Yhdistelmä kaksi väriä tapetti olohuoneessa kuva

Yhdistelmä tapetti olohuoneessa - keksi yhdistää erilaisia ​​tapetti

Olohuone - tilaa rentouttava ja viihdyttävä. Sen muotoilu on pitkälti riippuvainen suunnittelussa seinät. Uudenaikainen tekniikka on yhdistää suunnittelu tapetti. Tämä alkuperäinen kurssi auttaa tekemään elintilaa ja korosta epätavallinen teema kaikkien sisätilojen huone.

Valittaessa tapetti on tutkittava perussäännöt yhdistää erilaisia ​​kuvioita ja värejä, sisältävät mielikuvitus ja makuaisti tai vakooja valmiita ratkaisuja internetissä.

Huoneessa on yhdistelmä taustakuva

Menestyksellisesti koota erilaisia ​​rakenteeltaan ja väriltään materiaalit eivät ole niin helppoa. Ennen kuin lähdet ostaa niitä, sinun täytyy arvioida oman huoneen ja sen mitat, katsovat, että sinun täytyy piilottaa sen, laajentaa, ja se voi tehdä korkeammat enimmäismäärät.

On syytä huomata, että valinta yhdistelmä taustakuva sinun on ensin päätettävä värit huonekalut ja eri koriste-elementtejä, oletettavasti huoneessa.

Tämä on yksi tärkeimmistä säännöistä, loput ovat seuraavat:

 • väri-spektri. Liiallista innovatiivisia yhdistelmiä kirkkaita värejä, eivät auta luomaan mukavuutta. Täyteläisiä värejä vetää huomiota toiset, ja "ehkä" silmissä.

 • ostaminen taustakuva. Jos päätät valita oman, ilman apua suunnittelijoiden ja luetteloita, sinun täytyy ostaa valitun rullat, liittää ne toisiinsa, ja katso, jos ne yhdistetään toisiinsa. On parasta, jos näytteet sopivat rakenne ja hinta on täydellinen, jos yksi valmistaja tuottaa. On tarpeen säilyttää värisävyn määrän ja erän tapetit, niin että kun tarvetta ostaa täsmälleen samaa väriä.

 • Peli kontrasteja.Epätavallisen näyttävät tavallinen tapetti yhdessä kollegojensa kanssa suuri kuvio. Väri ulkoasu tässä tapauksessa toissijaisia, yksivärinen voi olla pastellisävyt ja kukka-aiheita tai muita muunnelmia piirustusten menee enemmän kirkkaita värejä. Kuvioitu tapetti ilmettä sileä vaihtoehtoja.

 • Visuaalinen illuusio. Tapetti voit laajentaa huoneen tai tehdä siitä suurempi. Kirkkaat värit pieniä kuvioita ja vaakasuuntaiset juovat, erotettiin listojen tai reunalistat tekee tilaa enemmän määrä, ja jatkamalla kattoon tapetti visuaalisesti pripodnimut se.

  Kiinni näitä yksinkertaisia ​​vivahteita, voit valita mielenkiintoisen taustakuvan ja luoda suotuisat olosuhteet, jotka auttavat heitä oikean asettelun.

  On viisi koetuilla järjestelmien käsittelyyn useita erilaisia ​​eläviä taustakuva:

  1. Pystysuora järjestely.
  2. Vaakasuora yhdistelmä.
  3. Seinämaalaus.
  4. Tikkaus yhdistelmä.
  5. Inserttejä.

  Harkita yhdistämällä vivahteita kunkin.

  Yleensä valita vastakkaisia ​​tapetti kahta väriä, mutta se on periaatteessa laajakaistainen, ja jos haluat käyttää kolmea sävyjä, niin ne pitäisi olla kapea. Saat enemmän rentouttava tyyppi kannattaa pysähtyä viereisen värejä. Vaihtelevasti voi saavuttaa mielenkiintoisella tavalla huonetta, jos niiden kontrastivärit, on tarpeen valita taustakuvan levyinen.

  Ne voivat olla erilaisia ​​kuvioita tai olla yksivärinen. Nämä nauhat on yhdistetty tavalliseen tapaan "maalialue" ja voit siksak siirtyminen rullalta toiselle.

  Prioriteetti kaistat voivat olla erilaisia, kun käytetään kahta väriä pidetään optimaalinen yhdistelmä kahden nauhan toinen sävy ja muut äänen. Jos valitset kukka motiivi tai monimutkaisia ​​kuvioita, on mahdollista liittää heidän osa seinää takana sohva korostaa virkistysalue. Risteyksessä värillisiä tapetti voidaan liittää planochki tai listat ja kopioida niitä katossa.

  Tämä yhdistelmä vaatii erityistä varovaisuutta. Useimmiten sitä käytetään täysin tasaiset seinät, muuten näkyvät kaikki puutteita pintaan. Tapauksessa vaakasuora seos orgaanisia tapetti ilme, jossa puupaneloinnilla. Ne antavat tilaa kunnioitettavan näköisiä.

  neuvosto: Yhdistelmä erilaisia ​​kuvioita tapetti voi auttaa sijoittaa oikeat painotukset.

  Valo tapetti liimattu päälle seinään, ja niiden tummat kollegansa päällä, kahden liimattu rajojen muodossa listat ja sälepohja peitetty lakka, sekä paperilla kollegansa, mutta niiden pitäisi olla tiukemmin itseään taustakuva. Vaakasuora yhdistelmä seinäpinnat levitetään tilavat huoneet. Jos huone on leveä, mutta matala, sitten tapetti ei tulisi olla suurempi kuin leveydeltään.

  Liitettäessä huone olisi selvästi kuoli ja tunnistaa kunkin liitos seinämän-paperi, kuten useimmat liima rullan pituus on vaikeaa. Taustakuva tason kustannusten vymeryat tason kerros, ei kattoa, koska visuaalinen taustakuva linjan pitää samalla tasolla huonekaluja.

  Heillä on yleensä takana sohva tai hänen edessään. Ne ovat suuri kangas kuvaa joitakin juoni tai kukkakuvio. Ne on sijoitettu yhdelle seinälle, okleivaya se osittain tai kokonaan, ja loput huone on yleensä muodostettu yksivärinen tapetti. Johtuen Valokuvatapetti voi jakaa tilaa visuaalisesti ja korostaa tiettyjä alueita.

  Seinämaalaus käytetty yli 40 vuotta, mutta vieläkään ei ole menettänyt merkityksensä, ja jopa päinvastoin, ovat saamassa suosiota, erityisesti niiden 3D vastineet ja muunnokset silmällä pitäen. Jälkimmäinen voi olla paljon enemmän tilaa, mikä on tärkeää pienille olohuoneisiin.

  Seinämaalaus suljettu listoja voi järjestää mielenkiintoisia tilaa huoneeseen ja auttaa luomiseen yksi klassinen tyylejä.

  Luoda niitä käytetään paitsi erilaisia ​​tapetti, mutta myös pala kangasta, digitaalisten seinämaalauksia.

  Niiden käyttö on ensin tehdä paremmin monofonisia taustakuvaksi, ja sitten päälle koristeltu seinälle insertit ja rajoitettu koristeita tai listat. Valittaessa sisäkemateriaalirainan on otettava huomioon, että niiden on oltava tiukemmin perus taustalla seiniin.

  neuvosto: Seinät eivät voi vain tapetoida, vaan myös maalata kirkkaita tai pastellivärejä.

  Suuri insertit käytetään vyöhykejaon tilava olo jos huone on kapea ja korkea, asianmukaisesti asennettu insertti vähentää sen korkeus ja tehdä visuaalisesti suurempi.

  Niitä käytetään harvoin koristeluun sali, he mieluummin luovia ihmisiä, jotka haluavat ympärilleen epätavallisia asioita. Tällaista taustakuva tarvitset yhdistelmä useista kappaleista tai rullina niiden eri variaatioita. Väri ja koostumus eivät vaikuttaneet mitä enemmän kontrastia, sen parempi.

  Laipat, jotka voidaan leikata mikä tahansa muoto: neliö, suorakaide, vinokaiteen, on mahdollista luoda paneeliin tai järjestää ovi ja ikkuna-aukot.

  Eräässä ajatuksiaan käytäntöön, olisi laajennettava ensin leikatut ja miten ne näyttävät yhdessä, sitten liittää ne haluttuun paikkaan, mutta tärkeintä - älä liioittele, muuten ajatus olisi huono sarjakuva. Yksi seinä tai pieni alue pyyhkeillä näyttää hyvältä, mutta ne liitetään koko huone on jo naurettavaa. Loput olohuoneen tausta on valittava yksi värimaailma, joka sijaitsee useimmissa köynnöksen.

  Ennen minkään tällaista työtä pitäisi kuitenkin harkita niitä suunnittelijat vaihtoehtoja ja sitten valita sopivin.

  Yhdistetty vastaanotto tapetointia olohuoneessa antaa sille erityistä charmia. On välttämätöntä suorittaa kaikkia sääntöjä ja tyylikäs, ja huone kimallus epätavallinen yhdistelmät. Mutta jokainen työ edellyttää perusteellista lähestymistapaa, yhdistelmä joitakin ehdotetuista vaihtoehdoista olisi ensin määriteltävä yksityiskohtaisesti, jotta se on harmonisesti yhdistetty huonekalut ja näytti hyvältä huonetilaan.

  Ei kommentteja, mutta voit kirjoittaa mielipiteensä tai esittää kysymyksen.

  Yhdistelmä kaksi väriä tapetti olohuoneessa

  Sali on keskellä asunnon, se on suosituin huoneeseen. Siksi suunnittelu sali (tai olohuoneessa) on tiukimpia vaatimuksia. Valitse taustakuva huone on usein kompastuskivi, joka haittaa korjaus. Nykyään ei ole enää ajankohtainen menetelmää liittämällä kaikki seinät salin, ja samantyyppisiä yksivärinen pinnoite, joka tavalla - yhdistelmä kontrasteja, yhdistelmä kuvioita ja sävyjä.

  Suosituin tekniikka toimittaa olohuoneessa tapetti kahta eri väriä. Koska se suorittaa oikein, ja mitä vaihtoehtoja on olemassa tätä menetelmää - tässä artikkelissa.

  On suositeltavaa ostaa kannen olohuoneeseen, kun se on täysin määritelty sisätilojen tämän huoneen: osti huonekalut, tekstiilit, valaisimet ja tarvikkeet valita. Vain tämä lähestymistapa näytti täysin korjaus, kaikki yksityiskohdat - sopusoinnussa yleistä taustaa.

  Toinen tekijä, joka määrittää valinta maalipinnoitteiden - huoneen itse. Niin tärkeitä kuin geometria tilaa, ja huonekorkeus, valaistus, päätarkoitus tilojen läsnäolo vikoja, jotka haluaisivat piilottaa tai hyveitä, joita on syytä korostaa.

  Kun tällainen perusteellinen analyysi olohuoneessa voi huoletta valita optimaalisen väri tapetti. Esimerkiksi on olemassa lakeja:

  • kansi vaaleat värit voi jopa pimeässä huoneessa, sijaitsee pohjoisessa puolella talon, tehdä kevyempiä;
  • Lämmin sävyjä tuo huoneeseen auringon ja lämmön;
  • valikoima pastellivärejä edistävät laajentamiseen rajojen - huoneen näiden tapetti varmasti tuntuvat tilavampi ja laajempi;
  • syvä, tyydyttyneitä sävyjä tumman taajuuksien tulisi valita tilava olohuone suuri alue;
  • pieni mustavalkotulosteet tai pinnoitteita valitaan pienille ryhmille kodikas;
  • isompi kuva, kolmiulotteinen rakenne pinnoitteet soveltuvat olohuoneet, jonka pinta-ala hieman.

  Tapetti kuvio on yhtä tärkeää kuin niiden väri. Käyttämällä nauhat ja kukkien huone voidaan korjata ei ole huonompi kuin leikki erivärisiä.

  Pääsuunnittelija käyttöominaisuuksia raidallinen tapetti, koska nauhat - yleismaailmallinen tapa muuttaa ääriviivat olohuoneen, aksentteja, jakaa huoneen vyöhykkeisiin (kuten kuvassa).

  Nykyään erityisen tärkeää sisustus raidallinen pinnoitteita yhdessä kiinteiden, kohokuvioitu tai koristeltu kukka malleja, symboleja nimikirjaimia taustakuva.

  Kuten aina, geometrinen kuvio pystyy "skomponovat9raquo; huone, jotta se olisi saumatonta, tyylikäs. Onnistunut esimerkki tällaisesta pinta on esitetty tässä kuvassa.

  Valitse Taustakuva johtuu usein tyyli, jossa sisustettu olohuone. Joten, pieniä kukkia sulautuu täydellisesti sisustus tyyliin Provence, maa. Eteiseen klassinen muotoilu raita puku enemmän kattavuutta on kuvioitu kuvioita muodossa monogrammit ja tunnukset. Etninen motiivit Muita yhdistyy tapetti on geometrinen kuvio.

  Nykyaikaisen tyylejä, kuten minimalismia tai hi-tech, sopii paremmin tiukempia puhtaat linjat ja kaunis yksiväriset.

  Kuten voidaan yhdistää pinnoite olohuoneessa

  Yhdistelmä pinnoitteet kahta eri väriä voidaan suorittaa kokonaan millään tavalla. Kuitenkin jotta isäntä tulos miellytti silmää ja hänen vieraidensa, suunnittelija tarvitsee hyvän maun ja on asianmukainen koulutus.

  Aloittelijat ovat suositeltavaa käyttää yhtä standarditekniikoita toistuvasti testattu korjauksessa modernia olohuonetta ja salia.

  Vertikaalinen ja horisontaalinen yhdistelmä

  Yleisimmät menetelmät yhdistää taustakuvan voidaan mainita yhdistelmä erilaisia ​​tapetti liuskojen väri, kuvio tai rakenne. Pystyraitoja seinillä on mahdollista visuaalisesti säätää huoneen, nimittäin korkeuden kasvattamisen enimmäismäärät tai suorittaa vyöhykejaon huone.

  Näin olohuoneessa voidaan jakaa salissa ja ruokailutila, makuuhuone, toimisto. Miten se tehdään oikein, se näkyy kuvan alla.

  Tyypillisesti pystysuora yhdistyvät noudattaa tätä järjestelmää liimaamalla liuskojen, yhden kuluttua, kaksi, tai yksi. Vaikka se riippuu siitä, haluavatko päällikön ja muoto huoneen. Siinä verrataan erittäin suotuisasti ja kulmat liitetään vastakkaisia ​​pinnoitteita. Yhtä mielenkiintoinen on tapa sijoittaa bändejä katossa - se mahdollistaa enemmän "pripodnyat9raquo; katot, lisätä elävä "obema9raquo;.

  Vaakasuora näiden kahden päällysteseoksen suorittaa hieman erilainen rooli - vetää lyhyellä seinät geometrinen väärässä huoneessa. Samaa menetelmää voit lisätä virallisuus, klassikoita sisämaassa, jotka tarvitsevat (esim huone klassiseen tyyliin ja elegantti barokki olohuoneessa).

  Itse liisteriä, joka perustuu horisontaalinen kuvio on vaikeaa, ja siksi vähemmän todennäköisesti käyttää edellisten yhdistelmästä.

  Tyypillisesti pinnoite materiaaleja käytetään vaakasuoraan yhdistetään:

  • eri sävyjä;
  • eri kuvioita;
  • pinnoittamalla yhden kuvion, mutta eri väri;
  • tavallinen tapetti kuvioiduilla;
  • tapetit ja maalit, koriste kipsi.

  Välinen liitos kontrastiraitaa tapetti yleensä lähellä koristereunuksia, liuskoja tai listat. Vaikka se toimii yhdistelmä kovaa, mutta työstä on sen arvoinen - valmis sisätilat näyttävät erittäin vaikuttava (näkyy kuvassa).

  Se liittyy yhdistelmä erottuvan leikata tapetti koko seinän tai ulkopuolelle hunajan kahden vierekkäisen seinät. Koska materiaali tällaista tekniikkaa käytetään valoisaan tapettikuviot, kiiltävä tai matta vaikutuksia Mural (kuten kuvassa).

  Keskity kannattavampaa osissa huoneeseen, se voi kiinnittää seinään lähelle sohva, oleskelualue, tai vastakkainen pinta, joka on tv. Erittäin näyttävyyttä Mural - realistinen maalauksia siirretty toiseen maailmaan, toiseen ulottuvuuteen (kuten tässä kuvassa).

  Loput seinät olohuoneessa liitä yli yksivärinen tai raidallinen pinnoitteiden lähellä tai kontrastiväri.

  Erittäin mielenkiintoinen tekniikka peitto tai kuten sitä kutsutaan, tilkkutäkki. Suorittamaan tällaisen yhdistelmän käytetään taustakuva kappaletta eri muotoja. Tämä voi olla neliöitä, kolmioita tai monikulmioita leikattu eri pinnoitteita.

  Tällaisille värillisiä "pokryvala9raquo; Seinien, voit valita taustakuvan sukulaiset (sukulaisuus) sävyjä tai pelata kontrasteja - Kaikki riippuu elämäntapa. Sisätilojen Pop Art Nouveau tai varsin sopiva, kuten paneelit, tai koko seinät kirkas tapetti huuto, kirjava värejä. Perinteisempää tyyliä soveltavat yhdistelmää paloja tavallinen tapetti pinnoitteiden yhdeltä kokoelma, jotka muodostuvat samaan sävyyn, mutta eri malleja koristeltu.

  Ilman tiettyjä taitoja välittömästi luo tilkkutäkki kuvan hallissa tulee olemaan vaikeaa - erittäin helppo saada mestariteos voi pudota luokkaan huono maku. On parempi aloittaa jotain hieman yksinkertainen, esimerkiksi sopivia Insertiomenetelmään tapetti.

  Voit tehdä tämän, käytä kaunis tapetti, jossa on suuri kuvio, runsas tekstuuri, kirkkaat värit. Nämä fragmentit on koristeltu tavallinen seinät. Parantaa kontrastia insertin rajoittaa muotokappaleiden, sälepohja, kääntyessään.

  Verhoilu aseta varusteisiin hyvin helposti toteuttaa, sillä tämä edes tarvitse ostaa uuden taustakuvan, on mahdollista käyttää tähteet aikaisemmat korjaukset. Mutta tekniikka sallii muuttaa huoneen, raikastaa huoneen sisälle, järjestää sen (esimerkiksi värin insertit tukea muilta osia tai lisävarusteita, kuten kuvassa alla).

  Yhdistä kaksi väriä tapetti - helpoin tapa luoda nykyaikainen muotoilu olohuone. Suorita yksi niistä tekniikoista on mahdollista omistaa - se ei vaadi erityistä osaamista, riittävästi kuvia valmiiden sisätilat. Ja valita sopivin tapa yhdistää värejä auttaa geometriset parametrit, sali, sisustustyyli ja nykyisten tarvikkeet.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Vaihtoehdot ja sääntöjen yhdistelmä tapetti olohuoneessa

  Olohuone - tämä on kaikkein vilkas ja usein suosimissa huoneeseen. Luo se lämmin ja mukava tunnelma - tehtävä ensiarvoisen tärkeää.

  Auttaa tässä voit oikea yhdistelmä tapetti sisätilojen olohuone, jonka ansiosta tämä huone näyttää enemmän tyylikäs ja ainutlaatuinen. Lisäksi yhdistelmä auttaa lisääkin huonekalut ja aksentti seikat, joihin haluat kiinnittää vieraita.

  Yhdistelmä tapetti huoneessa - se ei ole vain esteettinen tarve, mutta myös käytännöllinen, koska se on läpi taustakuva, voit jakaa huoneen vyöhykkeisiin. Tämä toimenpide suoritetaan käyttämällä erilaisia ​​kuvioita, malleja, värejä, tapetit, ja tekee elävät mukavampaa elävät.

  Muista, että värivalikoima ja oikea yhdistelmä taustakuvia edellytä ennalta koulutusta, jota ilman on mahdotonta luoda kaunis, käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu.

  Alla tarkastelemme joitakin perussääntöjen yhdistää, noudatettava prosessissa suunnittelu tahansa huoneeseen.

  Sinun täytyy määrittää seuraavat peruskriteerit valintaa taustakuvaksi olohuoneessa:

  • c pääasiallinen sävy taustakuvan seiniin (Se riippuu kaikki myöhemmät käsitys tilaa, korostus elementit ja upotus);

 • c pääasiallinen lasku (Usein tarkoitetaan sileä tai kuvioitu tapetti, helpotus);

  Kun sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä aiot ostaa tapetit ja pyrkiä kaikkiin sisustuksiin, voit siirtyä vaiheeseen yhdistää tapetti. On olemassa lukemattomia tapoja ja yhdistelmävaihtoehtoja, joten sisällyttää oman henkilökohtaisen maun ja tutustuu muutaman niistä, voit tarkasti saavuttaa toivottu.

  Huomaa, että useimmat alkuperäisluonnosten saadaan yhdistämällä erilaisia ​​tekstuureja, materiaaleja ja kontrastivärit. Muista, että valitaan tapetti olohuoneessa, väriyhdistelmät - tämä on tärkein kriteeri luonnonmukaisuuden sisustus. Oikein valitut värit, sävyt ja tekstuurit voit onnistuneesti kaavoitettu tilaa, luoda erilaisia, mutta soveltuu -aiheiset virkistysalueita, ruokailu, työ, pelit jne

  On paljon helpompaa valita mallit perustuvat valokuvan yhdistelmä tapetti olohuoneessa, joka on esitetty sopivin vaihtoehto huoneeseen.

  Muista, että jos asut talossa, suuri alue ja korkeat katot (esimerkiksi tyypillinen "Hruštšov") eivät ole tyypillisiä, että sitten valita yhdistelmä tapetti huoneessa on, perusteella nämä tosiasiat. No koristaa pieni olohuone seinäkoristeen kevyt ja kirkas taustakuva kumppani, koska enemmän tilaa on kirkkaita pintoja, sitä enemmän se näyttää.

  Kääntäen, tummat värit ovat aina jonkin verran vähentää, joten ne soveltuvat vain laajoilla alueilla elää. Kuitenkin ainakin se koskee aksentti taustakuva tummat värit. Ne voivat (ja pitäisi!) Käyttää alueilla epäsäännöllisiä, pitkänomainen muoto. Liisteriä yli tumma kapea seinä, voit tuoda sen visuaalisesti ja parantaa muoto huoneen.

  Monipuolinen ja melko hyvä ratkaisu suunnittelee olohuoneen seinät pastelliväreillä. On kuitenkin syytä heti otettava huomioon, että tähän pehmeyttä täytyy laimentaa sisäosiin ei näytä kovin tylsää. Tähän tehtävään täydellisesti selviytyä yhdistelmä kahdesta tai kolmesta eri sävyjä tai eroaminen kirkas aksentteja.

  Muista, että yhdistävät erilaisia ​​tapetti on yhdistettävä tyypin tai rakenne. Parasta olisi etsiä olohuoneessa samalla koriste tapetti tai taustaväri. Kontrastivärit auttavat myös korostamaan dynamiikkaa ja kirkkautta. Lisäksi yhä enemmän suosiota muunnos yhdistämällä tavanomaisia ​​tapetti ja kuva paneelit.

  Variantteja ja yhdistelmä mahdollisuuksia

  On olemassa paljon vaihtoehtoja, miten tehdä hyvä sisustus elää tapetoida se yhdistetään parhaiten. Tässä artikkelissa analysoi yhdistelmä tapetti liittämällä tavalla ja väri.

  Yhdistelmä menetelmä taustakuvan liittämällä

  Itse asiassa, yhdistää taustakuvan olohuoneessa, perusteella menetelmiä liittämiseen voi olla täysin erilainen. Voit vapaasti tapetoida ja vertikaalisesti että horisontaalisesti ja siksak - pääasia, että pidit ja sekoituksia.

  Kuitenkin klassinen sisustus erottaa nämä tavoilla:

  • vaaka- ja pystysuuntainen järjestely, ts liimaus menetelmä, jossa taustakuva eri väri / rakenne vaihtoehtoinen joko vaaka- tai pystysuunnassa. Pystysuora menetelmä on erittäin kätevä jakaa huoneen vyöhykkeisiin, ja vaaka-- luoda sisätilan tyyliin Provence;

 • lisätä - tämä menetelmä auttaa koristella seiniä, luoda erikokoisia teriä vastakkaisia ​​taustakuva. Voit tehdä liittää runko- ja saada todellista mestariteos klassinen muotoilu, ja tehdä niistä epätavallisia seinämaalaus tai maalaus seinällä - ne korostavat ainutlaatuisuutta modernia tyyliä sisustus;

 • aksentti seinät - menetelmä liittäminen tapetti, jossa erottuvan taustakuva päälle liitetään tietyt seinät huoneessa, joka suunnitellusti, pitäisi herättää huomiota. Tämä menetelmä mahdollistaa visuaalisesti muuttaa mitat tilaa piilottaa joitakin puutteita suunnittelussa. Yksi suosituimmista tavoista luoda yhdistelmän tapetti huoneessa.
 • Yhtä tärkeää on kyky löytää sopivin sävyjä tapetti. Valita oikea tapetti olohuoneessa, väriyhdistelmiä huolellisesti harkittu ja tasapainoinen.

  On olemassa tapoja yhdistää taustakuvan värin:

  • yhdistelmä sävyjä samaa väriä (Esim klassikoita ikuinen tila pysyy istuimet beigen ja ruskean Koska sävyjä samaa väriä, ne luoda rento, ylellinen ja hienostunut ilmapiiri.);

 • yhdistelmä pastelli eriväristä (Voidaan yhdistellä hyvin pehmeä, heikko pastellivärit värejä keskenään ja pelkää, että ne eivät näytä hyvältä yhdessä Johtuen siitä, että ne ovat niin läpinäkyviä, värit näyttävät hyvältä ja visuaalisesti laajentaa tilaa, jotta se olisi kevyt, ilmava.);

 • yhdistelmä komplementtivärit (Täydentävät kutsutaan väriä, jotka ovat väriympyrässä päinvastainen, eli ovat vastakkaisia ​​toisilleen, esimerkiksi punainen -. Vihreä, sininen - oranssi, keltainen -. Purple käyttivät samaa yhdistelmää pitäisi olla hyvin varovainen, koska et halua alkaen mellakka värejä huoneeseen alkoi satuttaa silmäni).
 • Kuten näette, yhdistelmä tapetti huoneessa - se ei ole niin vaikeaa, jos tiedät perus menetelmiä ja tekniikoita yhdistää. Inspiroidu, parantaa tietojaan ja luoda kaunein, mukava ja ainutlaatuinen sisustus, joka vain kertoo luovuutta.

  Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

  Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

  Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

  Yhdistämällä taustakuva hyvä tehdä Huoneistojen kosmeettinen korjaus. Huonekalut, verhot, erilaisia ​​lisävarusteita jo on. Tärkein tyyli ja tarkoitus huone, samoin kuin sen mitat ovat selvät. Tällöin tapetti auttaa kunnostaa sisätilojen ja korostavat, että suunniteltaessa.

  Monia arvokkaita ideoita yhdistää! Ei vain olohuoneeseen ansiosta odottamattoman päätöksen heti sen hankkii ainutlaatuisuus ja yksilöllisyys, niin myös mittasuhteet huone voidaan muuttaa. Yleensä yhdistelmä tapetti - hedelmällinen aihe luovuudelle, luulen. Varsinkin kun otetaan huomioon se, että tämä on mahdollista onnistuneesti yhdistää erilaisia ​​tapetti. Mennä käsitellä yksityiskohtaisesti tästä on kirjoitettu sivulla Miten pokleit tapetti makuuhuoneessa on kaksi lajia. Uskon, että ohjeita tässä artikkelissa voidaan soveltaa olohuoneeseen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin