Yak zrobiti Lizunov

Miten Lizunov

Kaikki lapset muistavat tämän ihana sarjakuva nimeltään "Ghostbusters" ja sen maksamatta luonnetta Lizunov. Loppujen lopuksi hän oli inspiraation luomiseen outo, mutta kuljettaa pois leluja lapsille, joilla on kyky tarttua pintoihin, kädet, tuo paljon jännitystä. Kiinnostuneille lapsille pelaa lelu, ja vielä hauskempaa oppia tekemään Lizunov omissa käsissä. Ota hetki miellyttävä ja hyödyllinen viettää aikaa lapsen kanssa, yhdessä luomassa epätavallinen lelu.

Miten Lizunov talon ja että on välttämätöntä, että

Luominen Lizunov kotona on erittäin helppo tehdä. Kotitekoinen variantti sarjakuvahahmo, eivät loistaa pimeässä, kuten todellinen, mutta leviää, keppi, muuttaa muotoaan. Tapoja luoda tämä vaatimaton leluja paljon, kuten erilaisia ​​materiaaleja sen valmistamiseksi, esimerkiksi purukumi, tärkkelys, vesi, liimaa, jauhot, guassi, alkoholin, jotkut jopa käyttää maitotiiviste, jos he haluavat tehdä syötävä lelu. Värit voit valita useista käyttämällä elintarvikeväriä tai esimerkiksi, guassi.

Kaikki mitä tarvitset on valmistella etukäteen tarvittavat materiaalit, valitse tapa, jolla toimivat ja nauttia luomassa Lizunov. Tämä on erittäin mielenkiintoinen, vaikka sinulla ei ole lapsia, ja olet pitkään kasvanut ulos lapsuuden.

Pidentää tuotteen ja antaa lapselle iloa pelin, lue seuraavat seikat:

 • välttämätön edellytys tallentamiseksi lelut - suljetussa säiliössä (esim pieni purkki tiiviillä kannella);

 • Lizunov älä jätä auki auringossa, kuumennettaessa laitteiden paristot: hän rakastaa viileä;
 • Älä laita lelu huokoisille pinnoille, kuten matto, vaatteet, koska mikro-karvat siitä kiinni ja saada ei-yhtenäinen pinta;
 • saada alkuperäisen lelu, valmistuksen aikana käyttää eteerisiä öljyjä, jotka antavat miellyttävä tuoksu käsintehty artikkeli;
 • Lizunov varten "kohokohta": se on mielenkiintoista kaataa kauneutta kimaltelee valmistus massa ja saada "lumoava" sarjakuvahahmo;

 • maku lelu: Lisää suola, sokeri, tiivistetyn maidon muut ainekset tekeillä;
 • lisätä liuos maalata pari tippaa etikkaa - Lizun tulla paremmin saavutettavissa, ei tuhrata;
 • glyserolia käyttäen hän saa liukas, ilkeä, aivan kuten tämä;
 • Vetyperoksidin käyttö on kotitekoinen sarjakuvahahmo on kääntynyt kevyt, ilmava;
 • jos haluat lelu näytti enemmän vilkas, liimaa silmät kumipainikkeita tai paperia.

Lizunov tapoja tehdä oman käden - opetukseen kuvat

On niin alkeellinen ja vaarattomia tapoja luoda tahmea leluja - pienimmille lapsille (esimerkiksi syötävä Lizun) ja "ammattimainen". Joitakin menetelmiä olemme keskustelleet yksityiskohtaisesti ohjeet luoda käyttäen tyhjentävä kuva. Täältä löydät listan tarvittava materiaali, tieto siitä, mihin se kaikki myydään. Siirrymme kuvauksen valmistusvaiheessa Lizunov omissa käsissä.

1

Tämä on nopea tapa tehdä tahmea lelu, ei tuhlaamaan paljon vaivaa. Hack teki tällä tavoin, kytke notkea, pystyy kimpoavat pinnasta, melkein kuin boniitti pysyvät pehmeinä. Lizun teki siten ole "pelkää" vettä (voit huoletta pestä).

 1. PVA liimaa puhtaan valkoinen, todellinen säilyvyysaika (tämä on tärkeää, koska laatuun vaikuttaa oman Lizunov) määränä 100 g;
 2. Yksi lasi vettä huoneen lämpötilassa;
 3. Booraksia (natriumtetraboraatin lääkärin termi tai booraksia). Ostaa sitä tahansa apteekista, kaupoissa radioita tai kemikaaleilla, erityisiä ehtoja tai rajoituksia sen myyntiä siellä. Pyytää 4% liuos tai tavanomainen jauheena.

 1. Zelenka elintarvikeväreistä, guassi, akryyli maali - tehdä väri sarjakuvahahmo;
 2. Tahansa alusta (tilavuus 0,5 litraa), jossa kaikki sekoitussauva ja sekoittimella.
 • neljäsosa annos vettä sekoitetaan sama määrä liimaa, lisäämällä valittu väriaine, esimerkiksi, Zelenkov;

 • valmistella yksi ruokalusikallinen booraksia;
 • vähitellen lisätä booraksia edellisen ainesosia, koko ajan sekoittaen, jolloin neste tulee vähitellen paksu, viskoosinen aine tulee - Lizun.

Yksinkertaisempi tapa tehdä Lizunov kädet - se käyttää näitä työkaluja käyttäen, kuten savea ja liivate. Lelu pitkään et palvella, mutta luo minkäänlaista että te liittää siihen. Sitä suositellaan nuorin ystäville leluja, koska osaa kehittää motorisia taitoja pienet kädet. Tarvittavat ainekset:

 1. Savi tahansa väri, noin 100 g;
 2. Kaksi pakkaus syötävä gelatiini 25 g;
 3. Lämmin vesi on vähintään 50 ml;
 4. Kaksi säiliötä: yksi metalli lämmittämiseksi erityisten komponenttien valmistukseen toisen muovi;
 5. Kapasiteetti sekoittamiseen.

Siirrymme valmistusprosessi:

 • metalli sanko liuotetaan gelatiinia kylmää vettä, annetaan seistä tunnin ajan;
 • voimassaolon päätyttyä mainitun ajan tuleen gelatiini, kuumennetaan kiehumispisteeseen höyryllä (kuuma vesihaude), poistaa lämpöä;
 • muoviastiassa sekoita savi lämpimällä vedellä, käyttö puiseen;

 • jäähdytyksen jälkeen gelatiinin, lisäämällä nestettä muovailuvaha sekoitetaan perusteellisesti tasalaatuisuuden paksuhko;
 • lähettäminen syntynyt materiaali jääkaapissa kunnes se kovettuu - Lizun valmis.

Tällainen valmistus sarjakuvahahmo tekemään helpoksi, ainekset se tulee aina olemaan kotona heille ei tarvitse erikseen mennä viettämään lisärahoitusta. Kuitenkin saatu tulos leluja et todella arvostaa, koska sen ominaisuuksia ei ole niin, kuin haluaisimme: Lizun hardish onnistua, mutta on lisäksi: se on hyvä hyppy. Ainekset käsitöitä:

 1. Huoneenlämpöistä vettä, noin kuppi;
 2. Tärkkelystä (100 g), joka voidaan korvata sooda ja saada sama vaikutus;
 3. PVA liima, stogrammovuyu pankki.
 4. Tahansa väritys: briljanttivihreää, guassi, elintarvikevärejä, akryyli-.

Ohjeet tuotantoon:

 • ottaa tärkkelys / sooda ja sekoitetaan veden kanssa 1: 1, jolloin saatiin hyytelömäistä sakeudeltaan;
 • lisää liimaa ja sekoitetaan huolellisesti;
 • kun sakeus on edelleen nestemäistä, samalla sekoittaen, lisätä valitun väriaineen, esim., guassi;
 • Lizun likiarvon saamiseksi on piirretty haamu, osa lisätyn veden pitäisi olla suurempi verrattuna osaan tärkkelystä tai sooda.

Toinen tapa valmistaa tahmea sankari shampoo, super-liimaa tietyn tuotemerkin ja guassi. Miksi liima on käytettävä tietyn tuotemerkin, koska ainoastaan ​​tällaiset on tarvittavat ominaisuudet, jotka antavat lelun pehmeys, tarttuvuus ja leviäminen vaikutus. Joten, pääkomponentit:

 • 90 g "Titan" super-liima;
 • 30 g haluttua väriä shampoo, joka vain on käytettävissä (ottaa halpa);
 • Guassi tahansa väriaine levittää värillinen vaikutus;
 • Käsineet oikeellisuudesta työn;
 • Pieni paketti, joka sulautuu äänestäjämme.
 • sekoitus liiman ja shampoo pakettiin;
 • tulisi edetä osuudet 3: 2 ja liima shampoo, vaihdella tulee useita lisäaineita;
 • noudattaa mittasuhteet ei tarvitse, jos haluat kokeilla ja haluttujen ominaisuuksien: lisää shampoo - lelu olla joustavampia, enemmän liimaa - saat tiukempi;
 • sekoittamalla siirrä, lisää guassi antaa Lizunov varjossa tai muuttaa värin tyydyttyneitä;
 • Jos käytät läpinäkyvää shampoo on valmis Lizun paistaa läpi, ja jos shampoo oli valkoinen, se on sinulle hyötyä guassi.

Miten saada nesteen Lizunov ilman natriumtetraboraatiksi

Jos haluat hieman hankala ja muita varoja, jonka avulla on mahdollista varastoida tarvittavat materiaalit, jotta Lizunov ilman natriumtetraboraatiksi, ja hän sai erittäin laadukas, se on epäselvä, mahdollisimman lähellä sitä, joka on tuotettu tehtaassa. Tämän saavuttamiseksi varastoida seuraavin keinoin:

 1. Neljäsosa ole aiemmin PVA liima,
 2. Kolmasosa nestemäisen tärkkelyksen. Huomaa, että tämä työkalu on yksi taloudellisen ja kotitalouskemikaaleja aikana käytetyt pyykin;
 3. Edullinen väriaine: guassi, akryyli maali, loistava vihreä, elintarvikeväri;
 4. Pieni muovipussi varastona sekoitus.

Askel askeleelta ohjeet valmistukseen:

 • pakettiin kaada tietyn määrän tärkkelystä;
 • samaan tippua muutama tippa valitsemasi työkaluja maalaus, esimerkiksi guassi;
 • kaada mainittu määrä liima;
 • huolellisesti käsin sekoita, kunnes sakeus on saatu yhtenäisyys ja saada haluttu väri;
 • jätä melkein valmis Lizunov kylmässä liota 3-4 tuntia, esimerkiksi jääkaapissa;
 • määritetyn ajan jälkeen, poista ainetta;
 • ihanteellinen vaihtoehto Lizunov valmis!

Video opetusohjelmat vaiheittainen luominen Lizunov

Katso tarkat tiedot luomisesta Lizunov omin käsin, katso video opetusohjelmat alla. He auttavat sinua valmistautumaan tämän mielenkiintoisen oppitunnin, askel askeleelta näyttää valmistusvaiheita, kertoo joitakin temppuja luoda täydellisiä Lizunov. Olet varma, että luomisprosessi ei vie paljon aikaa, mutta tulos miellyttää paitsi lapsesi vaan myös itse.

Yak zrobiti Lizunov

OAO Kaikki dіti pam'yatayut Taqiy Chudova sarjakuva pid otsikot "Mislivtsі prividilos for" Yogo vidatnogo Lizunov sankari. Aje vіn toimia prototyyppi stvorennya ihmeellinen, ale zahoplyuyuchogo іgrashki varten dіtey Zi zdіbnostyami prilipati on poverhon, käsivarret, prinositi Masu kaapata. Dіtyam tsіkavo Grati näin іgrashkoyu ja viilto tsіkavіshe dіznatisya, Jak zrobiti Lizunov svoїmi käsissä. Skoristaytesya hetkellä priєmno i korisno viettää tunnin Zi svoєyu ditinoyu, stvoryuyuchi aika nezvichaynu іgrashku.

Yak zrobiti Lizunov budinku i scho tsogo tarvitaan?

Stvorennya Lizunov vuonna domashnіh Minds duzhe zanyattya helpompaa. Samorobny varіant sarjakuvahahmo, ei leirissä svіtitisya temryavі, Jak spravzhnіy mutta bude roztіkatisya, keppi, mіnyati muoto. Varіantіv stvorennya tsієї nevigadlivіy іgrashki bagato, Jak i yogo rіznomanіtnіst materіalіv vigotovlennya: například, Zhuikov, Krochmal vettä, liimaa, Boroshnev, guassi, alkoholin, deyakі navіt vikoristovuyut zguschene maitoa Yakscho hochut zrobiti їstіvnu іgrashku. Kolori vie can vibirati samі rіznі, vikoristovuyuchi ravintoaine barvnik ABO, například, guassi.

Kaikki mitä potrіbno scho, Tse zazdalegіd pіdgotuvati neobhіdnі materіali, vibrato sposіb, zgіdno Yakima tulee vie dіyati i otrimuvati zadovolennya od Process stvorennya Lizunov. Tse Duzhe tsіkavo, navіt Yakscho sinä Absent dіtey ja vie pitkään virosli Kindergarten vіku.

Asukkaat prodovzhiti Zhittya virobu i podaruvati radіst vashіy ditinі od gris, vivchіt nastupnі hetkellä?

 • neobhіdna Umov zberіgannya іgrashki - Suljettu-tse ruokia (například, pieni purkki schіlno zakrivaєtsya Krischke);

 • ei zalishayte Lizunov pid vіdkritim Sonts päälle nagrіvalnih priladit, akkuja vіn rakkaus proholodu;
 • ei slіd іgrashku pukeminen huokoisen pinnan, například, kilim, odyag, että yak mіkro karvat kiinni ylös neї, i viyde neodnorіdna pinta;
 • asukkaat іgrashka viyshla origіnalnoyu, pid tunnin vigotovlennya skoristaytesya efіrnimi öljyt SSMSC dodadut priєmny tuoksu käsintehty artikkeli;
 • varten Lizunov ja "rodzinkoyu9raquo;: tsіkavo vsipati kosmetichnі bliskіtki valmistus otrimati i Masu" glamurnogo9raquo; sarjakuvahahmo;

 • sillä roodanilaiset höyste іgrashtsі: Doda sіl, Zukor, zguschene maitoa Rasht іngredієntіv vuonna protsesі stvorennya;
 • Doda vuonna rozchin on Farben pari krapel otstu - Lizun camp tyagnutisya ylläpidetty, ei chi Bude Masato;
 • Helpotusta glіtserinu vіn viyde slizky, merzenny, zovsіm jäkättää spravzhnіy;
 • vikoristovuyte peroksidit Vesi, asukkaat samorobny sarjakuva sankari viyshov helppo povіtryanim;
 • Yakscho vi haluaa asukkaat іgrashka viglyadala bіlsh olento kiinni ochenyata of gumovih gudzikіv Paper ABO.

Menetelmän zrobiti Lizunov svoїmi käsissä - іnstruktsіya valokuvaan

Іsnuyut, jakin primіtivnі i neshkіdlivі menetelmä stvorennya Lipke іgrashki - ja naymenshih dіtok (například, їstіvny Lizun) niin bіlsh i "profesіynі9raquo;. Deyakі menetelmillä muistio rozglyanemo vuonna іnstruktsіyah vuoteen stvorennyu, vikoristovuyuchi vicherpnі іlyustratsії. Välittömästi vie znaydete lista neobhіdnih materіalіv, іnformatsіyu noista de tse kaikki kupuєtsya. Pristupimo jotta poetapnogo varaston vigotovlennya Lizunov svoїmi käsissä.

Tse Shvidky sposіb zrobiti tahmea іgrashku ei vitrativshi Varsinkin zusil. Virіb, zroblena tavalla viyde pruzhnoyu, zmozhe vіdskakuvati od poverhon, jakin mayzhe stribunets, zalishitsya m'yakoyu. Lizun, vigotovleny tavalla ole "boїtsya" VOD (vi voi Semli Yogo Miti).

 1. PVA liima puhtaasti bіlogo koloru, s vanhentunut termіnom pridatnostі (tse vazhlivo, lisäksi scho vpline yakіst vashogo Lizunov) on kіlkostі 100 g;
 2. Yksi lasi Vod kіmnatnoї lämpötila;
 3. Borax (tetraboraattia natrіyu pid medichnim termіnom ABO booraksia). Kupuyte Yogo in onko yakіy aptetsі, myymälöiden radіotovarіv ABO s hіmreaktivami etenkin mielensä obmezhen chi yogo myynnin poissa. Pyytää Abo rozchin 4%, on ABO viglyadі zvichaynogo jauhe.

 1. Zelenka siipikarjan rehuja barvniki, guassi, akrilovі Farben - asukkaat zrobiti kolorovim sarjakuvahahmo;
 2. Ole säiliö (ob'єmom OD 0,5 lіtra) Kun raha ei kaikki tse peremіshayte pysyn-mіshalka.
 • Neljänneksi Chastain Vod peremіshati s näin hyvin kіlkіstyu liimaa Doda obrany te barvnik, například, Zelenka;

 • Dali pіdgotuvati yksi ruokalusikallinen booraksi;
 • postupovo Lisää pora poperednіh іngredієntam, postіyno pomіshuyuchi vuonna rezultatі chogo rіdina postupovo pochne stavati tiheä, sitkeää viyde rechovina - Lizun.

Bіlsh yksinkertaisesti sposіb, Jak zrobiti Lizunov svoїmi käsissä - tse lievittää pіdruchnih zasobіv, Jak i plastilіn gelatiinia. Іgrashka Dovgy et palvella, ale tavoite onko jäkättää muodossa jäkättää vie Yomou dodaste. Voitti rekomenduєtsya varten naymolodshih lyubitelіv іgrashok, jotta zdatna rozvivati ​​liikkuvuutta pieni ruchok. Neobhіdnі іngredієnti:

 1. Plastilіn onko yakogo koloru, priblizno 100 g;
 2. DVI pakkaus ravintoaine liivate 25 g;
 3. Lämpö vettä, ei alle 50 ml;
 4. Dvi єmnostі: yksi metaleva rozіgrіvannya Pevnyi varastoissa, muissa muovista vigotovlennya;
 5. Єmnіst varten rozmіshuvannya.

Pristupimo prosessin vigotovlennya:

 • in metalevіy єmnostі rozchinyaєmo gelatiini holodnіy vodі, zalishaєmo nastoyatisya protyagom Godin;
 • mukaan zakіnchennyu zaznachenogo tunti, gelatiini esitettävissä on Vogon tuonut kipіnnya varten dopomoga veto (nagrіvaєmo on vodyanіy banі) znіmaєmo Vaughn;
 • in plastikovіy tarі zmіshuєmo plastilіn ja hartaasti vettä, vikoristovuyte varten tsogo derev'yanu palichku;

 • pіslya oholodzhennya gelatiini, Qiu rіdinu dodaєmo on plastilіnu, potіm retelno peremіshuєmo on otrimannya gustuvatoї odnorіdnostі;
 • vіdpravlyaєmo otrimana rechovina jääkaapissa, ei Pokey zastigne - Lizun valmis.

Taqiy näkymä vigotovlennya sarjakuvahahmo zrobiti helppo іngredієnti päälle Demba zavzhdi znaydutsya kotona, heitä ei nіkudi potrіbno tsіlespryamovano Iti, vitrachati dodatkovі Costa. Kuitenkin tulokset eivät otrimanoї іgrashki duzhe poraduє, jotta vlastivostі її ei ole niin, Jak hotіlosya b: Lizun viyde hardish, ale tässä Je svіy plus: vіn umіє hyvä stribati. Іngredієnti varten virobi:

 1. Kіmnatnoї veden lämpötila blizko pullot;
 2. Pakkaus Krokhmal (100 g) Yaky mozhna zamіniti sodoyu i viyde sama Efekta;
 3. PVA liima, stogramovu pankki.
 4. Onko barvnik: briljanttivihreää, guassi, siipikarjan rehuja barvniki, akrilovі Farbenin.

Іnstruktsіya on vigotovlennyu:

 • Ottaa Krokhmal / i zmіshuєmo sooda vesi 1: 1 otrimannya zhelepodіbnoї konsistentsії rechovini;
 • dodaєmo liimaa i retelno zmіshuєmo;
 • Shte jos konsistentsіya bude rіdkoyu, pid tunnin pomіshuvannya, dodaєmo obrany barvnik, například, Guasch;
 • asukkaat Lizun viyshov nablizhenim on sarjakuva prividilos, Chastina Bodi, scho dodaєtsya syyllinen Buti bіlshe porіvnyano of Chastain Krokhmal ABO BIEN.

SCHE yksi sposіb prigotuvannya tahmea sankari shampoo, super-kleєm pevnoї brändin i guashі. Chomu liimaa potrіbno vikoristovuvati pevnoї tuotemerkki, että scho Tsei tіlki katsella volodіє neobhіdnimi vlastivostyami, SSMSC nadayut іgrashtsі m'yakіst, Efekta kiinni i roztіkannya. Otzhe, golovnі skladovі:

 • 90 g super-liimaa "Titan9raquo ;;
 • 30 g shampoo Bajanov koloru, Yaky tіlki Je in nayavnostі (berіt talous);
 • Guasch onko barvnik sillä roodanilaiset rіznobarvnogo Efekta;
 • Käsineet akuratnostі robotti;
 • Ohut paketti, raha ei yrittää zmіshuvatisya nashі skladovі.
 • zmіshuєmo mіzh itse liimata i shampoo paketі;
 • vihoditi slіd proportsіy 3: 2 i liimaa shampoo, varіyuyte varten Bajanov Määrä dodayutsya іngredієntіv;
 • dotrimuvatisya proportsіy zovsіm ei obov'yazkovo, Yakscho vi haluaa poeksperimentuvati i otrimati bazhanі vlastivostі: dodavayte bіlshe shampoo - іgrashka Buda bіlsh elastichnoyu, bіlshe liima - viyde schіlnіshe;
 • loppupään peremіshuvannya Doda Guasch, asukkaat dati Lizun vіdtіnok, ABO zrobiti kolіr bіlsh nasichenim;
 • Yakscho vi vikoristovuvali Prozorov shampoo on valmis Bude Lizun prosvіchuvatisya ja Yakscho shampoo CCB bіly voit leirin nagodі guassi.

Yak zrobiti rіdkogo Lizunov ilman tetraboraattipentahydraatista natrіyu?

Yakscho Je Bazhannya Troshka povozitisya i dodatkovі groshovі Costa scho dozvolyayut varataan neobhіdnimi materіalami sitten zrobіt Lizunov ilman natrіyu tetraborate, i vіn viyde duzhe yakіsnim, Bude rozplivchastim suurin nablizhenim ennen Yaky viroblyaєtsya vuonna zavodskih viemäriin. Dosyagnennya tähän tulokseen, kuten zapasіtsya zasobami:

 1. Neljäsosa Chastina neprostrochenoї liima PVA;
 2. Kolmasosa Chastina rіdkogo Krochmal. Zvernіt Uwagi scho Tsey zasіb nalezhit lukumäärän i gospodarskoї pobutovoї hіmії i vikoristovuєtsya pid tunnin pranah bіlizni;
 3. Bazhanov zasіb varten farbuvannya: guassi, akrilovі Farbenin, Zelenka ravintoaine barvnik;
 4. Polіetilenovy ohut laukku yakostі säiliössä zmіshuvannya.

Pokrokova іnstruktsіya of vigotovlennya:

 • pakettiin naliyte vkazanu Määrä Krokhmal;
 • tudi No kapnіt pari krapel vibranogo teitä Costa farbuvannya, například, guassi;
 • vliyte vkazanu Määrä liima;
 • retelno Helpotusta käsien peremіshayte otrimanu konsistentsіyu jotta utvorennya odnorіdnostі että otrimannya potrіbnogo koloru;
 • zalishte mayzhe valmis Lizunov vuonna holodі 3-4 Godin em, například jääkaapissa;
 • pіslya zakіnchennya zaznachenogo tunti, viymіt rechovina;
 • varіant іdealnogo Lizunov valmis!

Vіdeo oppituntia poetapnogo stvorennya Lizunov

Sillä otrimannya vicherpnoї Informácie schodo stvorennya Lizunov svoїmi kädet podivіtsya navedenі nizhche vіdeo oppituntia. Pong dopomozhut sinun pіdgotuvatisya on tsogo tsіkavogo zanyattya, pokrokovo prodemonstruyut Etap vigotovlennya, rozkazhut deyakі hitroschі varten stvorennya іdealnogo Lizunov. Wee perekonaєtesya scho itse protses stvorennya ottaa pois bagato tunti, ja tulos ei poraduє tіlki vashoї ditini, ale i teitä.

Yksinkertaisin reseptejä ja tapoja tehdä omin käsin Lizunov (+ video-ohjeita)

Luominen Lizunov ei vaadi paljon vaivaa. Tämä voi liittyä lasten: tällainen harrastus ilo ja nuoremmat perheenjäsenet, ja aikuisille.

On aika oppia tekemään omin käsin Lizunov kotona romun - me tarkastelemme yksinkertaisin tekniikoita ja menetelmiä Lizunov.

On olemassa monia ihania elämän hakkerointi tuotantoon lapsen Lizunov eri reseptit monipuoliseen kokoonpanoon.

Suosituin reseptiä käyttäen liimaa. Tämä komponentti tarjoaa hyvän tarttuvuuden Lizunov komponentteja ja ylläpitää kokoonpano.

Miten Lizunov tyyppinen liima PVA-M tai Titan sideainetuotteen? Voin käyttää käsityöt toimisto silikaatti liimaa?

Luoda Lizunov perustuu liima voidaan levittää erilaisia ​​liima:

 • väritön tai valkoinen PVA;
 • lyijykynä;
 • hetkellinen toiminta liima, jossa lisääntynyt vastus.

Yksi yksinkertaisin suoritusmuotojen Lizunov valmistuksen yhteydessä käytetään PVAc lisäämällä vettä ja natriumtetraboraattia. Tarvitset 100g. liima (vaaditaan tuore), natriumtetraboraattiliuosta 4% ja väriainetta komponentti, kuten loistava vihreä tai Guassi maali.

Miten Lizunov, valokuvia

Askel askeleelta luominen prosessi on seuraava.

Säiliön valmistamiseksi pour yksinkertainen neljäsosa kupillinen vettä huoneenlämpötilassa. Lisää sitten liimaa tehdä paksu massa. Lopussa liittyy tetraboraattipentahydraatista ja väritys ainesosa.

Sekoita ainekset, laita seos muovipussiin ja muistaa seosta.

Harkita sitä, että valmisteen Lizunov perustuu paperi tai silikaatti, liimaa. Tämä vaihtoehto on vähemmän suosittu, mutta se antaa mahdollisuuden luoda suuri Lizunov. Myös liiman tarvitsevat alkoholia ja väriaineosia.

Alkoholiliuos ja liima tulisi sekoittaa tasasuhtaisesti.

Lisätä väriaineita ja sekoita, poistaa kulhosta ja huuhtele vedellä jäähdyttäen. Kun seos on kovettunut, lelu on valmis.

Toinen alkuperäinen resepti ruoanlaittoon Lizunov käsittää liima-pohjan kanssa lisäten shampoo. Me tarkastelemme tapa tehdä Lizunov Titanin liimaa.

Kaada shampoo pussi ja lisää välittömästi liima (liima summat, puoli-kertainen määrä shampoo), tie pussi, ja ravistellaan seosta jaettiin tasaisesti. Käytössä paksuuntuminen se kestää useita minuutteja.

Katso video miten liimaa Titan Lizunov:

Lizun tehdä omin käsin voi tehdä ilman Natriumin tetraborate. Vaihtoehtoisesti, tämä komponentti käyttäen tavanomaisia ​​sooda. Lisäämällä väriaineita tehdä väri lelu.

Se vie 100 grammaa. Sooda, 100 ml liimaa, väriainetta, ja vettä. On myös välttämätöntä valmistella kaksi säiliötä ja puutikun sekoittamiseen.

Tässä on askel askeleelta ohjeet valmistamiseksi Lizunov pohjainen liima ja sooda:

 • Laimennetaan vedellä liiman ohentunut (100 ml liima - 15 ml: lla vettä.);

Saat leluja paksuuntuminen lisätä sekoitusaika tai lisää liimaa ja ruokasoodaa.

Jos liimaa PVA ei löydy, voit korvata sen kynällä.

Näemme video siitä, miten tehdä nopea ja helppo Lizunov PVA liimaa ja väkevään Geelit pesuun Persil merkki:

Luonnollisesti, Lizunov voidaan tehdä paitsi perusteella liiman. On monia alkuperäisiä valmistusmenetelmiä tätä hienoa lelun ilman liimaa ja ilman tetraboraattipentahydraatista ratkaisua omin käsin.

Jos käsi ei ollut PVA liimaa, ei hätää: on olemassa toinen, yhtä helppo tapa tehdä Lizunov lyijykynä liimaa kätensä - katso lyhyt video resepti miten Lizunov ilman liimaa PVA käyttäen liimapuikon ja partavaahdot :

Mennään tutustua muutamia mielenkiintoisia muunnelmia riippumatonta tuotantoa leluja-Lizunov.

Sekoita shampoo (tavaramerkki merkityksetön), jossa sooda ja vettä, kun ainesosat yhtä suuri määrä lisäämällä väritys komponentin massa ja käärii muovikelmu. Saat laatua lelu.

Toinen samanlainen resepti liittyy käyttämällä sooda sijaan säännöllisen ruokasuolaa. Katso video, sekä kotona voi tehdä Lizunov shampoo, suola ja vesi:

Tällaisissa reseptit on hyvin tärkeä komponentti tarjoaa paksuuntuminen shampoo. Mitä valita saavuttaa tämä vaikutus - sinä päätät.

Esimerkiksi, voidaan valmistaa Lizunov seokseen perustuvia jauhoja ja tuttu komponentti - shampoo.

 • 15 ml. shampoo;
 • polstakana jauhot (luokka merkitystä);
 • puoli kupillinen lämmintä vettä.

Ensimmäinen shampoo lisätään vettä ja väriainetta, ja sitten jauhot (vaaditaan seulottua), sitten sekoitettu aine.

Jauhot voidaan korvata tärkkelys.

Opetusvideota miten Lizunov tärkkelyksen ja shampoo:

Kun otetaan huomioon aika tarkoitetut varat hoidosta hiusten ja kehon on samanlainen johdonmukaisuutta, shampoo voidaan korvata toisella vastaavan komponentin tai miksata useita kosmeettisia tuotteita.

Esitämme tietoonne toiseen resepti Lizunov perustuu suihkugeeli ja shampoo tavallista: osat otetaan saman verran.

Valmistella ssmes näiden tuotteiden ja aseta se kylmässä noin 1 tunti. Mutta huomaa, että lämpötilan noustessa viskositeetin aineen vähenee. Käytön jälkeen Lizunov kylmä.

Lizunov voidaan valmistaa ei vain suihkugeeli, mutta myös vastaavan pesuainetta. Sekoita ainekset, väriaine sekoitus maali ja elintarvikeväriä ja lyhyesti laita se jääkaappiin.

Samoin voidaan tehdä lelu-Lizunov geeli tai partavaahdoke. Miten se tehdään - katso video alla:

Yksi yksinkertaisin valmistusmenetelmiä Lizunov kotona on tarjota resepti perustuu hammastahnaa.

Suulakepuristaa tahna (edullisesti värillinen ja paksumpi) säiliöön ja sekoita se samalla tilavuudella liima. Sekoita seosta hieman kauemmin, niin että se tulee viskoosiksi ja tiheä.

Periaate valmistelua läpinäkyvän Lizunov perustuu hammastahnaa katsoa video:

Nyt opimme, miten ruokaa Lizunov muista tuotteista ja materiaaleista käsillä.

Perusteella saippuat ja pesuaineet

Ensinnäkin pitää resepti käyttämällä ruokasoodaa ja pesuaineella. On parasta ottaa Fae. Tarvitset myös väriainetta.

Kaada kulhoon Fae tai useampia pesuaine astiat ja hitaasti ripottele sooda. Jos seos on liian tiheä - laimenna se vähän vettä. Komponenttien lisääminen, älä lopeta häiritse ainetta. Massa kovettuu normaalissa lämpötilassa olosuhteissa.

Lizunov helposti luoda ja nestesaippuat additiosuolojen: Koko prosessi on esitetty video alla:

Tiheyden lisäämiseksi aineen voidaan lisätä hammastahnaa.

Toinen video tutustuttaa sinut vivahteet ruoanlaitto kotona Lizunov saippuaa pohja, johon lisätään vesi ja hammastahna:

Miten Lizunov pesuainetta? Harkita toista yksinkertainen ja helppo resepti.

Pesemällä jauhe on missä tahansa kodissa, joka perustuu on myös mahdollista valmistaa lelu-Lizunov.

Mutta on yksi asia, joka olisi otettava huomioon: luoda tällaisia ​​leluja on edullista käyttää nestemäistä jauheita. Kuiva aine on ensin sekoitettava veteen antaa sille halutun konsistenssin.

Sopiva jauhe mitään merkkiä, on myös liimaa ja väriainetta.

Pour valmistetut kapasitanssi 50 c. liima ja vähän väriaine, kaada sitten kaksi ruokalusikallista jauhetta tai laimennettua geelin pesuun valmis. Vaivataan ainekset ennen hyytelöivä tällaisia ​​testejä, unohtamatta laittaa käsineet.

Tulet Lizun samanlainen kumi, sillä pitäisi olla ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa.

Anti-Lizun: resepti lisäämällä jauhoja

Ennen kuin aloitat kokki, valmistella kaikki tarvittavat ainekset: noin 400 g. jauhot ja kaksi vesisäiliöt - yksi kylmä, toinen - lämmetä.

Seulotaan jauhot kaadetaan kuppiin ja kaada 250 ml jäähdytettyä vettä, ja sitten saman määrän lämpöä. Sekoita ja lisää hieman väriä.

Toy tahmea, joten ennen sen liota useita tunteja kylmässä, joten hän osti viskositeetti ja tiheys.

Miten saada pehmeä värillinen Lizunov savesta? Yksinkertainen resepti muovailuvaha Lizunov vesipohjaiseen liivate antaa toinen mahdollisuus tehdä epätavallinen lasten stressiä lelu.

Seuraavat komponentit, joita tarvitaan valmistettaessa tällaista Lizunov:

Ensisijaisesti tehty gelatiinista hyytelö olevien ohjeiden pakkauksessa. Ennen jähmettymistä hyytelö kaada lämmitetty vesi toisessa säiliössä.

Keitetään nesteen ja pitämällä se alhaisella lämmöllä vsypte savi, esihakattuja se häiritsee veden. Purkautumisen jälkeen savi, lisätä gelatiinia ja sekoitetaan jälleen.

Haluatko hehkuva Lizun? Vaiheessa sekoittamalla aine voi kaataa fluoresoiva väri, tässä tapauksessa, lelu on kirkas ja jopa pimeässä.

Video siitä, miten pehmeä Lizunov savesta, joilla voi nopeasti selvitä tästä tehtävästä:

Mitä muita tapoja saada pehmeä Lizunov siellä? On käynyt ilmi, että on olemassa useita muunnelmia tällaisia ​​epätavallisia leluja: Voit tehdä Lizunov perustuu glyseriiniä, vettä ja väriainetta, johon on lisätty kermaa käsille ja jopa huulipunaa. Tämä resepti vaiheinen valmistus Lizunov huulipunaa ja valkoinen kerma, katso video alla:

Useita komponentteja mahdollistavat makeat syötävät Lizunov jotka voidaan turvallisesti syödä: esimerkiksi purukumi tai sitkeä, mistä vaahtokarkkeja ja jopa vesimeloni.

Arvioimaan muutamia ideoita Lizunov valmistus kotona.

Miten valmistautua herkullinen syötävä Lizunov koti vaahtokarkkia - vaahtokaramelli ilma - näet video:

Yksi ideoita luoda tarjoaa Lizunov pohjainen kynsilakka. Jotta tällainen lelu, sekoita liima, jolla on pieni määrä lakka, kaada hieman natriumtetraboraattiliuosta pipetillä ja sekoita.

Paksuuntunut aine laittaa sellofaaniin ja perusteellisesti mash.

Jos Lizun alkaa menettää muotoa, pidä se kylmässä.

Yhtä mielenkiintoinen on hyvin yksinkertainen resepti Lizunov boorihapon saippua - katso resepti lelun video:

On opas, jonka avulla vaivattomasti tehdä tämän selväksi, lasimaisia, Lizunov. Tämä edellyttää 10 grammaa. polyvinyylialkoholi ja 25 g 4% tetrabonata. Sitten - lisätä alkoholin booraksi ja sekoita ainekset kunnes seos sakenee. Ylimääräiset osat eivät ole välttämättömiä.

Lelu on valmistettu tämän reseptin, se on täysin turvallinen. Lapset Lizun tämä lähestymistapa paljon lelu kauppoja.

Blitz-vinkkejä hoidosta ja säilytyksestä

Miten pitää Lizun tehty omin käsin, jo pitkään? Miten hoitaa Lizunov kotona? Troika lyhyt Blitz vinkkejä:

 1. Jotta tällainen omatekoinen lelut kestää pidempään, käsitellä sitä alkoholiliuoksessa.

Lizun - hieno lelu, joka on kuin kaikenikäisille lapsille. Sekalainen Lizunov epätavallisen levittää seinän yli, ne voidaan erottaa ja kerätä.

Leikkii Lizunov antanut positiivisia tunteita, kehittää hienomotoriikka sekä muita hyödyllisiä taitoja.

Lizunov pystyy toteuttamaan epätasainen jännite, joten tämä lelu sopii paitsi lapsille, mutta myös aikuisille.

Voit myös tutustua toiseen 3 Lizunov valmistusmenetelmän, joista yksi olet varmasti kiinnostaa - miten kotona voit tehdä magneettinen Lizunov:

1