystävät arvostavat makuja tehty simuloida kaikenlaisia ​​jälkiruokia ja herkullisia cocktaileja.

Top 3 makea maku:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada menthol: ei-standardi nestettä makealle.
 • Viisi Sotilaat «Absolute Pin» - tuttu monille absintti veyperam tuoksu tupakan sekoittaa kanelia ja karamellia.
 • Kosminen Fog «Milk & Hunaja »- tämä sisältää täyttämällä maku kuumaa maitoa, pehmeitä zefirok ja hunajaa.

Voidaan todeta, että sille varattuun alkuun kaikki vaihtoehdot on jaettu ryhmiin: Tämä auttaa määrittämään aloittelijoille ja jopa kokeneet uimareita. Luotetaan luokitus ehdottomalla varmuudella ei ole välttämätöntä, vaan saada itsellesi vähintään yhden kopion luetteloiden täytyy täyttää kunkin veyperu. Vähintään näitä täyteaineita ovat ES satunnaisia, monipuolinen makuun.

 • Älä kitsastella osto nestettä, kuten jotkut kalliimpia vaihtoehtoja voi yksinkertaisesti osuma laadun ja omaperäisyys;
 • luoda henkilökohtaisia ​​alkuun aina, yrittää niin paljon kuin mahdollista eri vaihtoehtoja;
 • kun taas rohkeasti yrittää sekoittaa parhaiten sopivat toisiinsa, tai oma suosikki täyteaineita;
 • Säädä maku lisäämällä kapasiteettia ja jännite EY.

Katso yleiskatsaus parhaista makuja sähköisen savuketta suosittu valmistaja.

Neste Sähköisten savukkeiden: mikä yritys on parempi yleiskuva, valmistajien ja palautetta. Arvostelu nesteet sähköisen savukkeiden

Melko äskettäin tullut suosittu sähköisen savukkeiden. Tämä on hyvä tapa päästä eroon haitallisista tottumukset - tupakointi. Mitä siellä enemmän laadukkaita neste sähköisen savukkeiden? Mikä yritys on parempi? Miten tehdä oikea valinta? Analysoimme paitsi miten valita nestettä, mutta myös sen lajin, laskemista linnoituksen lajikkeiden makuja ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Yleistä tietoa nesteen sähköisen savukkeiden. rakenne

Täyteainetta sähköisen savukkeiden myydään erikoistuneissa pulloihin vaihtelevat kymmenen kohteeseen kolmekymmentä millilitraa. Eri makuja: nikotiini (haju tupakan tiedossa), tonic (maku juomia ja makeisia), hedelmät ja marjat. Suositeltava märkävaraston - viileys ja puute suoraa auringonvaloa. Yleensä, pullon avaamisen jälkeen sisältö tulee sameaksi. Tämä johtuu ilman nielemisen ja on optimaalinen.

Periaatteessa kaikki neste sähköisen savukkeiden on sama koostumus, valmistajasta riippumatta ja hintapolitiikkaa. Useimmiten tuote koostuu viidestä osasta:

 • Vesi. Laadusta tämä elementti, eivät oleellisesti tarvitse sanoa, koska juuri hän täyttää kehomme yli puolet. Keskimääräinen nestemäistä vettä savukkeiden sisältää jopa 12%.
 • Propyleeniglykoli liittyy itse viskoosi seos ilman väri, liian voimakas aromi ja makea maku. Lisäksi neste elektroninen savuke, propeenin nopeasti käytetään lääketieteessä (varten desinfiointiin, on läsnä lääkkeiden valmistukseen, nautitaan, samoin kuin suoritusmuodossa veriplasman korvike). Sitä pidetään sallittu elintarvikelisäaine (T1520), koska mitään sisältää myrkkyjä. Propyleeniglykoli on toistuvasti tutkittu laboratoriossa. Tutkijat ovat yrittäneet selvittää aineen vaikutus ihmiseen. Todettiin, että kielteinen vaikutus runkoon tuotteella on mitään, ei lasketa yksittäisiä suvaitsemattomuutta.
 • Glyseriiniä käytetään useammin elintarvikelisäaineena (E422). Se ei salli testin, jonka osana on, pysyä yhdessä kypsennyksen aikana. Glyseriini on vaaratonta kehon kohtalaisia ​​määriä.
 • Maku. Jotta tuotantoon nesteiden sähköisen savukkeiden Joyetech koostumuksia, Dekang, Hangsen ja monet muut käyttävät ainoastaan ​​sallitun elintarvikearomeja peräisin luonnosta tai kokonaan samankaltaisia ​​kuin ne.
 • Nikotiinia. Hän ei aina nesteessä sähköisen savukkeiden, koska on olemassa beznikotinovye vaihtoehtoja. Tietenkään emme vakuuttaa, että tuote on täysin turvallista, mutta osuus nikotiinin pienessä huoltoasema. Sen sisältö nesteessä sähköisen savukkeiden on viisi kertaa vähemmän kuin perinteiset tupakkatuotteita.

Monet ihmiset ostavat sähköisen savukkeiden lopettaa tupakointi. Joskus on vaikea päättää, mitä makua lopettaa, mutta kaikki tietävät, miten valita nesteen linnoitus sähköisen savukkeiden? Huolehtikaa. Puhutaanpa tästä tarkemmin.

Ensinnäkin valittaessa on kiinnitettävä huomiota osuus nikotiinin. Jotta voitaisiin selvittää, mikä taso on oikea haluat, sinun linnoitus merkintä pakkauksessa oman tupakan lisätä kaksikymmentä-kertaiseksi. Esimerkiksi, jos savukkeiden annettiin 0,7 mg nikotiinia, korko sopii sinulle on 14 mg / ml. Voit vapaasti valita tankata nikotiinin sisältöä tai lähellä sitä. Laskea tarvittava määrä täyteainetta, muista: 1,5 ml - noin 20-25 savuketta.

On tarpeeksi vaikeaa valita nestettä sähköisen savukkeiden. Vinkkejä Tässä artikkelissa kuvatut auttaa tässä asiassa.

Toki jokainen haluaa ostaa laadukkaita ja sopivan tuotteen. Paras neste sähköisen savukkeiden - on se, joka tuli mieleen sinulle. Hinnasta riippumatta, kuten edellä on todettu, nämä tuotteet ovat lähes identtiset koostumus. Lisäksi vaikutus ihmiskehoon kaikki täyteaineet sähköisen savukkeiden ovat yhteneväisiä. On tarpeeksi tunnettuja yrityksiä, jotka tuottavat niitä. Tuotteet suosituista valmistajat esittelevät erinomaista vastinetta rahalle, mutta ne käsitellään myöhemmin.

Epäilemättä, selvittää, miten valita nestettä sähköisen savukkeiden, ei riitä, että tiedämme vain niiden sisällöstä. Tuoksu on myös tärkeää. Ensimmäinen asia on otettava huomioon mieltymysten mukaan. Jos esität allergisen reaktion tietty haju, niin näin ollen valita maku ei ole välttämätöntä.

Useimmiten täyttämällä sähköinen savuke on jaettu kolmeen maku luokkiin - hedelmiä, kahvia ja nikotiini. Usein valmistajat mainostaa tuotetta, luoda omia "sekoituksia", jotka yhdistävät nämä kaksi, ja joskus kolme makua tai tuottaa täysin uusia. Erilaisia ​​makuja on riittävän suuri. Virheiden välttämiseksi on parempi keskittyä heidän mieltymyksensä. Nyt tiedät tarkalleen kuinka valita nestettä sähköisen savukkeiden, jotka voit nauttia.

Laadukasta neste sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on parempi?

Huolimatta sama koostumus, on yksi merkittävä ero - laatu raaka-aineista. Jos vertaamme neste savukkeita, kannattaa muistaa, että mitä enemmän suosittu yritys, sitä suurempi hänen mahdollisuudet tarkastaa raaka-aineiden tuotannon kaikissa vaiheissa. Lisäksi yritykset käyttävät usein ylivoimainen riippumattomat tutkimukset todistavat laadukasta ja turvallista muotoilua.

valmistajan suosio ja kustannukset eivät ole tae korkealaatuisia raaka-aineita. Viime aikoina on ollut useita väärennettyjä tuotteita. Jotkut niistä sisältävät vaarallisia organismin butaanidionilla. Koostumus ei aina mukanaan totuudenmukaista tietoa. Jotkut valmistajat tarkoituksella eivät sovi vaarallisia aineita. Usein huipulle nesteiden sähköinen savuke - ehdollisen luokitus. Valitessaan keskittyä paremmin kokoonpanosta ja arvostelut muilta käyttäjiltä, ​​ensinnäkin heidän mieltymykset.

Kuten sanoimme aiemmin, nesteet luokitus sähköisen savukkeiden - tämä on vain ehdollinen tietoa. Jos olet juuri ostanut tämän tuotteen eivät vielä tunne erilaisia ​​makuja, tämä tieto on hyötyä sinulle. Olemme koonneet top 5 suosituinta tuotetta, jolle oli suuri joukko ihmisiä. Tämän tiedon avulla voit helposti valita nestettä sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on paras ja mitä hänen raaka-aineiden laatua, voit helposti määrittää käyttämällä rankingissa.

Ensimmäisellä sijalla ranking on yritys tupakka. Yrityksen tuotteiden on ansainnut luottamuksen monet tupakoitsijat, koska sen hyvä hinta ja moitteeton laatu. Tämä valmistaja on pitkään hankkinut paljon kokemusta valmistuksessa sähköisen savukkeiden ja niiden osia.

Mitä arvion? Käytössä neste sähköisen savukkeiden tupakan arvostelee harvoja ostajia. Monet uskovat, että yhtiön tuotteet ovat moitteettomia maku ja aromaattisia ominaisuuksia.

Edut ja haitat tuotteen Joyetech

Toinen sija meidän top 5 pitää nestettä täyttö savukkeita Joyetech yritys. Tämä on yksi suurimmista valmistajista elektronisten tuotteiden ja komponenttien. Uskotaan, että tämä yritys on monipuolinen valikoima makuja ja tuoksuja nesteiden, nimittäin yli 40.

Esitämme teille katsauksen yhtiön nestettä sähköisen savukkeiden Joyetech. Tämä tuote on sekä hyvät ja huonot puolensa. Johdonmukaisuutta paksu neste riittää. Siten jotkut höyrystimille voi polttaa. Huonona puolena nesteiden sähköisen savukkeiden Tämän valmistajan on se, että ne tavarat, jotka ulkomaiset tuotantoa. Sen hinta riippuu dollarin. Kuitenkin, että nesteen laadun on korkeus.

Kolmas sija menee VARDEX. Se on venäläinen yritys, joka tuottaa riittävästi yksinomainen makuja, kuten lime hunajaa, sitruunasorbettia ja monia muita uskomattomia makuun. Tämä neste on sama kuin edellinen, on korkea viskositeetti, mikä on huono useimpien e-savuke. Keskimäärin sen hinta on 15 ruplaa millilitrassa.

Neljäntenä meidän sijoitusta ratkaistaan ​​nesteen RED tupakoitsijoita. Venäläinen joka on tunnettu tuotteidensa ja sen moitteeton laatu. Ostajat huomata, että tällaiset täyteaineet ovat erilaisia ​​maukkaita lisäaineita. Tyytyväisiä hinta suhteessa laadukkaita. Ainoa ehto nesteissä sähköisen savukkeiden yhtiöstä RED SMOKERS - on se, että ne nopeasti likaantuvat haihduttimesta.

Viidenneksi ratkaistu nestettä sähköisen savukkeiden FLAVOURART yritys. Tämä on italialainen yritys, joka on suuri valikoima makuja. Kuitenkin ostajat uskovat, että savukkeiden maku ei ole kuin tupakka. Paras vaihtoehto ostaa tällaisen tuotteen on sen makuista.

Tuntemaan itsesi luokitus, valitset nestettä sähköisen savukkeiden helposti. Mikä yritys on parempi, voimme nähdä meidän top 5.

Incredible neste makuja sähköisen savukkeiden

Olemme jo keskustelleet, että kaikki maut ovat jaettu kolmeen luokkaan. Jokainen niistä oman etunsa. Tiedätkö, mitä uskomatonta makuja nykyäänkin?

Pyrkiessään suosiota, monet yritykset ovat alkaneet luoda makuja, jotka ovat ainakin yllättäviä. Uskomattoman olemassa nesteet elektroninen savuke maku pelimerkkejä, Coca-Cola, espresso, juustoa, ketsuppia, makeisia ja jopa syntymäpäiväkakun ja kurpitsapiirakasta.

Jos olet kyllästynyt kesän ja virkistävä juoma, se voi helposti hankkia neste makuja mojito ja Pinakolada. Lisäksi cocktaileja, voit myös kokeilla täyttämällä maku viiniä ja samppanjaa. Jos katsella ruokavalio ja rajoittaa itse makea, maku jäätelöä, juustokakku ja muita herkkuja voit olla tyytyväinen. Jopa kaikkein nirso tupakoitsija voi löytää nestettä sähköisen savuke omaan makuun.

Historia luomisen sähköinen savuke

Jokainen meistä tietää, mitä sähköinen savuke. Onko kaikki tiedätte, kuka ja missä vuonna se luotiin? Uskomattoman, sähköinen savuke suunniteltu Kiinan apteekista 16 vuotta sitten. Hän oli sairastunut keuhkosyöpään, mutta ei voinut luopua riippuvuutta ja niin keksi vaihtoehtona.

Julkaisi ensimmäisen pienoisohjelmat hinta on melko kallista, mutta ne olivat heti myyty.

Myönteisiä puolia sähköisen savukkeiden

Elektroniset savukkeet viimeisten 10 vuoden aikana, jatkuvasti muutettu. Valmistajat väittävät, että heidän savu ei vaikuta tupakoitsija ja ympäristöä. Epäilemättä, myönteinen seikka on se, että asiat eivät ole tupakointi kokonaan kyllästetty haju sähköinen savuke. Muuten, toisin kuin tavallista, joten tupakointi on sallittua julkisilla paikoilla.

Riippumatta hyviä ominaisuuksia ei riivattu sähköisen savukkeiden, niillä on myös aiheet. Niitä ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille, alaikäisten henkilöiden sydän- ja verisuonitauteihin ja allergisia reaktioita.

tarpeeksi vaikeaa löytää sopivaa nestettä sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on parempi - löysimme meidän artikkeli. Joten tiivistää. Jos olet juuri ajatellut ostaa sähköinen savuke, niin varmasti tarkistaa omia vahvuuksia aiheet ja tulevien yrityskauppojen. Jos olet jo tehnyt ostoksen ja tiedä, miten valita nestettä hänen ensinnäkin valita sopivan vahvuuden ja päättää halutun maun.

Meidän luokitus nesteiden sähköisen savukkeiden auttaa valita parhaan laadun huoltoasemat. Huolellisesti tutkia nesteen koostumus.

Elektroniset savukkeet - se on hyvä vaihtoehto kokenut tupakoitsijoille. Jos haluat päästä eroon riippuvuudesta, elektroninen vempain erilaisia ​​nautittavaa ja joskus jopa uskomaton makuja ja tuoksuja varmasti auttaa.

Yritysten nesteet sähköisen savukkeiden

3 kk hosting ilmaiseksi!

 • Haluatko muuttaa isäntä?

  Anna tilin saldo saldo

 • 50%

  palvelimiin ja Xeon E3 Xeon E5 Start!

 • Aseta sivuston timeweb

  jaettua hosting

  oma palvelin

  oma palvelin

  Osoite: 196084, Venäjä, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, rakennus 2, kirjain. A, 8. krs

  1