yaytsy faberzhe

ryhmä

tiedotus

Joukkue perustettiin vuonna 2003 kaupungin Orel, ja on tällä hetkellä neljä vinyylilevyjen niiden diskografia. Album "provokaatio" on julkaistiin legendaarisella Venäjän Moroz Recordsille.

Lisäksi myyntiä löytyy virallisia MP3-kokoelma kappaleita ensimmäisestä kolme albumia.

yaytsy faberzhe

Soivan kappaleen on kielletty tässä maassa () pyynnöstä tekijänoikeuksien haltijoiden.

Raitojen kuunteleminen tässä maassa () on kiellettyä pyynnöstä tekijänoikeuksien haltijoiden.

Pelaa ja lataaminen kappaleita zaycev.net on kielletty tässä maassa () pyynnöstä tekijänoikeuksien haltijoiden.

Kuunnella ja ladata kappaleita zaycev.net tässä maassa () on kiellettyä pyynnöstä tekijänoikeuksien haltijoiden.

Copyright © Zaycev Media Group Ltd., 2004-2014

Fabergén pääsiäismunat

Ajatus tällaisesta ryhmästä tuli samanaikaisesti kahteen hankkeeseen osallistuneita, pelaavat ryhmässä tähän päivään. Yksi heistä oli kirjoittanut nimen Nils (laulu, sanoitukset), toinen - Guchok (rummut).

Se tapahtui keväällä 2003. Perusvaatimus, joka erottaa ryhmä muilta, on käyttää puhaltimia (sarvet) yhdistettynä tekstien eksentrinen ja hullu näyttää.

1

Ensimmäinen kollektiivinen rakenne sisältää: Niels, Guchok, Kostik (kitara) Hind (basso) Artyom "Paspartu '(putki) riekaleiksi (fagotti), Bondar (käänteisiä) Letov (horn). Mutta tämä ryhmä henkilökunta ei tarvitse toistaa yksittäisen konsertin: Letov lähti omasta aloitteestaan, ja palvelija valitettavasti pian lähti Moskova (kirjoilla haittoja), ja syyskuussa oli otettava uusi basisti. Heistä tuli vanha ystävä Guchkov ja Peter Kostik, jotka nyt pelaa "munat".

Lokakuussa ensimmäinen konsertti annettiin. Se oli Orel filharmonikkojen palkintojenjakotilaisuudessa joidenkin web-suunnittelijat. Yleisö oli sopiva ja vastasi verkkaisesti. Vasta kun Niels kumosi jalka joitakin mainonnan seistä, ihmiset sekoita, mutta se oli jo loppuun konsertin.

Tammikuussa 2004 jälkeen pahin dyneksi harjoituksissa Kostya lopetti pelaamisen bändissä. Sen sijaan se tuli Dan, loput pysyvä gitOristom "munat" toistaiseksi. Samoihin aikoihin Ryhmä tuli Kozhara (pasuuna), Jean-Paul (trumpetti) ja Sasha (tuuba), joka soitti heidän kanssaan muutaman puheita ja jätti bändin toukokuussa.

Seuraavana konsertti oli suorituskykyä jossain punk istuntoja Orel talossa ammattiliittojen lopussa tammikuussa. Tänä iltana mieleenpainuva huono ääni ja väkijoukkoja nechosannyh likainen punkkarit. Tämän jälkeen konsertti ryhmä tapaa Igor Pavlovich Belonozhko, joka ystävällisesti tarjosi heille palvelujaan ääniteknikkona.

Keväällä 2004 "yaytsy" antoi muutama "kamarimusiikin" konsertteja: kaksi kellarissa vanha avaruusaluksen "Jubilee" (yksi niistä, joiden Moskovan «Clown pallo») ja yksi salissa taidekoulussa. Samalla alettiin ensimmäisen albumin "Jamaikan susia."

Huhtikuussa ryhmä kehotti Orel rockfestivaali «Rock-puolella». Suuri halu pelata siellä, kukaan ei ollut, mutta järjestäjät jotenkin sovittua. "Festival" oli kahden päivän, ja "yaytsy" tulisi toimia lopussa toisen päivän. Ihmiset eivät kuluta, haluavat nähdä kaiken. Mutta puheessa jossain käsityöläinen hän alkoi järjestelmällisesti poista laite, ensimmäinen näyttö, ja sitten kaikki muu. Apotheosis terästynnyrissä ääniä ja sarvet (ne eivät ole vammaisia;))) sekoitettuna fanit kuoro, huutaa kappaleita sijaan Niels.

Kesällä Passepartout lähti bändistä, joka pian tulee Andrei (baritoni saksofoni).

: August 15 "yaytsy" pelata Livny (tämä on alueellinen keskus Orelin alue) festivaalin muistin Tsoi. Itse asiassa se oli heidän konsertti koska keikan jälkeen seuraa niitä ydinosa poltettu ja "Festival" kesti neljännes voima.

Syksyllä "munia" vasen Tuhoaa ja Cooper, Kozhara ja lähti Moskovaan. Samalla tuli Stas "PTEN" (pasuuna) ja Alevtina (alttosaksofoni).

Syyskuussa se oli valmis ja sekoittaa albumin. Esityksessä käytiin 14. lokakuuta Eagle seuran «äärimmäisissä». Tähän konserttiin, "yaytsy" sai erityistä palkinnon "Komsomolskaja Pravda" in nimitys "Paras maila konsertti 2004".

Marraskuussa joukkue pelasi kepponen puolueen Orel, "salaisuus", joulukuussa - on "Ocean Dreams." 30 tammikuu 2005 in "äärimmäisissä 'Club järjesti konsertin Moskovan ryhmä" gateway ". Helmikuu 6 "yaytsy" pelataan Moskovassa "Parabare» kanssa «Necondition». Maaliskuussa - Orel «Extrime» kanssa «Distemper». Huhtikuu 9 Team pelasi "Parabare" Moskovan «ClockWorkTimes». 16 huhtikuu - suorituskykyä Brjanskin "Solaris" kanssa "Pürgen" Brjanskin ja punkkarit. 24 huhtikuu - konsertti "Parabare» kanssa «Necondition». 20 toukokuu - suorituskykyä Orel TK "Salute" kanssa "Distemper". 10 kesäkuu - jälleen Bryansk (Club "Akvaario").

Kesällä Moskovassa jättää Jean-Paul, Andrew ja Alevtina. Ryhmän palaa Passepartout, ja syksyllä tulee Dima (tenorisaksofoni). : August 27 "yaytsy" pelasi kaksi konserttia. Ensimmäinen - Orel festivaali alternative, toinen - in Brjanskin Freakshow.

: September 25 joukkue esiintyy "M-2" Moskova seuran Ska-festivaalin «Mail tekijät» ja «Havana Club».

Lokakuussa "yaytsy" ilmestyy kaksi hool party 1 päivään lokakuuta Orel ( "salaisuus", sekä «Clown pallo»), 8. lokakuuta vuonna Bryansk ( "Solaris" yhdessä saksalaisen «Moscowska»). 30 lokakuu - Konsertti Orel "Salute" kanssa "Distemper". : November 30 "yaytsy" soitti "Mathis" in Zheleznogorsk Club. 14 tammikuu - suorituskykyä Moskovassa «Musta Valkoinen »kanssa«Necondition». 22. - konsertti klubilla "Relax" on Duprovkan.

Tässä vaiheessa ryhmässä 8 henkilöä: Niels (laulu), Guchok (rummut), Dan (kitara), Pete (basso, taustalaulu), Stas "PTEN" (pasuuna), Jean-Paul (trumpetti), Dima (saksofoni ) Paspartu (putki). Tietenkin yhdeksäs ryhmän jäsen voidaan katsoa Belonozhko Igor, joka ratsastaa kanssa "munia" kaikesta päätellen missä tahansa muualla.

On huomionarvoista, että Zaporozhye (Ukraina), vuonna 1995 on ryhmä, jolla on sama nimi. Zaporozhye kaimansa vuonna 90-luvun lopulla tunnettiin kaukana rajojen kotikaupunkinsa. Joten bändi voitti kansainvälisen rockfestivaali Oberhausen (Saksa) ja pelannut muissa kansainvälisissä tapahtumissa, kiersi Ukrainassa ja Venäjällä. 90-luvun lopulla bändi niin tunnettu kaupungissa ja sen ulkopuolella, että konsertin aikataulu oli täynnä kapasiteetin, ja itse ryhmää vakavasti työtä omasta, ja ilman että suorituskykyisiä tasolla, ja pyysi uutta pysyvää muusikoita. ja vuonna 2001 se jaettiin ryhmä "Faberge" ja toinen joukkue on jo vajonnut unohduksiin ..

1