Yak zrobiti paperia Kvity

Miten tehdä paperi kukkia eri tavoin

Mistä tämä luokka ja mitä tarvitset paperin kukkia

Tavarat, paperista - Flowers teki takaisin vanhaan. Egyptiläiset naiset ovat erilaisia ​​koristeita tekokukista, he tietysti ne on luotu, ja paperia. Keskiajalla kuten käsitöitä koristeltu temppeleitä. Ja kahdeksastoista-luvulla alkoi rakentaa suuria yrityksiä, joka on tuottanut viralliset värit. Siksi, kun ihmiset jo osasi tehdä paperia kukkia.

Jossa mahtuu paperiaskarteluun

Paperi kukkia voi tehdä alkuperäisen paneelin ja koostumus, kuten kaukaa, ne eivät poikkea elävä. Silti pois värilliselle paperille kukat ovat ihanteellisia valokuvakehys koruja, kortteja, laatikot lahjoja ja hattuja. Hyvin usein niitä käytetään koristelu juhlava salit edessä kaikenlaisia ​​juhlia, huoneita ja pitopalvelut. Ja nämä käsitöitä antaa jokaiselle henkilölle juhlava tunnelma ja iloa.

Mitä se vaatii tässä tapauksessa

Tällaiset käsityöt voivat tehdä jopa lapsia alla tiukan ohjauksessa ja jopa paperi, voit luoda todellinen mestariteos. Sinun täytyy valmistautua näihin materiaalit ja työkalut:

 • paperi. Voit ottaa tavallinen - valkoinen, joka sitten väritystä, mutta se on parasta ryhtyä värilliselle paperille, aaltopahvin ja ohukainen. Pois värilliselle paperille kukkia ei tarvitse maalata väriä, ja se säästää aikaa;
 • nitoja ja liimaa;
 • lanka, nauha ja sakset;
 • vesivärimaaleille guassi ja sovitus;
 • pahvi, pakkauspaperin ja alkuperäinen nauha;
 • lanka, olkea cocktaileja, ampullit alkaen kyniä. Nämä materiaalit teet kukkaperä;
 • helmet, helmet ja strassit. Niitä tarvitaan rekisteröitymistä puolivälissä kukka.

Mutta kukat tehdä erilaisia, ja kunkin tapauksen ensinnäkin, tarvitset paperia, liimaa, ja sitten, mitä sinä tarvitset yllä olevasta luettelosta. Sitten näytämme miten tehdä kukka paperia.

Erilaisia ​​menetelmiä kauniita paperin kukkia

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja tehdä paperi kukkia. Jokainen niistä on ehdollinen tehtävän. Harkitse suosituimmista tavoista.

Helpoin paperi kukka

Tämä lumikello voi tehdä jopa lasten esikouluikäisten ja antaa äidilleen kahdeksantena maaliskuuta. Kaikkein lumikello täytyy ottaa neliön valkoisen paperin, se mittaa noin 10 10 senttimetriä. Taittaa arkki kaksinkerroin viistoon ja taita ulkopuolelle. On vielä liimaa kukan sinisellä paperilla tai postikortin ja lopettaa varsi ja lehdet.

Valmista tiheä punainen paperi, merkki ja liimaa saksilla. Jos mietit miten tehdä kukka paperista muodossa ruusut, toimet ovat seuraavat:

 1. kierre piirustus kynä paperille ja leikata sitä tavanomaista tai kihara sakset. Käytettäessä kaareva sakset on kaunis ruusut;
 2. Nyt yritän kääri päät kierre ulospäin. Paperi voi hieman overstrain, mutta se ei haittaa, niin vielä parempi - kukkivat realistisempi;
 3. taivutukseen saanut ruusu. Kevyesti kiertämällä spiraalin loppuun, vähitellen löysää tiiviys;
 4. sen jälkeen, kun lopullinen kiristys kierre - kiinnitä se liimalla. Nyt sinun täytyy taipua ympyrän, joka on perustettu vuonna keskellä ruusut leikattaessa kierre. Tämä ympyrä on perusta kukinnot;
 5. tippua juuressa vähän liimaa ja liitä se ruusukkeen. Alkuperäisen ruusukkeen valmis.

Järjestelmä paperin rozochek

1

Nyt teemme enemmän kuin yksi kukka kädet paperista, ja juhlava kimppu. Valmista pehmeä paperi eri värejä, karvanleikkuukoneet ja sakset sekä kulhoon, hieno lanka ja liimaa.

Aloittaminen:

 1. viiran (se on tarkoitettu varsi) saa hieman liima;
 2. Yksi Johtimen kärki on tarpeen rullata ohut kaistale keltainen paperi;
 3. Ota paperi pois joka tekee nuput. Se voi olla mikä tahansa väri. Taitto paperin 12 kertaa ja sakset leikkaa terälehdet kukat. Näistä sinun täytyy rakentaa alkuunsa;
 4. Liimaa kaksi terälehtiä ja nyt he tarvitsevat liittää varren paikallaan, kääri kaistale keltaiselle paperille. Täsmää, niin kaikki terälehdet alkuunsa;
 5. Nyt ottaa vihreän kirjan ja kääri se varren kukka. Saada koko joukko, ja koostumusta katsotaan päättyneeksi, sinun täytyy tehdä viisi nuppuja. Valmiit kukkia, laita ne kulhoon ja lähditte alkuperäisen paperin kimpussa.

Esimerkki juhlava kimppu paperi

Ruusuke aaltopaperista

Se on parasta tehdä kukkia pois pehmopaperia, koska sitä pidetään paras ja helppo työstää materiaalia. Johtuvan ruusut löytyy lanka. On paperiarkki merkinnän jopa ympyrä, jossa ääriviivat kierre merkki. Välinen etäisyys kelojen valitaan siten, että kun taittamista on valmistettu, rivit kaunis terälehtiä.

Leikata ympyrä paperi ja leikataan se kierre. Päät kierteen tulisi olla samassa linjassa kiertävässä diametraalisesti kehän pistettä. Täytyy vain vahvistaa kaistale, joka on osoittautunut, nuppu. Reunalla nauhan on suositeltavaa laittaa pieni kiinteä esine ja sitten taittaa alkuunsa, kuin jos käärepaperi tästä aiheesta. Älä unohda antaa alkuunsa eräänlaisen "loistoa". Alareunassa koko kokoonpano täytyy kiristää lanka tai liimaa, tai kukka laskostettu paperi vain rentoutua ja hajota.

Valmista haluamasi määrän lehtiä ruusun vihreän kreppipaperi. Lanka, myös täytyy kääriä vihreän kirjan, ja tahdon kukkaperä.

Bulk paperia kukat ovat ihanteellisia koristeluun verhot asunnossa, kuten kukka, voit lisätä kaikki varusteet rintaneulana. Valmistaa pehmopaperia (sopiva ja kudos), sakset, liima, ja renkaan kiinnittämiseksi käsitöitä. Voit käyttää painiketta tai jotain muuta. Miettiä, kuinka paljon tarvitset kerrosten kukka, kuin ne olisivat suurempia, mitä enemmän tilavuus muuttuu tuotteen. Se suositteli viisi vaille seitsemän kerrosta.

Aloittaminen:

 1. lisätä jopa kaikki paperin kerrokset yhteen. Näiden, leikata suorakulmion, sen mitat ovat noin 30 15 cm;
 2. leikataan kerroksia lisätä kaikki yhdessä ja tehdä tasainen pino niistä "harmonikan" kertaiseksi, joka on noin kaksi senttimetriä leveä;
 3. korjata "harmonikka" keskellä renkaan. Jos sen sijaan renkaan käytettyjen painalluksella - koukku lanka, ja sitten paikka liittää painikkeen;
 4. lähditte sellainen tuuletin, on tarpeen liimata ympyrän. Nyt anna äänenvoimakkuuden kukka tehty paperista kuivua viiden minuutin ajan;
 5. kevyesti nostaa ylös ylemmän paperikerros ja alkaa kompakti kukkien päällyksen keskustaa kohti. Kiristä prässi kertaiseksi ja toista kanssa kaikki kerrokset. Tämän jälkeen luomuksesi on valmis paperia. Nyt osaat paperin kädet tehdä kolmiulotteisessa kukkia.

Järjestelmän tilavuus valmistus paperi kukka

Erittäin suuret paperi kukat koristamaan saliin

Nämä käsityöt ovat täydellinen koristamaan häät sali, he pitävät erittäin helposti ja ne eivät haalistu koko loman. Siksi näytämme miten tehdä paperi kukka on suuri.

 • värillinen paperi aallotettu. Voit myös ottaa kudosta, ohukainen tai pakkaukseen;
 • kaksipuolinen teippi, liima ja sakset;
 • sauva käsitöitä. Rod on parasta löytää kiskoon puusta, josta voi ostaa rautakaupasta. Rautatie leikataan haluttuun kokoon ja ottaa kärki hieman terävä;
 • kukkakuvio. On tarpeen valmistella etukäteen, löydät mallin Internetissä, jossa väriyhdistelmää paperia tai tehdä omia. Kuviot - kukka terälehtiä, lehtiä ja ydin valittuun kokoon.

Ensimmäinen tuloste (jos otat sen internetistä), ja sitten leikattu kuvio. Taita paperia useita kerroksia, on suuri kukka pitäisi olla 10-15 kerrosta. Pin kuvio paperiin tappien.

Edelleen, kuvio lepestochek leikkokukka. Käyttämällä samaa menetelmää sinun täytyy leikata levyt ytimeen. Nyt sinun täytyy venyttää hieman keskellä terälehtiä. Terälehdet liimataan ytimen kaksipuolisella teipillä. Karmaiseva terälehdet liimattu kääntöpuolella. Laita valmiin kukka liimalla sauva. Aaltopahvin vihreän kirjan leikata Leveysliuska senttimetriin ja kääri hänet kukan varsi. Alaosassa tuotteen liima vihreä paperi lehtiä, ja lopussa varren - kärjen vihreä palkki. Nyt osaat tehdä paperi kukkia suuri.

Suuri paperi kukkia koristella sali

Paperi kukkia tyyliin origami

Vaatimaton ja värikäs, herkkä ja luksusta - eksoottisia ja tavallinen luonnonvaraisia ​​kukkia on aina ollut ja tulee olemaan symboli kauneutta. Ihminen haluaa aina saada itselleen palan luontoa, ja niin tekee paperin kukkia. Jos omistat tekniikka origami kukat tehty paperin saadaan yksinkertaisesti upea. Kukan terälehtien yleensä taitettu yhdestä paperiarkista, ja tällaiset esineet ilmentävät itä harmonia käsitys yhtenäisyyttä, joka on ilmaistu eri muodoissa. origami tekniikka voit luoda kolmiulotteisia ja alkuperäinen kukkia ja ne näyttävät vaikuttavan. Järjestelmät kukat tehty paperi origami tyyliin hyvin, mutta jos jotain tällaista ensimmäistä kertaa - se on parasta valita kaikkein yksinkertainen ohjelma.

Ottaa pieni neliö paperille. Sen koko voi olla erilainen, se kaikki riippuu siitä, kuinka suuri haluat tehdä ruusu. Folding lehtiä vinottain kahdesti. Nyt saatu taitetun kulman neliön keskustaan ​​ja puolivälissä merkki päässä keskustasta reunasta. Taivutuskulma yhteys tähän puolivälissä.

Et neliö, jossa on katkaistu kulmat, taita se puoli kahdesti, ja sitten laajentaa paperia. Antavat toisilleen keskikohtien sivuilla liitetty toisiinsa. Sinun pitäisi saada mielenkiintoinen hahmo.

Nyt avoin reunat tuotteen taipua kohti keskustaa ja taittaa silittää, ja ottaa sitten tuloksena työkappaleen. Puolella Bend kulmat, ja sitten ne täytetään tuloksena esimuottiin. Nyt on välttämätöntä nostaa pienet kolmiot siten, että neliön vasemmalla keskellä. Kaikki seuraavat vaiheet suoritetaan yksinomaan neliö.

Jos jatkat ihmetellä, miten tehdä paperia kukkia origami tyyli, nyt täytyy hieman periksi neliö, taskut ja levitä sisäänpäin täyttää tyhjäksi. Nämä aihiot toimivat kiinnikkeet alkuunsa terälehdet ruusuja.

Turn kukka esimuotin ja toisella puolella suorittavat vastaavia toimia. Saat uusia mielenkiintoisia hahmo. Työkappaleen läppä, ja kaikki edellä mainitut toimenpiteet toteutetaan toisella puolella. Lopulta tulee seuraavaksi kukkakuvio.

Ylempi mallin mutkan nurkan takana, ja sitten vastakkaiseen suuntaan. Will ydin alkuunsa ja on huolellisesti upotettu sisälle preformi piti näin sen muodostumista. Esittää lukuja samassa tasossa ja sileä linja taivutus.

Seuraava liittää alkuunsa äänenvoimakkuutta, käynnistyksen sen muodostumista: se on tarpeen vierittää suhteessa keskustaan. Kiinnitä erityistä huomiota muodostumista säännöllisesti muotoinen terälehdet ruusujen.

Nyt sinun täytyy pakata alkuunsa, keskustan kanssa yhteen suuntaan kierre, ja terälehdet - toiseen. Shanker kaikki pyörii täysin, tämä alkuunsa syventäminen hyppysellinen sormilla tai vahingossa mursi luomiseen. Paperi on valmis hakata! On syytä huomata, että tuotanto origami kukka valmistettu paperista Tässä tapauksessa ei ole tarkoitettu aloittelijoille, mutta jos haluat menestyä.

Tämä kukka taitto Origami menetelmä järjestelmä on paljon yksinkertaisempi kuin edellä ruusukkeen ja täytyy tehdä vähemmän työtä. Jos haluat oppia tekemään kukkien käsitöitä paperista tekosi ovat seuraavat:

 1. Valmistella paperiarkki 15 15 senttimetriä. Leviäminen ennen kuin se on niin, että se seisomassa kuvio;
 2. taittaa arkin molemmin puolin lävistäjä niin, että reunat ovat kehittyneet tasaisesti. Klikkaa kertaiseksi, taittuu muodostavat X-kirjaimella;
 3. Nyt levitä paperituki. Taita vasemmalle ja laajentaminen;
 4. Seuraavaksi sinun täytyy taittaa alas yläreunasta ja lopulta vapautettiin suorakaide;
 5. alareunassa, joissa on vähän ikkunoita auki, työnnä ylhäällä vasemmalla ja oikeassa yläkulmassa olevan paperin. Tuck, joka sijaitsee keskellä arkin nostetaan ja kaikki neljä kulmaa on telakka. Lopputuloksena on neliö timantti;
 6. kohdista timantti. Etsi vasemmalla ja oikealla puolella hänen pikku ikkunat. Nyt läppä timantti 180 astetta, ikkunan pitäisi avautua alkuun;
 7. kertainen vasenta alakulmaa oikea kulmat timantti keskustaan ​​prässi ja lopulta on tultava ulos sellainen leija. Timantti flip ja toista kaikki vaiheet;
 8. Olkaamme terälehtiä, ne on ilmoitettava. Ottaa käärme yli ylemmän kärjen ja vetää sen ¾ kertaiseksi pohjaan. Etusormen ja peukalon paina keskelle käsitöitä, kukka pitäisi saavuttaa vakaan kertaiseksi. Valmistusprosessi päättyy, ja nyt osaat omin käsin tekemään kukkia pois paperia tällä tyylillä;
 9. Se on kaikki loput terälehtien ottaa käyttöön. Määrittää niitä kuin haluat. Voit vaihtaa paikkaa jos zaschipnut tukikohdan lähellä kukkaperä;
 10. Treat sakset käsitöitä reunasta. Tavanomaiset tai harkkosakset tarvitse pyöristää reunat tai tehdä niistä hampaita. Jossa pyöristetyt reunat hakata muistuttavat orvokkeja ja suunnittelu reunat hampaita tekee hänen näyttää yo. Joten teit mielenkiintoisen kukka tehty paperista kädet.

Kaavio yksinkertainen kukka origamipaperia

Kuten näette, luoden paperi kukkia on taidetta ja tarvitset paljon kärsivällisyyttä, mutta se on sen arvoista. Kukat ovat ei poikkea etäällä, ja vieraasi tai perhe arvostaa tätä alkuperäistä käsitöitä. Ja nyt jokaiseen kotiin käsityöläinen onnistuu, tiedät, koska paperi kädet tehdä kukkia, mutta menestys riippuu haluja ja fantasioita.

Erittäin kaunis ruusuke aaltopaperista)) tein eri mallia, ja kävi ilmi, ei niin kaunis)) Enkä kukat suklaata ja viripaperi)) volumetrinen kukkia olen koonnut heidät palloksi kääntyi Japani koriste "Kusudama" Tällainen kukkia siellä tarvitsee 12 ))

Se on kuin juhlava tuoksu ja iso juhla kukka: näyttää tyylikkäältä, ja tekee siitä yksinkertaista. Haluavat tehdä erilaisia ​​kauniita asioita käsillään, kuten kukkakimppuja voi käyttää sisustaa Joulupuvut)) kiitos paljon ajatusta, se on erittäin kätevä, koska pian vapaapäiviä.

Erittäin kätevä, nämä ideat värien luomisessa lahja Äidin päivä))

Kopiointi sivuston materiaalien on ehdottomasti kielletty!

Kuinka tehdä kolmiulotteisessa kukkia tehty paperista kädet?

Suurin osa paperi kukkia - suuri koristeita sali ja huoneet. Tee omin käsin on erittäin helppoa olla tarpeeksi kärsivällinen. Tuottaa kukkia voi olla normaali väri, tai aaltopahvi. Riittää saada järjestelmään ja malleja, jotka tarjoamme sivuston.

Mestarikurssi tekemään käsitöitä käsillään, voit aloittaa valitsemalla paperilla. Se voi olla tavallista paperia tai tumman oranssi väri. Jos löydät kaksisuuntainen, tulee vielä parempi.

Mestarikurssi ja askel askeleelta ohjeet, miten tehdä "Scarlet Flower" omin käsin, näyttää tältä:

 1. Jotta "Scarlet Flower", sillä perusteella valitsemalla neliön aihiot.
 2. Taita se puoliksi ja liitä kulmat.
 3. Sivuttainen kulmat täsmää myös sisältä.
 4. Sitten kääntyy ympäri kulmat kaksinkertaistaa kertaiseksi oli näkyvissä.
 5. Me liittää kulmat tehdä taittuu olivat sisällä.
 6. Useita tällaisia ​​aihioita pysyä yhdessä ja saada kukka.
 7. Kuten puolivälissä glitter voidaan käyttää, tai sadetta.

Useat näistä väreistä voidaan yhdistää kimpussa ja anna perheen. Se näyttää kukka, katso kuva.

Mestarikurssi, miten pioni paperia käsilläsi, voit aloittaa toteamalla, että meidän pitäisi valmistautua kevyt A4. Kukkia voi olla erivärisiä, josta pidät, valko- tai vaaleanpunainen ja tummanpunainen. Jälkimmäisessä tapauksessa se on parempi valita kaksipuolinen värilliselle paperille. Nämä kukat sopivat koristamaan saliin ja huoneeseen koristeena.

Mestarikurssi ja askel askeleelta ohjeet, miten pioni kädet näyttävät melko yksinkertainen:

 1. Paperiarkki taitetaan kuin haitari koko pituudeltaan.
 2. Taivuta puoli ja solmio keskelle narusta.
 3. Valmista muutama näistä "palkeet".
 4. Määrittää työkappaleen kohtisuoraan toisiinsa nähden, päällekkäin kerroksesta toiseen.
 5. Tuloksena pitäisi olla rehevä kukka surround.

Miltä se näyttää kuvassa on nähtävissä täällä

Mestarikurssi tekemään kukkia omin käsin voidaan tehdä avulla erityisiä aihioita. Malleja ja järjestelmiä useita tekokukat löytyy sivustosta.

Askel askeleelta ohjeet tuotannon aseiden näyttäisi yksinkertaisesti:

 1. Tulosta mallit tulostimessa ja siirtää ne värilliselle paperille.
 2. Leikkaa aihion.
 3. Jotta kukat omin käsin, on riittävää yhdistää useita kappaleita ja pitää niitä muotoinen kukka.

Mestarikurssi, miten kukkia paperista omin käsin avulla malleja, täydellinen tehdä koriste seinälle (kukat voidaan koukussa lanka tai siima ja tehdä seppele), keinotekoinen kukkakimppuja koiranputkea, kameliat ja muut kukat, joissa on useita terälehtiä suora. Kukka Garland on erinomainen ratkaisu juhla koristelu sali.

Tässä ovat mestarikurssi vaiheet ja kukkia valmiina kuva:

Jotta käsissä viripaperi kukkia, sinun on otettava huomioon ominaisuudet materiaalia. Tämä paperi itse antaa tuotteelle erityisen paljon, mutta vahvistaa sitä tarvitsevat parannuksia. Järjestää mestarikurssi, miten tehdä tulppaani aaltopaperista.

 1. Leikata pieni osa aaltopahvin suorakulmainen koko kukka ja hieman pyöristetyt reunat.
 2. Ja terälehden hankitut kupera muoto, se voi olla hieman märkä (hyvin vähän tai ei lainkaan paperi on levinnyt) ja laittaa kääntöpuolelle teetä kuppi.
 3. Kirjoituspaperi kuivua. Tee sama kaikkien terälehtiä.
 4. Valmista varsi. Se voidaan tehdä tikkuja tai paksua lanka kääritty vihreä kreppipaperi. Keskuksena ja turvata terälehtiä, voidaan käyttää tapauskohtaisesti muodossa puoliympyrän mesh, kuten kuvassa.
 5. Terälehdet aaltopahvi on kiinnitetty varteen tai sillä perusteella, että ei ollut välissä on aukkoja.

Se kuvassa näyttää askel askeleelta ohjattua luokan ja valmis kukka

luokan tekemään ruusut Master on hyvin samanlainen kuin ohjeet tehdä omin käsin tulppaani. Erot ovat muodoltaan terälehtiä ja niiden valmistusta.

 1. Valmistaa terälehdet aaltopahvi, heille soikea muoto, laajennettu yhdeltä puolelta. Voit tehdä sakset vuonna terälehdet pienet hampaat. Niin se näyttää kuvassa
 2. Kukin lohko kynä kierretty pituuden ja pitää tässä asennossa jonkin aikaa. Paljastamatta välilehti, poista kynä.
 3. Juuri muoto nousi tarpeen sisäisten lohkoa, joka on tiukemmin taittaa ja vasten varsi. Kiedottu varren terälehtiä liimattu.
 4. Liittää kaikki terälehdet ruutukuvio, mikä tekee niistä asteittain pidempään ja ulospäin kaarevia. Aste kuperuuden terälehdet voidaan vaihdella.

Mestarikurssi, miten kukkia paperista omin käsin, yksinkertaistetussa muodossa, sopii päiväkoti tai peruskoulun luokat. Lapset eivät ainoastaan ​​kehitä hienomotoriikka, mutta myös esteettinen maku, olla luova kiinnostusta. Sitten voit käyttää kukkien koristella luokkaan.

Saatat hyvinkin pitää mestarikurssi kotona. Tarvitsee vain varastoida sakset, paperi, liimaa ja kärsivällisyyttä ja taitoa tulee käytännössä.

20 kaikkein yksinkertainen ja kauniita kukkia tehty paperista

Anastasia Skoreeva Lahjapaketointi 25/12/2015

Tervehdys, rakkaat lukijat ja vierailijat! Olen aiemmin mainittiin, se on hyvin kuin sisustaa lahjoja arvaamattomasti. Ja tänään, ehdotan teet kukat paperi kädet. Jo yli kaksikymmentä menetelmiä, muuten

Nyt valitettavasti massa kääre lahjoja saan harvinaisia. Varsinkin koska joka vuosi on enemmän ystäviä ja tuttavia, jotka on syytä onnitella yhdessä heidän perheilleen. Se on hyvin iloinen!)) Rakastan antaa lahjoja. Mutta jos päätän ne huolellisesti, minä pakata äskettäin pusseihin organzaa yksityiskohtaisena pakkauksessa ratkaisee vain yksittäisiä vapaapäiviä (kuten syntymäpäivä).

Kuitenkin intohimoni kaikenlaisia ​​kauneuden pakkaus on vaikea voittaa, joten tänään yhdessä sinun kouluttaa tehdä kauniita kukkia porrastettuja järjestelmiä

Kukat tehty paperista omin käsin: yksinkertainen ja jonka vetokoukku

Mestarikursseja tulee paljon, valmistella hyvä uutinen kaikille ystäville ruusut: ne ovat peräti 4 kappaletta.

Kaverit, rehellisesti, en ole kovin vahva värien nimet)) Joten jos näet selkeä ristiriita sinulle - kirjoittaa kommentteja.

Joten, ensimmäinen jonossa aster. Hänelle leikattu viisi piireissä: kaksi isoa, kaksi keskikokoinen ja yksi hyvin pieni. Kukin ympyrä kertaisesti puoli kolme kertaa, sitten järjestää reunan 4. kuva. Käyttöönoton jälkeen kunkin lohkon puristaa rakennetta antamaan irtotavarana. Kaikki pyörät taittaa toisiinsa ja koristella puolivälissä.

Tämä kukka on paljon samanlainen kuin pakkauksen keula. Valmistautua sen oikea pituus ruutupaperi ja leikata reuna kuin vaiheessa 2. Tällaiset valmisteet tarvitsee muutamia. Laita ne toisiinsa ja purista keskellä vetämällä lanka tai kierre.

Nyt tärkeintä - terälehdet avautua, niin saada kaunis kukka kaltaisekseen. Näin ollen enemmän kerroksia on, sitä enemmän terälehtiä ja kukka niin erinomaisesti lopussa.

Vihje: kestää muutaman nämä kukat erikokoisia ja liimaa ne pakkauksessa vierekkäin, niin saat kauniin kimpun samankaltaisuutta.

Luoda kalla voidaan käyttää tavanomaista kaksipuolinen paperi ja vaahtokumi (tässä kirjoitin, että se on - noin minion osassa).

Ottaa kalla stamen (nippu paperi voi mennä sokea polymeeristä savea) ja terälehti, suunniteltu muotoinen sydän. Hede otettu terälehti reunat terälehdet päälle heteitä, kiinni toisiinsa. Jää vain kääntyä pois pois nurkasta saada mahdollisimman samankaltainen Cullenit.

Nämä värit sopivat hyvin suunnittelu kortteja ja suunnittelusta paketin ja itsenäisenä lahja kimpussa.

Mestarikurssi kellon varsin yksinkertainen ja intuitiivinen. Leikataan aihion mukainen ensimmäinen kuva. Reunat hänen liimaa ja vihjeitä kevyesti väljähtyä. Että kaikki näytti luonnollista, että keskimmäinen moninkertaisen pitkänomainen heteet, joka täytyy liittää kukka.

Näiden kellot, muuten tekee suuren koristeluun 8. maaliskuuta pakkauksessa tai lähteestä syntymäpäivä

No, tai jotain vastaavaa. Jotta yksi kukka, kestää kauan suorakulmio ja käännä se reuna, kuten kuvassa. Leveän osan leikkaus siten, että saadaan paljon pieniä baareja. Saksilla, ruuvi raidat (vain tulee pitää terävät puolella sakset nämä raidat, hieman painamalla terä häntä).

Niin että kukan ei hajoa, tartu sauva, johon tuuli vihreä palkki. Sitten alkaa varovasti hyrrä "tsvetochnuyu9raquo; osa aiemmin päällystetty liimalla. Levitä tiukka kerroksia että ulos niistä on vihreä.

Mutta vihreät lehdet eivät ole vaikeaa - vain lisätä niitä suorakulmion vihreän paperin ja leikkaa harmonikan "treugolnichkom9raquo reuna;. Kun ottaa käyttöön, saat paljon vihreät lehdet valmiina tartuntaa alustaan.

Nyt langeta aaltopaperia. Leikkaa irti noin kymmenen pisaran muotoinen terälehtiä. Leveämpi osa vetämällä esimuottiin muistutti sieniä.

Ottaa ohut lanka ja kääri se on hieman paperi - se tulee ydintä. Vuoden ytimet väännä terälehtien niin, että jokainen hieman limittäin edellisen. Kun kaikki on valmista, suunnittelu voidaan kutistaa alas, kunnes se hajosi.

Mestarikurssilaisia ​​osoittaa, kuinka tämä kukka voi liittää juhlavalla korkki, mutta uskokaa minua, ja on lahjapaketti näyttää hyvältä unikko

Sitähän hänen lajijäsenistöistä? Yhteyttä ei ole ollut tapahtunut. Mutta ei ole kohta - luo se tarvitsee noin kymmenen terälehtiä (käytössä, muuten aaltopaperia). Lomake ne melkein Teardrop. mutta leikattu pää.

Leikkaa irti pahvi ympyrä perusteella. Kaikki terälehdet kerrosten kiinni tällä alueella, hieman crumpling (somnuv Jumala, kuinka hyvin jotain 😕 _D) pohja, muodostaen näin ryppyjä - niin kukka on enemmän laaja ja "pushistym9raquo;. Centre koristella mitä tahansa nappia tai helmi.

Vihje: kukka, muuten näyttää hyvältä pehmeästä huovasta - kuten hän saa kestävyyttä. Ja jos liittää taka pohja rintakoruja, saat kaksi yhdessä - lahja ja sisustus itse lahja

On vain kaksi kukkia, mutta kustannuksella kirkkaan yhdistelmien antaa erittäin epätavallista vaikutus. Jälleen, ottaa aaltopahvi, leikkaa ympyrän ja käännä se muodossa "kukolki9raquo,. Hänelle leikata "yubochku9raquo;, joka kuljetaan ympäri kotelo. Kiinnitä alkuun terälehtiä, liittämällä ne ympyrän. Pohja liitä kaksi leveää lehtiä.

Toinen kukka hyvin yksinkertainen - yksinkertainen viipale marginaalisia ja kiertämällä useita kerroksia. Kukat ovat hyvin yksinkertaisia, voi saada erittäin mielenkiintoinen lahja koostumus.

Valmistella maaperää kukkien, ehdotan näytät täällä - täällä toisen joulukuusi pohja luodaan samalla tavalla. Mutta sitten erot alkavat - kunkin kulmat tarve kääriä käyttämällä paksua lanka tai neuloja, jotta saadaan kierre.

Voit jättää tämän suunnittelu yksin, mutta ehdotan teille liittää useita (esimerkiksi kolme) osaketta nykyisten kierteelle - Wah Lisäksi tarjotaan myös mahdollista kokeilla - yhdistää elementtejä spiraaleja ennennäkemättömän rakentamisessa.

Vihje: menossa juhliin on japanilainen tyyli? Sitten tehdä erittäin suuri kukka ja poimia - tulee olemaan erinomainen koristelu kattokruunu.

"Pionit, pionit, pionit antaa uusi tuttavuus. "- sanat laulun maanalainen ryhmä" My Michelle "(kuunnella sitä usein viime aikoina, että inspiraatiota). Master aaltopaperia. Se tarvitsee viisi terälehtiä noin kokoa viisi kappaletta kutakin (katso kuva).

Terälehtiä venyttää niin että saadaan samankaltaisuus aallon (sekä iso ja pieni). Sitten tämä stamen muoto poimutettu paperi rullaamalla paperi, jossa on vielä tiiviste. Voit tehdä sen lanka vartaassa, ja voi tehdä ilman sitä.

On valmiin kiinni stamen terälehdet, kukin peräkkäinen päällekkäin edellisen. Ei supistui kielekkeellä liikaa. Lopussa vain leikata vihreät lehdet ja liimaa ne ympäri pioni.

4 1: voikukka, neilikka, aster, kamomilla

Kaikki nämä ihania luomuksia luonnon tehdään samalla periaatteella - kärjessä nauhan, josta tehdään kukka. Muoto leikkauksen riippuu lopullisesta muodosta kukka. Huomaa, että joidenkin sydämiä tarpeen, mutta toisille - ei.

Huomaa: vaikka hyvin yksinkertainen rakenne, värit ovat hyvin realistisia. Jos aika valmistukseen hyvin pieni, se on ihanteellinen.

Kokeilla ja anna näkymätön kasvit - on kertoa, mitä tapahtui

Magic ruusut - yksi lempiväreistäni

Suurin ongelma tässä - kevyesti kiristää reuna aaltopahvin, tasoittaa ryppyjä. Ole varovainen sitten taittuu olivat sileitä. Nyt ruuvi nauhan, kerrokset koskettavat toisiinsa. Lopussa kiinnitä lanka, leikkaa ylimääräistä.

On tarpeen tehdä tehtaan viisi minuuttia? Sitten tämä ruusu on sinulle! Yksinkertaisesti leikata ympyrän, joka kiinnittää kierre. Leikata kierre, kuten kuvassa ja kierre nousi, alkaen pisin kierre linkki (keskiosa toimia emäksenä).

Jopa jättiläinen, jos noudatat juuri tämän kokoisia. Terälehtiä - sydämet venyttää ja päällekkäin ympyrän kanssa kiinnitys- liimalla. Lopussa on kiinnitetty vihreä terälehtiä. Tietenkin, kukka ei tarvitse tehdä niin paljon, kuten kuvassa - siirtyä heidän mieltymyksensä.

Kun olen kuvannut tätä tapa luoda Rose (tässä toisessa). Periaatteena on aivan sama, mutta koko kolmiot, saatu kiertämällä, tulisi olla sama koko nauhan pituus, muuten se on kovin siisti kukka.

Kerran jopa tein nuken Rosemary, joka osallistui kaupungin näyttelyyn. Hänen kehonsa oli täynnä ruusuja tehty juuri tällä menetelmällä (ruusut olivat nauhalta, vaikka).

Näytän sinulle, kuinka tehdä perustan neljän lehtien apila. Tehdä tämän, ottaa neliön paperin ja taita puoli pituussuunnassa ja puoli uudelleen. Taita päät keskustaan. sydän leikataan saadusta rakenteesta. Tulos tulee ulos, mitä halusimme - Iloinen kukkanen

Vaikka kuinka pyzhilas, mutta antaa selkeä otsikko ja ei. Tuloksena oli tovariz yksinkertaisesti kaunis kukka muistuttavia motiivit kanzashi (Japanin taiteen valmistus koruja valmistettu satiini nauhat).

Aloita tästä sama kuin apila. Mutta sen jälkeen, kun tucking reunat on tarpeen taivuttaa päät pituus taivutetun osan oli yhtä pitkä vidneyuscheysya puolella keskellä. Sitten osat suoristettu, ja ne ovat jo podgibayutsya reunaan siten, että osapuolet olivat vieläkin. Niiden selkä on taitettu ja liimattu niin, että saadaan kolme heteet. Siellä pitäisi olla kolme terälehtiä.

Suurin osa kukkien sopii koristeluun lahja on japanilainen tyyli.

Tällä hetkellä sinun pitää kiinni reunalla terälehtien kunnes kunnes saavutat haluamasi äänenvoimakkuuden. Centre koristella oman tai vain täyttää useampia terälehtiä.

Jos haluat kukkia korkealaatuisia, vain jotta joukko paperi skräppäykseen - koko hänen sopivia, ja kukkia hänen näyttävät kertaluokkaa suurempi ja mielenkiintoisempi kuin tavallisesti.

Tässä tarkastelussa on suuri kukka Vakuutan kiinni. Toivottavasti löydät sen vaihtoehdon, joka auttaa sinua koristella tyylikkäin lahja pian, tilata ja jakaa ystävillesi!

Terveisin, Anastasia Skoreeva

Saatat myös olla kiinnostunut:

Sivusto nyaskory.ru kerätä metatiedot käyttäjä (cookie, datan yhdistyminen IP-osoitteet ja sijainnit) normaalin toiminnan sivuston, mahdollisuus mainostavan mielenkiintoista käyttäjälle, ja julkaiseminen Varsinaisen.

Jos et halua näitä tietoja käsiteltiin, sinun pitäisi poistua sivustolta.

Artikkelin kirjoittanut: 68 kommentit

26 joulukuu 2015 | 17:10

Kauneutta! Varsinkin asters ja pionit hyvin viileä tapahtui!

26 joulukuu 2015 | 20:40

Kiitos, herra

 • 27 joulukuu 2015 | 20:48

  Kauneus on uskomaton. Huomioimaan Kevätlomien, ja nyt kaikki puut niin, että neula

  27 joulukuu 2015 | 21:13

  Kiitos, Catherine

 • 20 huhtikuu 2016 | 20:34

  Ihanissa väreissä paperia. Mieluummin ne, jotka ovat lähempänä luonnollista, mutta myös yksi fantasia on erinomainen yksilöitä.

  21 huhtikuu 2016 | 09:46

 • 24 huhtikuu 2016 | 20:10

  Ihana valinta! Paljon kiitoksia.

  24 huhtikuu 2016 | 20:13

  Ei lainkaan, Svetlana Pisara, on paljon kokoelmia

 • 4. toukokuuta 2016 | 16:32

  viileä. : Ota :: ota:

  4. toukokuuta 2016 | 17:53

  iloinen

 • 19. toukokuuta 2016 | 15:28

  Kiitos! Erittäin kätevä koriste toimii

  19. toukokuuta 2016 | 15:37

  Ei ollenkaan tulevat taas!

 • 28 lokakuu 2016 | 20:19

  Kiitos minulle hyötyä kouluun

  01 marraskuu 2016 | 17:42

  Se on minun ilo

 • 02 kesäkuu 2016 | 18:42

  : Inlove :: inlove :: hullu :: hullu :: 3: Pidän iso kukka 3 Moey sisko

  02 kesäkuu 2016 | 19:53

  iloinen

 • 20 kesäkuu 2016 | 14:40

  Siistiä ja helppoa! Kiitos paljon!

  20 kesäkuu 2016 | 21:22

 • 11 syyskuu 2016 | 02:29

  Kiitos valinta! "Landyshi9raquo; enemmän kuin hyasintit.

  11 syyskuu 2016 | 16:50

  Ei ollenkaan! On mahdollista värit voivat mahdollista selvittää lajin))

 • 26 syyskuu 2016 | 20:41

  Tämä on todellinen löytää opetus säästöpossu. Erittäin mukava ja yksinkertainen. Kiitos kaikista meidän päiväkodin.

  27 syyskuu 2016 | 15:24

  Voi, olen niin iloinen))) Kiitos kärki, se olisi hienoa, jos ideat ovat hyödyllisiä sinulle ja ryhmille

 • 24 lokakuu 2016 | 21:59

  Kiitos, podborochku.

  27 lokakuu 2016 | 14:36

 • 19 marraskuu 2016 | 18:55

  Super. kauneus

  19 marraskuu 2016 | 19:33

 • 20 marraskuu 2016 | 19:37

  Erittäin tyytyväisiä kiitos Anastasia Skoreeva, olisi enemmän kukkia

  22 marraskuu 2016 | 11:59

  Kiitos vinkistä! Voi olla enemmän valintoja, mutta ei pian

 • 20 marraskuu 2016 | 19:39

  Varsinkin "Bezymyannyy9raquo; Etsin niitä ja löysi

  22 marraskuu 2016 | 11:59

  Olen erittäin iloinen, että olet löytänyt mitä olit etsimässä

 • 27 marraskuu 2016 | 10:18

  Joka ei ole kauneutta viiniä! hyvin kaunis.

  Tein liljat äidille! Päivänä mamy.Tochnee teen nyt. Kaunis hyvin hyvin hyvin

  Olisin tehnyt ison kukan, mutta minulla ei ole näitä laitteita. :

  27 marraskuu 2016 | 11:11

  Kiitos) No, artikkelin monia valintoja värejä, on niitä, jotka eivät vaadi erikoistyökaluja, ei

 • 27 marraskuu 2016 | 10:19

  Erittäin kaunis, erittäin pannukakku pannukakku pannukakku niin myös hochuuuu

  27 marraskuu 2016 | 11:10

  Kiitos) Juuri tähän ja on mestarikursseilla

 • 28 marraskuu 2016 | 10:59

  Hyvin viileitä värejä. Lauantaina hänen äitienpäivä lahjoja.

  28 marraskuu 2016 | 18:48

  Olisin iloinen, jos äitini pitävän siitä

 • 08 joulukuu 2016 | 03:18

  Olen ehdottomasti rakastan miten teet kaiken taitavasti ja sen seurauksena ei ollut liian laiska, ja näytti meille tänään tyttärensä tekevät Aster, niin cool se kääntyi helposti, kiitos paljon, tyttäreni onnellinen, ja olen kaksin verroin)

  08 joulukuu 2016 | 10:41

  Suuri osa tästä - kokoelma mestariluokkia eri kirjoittajien Kiitos vinkistä!

 • 11 joulukuu 2016 | 22:54

  ja yritän siirtää sitä voipaperi paikallaan Kiitos nopeasta

  12 joulukuu 2016 | 09:54

  Olisin iloinen, jos hyödyllisiä ajatuksia

 • 15 joulukuu 2016 | 12:57

  Hyvää päivää! Kerro minulle, mitä papereita tarvitset kukkia (ruusu kierretty reuna, 4 in 1: voikukka, vaaleanpunainen, Aster, päivänkakkara), ja mistä ostaa?

  15 joulukuu 2016 | 13:34

  Tervetuloa! Heille tarvetta aaltopaperin, se voi ostaa kukkakauppoja tai paperi.

 • 20 joulukuu 2016 | 21:53

  Kiitos erittäin hyödyllinen!

  21 joulukuu 2016 | 20:47

  Se on minun ilo

 • 05 helmikuu 2017 | 01:46

  Ja huomenna isäni syntymäpäivä, ja ei ole ajatuksia.

  05 helmikuu 2017 | 19:37

  Ei kestä) Toivon, että auttaa ideoita)

 • 12 helmikuu 2017 | 17:53

  Ja kielo (kuten hyasintit) on tehty tavallista paperia tai sama aallotus th? Ja millä liima on parempi istuttaa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

  13 helmikuu 2017 | 10:15

  Näiden yksinkertainen paperi kukkia Näin ollen, liima voi olla mikä tahansa sellainen PVA

 • 13 helmikuu 2017 | 11:15

  Pidin kovasti, varsinkin Keltahuonevehkat ja ruusuja.

  13 helmikuu 2017 | 11:48

 • 17 helmikuu 2017 | 23:13

  Kaunis! Nimeämätön kukka (jota et ole antanut nazvanich) kuten forget-me. Jos teet sen violetti, se vain näyttää)))

  18 helmikuu 2017 | 10:43

  Kiitos kärki, ehkä niin

 • 01 maaliskuu 2017 | 07:54

  Älä soita, ja Kusudama

  02 maaliskuu 2017 | 09:43

  Kiitos päivityksen, korjaa kun saan)

 • 03 maaliskuu 2017 | 21:26

  Nimeämätön hyvin samanlainen kukka elämänlanka)

  04 maaliskuu 2017 | 10:23

  Kiitos, voi olla tapa se on)

 • 04 maaliskuu 2017 | 21:49

  Paljon kiitoksia.

  05 maaliskuu 2017 | 11:40

 • 06 maaliskuu 2017 | 17:36

  Paljon kiitoksia haetaan äiti paperi kukkia kauan etsinyt vihdoin löytänyt. Erittäin kaunis ja yksinkertainen, voit tehdä kukkia. Paljon kiitoksia tällaisen valinnan.

  06 maaliskuu 2017 | 18:27

 • 06 huhtikuu 2017 | 18:59

  Erittäin hyödyllinen masterclass ja upeat kukat)) tässä on kysymys: miten tehdä yläosaan punaisen kehäkukka? Ei ole selvää, miten tämä kaikki on kiinnitetty, kun ensimmäinen terälehtien 3 kohdassa Ja sitten hän oli klassnenko, joten en tiedä miten

  07 huhtikuu 2017 | 10:37

  Kiitos! Sitten vain lisätä uusia kerroksia, sama kuin ensimmäinen.

 • May 17, 2017 | 19:45

  Pidin kaiken y minut ja tyttäreni olisi instogramme stanitsa.hotelos asuvat liian katso

  18. toukokuuta 2017 | 15:21

  Rada) Ei, kunnes ei ole vielä saavutettu

 • 23 lokakuu 2017 | 23:51

  Kiitos hyvä vinkki. Astra, syksyn pallo tytär puutarhassa, eniten, The

  31 lokakuu 2017 | 16:38

 • 24 marraskuu 2017 | 23:37

  erittäin mukavaa, kun ei edes halua sammuttaa. vain silmänruokaa

  1