Yhdiste LED nauhat

Miten liittää LED nauhat?

LED-nauhat syötetään vähittäiskaupan nauhojen muodossa, joiden pituus on 3 tai 5 metriä, kelataan puolalle. Ulkopäähän nauhan juotettu lyhyt johdot avulla, joka on helppo varmistaa tuotteen suorituskykyä ja muodostaa yhteyden virtalähteeseen. Mutta useimmin kotimaisen kysynnän välein paljon lyhyempiä, mikä vaatii rinnakkais- tai sarjaliitäntää keskenään. Saat lisätietoja yhteyden LED nauhat, tämä artikkeli kertoo.

Kytkentä liittimet

Helpoin tapa saada sähköinen kontakti kahden segmentin ilman juottamista on käyttää erityistä liitin led-nauhat. Se on muovia sovittimen, jotka on järjestetty molemmin puolin kosketustäplien kanssa leikkeet. Jotta yhdistää kaksi osaa toisiinsa edellyttää seuraavat vaiheet:

 • vapauttamaan teippi silikoni kalvon (jos läsnä) ja puhdistaa kevyesti kosketintäpliin reunalla sijaitseva led-nauhat;
 • aseta metallinen liitin johtopäätökset valmistettiin reuna ja snap leikkeen;
 • samoin, oikein päin, sijoittaa ja kytkeytyvät toinen segmentti.

Sarjakytkentä välillä LED nauha ei rajoittamaan liittimiä. Esimerkiksi, yhdellä puolella viiran voidaan kiinnittää virtalähteeseen. Mutta se on parempi valmis ottamaan liittimen etuna toisella puolella, joka on jo juotettu johdot. Myös kaupallisesti saatavilla liittimet monimutkaisempi muoto (kulmikas, T-muotoinen) on suunniteltu rinnankytkentä kolme tai useampia segmenttejä LED. Liittimien käyttö luotaessa LED-taustavalo mukainen silloin, kun se on tarpeen sähköisesti yhdistämään useita osia nauhoja, erityisesti suunnittelussa monimutkaisia ​​geometrisia muotoja. Työskennellä muoviliittimet helposti ja kätevästi, koska niiden avulla voit liittää jopa johtanut liimattu nauha. Ja kuitenkin tämä menetelmä toimii "elinehto" niille, jotka eivät halua tai eivät pysty juottaa.

Juotto - yksi tapa saada luotettava sähköinen kontakti (edellyttäen, että kyky käyttää kolvi ja on hyvä juote). Kaikki koukeroita tinning ja juottaminen LED nauhat voidaan lukea edellisessä artikkelissa. Tarkastellaan kahta tapaa kytkeä LED nauhat tällä menetelmällä.

Ensimmäisessä menetelmässä käytetään liitäntäjohto linkkinä kahden sivustoja. Päät lankojen pituuteen ja leikattu osa ja ludyat. Tinaus osa lyhenee pituus on enemmän kuin 5 mm. Tyynyt vapaa suojakalvon ja myös ludyat. Sitten johdot mukaisesti piiri juotetaan kosketuspinnat nauhan ja eristä.

Toisessa menetelmässä jäykkä liitos kahden pään LED nauhat. Hän vaati teipattu segmentin oli hieman lyhyempi kuin mitä hankkeen, ja sen pitäisi rakentaa. Tai jos haluat liittää sarjaan useita LED-nauhat eri valon väriä. Tässä tapauksessa, kosketustyynyt ja ludyat leikattu segmentit niin, että ne pysyvät juote pisaroita. Sitten reunat juotetaan, sovelletaan toisiinsa ja samanaikaisesti juottaminen lyhyt lyhyt kosketus vastaavat johtimet. Se on tarpeeksi juottaa läsnä tinatut. Piilottaa ja suojata juottaminen paikka, vaatteet kutistua putken sitä.

Kaikkien menetelmien telakka LED nauhat on etunsa ja haittansa. Se etu, että irrotettava nivelten - sen yksinkertaisuus ja esteettinen muoto. Lisäksi ergonomian, liittimet ovat myös luonnostaan ​​liikkuvuutta. Tämä tarkoittaa, että voit olla yhteydessä toisiinsa, vaikka ne alueet, jotka ovat jo kiinnitetty työtasolle.

Ainoa haittapuoli tässä yhteydessä - on hinta. Kustannukset liittimen kaksi tappia (yksivärinen led-nauhat) on noin 20p, ja 4 koskettimet (RGB led-nauhat.) - 30R. Monimutkaisemmat muutokset ovat jopa kalliimpia. Lisäksi ei jokainen kylä voi vapaasti ostaa tarkoitettuihin liitäntöihin.

Etujen joukossa liittyä juottamalla voidaan erottaa edullisia ja kyky lisätä lankojen minkä tahansa pituisia, minkä jälkeen asennus LED-liuska missä tahansa kulmassa. Haittana on hinta aikaa ja juottamiseen taidot.

Näiden tietojen perusteella, kullekin henkilölle on valita, mitä on parempi: kallista, mutta kätevä liitin tai halpaa, mutta se vaatii työtä ja juottamiseen taidot.

1

Kussakin tapauksessa on oma koukero. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla välttää ongelmia yhteyden LED nauhat:

 1. ei pitäisi lisätä LED-liuska kokonaispituus on enemmän kuin 5 m. Muuten kauimpana virtalähde LED riittävän kirkkauden.
 2. Ennen koota sähköisen piirin, joka koostuu useista RGB-nauhat, RGB-ohjain ja 12V virtalähde, sinun pitäisi ensin oppia oikea sisällyttämisestä järjestelmiä. Oikealla on kytketty RGB LED nauhat kirjoitettu yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.
 3. Käyttö Cheap liittimet voivat olla huono nipin paikoilleen ja sen seurauksena aiheuttaa välkyntä ja sukupuuttoon LEDit.
 4. Välttää oikosulku kaikki juotosliitosten on eristettävä. On parempi soveltaa lämpökutistuva putki tai käyttää sulateliimaa.

Miten yhdistää LED nauhat

Kynnyksellä LED-lamput on mahdollisuus tehdä kevyt rekisteröinnin asuntoja ja taloja vaihtelivat. Ja kun keksi joustavan nauhan kiinni nämä pienet LED jotka voivat syttyä eri värejä, ja jopa vähitellen muuttaa väriä, se kestää vain fantasia: yhdistää LED nauhat - yksinkertainen asia. Kun teet toiminnan uudelleen helposti.

LED nauhat tulevat yhdellä värillä ja Universal - muuttaa väriä kaukosäätimellä

Ennen kuin kytket LED nauhat on ymmärtää niiden näkemyksiä ja merkintöjä. Joten et voi mennä vikaan valinta virtalähteen ja tarkasti laskea tarvittavat valovoima, pituus nauhan, ja muut parametrit.

Olet ehkä huomannut, että LED-nauhat eroavat tyypin hehku. Ne ovat:

 • Yksivärinen. Kerätä elementti SMD, antaa tietty väri. Merkintä osoittaa alkuperäisen Englanti-värillinen kirjoitus:
  • LED-W-SMD - valkoinen (voidaan sävyttää sininen tai keltainen, jota kutsutaan myös lämmin tai kylmä valo)
  • LED-R-SMD - punainen,
  • LED-B-SMD - sininen,
  • LED-G-SMD - vihreä.
 • Universal. Merkitty RGB - antaa eri sävyjä riippuen käskyn kauko-ohjaimesta. Yhdessä ohjaimen kanssa ja kaukosäädin.

Eniten kysynnän sisävalaistus kaistale tavallista - mono - kiteitä. Jatkuva muutos värejä on liian ärsyttävää, ei rentoutua. Se - valaistus, eikä valaistus. Koska yleinen teippiä käytetään luoda mainontaan, taustavalo autojen - jos se on tarpeen kiinnittää huomiota. Sisätilojen käytetään pääasiassa SMD nauhat.

Koska toiminnan LED nauhat on laaja, ja suojan on erilainen. Kuiville huoneita ovat yleensä auki - ilman suojaavaa kerrosta. On vesitiivis - voidaan käyttää kosteissa tiloissa - kylpyhuoneessa esimerkiksi. Ne ovat täynnä lakkakerroksella. On toinenkin vaihtoehto - vedenkestävä. Ne ovat sinetöity tiiviiseen koteloon ja se voidaan asentaa suoraan vedessä - akvaario, lampi tai uima-altaalle. Niitä voidaan myös käyttää valaisemaan kadulle.

Sinetöity vyö valaisemiseksi akvaarioissa, tekolammet tai ryhmiin

Ulkoisen muotoilu on useimmiten käytetty autojen LED-liuska asetettiin läpinäkyvän polymeerin putki. Se suojaa paitsi kosteudelta, mutta myös mekaanisilta vaurioilta, mutta myös kustannukset niiden korkeampi.

Mitat LEDien, niiden kirkkaus ja tiheys

Käsittelemme koon. Jos otat useita nauhoja, voit nähdä, että ne on valmistettu LEDien erikokoisia. Lisäksi ne joskus sijoitetaan tiiviisti vierekkäin, joissakin - on aika hyvä matkan ja vielä nauha ledit kaksi riviä.

Suosituin koot LED

Mitat elementtien ulkoinen ero on helppoa, mutta miten ymmärtää se etiketissä. Mitat on esitetty kuvioissa, jotka erottuvat jälkeen kirjaimet, jotka osoittavat led-tyyppi. Esimerkiksi LED-R-SMD3528 (punainen) ja LED-RGB3528 (yleinen) kootun elementin koko on 3,5 * 2,8 mm, LED-G-SMD5050 (vihreä), ja LED-RGB5050 (yleinen) - 5,0 * 5,0 mm.

Tämä on - kaksi yleisintä, mutta on enemmän krupnye- 56 * 30 mm, ja on pienempiä - 20 * 20 mm.

Suurempi kidekoko, sitä suurempi on valon intensiteetti ne antavat. indikaattorit, kiteet yksivärinen:

 • koko 3,2 * 2,8 mm antaa valovirran 0,6 lm noin 2,2;
 • koko 5,0 * 5,0 mm - 2-8 lumenia.

Universal LEDit samat mitat ovat pienemmät intensiteetti: yhdessä tapauksessa kolme suljettu pieni kide eri värejä, koska luminesenssin intensiteetti ja RGB alla:

Kaikki arvot annetaan kiteiden ilman suojaavaa kerrosta. Jokin niistä vähentää valon voimakkuutta, ja se on otettava huomioon laskettaessa kirkkauden.

Yläpuolella oli noin kukin LED nauhalle ja nauhalle ne ovat paljon ja ne on järjestetty eri tiheydet, vastaavasti, voi antaa valoa eri voimakkuuden virtauksen. Vähimmäismäärä kiteitä metriä kohden - 30, korkein tiheys alueella - 120 kpl / m, kahteen riviin - 240 kpl / m.

Riippuen kiteiden lukumäärä ja vaihtelee koko valon intensiteetin ja sähkötehon kulutuksen. Laskennan helpottamiseksi tarvittavien valaistuksen voimakkuus ja sähköiset parametrit, tekniset tiedot taulukoitu.

TAULUKKO LED nauhat eri tiheyden omaavaa LEDit Sovitus

Taulukon mukaisesti, voimme määrittää, kuinka kauan tarvitaan valaisemaan nauhalle. Esimerkiksi haluat korostaa huoneessa, hehku keskimääräinen rasitus. Korvaa hehkulamput oltava kaksi 80 wattia. Se on tarpeen järjestää valovirta on noin 140 wattia (kaksi 80 watin lampun koskaan anna 160 W).

Jos tätä tarkoitusta varten toteuttaa SMD3528 kanssa merkkivaloja 120 kpl / m on noin 5 metriä nauhat (ryhtyä varaus 20%), SMD5050 tiheys Tilojen 60 kpl / m tarvitaan 4-4,5 metriä.

Yleensä LED nauhat metritavarana. Tehtaalta kyse rullat 5 metriä ja ei aina ole välttämätöntä pala tämä pituus. Koska on mahdollista katkaista tarvittava määrä: Application katkoviivoilla kuvan kanssa sakset. Tiukasti pitkin näitä linjoja, ja voidaan leikata.

LED nauha leikataan saksilla tiukasti-merkintä

Jos sakset ei ole maalattu, varmista, että sinulla pisteviivalla. Myös leikkauslinja voidaan määritellä läsnäolo kosketustyynyjen molemmin puolin linjan.

Kytkentä LED nauhat

Suurin osa LED nauhat virtansa 12V tai 24V. Jos yksi rivi kiteitä, teho, joka tarvitaan 12, jos kaksi niistä - 24. Sopiva mikä tahansa DC-lähde liikkeelle jännite: akun, virtalähde, akku, jne.

Johdotus nauha LED-virtapiiristä 220 kautta virtalähteen

Liittää nauhan kotiverkkoon 220, muunnin tai sovittimen (kutsutaan myös estää tai virtalähteet, sovittimet).

Äskettäin oli nauhoja, jotka voidaan kytkeä suoraan verkkoon 220 V. Ne ovat kaikki sinetöity muoviputkiin - 220 voltin tämä ei ole vitsi. Leikkaa myös suunnitteilla linjat on yhdistetty erityinen liittimen, joka johtimiin. Jonka liittimen ansiosta johto, jossa on sisäänrakennettu tasasuuntaajan (diodi silta ja on kondensaattori).

Yhdistäminen erityinen LED nauhat 220V

Tämä eroaa tavanomaisista nauha niin, että on olemassa pieniä alueita (20 kpl) ei ole kytketty sarjaan LEDit, ja rinnakkain, ja jopa niin, että diodit on suunnattu toisiaan kohti. Tällä tavalla saadaan tarvittava jännite 220 volttia tai niin. Vaihtovirta muunnetaan DC avulla diodisilta ja kondensaattorin aaltoilu sammunut.

Johdotus LED nauhat ilman virtalähdettä

Periaatteessa tällainen nauha voi noutaa tavallista, mutta täytyy huolehtia eristäminen: Touching elementit liitetty kotiverkkoon ilman sovitinta on täynnä vakavia seurauksia.

Miten liittää useita LED nauhat

Kukin hihnojen, riippuen käytettyjen moduulien ja elementtien lukumäärä metriä kohti, kuluttaa eri määrän virtaa. Keskimääräinen parametrit annetaan taulukossa. Tietäen kuinka kauan haluat asentaa taustavalon, voit valita sovittimen, joka voi antaa tarvittavan nykyisen.

Taulukko virrankulutuksen LED nauhat syötetään 12

Joskus vaadittu pituus nauhan yli 5 metriä - kun on tarpeen korostaa ympäri kehä huoneen. Vaikka virtalähde voi antaa tarvittavan virran, joka on kytketty sarjaan kaksi tai useampia viiden metrin nauha mahdotonta. Suurin sallittu pituus yksi haara - nämä ovat 5 metriä, jotka tulevat rullalle. Jos kasvattaa sitä, joka yhdistää toisen sekvenssin, polkuja pitkin ensimmäisen nauhan tulee ajankohtaiseksi, monta kertaa suurempi kuin arvioitua. Tämä johtaa nopeaan epäonnistumisen järjestelmän osat. Se saattaa jopa sulaa tiellä.

Jos virtalähteen kapasiteetti siten, että osa nauhat voidaan liittää siihen, kunkin vetolangan: rinnakkaisliitäntää piiri.

Miten liittää useita LED nauhat yhteen sovittimen

Tällaisessa tapauksessa se on kätevä virtalähde sijoitettu keskelle, esimerkiksi kulman, siitä - kahden nauhan molemmin puolin. Mutta se on usein halvempaa ostaa useita sovittimia alle tehokkaampi.

Yhdistäminen RGB nauha kautta ohjaimen

On kytketty sarjaan, ensimmäisen virtalähteen, säädin. Niiden välillä niitä yhdistää kaksi johdinta. Ohjaimesta 4 sijaitsee, on johtimet, jotka on kasvatettu vastaaviin kosketintäpliä RGB nauha.

Yhdistäminen RGB LED nauha kautta ohjaimen

Aivan kuten yksivärinen nauhat, ja tässä tapauksessa, maksimipituus yksi rivi - 5 metriä. Jos haluat suuri pituus, ohjaimesta lähtee kaksi nippua johdot 4 kpl kutakin, eli ne on kytketty rinnan. Johdinten pituuden voi olla erilainen, mutta tehokkaammin virtalähteeseen ja ohjain oli keskellä, ja kaksi kulkevat käsi kierteet taustavalo.

Liittäminen LED nauhat virtalähteeseen johdonmukainen. Koska kiinnitämme huomiota napaisuus: "+" vain sama napa, ja "-" - miinus.

Lopussa nauhan, joka tulee kiekon juotettu johdot. Jos hehku yksivärinen, kaksi johdinta - "+" ja "-", monivärinen 4 - yksi yhteinen "plus» (+ V) ja kolme väriä (R - punainen, G - vihreä, B - sininen).

pupiinat puhdasta

Mutta ei aina tarvitse 5 metriä pitkä pala. vaativat usein useammin. Leikkauslinjat päällystetty nauha.

leikkauslinja on LED-Strip

Kuvassa näkyy kummallakin puolella leikkauslinjan tyynyjä. Kummallakin nauha niiden allekirjoittamista, niin sekaisin kytkettäessä melko vaikea. Jotta se olisi vielä helpompaa, käytä johdot eri värejä. Joten se on selkeämpi ja et hämmentyä.

Liitä LED nauhat voidaan juottamattomille. Tästä on olemassa erityisiä liittimiä. Tämä on erityisesti suunniteltu laite - muovikoteloiden, jotka tarjoavat hyvän kosketuksen. On liittimet:

 • liitettäväksi nauha johtimet;
 • yhteyden kahden nauhoja.

Erityyppiset liittimiä

Se on hyvin yksinkertainen: avaa kansi, aseta nauha tai johtoja paljain päät. kansi suljetaan. Yhteys on valmis.

Menetelmä on hyvin yksinkertainen, mutta ei kovin luotettavia. Kosketin on vain painetta, ja jos hieman korkki on heikentynyt, ongelmat alkavat.

Jos on olemassa ainakin joitakin juottamista taitoja, se on parasta käyttää tätä menetelmää. Toimiakseen tarvitsevat juotin keskiteho, ohuella tai terävää kärkeä. Tarvitsevat hartsi tai vuon, ja tinaa tai juote.

Me puhdistaa eristettä lankojen päät, kierrä ne tiukaksi puristusside. Toteutettava lämmitetty juotin, lanka muurattiin hartsia, lämmittää sitä. Ottaa juotoskärjen hieman juote johdot lämmetä uudelleen. Ytimet on kiristettävä tina - zaludit. Tässä muodossa, johtimet helppo juottamalla.

Kuinka kytketään diodin nauha

Samoin proludit toivottavaa ja tyynyt: dip juottamalla hartsi lämpimälle alustalle. Varmista, että tina ole virrannut ulkopuolelle syistä. Toteutettava valmis lanka, laita se maahan, lämmetä juotin. Tina sulaa ja kiristä lanka. 10-20 sekunnin pitää langan paikoillaan (joskus se on helpompi pitää pihtejä tai pinseteillä - johdin on lämmitetty), hinaajalla. Hänen täytyy pitää kiinni. Samoin payaem kaikki tarvittavat johtimet.

RGB nauhat 4 johdolla, varmista, että sivusto ei ole liitetty aikaan juottamalla. Etäisyys hunaja kontakteja on hyvin pieni, pienin tahrat voi pilata koko asia. Edetä varovasti.

Katso prosessi juotos diodi videonauha. Sinun täytyy toistaa.

Erinomainen artikkeli, kiitos! Video on erityisen hyödyllinen. Päätin ottaa etenevän aallon, on erityinen ohjain tarvitaan, ja tavallista virtalähde on sopiva. Erittäin mielenkiintoinen vaikutus on valaista julkisivu talon.

Ei ole sarjaliitäntä täällä. Jos tarkastellaan, miten LEDit on järjestetty nauhan, ne ovat kaikki kytketty rinnakkain. Miksi on tarpeen yhdistää kaksi kappaletta erikseen, jos yksi on jo 5 metriä - on seurata ole poplavilis johtuen virran kulun niitä.

Itsenäisenä kytkeä LED nauhat?

Kytkeä LED nauhat, on tarpeen, ensinnäkin päättää asennustavasta. Muun muassa ohjain voi lisäksi olla tarpeen.

Mitä työkaluja ja tarvikkeita, ne voivat olla seuraavat:

 1. Jos työskentelet kanssa yksivärinen nauha, jotain muuta kuin itse, tulee AC tasasuuntaaja, jonka lähtö on asennettu suodatin kondensaattori.
 2. Työskennellä RGB - mallit tarvitsevat erityistä laitteita. Tässä se on tarpeen valita oikea virtalähde, ja ohjain, joka on tarpeen tietää sähkön tarvetta ja indeksi tavaroiden tarjonnan.

Jos aiot tehdä ei ole lineaarinen valaistus ja luoda geometrinen muoto, se on tarpeen leikata nauhan, ja koska hänen teoksia. Joissakin tapauksissa tällaiseen työhön tarvitsevat juotin.

Asennusta LED nauhat kulunut oikein, ja mikä tärkeintä - tuotti halutun tuloksen, on tarpeen tietää joitakin vivahteita:

 1. Pituus. Valita oikea rulla, ystävällisesti poistaa vaihtoehtoja, joissa LED-valaistus on pakollinen. Koska tällainen nauha voidaan jakaa osiin, se auttaa laskea juoksevuus. Mutta on syytä muistaa, että leikkaus voidaan suorittaa ei ole missään, vaan ainoastaan ​​silloin kun on täynnä.
 2. Päin. Tämä on tärkeää, koska LED-tuotteet ovat puolijohdelaitteita. Mutta jos napaisuus on väärä, diodi yksinkertaisesti syty, mutta itse he eivät pilaannu. Siksi on tarpeen vain vahvistaa tässä vaiheessa.
 3. Leikkaamiseen. Standard kelan pituus on 5 metriä, mutta harvoin käyttää sitä kokonaisuudessaan, erityisesti kotona. Joten tässä tapauksessa sinun tulee jakaa se erillistä segmenttiä. Tällainen toiminta voidaan tehdä erityinen merkki, muuten voit vahingoittaa piiri LED - lamput, minkä vuoksi ne eivät yksinkertaisesti syty.
 4. Yhdistä. Kytkeä 2 erillistä segmenttiä käyttäen juotin. Tätä tarkoitusta varten, kunkin alueen razrezochnogo pisteviiva on leukalappuihin. Ennen asian piikki, ne puhdistetaan ja tinattu. Yhdisteitä, tällaisia ​​kohtia on käytettävä langan halkaisija ei ole suurempi kuin 0,5 mm.
 5. Pike. Jos nauha on käytetty, mikä tarkoittaa sitä, hitsaus- koskettimien, ennen kuin työ-sivuston niiden ennalta puhdistaa silikonipinnoite. Vasta sitten voit käyttää juotin.

Kaikki nämä tekijät ovat tärkeässä asemassa yhdistäessään LED tuotteita, joten niiden laatua suorituskykyä ja lopputulos riippuu. Esimerkiksi jos ei kokonaan poistaa silikoni pinnoitetta sivustoja, johdot eivät pysty täysin vahvistamaan paikoilleen. Tai, jos et noudata napaisuus, diodit syttyvät. Niin, se on välttämätöntä suorittaa työ uudelleen.

Ennen kuin ryhdyt asennuksen LED nauha, pitäisi tietää, että jokainen vaativat valaisuvoiman. Tämä asetus vaikuttaa merkkivaloja, joka oli 1 metri. Näin ollen niitä lisää, sitä enemmän tarvitaan energiaa.

yhteys yksivärinen nauhat

Kytkeä yksivärinen nauha, toimi seuraavasti:

 1. Jos on tarvetta, ensimmäinen nauha on jaettu osiin. Nauhalla on merkkejä, jotka osoittavat sallitulla osiin. Jos he eivät noudata, se voi vahingoittua. Sen vuoksi on tarpeen etukäteen mitata pinta-ala, joka tarvitaan valoa.
 2. Sen jälkeen, kun aihio voidaan valmistaa, ne luovutettiin väärälle puolelle, joten oli tilaisuus poistaa pinnoitteen liima pohja. Poistaa vain ensimmäinen 2 cm, ja samassa paikassa liima-kerros poistetaan.
 3. Seuraavaksi on asennus liittimen. Tämän venytetty yhteyksiä, ja nauhan pää työnnetään tuloksena yhteys. Tämän jälkeen reunat sulkea kannella.
 4. On tärkeää tarkistaa napaisuus, mitä ammattilaiset tarvitse olla sama molemmille puolille liitintä. Ennen tuotteen saattamista, se on tutkittava vahvuus yhdisteitä.
 5. Seuraava edetä sähköliitokset (220). Ensinnäkin valita paikka yhteyden, koska pistoke olla mahdollisimman lähellä. Sen jälkeen, jatka kaapelin katkaisemiseksi. Reunat ovat riisuttu eristys ja juotettu yhteen. Nivelten tulee olla lämpökutistuvia putkeen, joka myös kuumennetaan kolvi.
 6. Seuraava askel yhdiste on virtalähde ja LED-nauhat. On 2 vaihtoehtoa - juottaa johdot suoraan tuotteeseen tai käyttää liitintä. Missään tapauksessa ei voida ylikuumenemisen, joten juotin lämpötila on laskettava erittäin huolellisesti. Optimaalinen arvo - enintään 200 - 250 astetta.

RGB-yhteys nauha

Sikäli kuin yhteyden RGB-nauha, tässä liitäntäkaaviosta on oleellisesti samanlainen kuin asennuksen yksivärinen. MUTTA! Jos et käytä ohjaimen, menetät mahdollisuuden väritehosteen. Näin ollen, tällainen laite on asennettu ero virtalähteen ja itse tuote, kytkemällä punainen ja musta viirayksikkö siihen.

Samalla, voit asettaa automaattisen säädön värien ja kirkkauden valaistus. Avulla kauko-ohjaus, on antaa ohjelman muutos intensiteetti valaistuksen ja sisällyttämistä vuorotellen valot. Tätä vaihtoehtoa käytetään usein viihdettä laitoksissa.

RGB rinnankytkentä kaksi nauhat

Jos on tarvetta liittää useampaan kuin yhteen RGB nauha, kannattaa käyttää rinnakkain johtoja. Mutta on syytä huolehtia vahvistimia. Tämä laite on yhdistetty ensimmäisen segmentin, ja sitten menee vuorotellen kytkeä kunkin seuraavan elementin.

Kuten virtalähde, koko piiri voidaan kytkeä virtalähteeseen. Vain tässä tapauksessa, laite jonkin verran enemmän virtaa, joten se on suurempi jännite ..

Sen pitäisi sanoa, että moderni valmistajat LED-nauhat ovat yleensä niputtaa niiden tuotteita sopiva malli ja ohjaimen virtalähde. Ja tämä on puhumattakaan siitä, että on olemassa suoja virheellisen sovituksen napaisuuksissa. Siksi murehtia ei voi itsenäisesti luoda LED-valaistus, se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä ennen ostamista, esittää kysymyksiä kuten konsultti.

Sähkövirta syötetään LEDit erityisellä laitteella - virtalähde. Perustavoitteensa parametri on jännite ja teho. Voit tehdä tämän, sinun on tiedettävä suorituskykyä teippiä käytetään laitteen saa työskennellä vain 80% siitä voimaa, muuten se nopeasti tulee arvoton. Siksi virtalähde on aina lähteä.

Kytkeä virtalähde ja käytetyn nauhan kytketty rinnakkain, eikä peräkkäin. Työ itsessään on seuraava:

 1. Sammuttaa valon.
 2. Held lanka strippaus, pre-määritetään missä syöttöyksikköön (AC IN, INPUT, AS L, AC N) ja ulostulo (DC OUT, OUTPUT, V +, V-)..
 3. Yhteyksistä LED nauhat asennettu jännitteensyöttöjohtimet.
 4. sen jälkeen held kaapelin eriste - kanava.

Estää ja nauha toimivat hyvin keskenään, muistaa muutamia sääntöjä:

 1. Valitsemalla blokki, sinun täytyy olla kiinnostunut sen kosteudenkesto.
 2. Laitetta ei ylikuumene (Yli 50 astetta), mikä tarkoittaa, että se sijaitsee kaukana lämmityslaitteita.
 3. laitteen ympärillä on oltava vähintään 20 cm tilaa, jotta se voidaan jäähdyttää.
 4. Jos käytät samanaikaisesti useita lähteitä, ne on sijoitettu välimatkan päässä toisistaan ​​15-20 cm.
 5. Vaikka lohko on korkea vlagosoprotivlyaemostyu, pitäisi olla mahdollista suojata vedeltä pidätysalueita.
 6. Älä asenna laitetta verkkovirtalaturilla himmennin 220 wattia.

Kaikki nämä suositukset eivät ainoa oikea asennus, mutta myös sujuvaa toimintaa LED-valaistus.

Virheet voivat olla seuraavien suuntaviivojen:

 1. Jos haluat liittää enemmän kuin 1 nauha, sinun täytyy käyttää rinnakkaisliitäntää, eikä vastaa. Siten, kunkin peräkkäisen segmentin on vähemmän kirkkaasti valaistu, koska tässä tapauksessa lisääntyneen resistenssin.
 2. Jos napaisuuden, merkkivalot eivät pala. Se ei ole pelottavaa, koska se on yksinkertaisesti oikealle puolelle ja vertailla peitto on.
 3. Sekava sisäänmenon ja ulostulon virtalähde, Se voidaan saavuttaa se, että hän yksinkertaisesti poltetaan. Siksi ei pitäisi olla erityisen varovainen.
 4. Työskennellessään nauha, älä taivuta. Jos tarvitset tilaa, niin tämä paikka ei saa olla elektronisia komponentteja. Lisäksi prosessissa, ei missään tapauksessa voi käyttää fyysistä painetta itse diodit.
 5. Kun työ liittyy juottamiseen, sen pinnan kanssa ei saa ylittää 10 sekuntia, muuten elementit voivat vaurioitua.

Helppokäyttöisyys, nämä lamput tuotetaan taipuisia liuskoja, keskimääräinen pituus on 5 metriä. Kuitenkin, jos halutaan, laajennus, joka on kokoa voidaan turvallisesti lisätä.

Tarkoituksesta riippuen, LED nauhat voi olla:

 1. yksivärinen - punainen, sininen, keltainen, vihreä tai vain valkoista.
 2. monivärinen - on laajempi väripaletti, ja kaikki valot palavat samanaikaisesti.

Viimeaikaiset artikkelit tarvitsevat erityisen kaukosäädin, joka voi säätää valon.

Myös LED-nauhat ovat muita luokituksia:

 1. LED-tyyppinen -SMD 3028 ja SMD 5050.
 2. tiheys sijainti nauhalla sipulit - 30, 60, 120, 240 LED 1 metri.
 3. teho - 7,2 W 28,8 W per 1 metri.
 4. Väri.
 5. Mukaan vedenkestäviä - P 20, IP 65 tai IP 68.

Tähän mennessä on olemassa monenlaisia ​​LED tuotteet laitteissa. Mutta ne ovat yksi ja sama - LEDit sijaitsevat teipillä, jotka ovat toisiinsa virrallista polkuja. Tällaisen valaisimen työtä, se on edelleen varustettu diodit ja transistorit.

Hankkia teippirulla voi olla 5 metriä, ja sitten se leikataan aihioita mittaiseksi. MUTTA! Tässä se on otettava huomioon aika, että kullakin segmentillä on rajansa. Tyypillisesti valmistajat merkitä pilkullinen leikkaus paikka.

Näin ollen, sen sijaan, että 5 metriä voi kytkeä kädet monta kappaletta 5 cm: n pituinen, jossa kunkin segmentin on läsnä 3 LEDit 1 ja rajoittamalla transistorin. Kääntöpuolella on varustettu kaksipuolinen teippi, joka yksinkertaistaa asennusta. Tarvittaessa voit valita malli, jossa LEDit sijaitsevat ole 1-sarjan ja kerran 4. Tämä vaikuttaa suoraan voimakkuutta valaistuksen.

KACH bändi on oma merkintä, joka osoittaa leveys ja korkeus parametrit. Esimerkiksi, SMD3028 - 3,0 - leveys, 2,8 - korkeus.

Valaistuksen ohjaukseen, asennuksen aikana, nauha on kytketty virtalähteeseen, ja jos käytät RGB-tuotetta, niin on tarvetta, ja ohjain. Tämä laite ei vain sytyttäminen ja sammuttaminen, mutta myös auttaa säätelemään väri lamput ja niiden voimakkuutta.

 • Internet Journal of Alternative Energy © Kaikki oikeudet pidätetään.

  1