Yhteensopivuus värejä sisätilojen taulukon

Värien yhdistelmän sisätilaan (yhteensopivuus taulukko)

Väri sisätilojen - tämä on luultavasti ensimmäinen asia, että saaliit silmämme kun menemme mihin tahansa huoneeseen. Jotkut meistä kiinnittää huomiota väri huoneen tarkoituksella, ja kuka tekee sen tajuttomina tasolla. Mutta se on tärkeä rooli joka tapauksessa yhteensopivuuden värejä sisätilojen jokaiseen kotiin, koska se vaikuttaa mielialaan ja jopa terveyteen. Tällä kertaa kerromme mitä värejä yhdistetään sisätilojen. Lisäksi puhumme miten värit vaikuttavat ihmisiin, mitä ne tarkoittavat, mutta myös esitellä sinulle pöytään kumppani värejä sisätilojen huoneen.

Mitä vaikutuksia paletti yhdistelmän sisä-

Ennen kuin kerron kaiken oikeus väriyhdistelmä sisustus, tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia merkityksen elämämme väri. Hehän mukaan psykologit, pystyvät vaikuttamaan paljon tunnetila, muuttaa mielialan, rauhoittaa, rentoutua ja jopa parantaa ruokahalua. Lisäksi monet värit voivat vaikuttaa terveyteen, joten väri sisätilojen asunnon on valittava tietoisena asian. Taulukko yhdistelmiä värejä sisustus auttaa sinua tässä, mutta siitä myöhemmin. Joten, alkaa kertoa lyhyesti eri värejä ja niiden arvot, joita on ainakin jonkinlainen käsitys siitä, mitä värejä symboloivat, ja sitten puhua sääntöjen väriyhdistelmä sisustus.

Väri, joka antaa loistava tunnelma ja lämmittää sen lämpöä - se on keltainen. Erilaisia ​​ja voi olla, koska keltainen väri symboloi aurinkoa. värikylläisyyttä ja harmoniaa sielun sekä väri elinvoimaa ja terveyttä - se on vihreä ja kirkas sävyjä. Valkoinen - symboli uutuuden, puhtaus ja viattomuus. Siksi morsiuspuvun ommeltu valkoisille kankaille. Turkoosi - väri arkuus ja tuoreutta ja violetti sävyjä symboloivat uusiminen, joka alkaa muutos parempaan. Sininen väri - rauhoittava ja saattaa jopa aiheuttaa uneliaisuutta, joten se sopii hyvin makuuhuoneeseen. Oranssi, päinvastoin, väri iloisuus ja iloa, ja se on ihanteellinen olohuoneeseen tai sali. Violetti väri - tyylikäs ja luova, ja munakoisoa - valoisa, mehukas ja raikas, vaikka hieman häiritsevää.

Olet jo kuvitella, mitä väriä sisätilojen asunnon tarvitset? Mutta ei siinä kaikki. Valitettavasti kaikki värit ovat kirkkaita. Esimerkiksi musta väri, kuten tiedätte, on kaikkein negatiivinen. Se on väri pessimismistä, surua tai ahdistusta. Kuitenkaan tämä ei tarkoita, että tämä väri ei pitäisi olla sisätilassa. Päinvastoin, kun yhdessä eräiden muiden värejä ja sävyjä musta väri voi antaa sisätilojen ylellisyyden tunnetta ja vaurautta.

Brown - symboli surua ja murhetta. Jos huone on paljon väriä, se voi johtaa masennukseen ja hermostunut sammumista. Punainen on väri, sen sijaan, piristävä vaikutus, eli Se luo jännitteitä. Siksi, punainen ja tummia sävyjä liian kuljettaa pois ei ole sen arvoinen. Ilman tätä väriä, emme voi myöskään tehdä, ja siitä, onko värien sisustus punaisella kerromme.

Harmaa on masennus ja melankolia sekä rutiini ja jonnekin konservatismi. Mutta tämä väri, varsinkin vaaleat värit myös symboloivat kurinalaisuuden ja tehokkuutta. Siksi tämä väri on erittäin sopiva sisätilojen kaappiin. Sininen luo tunteen kylmä, ja siten tuo epämukavuutta koristelu talon. Huone sinisellä koskaan olla ystävällinen, kuten muun sisustuksen siihen tavoiteltavaa.

Miten yhdistellä värejä sisätilojen

No, nyt siirrymme pääasia ja puhua väriyhdistelmä sisätilojen asunnon. Pääasia tässä, kuten tiedätte, ei seuraa muotia, mutta niin paljon kuin mahdollista yhdenmukaistaa värit niin, että talo oli kodikas ja mukava. Samalla tahansa väriyhdistelmä sisätilojen on miellyttävä, se on olla kaunis ja mukava. Ensimmäinen kertoa suotuisa väriyhdistelmä sisätilojen asunnon.

Nykymaailmassa on useita käsitteitä, jotka liittyvät yhteensopivuuteen värejä sisustus. Taulukko näet alla, perustuvat perinteiseen näkemyksiä väriyhdistelmä sisustus. Joten, mahdollisimman harmonisen kahden yhdistelmä ovat värit ovat seuraavat:

 • • Musta ja valkoinen.
 • • Punainen musta tai ruskea.
 • • Harmaa väri on vihreä (salaatti).
 • • viininpunainen väri on violetti.
 • • Keltainen ja ruskea.
 • • vaaleanpunainen väri violetti.
 • • Peach väri punaisella.
 • • Crimson väri harmaa.
 • • Beige väri tulipunainen.

Jos puhumme yhdistelmä värivalikoima sisustus on seuraavat vaihtoehdot voidaan tunnistaa:

1
 • • Beige myös yhdistettynä vaaleanpunainen, persikka, salaattia ja violetti.
 • • Punainen väri sointuu musta, valkoinen ja kulta.
 • • vaaleanpunaiseksi istuu hyvin tummat värit - musta, ruskea, kahvi, ja punainen.
 • • Kun tummia värejä sovussa ja lila. Hän yhdistää ruskea, musta, tummanharmaa. Kirkkaasta sopivat lila vaaleanpunainen ja valkoinen väri.
 • • keltaiseen puku vastakkaisia ​​musta ja ruskea ja vihreä ja vaaleita sävyjä, valkoinen ja sininen.
 • • viininpunainen väri menee hyvin kulta, punainen, beige ja ruskea.
 • • Sininen asentaa tällaisia ​​värejä kuten harmaa, violetti, sininen ja valkoinen. Hyvä harmonia ja vihreän värin sen, mutta tämä yhdistelmä ei pitäisi olla paljon.
 • • Brown näyttää beige ja maito, sekä myös yhdistetään sininen ja vihreä väri.
 • • Sopivaksi violetti vaaleanpunainen ja valkoinen väri, ja jopa hopea ja kulta. Vihreä tai vaaleanvihreä väri on myös yhdistetty violetti.
 • • Harmaa "ystävät" musta, valkoinen, sininen, vaaleanpunainen ja salaattia.
 • • Peach yhdistää väri ruskea sekä valkoisena.

Miten yhdistellä värejä sisätilojen ei kannata

Nyt puhutaanpa mitä värit eivät vastaa toisiaan. Jos esimerkiksi päättää liittyä sininen ja keltainen tai punainen ja vihreä, useimmat ystävät voivat kertoa, että olet mauton. Kuitenkin nämä vastakohdat löytyvät usein sisätilojen ja päinvastoin, luo tyylitajua. Nämä "omituisesta" voi myös liitto punainen ja sininen, pinkki ja keltainen tai salaattia ja jotkut muut yhdistelmät. Mutta on epäedullinen väriyhdistelmiä, jotka voidaan "leikata silmä" jopa kaikkein välinpitämätön väriä henkilö. Ja sinun täytyy tietää siitä, mikä sisäväriin asunnosta.

Se ei yhdistä musta violetti. Nämä kaksi väriä yhdessä, voi tehdä masentava tilaa ja vähentää sitä visuaalisesti. Vain negatiivinen yhdistelmä violetti ja ruskea. Mauton ja synkän on yhdistelmä viininpunainen ja tummanvihreä. Yleensä tumma pieni sopusoinnussa omaa laatuaan, mutta yhteensopivuus värejä sisustus (taulukko näyttää yksityiskohtaisesti) ei aina tarkoita pelkästään liitto vaaleat värit tummat ja toistensa kanssa.

Harmaa ei yhdistetä vihreä ja oranssi. Nämä kaksi värit ovat positiivisia, ja iloa, ja harmaa - kurinalaisuuden. Musta väri on yhdistetty valkoinen, mutta se ei ole sopusoinnussa beige tai maitomainen. Yhdistelmä punaisen ja ruskean voi olla vaatteita, mutta ei huoneeseen. Yhteensopivuus näistä väreistä sisätilojen kahvilassa tai ravintolassa on edelleen mahdollista, ja että kaikki eivät päätetään värimaailman. Sininen väri ei yhdistetä kultaa ja viininpunainen, vaikka jälkimmäinen menee hyvin sininen.

Taulukko väriyhdistelmiä sisätilassa

Kuten näette, yhdistelmä värejä sisustus - ei ole helppoa. Siksi suosittelemme käyttämään yhteensopivuustaulukko värejä sisustus, samoin paljon suunnittelijoiden.

Väri toveriensa sisustus, pöytä jolla voit luoda kuva mistä tahansa huoneeseen, sinun täytyy valita tapauskohtaisesti. Ei ole välttämätöntä yhdistää kaikki värit huoneeseen, koska huoneesta ei näe muuta, ja arvostamme harmoniaa tilaa, jota mietimme.

Nyt kun tiedät sääntöjä väriyhdistelmä sisustus. Ja joten voit helposti luoda omia sisustus ilman ammattilaisen apua. Muuten, paitsi taulukkoa voidaan käyttää yhdistelmänä ympyrän värejä sisustus, joka löytyy internetistä. Improvisoida, unelma, tehdä kodin mukavin paikka maailmassa ansiosta värejä ja sävyjä. Ja vaikka et voisi tehdä sitä!

Kiitos neuvosta

Paskaa.

"Yhdistelmä punaisen ja ruskean voi olla vaatteita, mutta ei huoneeseen." Vaikka edellä heti kirjoittaa - "Suurimmaksi harmoninen kahden yhdistelmä ovat seuraavat värit: .... Punainen musta tai ruskea.".

Olet siellä uporolis että herrat?

ensin se kertoo, että perinteinen yhdistelmä harmaata ja vihreää (vaaleanvihreä), alla olevassa taulukossa näkyy, että harmaa hyvin, ei voi yhdistää vihreä .... mitä tehdä silloin.

Hyväksyn - täysin järjetöntä, varsinkin näin päättyy kontse.A tilaa, kuten kuvassa, en vain olisi tappanut.

Yhdistelmä värit sisustus. yhteensopivuustaulukko

Harvat pitää tärkeänä väri, vaikka se on melko hyväksi ihmisille. Siksi kaikkien pitäisi tietää väriyhdistelmä sisätilassa, taulukko, joka on esitetty artikkelissa. Onhan avulla väri on mahdollisuus luoda kauniita visuaalisia tehosteita, yllättävää ympärillä sekä tuoda oman kodin erityinen psykologinen ilmapiiri. Tästä johtuen paljon helpompaa on järjestää -johtoon itselleen ja veloittaa niistä myönteisiä tunteita pitkään.

Jokainen ihminen omasta luo ympärilleen ympäristö, joka vaikuttaa hänen psyyke ja yleistä terveydentilaa. Yksinkertaistamiseksi ongelma, asiantuntijat teki selväksi kaava, nimeltään "taulukko värien yhdistelmillä sisätilassa" (kuvat voidaan nähdä alla).

Asianmukainen käyttö värien harkitsemaan valitessaan sekä perustavanlaatuinen sävy huoneen, ja paljon muuta. Värit ympärillämme, olisi vastattava sen ihmisluonnon, koska se on vain kiitos tämän asunnon omassa talossa on paljon mukavampaa.

Tai että väri ihmiset voivat pitää silmät ja koko keho. Kuten tiedetään, sävy määrittää mielialaa, huonoja vaikutteita terveyteen, ja on myös mahdollisuus parantaa tai pahentaa terveyttä. Jo antiikin aikoina uskottiin, että väri sen oikealla valinnalla, voidaan parantaa kaikkiin vaivoihin. Myös Japanissa usein parantamisen kyvyt tiettyjen värejä.

Siten pöytä on väriyhdistelmä sisätilojen keittiön suosittelee violetti sävy, koska se on erittäin tiiviisti työtä ja voi aiheuttaa henkilö kehittää omaa mielikuvitusta. Se on ensimmäinen apulainen tapauksessa pessimismin, hetkillä, joilla he menettävät uskonsa ja epätoivo tulee.

Valkoinen on väri on suhde hengellisyyttä. Hänen ansiostaan ​​voimme luottaa, vaikka emme saa unohtaa, että aikana pitkä oleskelu huoneessa että väri henkilö voi merkittävästi muuttaa omakuvaansa. Hän nopeasti alkaa tuntua jonkinlaista huonommuuden tai päinvastoin, ylivertainen kaikkiin muihin.

Verenkiertoelimistön voi parantaa punainen. Se vaikuttaa verenkiertoa ja myös ainutlaatuinen ominaisuus, joka on parantaa yritysten kasvua punasoluja. Tämä väri tekee meistä työskentelevät hermoston ja edistää tuotannon adrenaliini, kohonnut.

Huone, sisustettu keltainen, välittömästi unohtaa kaikki huonot hetket. Täällä saat riittävästi energiaa ja heräisi suojan. Lisäksi väri auttaa parantamaan ruoansulatuskanavan, aktivointi kognitiivisia prosesseja.

C voidaan sovittaa vihreä sävy. Tämä väri rauhoittaa ja yhdistää ihmisiä. Yksi sen tärkeimmistä eduista on se, että huoneessa, jossa vallitsevana vihreä on paljon parempi tuntea ihmisiä, jotka kärsivät klaustrofobia. Lisäksi se kuivuu liittyvät sairaudet keuhkoihin ja flunssa nopeammin kuin joitakin lääkkeitä.

Sininen väri mahdollistaa jättää puitteissa tietoisuutemme todellisuudesta ja sukeltaa maailmaan unelmien ja ajatellut jotain kaukana. Sävy voimme rentoutua, se on täysin auttaa insomniacs, usein stressi, migreeni ja niin edelleen.

Harvat ihmiset rakastavat ruskea väri, mutta sen käyttökelpoisuus on tärkeää lähes jokainen ihminen. Hän tekee päättäväisemmin ja luja ihmisiä, periksi yleisen mielipiteen, ei ole itsetuntoa. Hänen ansiostaan ​​luo melankolinen tunnelma, on ilo, ja kaikki paha on unohdettu.

Yhdistelmä värit sisätila, joka auttaa tyhjentää pöydän määrittää oikea kaava sävy valinta tietyssä huoneessa, määritetään teorioita. Ne ovat yhdistelmä menetelmiä, eli kaavat, jotka on suunniteltu huolellisesti, jotta löydettäisiin värejä. Tällä hetkellä, on olemassa useita teorioita, mutta yleisimpiä ovat väri pyörä, samoin kuin sen antipodi, noin joka kuvataan alla.

Kuten on tunnettua, yhdistelmä värejä sisätilaan (taulukko alla), perustuu kolmeen perusväriä:

Ne voidaan sekoittaa saada muita värejä, esimerkiksi:

 • Violetti (sininen ja punainen);
 • vihreä (sininen ja keltainen);
 • oranssi (keltainen ja punainen).

Kun kytket tärkein ja muita värejä on saatavilla auttaja. Tämän perusteella, käy ilmi väriympyrä, jossa nämä värit ovat läsnä:

 • Toisiinsa - on järjestetty vierekkäin (esimerkiksi: vihreä, vihreä ja keltainen);
 • Yksivärinen - ovat vain sävyjä samaa väriä on järjestetty suoraan linjaan, joka on lähempänä keskustaa ovat valoisia, ja reuna - tummia;
 • täydentäviä - värejä, jotka ovat selvästi vastakkaisella puolella (Esimerkki: sininen ja oranssi).

Tärkeintä on suunnata oikein tässä asiassa, ja valita täydellinen väriyhdistelmä sisämaassa. Pöytä (vihreä ja muut värit ovat myös edustettuina) tekee sen. Voit valita seuraavista kaavoista:

 1. Triad yhdistelmä. Tämän otetaan yleensä kolme väriä on järjestetty ympyrän yhtä kaukana toisistaan.
 2. Split täydentävä järjestelmä. Tässäkin kolme väriä, mutta he ovat valinneet eri kaavaa. Ensimmäinen ensisijainen väri on otettu, minkä jälkeen sille komplementaarinen, joka puolestaan ​​on jaettu kaksi väriä, jotka ovat yhtä kaukana sen (oikea ja vasen).
 3. Kaksinkertainen split täydentäviä järjestelmään. Nämä värit ovat jo neljässä eri värissä. Ensimmäisessä vaiheessa valitaan kaksi suurta, ja sitten kaksi täydentävät niitä.

Yksilöllinen ja liian kirkas yksilöt pariksi ihanteellinen yhdistelmä värien sisämaassa. Taulukko ruskean sävyjä lähelle sitä, tietenkin ovat, mutta käytetään harvoin. Pääsääntöisesti nämä sävyt koristella oman työpaikan liikemiehiä tai vain luovia ihmisiä.

Antipodin on valinta pari päävärejä joka on vastakkain toistensa kanssa. Seuraavat yhdistelmät ovat ne, (ympyrän ne ovat kaikki komplementranymi):

Nyt ymmärrän, kuinka käyttää pöytään ja että yleisesti ottaen väriyhdistelmä sisustus. Taulukossa, joka on annettu edellä, - värillinen ympyrä - varmasti auttaa värien. Mutta sen lisäksi on myös tarpeen ottaa huomioon suositukset asiantuntijoiden takaa täydellisen tuloksen.

Paras vaihtoehto valita täydellinen väriyhdistelmä sisämaassa - taulukossa. Beige, esimerkkinä, sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Siksi useimmat ihmiset eivät tiedä, millaista väriä valita tietyn huoneen, kiinnitä huomiota häneen.

Aina ei ole helppoa valita väriyhdistelmä sisätilassa. Taulukko (lila sävy erikseen alla) sisältää useita värejä, joiden joukossa on myös yleinen. Mutta jos ei pitäisi olla ongelma valita värit satunnaisesti. Samassa huoneessa on suositeltavaa käyttää enintään neljä väriä.

Värejä, joita ei missään tapauksessa voida käyttää yhdessä osana perussääntöjä, jotka osoittavat oikean värin yhdistelmän sisustus. Taulukko (harmaa on välttämättä läsnä) voidaan yhdistää toisiinsa sävyjä on myös tärkeää.

Asiantuntijat neuvovat välttämään yhteyden kylmä valo värejä lämpimällä pimeässä. Lisäksi meidän ei pitäisi sallia yhdistelmä kylmä pimeä ja lämpimiä, kirkkaita värejä. Tähän mennessä suunnittelijat mahdollistavat yhdistelmä nurinkurinen, niin luova ystäville voi liittää kaikki suosikki sävyjä. Edelleen pöydällä nurinkurinen värit pitäisi kiinnittää huomiota:

On olemassa vaihtoehtoja valita vain alueen puitteissa yhden värin. Tämän taulukon ei vaadita, koska eri sävyjä pohjaväri on aina yhdistetty toisiinsa. Esimerkiksi ihanteellista olisi vihreäsävyisinä jota voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Loppujen lopuksi vihreä pystyy rauhoittaa ja auttaa järjestämään tuottava loma.

Värien kontrasti vastaan ​​harmonia

Ihanteellinen yhdistelmä joukko kelta-oranssi. Tämä sisätila joka tapauksessa edullista, koska nämä värit ovat toisiaan täydentäviä. Useimmiten tämä yhdistelmää käytetään lastenhuoneisiin tai olohuonetta. Kelta-oranssi sävy muistuttaa auringonvaloa ja lämpöä, niin että talo on täynnä tunnelmaa vieraanvaraisuudesta ja ystävällisyydestä. Keittiössä on kylliksi joitakin lisävarusteita kuten värit, herättää halu valmistaa herkullisia ja luovia annoksia.

Väriyhdistelmä sisätilassa 70 parhaista ideoista

 • Useimmat tietoa maailmasta muodostavat visuaalisen kokemuksen, ja suuri merkitys käsitys kuvin soittaa väri. Kyky huomata pienintäkään sävyt vaikutti merkittävästi selviytymisen ja kehityksen ihmislajin. Lähes kaikki ihmiset ovat alitajuntaan reaktion väri: pehmeä luonnon värit rauhoittaa, kun taas luonnottoman kirkas hälyttävä. Tästä johtuen luoda viihtyisä sisustus on tärkeää ymmärtää periaatteet vaikutusta psyyken yksittäisiä värejä ja niiden yhdistelmiä.

  Värin vaikutus sisätilassa ihmisen

  Fyysikot sanovat, että värit todellisuudessa ei ole olemassa - se on vain erilainen valon aallonpituuksia, jotka aivot tulkitsevat niin tai näin. Uskoa Työssä on melko vaikeaa, koska olemme melko pystyvät tarkasti määrittää varjossa objektia aineellisen maailman, ja se säilyy ennallaan riippumatta paikasta tai ajasta riippumatta. Mikä se oli, jokainen tuntee vaikutus ympäröivään väripaletti. Mekanismi tämän vaikutuksen ei täysin ymmärretä, mutta joitakin yleisiä piirteitä psykologien vielä tiedossa.

  Mukavuussyistä, värit jaetaan luokkiin perustuu perusominaisuudet: vaalea ja tumma; pastelli ja kylläisellä; kirkas ja mykistetty. Lämpötilasta riippuen päästää lämmin, kylmä ja neutraali väriaineita. Musta, valkoinen ja harmaa kutsutaan akromaattinen, kaikki muu - kromaattinen. Viimeksi mainituissa on kolme väriä: punainen, vihreä ja sininen, sekä kaikki variantit, jotka johtuvat sekoittamalla keskenään tai musta-valkoinen paletti. Tuloksena on silmiinpistävää - henkilö pystyy tunnistamaan jopa kymmenen miljoonaa väriä.

  Ottaen huomioon psykologinen vaikutus väri, on syytä huomata, että puhumme ensisijaisesti puhtaita sävyjä. Epäpuhtaudet muuttaa laadun käsitys. Esimerkiksi pehmeän korallin toimii rauhoittavasti, kun taas kyllästetyllä punainen kiihottaa hermostoa.

  Yleensä lämpimät värit kuten punainen, keltainen ja oranssi pidetään tonic: ne nopeuttavat sykettä, parantaa ruokahalua, lisätä huomiota. Kylmä sama sävyjä, sininen, vihreä, rentoutua, alentaa verenpainetta ja hidastaa reaktion jonkin verran. Runsaus valon (valkoinen, pastellivärit), kehon alitajuisesti kokee aurinkoinen päivä, automaattisesti tason nostaminen energia, kun taas harmaa, musta, tummansininen ja violetti perusti synkkä mies tulevien nukkumaan.

  Virheiden välttämiseksi valitessaan värejä sisätilojen, on otettava huomioon luontainen optisia efektejä. Jos esimerkiksi laitat seuraavan kahden identtisen kokoinen esineitä eri värejä, sitä kirkkaampana näkyy aina suurempi. Tummat hillityt värit visuaalisesti vähentää äänenvoimakkuutta, kirkas ja kiiltävä - korotus. Käyttämällä näitä ominaisuuksia, voit säätää leveyttä seinien, katon korkeus, korostetaan tärkeimpiä kohtia ja kaavoitettu tilaa.

  Käyttöiän aikana jokainen luo oman suhtautuminen väripaletti. Valinta voi vaikuttaa persoonallisuuden piirteet, henkilökohtainen kokemus, mielleyhtymiä, mielialan ja jopa terveydelle.

  Making sisustus, tulisi kiinnittää huomiota tuntemuksia yhteisvaikutuksesta johtuvat eri värejä. Esimerkiksi on suositeltavaa muistaa suunnittelun mukavin paikka sinulle: suosikkiravintoloillesi, asuntoja ystäviä isoäidin talon vihdoinkin. Voit lainata paletti ja luonto - tämä voisi olla meren rannalla, metsän reunassa, kukinnan puutarhassa tai vuoristoseudulle.

  Ihana innoittajana voi olla kaunis kuva Internetistä. Etsi kuva sielun ja yrittää toistaa sitä henkisesti sisätilassa - taustan siirtää seinien ja katon, elävän yksityiskohdan näkyi huonekalujen osia, tekstiilejä ja sisustus. On toivottavaa tarkkailla mittasuhteet värejä luonnostaan ​​kuvan, niin että lopulta kääntyi saman harmonian. Ei ole tarpeen valita valokuvasuunnittelua - ota mitään: kimpun tulppaaneja kannussa, maaseutumaiseman, simpukankuoria rannalla tai suklaakermaa jälkiruoka. Tämä menetelmä mahdollistaa itsenäisesti luoda hyvin luonnollinen ja kaunis näköala koostumuksesta.

  Taulukko väriyhdistelmiä sisätilassa

  Väriyhdistelmä - koko tiedettä. On tarpeen ymmärtää perus säännöt, joiden värit on sovitettu yhteen täydentää ja korostaa toisiaan, mikä lisää tyylitajua. Paras yhdistelmä värejä sisätilojen saadaan seuraavilla tavoilla:

  1) Monochrome - käyttävät erilaisia ​​syvyys ja rikas sävyjä yksi väri. Käyttäen esimerkkinä punaista - se voi olla pastelli pinkki tausta tiili ja viininpunainen aksentteja. Sininen paletti - ehkä yhdistelmä vaaleansininen, turkoosi ja ultramariini. Vihreää väriä - limenvihreä, oliivi ja sammalta.

  2) Muita sävyjä. Lähellä pitch sijaitsee naapurissa, samassa neljänneksellä väriympyrän. Esimerkkejä - sininen, violetti, vaaleanpunainen; keltainen, oranssi, punainen; sininen, vihreä, keltainen.

  3) Kontrastivärit. Täällä harmonia rakentuu kontrasteja - väri pyörän värit ovat suoraan vastapäätä toisiaan, ja niiden erilaisuus luo dynaamisen ja näkyvä pari.

  4) Vastaavat-kontrasti yhdistelmä. Tällöin värit yhdistetään epäpuhtauksien takia niihin kolmannen värin. Esimerkiksi vaaleanvihreä ja oranssi keltainen on läsnä, yhdistää ne, ja tämä kolmio näyttää täydellisesti yhteen.

  Yhdessä kukkia: kaikki pastelli ja puhdas kirkkaita värejä, musta, harmaa, kulta; lämpimällä parempi käyttää kermaa, kylmä - valkoinen.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: Se luo tunteen puhtauden, avaruutta ja luonnonvaloa. Kiiltävä lumivalkoinen huone voi tuntua liian steriili, ja muistuttaa laboratorioon.

  Sopivat: sisätilojen kylpyhuone, makuuhuone, eteinen.

  Yhdessä kukkia: keltainen, punainen, oranssi, vihreä, violetti, pinkki, sininen, musta, valkoinen.

  Ei yhdistetä värit: kulta, ruskea.

  Väri Effect: psykologisesti neutraali, ei sinänsä aiheuta tunteita. Liittyvä varjo, sateinen sää, talvi. Yksivärinen harmaa sisusta voi aiheuttaa masennusta.

  Sopivat: studio huoneistoa, yksi makuuhuone, keittiö, kotitoimiston.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, harmaa, kulta, punainen, vihreä, oranssi, violetti.

  Ei yhdistetä värit: kaikki pastelli, hämärtynyt, tummennetut; keltainen - merkki vaarasta (liikennemerkit, varoitusmerkit säteilyn ja korkean jännitteen virtalähde).

  Väri Effect: tila, joka soveltuu luoda tunnelmaa ylellisyyttä. Muistuttaa yön, visuaalisesti vähentää tilantarvetta.

  Sopivat: studio huoneistoa, suuret salit.

  Yhdessä kukkia: musta, valkoinen, harmaa, kulta, ruskea.

  Ei yhdistetä värit: violetti, pastellivärit; sininen ja vihreä näyttää kohtuuton.

  Väri Effect: Se kiihottaa hermostoa, lisää aktiivisuutta. Lapset voivat aiheuttaa aggressiivisuutta ja ahdistusta.

  Sopivat: sisätila keittiö, olohuone.

  Yhdessä kukkia: ruskea, vihreä, violetti, pinkki, sininen.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: ystävällinen, lämpeneminen värit. Muistuttaa kesä, aurinko ja appelsiineja. Lisäykset sosiaalisuus, energiaa, luo hyvällä tuulella. Ei edistä rentoutumista, on vasta kuumassa ilmastossa.

  Sopivat: keittiö, lastenhuone, olohuone ikkunat pohjoispuolella.

  Yhdessä kukkia: ruskea, oranssi, vihreä, valkoinen, harmaa, violetti.

  Ei yhdistetä värit: ei (yhteensopiva kaikkien).

  Väri Effect: lämmin, avoin, iloinen. Aurinkoinen keltainen pehmeästi valaisee näyttämön, antaa elinvoimaa, edistää keskittymiskykyä, lisää uteliaisuutta. Pitkäaikainen altistus kyllästettyä väri voi ylikuormittaa.

  Sopivat: keittiöt, lasten huoneet, toimisto.

  Yhdessä kukkia: ruskea, harmaa, valkoinen, musta, keltainen, pinkki.

  Ei yhdistetä värit: punainen.

  Väri Effect: kaikkein luonnollinen väri, harmoninen ja rauhoittava. Virkistävä, se antaa levätä silmiä, saa virtaa. Vaalean sävyjä vihreä suurina määrinä voi aiheuttaa masennusta.

  Sopivat: kylpyhuoneen sisustukseen, lapsi.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, beige, harmaa, pastellinsininen.

  Ei yhdistetä värit: punainen.

  Väri Effect: naisellinen pinkki luo pehmeän ja rauhallinen ilmapiiri, poistaa masennuksen ajatuksia. Aktiivinen ja liian korosti ihmisille tämä väri voi olla ärsyttävää.

  Sopivat: olohuone, kylpyhuone, lastentarha, makuuhuoneet.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, oranssi, harmaa.

  Ei yhdistetä värit: musta, violetti.

  Väri Effect: luonteeltaan värin tummuminen taivas, myöhään hämärä, ukkosta, mereen ennen myrskyä. Suhteellisen hiljainen, hän nähdään "meri" design, ja joissakin tapauksissa voi näyttää synkältä, vaikka satunnaisia.

  Sopivat: sisätilojen kylpyhuone, olohuone, makuuhuone.

  Yhdessä kukkia: valkoinen, vihreä, beige, keltainen, oranssi.

  Ei yhdistetä värit: punainen, ruskea.

  Väri Effect: ei kovin usein löydy sisätilat. Mystisessä järjetön väri valittu visionäärejä, romantiikan ja fantasia ystäville. Violetti tukahduttaa ruokahalua, mutta suurina määrinä voi sortaa.

  Sopivat: kylpyhuone, makuuhuone, olohuone.

  Yhdessä kukkia: beige, keltainen, vihreä, oranssi, turkoosi.

  Ei yhdistetä värit: harmaa, musta.

  Väri Effect: merkitsee vakaus, luotettavuus, yhteys luontoon, sekä varastointi perheen perinteitä. Puolueettomalla harmaa ruskea on samanlainen, mutta keltainen epäpuhtaus tekee siitä lämmin ja kotoinen.

  Sopivat: Sisustus olohuone, keittiö, kylpyhuone.

  1