Yak zrobiti paperia schos tsіkave

Tavarat, paperista omin käsin

Meidän aikanamme, paperi on kaikkein halpa ja saatavilla materiaalia. Mitä voidaan tehdä paperia käsilläsi? Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on tietenkin kortin.

Postikortti omin käsin

Luova rakkaudella

Postikortti kauan sitten tuli satelliitin tahansa lahja juhla, ja joissakin tapauksissa ja hieno riippumaton lahja. Silmiinpistävä esimerkki - ystävänpäivä. Rakentaminen paperi tai kartonki, eri värejä, sakset, liimaa - vähintään joukon työkaluja, joita se tarvitsee. Helpoin vaihtoehto - kääntää levyn kahtia ja koristele applique. Kurssi voi mennä mitä tahansa koriste materiaalia: kankaan, pitsi, kuminauhoja, napit, ja niin edelleen. Mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Jos sinulla on lapsi - liittää sen tähän työhön, hän on iloinen. Hieman kärsivällisyyttä ja voit saada suuri tekijän työtä.

Kaksi kerrosta paperia, voit tehdä kolmiulotteisia postikortti. Tätä tarkoitusta varten, sisempi kerros kuvioidaan tietyllä tavalla ja leikattu pitkin ääriviivoja. Käyttäen peliä kaksi väriä, saat täältä ovat ihania postikortteja.

Esimerkkejä tilavuuden postikortit

1

Kortit tekemät teitä, jätä lämpimin muistoja sinulle

Engineering koristeluun kortteja käytetään laajalti eri muodossa paperi veneet - scrapbooking.

scrapbooking - valmistaja henkilökohtaiseen tai perheen valokuva-albumeita, omistettu tapauksessa: häät, syntymäpäivä, matkailu, joka tapauksessa puhua jossa voi käyttää Renja. Scrapbooking on pitkään ylittänyt valokuva-albumit, ja tänään tämä tekniikka koristeltu eri asioita: laatikot, pakkaus, kuvia, kalentereita.

Lapset valokuva-albumi

Huolimatta siitä, että tarvittavat materiaalit tämän jännittävän luokan voi ostaa erikoisliikettä, verkko on paljon reseptejä, miten tehdä erikoispaperia scrapbooking tai koristeluun itse. Erityisesti paperi on valmistettu sanomalehdistä, käärepaperit, laatikot hajuvettä tai jopa ulos muna, johon on lisätty yrttejä, langat, paljetteja tai konfetti.

Kuten scrapbooking ja kortteja korujen käyttää polubusinki, nauhat, punos ja pitsiä. Lisäksi, käytetty koristeluun valmistetun paperin tekniikka Pergamano ja quilling

Pergamano - koneet leimaamalla pergamenttipaperille. Työkalut onnistuneesti korvata perinteisen pin kanssa pyöreä kärki tai virkkuukoukun. Manikyyri Myotis sama tappi hyödyllistä tehdä reikiä. Ja vanha tietokone matto suorittaa toiminnon substraatin. Kärsivällisyyttä ja mielikuvitus auttaa luomaan taideteoksen.

Pergamano keksi nunnat Euroopassa keskiajalla. Joten ne on valmistettu Pyhä Raamattu sivun.

Uskotaan, että ne ovat ensimmäinen, joka käyttää eri tekniikalla - quilling: se on valmistuksen alalla sovelluksissa kierretty ohuiden nauhojen paperia. Nunnia on kierretty ohut paperi kulta raidat reunat sulka ja tuloksena kierre koristella kirjoja, medaljongit, muotoilu kuvakkeet. Tänään quilling velho käytetään laajalti sen sisustus ja sisustus.

Pergamano "vastasyntynyt!"

Yksinkertaisin elementit Quilling voimaa hallita jopa lapsi peruskoulun iässä. Tämä toiminta auttaa kehittämään luovuutta ja mielikuvitusta lapsesi.

Eri sovelluksiin paperia

Bee sisustus

Origami muodossa hakemuksen

origami Sitä kutsutaan taidetta koko arkin, koska klassinen tekniikka kielletään paitsi leikata levyt, mutta edes hänen liikarasitukseen. He nauttivat tekevät taitto lukuja paperia, tämä harjoitus auttaa nostamaan lasta kovaa työtä, sitkeyttä ja luovuutta. Kanssa origami, et voi vain pitää hauskaa, mutta myös luoda ihana asia sisustukseen esimerkiksi lastenhuoneessa.

Tyyli yksityiskohdissa

Perhoset valkoinen paperi

Suuri värikäs perhonen tuuletin

Voit koristella paperituotteet kattokruunu kattoon

Koristeet paperia varten

Voit tehdä fani koruja lahjaksi tai värjättyä

Värit sisäosan aaltopaperituote

Rascherchivaem, leikata ja pyöristää.

Kukka lahjana aaltopaperia

Käsityöt sanomalehdistä

Paperi voidaan tehdä omin käsin ei vain söpö rihkamaa, mutta myös erittäin hyödyllinen jokapäiväisessä elämässä asioita. Jokaisessa talossa on nippu vanhoja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Siirrämme kasvavan pinon paikasta toiseen, kaapissa, parveke, autotalli, kunnes lopulta uskaltaa viedä kaikki jutut roskakoriin. Sillä välin, täältä voit luoda tällaisia ​​ihmeitä vanhoja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä.

Tuotteet on valmistettu sanomalehden putkien kierretty erityisellä tavalla ja maalattu akryylimaalilla, ei voida erottaa kudotut paju tuotteita.

Arkkua sanomalehden

Ostoksia sanomalehden

Taloa eläimille

Talon lapsille

Lasten huonekalut peli

moottoripyörä pahvi

Kokeilla jotain tekemistä lapsen ja hänen sielunsa jäävät ikuisesti hyviä muistoja tapahtuman.

Tavarat, paperista kädet: 8 satunnaisia ​​ideoita lapsille

Tavarat, paperista voidaan tuottaa sekä itseltään myytävänä nykypäivän kouluissa ja esikouluissa kiinnittää paljon huomiota työhön paperilla. Ja lapset, ja koululaisten rakastavat luoda alkuperäisen tavarat, paperista. Työskentely hänen kanssaan, lapsi kehittyy mielikuvitustaan, oppia ajattelemaan luovasti, lisäksi kehittää hienomotoriikka sormien.

Alkuperäinen tavarat, paperista kädet: järjestelmä ja malleja

Yksinkertainen kolmiulotteinen laatikot lahjoja tai tilavuuden numeroita voi tehdä omin käsin, Piirrä pala paperia. Monet käsitöitä käytännössä mahdotonta säätää ilman järjestelmiä. Tarkoitettujen mallien avulla voit luoda monimutkaisia ​​kolmiulotteisia väärentäminen värillistä paperia tai kartonkia. Kaunis rihkamaa, huonekaluja ulkoasuja ja paljon muuta - valtaa tahansa amatööri luovuutta.

Kaaviot ja malleja luoda paperiaskarteluun voi ostaa Internetissä tai osta käsitöitä

Voit tehdä tämän, sinun täytyy löytää Internetistä, kuten online-mestareiden maa, haluamaasi malliin. Eläimet, linnut, leluja - kaikki voidaan luoda valmiiksi suunniteltuja malleja ja kaavioita.

Kukin malli mukana opetusta, johon täytyy kerätä käsitöitä. Template tarvitse ladata, tulostaa, leikkaa ääriviivat luku. Jokaisena kuva malliin arvotaan pisteviivoilla, jonka pitäisi taipua malli. Valmis liima mallia liimaa.

Light käsityöt paperista vauvoille

Lapset ovat kiinnostuneita paperin lapsuudesta. Istuttaa rakkaus luovuutta, vanhemmat saavat osallistua lapsen luoda lukuisia voimapaperi. Voit tehdä kaunis kirkas käsitöitä lintu, jossa lapsi voi pelata tai käyttää sitä makuuhuoneeseen sisustus.

Yksinkertainen lintu tehty pahvista:

 1. Mallista leikata muotoon lintuja, piirtää nokka, höyhenet, häntää.
 2. Neliön arkki värillinen paperi taitettu harmonikan.
 3. Tee reikä se ja kiinnitä läpät.

Tuotteet valmistetaan paperia muodossa kilpikonna on hyvin lapsille

Jos leikkaat muutamia lintuja, voit tehdä Kiinan tuuli Fengshui. Linnut roikkuu puutikun, kuten käsitöitä voi varastaa sisäänkäynnin lastentarha.

Työt veistos saa suorittaa aikuisten tai niiden lähellä valvontaa!

Työskenneltyään paperilla lapsi olisi vahvistettava kaikki työkalut laatikossa. Joten tarkkuus on tuotettu.

Tyylikäs käsitöitä tehty pahvista ja paperia: laajojen kuvat

Yksinkertaisin käsitöitä paperi sovellus katsotaan, sitä opetetaan usein asteella. Kaunis kolmiulotteinen kuva kirkkaita värejä tulee alkuperäinen lahja lapsen äiti tai isoäiti. Kukkia voi olla valmistettu valkoista vessapaperia tai lautasliinoja.

Jos käsitöitä ottaa wc-paperia, on parempi käyttää kallista valkoinen rei'itys, joka voi sitten olla vähän maalia.

Työ lautasliinat on hyvin yksinkertainen, mutta on varottava jotta vahingossa rikkoa sitä. Siksi kannattaa olla erityisen varovainen perustamalla sellaista käsitöitä.

Ympäröivät linna, tehty paperista, on erinomainen lelu vauva

 1. Lautasliina taitettu neljään, nitoa keskeltä. Leikata pois ympyrän pyyhkii
 2. Kunkin kerroksen kudoksen hissi puolestaan ​​muodostaa rehevä kukka.
 3. Vihreästä paperi leikata 6-7 lähtee kuvio.
 4. Ruskea paperi leikata kori, kiinni tiukka punainen pala pahvia. Lisää kukkia ja lehtiä korissa.

Koriin voidaan tehdä aaltopaperia tahansa väri, mutta on suositeltavaa pitää kiinni sen pari kerrosta. Paperin sijasta voit käyttää folio leivontaan tai suklaata.

Mielenkiintoisia käsitöitä paperia: kudonta

Tapoja kudonta käsityöt paperi hyvin, tämä on erittäin mielenkiintoinen ja omaperäinen tapa luoda käsitöitä.

Kaikkein yksinkertainen - punos porrastettu liuskojen välinen paperi, luoda tuote. Hienovaraisemmaksi - kudonta kierretty paperirullia.

Riippuen siitä millaista paperia Valitsemastasi hakata on erityisiä ominaisuuksia.

Johtuen paperia voidaan tehdä käytännön shakkilaudan

 • sanomalehti;
 • Lehdellä;
 • Nauhaa kassakoneiden;
 • Tavallinen paperi.

Huomaa, että on helpompi työskennellä paperilla, joka on kestävä - tulee hakata vastaavasti vahvempi. alkuperäinen piirros pois kiiltävät lehdet.

Se ei tarvitse kutoa yhteen eri tyyppisiä arvopapereita. Paksu paperi voidaan kutoa hienovarainen ja kykenevät toisinaan ja repiä.

Valmiit tuotteet voidaan koristeltu nauhoja, helmiä, kukkia, Quilling kaikki joka pystyy mielikuvitus.

Miten saada paperille käsitöitä: valmistelu paperiputket

Kudonta paperi putket - erittäin viihdyttävä työtä. Voit tehdä putkia arkkia makasiinista - materiaali on riittävän tiheä ja kirkkaita kuvia tulee alkuperäisen suunnittelun on kori.

tarvitset valmistukseen:

Paperi putkia ei revitty, niiden valmistuksessa olisi sovellettava paksu paperi

Alkaa valmistella putkeen. Nauhan leveys 90 mm ilman pituus yksinkertaisesti kierretty käyttivät. Liimaa reuna, poista neula, jolloin pari senttimetriä putken sisällä, liimaa toisen reunan.

Mota toivottavaa tiukasti riippuvainen tarkkuudesta tuotteen. Älä saa häiritä vieraita asioita, joten edistystä on menetetty.

Vähitellen vetää pinnoja ja kapasiteettia paperia siitä, voit laajentaa putken kokoista. Kudonta koreja putken pituuden tulee olla sellainen, että olet mukava oli taivuttaa.

Kaunis kori: käsitöitä paperista vaiheittain

Joten teimme kappaleen lisäksi edellyttää vahvaa pala pahvia, sakset ja liimaa. Pahvi on leikattava korin pohjalle tulevaisuuden. Voit tehdä tämän millä tahansa malliin leikattu kaksi pahvista ympyrä.

Nyt voit edetä kudonta koreja:

 1. Kartongille on liitetty ympyrän kehän paperi putki. Putken liitetään noin.
 2. Tubulukset nosta ja kiinnityshihnan.
 3. Loppuun yhden putken pohjaan tahna, sitten pysyvän putki taipuu ulospäin, sisäänpäin ja ohjaaminen jouset toisen putken sisällä.
 4. Alternate "ulkoa" loppuun kanavan.
 5. Pidentää putkeen, sinun täytyy lisätä uuden tangon päähän edellisestä.
 6. Ostoskoriin oli muotonsa, parempaa kudonta asetettu pullon sisällä tai purkki.
 7. Propletaem kaikki riveissä asti halutulle korkeudelle.
 8. Jos jäljellä pala viiniköynnöksen, älä leikkaa sitä, on parempi korjata sen valmiin korin. Voit olla varma, voit pysyä yhden putken.
 9. Runkoputkia voidaan kiinni seiniin koriin.
 10. Valmis tuote on akryylimaalia maalilla, odottaa täydellinen kuivaus ja tahra uudelleen.

Kori paperi on suuri osa sisustus tahansa huoneeseen

Koristeellinen kori on valmis, on mahdollista laittaa pieni tekokukkien tai mukauttaa hiusneuloja ja rezinochki.

Yksinkertaisia ​​käsitöitä paperia: enkeli joulukuusi

Käytössä uudenvuodenaattona niin innokas koristella talo kaunis sisustus. Helpoin tapa - tehdä kauniita käsitöitä paperista omasta, hieman vaivaa. Käsityöt enkeli voi tehdä vielä lapsi 4-5 vuotta valvonnassa vanhemmille.

Kuinka tehdä jouluenkeliä askel askeleelta:

 1. Värillisiä paperi leikataan kaksi ruutua 10x10 cm. Taita harmonikka.
 2. Tehdä mutka huuliharppua, poikkeamatta lopussa 3 cm. Yksi harmonikan kertaa oikealle, toinen vasemmalle.
 3. Liimattu taivutettu kertainen pohjalle puhaltimen.
 4. Jotta pää on leikattava 4-5 nauhat paperin leveys puhaltimen reunan. Kierrä nauhat toistensa päälle, jotka muodostavat tiiviin ympyrän. Kiinnitä koko pään liimalla.
 5. Jäljellä oleva paperi alaspäin.
 6. Liimaa yhteen puoliskoon. Enkeli valmis.

Paperilla, voit tehdä alkuperäisen koristelu joulukuusi muodossa enkelit

Jos haluat koristella joulukuusi enkeli, halo voidaan liittää ripustaa serpentiinit ja käsitöitä oksalla.

Voit myös laittaa sen päälle joulukuusi. Jotta hän piti yksinkertaisesti liittää käsitöitä haara perinteisen pyykkipoika.

Tuotteet on valmistettu valkoista paperia: bulk lumihiutale

Volumetrinen lumihiutaleet näyttää vaikuttavan lisäksi he voivat koristella asunnon ennen loman ja koristella joulukuusi. Luoda tällaisia ​​käsitöitä tulee paperi, sakset, liimaa.

Kuinka tehdä kolmiulotteinen lumihiutale vaiheet:

 1. Arkit leikataan kuusi ruutua.
 2. Taita neliön puoli tehdä kolmio. Tee viilto alemmasta mutkan yläkulmaa kohti. Leikkaukset eivät saisi täyty, on tarpeen jättää pieni rako niiden väliin. Näin tehdä 3 kolmion muotoinen kolo,.
 3. Avaa paperi ja asettua timantti.
 4. Vähentää ensimmäisen sisemmän rivin nauhat toisiinsa, on kiinnitetty liimalla.
 5. Flip käsitöitä, toista vaatia 4, seuraavat nauhat.
 6. Käännä ja pitää koossa kaikki loput nauhat.
 7. Samalla tavalla tehdä 6 kpl lumihiutaleet.
 8. Sitoutuvat toisiinsa 3 osaa nitoja.
 9. Kaksi päättynyt puolikkaat liimattu yhteen.

Volumetrinen lumihiutaleet alkaen valkoinen paperi sopii hyvin sisustuksessa uudenvuoden

Kun liima on parasta käyttää harjaa tai liimapuikolla.

Jos liimaus keskellä laittaa nauha-silmukka, valmis käsityöt voidaan ripustaa missä tahansa.

Töihin sopivat valkoista ja värillistä paperia. Hyvin epätavallista katsomassa lumihiutaleet paperista, jossa toinen puoli väri, ja toinen - valkoinen.

Yksinkertaisin lasten käsitöitä paperista ilman saksia

Helppo ja kaunis hakata lapsille - "universe silmin lapsi." Luku voidaan esittää kuukausi, tähdet ja muiden taivaankappaleiden. Tämä hack voidaan tehdä leikkaamatta.

Täytyy työskennellä melko vähän materiaalia - liimaa, konfetti (tai pieni repeytyneet paperi) ja tummansininen pahvia.

 1. Sähinkäiset kerätä konfetti leikata tai leimata kasan vähän pisteitä ja värilliselle paperille.
 2. Toteutettava sapluuna ja soveltaa kuvio arkin - puolikuun, tähtiä ja planeettoja.
 3. Piirretty luvut maali PVA ja kunnes se on kuiva, ripottele konfetti valmis.

Valmiin kuvan voi koristella kiiltävä kehys, sillä sitä on hienonnettu ja sade joulun samalla tavalla liittää pitkin ääriviivat kuvan.

On olemassa monenlaisia ​​käsitöitä puusta, paperista, jotka voidaan tehdä ilman saksien

Työtä tällaisia ​​käsitöitä voidaan suorittaa jopa esikouluikäisten - päiväkoteihin tai varhaisessa kehitysvaiheessa piireissä.

Tätä menetelmää voidaan koristaa ja sovellus. Adorning, esimerkiksi, joka on leikattu vihreä kalanruotokuvioon voidaan tehdä kauniita joulun käsityöt.

Kiehtovia käsitöitä paperista lapsille: liikkuvat lelut

Nämä lelut ovat erittäin mielenkiintoisia lapsi. Naruja, ja eläin tai nukke liikuttaa kahvaa jalan. Itse asiassa tehdä tällaista lukua melko helposti.

Viihdyttää lelu nukke voidaan tehdä vanerista, mutta enemmän taipuisa pahvista valmistaa paremmin analysoida tätä vaihtoehtoa.

Toimiakseen täytyy pahvi, pari painikkeita, ohut lanka, sakset, vahva lanka ja Bardsey Island.

Irtaimen Paper lelut ovat suuri lahja lapselle

Kuinka tehdä koira-nukke:

 1. Liikkuvat osat (raajoissa ja hännässä) perustuvat erilliseen pahvi ja leikkaa.
 2. Myöhemmin näissä kohdissa emme kiinnitä lanka tai nauloja, Bardsey Island. Tulppa voi käyttää painikkeita.
 3. Ylävartalon ja pään liimaa teippiä tai liimaa bambu keppi.
 4. Etukäteen tehdä reikä tassut lisätä asennukseen ja yhdistää ruumiin. Keskenään associate jalka kautta lanka tai kuminauhat. Tästä Teemme kaksi reikää kumpikin jalka siten, että ne sijaitsevat lähimpänä toisiaan, ja lanka ei näy edestä.
 5. Samoin hännän kiinnittäminen ja kytke se takana jalka.
 6. Kun toinen tie pitkä jono on yksi jalkojen välistä, se käynnistää kaikki liikkuvat raajan.
 7. Loppuvaiheessa maalauksen, oman harkintansa mukaan.

Suorittamalla tällainen teknologia kissa, kettu, jänis, voit tehdä nukketeatteria lapsille. Näytelmä perustuu rakastettu satu, joissa pienet eläimet kuten jokainen lapsi.

Tavarat, paperista ilman liimaa: yksinkertainen origami lapsille

Origami tekniikka on varsin monimutkainen, mutta molemmat haluavat tehdä lapsesi mielenkiintoinen kolmiulotteinen lelu käsillään.

Tämä kana on yksi mielenkiintoisimmista ja suhteellisen yksinkertaisia ​​veneet. Paperiarkki on neliö.

Vihje: Jos menet heti irroittamalla välttää voimakkaasti repaleinen reunat, taita levy molemmin puolin.

Valitessaan tulevaa kokoonpanoa luoda origami on valita käsitöitä ilman monimutkaisia ​​elementtejä

Leikkaamiseen voit käyttää saksia tai hallitsija terävällä veitsellä paperitavarat.

Origami Chick vaiheet:

 1. Neliö taitetun arkin vinosti. Laajenee, taitto kahtia.
 2. Laajentamalla vasen ja oikea neliön kulmista on taitettu sisäänpäin, yhdistämällä ne keskellä neliö. Tulos oli viisikulmio.
 3. Taita yläosassa kartion keskelle. Sitten sama kartio on kaareva vastakkaiseen suuntaan, niin että ulkomailla arkki juurikaan ulkopuolelle - seuraava nokka.
 4. Yhdistämme vasemmalla ja oikealla puolella kaikkien käsitöitä, laittaa niin että nokka jäi.
 5. Ylä suorassa kulmassa taipuu keskellä tuotteen.
 6. Oikeassa alakulmassa, se koostuu kahdesta levystä, ne on taivutettu ulospäin tuote. Teemme sen, jossa yhdistyvät alapuoli, vaikka myymällä vasemmanpuoleisin rajalla pieni nurkka - kana jalka.
 7. Evert pieni nurkka-pyrstö.
 8. Nokka hieman laskee. Voit maalata tavallista punaisella kynällä realistisempi ilmeen. Piirtää silmät.

Tällaiset käsityöt voi yllättää lapsi, hänen juonittelua. Aiheuttaen kiinnostus lelu, voit tuoda lapsi auttamaan syntyi tämä origami seuraavalla kerralla.

Mestarikurssi: käsitöitä paperista käsilläsi (video)

Itse asiassa, paperi ja pahvi voivat tehdä niin paljon veneen, jota ei ole mainittu - eläimiä, lintuja, autoja, nukkeja. Ne voivat olla kookkaita tai yksinkertainen värillinen tai valkoinen. Rikkaampi mielikuvitus, sitä enemmän mielenkiintoinen se kääntyy hakata.

Yak zrobiti paperia schos tsіkave

Copyright © 2012-2016 Lasten käsitöitä käsillään, päällikölle ilo!

Kopiointi materiaalia sivuston on kielletty, vaikka käytön hyperlinkkien!

1