Yhdistetty keittiö ja olohuone, jossa kuvat

Keittiön suunnittelu yhdistettynä olohuone (85 kuvat)

 • Avokeittiö muodissa melko äskettäin, joten ne näyttävät hyvin moderni ja kunnioitettava. Useimmiten löytyy sisätilojen tällaisten studiot asuntoja, mutta yleensä liiton keittoalueen ja loma voi olla hyvä ratkaisu niin yksityiskoteihin ja asuntoja. Poimia kaunis muotoilu avokeittiö olohuone, auttaa tällä sivulla ovat kuvia ja vinkkejä!

  Keittiö yhdistettynä olohuone: hyviä ja huonoja puolia

  Koska tyhjä seinä välillä keittiö ja olohuone tarjoaa täysin uuden käsitteen järjestelyn elintilaa kuin jos kyseessä on eri huoneessa. Tärkeä rooli on kysymys psykologinen mukavuutta. Esimerkiksi avoin mieluummin seurallinen extroverts, mikä on tärkeää jatkuvasti yhteydessä muiden kanssa ja on käynyt ilmeiseksi että yksityisyyttä.

  Toisaalta, studio formaatti kätevä: huoneen näyttämään kirkkaammat ja tilava, kaikki on mielessä, ja koko ilmapiiri oikein miellyttävä. Esimerkiksi tekee ruoanlaitto, voit keskustella ystävien ja perheen, huolehtia lapset tai katsella televisiota.

  Mutta on tässä suoritusmuodossa tiettyjä haittoja. Erityisesti avokeittiö voi olla lähde hajua, höyryn, melua, vettä ja työskentely laitteet. Kaikki tämä ei edistä kunnon lepoa olohuoneessa, mutta harkittuja kaavoituksesta käyttöön modernia teknologiaa, ilmanvaihtojärjestelmä on helppo ratkaista ongelmia.

  Vaihtoehtoja tupakeittiö kaavoitus

  Yhdistämällä keittiö ja olohuone jaetussa tilaan vaatii järkevä lähestymistapa suunnitteluun ja valintaan viimeistely, huonekalu- ja tekstiilejä. Ensinnäkin on tärkeää tarjota erilaisia ​​kotimaisia ​​vivahteita, toisella - huolehtia tyylikkäitä, eri toimintoja näiden vyöhykkeiden harmonisesti yhdistellä keskenään.

  Käytännön ominaisuuksia viimeistelyssä keittiö käyttää vesi- ja kuumuutta kestävistä materiaaleista: keraamiset laatat tai graniittia, karkaistu lasi, tekokivestä, pestävä tapetti, katot PVC-kalvo. Jotta ei häiritä yksittäinen kokonaisuus, niiden on oltava samassa väritys, tai ainakin päällekkäisyyttä vierashuoneeseen puolella. Virkistysalueella on tarkoituksenmukaista puupinnat, matto, laminaatti, koriste kipsi, kallis tyyppisiä tapetit. Näin ollen, sinänsä, toisin kuvioita visuaalisesti jakaa huone, selvästi rajattu rajan.

  Usein tupakeittiö kaavoitus käyttöä eri osioita. Se on kompromissi, osittain ratkaisee ongelman eristäminen. Rooli este voi palvella liukuva lasilevy, vaneri ja bambu näyttö, pitkä kaapit, hyllyt, kipsi rakenteita, jopa verhot kiinteän helmiä tai synteettisiä. Täydentämään tätä listaa voi myös olla sarakkeita, archways ja muut puoli-elementtejä.

  Jos huonekorkeus sallii, ja haluaa muuttaa geometria tilaa, keittiö, voit "nostaa" pienellä korkeus. Tämä menetelmä soveltuu ruokasali, joka sijaitsee jossain kapealla tai lähellä erkkeri.

  Suuri pöytä-saari tai kapea baarin erinomaista työtä kanssa kaavoitus tupakeittiö. Toisaalta, korkea työtaso pinta sopii ruoanlaittoon (ei kumartua), toisaalta - on täydessä pöydässä. Tämä on hyvin tilaa säästävä ja mukava tarpeeksi jokapäiväisessä elämässä.

  Keittiön suunnittelu, asuu pieni asunto

  Replan pieni asunto ja yhdistämällä sitten keittiö ja olohuone voidaan kokonaan muuttaa talon, jotta se olisi mukava ja tyylikäs. Mutta koska koko alue on vielä vähäistä, ympäristössä olisi ohjattava suhteellisuudentajua ja mahdollisesti niin paljon kuin mahdollista "helpottaa" design.

  Kuten tiedetään, hillitty vaaleat värit visuaalisesti laajentaa tilaa, ja tumma ja rikas - vähenee. Tämä tarkoittaa sitä, että optimaalinen ratkaisu pieni tupakeittiö tulee maitomaisen valkoinen, harmaa, beige, pehmeät pastellivärit. Mutta terävä värikontrastit, sen monimuotoisuutta ja liiallisen kirkkauden yksityiskohdista tulisi välttää.

  Syventää näkökulma pienessä huoneessa auttaa sileä heijastava pinta. Se voidaan kiillotettu loistaa valoa sävyjä kivi (synteettinen analogi), kiiltävä laatat, maalattu tai laminoitu PVC julkisivut keittiökalusteet, kromi laitteet ja tarvikkeet.

  On kuitenkin tärkeää, ettei liikaa sitä, että tällä tavalla saadaan tupakeittiö ei tullut Mirror Maze.

  Volyymi ja ääriviivat kunkin kohteen, erityisesti suuria huonekaluja, vaikuttavat merkittävästi sisätilojen kompakti studiossa. Joten, jos haluat visuaalisesti nostaa rima on tarpeen korostaa pystyosien: pitkä, kapea kaapit, kuviollinen friisit ja piirustukset, koriste sarakkeet, metalliputkia, täyspitkä verhot. Vaakasuora tilan tilavuus taustakuvia antaa realistiset, pitkänomainen sohvat, pöydät, auki hyllyt.

  Suunnitella avokeittiö olohuone, katsoin kokonaisvaltaisesti - ennen työ on päättää, mitä tyyliä ne kuljettavat. Tulevaisuudessa se riippuu valinnasta elementtejä, jotka vaihtelevat viimeistely ja viimeistely koristeet. Studio, ottaen huomioon sen erityispiirteet, jotka soveltuvat paremmin hillitty, neutraaleja alueita painottaen toiminnallisuutta ja ergonomiaa.

  Tupakeittiö klassiseen tyyliin

  Hiljainen ylellisyyttä klassiseen tyyliin - paras ratkaisu mökkejä ja luksusasuntoja. Tässä huoneessa on osallistuttava kalliita materiaaleja (kiveä, puuta, kipsiä listat, hienokeramiikkaa, huonekalut nahkaverhoilu), paljon tilaa ja luonnonvaloa. Pakollisia ehtoja - suuret ikkunat (ainakin yksi) ja korkea katto. Ostaa laitteita, on suositeltavaa antaa etusija retro kokoelmista sävyn pääväriä (kermanvalkoisia tai tyylikäs ruskea).

  Tupakeittiö moderniin tyyliin

  Sisätilojen nykyaikaisin studiot kuvastaa elämänrytmin kaupungissa: kaikki tarpeettomat yksityiskohdat, jokainen asia paikalleen ja pienellä vaivalla kustannuksia kotitöitä. Tällaisissa olosuhteissa vallitsevat akromaattinen väri, teräs, sileä tasainen pinta ilman ulkonemia, ja sisustuselementtejä, laitteet touch valvontaa. Tämä tyylikäs muotoilu keittiön, olohuoneen sopii kiireisille ihmisille, jotka arvostavat aikaa.

  Romanttisen tunnelman Ranskan maakunnassa on sopivin maalaistalon. Täällä, avokeittiö ja olohuone, voit järjestää hieno maku ja suurta mielikuvitusta. Siten, keittoalue tai koristella tyylitelty takka huppu muodossa valkaistun savupiippu, vuosikerta joukko, puupalkit; vieras - sohva ja tuoli makea kukka verhoilu, mutta keskeinen osa koko ensemble on miehittää suuri ruokapöytä peitetty kaunis kangas, joka oli usein koko perheen.

  Tupakeittiö skandinaaviseen tyyliin

  Runsaasti luonnon valoa ja ympäröi kiehuvaksi ja valkoinen roiskuu siniharmaa osat ja valoa puu sopii pieniin tiloihin. Kun keittiö, samanmallinen on aina helppo näyttää jäähtyä ja hienovaraisesti ja oleskelutilassa pehmetä kylmässä Skandinavian apua kodin tarvikkeet - etninen mattoja, tyyny, koristeellinen takka.

  Tämä tyyli tunnistaa helposti paljain tiili seinät, avoimen viestinnän, metalli runsaus ja noin käsitellyn puun pintoja. Olohuone on sohva voi olla tarkoituksella nuhjuinen nahkaverhoilu suklaa väri, eikä suihketta - puulaatikot. Hätäisesti tippuu yhdessä levyistä ruokapöytä on koristeltu muovituolit. Tällainen laiminlyönti kiinnittyy parvi vapaa, epävirallinen, mutta se on eräänlainen tarttuva.

  Jotta vierailustasi tupakeittiö miellyttävä ja mukava koko perheelle, erilaisia ​​kodin tavaraa tulisi harkita ennen korjaustöiden aloittamista. Tarjota kaikkea tilanne on tuskin mahdollista, mutta joitakin erittäin tärkeitä kohtia valvoa.

  Puutteen vuoksi kiinteiden seinien välttämään kaksinkertainen akustinen kuormitus on todennäköisesti onnistu. Ja jos televisio tai stereo, työskentelevät olohuoneessa, voit silti tulla toimeen (joskus jopa sen), niin merkityksetön sirinä keittiökoneet voi olla väsyttävää. Tämän välttämiseksi on toivottavaa ostaa laitteita vähimmäistaso desibeliä. Tämä pätee erityisesti jääkaapin ja liesituulettimen.

  Yhdistämällä keittiö ja olohuone ratkaista luonnonvaloa: yksikin ikkunan avaaminen riittää, jotta muut voivat olla piilossa keittiön takana yksikön tai kokonaan muurattiin umpeen.

  Mutta se on erittäin tärkeää varmistaa laadun keinovalon. Sen ei pitäisi olla sama - muilta se on aivan tarpeeksi pripotolochnoy kattokruunut ja lampetit lievempää lämmin valkoinen spektri, mutta keittiön työtasot ja pöytätasot, edullisesti hyllyt on varustettava valopilkku valot.

  Yläpuolella ruokailutila yleensä ripustaa suuri kattokruunu roikkuu tai useamman valaisimen.

  Leviäminen kypsennyksen aikana aromi ruokia ei ole aina tarkoituksenmukaista olohuoneessa, ja sitten avokeittiö voi tehdä ilman voimakas ote. Valitse tekstiilejä, kuten virkistys, parempia synteettisiä sileä, ei karvainen, joten se vähemmän imevät kosteutta ja hajuja.

  Haluatko nähdä lisää vaihtoehtoja keittiön suunnittelu yhdistettynä olohuoneeseen? Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia, jotka havainnollistavat useita mielenkiintoisia ideoita suunnitteluun tupakeittiö.

  Kuvilla, saat hyvän käsityksen siitä, miten tarkastella sisätilojen Open Studios erilaisten pintamateriaalien huonekalut, kodinkoneet, erikoistyöt. Kaikki tämä on epäilemättä hyötyä niille, jotka haluavat rakentaa yhdistetty keittiö niin mukava ja esteettisesti miellyttävä!

  Suunnittelu tupakeittiö: 10 menestyksekkäin sisätilat

  Jopa tyyppisiä asuntoja voi tuntua ylellisyyttä asunto. Kaikki asian asianmukaiseen suunnitteluun ja oikea valinta design-tyyli.

  Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia kymmenen kauneimman sisätilat avoin pohjaratkaisu, joka on erinomainen ja merkitystä meidän todellisuuteen.

  Keittiön pinta-ala: 10,44 m²

  Tasainen Uusien M-sarjan 464-U1

  Sisustustyyli: Scandinavian

  Suunnitteluprojekti olohuone yhdistettynä keittiöön tilaa, pyrittävä useita tavoitteita:

  1. 1. Jotta tilaa tilavampi;
  2. 2. järjestämään suuren työalueen keittiössä;
  3. 3. Anna tilaa suuri taulukko;
  4. 4. Säädä televisio niin, että se voidaan nähdä keittiön.

  Alkuperäinen suunnitelma vaati kaksi ulos keittiöstä.

  Kapea aukko luodun yhteyskäytävä kylpyhuoneeseen. Mutta suuri aukko oli kaksi ovea, laajennettu. Tuloksena oli suorakulmainen kaari, visuaalisesti erottaa keittiön olohuoneessa.

  Kaari alareunassa täydennetään kätevä aamiaisbaarissa. Välittömästi pöydän takana olohuoneessa sijoitetaan mukava sohva. Ja keittiössä takia osastolla oli ylimääräinen työtasolle.

  Mallin Avo skandinaaviseen tyyliin on valittu - kevyt, tyylikäs ja erittäin mukava.

  Runsaus kirkkaat värit, vaalea sisustus ja luonnonmateriaaleja - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet tämän tyylin, jonka ansiosta se kääntyy valoisa ja lämmin sisustus.

  Runsaasti valkoista keittiössä voi tuntua epäkäytännöllinen. Kuitenkin, se on valkoinen väri on ainakin Marche, verrattuna samaan kiiltävä musta tai harmaa.

  Lisäksi valkoinen väri sulautuu täydellisesti muita väripaletin, joka on hyödyllinen, jos haluat esimerkiksi vaihtaa sisustus.

  Niinpä tärkein keittiö väri - valkoinen, joka sulautuu hyvin harmaa ja ruskea. Huonekalut - keittiö valkoinen, kiiltävä julkisivut MDF, esiliina - laatat "pylväs", piirustus asettelu muistuttaa muodoltaan laatikoiden tai estää.

  Lattia on päällystämien harmaata graniittia. Väri ja tekstuuri kivi sulautuu täydellisesti tyyliin julkisivujen kodinkoneiden. Ja huomata, metallinhohde aseiden, mikseri ja tyylikäs kattokruunut kannattaa yhteistä "peli" harmaaksi.

  Työtasot valittu tammesta aluksella. Sama hallitus on kehystetty ja baari. L-kirjaimen muotoinen järjestely huonekalujen saa tehdä tilaa suuri kokoontaitettava keittiö pöytä.

  Se yhdistää koko sisustus keittiön sisustus, suunniteltu tyyliin puitteet: pieni kuva pöydälle, avohyllyt Ruukku. Ehkä sinua kiinnostaa katsoa hyvin viileä valinta ruokia skandinaaviseen tyyliin.

  Tämä suunnitteluprojekti suunniteltiin studiohuoneistoissa, joiden kokonaispinta-ala on 42 neliömetriä. m.

  Keittiö - 8 m²

  Sisustustyyli: moderni

  Koska koko asunto on pieni, päätettiin yhdistää keittiö, olohuone ja Loggia, yhtenäisen tilan. Lodge sijaitsee mukava huone ja tupakeittiö oikean rakenteen nähdään kokonaisuutena (kannalta suunnittelu, tietenkin).

  muotoilu valitaan moderni ja omaperäinen: minimalismi elementtejä Art Deco. Tämä puolestaan ​​saneli ja väri - harmoninen yhdistelmä valkoinen, musta, hiekka ja harmaa.

  Piirre sisustus - selkeä kaavoitus. Miksi ajattelemme niin?

  Keittiö ja Loggia jaettu tyylikkään baarin, jonka muoto noudattaa ääriviivat keittiökalusteet. Visuaalinen tukee kaavoitus ja lattian: keittiö on valkoinen keraaminen laatta, virkistysalue - parketti. Mielestämme - tämä on erittäin hyvä ratkaisu visuaalisen erilaistumisen näiden kahden alueen.

  "Schmidt" on valittu keittiökalusteiden tuotantoyhtiö. Lakoninen valkoinen julkisivut erottuva täydellisesti musta puoli työalueen ja baarissa. Täydentävä setti suuri baari tuolit, joka sopii täydellisesti tyyli huoneen.

  Kohokohta sisätilojen keittiö - esiliina. Se on valmistettu lasista pcilipinnoittcclla ja geometrinen kuvio. Muuten, sama peili insertit koristavat ylemmän roikkuu kaappi.

  Huomaa, että yläkaapit keittiössä alhainen. Samalla tasolla olohuoneessa ripustaa hyllyjä. Tämä vaakasuora viiva, kuten rengas, Iso tilaa. Tämä johtaa todella harmoninen sisustus tilava huone moderniin tyyliin. On selvää, että suunnitteluun lähestyi ammattimaisesti ja tyylikkäästi.

  Paljon toimintoja pienessä tilassa

  Keittiön pinta-ala: 6,8 m

  Kokonaispinta-ala saada huoneen: 16,56 m²

  Sisustustyyli: Scandinavian

  sisustus ominaisuus: keittiö ja olohuone - kommunikoida, joten kaikki huonekalut sijaitsee yhdelle puolelle huonetta.

  Koska koko huonetta jäljellä paljon toivomisen varaa, päätettiin yhdistää ne, järjesti risteyksessä ruokailutila. Tuloksena oli tilava olohuone ja keittiö, jossa selkeästi määriteltyjä alueita, mutta jättää vaikutelman yksi välilyönti.

  Mukautua keittiökalusteet valikoiduista L-muotoinen ja, kuten näkyy kuvassa, hyvin.

  Korkea sisäänrakennettu jääkaappi on lyöttäytynyt samat korkeat kaapit, johon kaikki tarvittavat laitteet. Alempi kaapit yhdistetään yhden työtaso massiivipuuta.

  Päätettiin luopua yläkaapit, jotta ei sekoita jo pienellä alueella. Sen sijaan, että kaappien asennettu avohyllyt: ne visuaalisesti näyttävät paremmilta, ja epätavallinen kiinnitys lisätty sisätilojen charmia.

  Perinteinen baari useimmat tiiviissä muodossa nyt jakaa keittiö ja olohuone ja ruokailutila samanaikaisesti järjestävän. Lisäksi pohjassa telineen pystyi rakentamaan tilava baarissa.

  Vastaanotto on varsin laaja, jotta se voi täysin korvata perinteiset ruokapöytä. Se on valmistettu samasta massiivipuuta kuin pöytälevy. "Puinen" teema tukee ja erilaiset paneelit tiskillä.

  Visuaalinen kaavoitus täydentää ja lattia. Musta kiiltävä laatat pitkin työalue keittiössä vastakohtana muun lattian, vuorattu laminaatti.

  laminaatti rakenne muistuttaa valkaistua puuta. Tämä pinnoite on onnistuneesti yhdistetty keittiöesiliina, joka on vuorattu muuraus.

  Moderni motiiveja parvella

  Flat tyyppi: uuden rakennuksen vapaa suunnitelma

  Tyyli parvi tuli maailmaan muotoilun äskettäin. Se yhdistää sellaisia ​​ominaisuuksia kuten suuri valo katot, yhdistyvät klassinen ja moderni, käytännöllinen ja hillitty värivalikoima.

  Suosittelemme myös hyvältä video "asunto-ongelma" on teema keittiö ja olohuone yhdistelmä.

  Kuten voidaan nähdä kuvassa, se on tämä tyyli on valittu keittiön suunnittelu yhdistettynä olohuone, joka sijaitsee taulu-rakennuksessa. Keittiö on riittävän suuri, päätettiin jakaa ruokailutila, joten se kaikkein eristyksissä.

  Keittiö on kokonaisuudessaan sijaitsee pitkin seiniä muoto kirjain "G". Julkisivut alemman kaapit ja korkean penaali MDF herkkää hiekkaista sävyjä. Nousuja yläkaapit - musta kiiltävä. Ne loistavat visuaalisesti "työntää" seinää, samalla hahmotellaan keittiössä ruokailutila.

  Kaavoitus tukee kerrossänky kipsilevy. Keittiö katon alenee, jolloin syntyy integroitu kattolamput. Samalla tasolla ja sijoitetaan ruokailu räystään.

  Jos katto on jaettu, lattia visuaalisesti yhdistää sisustus: se on kaikki vahvistetut laminaatti, jäljittelemällä puuta. Ruokailutila sijaitsee mukava sohva, matala pöytä ja pari pehmeitä tuoleja. Väri huonekalut täydellisesti väri keittiökalusteet.

  Hillitty sisustus paletti elävöittää moderni verhot keittiöön - pitkä, pehmeä taittuu kankaan lempeä turkoosi.

  Tekstiilit ovat samanvärisiä ja ommeltu tyynyt. Retro valaisimet ja paneelit maalauksia täydentää ruokasali sisustus.

  Suunnittelu Tyyppi: yksiö

  Ominaisuudet minimalistisesta voidaan kuvata vain kolme sanaa: käytettävyys, avoin tila ja maksimaalisen toiminnallisuuden. Ja tämä ei tarkoita, että minimalismi on tarkoituksenmukainen vain huoneistojen tai huoneistoja, joissa on suuri alue.

  Ennen - elävä esimerkki sisustus minimalistiseen tyyliin, joka on tehnyt standardi yhden makuuhuoneen asunto siro yksiö.

  Ensinnäkin päätettiin luopua kaikenlaisia ​​esteitä. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat nyt yhdistetty yhdeksi tilaan.

  Päävärejä valitaan tyypillinen minimalistinen värit: valkoinen, kerma, hiekka ja ruskea. Pastelli valikoiman hyvin laimennettu pehmeä sävy violetti.

  Violetti väri on läsnä edessä keittiökalusteiden, maalattu samalla värillä seinän takana sohva, ja lähellä baarissa. Valittu soittoääni ja verhot, jotka koristavat olohuone. Juuri nämä läiskät purppuran sitoa koko sisustus harmoniseksi kokonaisuudeksi.

  Kuten monet tietävät, sillä minimalismi on ominaista selkeä kaavoitus. Tämä periaate sisältyy tähän kokonaisuudessaan. Keittiö ruokasali erottaa suuri baari tyydyttyneitä musta.

  Baarissa viihtyisä saari sijaitsee mini-ruokasali, minne laittaa tyylikäs pöytä kiiltävä ylä- ja pehmeitä tuoleja. Seuraava - olohuone kodikas sohva ja kaappi huonekalut, korvaavan asetettu.

  Erilaiset ja lattia: keittiön lattian laatoitettu keraamisilla laatoilla, laminaattilattiat vedetään huoneeseen. Mutta materiaalit ovat erilaiset ainoastaan ​​rakenteeltaan, mutta mahdollisimman lähellä väreissä. Erityismaininta ansaitsee kattavuus.

  Sisäänrakennettu valot, joka sijaitsee katossa, visuaalisesti erottaa keittiön. Alhainen kaulakoru valot keskittyä baarissa. Ruokailutila oli paikka viihtyisä lampetti. Ja olohuoneessa suunnittelijat myymälässä tyylikäs kattoon kattokruunu.

  Suunnittelu Tyyppi: yksiö

  Sisustustyyli: minimalismi

  Kuten voidaan nähdä myös edellisessä projektissa, minimalismi sopii koristeluun studiohuoneistoissa tai tyylikkäisiin huoneistoihin.

  Ensinnäkin, se palvelee korostaa liikkumisen vapautta, ja toiseksi, auttaa sinua pysymään rajoissa käytännöllisyys ja ergonomia, välttämään tarpeetonta sisustus ja sotkua.

  Tämän seurauksena ennen kuin suunnittelutoimistot, jossa pieni alue onnistui sijoittaa keittiö, ruokailutila ja olohuone. Kiitos onnistuneen suunnittelun ja osaava kaavoitus, kukin vyöhyke näyttää eniten eristyksissä. Näyttää siltä, ​​että se on todella kolme itsenäinen alue, yhdistää yhteinen tyyliin.

  Keittiö on kalustettu ja upotettavat kodinkoneet. Elevations lakoninen muoto MDF. Huomautus: valkoinen kiiltävä julkisivut yläkaapit sekoitus valkoiset seinät ja kaapit näyttävät kevyt ja painoton.

  Mutta matalammalle ovat valmiit "puu" ja toista piirustus lattiapinnoitteen. keittiönurkkaus on viistetty, mikä saa asettaa täällä pesuallas, mikä voittaa enemmän pinta työtasolle.

  Keittiö on erotettu ruokailutila kapean baari yksinkertaisinta. Tämä jalusta ei näytä massiivinen ja tyylikäs lamput tehdä siitä ilmava.

  Ruokasali oli nurkkaan. Sen keittiö yhdistyvät valkoiset huonekalut ja olohuone - verhot varjossa rikas suklaata.

  Samanvärisiä valittiin sohvatyynyjen olohuoneessa. Pyöreä kattokruunu yli ruokapöytä korostaa entisestään eristämisen ruokasalissa. Tämä ajatus, meidän mielestämme on suuri.

  Iso kulmasohva varaa oleskelutilassa (pitävät loput). Siellä myös laittaa sohvapöytä ja kirjoituspöytä alla TV.

  Koko sisustus voidaan kutsua valtakuntaan suoria viivoja. Kaikkeen kohdistuu tiukkoja geometria: suunnittelusta ja päättyen muotoja kalusteet. Lisää hienostuneisuus pehmeä taittuu verhot, veistetty takaisin baarituolit ja runsaasti huonekasvien.

  Tyylikäs sisustus lämpimin sävyin

  Alue huoneiston: 60 m²

  Suunnittelu tyyppi:

  Asunto tyyppi: studio, yhden makuuhuoneen entisessä

  Erikoisuus tämä asunto oli, että seinä keittiössä, pitkin kivetty viestinnän, on ollut yhteinen kylpyhuone.

  Siksi keittiössä se sijaitsee erinomaisella paikalla yksi makuuhuone, ja organisaatiolle keittiössä yhdistettynä olohuoneeseen, ei tarvitse kuljettaa viestintää.

  Koko keittiö on sijainniltaan pitkin seinää. Nyt on vakiona keittokomero, jossa on sisäänrakennettu laitteet.

  Lisäksi keittiö erotettu Kipsilevyjen: hän piilotti puolella keittiökalusteiden ja koko setti on osoittautunut ikään kuin seinän sisään.

  Valkoinen kiiltävä julkisivut, mikä auringonvalo, lisätään tämän saaren painottomassa ja keveyttä. Zest Kitchen - esiliina, vuorattu laatat harjattua hämärässä kuvio.

  Vapaata tilaa vieressä "keittiön seinällä" on ottanut ruokailu. Pyöreän pöydän ja pyöreä sisävalo jakaa suoruus ja tekee ruokailutila varsinkin viihtyisä ja yksityinen.

  Olohuoneessa on erotettu ruokailutila ja keittiö kulun.

  Täällä sovi pieni, kodikas sohva, sohvapöytä lakoninen muodossa. Ja rooli telineen alle TV toistaa pienen roikkuu hylly. Kiitos valkoinen väri pinnan, rykmentin sulautui seinälle ja se näyttää painoton.

  Lattia tupakeittiö suunnittelijat valitsivat tammi laudat öljyn peitossa. Tämä pinnoite ei pelkää saastumista, koska jopa kaikkein petollinen paikat ovat helposti poistaa yksinkertaisesti jauhamalla lankku.

  Asunto tyyppi: yhden makuuhuoneen uudisrakentamisessa

  Suunnittelu Tyyppi: yksiö

  Suunnittelussa tämä yksiö nykyaikaisella tyylillä, joka erottaa ominaisuuksia minimalistinen parvi ja balilaistyylinen.

  Yksiö sijasta keittiö teki lastentarha. Ja keittiö oli siirretty tupa, se yhdistetään olohuoneeseen. Tuloksena oleva symbioosi näyttää harmonisesti johtuu siitä, että keittiön pystyi eristämään mahdollisimman paljon olohuoneesta.

  Kuitenkin johtuen värimaailman koko huone ei tunnu liikaa, jäljellä tilava ja kevyt.

  Tärkeä rooli tässä suunnitteluohjelman ollut toimivaltainen kaavoitus. Niinpä, keittiö on rajoitettu monin tavoin:

  1. 1 Käyttäen kipsilevy katto rakenne. Edellä keitto alue on rakennettu ylimääräinen laatikko, säädettävä kipsilevy. Ensinnäkin on mahdollista asentaa kattoon valot. Toiseksi, pyöristetty nurkassa laatikko ei tee dissonanssi ja keittiön itse näyttää orgaanista.
  2. Käyttämällä 2 bar. Ja malli tanko on valittu tarkoituksella tilavuus, osa työtason ottaa pass-through osio. Tämä edelleen eristää keittiö ja lasi hyllyt on asennettu väliseinän, antaa koko rakenteen keveys ja eleganssin.

  Samaan aikaan, ja keittiö ja olohuone näyttää yksi välilyönti, johtuu useista tekijöistä:

  1. 1 Kokonaispinta lattia. Valo parketti yhdistää kaksi aluetta, ja se toistuu sävyltään verhoilu olohuoneessa ja julkisivut huonekalujen keittiössä.
  2. 2 yhteensä paletti. Päävärejä valittu pastelli beige, lämmin ruskea, maitoa.
  3. 3 Kaiken aksentti väri. Roolia aksentti kirkkaan turkoosi väri. Turkoosi laatat päällystetty asematason keittiössä, kankaasta on sama väri on ommeltu verhot olohuoneessa.

  Tyylikäs yksiö "Hruštšov"

  Tyyppinen huoneisto: kahden huoneen "Hruštšov"

  Uusi ulkoasu: yksiö

  Sisustustyyli: minimalismi

  Vakio- ja epämiellyttävä "Hruštšov" voidaan muuntaa tyylikäs ja tilava studio, jos muutat asettelua hieman ja valita oikean sivun tyyliä. Hanketta johtavalla käytävällä keittiöön ja samalla on sisäänkäynti olohuoneeseen, vahvistetut liu'uttamalla oven takana.

  Keittiöstä totutella ja tilava kapealla jotka sopivat jääkaapin, ja lähti tilaa mezzanine hyllyjä.

  Perusviestintä pysyi paikallaan. Mutta uusi suunnitelma sallittu Keittiön "seinä" jatkaa viereiseen seinään. Jääkaappi ovi voidaan avata vapaasti, joukko päätyleikkauspiirros avohyllyjä puoliympyrän muotoinen.

  Vapautunut oviaukko ikkunasta toiseen on varattu ruokailutila. Täällä sopivat täydellisesti pieni baari, joka toimii ruokapöytä. Toiminnalliset alueet ja korostaa kerros keittiö keraaminen laatta valittu valoa olohuoneeseen - parketti valon sävy samanlainen.

  Olohuone, siirtämällä oven, on tullut kutsuva muodossa neliö.

  Myös surround sohva ei enää tunnu hankala, mutta uusi osio toimii hyvä paikka television sijainniksi. Visuaalisesti laajentaa tilaa ja auttaa valitun paletin: sisustus hallitsevat kirkkaat sävyt, beige ja keltainen.

  Trendikäs sisustus uusklassismia

  Alue huoneiston: 38,7 m

  Alkuperäinen ulkoasu: yksiö

  Sisustustyyli: uusklassinen minimalistinen elementtejä

  Alkuperäinen yksiö osoittautui tavallisuudesta yhden makuuhuoneen asunto vakioasettelun. Jälkeen kunnostaminen on mahdollista sijoittaa erillinen makuuhuone, korostaa alueen, olohuoneessa ja toimistossa sekä varustamaan erittäin tilava keittiö ja kylpyhuone.

  Keittiö L-muotoinen onnistuneesti sekoitettu sisälle, ei vie paljon tilaa.

  Onnistuin pelastamaan sisäänrakennettu laitteiden ja sijainti uunin ja mikroaaltouuni yhdessä sarakkeessa. Yläkaapit melko kapea ja matala. Yläosa seinien pysyy vapaana, että visuaalisesti tekevät korkeammat enimmäismäärät, ja huone - tilavampi.

  Keittiö lisäksi osoitettavaksi kipsilevy katto kanava integroidulla valaistus. Tämän kanavan ulottuu kehän ympäri huonetilan edelleen yhdistää yhteen.

  ruokailutila vieressä keittiössä. Pieni pöytä ja pari pehmeä tuolit luovat kodikkaan tunnelman. Alhainen kattovalaisimena tuo eleganssia tälle alueelle. Olohuoneen visuaalisesti jaettu kahteen vyöhykkeeseen.

  Pehmeä sohva rajoittaa virkistysalueen ja baarin vieressä on mini-toimisto. Bar tässä tapauksessa roolissa ihanteellisen vastaanoton.

  Roolissa rajoittimien vyöhykkeiden toimia myös lamput (yli kunkin alueen erillisenä kattoon ottelua) ja lattia ruokailutila ja keittiö laatat, olohuoneessa - laminaatti. Saat huoneen valitun uusklasssinen elementtejä minimalismia.

  Siten rokokootyylisillä saa tuoda erilaisia ​​seinää tapetoida dim hahmo ilmestyi tyylikäs sisustus muodossa alkuperäisen hahmoja ja maljakoita. Minimalismi myös saneli värivalikoima lakoninen muotoja huonekaluja.

  Yllä olevat kuvat näyttävät esimerkkejä sisätilat, jotka tupakeittiö, mahdollistaa paitsi voittaa tilaa, mutta myös luoda mielenkiintoinen ja tyylikäs muotoilu.

  Ajattelemme yli suunnittelu talo: olohuone, keittiö - valokuva

  Tupakeittiö on hyvä paikka kerätä suuria kaveriporukoille Monet nykyajan ihmisillä on taipumus järjestää niiden viihtyisä pesä kotona. Usein asuinalueella ei salli omistaja vaeltaa, on joskus mahtuu pieni koko huone ja keittiö ja olohuone yhdessä. Omistajat täytyy etsiä ratkaisuja. Lisäksi kaupunkiympäristössä monet ihmiset täytyy miettiä miten laajentaa tilaa visuaalisesti asunnoissa. Usein tämä kysymys herättää asukkaiden huoneistot sijaitsevat paneeli rakennuksessa.

  Sisustus olohuone avokeittiö talossa

  Jos sinulla on pieni talo, ja haluavat visuaalisesti laajentaa tilaa, erinomainen lähtö on unionin olohuone keittiö. Tämä ratkaisu suunnittelu mielensä ole yllätys äskettäin on melko yleinen versio sisustuksen viihtyisä koti. Samalla on syytä muistaa, että saavuttamiseksi harmoninen liitto, on tarpeen asiantuntevasti ja vastuullista lähestymistapaa, miten suunnittelun tullaan käyttämään, ja kestää koko. Asianmukainen ja hyvä sisustus - pantti mukavuutta, ja että tuloksena symbioosi kahdesta tilat pitkä miellyttää ja kotitalouksille, ja talon vieraille.

  1. Ensinnäkin, ennen kuin aletaan kehittää ideoita olohuone, keittiö, sinun täytyy määrittää, mitkä laitteet tullaan käyttämään. Niiden on oltava ennen kaikkea, hiljainen, pitää kaikki mahdolliset puutteet yhdistyksen minimiin. Aloita sinun täytyy löytää sopiva tehokas pakoputkisto sekä riittävää ilmanvaihtoa. Tämä estää leviämistä eri hajuja suoraan saliin.
  2. Säilyttämiseksi toiminnot kaksi lähtökohtaa: sali, keittiö ja jälkeen unionin pitäisi olla tietoinen prosessin tunnistus, eli oikea sijainti huonekaluja, kaapit, hyllyt, erilaisia ​​lisävarusteita.
  3. Tunnistus voidaan käyttää rekisteröintiä sukupuoleen erilaisia ​​pinnoitteita. Esimerkiksi hyödyntämään salin parketti tai matto, ja se sopii hyvin laatta ja laminaatti keittiön lattialle, kaikki riippuu suoraan toiveet, mahdollisuudet ja fantasia omistajia. Sama voidaan tehdä käyttämällä liittäminen seinän materiaalien yhteensopivuutta. Esimerkiksi keittiön voidaan koristeltu muovipaneelit tai sekä lattialaatat, mutta huone on parempi soveltaa taustakuva, viimeistely- materiaaleja.

  Keittiö-olohuone näytti harmonisesti, mutta se ei ollut monotoninen kullakin alueella on välttämätöntä laittaa eri kerroksessa

  Pääperiaatteena tulisi olla yhteensopiva kaikkien käytettyjen keskenään, myös väri.

  Making tupakeittiö talossa: väri päätöksiä suunnittelussa

  Jokainen on jo pitkään tiedetty, että erittäin huolellisesti on tarpeen lähestyä värimaailman tulevaisuuden huonetta, mahtuu niiden neliömetrin huone ja keittiö samanaikaisesti. Koska se merkitsee, että olohuoneen ja keittiön välissä ei ole seiniä, on tarpeen antaa molemmat osat huoneessa niin, että jäljittää yhden tyylin. Samaan aikaan, värimaailman huoneessa voi vaihdella kunkin osan omalla tavallaan, mutta se ei muutu dramaattisesti. Eli et voi käyttää keskenään yhteensopimattomia väriä. Parasta olisi, jos se on yksi värimaailma, mutta eri sävyjä värin. Sopii hyvin koteihin, joissa on tilaa, se yhdistetään keittiö, jossa pastelliväreillä jotka korostavat päätehtävä elämänmenon mukavuutta ja rauhaa, sekä tehdä vähän ruoanlaitto ja visuaalisesti laajempi.

  Erinomainen ratkaisu tupakeittiö on käyttää huonekaluja, joka on sama tyyli, mutta eri väreissä

  Älä unohda, että ei vain seinät, lattiat ja muut osat pitäisi olla samanlaiset ja toisiinsa, mutta myös värit huonekalut tulisi päällekkäin yhdellä tyyli majoituksen.

  tupakeittiö suunnittelu ideoita talossa: valokuva ja huoneiden huonekalut yhdistettynä

  Jokainen päättää itse, millaisia ​​huonekaluja ja joitakin lisävarusteita sisäkäyttöön kotona, omassa asunnossa.

  Kuten jo mainittiin useammin kuin kerran, sillä yhdistetty olohuone ja keittiö on ehdottomasti hahmotella taloon kussakin osassa:

  1. Johtavat suunnittelijat kehotetaan käyttämään erottamaan olohuone ja keittiö huonekaluja suoraan. Usein jotkut huonekaluja, olipa se sohva tai pöytä, erityisesti rajapinnassa kahden vyöhykkeen, se sattuu suurin sijainti sadon seinään.
  2. Tässä paikassa, voit asettaa ruokapöytä koko perheelle, se on kuin mitään muuta, ja harmonisesti yhdistää toiminnallisia alueita, samalla auttaa saavuttamaan tarvittavan rajaaminen keittiö ja olohuone, mukava lisäksi asennuksen lamppujen pöydälle itse. Joten sinulla on irrotettu, julkaisi ruokailutila, kätevä sekä kotitalouksissa ja emäntä, joka viettää paljon aikaa keittiössä alue huoneiston tai talon. Voisi yhtä hyvin käyttää sohva asennus, se voi olla sohva, joka osoittaa puuttuva seinän väliin kaksi huonetta kerran.
  3. Jos asunnon tai talon asuu nuori perhe, sillä niitä voi poimia jako avulla baarissa. Se sopii hyvin sisustus, ja hän on yhtä toiminnallinen kuin ruokapöytä. Tässä tapauksessa, baari, takka, joka on myös käytetty erotuselementti, ja tekee koristeellinen funktio. Lisäyksistä baariin olisi hyvä ajatus perustaa erityinen kattorakenne, johon tallennetaan viinilasit. Täällä, kuten tilanne, jossa ruokapöytä, sinun tulee asentaa valaistus. Parasta tehdä upotettu valaistus, se ei vie liikaa tilaa, mutta maailma ei anna vähemmän.

  Jos keittiö yhdistettynä olohuone, on pieni alue, sitten sen muotoilu olisi annettava mieluummin kirkkaita värejä, jotka visuaalisesti laajentaa tilaa

  On kuitenkin syytä muistaa, että kalusteet molemmissa ryhmissä on valittava siten, että se käyttää samoja pintamateriaalien ja se oli lähellä toisiaan värimaailman.

  Näin voimme sanoa, että malli olohuone ja keittiö alueet voidaan saavuttaa useilla tavoilla, mukaan lukien ne, joka yhdistää harmonisesti tuloksena sisustus. Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain viisaasti valita paikka jokaiselle osa suunnittelu huone.

  Suunnittelu tupakeittiö talossa: elementit ja tarvikkeet sisätilojen taloja ja huoneistoja

  Olemme jo maininneet, että huolimatta eriävät vyöhykkeen, koko tyyli olisi säilytettävä tietyssä yhtenäinen tyyli, vaikka eri materiaalien rakenteelle. Myös huonekaluja olisi päällekkäinen yleinen suunnittelu, mutta sen lisäksi, että sisustus kaikki saivat yhdistettyä tilat on päällekkäin, muuten se on mahdotonta saavuttaa yleispätevyyttä keittiö ja olohuone alueilla.

  Parantamaan esteettisiä ominaisuuksia tupakeittiö, voit täyttää sen kanssa erilaisia ​​koriste-elementtejä: hang maalauksia, valokuvia tai laittaa nukkumaan pieni tynnyri, joka suorittaa funktiotaulukon

  Keittiön alue on tervetullut käyttää koriste viimeistely, jotta se voi piilottaa joitakin ruokia näyttää vieraina, ja harmonisesti sovittaa niitä sisälle. Koristepaneelien voidaan piilottaa pesuallas, työtasot ja niin edelleen. Special näytöt voidaan käyttää. Lisäksi, jotka kaikki auttavat ylläpitämään siisteys ja järjestys, jopa kypsennyksen aikana, mikä on erittäin tärkeää tässä tapauksessa.

  Käytännön suunnittelu olohuone keittiö talossa (video)

  Vaihtoehdot tupakeittiö paljon. Sinun täytyy ensin tutustua jo ideoista. Ehkä sitten, voit keksiä oman version.

  1