Yak zrobiti novorіchnі іgrashki svoїmi käsissä

Opi tekemään leluja joulukuusi kätensä pois mitään

Rakastan käsitöitä? Niin pidät tehdä joulun leluja omin käsin! Se on miellyttävä ja jännittävä kokemus koko perheelle, joka ei jätä ketään kylmäksi - vietät muutaman yön ilo, jolloin leluja joulukuusi käsillään.

Yksinkertaisia ​​käsitöitä tehty romun

Tarvitaan valmistukseen:

 • lanka;

Malli tulisi liittää tapit (tai tavallinen hammastikun) ja huokoisen materiaalin, ja alkuun kanssa halutun kuvion - ensimmäisen säädetyn syötön, sitten sisustuksen. Älä mene liian usein ylittää langat, lelu olisi melko tasainen. Kun olet valmis, kuiva tuote ja poistaa sen nastat, ja sido silmukka korvalla. Valinnaisesti koristella Glitter tai sateen.

Valmistukseen leluja tarvitaan:

 • kahdenlaisia ​​lanka - paksu ja ohut (. voidaan korvata ohut kirkas kierteet, kuten ompelemalla erittäin kaunis puhdas valkoinen yhtenäiset viivat);

1

Kun lelu on tasaisesti kierretty, sinun täytyy vapauttaa häntää lanka johtoteline lelu ja sido nauha tulee keulamuodon - lelu on valmis.

Tarvitset:

 • helmiä;

Tehty niin sisustuksen näyttää hyvin houkutteleva.

Tee kaksi luvut pahvista, liimaa ne yhteen, tasoittaa merkkijonon silmukka niiden välillä - tyhjä leluja valmis.

Vapaa hännän langan kääritty joulukuusen eri suuntiin. Kun puu on noin kuvio lankana, voit aloittaa kääreliina. Lautasliina voi poimia palaset, takki liimalla puu hyväksi, ja tiukka mitoitus kankaalla. Tämä antaa mukava koostumus seuraava lelu.

Kun lelu on kuiva, olet valmis maalaus - väri joulukuusi vihreällä.

Kun maali kuivuu, Otten lelu tekstuuri kuivalla harjaa ja valkoinen maali ja koristella oman maun.

Valmista kaavat - esimerkiksi hirvi, tähdet, nisse, nallekarhuja, kirjeitä ja sydämiä. Leikkaamalla kätensä pois työkappaleen kangas, ommel paria, jättäen pienen raon (tulostus), ja tätä kautta pienen aukon tiiviisti tamp lelut puuvillaa tai synteettisiä täyte. Täytä mukavin kynä.

tähtimuodostelmassa voi ladata tästä:

Ensimmäinen, tee kuvio tavalliselle paperille, ja sitten vedä se pahvi. Älä unohda, että tähti on kaksinkertainen. Älä tee tähti liian ohut, se on parempi tehdä se sentin tai enemmän. Tail langan kiinni pahvi, sitten tarpeen vähitellen tuulen koko työkappaleen.

Vie lanka tiukasti kuin mahdollista, ettei tästä ole aukkoja. Jotta sisustaa tähti, tehdä pari lehtiä ja marjoja kankaan ja koristele yksi palkit. Oman koristelu on valmis.

Jotta joulukuusi leluja muodossa korkit, tarvitset:

 • pari holkit WC-paperi (voidaan yksinkertaisesti liimata pahvi rengas);

Kierteet täytyy leikataan pituuksiin noin 20-22 senttimetriä. Jokainen pala on taitettu kahteen puoliskoon, silmukan kautta kuljettaa pahvi kaulus ja silmukan läpi vapaan reunan venyttää langoista. On välttämätöntä, että lanka on tukevasti kiinnitetty pahvi pohja. Joten sinun täytyy toistaa kunnes pahvialustan alla uinuu säiettä.

Kaikki langanpäät venyttää renkaan läpi, niin että meidän korkki saada "läppä".

Nyt saatavilla hännät kiristä lanka tiukka ja leikataan muotoinen pompula - cap valmis! Jää vain tee silmukka ja sisustaa joulupallot paljetteja ja kimallusta.

Tee silmukka lanka ja koukussa hänen vihreä helmiä siroteltu Suuret helmet - ne täyttämään roolin furtree joulupallot. Sen jälkeen, kun johto on täytetty, antaa se kalanruoto muoto, taittamalla kierre.

Katkaista teipillä, joka muodostaa siitä silmukan roikkuu ja venyttää läpi joulukuusen ja koristella, jossa on vapaa hännän kolikon (helpoin tapa liimaa kaksipuolinen teippi). Silmukkaan ripustamista sitomisen koristerusetti - oman koristelu on valmis!

Ensin täytyy puhaltaa ilmapallo - ei kokonaan, mutta koko tulevaisuuden koristeluun. Sekoita kaksi ruokalusikallista vettä, kaksi teelusikallista sokeria ja PVA-liima (50 ml), ja liota lanka siten, että lanka on kasteltu tässä seoksessa. Sitten sinun täytyy kääriä helmi lanka kaoottinen. Sipulit tarvitse kuivua useita tunteja. Sen jälkeen, kun liima on täysin kuiva, sinun täytyy puhaltaa pois pallo ja ota se pois, ja pumpulilla varovasti maali maali spray ja koristele paljetteja ja kimallusta.

Joulun lelu tehty paperista kädet on seuraava:

 • Ensin täytyy valmistautua paperi kaunis kuvio, sakset, PVA: n ja ympyrä (sopiva suojus tai pieni purkki);

Koristelu kuten lelu ei lisäksi tarvita, ja siten se on ilmeikäs.

Tee ensin luonnoksia tulevaa leluja. Tämä voi olla mitä haluat. Kun kuviot ovat valmiit, siirtää niitä huovan ja leikkaa. Mitä hyötyä on tätä kamaa - hän ei sirotellaan, sinun ei tarvitse käsitellä edelleen reunan jokainen pala.

Yritä ommella huopaan koristeet uudenvuoden ei ole vain puita, vaan myös talon - esimerkiksi joulun seppele koristeltu tuntui leluja, näyttää erittäin tyylikäs. Katso valikoima Joulukoristeet käsillään kuvatyöpajoja - ja näet, kuinka monia mielenkiintoisia asioita voi tehdä tavallisesta tunsi kaksi tai kolme väriä.

 1. Leikkaa 10-12 ja identtiset liuskat, paperin leveys on noin kaksi senttimetriä.

Nyt tiedät miten tehdä joulua lelu tahansa materiaalia, joka on aivan käden ulottuvilla - se voi olla kangasta ja pahvia, paperia ja side, lanka, helmiä, käyttö voi olla kaikkea - pääasia on inspiraatiota ja hengen uusi vuosi, joka täyttää sydämesi valmistuksen aikana kaunis joulukoristeet!

Joulun leluja omin käsin

Joulukuusi - ruumiillistuma iankaikkista iloa ja juhlaan. Eikä vain lapsille. Aikuisilla liian kanssa tuskin piilotettu kunnioitusta odottavat uudenvuoden, kun toteutetaan kaikki rakkain unet. Ja se ei tarvitse paljon - aivan koristella joulukuusi söpö rihkamaa. Sanotaan, että tämä rituaali auttaa myös totta toiveita. Varsinkin, jos ne on valmistettu Joulun leluja omin käsin.

Talo on sisustettu hopealanka tulee heti lämmin ja vieraanvarainen.

Tässä on pehmeä neulottu seppele Suosittelen tehdä vauva. Ja kaunis ja informatiivisia.

Joulun leluja omin käsin

Tietenkin helpompi koristella joulukuusi leluilla kalliita ostettujen: valtava lasipallot, iloinen sähkökoristeköynnökset, valoisa sade. Ei ole selvää, että tämä puu näyttää hyvin mallikas ja tyylikäs. Mutta onko se on niin paljon sielu huurteisen lelu pahvi koskettava lelu smasterennoy oma, ja jopa lasten pienet kädet. Vuosien mittaan, tietenkin, ja ostanut ja kotitekoisia leluja heikkenee ja menettää sen entinen kiilto. Mutta jos täydellinen, mutta kasvanut vanha tehdas koruja juuri heittää ilman katumusta pudottaa lelu, että olet tehnyt lapsesi, älä heitä nousee käsi. Ja sitten yrität puhaltaa uutta eloa, korjata revitty osia, liimaa tai sävyn. Eikä koska sinulla on sääli heittää paperille tai kangasta, mutta koska tässä naiivi tuote - pala sielusi, fragmentti elämäsi lapsi. Koskettaminen tätä outoa työtä, haluat elää uudelleen läpi hetkiä menneiden vuotta, mikä paluu on mahdollista, ehkäpä nämä muistot.

Tästä tilavuus seppeleitä täytyy leikata muutaman lumihiutaleet järjestelmään, ja liimaa ne yhteen.

Joten, katsotaan mitä pystymme tekemään. Yksinkertaisin ja edullinen, että voimme tehdä, on korjata vanhoja leluja lapsesi ommella ja teippaa ne, jos pehmolelut, venytä kuminauhaa reiän läpi ja sido se ohuin osa lelujen kiinteistä aineista. Tällainen pieni igrushechki näyttää erittäin mukava joulukuusi haara.

Yleisin versio tuotannon joulukoristeet - paperi leluja. Tehdä yksinkertainen, mutta erittäin mukava loma lelu-rengas omin käsin, tarvitset vain arkkia värillistä pahvia ja paperia, ja jopa sakset ja liimaa. Ensin täytyy työskennellä pahville rengas, joka kuitenkin voi korvata koriste - kiinnitettävä tai maalattu, rengas teipillä tai muulla sopivalla elementti. Sitten kaistale valkoista tai värillistä paperia, jonka leveys on pienempi kuin renkaan säde, ja palkeet liimataan sisällä renkaan perusteella. Tämän jälkeen vain lisää vaaleat sävyt käyttämällä vastakohdan perusasiat väri ruutua. Ne ovat taipuneet kahtia ja liimattu symmetrisesti harmonikka kippaa.

Kuinka tehdä Joulupukki omin käsin?

että tehdä uudenvuoden lelu käsillään, voit keksiä jotain omaa, epätavallinen ja mielenkiintoinen. Alunperin näyttää koristelu muodossa lampun tehty huopa tai maaginen lumihiutaleet helmistä, paistaa kuin timantti toisto. A voi tehdä tästä joulupukki. Luoda tällainen vanha mies, joka on alkuperäisen koristelu vauvan huoneeseen, tarvitset paperi levy, puuvilla, värillinen paperiarkkeja, kynät, akvarelleja, valkoinen liima, akryyli väri valkoinen, sakset ja tietenkin hyvällä tuulella. Joten, voit aloittaa.

 • Otetaan ensimmäinen paperi levyn ja maalattu valkoinen akryylimaalia. Kuivaamisen jälkeen kääntöpuolelle levy on kiinnitetty nokan rypistynyt pallo paperia, joka on liitetty yli tähteet valkoista paperia periaatteeseen paperimassamainen. Sama periaate on tarpeen tehdä poskien ja kulmakarvojen isoisä, ja sen jälkeen, kun liima on kuivunut maali kaiken valkoinen.
 • Kun täydellinen nenän tulisi sekoittaa vähitellen valkoinen ja ruskea maali saavuttaa luonnollinen ihonväri. Saatu sävy on levitettiin levylle. Posket ja nenä lisätään pieni punainen sävy.
 • Tarkistetaan onko kaikki maali on kuivunut, jonka jälkeen markkereita maalata kasvojen piirteet. Kun lapsi ei halua vetää vai ei hyvä siinä, voit liimata suun ja silmien saman paperin nippuja, maalattu valkoinen, ja sitten luonnollinen väri: punertavan huulet ja siniset silmät.
 • Sitten punainen paperi kolmio ohjatun hattu.
 • Kärjessä korkin liimaa pieni pumpulipallo, josta saamme pompula. Sen jälkeen otetaan leveä kaistale pumpulia ja tarttuu alaosan kasvot. Niin tulee joulupukki parta. Jotta kulmakarvat ja viikset, ottaa hieman suikaleiksi, jotka simuloivat tyylikäs viikset ja tuuheat kulmakarvat.
 • Kuivatuksen jälkeen liima on valmis lelu!

Sellainen Joulupukin voi laittaa kortin, ja voidaan tehdä kahden ja koristella joulukuusi.

Olen esimerkiksi heittää pois perustusten alta vessapaperi, mutta nyt ei, koska niiden avulla ja värikäs kappaletta fleece voit tehdä tällaisia ​​ihania joulupukki.

Ja tässä on toinen mielenkiintoinen ajatus ympäröimään Joulupukki ja myös pahvisubstraatille. Näin ollen on mahdollista, ja Snow Maiden ja muut fantastinen merkkiä tekevät.

Jos ompelija-rakastajatar, kutoa Joulupukin helmistä.

Täsmälleen sama periaate, voit tehdä oman pään lumiukko, Pinocchio tai toisella hauska kasvot. Se olisi vain toive!

Toinen helppo tapa tehdä kaunis lelu - helmiä sisustaa Styrofoam sydämen. Tästä liimapistooli on turvattu merkkijono helmiä reunalla leluja. Sitten alkaa olla sitoutunut helmet, jotka on tiukasti vedetty yhteen suuntaan, joka muodostaa kelat reunoilta keskustaan. Helmiä ei siis välttämättä tarvitse olla sama. He voivat valita eri värejä ja kokoja. Kun he saapuivat keskelle sydämen, helmet kierre tulisi leikata ja liimata vain pieni osa siitä, leikkaamalla saksilla oikea määrä helmiä. Kun täydellinen täyttö toisella puolella sydän voi siirtyä toiseen. Lopussa kiinteän lanka tai nauha roikkuu leluja.

Joulun leluja omin käsin: köynnökset ja ilmapallot

Joulukuussa uudenvuodenaattona sisustaa talon ja luoda juhlava mieliala Joulu seppeleitä. Ja jos liität sen tuotannon koko perheen, sielukkuus talvi-iltoina annetaan. Niin, yksi yksinkertainen mutta erittäin omaperäinen versiot koristeet - Garland tehty paperista pom-poms, tupsut. Sen tuotantoon tarvitaan paperin eri värejä ja erilaisia ​​kuvioita, sakset, narua ja liimaa.

Aluksi, paperin taitettu puoli leveyttä pitkin, ja sitten - kun enemmän pituudeltaan.

Garlands aaltopahvi saadaan hyvin pehmeä ja kevyt. Tätä varten tarvitset seppele paperia ja kierrä tiivisteen nauhat.

Mutta tämä seppele voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Se vie vain rei'itys, merkkijono, liimaa ja paperia glittterom kirkkaampi.

Värillisiä lautasliinoja voi tehdä ihania kukkia ja istuttaa säiettä. Saada kaunis seppele!

Puolella mutka ilman saksia käyttäen viilto - puoli senttimetriä nauhan täyspitkä, jolloin kannen 6 cm. Lehtiä kehittymässä ja keskelle leikattiin kahteen osaan, joista toinen on varattu. Lehtiä täysin laajentunut ja saatu levy, leikataan kaksi puolta suikaleiksi, joiden koko koskematon osa sakset keskellä. Sitten meidän on otettava varten keskisormi ja kierrä lehtiä, ei kosketa leikattu reuna. Sen jälkeen kun lehtiä keskus on täysin kierretty, sinun täytyy taipua sen muodostavat silmukan, ja sitten liimaa se tyvestä. Jälkeen nauhassa köyden joka harjat voivat edetä seuraavaan valmistukseen. Tämä karvainen toukka tulee hauska lisä joulukuusi koristelu.

Pakkausmateriaalin tuotettu ihana köynnökset, eikö olekin? Mitä teet pakkauksen uudesta raudan ja mikroaaltouuni? Kerääntyä sitä ja tehdä itse niin ihana "tähti" Garland.

Vuodesta lautasliinat ja LED festoons voi rakentaa mestariteos vain 10 minuuttia!

Tekniikka quilling voi kutoa niin mukava Garland.

Aaltopaperi, voit rakentaa pörröinen seppele. Suosittelen osto-uurrettu paperi tänään, ja se purkaa kaikki)))

Halpa ja iloinen, ja mikä tärkeintä - käsillään ja rakkaudella.

Joulu seppeleitä paperin omin käsin

On olemassa monenlaisia ​​seppeleitä, mikä on helppo tehdä kiireessä, muista, me kirjoitimme miten tehdä oman seppele. Joten köyden, voit koota palat värillisellä kankaalla.

Jos kankaan läpi kolmiot pujotetaan köysi, joka muuttaa suuren Garland lippuja! Jos teet pom-poms karvaisia ​​langat ja merkkijono nokassa, saat seppele, jonka lapsi haluaa ja vain pelata, joten se on mukava ja pörröinen.

Kuten olet niin seppele popcorn? Olen henkilökohtaisesti todella.

Ja jos välillä popcorn koukussa marjoja (todellisuudessamme melko villiruusun), saamme enemmän ja kirkas!

Popcorn koukussa nopeasti ja helposti avulla neulan. Muuten, sellainen Garland hyvä välipala!

No, toinen hyvä vaihtoehto seppeleitä peppermints. missä tehdä ilman sitä)

Ja kun nauhojen sitoa köyden rusetteja, saamme erittäin flirttaileva seppele. Ja jäänteitä vanha tapetti on myös varsin menestyksellisesti voidaan luoda joulun seppele. Ja vaikka veistetty lautasliinat taitettu kahtia, laittaa köysi, liimaa yhteen kulmat, se sai myös erinomaisen Garland. Vuosikerta Garland voidaan saavuttaa, jos leikattu värillinen paperi sydämet ja tunkeutua niiden säiettä. Tällainen koskettava romanttinen Garland voi tulla paitsi joulukoristeita, mutta myös ominaisuus St. Ystävänpäivä. Tämä symboloi rakkautta voi aiheuttaa sen ulkonäkö oli uudenvuodenaattona. Älä usko minua? Oletko tarkistaa: Kutsu ystäväsi auttaa koristaa joulukuusi, ja ikään kuin ohimennen, tekevät yhdessä seppele sydämet. Vakuuta itsellesi, että miellyttävä seuraukset eivät kestä kauan odottaa.

Ja tämä seppele on helpoiten, ompelukone. Ompele pahvi piireissä ja se on valmis!

Klassikoita genre - kirkas joulu ketjuja.

Jos useimmat tavalliset LED Garland koristaa lumihiutaleet, hän syttyy aivan eri valossa. Kokeile.

Kaikki loistava - vain. Joskus sitä ei kannata paljon olla innokkaasti koristeet, mutta rajoittamaan minimalistinen tähti seppele.

Miten näin neulottu seppele lumihiutaleet. Olin jo lämpenee, kun katson häntä.

Ja tämä on myös seppele tehty kankaasta ja langan. Leikata pois fleece erilaisia ​​kukkia ja koristella huoneeseen.

Mellakka värejä. Älä edes ajattele sanoa, että hän ei kadu sitä kolme kertaa ennen Garland seinälle loman jälkeen.

sellainen Joulu seppele käsillään se on parasta kääntyä tavallinen värillinen paperi käsityötä, mutta se on parempi, jos se on kahdenvälinen. Esimerkiksi voit ottaa punainen, vaaleanpunainen ja valkoinen paperi. Näiden värit luovat erittäin herkkä nauha-Garland. Myös sen tuotantoon tarvitaan: kynä, sakset, hallitsija ja nitoja. Nauhat leikataan paperin, jonka leveys on 3 cm. Voidakseen osallistua työhön voitaisiin ja lapsesi voi piirtää viivan kunkin leikkauslinjan, ja tarjota hänelle niiden porazrezat. Sitten jokainen liuska taitetaan kahtia. Kärjet ovat kääntää ja kiinnittää nitojalla muiden sisaria. Jokaisen peräkkäisen liuska valmistetaan samat vaiheet. Kukin sydän on yhdistetty edellisten ja seuraavien. Toiminta jatkuu, kunnes haluttu Garland pituus. Sydän, joka ei jousta aikana jännitystä Garland, voi olla alaosassa sydämen meistin katkottua nitoja. Täällä on sydän seppele.

Lisäksi tai pikemminkin - useimmiten joulukuusen koristeena mesh palloja. Nämä perinteiset lelut, kotitekoinen vaihtelevat suuresti: lasi, paperi, vaahto. Muuten, jos pallo lasin voidaan jakaa nopeasti, lelu vaahto on erittäin helppo tyhjästä, tauko, murentua. Jos olet niin hemmoteltu näköinen pallot, ne voidaan nopeasti tullut todellinen jalokivi, käyttämällä sisustus kela pieni muovinen helmiä ja koriste johdot - esimerkiksi maitomainen valkoinen väri.

Työkalut tarvitset kuuma liimapistooli, sakset ja pinsetit. Näin voit paitsi päivittää vanha vaahto pallot, mutta eivät ime hyvin mielenkiintoinen muovia. Halkaisija helmiä käytetään, ja johdot voivat olla hyvin erilaisia. Mutta tietenkin, pieniä palloja on parempi koristella ohut johto ja kierre pieniä helmiä, ja iso leluja voi liittää yli sekä suuria että pieniä helmiä. Vieläkin alkuperäisen ilmeen ilmapalloja koristeltu kolme johto tai langan samanaikaisesti. Ensin täytyy purkautua valmis seppeleitä eri kierteisiin. Sitten köysi viedään, ja sen pää on upotettu vaahtoon pallon käyttäen kynsisaksia tai tavallinen pinseteillä. Pallo- osan lähellä johdon kiinnitys tarkkuudella pieni liima levitetään, ja kärki on kiinnitetty siihen merkkijono helmiä. Savi vähitellen käsitti seuraavan osan palloa ja hitaasti, kerros kerrokselta, helmet on sijoitettu ja johto, kunnes koko pinta on kokonaan täytetty. Leikkaa pois ylimääräinen merkkijonon loppuun kuumennetaan vaahto. Lopussa avulla lanka neula, joka kulkee kankaan johto on silmukka roikkuu leluja.

Miten se pallo? Erittäin kummallista, joka edellyttää tietämystä geometria. Tehdä hyvin informatiivinen. Kehotan teitä kokeilla.

Alkaa valmistella piireissä emäksen, kuten on esitetty.

Käyttövalmis 20 täytyy piireissä on sama halkaisija.

Lisää ne peräkkäin. Kuten, ei mitään monimutkaista.

Mutta niin hauska väkkärä tehty paperinpalasille radalla.

Vaahto-pallo tai pallo preformi sienestä voidaan koristeltu ihana kukkia ja näkymätön helmiä.

Ja tämä pallo tehdä yksinkertaisia, mutta toimii dolgo.Dlya puhaltaa palloa, kääri sen kierteellä, levittää PVA liimaa ja odota, kunnes se kuivuu. Sitten puhkaista ilmapallo ja poista se.

Myös pallot voivat kiertää lanka.

Mutta kuten voidaan koristeltu työkappaleen pallo-vaahto tai sienellä paillettes ja näkymätön.

Virkattu piireissä voidaan käyttää lelu, ja sitten seistä alle kupin. Kuten ajatus?

Ja tässä toinen pallon paljetteja. Pidän siitä kovasti.

Usein teemme Joulun leluja omin käsin Helmi. Siitä todella saanut erittäin mukava joulukoristeet, että voit roikkua talossa voidaan auttaa luomaan erinomaisen tunnelman uudenvuoden olemme jo kirjoitettu miten kutoa puuhelmet. Jotta nämä viehättävä lelut tarvitsevat punainen helmiä, nauha ja lanka. Niin, sähkeen koukussa helmiä, ja sitten päättynyt pois kovien helmien muodostunut lanka leluja, esimerkiksi - tähdet, sydämiä tai joulukuusia. Special työ ei tarvita, mutta jos jumittui tällaisia ​​leluja joulukuusi, koristeltu valmiiksi teipillä heidän jousensa, niin tulos on hyvin kaunis.

Palataksemme sama pallot, voit yrittää tehdä joulukoristeet decoupage tekniikkaa. Tämä edellyttää vuotiaiden lasi joulun pallo, levyt musiikin kirja, PVA liimaa tai erityinen - decoupage, glitter ja maali hopeinen, erikoisleima jossa kirjoitus uudenvuoden teema, muste, pieni kello, nauha sitomiseen jousi ja ohut langan varten silmukoita. Vaikka kaikki nämä osat voidaan korvata ne, joita et ole käsillä, jolloin tärkein asia - pallo, liimaa ja lautasliinat. Tekniikka lelu on hyvin yksinkertainen, ei vaadi ylimääräisiä taitoja. Aluksi paletti on vahvistetut hieman valkoista akryylimaalia, sitten sieni varovasti imupaperilla musteen ja levitetään sen koko pinta valkoinen pallo. Sieni tulee aina soittaa maali, sitten saada jonkinlaisen lunta kertyminen. Joten kaikki pallot talteen ja sen annettiin kuivua. Sillä välin, sinun täytyy valmistautua pyyhkeitä. Tätä tarkoitusta varten yläkerros erotetaan lautasliinat, useimmat värikäs. Sitten puolitiehen vedellä laimennettu PVA liimaa ja liimattu pallo motiivi. Se alkaa liimaus keskiosassa motiivi kanssa tasaiseen tahtiin kohti reunoja. Juuri kiinnitä kaikki motiivit. Yleensä jokaista sääntöä, kuten minkä tahansa Decoupage, pelkästään suurempi osuus loistetta ja koruja.

Koristella vanha pallo uusi helmiä - hyvä idea.

Lumihiutaleet helmillä koruja on hyvin mureaa.

Jos haluat tehdä pallo joulukuusen helmistä, se ei välttämättä osaa kutoa, voit pysyä helmiä.

Mielenkiintoisia pallot voi saada ... kirjan sivut tai esimerkiksi paloja huopaa. Näin on, palat valitsemasi valmisteisiin ympyrä ääriviivoja (voit leikata noin tahansa kotitalouden kohteen, kuten kuppi). Ompelukoneen ommeltu yhteen, jonka halkaisija piireissä noin 10. Puutteessa koneita voidaan hallita ja nitoja. Linja kulkisi puolivälissä keskuksia kaikissa piireissä. Paperiliittimet kytketty puolia ruutukuvio: keskellä yksi yhdiste, joka on lähempänä molemmat päät sutuuran kahden yhdisteen. Ja niin edelleen. On käynyt ilmi samankaltaisuus käyttää millä 360 kirjojen soikea sivut, pitää koossa kaksi keskellä, sitten reunat. Tämä antaa paperille lelu pallo aaltoreunus. Lopussa silmukan liittää. Jo tämä lelu voi takertua puun, mutta se on parempi käyttää ylimääräistä sisustus glitter ja liimaa. Parempi tietysti, jos on valmis liimaa glitter.

Joulun lumihiutale Helmi

Snowflake Helmi kudonta suositellaan hieno lanka, eikä merkkijono.

Hyvin epätavallinen ulkonäkö ja hieno pallo-hämähäkki. Sen tuotantoon tarvitaan yksinkertainen ilmapallo tahansa lanka, liimaa hyvä (parempi - PVA), sekä mielikuvitus ja sitkeyttä. Luonnollisesti, pallo täytetään ilmalla haluttuun kokoon (mitattuna tulevaisuudessa koristeet), hyvin kiinnitetty ja voideltu perinteisten öljy. Sitten säie kastellaan liima, ylimääräinen liima poistettiin se kulkee hehkulangan läpi sormien tiiviisti pakattu. Vaikka on mahdollista tehdä erityiseen säiliöön, joka on täytetty liimalla, ja kansi rikkoo pieni reikä. Vyyhti sijoitetaan säiliöön, langanpää johdetaan reikään ja laajennetaan asteittain, jolloin liima annostellaan voideltu. Sitten tätä säiettä vähitellen vangitsee koko pallo. Näin ollen on tarpeen varastoida merkittävä kärsivällisyyttä, kuten ensimmäisen sarjan lankojen käyttö voi helposti vetää pois pallo. Kierre olisi pidettävä valoa jännitys (hieman vaikea). Kierrettyään on valmis, pallo täytyy roikkua kuivumaan. Mutta älä kuivaa se hiustenkuivaajalla tai lämmityksen akku, koska tämä ilmapallo puhkeaa. Paksuus lanka, voit valita oman harkintansa mukaan. Mutta ei tarvitse kiirehtiä. Anna pallon posohnet päivä, ja sitten täytyy huolellisesti lävistää tavallinen neula ja hitaasti poistaa kehyksen alta jouset. Jäädytetty lanka kyllästetty liimaa, on hyvä pitää kunnossa. Mutta ei siinä kaikki: pallo voi sisustaa uudelleen, oman harkintansa mukaan.

Jos suuria helmiä oplesti helmiä, lähtee kaunis lelu.

Tämän järjestelmän mukaan punottu helmi.

Joulun leluja omin käsin: joulukuusia ja lumihiutaleet

suosituin Joulun leluja omin käsin Paper - ovat tavallisia lumihiutaleet. Ne eivät vaadi erityisiä taitoja taiteilija, ei kallista materiaalia, ei tietyn määrän aikaa. Kaikki enemmän kuin vain, jos ei ole peruskoulun. Tästä joulukoristeet tarvitsevat tavallista paperia - valkoinen väri, liimaa - se on parempi, tietenkin, samaa PVA, paperiliittimet ja sakset.

Tapoja leikata - monipuolisin: yksinkertaisista, kuten ne, jotka leikataan koulun vuosien muistikirjan arkin, monimutkaisiin tilavuuden lumihiutaleet. Taitto origami menetelmä tai leikkaamalla menetelmä kirigami tehdä erityisiä ohjeita näyttää kunkin vaiheen. Jos Origami on enemmän tai vähemmän tuttuja, lumihiutaleet tehdään tekniikan kirigami ensimmäinen taitto neliö vinosti, sitten taivutuskulmiksi kolmion keskelle, että se on jaettu kolmeen yhtä kolmioita. Sitten päälle taittuu ja teki useita rinnakkaisia ​​kaarevia leikkauksia, välilehtiä joka sijoittamisen jälkeen lumihiutaleet täytyy työntää alle keskelle perustan luomiseksi terälehdet kuten. Lisäksi voit maustaa lumihiutale, harjaus liima ja ripottele kimalle. Joten lumihiutale entistä kaunis ja kirkkaampi. Tapa posharovogo liimaus erillisistä osista tehdään kortin muodossa lumihiutaleet.

Tässä on kolmiulotteinen lumihiutale voidaan tehdä yksinkertainen piiri.

Valtavin lumihiutaleet voidaan valmistaa tikkuja jäätelöä. Et usko minua? Katso mestarikurssi.

Tarvitset paljon jäätelöä tikkuja. Meillä ei ole aikaa kerätä? Sitten pikaisesti käsitelty ystäviä mehujää sekä tietyissä puu-.

Jos lumihiutale maalata erottuvalla värillä seinään väri, uudenvuoden lähipiirissä annetaan 100%.

Tämä monimutkainen lumihiutale valmistettu ohut paperi-ohuiden nauhojen. se on tavattoman kaunis. Noudata huolellisesti kaikkia kohtia meidän mater luokassa.

Monimutkaista? Tärkeintä ei ole saada hermostunut.

Se on siinä, viimeistelevät ja se on valmis.

Tulos oli sen arvoista, eikö?

odottamaton pehmeä joulun leluja omin käsin saadaan esimerkiksi muodossa puita, me kirjoitimme miten tehdä joulukuusi käsillään. Valmistukseen joulukuusi työkaluja ja tarvittavat materiaalit:

 1. koukku, jonka koko sopii paksuus lanka,
 2. pehmeästä materiaalista (kuten täyttö tyynyt)
 3. pakkaus valkoiset helmet,
 4. jäännökset kolme sävyjä vihreä lanka,
 5. neulat ja ohut ompelulanka, sopiva sävy,
 6. kultainen vahattu lanka.

Aluksi järjestelmä sovi seistä, puunrunko, ja kolmion pohja. Kun neulonta kolmion perustaa järjestelmän, jossa kukin numero toistetaan neljä kertaa. Neulottu raidallinen puu, nauha on leveydeltään kolme riviä. Raidat suoritetaan seuraavan kaavion mukaisesti: vihreä tumma sävy, vihreä, vaaleanvihreä sävy.

Niin ensimmäinen, viisi ilman silmukoita ovat kiinni renkaassa, ja sitten siinä on neulominen tällaisesta järjestelmästä:

 • kolme identtistä riviä 8 sarakkeet ilman sc (tummanvihreä);
 • rivi 8 sarakkeet ilman sc (vihreä);
 • kaksi identtistä riviä 14 sarakkeet ilman sc (vihreä);
 • kaksi identtistä riviä 14 sarakkeet ilman sc (vaaleanvihreä);
 • rivi 20 baaria ilman sc (vaaleanvihreä);
 • kolme identtistä riviä 20 sarakkeet ilman sc (tummanvihreä väri).

Lelu koristeltu suuri valkoinen helmet tai helmiä kuin se Uudenvuoden leluja. Ommeltu helmiä pohjaan vapaasti. Sitten säätiö täytetty pehmeän täytemateriaalia.

Tennispallot helpon liikkumisen koukun voidaan muuntaa ihana leluja.

Seistä ja puunrunko vastaavuuden ohjelmassa:

Viisi silmukkaa ovat kiinni renkaassa, niin provyazyvayutsya kolme identtistä riviä 8 sarakkeet, ilman sc (ruskea). Joten puunrunko;

sitten sopivat pohjan sama kuvio, joka on esitetty alussa (tummanvihreä).

Tässä on pehmeä neulottu seppele Suosittelen tehdä vauva. Ja kaunis ja informatiivisia.

Vahvistaa pohjan leikatun pahvista ympyrä, jonka halkaisija on sama kuin halkaisija neulottu pohja. Sitten seistä liittyvä ommeltu pahvi. Ensimmäinen rivi silmukan kulkee rungon ympäri ruskea langat, toinen - ulkoreunassa. Vain liittyvät puun seisovan ja uudenvuoden kauneus ilahduttaa sinua, eikä yksi vuosi. Ja kun taas todellinen kuusen voidaan tallentaa.

Pehmoleluja alkaen Brocade ja helmillä Royal koristeluun.

On olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja kotitekoinen joulun leluja. Sinun tarvitsee vain kytkeä mielikuvitus ja hieman kovaa työtä. Ja sitten varmasti kaikki toiveesi toteutuu. Jälkeen ensimmäinen - luovien Joulukoristeet - on toteutunut. No, ja jotka vielä epäilevät taika joulun leluja?

Tämä kalanruotokuvioinen craftswomen kutoa virkattu ei ole vaikeaa.

Hauska ja söpö joulukuusi tehty huovasta ja helmiä.

Joulupallot käsillään video

Hyödyllisiä artikkeleita aiheesta "joulun leluja omin käsin"

myös lukea

Uskomattoman valtava valikoima! KIITOS! Se oli kaikki hyvin ymmärrettävissä ja! Jokainen voi tehdä, jos hän haluaa)

Kiitos paljon! Vain Yhdyn Xenia. Ei kaikkialla on järjestelmän ja ohjeet ideoita! Ja Capital täydellinen! Kiitos! 🙂

Hienoa käsityötaitoa, hämmästyttävä dizayn.Redko vastaamaan näihin suunnittelija kohteita. Jos kaikki tämä pois päästäni - juuri fiksu.

Todellakaan halunnut valinnan, ota huomioon. Onnea!

Erinomainen! Olisi vain yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja kaavioita kaikki ideat))

Joulun leluja omin käsin: ideoita

Tiedetään, että käsintehtyjä tuotteita arvostetaan paljon suurempi kuin mitä tuotetaan teollisissa olosuhteissa. Jos puhumme lahjoitukset henkilökohtaisesti, he saavat on aina ilo, koska henkilö on käyttänyt sitä ei ole vain rahaa, vaan niiden aika.

Joulun leluja omin käsin - se on aina mielenkiintoista ja alkuperäiset tuotteet, voi koristella paitsi symboli uusi vuosi - joulukuusi, vaan myös muuttaa lomien sisätilojen talon.

Making joulun leluja valmistettu kangas kädet kotona (video)

Päätimme aattona uudenvuoden olla luova, mutta en tiedä miten joulun leluja omin käsin, kaunistaa kodin ja rakkaansa miellyttää? Voit auttaa näitä yksinkertaisia, mutta samalla varsin omaperäisiä ideoita valmistaa joulun leluja omin käsin improvisoitua.

Pallot - paras joulun leluja joulukuuseen käsillään, joka koristaa symbolinen vihreä puu talosi kaikki lomat. Nämä joulukoristeet voivat olla täysin eri kokoja, värejä ja tehdään eri materiaaleista. Voit pidentää elämää ja palauttaa houkuttelevuutta joulun leluja muodossa pallot kädet, käärimällä ne kauniita kankaalla ja sitoa yläosassa nauha tai merkkijono.

Tehdä pallo sisustaa joulukuuset voi olla erilainen: luoda joulun leluja omin käsin kankaasta, heille pyöreä. Sisällä kaunis kangas voidaan kietoa rypistynyt paperi tai kangas, sitominen ylhäältä ulkoasu lanka, joten hän piti muodon.

Rekisteröintiä joulupallot voidaan käyttää paitsi kangasta vaan myös lehtien sivuja, musiikkia kirjoja. Ne näyttävät kaunis ja epätavallinen, tällainen ajatus niille, jotka ovat jo kyllästyneet perinteisten joulukuusi leluja. Päälle näistä pallot voidaan koristeltu värikkäillä nauhoilla.

Jos haluat lisätä juhlava tunnelma, jotta se olisi juhlava, koristella omiin käsiinsä kotona uudenvuoden lelu helmet, strassit, paljetteja, helmiä, nappeja ja muita koriste-elementtejä. Se näyttää mukavalta Christmas pallo painikkeet, jotka voidaan liittää paperilla tai kankaan ommella. Keskustassa kunkin painikkeen, liittää pieni valkoinen helmi.

Tämän videon tehdä joulun leluja omin käsin on helppoa:

Joulun leluja omin käsin Paper: Master Class kuvalliset

Jos haluat, voit tehdä joulua lelu kädet paperista, tämän voit käyttää erilaisia ​​ideoita. Paperi on erinomainen materiaali tällaista työtä. Tällaisia ​​käsitöitä uudenvuoden voit tehdä lasten kanssa.

Paperi monivärinen Garland

Helpoin vaihtoehto luoda paperin koristeisiin joulukuusi - ketjun monivärinen renkaat.

Tarvitset kirkkaan värinen paperi, hallitsija, sakset ja liimaa.

Paperi värillinen luistaa leikattu leveys on 1 cm ja pituus 6-7 cm.

Yksi liuska liittää rengas, liimaa päät, aseta paperi nauha renkaaksi erivärisiä, ja niin, kunnes saat halutun pituiseksi seppele.

Parasta tällaisessa omatekoinen koristeet, käytä sileä-puolinen värilliselle paperille.

Paperi neliöt kuvia

Alkuperäinen leluja kuvia kaikkien perheenjäsenten, joka kuvasi miellyttävin ja tärkeä tapahtuma vuoden, on hyvä koristelu uudenvuoden merkkiä.

Luoda sellainen mestariteos leikattu paperin kuusi samanlaista piireissä, taita ne siten, että keskelle kunkin elementin muodostavat neliön.

Yhdistä kaikki osat liimalla sivuilla neliön tikku kuvia kaikkien perheenjäsenten.

Niin kaunis joulun leluja omin käsin ulos paperia alla olevassa kuvassa:

Näitä ideoita voidaan käyttää aattona uudenvuoden, valmistella kotiin lomalle.

Joulun lelu pallon käsiinsä materiaalista käsillä

Korjaustöissä valmistus pallo joulukuusen tarvitset seuraavat materiaalit käsillä:

 • paksua paperia minkä tahansa kaunis kuviointi;
 • sakset;
 • PVA liima;
 • kompassi tai pyöreä esine, joka voidaan leikata noin leikata ympyrän.

Luomassa paperi kulho:

Paperille, piirtää ympyrän 21 samankokoisia ja leikata saksilla. Kukin ympyrä kahdesti puoli kertaa määrittää keskelle käsityön tuote.

Taivuta ympyrä ja taittaa yhden sivun niin, että se on täsmälleen keskellä.

Taita kaksi muuta puolta ympyrä siten, että ne muodostavat kolmion yhtä puolta. Leikata pois kolmion paperi, se toimii mallina muita elementtejä.

Tuloksena kolmio soveltaa muihin piireihin, johtaa pyöreä sen kynä ja taivuttaa reunat ulospäin näiden linjojen.

Kymmenen levyt on liitetty siten, että saadaan laajakaistaisen 5 yläpuolella ja 5 alla, yhdistää ne rengas. Tämä tulee olemaan pohjana paperin joulukuusi pallo.

Kymmenen jäljellä olevien osien jaettu 2 osaan: Liima 5 toiselle puolelle palloa, viisi - toiseen.

Leikataan nauha haluttu pituus ja kiinni pallo silmukan kärki.

Miten saada joulun leluja omin käsin huovasta

Joulun lelu huovasta käsillään - aina ajan tasalla idea, koska ne näyttävät hyvältä joulukuusi. Felt - on erittäin mielenkiintoinen aine, se on ihanteellinen riippumattoman tuotannon joulun leluja. Huopa on eri tiheys ja eri värejä, se on hyvin liimattu ja ommeltu.

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä joulun leluja omin käsin monimutkaisia ​​järjestelmiä, joiden avulla seuraavat hyvin yksinkertainen idea. Tarvitset tuntenut useita värejä, joista yksi on punainen. Se näyttää mukavalta yhdistelmä valkoinen, sininen ja punainen. Punainen huopa, leikkaa ympyrän, jonka halkaisija on 8 cm, sininen - hieman vähemmän, ja valkoinen - pienin, mutta ei vähemmän kuin 5 cm: n jälkeen leikattiin punainen tuntui sydän, että se oli hieman vähemmän valkoinen ympyrä .. Nyt lisätään kaikki elementit punainen, sininen ja valkoinen piireissä, ja alkuun sydän, kaikki kerrokset tai ommella, sinetti, kiinnitä punos yläosassa ripustaa joulukuuseen käsitöitä. On monia ideoita luoda joulun leluja omin käsin materiaalista, kuten esimerkiksi huovasta.

Juuri niin voit tehdä tähtiä ja sydämiä: tarve vain kaksi väriä huopaa, yhden elementin tehdä enemmän erilaisia ​​- vähemmän liittää niitä.

Täällä valokuvaa joulun leluja omin käsin huovasta erilaisissa suoritusmuodoissa:

Uudenvuoden leluja, pingviinit hehkulampuista omin käsin

Uudenvuoden koristeet valoja kädet voivat jopa lapsi. Hyvä vaihtoehto on pingviinejä sipuleiden.

Jotta ne, sinun täytyy valmistautua tällaisia ​​materiaaleja:

 • vanhat lamput;
 • akryyli- tai guassi;
 • harjat;
 • pienet kirjaimet - ne voidaan liittää tai löydetty tarpeettomaksi nukkien.

Master Class joulun leluja omin käsin - pingviineistä lapochek:

Yksi puoli sipulin maali valkoinen akryyli maali, ja toinen - musta.

Edessä on valkoisella pohjalla mustalla maalilla pingviini siivet.

Muovailuvaha tehdä nokka ja silmät.

Laita pingviini hattu ja huivi, kaunis pieni neuleita.

Alkuun korkki, kiinnitä köysi ja ripustaa joulukuuseen käsitöitä.

Joulu uudenvuoden leluja helmi omissa käsissä

Uudenvuoden koristeet helmiä kädet tekevät joulukuusi elävämpiä ja tyylikäs. Käyttäen pieniä helmiä, voit tehdä aika söpö koristeita. Jos etsit helpoimmista tehdä joulua lelu käsiään käyttäen helmiä on sinulle hyötyä seuraavan ajatuksen.

Töihin tarvittavat helmiä punainen, hieno lanka ja nauha.

Nanizhite lanka helmiä.

Muoto vartaloonsa muodossa tähtiä, sydämiä, joulukuuset.

Leikkaa lanka ja kiinnitä se ylhäältä helmiä eivät liukene ja koristele päälle kaunis nauha.

Luoda uusi vuosi mieliala kotona tarpeeksi ripustaa niin hauska käsitöitä.

Joulun leluja suolaista taikinaa kädet: käsitöitä lapsille

Joulun lelu taikinan käsin - suosikki joulukoristeet monta lasta. Lapset rakastavat ollessaan furtree paitsi roikkuu lasipallot, mutta myös syötävät koristeet - karkkia ja piparkakkuja.

Pukeutuminen joulukuusi, on muistettava, että nämä evästeet voi koristella ikivihreä puu jopa kaksi viikkoa, jos haluat sitten hoidetaan lapsia makeisia. Kun taikina käsitöitä on yksi tarkoitus - koristellun, on parempi luopua leivontaan, suosiminen lisäsuoritusmuodossa luomiseen koruja.

Joulun leluja suolaista taikinaa kädet voi tehdä lapsen. Tässä tapauksessa tällainen luova prosessi tuo lapsi paljon miellyttävä tunteita.

Valmistaa suola, taikina, käyttäen seuraavia komponentteja:

Jauhot ja suola sekoitetaan, lisää vesi ja vaivaa taikina. Tarkista testata halukkuutta luoda veneen näin: Kauli koko massa palloa ja puhkaista hänen sormensa, kun taikina pitää muotonsa, se soveltuu käytettäväksi. Tässä prosessissa vaivaamista taikina, lisätä siihen hieman kasviöljyä, joten massa tulee muovinen, eivät kuulu kuori ja kiinni käsiin.

Jotta joulupallot taikina, käytä kihara muotit leivontaan evästeet. Erilaisia ​​hahmoja valmistettu taikinasta voi helposti leikata jopa lapsi. Kun luvut leikataan yläosassa tarpeen tehdä reikä, voit käyttää putkea.

Sen jälkeen, luvut olisi jätettävä aikaa, että ne ovat täysin kuivia ja kovetetaan. Voit nyt jatkaa niiden rekisteröinti tähän käyttöön maalin. Ei maalata värit lukuja valmistautumisvaihe suolaa taikina, voit lisätä väriä guassi.

On toinen alkuperäinen idea luoda joulukoristeet taikinasta. Ottaa hahmo sydämen muotoinen, liittää taikina ja leikkaa. Sitten putken pinnan poikki sydämen tehdä reikiä, pitäisi saada herkkä hahmo. Tehtyään paljon harjakattoisia sydämensä, pujota ne narussa, ja saat kauniin joulua seppele.

Joulun leluja Enkelit kylmää posliini

Kylmä Posliini jouluksi leluja omin käsin - muusta materiaalista, jonka avulla voit luoda kauniita joulukoristeita.

Jotta posliini enkeli, valmistaa sellaisista materiaaleista:

Luomassa koristeet:

Folio ja kylmä posliini beige rulla yksi pallo samankokoisia.

Posliini rullatussa folio ei unohda puhaltaen samalla ilmaa. Sisältä posliini kalvon muoto täysin pyöreä pallo.

Nyt ohuella tikulla muoto reikää - silmät. tekevät nenä pieni pala posliinia. Ottaa paljon folio ja heiluta sitä soikea, joka on ruumiin enkeli. Jälleen, ottaa pala maalaamattomissa posliini ja laittoi-folio se muodostamalla soikea.

Ottaa toisen palan posliini ja väritöntä sen sokalla, saada keskimääräinen kerrospaksuus. Liittää pinnan kuvioitu kankaalla, ja jälleen kävellä kaulimella. Tämä kangas kääri ruumiin enkeli, pitäisi olla kuviollinen mekko.

Samoin tekevät kuviollinen kaulus, mutta ottaa pienemmän palan posliinia. Kiinnitä sen huipulle rungon. Mekko kaulus ja leikkuu veistoksellinen. Jatka kokoonpanoa enkeli: takakonttiin päälle, aseta hammastikku se lopetetaan.

Valkoinen posliini rulla hihassa mekko, beige - kaksi pieniä palloja ja aseta ne hihat, se hoitaa enkeli. Ruskea massa rulla sauma, leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi ja pyörittele rulla, liittää tällaisia ​​hiukset enkelin päähän. Keskustassa, kiinnitä lanka.

Valkoinen posliini leikata siivet ja kiinnitä liima taakse. Värillinen posliini tahna keulan muoto ja koristele kampauksen enkeli. Nyt ota maalin ja kevyesti razrisuy kasvot: tehdä enemmän ilmeikäs huulet, silmät, piirtää musta tai sininen.

Angelok kuivuvat ja tulee vahva, niin se voidaan ripustaa joulukuuseen.

Joulun leluja pastaa kätensä (valokuvista)

Lovers epätavallinen koruja arvostavat lumihiutaleet ja seppeleitä valmistettu pasta. Liittää pieni elementit yhteen, liima tulisi käyttää.

Kuvassa joulupallot pastaa kätensä näyttävät epätavallinen ja hyvin kaunis:

Prosessissa joulukuusenkoristeiden käyttäen erilaisia ​​tyyppejä ja muotoja pastaa, sopivia renkaita, kukkia, spiraaleja, kuoret, nauhat ja putket. Haluttaessa tällaiset lelut voivat olla itse tehtyjä väritystä, mutta voit jättää ja niin.

Useimmat lapset pitävät joulun leluja omin käsin, niin aattona uudenvuoden kotona järjestää luova prosessi, ja viihdyttää lapsia.

Laaja valikoima vaihtoehtoja joulun leluja omin käsin tässä video:

Trendikäs helyjä käsillä Varmasti monet teistä ovat osa yhteiskunnan pakkomielle.

Koristelu kangas tapetti voit luoda juhlava tunnelma.

Tänään yritämme tehdä omiin käsiinsä rannekoru nastoilla. Meidän.

Mieliala lapsen teema osapuoli riippuu.

Kesällä kampaus, kampaus pitkät hiukset, jokaiselle päivälle kuuluisuuksia.

Haluatko yllättää ystäväsi ainutlaatuinen lahja? Tai sisustamisessa.

Kuvia tähdet yksinkertaisia, kaunis kampaus päivittäin nukuit.

Puuvilla satiinivuodevaatteilla 3D kuvio ilmestynyt.

20 kaunein kuva helyjä helmiä aina katseet.

Jokainen moderni ihminen on jatkuvasti jokapäiväisessä elämässä.

20 valokuvaa meikkiä Halloween yllättää ystäväsi vuonna 2018. Mitä tulee.

Raskaus - ihana kauden naisen elämässä. Tällä hetkellä tulevaisuudessa.

Muoti teini. Kuvat trendejä. Syksy 2018 - täydellinen aika ilmaista.

Tällä hetkellä yksi yleisimpiä ostokset ovat.

Paperi silmäripset. silmämeikki ideoita Paperself Irtoripsiä.

1