Yhdistelmä taustakuvaksi kaksi väriä valokuva makuuhuoneessa

Suunnittelu tapetista makuuhuoneessa: yhdistäminen - 40 valokuvaa sisustussuunnittelun ideoista

Valittavana oleva tapetti on makuuhuone, joka on tämän huoneen järjestelyn tärkein hetki. Sitä on lähestyttävä vakavasti, koska henkilön psyykkinen terveys riippuu suoraan makuuhuoneen mukavuudesta. Kodikas tila, voit rentoutua kovan päivän jälkeen, laittaa mieliasi järjestykseen. Seinämaalaus makuuhuoneen sisustuksessa voi luoda lämpimän ilmapiirin, joka edesauttaa hermoston maksimaalista rentoutumista. Usein makuuhuone on yhdistetty toimistoon, joka on otettava huomioon myös taustakuvauksen valinnassa. Työn tuottavuus voi kasvaa merkittävästi, jos noudatat suunnittelun yksinkertaisia ​​ohjeita. Sopivaa kangasta käyttämällä on myös mahdollista muokata tilaa, visuaalisesti pienentää tai lisätä aluetta. Koska huoneen ulkonäkö määrittää ihmisen tunnelman, esitämme koristekokonaisuuden perusnäkökohdat taustakuvaksi.

Markkinoilla tuotettujen tuotteiden valikoima voi kääntyä kenenkään päähän. Jos haluat navigoida, on tarpeen kaventaa itsesi sopiviksi rajoiksi. Tämä voidaan saavuttaa luokittelemalla ja tunnistamalla nopeasti sopivat kangastyypit.

Keskeisiä näkökohtia, joita on käsiteltävä, ovat:

 • Tapetit materiaali;
 • Liimausominaisuudet;
 • Yhdistelmä huonekalusarjan kanssa;
 • Huoneen tyylisuunnat;
 • Tapettien väri;
 • Sen valon puoli, jolle huone lähtee;
 • Seinäpaperin yhdistelmän vaihtoehdot;
 • Muotitrendit.

On myös perehdyttävä eräisiin ammattimaisten suunnittelijoiden pitkistä työvuoroista kehitettyihin sääntöihin:

 • Taustakuva vaakasuuntaisilla raidoilla visuaalisesti tekee huoneen korkeudesta vähemmän;
 • Vähennä tilan määrää, visuaalisesti pienentää aluetta pystysuuntaisia ​​raitoja;
 • Tällaisten kuvion elementtien käyttö rhombuksessa tai puolisuunnikolla antaa meille mahdollisuuden laajentaa tilaa jonkin verran;
 • Pienet makuuhuoneet pitäisi välttää tumma taustakuva suuri, kontrasti kuvio;
 • Taustakuva, jossa on suuri kuvio, on suositeltavaa käyttää huoneessa, jossa on suuri kvadratuuri;

 • Toimiva lähestymistapa kaavoitukseen merkitsee sileää siirtymistä värillisten taustakuvioiden välillä tai kirkkaasta valinnasta vain yhdestä neljästä seinistä;
 • Erinomainen vaikutus voidaan saavuttaa käyttämällä hillityksiä, jotka antavat turvallisuuden tunteen;
 • Vahva liikunta on korostusseinän luominen makuualustan päähän. Sen saa käyttää kirkkaita värejä ja kontrastirakenteita.

Taustakuvio, jossa kuvio ja ilman

Luokittelu riippuu aineistosta, jonka avulla voit liikkua luottavammin kangasten kesken.

Markkinoiden suosituimpia tuotteita ovat seuraavat tuotteet:

 • Vinyyli. Näiden pestävän tapetin sisäkerroksena saattaa esiintyä kuitukangasta tai paperia, mutta luokalle annettu nimi on uloin - polyvinyylikloridista. Tämä kerros on vastuussa taustakuvan erinomaisesta suorituskyvystä, kuten - kestävyys, kosteuden kestävyys ja asennuksen helppous.

 • Fleece. Edellisestä luokkaan ne eroavat toisistaan ​​ulkokerroksessa, jota tavallisesti edustavat hienorakeinen vinyyli. Perustana, vastaavasti, ei-kudotut. Tämä aiheuttaa tietyn asennuksen helppous: liima sideaine, joka on tarpeeksi levitettävä vain seinämiin, kuivaa sama kangas siististi. Lisäksi ne pystyvät piilottamaan liitettävän pinnan erilaiset puutteet.

 • Paperi. Perinteisen tapetin ekologinen puhtaus johtuu siitä, että vain paperille ja selluloosalle, joka kykenee kuljettamaan kosteaa ilmaa, käytetään tuotantoon. Viimeistelytoimet eivät myöskään eroa missään monimutkaisuudessa, ja arvo on pitkään perustettu demokraattisella tasolla. Paperitapettien ainoa haittapuoli on alhainen kosteudenkestävyys, mikä lyhentää käyttöikää.

 • Tekstiili. Kuten vinyyli, ne ovat monikerroksisia. Pohja on sama, mutta ulompi kerros on kankainen kankaalla. Kankaan materiaali voi olla erilainen - puuvillaa, villaa, silkkiä jne. Luonnollinen komponentti vaikuttaa suoraan tapetin suorituskykyominaisuuksiin sekä niiden kustannuksiin. Tämä johtuu siitä, että niillä on esteettinen ulkonäkö ja luo upea mikroilmasto huoneeseen. Asennus on kuitenkin melko vaikeaa, ja itse tekstiili on aktiivisesti "umpeutunut" pölyllä.

 • Nestemäinen taustakuva. Ovat melko uusia suuntauksia, mutta ovat jo onnistuneet osoittautumaan hyvin. Kaunis materiaali on erittäin helppo asentaa seinille, ja sen suorituskyky on juuri oikea makuuhuoneessa.

Muista eduista voidaan havaita äänen imeytyminen. Erittäin tärkeä tekijä, kun vanhemmat elävät lasten kanssa.

Menetelmä materiaalin levittämiseksi seinämään merkitsee saumojen täydellistä puuttumista sekä mahdollisuuden mekaanisten vaurioiden paikalliseen korjaukseen.

Linkrust. Mielenkiintoinen vaihtoehto faneille kaikesta epätavallisesta. Upea kuvio kirjoitetaan tiheään pohjaan vahaa, jauhoja ja liitua. Seinien asennuksen jälkeen ne on peitettävä lisäkerroksella, jotta ne kestävät. Hoitoa koskevien sääntöjen joukossa on huomioitava lämpötilavaihtelujen hallinta, joka lincrustal materiaali on hieman peloissaan.

Valinta riippuu huonekaluista

Koska huonekalusarja kykenee myös määrittämään sisätilan sisustuksen, näiden pelaajien on oltava harmonisesti yhdistettyjä. Seinien sopiva väritys huonekalujen äänellä luo todellisen mukavuuden tunteen.

Joten, jos makuuhuoneessa on kevyitä huonekaluja, tiettyjä vaatimuksia asetetaan tapeteille. Pienikokoiselle huoneelle tarvitaan selkeitä tuotteita, jotka jäävät vapaan tilan muuttumattomana. Muutoin on olemassa vaara luoda hälytyshuone suljetulla laatikolla. Optimaaliset vaihtoehdot ovat valkoiset, oliivi-, aprikoosi- ja kulta-beige-sävyt. Jos makuuhuoneen pinta-ala päästää irti, on mahdollista käyttää kontrastia tumman taustakuvan kanssa.

Ainoa rajoitus on järkevyys ja lämpötilan sävyjen yhdistelmä. Kun kylmät sävyt yhdistetään kylmillä. Samoin tulee lämpimällä.

Kun makuuhuone on tumma huonekalu, mahdollisuudet tapahtumien kehittämiseen ovat jonkin verran suurempia. Sinun tulee kuitenkin muistaa myös värilämpötila. Usein pimeässä sarjassa on lämmin väri, joten on suositeltavaa käyttää lämpimiä värejä ja taustakuvia. Nämä voivat olla erilaisia ​​ruskeita, hiekka- tai oliivipuita.

Vaikutus tyylitiheyden valinta taustakuva

Moderni. Tämän tyyppisen taustakuvan valinta edellyttää erityisiä vaatimuksia. Niiden pitäisi olla muodikasta, mutta pikemminkin askettisia kuvassa, jotta ne toimisivat muiden tarvikkeiden taustana. On myös syytä muistaa tarve käyttää luonnollisia, ympäristöystävällisiä materiaaleja, sillä modernistinen tyyli vaatii tätä. Harmonisoinnin, kontrastin tai sopusointuisen yhdistelmän saavuttaminen - omistajan asema. Tärkeintä on pitää tasapaino eikä sallia räikeitä virheitä.

Provence. Tämän maalaismuodon tyylisuunnat edellyttävät kevyen huonekalusarjan olemassaoloa, pastellivärejä, sekä runsaasti erilaisia ​​tekstiilejä. Sen vuoksi taustavalikoiman värivalikoima on riittävän laaja: keltainen, kerma, hiekka, oliivi ja siniset sävyt - ihanteellinen maakuntien seinille. Piirustuksen läsnäolosta on kiinnitettävä huomiota talon tekstiilituotteisiin. Koska jos ne ovat melko pieniä kuvioita, niin toista se tapetilla selvästi ei pitäisi olla. On parempi jättää ne monofoniset, jotta ne toimisivat taustana.

Kaksi erilaista taustakuvia: kukka ja yksiääninen

Parvi. Tätä tyyliä varten ominaista tekniikka on säilyttää pieni osa sisustuksesta ehjänä. Kuitenkin suunnittelijat käyttävät tavallisesti jäljittelemällä koskemattomia pinta-aineita (keinotekoinen tiili, väärennetty kivi). Koska todellinen tiilimuuraus näyttää liian liikaa. Toinen osa seinistä tehdään hiljaisilla sävyillä. Valokuvan taustakuvasta tulisi välttää, paitsi että geometrisen muodon vähäinen abstraktio on sallittu.

2 tyyppistä tapettia: kuvio ja yksiääninen

Maa. Tähän amerikkalaiseen tyyliin sopivat lämmin tapetit. On mahdollista käyttää iloisia värejä häkissä, mutta ei liian matala. Älä myöskään liioittele sitä kuumilla kukilla, koska silloin et voi täysin lepäämään. Silmät kohtaavat näkölämpötilan lähteen. On suositeltavaa käyttää muutama mykistetty, monofoninen taustakuva. Piirtämisen ei pitäisi herättää huomiota.

Japanilainen tyyli. Tämän suuntaisuuden ominaispiirteitä ovat sanan tiivistys, sisustuksen vaatimattomuus ja neutraalien värien käyttö. On suositeltavaa käyttää luonnollisia tapettien materiaaleja etnisiä motiiveja nousevan auringon maan kanssa.

Classic. Muokkaa ylellisyyttä, kunnioitusta. Uskottavampi omistaja tuntuu huipulta, sitä tummempi ja syvempi hän voi valita taustakuvion sävyn. Rajoituksia ei ole, paitsi että kiiltoa ei suositella. On parempi antaa etusijalle mattapohjaiset tuotteet, joissa on koristeellinen, toistuva kuvio.

Minimalismia. Tämän tyylin askettiset periaatteet merkitsevät säästöjä kuvassa. Pienen laskun yhden värin taustakuva on tervetullut ilman kuvaa. Väripalettiin ei ole vakavia vaatimuksia, paitsi että on välttämätöntä välttää happamia sävyjä. Toinen vaihtoehto tyylien seuraamiseksi on käyttää valtavaa kuvaa yhdellä seinistä. Tämä elementti toimii korostusseinässä, joka hallitsee loput.

Sininen. Taivaalliset sävyt ovat tyypillisiä väärinkäyttäjille romanttisille, samoin kuin herkille ajattelijoille. Tämä johtuu valon ja vaaleuden rauhoittavista ominaisuuksista. Hän ei ehdottomasti painosta henkilöä. On suositeltavaa käyttää väreinä makuuhuoneita pienellä alueella, koska rajaton sininen visuaalisesti lisää tilaa.

Vihreä. Se on melko suosittu väri makuuhuoneiden suunnittelussa, sillä se auttaa myös rentoutumaan ja parantamaan tunnelmaa. Luonnon alkuperästä johtuen Green on erinomainen avustaja negatiivisten ajatusten torjunnassa. Hän puhdistaa karman ja luo ympäröivän ilmapiirin huoneeseen.

Punainen. Se on itsestään selvä valinta itsevarma ja omavarainen ihmisiä. Tämän mallin valinta pitää varsin riskialtista, mutta edellyttäen pätevä yhdessä vaaleat värit, se voi näyttää hyvin vaikuttava. Ylivoima punaista ei voi epäillä.

Sininen. Se viittaa kylmät värit, mutta se on sallittua suunnitella makuuhuone. Tämä johtuu sen rauhoittavia ominaisuuksia kun liian aktiivinen henkilö yhtäkkiä rauhoittuu. Käytä sitä tarpeen vain, jos suuri alue neliöintilaitteen, kuten pieni makuuhuone sininen visuaalisesti poimia tilan osa.

Musta. Kiistelty valinta makuuhuoneessa, koska se voi painostaa mies sen syvyys. Sitä täytyy neutraloida muut vaaleat värit. Muuten mystinen komponentti voi olla huono vitsi omistajien ja pilata hetkeä pitkään.

Valkoinen. Yleispätevää ratkaisua, joka soveltuu yhdessä muiden värejä. Se symboloi avoimuutta ja ymmärrystä.

Keltainen. Sillä on samanlainen ominaisuuksia, joten se on täydellinen kumppani useimmat muut. Koska lämpöä sen spektri, keltainen käytetään huoneissa, joissa on heikko lähde luonnonvaloa. Suuri käytettäväksi pienissä tiloissa.

Brown. Väri kaakaopavun on kiistaton markkinajohtaja joukossa kaikki suunnittelijat kun se tulee tarpeeseen suunnitella makuuhuone. Kaikki sävyt suklaa myönteinen vaikutus hermostoon ihmisten ja anna rentoutua.

Väri viimeistely tuotteet ja yhdistämällä

Jos makuuhuoneen ikkunasta avautuu etelään, se osoittaa, että riittävä määrä luonnonvaloa. Tällaisessa tapauksessa on sallittua pysäyttää valinta syvän sävyjä taustakuva. Näitä ovat suklaa, terrakotta, violetti variantteja. Jos ikkuna on pohjoiseen päin, on suositeltavaa valita vain lämpimät värit viimeistely tuotteita. Se voi olla kaikki aurinkosuojat, violetti, ruskea.

Utelias suunnittelu kurssi on yhdistettyjen tapetti makuuhuoneessa sisustus.

On olemassa useita vaihtoehtoja, miten tämä voi olla:

 • Vaakasuora yhdistelmä. Se tarkoittaa kaavoitus seinien erottaa niitä toisistaan. Yläosa saa valoisa, hiljainen sävyjä. Alempi kuvio voidaan luonnehtia tyydyttynyt taustakuva.
 • Pystysuora. Klassinen tekniikoita kaavoitus suunnittelijat suosivat symmetriaa pystyjuovat pääty. Kun viivanleveyttä rajan toistaa kalusteita. Rajoituksia pituus bändejä ei ole olemassa, ne voivat jopa ylittää ylärajan. Ei erityisvaatimuksia, ja väri.
 • Paikallinen lisäys. Niitä käytetään yleensä lähelle huonekaluja. Tämä voi olla sekä vuode ja yöpöytä. Erityiset kiilto on ominaista sen väri insertti kiinnitetään kehystys patonkia. Tiukat vaatimukset lomakkeesta ei lisätä, mutta ei tahraa.
 • Hajaantuminen markkinaraon. Jos markkinarako ei suunnitella sijoittamista sakraaliesineitä, väritys tapetti tulisi valita sen perusteella, tärkeimmät tyyli. Eli se käyttää samaa sisustus, jossa on loput sisustuksen makuuhuonetta.

On tärkeää säilyttää yhtenäinen rakenne taustakuva erilaisin sävyjä.

Niille kuuluu klassisia vihannesten luontainen kuvioita Nouveau, tilavuudeltaan geometrisia abstraktioita, ja suuret kuviot mustavalkoisena. Jälkimmäinen tyypillisesti kuvan filmitähtien tai urheilua menneen.

Erikseen on huomattava kasvava suosio yksittäisten Photowall. Ne sijoitetaan vain toisella puolella huonetta, yleensä kärjessä sängyn. Tämä estää sijainti lähellä seiniä muiden osien huonekaluja, jottei sulkea kuvan. Loput seinien tulee olla sopusoinnussa ja korostaa aksentti seinään makuuhuoneessa suunnittelussa.

On tärkeää valita taustakuva makuuhuoneeseen sisustus ei voi yliarvioida. Ne pystyvät hienovaraisesti muuttaa tunnelmaa omistajan ja keitä se varovasti nukkumaan. Ylivalotus pitäisi olla hauskaa, joten on suositeltavaa seurata yksinkertaisia ​​vinkkejä ja ideoita ammatillisen suunnittelijat.

Makuuhuoneen sisustus kahdenlaisia ​​tapetti

Puhutaanpa miten voit pokleit tapetti huoneen kahdenlaisia. Joukossa joitakin muotivirtaukset sisustus rauhan, käyttää ammatillista suunnittelijat, kiinnostus on makuuhuone, päälle liitetään useita erilaisia ​​tapetti.

Miten luoda sisätilojen makuuhuoneessa kahdenlaisia ​​tapetti? Mitä etsiä, jotta saavutetaan haluttu tulos? Taustakuvia makuuhuonetta kahta väriä - hauskaa. Tämä tekniikka mahdollistaa tehdä merkittäviä muutoksia suunnittelussa keskittyä objektin, objekti.

Kuvassa sisätilojen makuuhuone tapetti useita lajeja. Ennen töiden liittäminen seiniin telat voidaan levittää lattialle, arvioida yhdistelmän valikoituja verkkoja.

Erityisesti valintaan viimeistelymateriaalit

makuuhuone suunnittelu kaksi väriä tapetti toteutetaan ottaen huomioon tietyt parametrit. Joista ensimmäinen käsittelee korkeus katot huoneessa on koristeltu. Valinta taustakuva makuuhuoneessa kaksi väriä korkeus on pienempi kuin 2, 5 m on liittyvän vaaleat värit, pehmeä rakenne, joka on pieni luku. Kuvassa makuuhuone, tapetoida kahdenlaisia.

Mielenkiintoisia vinkkejä yhdistää tapetti makuuhuoneessa on kaksi lajia ovat edustettuina fragmentteja

Huoneelle matalat katot ja sisustus ammattilaiset suosittelevat toteuttaa makuuhuone sisustus tapetti kaksi lajia kevyellä pohjalla, hämärä tekstuuri, täydentää pystyraitoja. Tämä yhdistelmä on sallittu, ja yhdelle seinälle, ja jakelu useiden pintojen. Jotta sekoitus kaksi väriä tapetti makuuhuoneessa (kuvassa alla) näytti harmonisesti, on tärkeää valita värin tai yhdistelmän lukujen eri taustakuva.

Muotoilu makuuhuonetta korkeat katot vaatii erilaisen lähestymistavan. Tapetti makuuhuoneessa muutamia lajeja tässä valitaan suuri kuvio, joka venytetään laaja.

Kuvassa - valinta taustakuvaksi makuuhuoneeseen kaksi väriä.

Lisäksi huonekorkeus, on tärkeää ottaa huomioon mitat tapetti on tehty ulos huoneesta.

Harmonisesti pokleit tapetti makuuhuoneessa on kaksi väriä, lisäksi leveys ja korkeus on tärkeää kiinnittää huomiota yleiseen huoneen geometria. Liitettäessä tilava huone saa käyttää tummia ja täyteläisiä värejä. Tällöin saat vähentänyt visuaalinen parametrit huoneeseen.

Riidellä miten pokleit tapetti makuuhuoneessa on kahdenlaisia ​​tilaa tule liian tumma ja tylsä? Tässä tapauksessa yritä "razbavit9raquo; tummat värit kevyempi määrän muutoksia. Kuvassa - makuuhuone suunnittelu, liimaa eri väreissä.

Valinta kasviaiheita, yhdistelmä geometria ja koriste, sallii tehdä makuuhuoneeseen harmonian ja mukavuutta.

Et tiedä miten liittää pieni makuuhuone kahdenlaisia ​​tapetti? Ensinnäkin, voit nähdä yhdistelmän tarjoama kokenut sisustussuunnittelijat.

Pienet huoneet tulisi pokleit kirkkaita sävyjä. Tällöin huoneen rakenne mahdollistaa yhdistelmän useita vaihtoehtoja taustakuva. Kuvassa - yhdistelmä useita värejä pienessä makuuhuoneessa. Valikoima värejä määritetään maun mieltymykset omistajan huoneen.

On myös kiinnitettävä huomiota geometrian. Kun se tekee pitkä ja kapea tila, on suositeltavaa käyttää seuraavaa versiota liimaus: kirkas kangas liima lyhyen seinän saavuttaa vaikutus visuaalisen laajentaminen tilaa huoneessa. Tässä tapauksessa pitkälle seinälle tulee tarkastelemaan lähemmin, auttaa piilottaa liiallinen pituus huoneen. Ammattilaiset suosittelevat toinen keino laajentaa kapea ja pitkä makuuhuoneessa.

Esimerkiksi, voit yhdistää useita värejä, ottamalla yksi variantti taustakuva koristella keskeinen osa seinää, ne myös pokleit ja kulmat huoneeseen. Jäljellä oleva tila on valmistettu yksivärinen materiaalit, joilla on hieman erottuva rakenne. Tämä menetelmä takaa laajentamista tilaa makuuhuoneessa.

Yhdistää useita värejä taustakuva, yritä kiinnittää huomiota valittaessa kuvioita ja kankaita mitatun tiheyden.

Kuvassa - variantti yhdistelmiä eri taustakuvia makuuhuone suunnittelu.

Liittyvissä tilanteissa telakka kulmissa ainoa, ei ole tarpeen tutkia rakenne ja paksuus sisustusmateriaalien. Kun kiinnitetty tasaiseen seinämään useita rainojen, yhdistelmä materiaaleja, joilla on eri paksuisia korostetaan tiettyjä siirtyminen. Jos liitos on liian massiivinen, rikot estetiikka koko koostumuksen luotu, koko makuuhuone suunnittelu hemmotellaan. Kuvassa muunnelma erilaisia ​​yhdistelmiä ristikoiden.

Saavuttaa täydellinen yhdistelmä muotoilua, tapetti - seuralaiset on oltava samalla laskulla. Kuvassa - valmis versio seinän suunnittelu makuuhuone yhdistelmä erilaisia ​​taustakuvia.

Valmistajat verhoilumateriaalit osoittavat niiden tuotteet ovat liimat, joita voidaan käyttää tapauskohtaisesti. Esimerkiksi asennettavaksi tapetit ja kuitukankaat, liimat, tarvitset eri merkkejä.

valaistus kirjanpito asuntola

Jos huone on valoisa ja tilava, käytön tavallinen sisustusmateriaalien seinille, jotta se yksitoikkoinen ja tylsä. Välttää tämä vaihtoehto, sisätilat ammattilaiset suosittelevat "razbavlyat9raquo; kirkas kudos tummat maalauksia. Optimaalinen tapa on huone täynnä ja paljon aurinkoa, käyttää trellis vaakaraidoitetut.

Voit myös kokeilla ja erotusvyöhykkeet makuuhuoneessa erilliset erilaisia ​​tapetti. Wall sijaitsee vastapäätä ikkuna, sisustus asiantuntijat suosittelevat tumma tapetti, ja muut pinnat on tarpeen valita vaaleat värit tapetti.

Tämä muotoilu menetelmä auttaa tekemään tilaa mukavampaa, sopiva rentoutumiseen, täydellinen uni ja harmoninen loma.

Luoda päinvastainen vaikutus makuuhuoneessa, joka on, täyttö huone ylimääräistä auringonvalon edessä ikkunan avaaminen on välttämätöntä laatia seinämaalauksia kirkkaita värejä.

Tapoja yhdistää maalauksia

Tällä hetkellä sisustus asiantuntijat käyttävät eri vaihtoehtoja yhdistää useita erilaisia ​​viimeistely materiaaleja. Valintamenetelmä määräytyy tavoitteita, joka tarttuu suunnittelija.

Ensimmäinen menetelmä on yhdistelmä pystysuora. Pystyraitoja edistää visuaalinen laajentamista katon korkeus päällysteen. Ei tarvitse käyttää säännöllisesti bändi. Moderni sisusta tekniikan mahdolliseksi käyttää tapetti yhdelle seinälle on kaistale, ja paino loput seinät huoneessa voidaan maalata tai tapetoida maalilla kankaita ilman kuviota.

Ei kaikissa tapauksissa saa käyttää pystysuoria raitoja seinillä yhdelle seinälle. On olemassa toinen kuvio menetelmä, jonka yhteydessä jaetaan pystyriveittäin eri seiniin. Jotta huoneeseen harmoninen kuva luotiin tällainen toistaminen on oltava selkeä vuorottelu. Liuskat voi olla eroja mallia ja väriä.

Monet valmistajat laadukkaita viimeistely materiaaleja seiniin, yrittää kehittää asiakkaille valmiiksi kokoelmiin. Ne koostuvat useista erillisistä materiaaleista sopusoinnussa toistensa kanssa värin välillä, rakenne.

Kuvassa muunnelma suunnittelu seinien useissa makuuhuoneessa tapetit, täydentävät toisiaan varjossa, kuviota.

Piirteitä tapetointi muutamien lajien

Pystysuora yhdistelmä paljon mielenkiintoisia tekniikoita, joiden avulla voit visuaalisesti lisätä huonekorkeus huoneeseen. Jos yksi kaistoista "zavesti9raquo; kattoon, tulee olemaan tunteen sen epätarkkuus, joka antaa tilaa lisämäärä, keveys, ilmavuus.

Tarjoamme useita vaihtoehtoja valmiina hanketta, joissa yhdistelmä useista eri tapetti sisällä yksi makuuhuone.

Vaakasuora väliseinä useita koriste maalaus, puhuu klassinen sisustus. Käyttänyt tätä tekniikkaa melko pitkään, mutta laajennuksen jälkeen viimeistely-aineiden markkinoilla, siellä oli paljon enemmän ominaisuuksia takaa optimaalisen tuloksen. Jolloin voit käyttää tätä vaihtoehtoa yhdistää? Se on optimaalinen rakentaa pieni alue, jossa korkeat katot.

Mahdollisesti rajoittaa normaali vaakasuora liuska. Niistä uusimmat muotivirtaukset, toteamme väliseinämäosat pinta kahteen osaan. Yksi heistä koristeltu taustakuva pystyraitoja, ja toinen osa liitä yli yksivärinen seinävaatteita samasta kokoelma.

Jotta ei sotkua sisätilojen luonut ylimääräiset osat ja lisälaitteet, yritä sijoittaa ne vähimmäismäärä on osa seinää, jotka kehystävät yksivärinen materiaaleja.

Omistajat oman neliömetriä yrittää kiinnittää huomiota suunnittelu on makuuhuone. Kun otetaan huomioon, että tässä huoneessa, henkilö viettää huomattavan osan ajastaan, on tärkeää valita yhdistelmä useita materiaaleja, jotka osaltaan luomaan tämän huoneen mukava ja harmoninen ympäristö.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Yhdistelmä kaksi väriä tapetti makuuhuoneessa

Makuuhuone sisustus kahdenlaisia ​​tapetti on yleensä tunnistettu enemmistön omistajien kaupungin asuntoja ja maa taloa alkuperäisen suunnittelun. Tämä tapa koristelu sopii pieni huone, ja tilava huone. Omistajat huonetta, jotka aikovat tehdä itsensä liimaamalla kaikki pystypinnoille, tulisi harkita varoitus. Varmistamiseksi optimaalisin ympäristö loput täytyy käyttää pintakäsittelyaineita huomaamaton värejä.

Yhdistelmä kahta väriä on ylivoimaisesti erinomainen muotoilu tekniikoita muuttaa sisätilojen makuuhuoneessa, myös ihmiset, joilla on pienet tulot. Aikovat hoitaa sisustus, omistajat maan taloja ja kaupungin huoneistoissa on valita oikea materiaali, johon olisi sovellettava erityisvaatimuksia.

Joissakin huoneissa on arkkitehtoniset piirteet, jotka eivät salli käyttää, kun luot paljon malleja sisätilat. Jotta voidaan luoda niihin hienostunut muotoilu, poimia aivan oikea yhdistelmä tapetit ja pokleit ne nykyaikaista tekniikkaa. Tämän vuoksi, voit tehokkaasti peittää eri viat seinät.

Käytössä on useita värejä tapetti, joiden yhdistelmä on sopusoinnussa toistensa kanssa, sallii kaavoitus makuuhuonetta, varsinkin ne, joilla on suuri pinta-ala. Joillekin asunnot Tämän rakenteen ansiosta tehokkaampi käyttö vapaan alueen, varsinkin jos se on mahdotonta erottaa, esimerkiksi opiskelun tai pukuhuone.

Vahvat puutteita, heti catch the eye, voidaan koristeltu erityisillä elementtejä:

Tapetti makuuhuoneessa kahdentyyppiselle auttavat luomaan ainutlaatuinen muotoilu. Suurin haaste on korjata valikoima kuvioita ja värejä. Arvioi sisätilojen makuuhuone kuvassa:

Asiantuntijoita, jotka ovat mukana suunnittelussa, antaa seuraavat suositukset yhdistelmä kahdesta väriä taustakuvia makuuhuoneet:

 1. Jos aiot toteuttaa kaavoitus makuuhuonetta, jonka avulla jaetaan toimistotilat, on välttämätöntä liittää yli tapetti sininen, vihreä, sininen tai harmaa.
 2. Jos omistaja Makuuhuoneiden pyrkii tuoda suhde hänen toinen puoli hieman intohimoa, niin se olisi kirkkain värein luoda sisustus. On parempi käyttää limakalvon punainen, vaaleanpunainen tai oranssi.
 3. Jos huone käytetään rentoutumiseen ja rentouttavan loman, on suositeltavaa liittää yli lämpimässä ja lempeä värejä. Voit kokeilla yhdistelmä ruskeaa, kermaa, persikka ja valkoinen.
 4. Jos omistaja makuuhuoneista on "zhavoronkom9raquo, se täytyy sisustaa huoneen vaaleanvihreä, vaaleanpunainen, keltainen, koralli ja oranssi. Siinä tapauksessa, että kiinteistön omistaja haluaa yöllinen, hänen pitäisi kokeilla tätä väriyhdistelmä: violetti, sininen ja sininen, ruskea ja auringonlaskun värit.

Yhdistelmä kahden tapetti makuuhuoneessa näkyy kuva:

Jos haluat luoda oman makuuhuoneessa hienostunut muotoilu, yleisimmät virheet välttää:

 • yhdistelmä lämmin ja viileitä värejä pitäisi olla hyvin varovainen. Erityisesti varovaisuutta valittaessa sävyjä, jotka ovat toisistaan ​​riittävän suurella etäisyydellä väripaletista;
 • se ei ole suositeltavaa valita väriyhdistelmä: sininen ja punainen sekä vaaleanvihreä ja lila;
 • asiantuntijat eivät suosittele eri tyyliä värejä, kuten vaaleanpunainen ja teräksestä tai keltainen (Ne) ja ruskeat (jalo).

Makuuhuone, päälle liitetään kahdenlaisia ​​tapetti, pystyy luomaan ylimääräisen ilmapiiri, jonka avulla kotitaloudet saavat todellisen nautinnon päivällä tai yöunet. Kun koristelu tilojen tämäntyyppisen tyytyväinen osallistumista taustakuva erilaisia ​​kuvioita. On huomattava, että valinta tapetti on oltava pätevä ja hienostunut. Huomaa yhdistelmä kirkkaita värejä ja rentouttava makuuhuoneessa näkyy kuva:

Jos perustiedot alan suunnittelua, voit käyttää kuvan valmiiden sisätilojen sekä koettimet taustakuvaksi myymälöissä. Soveltamalla materiaalien näytteitä toisiinsa, löytää menestyksekäs yhdistelmä. Klassinen yhdistelmä mustavalkoinen seinillä makuuhuoneessa - kuvassa:

Jos omistaja voi valita makuuhuoneen tapetit erilaisia ​​kuvioita, jotka ovat sopusoinnussa keskenään, te lopulta saada tyylikäs ja moderni muotoilu. Kun työskennellään tällaisten materiaalien täytyy seurata pääsäännön - älä liioittele. Se on aivan tarpeeksi tyyliin kysymys maa sijaitsee keskellä seinää. Joissakin tapauksissa, huone näyttää hyvältä, jossa painotetaan tehdään pääty. Tutustu kuva makuuhuone suunnittelu:

Asiantuntijat eivät suosittele liittää taustakuva, jonka pinta on eri topografia. Älä myöskään vastaa taustakuvan, jolla on sama helpotus, mutta sisustettu eri väreillä. Jos vielä käyttää niitä, niin se pitää tehdä äärimmäisen varovaisesti.

Taustakuvia makuu

Tehtyään lopullisen päätöksen suunnittelussa makuuhuone, valita sopivat materiaalit. Asiantuntijat suosittelevat kiinnittämällä huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 • ympäristön turvallisuus - Tapetti on valmistettu luonnon raaka-aineista, joka on toiminnassa ei vapauttaen myrkyllisiä);
 • suoritusarvot - on toivottavaa, että taustakuva voidaan ajoittain altistaa märkä puhdistus, vahingoittamatta niiden ulkoinen ja tekstuurien tiedot;
 • värit - on suositeltavaa saada värien toisiinsa, ja niin edelleen ..

Mielenkiintoinen suunnittelu teini makuuhuone kuva:

Asiantuntijat eivät suosittele valita taustakuvaksi makuuhuone, pinnalla, joka on hyvin liioiteltu ja kirkkaan kuvan. Tällä tavalla ei anna tilaa rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Sallitaan myös kiinni Valokuva Taustakuvat, joka voi sisältää mitä tahansa kuvaa pidit. Esimerkiksi, kuten kuvassa alla:

Valitsemalla kaksi väriä tapetti makuuhuoneeseen, on välttämätöntä arvioida valaistus. Jos huone on hyvin kirkas, tarpeeksi auringonvaloa tunkeutuu sen, voit pokleit sen suunnittelua sekä tummien ja vaaleiden taustakuva. Saat hämärässä makuuhuoneessa on parempi valita lämpimät värit, jotka visuaalisesti parantaa alueella, kuten kuvassa alla:

Optiolla pokleit tapetti makuuhuoneessa, ja samalla täyttää onnistunut yhdistelmä, olisi otettava huomioon asiantuntija-apua suunnitteluun. Meidän on toimittava tietyssä järjestyksessä:

 1. Osto tapetit ja liimaa.
 2. Valmistele tilaa työskennellä ja hankkia tarvittavat välineet.
 3. Pre-luo pohjapiirros, joka tehdään merkinnät ja ohjeet koskien sekvenssin tapetointia kaksi väriä.
 4. On tärkeää päättää etukäteen, miten me peitetään liitokset eri lajeja.
 5. Leikkaus suoritetaan kappaletta halutun kokoisia rullia.
 6. Levitä liimaa tapetin sisäpinnalle, jonka jälkeen ne huolellisesti käsiteltävät osaa seinästä.
 7. Nauha on liimattu ja huolellisesti tasattu. Sen jälkeen, kun tämä työ on suoritettu nykyisen järjestelmän mukaisesti. Viimeisessä vaiheessa kahden värin liitokset on koristeltu paperipussuetteilla.

Kuinka kaksi taustaväriä voidaan yhdistää oikein seuraavassa videossa:

Jos paperin, vinyylin tai kangaspaperin liimaamisen vaikeus on vaikeaa, voit kokeilla toisen materiaalin sisustukseen. Tänään erikoistuneissa myymälöissä voit ostaa lasikuituja tai nestemäisiä taustakuvia, jotka on tehty laajalla värivalikoimalla. Niissä ei ole epätyypillisiä piirustuksia, joten niitä voidaan käyttää kaikentyyppisten tilojen koristeelliseen suunnitteluun.

Kun omakotitalo on parasta, kun valitset kahden tyyppisiä tai värejä, vaihtoehtoja niiden yhdistelmälle, kuuntele asiantuntijoiden neuvoja. Käyttämällä eri värejä ja tekstuureita, jotka yhdenmukaistuvat keskenään, ne auttavat kehittämään ainutlaatuisen muotoilun, jopa tavallisimmasta makuuhuoneesta.

Alla on kuvia mielenkiintoisimmista kahden sisustuksen taustakuvioiden yhdistelmistä:

Lähetä kommentti

Miten tehdä kukkapenkki kiviä + kuva Kenelle, ja pidän enemmän syöpää. Tuskallinen kaunis

Asenna automaatio pumppuun Melko informatiivinen video, niin mitä tarvitset.

Mitkä ikkunat valitsevat kylpylälle Kaunis kylpylä kuvassa, sellaisissa maalajeissa kuin harvoin näet.

Visiirin ja piirustusten rakentaminen Erityinen kiitos yksityiskohtaisista piirustuksista

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin