Yak zrobiti odinichku päivä narodzhennya

Miten saada numero 1 vuodeksi alkaen lautasliinat?

Miten saada numero 1 vuodeksi lautasliinoja (yksityiskohtainen mestarikurssi valokuvien ja videon)?

Vauva on 1-vuotias ja jo ensimmäinen syntymäpäivä olisi ikimuistoinen. Pue tilaa loma ja kuvauksiin. Suuri ratkaisu on valmistaa älykkäitä edinichki lautasliinoja.

Jos yrität, voit tehdä yedinichku of pyyhkii kätensä. Voit tehdä tämän sinun tulee pahvi, liimaa, muutaman pakkauksissa lautasliinoja erivärisiä maalarinteippiä.

Pahviaihiota tekemällä edinichki. Sen koko voi olla erilainen, riippuen siitä, mikä vaikutus haluat saavuttaa.

Voitte varmasti tehdä useita tasainen ja kiinnitetty seinään, se keksiä kuvauksiin.

Mutta paljon näyttäviä näyttää volyymin. Mutta sinun täytyy antaa meille edinichki tilavuus, kiinni sen liiman maalarinteipillä. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada jotain tällaista suunnittelua.

1

Nyt zaymomsya valmistus lautasliinoja värejä. Taittaa terveyssiteen useita kertoja ja nitoa keskellä nitoja. Seuraavaksi leikattu taitettu lautasliinat ympyrän. Jokainen kerros kukka meidän lautasliinoja, tarvitsee hieman leikata reunan ympäri, enintään 3 millimetriä. Nyt, kunkin kerroksen kudoksen on nostettava hieman lisättävää, jolloin alin kerros tasainen liimaukseen.

Seuraavaksi sinun täytyy maalata kerroksia niin, että ne muodostavat kukan. Nyt vain täytyy pitää kiinni kukkia meidän edinichki runko, ympärillä kehä, lukuun ottamatta pohja kurssin. Tässä ovat numeroita ja valmiina. Edinichka muuttuu vaalean, laaja ja erittäin kaunis.

Miten saada numero 1 vuodeksi lautasliinoja - askel askeleelta opas

 • pahvi (mieluiten suuri laatikko ulos kodinkoneet);
 • tavallinen teipillä;
 • paperipyyhkeet haluttu väri;
 • nitoja;
 • liimaa.
 1. Aloita piirtää ääriviivat yksikön pahville ja leikkaa irti. Toisessa pahvia ja vetää ulos kuva myös leikata.

Ensin on luotava vahva rungon numero 1 pahvista. Voit tehdä useita tilavuuden tai litteä.

Joka tapauksessa luku suorituskyky näyttäisi juhlallinen.

Sitten alkaen lautasliinat eivät juurikaan kukkia, jotka myöhemmin liimata ytimien pahvi.

Jotta kukka on käännettävä lautasliina useita kertoja muodostavat neliön. Edelleen, keskellä nitoja kiinnittämiseksi siteen. Leikkaa ympyrä siten, että yhdiste oli keskellä kannattimen. Jaa terälehtiä ja liimaa kartonkipakkausaihio lukuja.

Voit myös kokeilla vähän värikkäitä lautasliinoja luku kääntyi värikkäämpi.

Numero 1 lautasliinoja on yksinkertainen, mutta pitkään. Voit tehdä tasainen perusyksikkö tehty pahvista ja peitetty kukkia lautasliinat, mutta voit tehdä suurimman ja liittää yli puolelta.

Ensimmäisenä päivänä lapsen syntymästä, mieheni teki valokuva ampua kolmiulotteisen hahmo ja koristeet suklaapatukan.

Säätiö aaltopahvia. Lisättyä vakautta perustaa useita kerroksia pahvi, Jäykistysruoteiden plus Sylinterimäinen sisällä kuvion ei prominaetsya, kun sitä painetaan. Saat kätevästi kuljettaa takaisin leikata pieni reikä.

Kaikki pahvi osat ovat sitoutuneet sulaa. Sitten rapattu suoristettu lautasliinoja pahvi loisti ei välillä kukinnot. Kukat lautasliinat yksinkertaisella tavalla, kuten tämä video:

Making numerot 1 jaetaan kahteen vaiheeseen.

Vaihe yksi, vaikeimmista: suuresta pahvia leikata ja liima massa kuviossa 1. Sitä voidaan soveltaa käytön jälkeen kaavain. Kunhan et unohda lisätä 2-3 cm (riippuen koosta luvut) on mutkia.

Vaihe kaksi. Tarvitsemme lautasliinoja erivärisiä parempi kontrasti:

Leikkaa siteen "yubochkoy9quot; (Katso kuva):

Nyt liitä meidän hahmo leikataan pyyhkii puolelta. Sen pitäisi näyttää tältä:

Pojalle puku, valkoinen ja sininen, valkoinen ja vihreä väri, tytöt näyttävät kaunis valkoinen ja vaaleanpunainen, valkoinen ja keltainen ja muiden vaaleiden yhdistelmä.

Volyymin numero lisäksi levy voidaan valmistaa vaahtoa. Kestävä vaahto, se on helpompi leikata, ei ole tarpeen pitkään liimata osia ei rutistaa.

2 tarvitsee vaahtolevyn paksuus 5 cm. Ensimmäinen veto paperille sileä kaunis kuvio 1. Se on sinun kaavain. Sitten siirtää kuvan kunkin arkkia vaahtoa. Leikata veitsellä numerot ja liimaa ne yhdessä valkoinen liima. Tyhjälle kiinni paljon paperia kukkia, jolla ei ollut aukkoja.

Kukat tarvitsevat paljon, joten kannattaa valita tämä menetelmä niiden toimeenpano, jotka tuhlannut aikaa. Suosituin värit tähän muodossa lautasliinat neilikoita, ruusuja ja pionit.

 1. Ajattele mitä kokoa tarvitset kukkia. = Halkaisija kukka neliö, joka on leikattava pois lautasliinoja. Tarvitsemme osuuksiaan 15-20 klo kukka.
 2. Taita neliöt pino ja lyö nitoja kahdesti poikittain keskellä ruutua.
 3. Leikkaa täydellinen ympyrä viillon reunassa hapsut.
 4. Poimia kunkin kerroksen kudoksen puoliväliin saakka, sitten toinen kerros, ja niin edelleen. Viimeinen ympyrä on pohjassa kukka.

 1. Ota lautasliina ja kynä. Ruuvi kynä reuna pyyhkäisemällä 2-3 kierrosta.
 2. Sormilla liukumaan päät lautasliina keskustaan ​​kynän. onnistua "garmoshka9quot;.
 3. Irrota kynä. Ensimmäinen työkappale terälehti-sivuun.
 4. Ottaa toisen 6-8, kuten terälehtiä.
 5. Alkaa kerätä nousivat varhain tekemään ydin, lisää sitten terälehti terälehdeltä.
 6. Kiinnitä pohja terälehdet nauha, leikkaa ylimääräistä kudosta. Rose valmis. Tehdä paljon ruusuja. Nämä kukat helposti liimattu pohjaan määrä vaahtoa.

 1. Taita kangas neljä kertaa, käännä neliö. Leikata pois aallot kahden vierekkäisen neliön.
 2. Levittää siteen. Taita kuin haitari ja turvallinen keskellä langan.
 3. Vuorotellen nostaa keskustaa kunkin kerroksen lautasliinat ja oikealla ja vasemmalla puolella. Se on kaunis kukka.

Ensimmäinen elämässä syntymäpäivä - erittäin tärkeä tapahtuma etenkin äidit ja isät.

Ja haluan kaunis kakku lapsi, ja pöytä sisustaa huoneen, ja jopa itse syntymäpäivä mekko hienosti, muistaa kaiken, ja kaikki laukaukset osoittautui onnistunut.

Yksi suosituimmista elementit sisustus ensimmäisenä päivänä syntymästä on tilavuudeltaan edinichka.

Se voidaan helposti tehdä kotona improvisoitua.

Irtotavarana edinichka vuodeksi osoittautui kaunis, tarvitsemme kaikki pahvilaatikoihin, väri pyyhkeet, huonekalut nitoja, sakset, teippiä.

Tee ensin pahvi runko edinichki.

Voit tehdä tämän, meidän täytyy vetää ja leikkaa 2 edinichki, kytke ne pahvi- nauhaan, joka antaa paksuus, pitää kaiken yhdessä ilmastointiteippiä.

Koristeelliseen edinichki tarve tuottaa suuren määrän lautasliinoja tupsuja.

Helpota valokuvaa kaaviossa.

Edelleen tupsuja kiinnitetty kautta nitoja suunnitella huonekaluja edinichki.

Kaikki edinichka vuodeksi, valoisa ja kaunis, valmiina!

Muuta luku 1 lautasliinat juhlissa tytär tai poika, sinun on ensin leikata runko pahvista. Kehotan teitä käyttää useita värejä lautasliinat - niin saada kauniita.

Kun paloitella kehys siteen repiä pieniksi paloiksi, merkitse laatikko, jossa liimaa ja käyttämällä PVA: ta (tai jopa parempi - nestemäisellä gun) kudoksen liimaa pahvi. Näin ollen on mahdollista luoda sellainen krasotischu tässä:

Voit tehdä vuosipäivänä vauva voi olla paljon mielenkiintoisia asioita. Esimerkiksi voit tehdä erittäin mukava, suuret ja elegantisti koristeltu hahmo vain käyttämällä tavanomaisia ​​lautasliinoja erivärisiä koristeena.

Ensin tehdä mallin pahvista näin:

Jatka sitten tuotannon kukkia yleisimmistä pyyhkii:

Ja nyt, liimalla, kiinnitä kukkia numero näin:

On parasta valita aurinkoinen keltainen väri, ja se sopii tytöille ja pojille.

Ensimmäinen asia, joka meidän leikattu pahvista luurangon 60h35, sitten tarvetta tehdä joitakin paloja lautasliinoja 200 värejä kuten alla, ja liittää ne nesteliimapinta aseella.

Yak zrobiti odinichku päivä narodzhennya

Master Class "Unity ensimmäisenä päivänä syntymän"

Maaliskuussa godovasie jo huomattava emme ole yksin 🙂 Meidän sulhanen Daniel, myös juhli ensimmäinen syntymäpäivä, ja hänen äitinsä, Tatjana Vasilenko, luovasti lähestyi tapahtuman järjestämiseen.

Kuukautta ennen juhla se on, yhdessä paavi Dani, tunnollisesti työnjohtaja rainbow yedinichku tulevaan kuva istunnon ja nauttii jakaminen kanssamme Master-luokan sen valmistus! Annan hänelle puheenvuoron 🙂

Synnytys erityisen tärkeä hetki elämässä kaikki perheen. Ja ensimmäisen vuoden elämästään lähtee mieleenpainuvimpia muistoja: ensimmäinen hymy, ensimmäinen "ASU", ensimmäinen hammas, aloittaminen ja ensimmäinen syntymäpäivä ...

Olin odottanut tätä ensimmäinen syntymäpäivä, koska päivä, jolloin Danya syntyy. Haluan kaapata hänen muistokseen, ja lomakuvat, erityinen merkitys ensimmäisenä vuonna! Joten, päätin tehdä symbolinen koristelu muodossa edinichki paperi kukkia.

valmistukseen edinichki Tarvitset:

 • Kuvaaja (sujuvasti ja kauniisti piirtää ääriviiva);
 • hallitsija
 • kyniä
 • sakset
 • Paperi- veitsi
 • Paksua pahvia (edullisesti kodinkoneet)
 • maalarinteippi
 • Nitoja, jossa on suuri suluissa
 • kreppipaperi
 • PVA liimaa
 • paperipyyhkeet
 • Paljon kärsivällisyyttä :))

Piirrä ensin halutun muodon meidän luvut, sileä ja helpompi saada kuvaaja. Minulla oli niin mitat:

Seuraavaksi kääntää taiton taululle.

että kuva Se näytti hyvältä ja oli vakaa, tein hänelle tilavuus (syvyys edinichki 16 cm), niin vastakkaisessa suunnassa leikata ja kopioida kaikki sivuosien suorakulmioita vastaavat koot.

Haluan kiinnittää erityistä huomiota tähän tärkeään yksityiskohtaisesti. Taivuttaa osoittautui kaunis ja sileä, tee sisällä leikkauksia.

Yhdistää kaikki osat paperin nauha ja sen ulkopuolelta turvallisuutta.

Seuraavaksi liitä yedinichku etupuolella paperipyyhkeillä. Olen valkoinen, mutta on suositeltavaa käyttää kirkkaita värejä, tai samanvärinen kuin paperi kukkia, jos edinichka on monokromaattista.

Tällä vaikein osa työstä on ohi. Nyt useimmat yksitoikkoinen

Tee kukka on hyvin yksinkertainen. Ottaa aaltopahvi, leikata neliön 25 * 25 kääntyvät kukin neliö 4 kertaa. Keskellä tämän neliön pidetään yhdessä nitoja, ja leikkaa ympyrän pois.

Lisäksi kukin kerros erikseen, lukuun ottamatta alinta, ylä-ja puristetaan. Kun kaikki kerrokset nostetaan varovasti suoristaa kukka.

Kun kaikki kukat tehdään (≈350 PC), alkaa kiinni ne PVA liimaa.

Vastakkaiseen suuntaan, en koristele kukkia, niin kipsissä paperipyyhkeitä useisiin kerroksiin.

meidän juhlava edinichka huipputaso sisustus alueella valokuvien ja jäljellä muistot ensimmäisen valokuva-albumin vauva!

Lopuksi haluan sanoa kiitos Margaret ajaksi että kommunikoimme, löysin paljon uusia ja mielenkiintoisia asioita luovuuden, uusia ideoita, ja mikä tärkeintä halu niiden toteuttamiseksi!

Ja tietenkin paljon kiitoksia siitä, että tarjotaan julkaista artikkeli minusta erittäin viihtyisä ja blogissani työpaja "Pienimmille ensimmäisen vuoden tai kaksi".

Tanya, on molemminpuolista, kiitos yhteistyöstä, jatkamme innostamaan toisiaan töihin;)

Muuten, nuoret äidit Tambovin! Tatiana ilo tehdä tilauksia valmistukseen tällaisten numeroiden oman juhlaan. Tee perheen loma ikimuistoinen! Lue lisää täältä>9gt;

kuva = noparse = true ">

Ensimmäinen palkinto BLOGI

FUN edinichki hankkia ja erittäin tyylikäs. MAMA pitää erittäin tärkeänä valmisteltaessa tärkeä tapahtuma - ensimmäinen-vuotias poika. Ja kuva osoittautui suuri.

Elena, kiitos! Tämä ensimmäinen syntymäpäivä oli todella tärkeää minulle henkilökohtaisesti))))

Viileä, ajattelin, alussa, se on pieniä pyyhkeitä

Ajatus on, mutta mielestäni hyvin kallista

Loistava idea! Hyvin tehty vanhemmille!

Fantastisen kaunis! Mutta olin yllättynyt lainkaan ajatuksesta tehdä yedinichku! Erittäin tyytyväisiä!

Kiitos! Meidän edinichka yllätti kaikki festivaalilla))))

Jo 350 kukkia. En heti ajatellut, että en voinut), mutta se osoittautuu todella mukavaa, niin luultavasti on tarpeen määrätä tällainen kauneutta päällikön kauhean paljon koruja.

Viileä idea. Ja kiitos inspiraation!

Kiitos, Catherine, järjestämisestä luovan inspiraation galleriaan! Nuori Momma, he ovat levottomia keksijä;) :)))

Vau. Hän katsoi ylös, syttyi tuleen, kaikki mitä tarvitset ostanut noin istuu masteryu.Dumayu poluchitsya.Tolko kaikki haluan tehdä kaksi väriä: valkoinen ja sinyuyu.spasibo suuri idea.

Erinomainen, Onnea rukodelok, ja mikä tärkeintä, ihana loma!

Margot ja seisoo ok? Siis tasainen? tai pieni voi pudota?

Miten sisustaa yksikön vuoden omin käsin?

Olet nuori ja onnellinen äiti, joka on ennakoiden hyvä loma, koska vauvan ensimmäinen syntymäpäivä (hän ​​kääntyy vuoden vanha). Haluatko antaa hänelle kirkastuvat korkeimmalla tasolla ja etsit jotain sisustuselementtejä. Koristele yksikkö kädet, tämä on paras lahja!

Loppujen lopuksi kaikki on videoidaan, vauva muutaman vuoden kuluttua pystyi nähdäksesi osoitteen ja ymmärtää, miten äiti kokeillut sitä. Sitten, täältä löydät joitakin ideoita kuin mahdollista ja kaunis sielu, kuluttavat vähän aikaa:

Älä huoli, lapset rakastavat sitä, koska teit sen rakkaudella. On olemassa erilaisia ​​rakenteellisia vaihtoehtoja edinichki: tehdä yhden palloja, mutta se näyttää chic - mittayksikkö paperin. Ensin täytyy tehdä kehyksiä pahvi (tässä sinulle hyötyä vanha laatikko kodinkoneiden). Sitten koristella sen oman harkintansa mukaan paperin (väri tai lahjaksi) tai ruusukkeita (tehdä itse tai ostaa).

Yksikkö teki helmiä

Pahvi runko bulk edinichki

Tytöt valitse kirkkaan punainen tai vaaleanpunainen edinichki pojille - sininen.

Tytöt Paper

Tehty kukkia

Voit tehdä itse kukkia

Tai ostaa valmiina

Pojat kukkia

Nyt osaat sisustaa yksikön vuoden omin käsin, valitse vain yksi monista vaihtoehdoista. Voit myös nähdä lyhyen videon, joka osoittaa selvästi emäntä kuin hän valmistautuu juhlimaan kolmiulotteinen yksikkö päivän vauva syntyi.

1