Yak zrobiti kvіtku paperia

Miten tehdä paperi kukkia eri tavoin

Mistä tämä luokka ja mitä tarvitset paperin kukkia

Tavarat, paperista - Flowers teki takaisin vanhaan. Egyptiläiset naiset ovat erilaisia ​​koristeita tekokukista, he tietysti ne on luotu, ja paperia. Keskiajalla kuten käsitöitä koristeltu temppeleitä. Ja kahdeksastoista-luvulla alkoi rakentaa suuria yrityksiä, joka on tuottanut viralliset värit. Siksi, kun ihmiset jo osasi tehdä paperia kukkia.

Jossa mahtuu paperiaskarteluun

Paperi kukkia voi tehdä alkuperäisen paneelin ja koostumus, kuten kaukaa, ne eivät poikkea elävä. Silti pois värilliselle paperille kukat ovat ihanteellisia valokuvakehys koruja, kortteja, laatikot lahjoja ja hattuja. Hyvin usein niitä käytetään koristelu juhlava salit edessä kaikenlaisia ​​juhlia, huoneita ja pitopalvelut. Ja nämä käsitöitä antaa jokaiselle henkilölle juhlava tunnelma ja iloa.

Mitä se vaatii tässä tapauksessa

Tällaiset käsityöt voivat tehdä jopa lapsia alla tiukan ohjauksessa ja jopa paperi, voit luoda todellinen mestariteos. Sinun täytyy valmistautua näihin materiaalit ja työkalut:

 • paperi. Voit ottaa tavallinen - valkoinen, joka sitten väritystä, mutta se on parasta ryhtyä värilliselle paperille, aaltopahvin ja ohukainen. Pois värilliselle paperille kukkia ei tarvitse maalata väriä, ja se säästää aikaa;
 • nitoja ja liimaa;
 • lanka, nauha ja sakset;
 • vesivärimaaleille guassi ja sovitus;
 • pahvi, pakkauspaperin ja alkuperäinen nauha;
 • lanka, olkea cocktaileja, ampullit alkaen kyniä. Nämä materiaalit teet kukkaperä;
 • helmet, helmet ja strassit. Niitä tarvitaan rekisteröitymistä puolivälissä kukka.

Mutta kukat tehdä erilaisia, ja kunkin tapauksen ensinnäkin, tarvitset paperia, liimaa, ja sitten, mitä sinä tarvitset yllä olevasta luettelosta. Sitten näytämme miten tehdä kukka paperia.

Erilaisia ​​menetelmiä kauniita paperin kukkia

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja tehdä paperi kukkia. Jokainen niistä on ehdollinen tehtävän. Harkitse suosituimmista tavoista.

Helpoin paperi kukka

Tämä lumikello voi tehdä jopa lasten esikouluikäisten ja antaa äidilleen kahdeksantena maaliskuuta. Kaikkein lumikello täytyy ottaa neliön valkoisen paperin, se mittaa noin 10 10 senttimetriä. Taittaa arkki kaksinkerroin viistoon ja taita ulkopuolelle. On vielä liimaa kukan sinisellä paperilla tai postikortin ja lopettaa varsi ja lehdet.

Valmista tiheä punainen paperi, merkki ja liimaa saksilla. Jos mietit miten tehdä kukka paperista muodossa ruusut, toimet ovat seuraavat:

 1. kierre piirustus kynä paperille ja leikata sitä tavanomaista tai kihara sakset. Käytettäessä kaareva sakset on kaunis ruusut;
 2. Nyt yritän kääri päät kierre ulospäin. Paperi voi hieman overstrain, mutta se ei haittaa, niin vielä parempi - kukkivat realistisempi;
 3. taivutukseen saanut ruusu. Kevyesti kiertämällä spiraalin loppuun, vähitellen löysää tiiviys;
 4. sen jälkeen, kun lopullinen kiristys kierre - kiinnitä se liimalla. Nyt sinun täytyy taipua ympyrän, joka on perustettu vuonna keskellä ruusut leikattaessa kierre. Tämä ympyrä on perusta kukinnot;
 5. tippua juuressa vähän liimaa ja liitä se ruusukkeen. Alkuperäisen ruusukkeen valmis.

Järjestelmä paperin rozochek

1

Nyt teemme enemmän kuin yksi kukka kädet paperista, ja juhlava kimppu. Valmista pehmeä paperi eri värejä, karvanleikkuukoneet ja sakset sekä kulhoon, hieno lanka ja liimaa.

Aloittaminen:

 1. viiran (se on tarkoitettu varsi) saa hieman liima;
 2. Yksi Johtimen kärki on tarpeen rullata ohut kaistale keltainen paperi;
 3. Ota paperi pois joka tekee nuput. Se voi olla mikä tahansa väri. Taitto paperin 12 kertaa ja sakset leikkaa terälehdet kukat. Näistä sinun täytyy rakentaa alkuunsa;
 4. Liimaa kaksi terälehtiä ja nyt he tarvitsevat liittää varren paikallaan, kääri kaistale keltaiselle paperille. Täsmää, niin kaikki terälehdet alkuunsa;
 5. Nyt ottaa vihreän kirjan ja kääri se varren kukka. Saada koko joukko, ja koostumusta katsotaan päättyneeksi, sinun täytyy tehdä viisi nuppuja. Valmiit kukkia, laita ne kulhoon ja lähditte alkuperäisen paperin kimpussa.

Esimerkki juhlava kimppu paperi

Ruusuke aaltopaperista

Se on parasta tehdä kukkia pois pehmopaperia, koska sitä pidetään paras ja helppo työstää materiaalia. Johtuvan ruusut löytyy lanka. On paperiarkki merkinnän jopa ympyrä, jossa ääriviivat kierre merkki. Välinen etäisyys kelojen valitaan siten, että kun taittamista on valmistettu, rivit kaunis terälehtiä.

Leikata ympyrä paperi ja leikataan se kierre. Päät kierteen tulisi olla samassa linjassa kiertävässä diametraalisesti kehän pistettä. Täytyy vain vahvistaa kaistale, joka on osoittautunut, nuppu. Reunalla nauhan on suositeltavaa laittaa pieni kiinteä esine ja sitten taittaa alkuunsa, kuin jos käärepaperi tästä aiheesta. Älä unohda antaa alkuunsa eräänlaisen "loistoa". Alareunassa koko kokoonpano täytyy kiristää lanka tai liimaa, tai kukka laskostettu paperi vain rentoutua ja hajota.

Valmista haluamasi määrän lehtiä ruusun vihreän kreppipaperi. Lanka, myös täytyy kääriä vihreän kirjan, ja tahdon kukkaperä.

Bulk paperia kukat ovat ihanteellisia koristeluun verhot asunnossa, kuten kukka, voit lisätä kaikki varusteet rintaneulana. Valmistaa pehmopaperia (sopiva ja kudos), sakset, liima, ja renkaan kiinnittämiseksi käsitöitä. Voit käyttää painiketta tai jotain muuta. Miettiä, kuinka paljon tarvitset kerrosten kukka, kuin ne olisivat suurempia, mitä enemmän tilavuus muuttuu tuotteen. Se suositteli viisi vaille seitsemän kerrosta.

Aloittaminen:

 1. lisätä jopa kaikki paperin kerrokset yhteen. Näiden, leikata suorakulmion, sen mitat ovat noin 30 15 cm;
 2. leikataan kerroksia lisätä kaikki yhdessä ja tehdä tasainen pino niistä "harmonikan" kertaiseksi, joka on noin kaksi senttimetriä leveä;
 3. korjata "harmonikka" keskellä renkaan. Jos sen sijaan renkaan käytettyjen painalluksella - koukku lanka, ja sitten paikka liittää painikkeen;
 4. lähditte sellainen tuuletin, on tarpeen liimata ympyrän. Nyt anna äänenvoimakkuuden kukka tehty paperista kuivua viiden minuutin ajan;
 5. kevyesti nostaa ylös ylemmän paperikerros ja alkaa kompakti kukkien päällyksen keskustaa kohti. Kiristä prässi kertaiseksi ja toista kanssa kaikki kerrokset. Tämän jälkeen luomuksesi on valmis paperia. Nyt osaat paperin kädet tehdä kolmiulotteisessa kukkia.

Järjestelmän tilavuus valmistus paperi kukka

Erittäin suuret paperi kukat koristamaan saliin

Nämä käsityöt ovat täydellinen koristamaan häät sali, he pitävät erittäin helposti ja ne eivät haalistu koko loman. Siksi näytämme miten tehdä paperi kukka on suuri.

 • värillinen paperi aallotettu. Voit myös ottaa kudosta, ohukainen tai pakkaukseen;
 • kaksipuolinen teippi, liima ja sakset;
 • sauva käsitöitä. Rod on parasta löytää kiskoon puusta, josta voi ostaa rautakaupasta. Rautatie leikataan haluttuun kokoon ja ottaa kärki hieman terävä;
 • kukkakuvio. On tarpeen valmistella etukäteen, löydät mallin Internetissä, jossa väriyhdistelmää paperia tai tehdä omia. Kuviot - kukka terälehtiä, lehtiä ja ydin valittuun kokoon.

Ensimmäinen tuloste (jos otat sen internetistä), ja sitten leikattu kuvio. Taita paperia useita kerroksia, on suuri kukka pitäisi olla 10-15 kerrosta. Pin kuvio paperiin tappien.

Edelleen, kuvio lepestochek leikkokukka. Käyttämällä samaa menetelmää sinun täytyy leikata levyt ytimeen. Nyt sinun täytyy venyttää hieman keskellä terälehtiä. Terälehdet liimataan ytimen kaksipuolisella teipillä. Karmaiseva terälehdet liimattu kääntöpuolella. Laita valmiin kukka liimalla sauva. Aaltopahvin vihreän kirjan leikata Leveysliuska senttimetriin ja kääri hänet kukan varsi. Alaosassa tuotteen liima vihreä paperi lehtiä, ja lopussa varren - kärjen vihreä palkki. Nyt osaat tehdä paperi kukkia suuri.

Suuri paperi kukkia koristella sali

Paperi kukkia tyyliin origami

Vaatimaton ja värikäs, herkkä ja luksusta - eksoottisia ja tavallinen luonnonvaraisia ​​kukkia on aina ollut ja tulee olemaan symboli kauneutta. Ihminen haluaa aina saada itselleen palan luontoa, ja niin tekee paperin kukkia. Jos omistat tekniikka origami kukat tehty paperin saadaan yksinkertaisesti upea. Kukan terälehtien yleensä taitettu yhdestä paperiarkista, ja tällaiset esineet ilmentävät itä harmonia käsitys yhtenäisyyttä, joka on ilmaistu eri muodoissa. origami tekniikka voit luoda kolmiulotteisia ja alkuperäinen kukkia ja ne näyttävät vaikuttavan. Järjestelmät kukat tehty paperi origami tyyliin hyvin, mutta jos jotain tällaista ensimmäistä kertaa - se on parasta valita kaikkein yksinkertainen ohjelma.

Ottaa pieni neliö paperille. Sen koko voi olla erilainen, se kaikki riippuu siitä, kuinka suuri haluat tehdä ruusu. Folding lehtiä vinottain kahdesti. Nyt saatu taitetun kulman neliön keskustaan ​​ja puolivälissä merkki päässä keskustasta reunasta. Taivutuskulma yhteys tähän puolivälissä.

Et neliö, jossa on katkaistu kulmat, taita se puoli kahdesti, ja sitten laajentaa paperia. Antavat toisilleen keskikohtien sivuilla liitetty toisiinsa. Sinun pitäisi saada mielenkiintoinen hahmo.

Nyt avoin reunat tuotteen taipua kohti keskustaa ja taittaa silittää, ja ottaa sitten tuloksena työkappaleen. Puolella Bend kulmat, ja sitten ne täytetään tuloksena esimuottiin. Nyt on välttämätöntä nostaa pienet kolmiot siten, että neliön vasemmalla keskellä. Kaikki seuraavat vaiheet suoritetaan yksinomaan neliö.

Jos jatkat ihmetellä, miten tehdä paperia kukkia origami tyyli, nyt täytyy hieman periksi neliö, taskut ja levitä sisäänpäin täyttää tyhjäksi. Nämä aihiot toimivat kiinnikkeet alkuunsa terälehdet ruusuja.

Turn kukka esimuotin ja toisella puolella suorittavat vastaavia toimia. Saat uusia mielenkiintoisia hahmo. Työkappaleen läppä, ja kaikki edellä mainitut toimenpiteet toteutetaan toisella puolella. Lopulta tulee seuraavaksi kukkakuvio.

Ylempi mallin mutkan nurkan takana, ja sitten vastakkaiseen suuntaan. Will ydin alkuunsa ja on huolellisesti upotettu sisälle preformi piti näin sen muodostumista. Esittää lukuja samassa tasossa ja sileä linja taivutus.

Seuraava liittää alkuunsa äänenvoimakkuutta, käynnistyksen sen muodostumista: se on tarpeen vierittää suhteessa keskustaan. Kiinnitä erityistä huomiota muodostumista säännöllisesti muotoinen terälehdet ruusujen.

Nyt sinun täytyy pakata alkuunsa, keskustan kanssa yhteen suuntaan kierre, ja terälehdet - toiseen. Shanker kaikki pyörii täysin, tämä alkuunsa syventäminen hyppysellinen sormilla tai vahingossa mursi luomiseen. Paperi on valmis hakata! On syytä huomata, että tuotanto origami kukka valmistettu paperista Tässä tapauksessa ei ole tarkoitettu aloittelijoille, mutta jos haluat menestyä.

Tämä kukka taitto Origami menetelmä järjestelmä on paljon yksinkertaisempi kuin edellä ruusukkeen ja täytyy tehdä vähemmän työtä. Jos haluat oppia tekemään kukkien käsitöitä paperista tekosi ovat seuraavat:

 1. Valmistella paperiarkki 15 15 senttimetriä. Leviäminen ennen kuin se on niin, että se seisomassa kuvio;
 2. taittaa arkin molemmin puolin lävistäjä niin, että reunat ovat kehittyneet tasaisesti. Klikkaa kertaiseksi, taittuu muodostavat X-kirjaimella;
 3. Nyt levitä paperituki. Taita vasemmalle ja laajentaminen;
 4. Seuraavaksi sinun täytyy taittaa alas yläreunasta ja lopulta vapautettiin suorakaide;
 5. alareunassa, joissa on vähän ikkunoita auki, työnnä ylhäällä vasemmalla ja oikeassa yläkulmassa olevan paperin. Tuck, joka sijaitsee keskellä arkin nostetaan ja kaikki neljä kulmaa on telakka. Lopputuloksena on neliö timantti;
 6. kohdista timantti. Etsi vasemmalla ja oikealla puolella hänen pikku ikkunat. Nyt läppä timantti 180 astetta, ikkunan pitäisi avautua alkuun;
 7. kertainen vasenta alakulmaa oikea kulmat timantti keskustaan ​​prässi ja lopulta on tultava ulos sellainen leija. Timantti flip ja toista kaikki vaiheet;
 8. Olkaamme terälehtiä, ne on ilmoitettava. Ottaa käärme yli ylemmän kärjen ja vetää sen ¾ kertaiseksi pohjaan. Etusormen ja peukalon paina keskelle käsitöitä, kukka pitäisi saavuttaa vakaan kertaiseksi. Valmistusprosessi päättyy, ja nyt osaat omin käsin tekemään kukkia pois paperia tällä tyylillä;
 9. Se on kaikki loput terälehtien ottaa käyttöön. Määrittää niitä kuin haluat. Voit vaihtaa paikkaa jos zaschipnut tukikohdan lähellä kukkaperä;
 10. Treat sakset käsitöitä reunasta. Tavanomaiset tai harkkosakset tarvitse pyöristää reunat tai tehdä niistä hampaita. Jossa pyöristetyt reunat hakata muistuttavat orvokkeja ja suunnittelu reunat hampaita tekee hänen näyttää yo. Joten teit mielenkiintoisen kukka tehty paperista kädet.

Kaavio yksinkertainen kukka origamipaperia

Kuten näette, luoden paperi kukkia on taidetta ja tarvitset paljon kärsivällisyyttä, mutta se on sen arvoista. Kukat ovat ei poikkea etäällä, ja vieraasi tai perhe arvostaa tätä alkuperäistä käsitöitä. Ja nyt jokaiseen kotiin käsityöläinen onnistuu, tiedät, koska paperi kädet tehdä kukkia, mutta menestys riippuu haluja ja fantasioita.

Erittäin kaunis ruusuke aaltopaperista)) tein eri mallia, ja kävi ilmi, ei niin kaunis)) Enkä kukat suklaata ja viripaperi)) volumetrinen kukkia olen koonnut heidät palloksi kääntyi Japani koriste "Kusudama" Tällainen kukkia siellä tarvitsee 12 ))

Se on kuin juhlava tuoksu ja iso juhla kukka: näyttää tyylikkäältä, ja tekee siitä yksinkertaista. Haluavat tehdä erilaisia ​​kauniita asioita käsillään, kuten kukkakimppuja voi käyttää sisustaa Joulupuvut)) kiitos paljon ajatusta, se on erittäin kätevä, koska pian vapaapäiviä.

Erittäin kätevä, nämä ideat värien luomisessa lahja Äidin päivä))

Kopiointi sivuston materiaalien on ehdottomasti kielletty!

Miten tehdä kukka paperista kädet: yksityiskohtainen kuvaus toimista

Tuoda kodin mukavuutta kesälakaksi, toisinaan melko tavallisia asioita lisätä kukka tehty paperista. Esimerkiksi kiinnitetty leikkeiden verhoja pörröinen pioni tai koristella oviaukossa kukka seppele. Se näyttää hyvältä maljakossa kimppu sovitettu sisäväriin tai paneelit seinällä. Jotta sisustaa taloa, ei ole mitään helpompaa kuin tehdä kukka paperista kädet.

Jotta Astra, sinun täytyy leikata muutamia kierroksia paperin. Mitä suurempi ympyrän halkaisija, sitä suurempi on koko kukka. Kukin ympyrä kehittyy neljä, ja leikattu pitkin reunaa terälehtiä. Sitten maalivahdin pyörät liimataan yhteen.

Ydin asters voidaan antaa keltainen paperi, pala puuvillaa tai helmiä.

Spark on erittäin helppo tehdä, se ei edes tarvitse liimaa, sakset ja paperia. Neliön arkkia oranssi valmistetun paperin 6 laskurin lähtö, jolloin koskematon keskellä. Kunkin lohkon täytyy leikata pieni syvennys. Mitä enemmän näitä valmisteita, rehevä get valoa. Kaikki neliöt, pinottu, kutistumisen lanka täsmälleen keskellä, ja sitten muotoinen kukka, alkaen keskeltä.

Tee kellon valmistettu paperista sisustaa lahja äiti tai isoäiti 8. maaliskuuta vieläkin helpompaa: sinun täytyy leikata niin pitkänomainen kolmioita tarpeen kelloja ja kukin yläreunan leikatun saada aaltoviiva. Sitten kolmio taittuu kuten kulechka, ja reunat on liimattu yhteen. Pinsetit pyöristetyt reunat on taitettu ulospäin, jolloin kulechku kupin muoto. Ei paha ydin tahna heteet. Ne voidaan tehdä ohuesta johtimesta koukussa se helmien, tai liuskojen eri väristä paperia.

Pyramidin kukka, samanlainen kuin kuuluisan Ivan da Marya, myös vain tehdä: suorakulmainen paperiarkki taitetaan yhdestä reunasta noin 1 cm ja pisin sivu on leikattu suikaleiksi. Sitten liuskat tarvitse pitää terävät sakset terä puolella, niin he kiertymään ringlets. Nauhat vihreä paperin kiemura pitkä putki - tämä on varsi. Liimattu taivutettu kohti esimuotin kiharat huijata putkeen, varo jätä vihreitä lumenia. Esitteitä kukkien tehty vihreä kirja. Suorakulmainen taitettu kuin haitari ja ylhäältä leikata kolmioita. Kehittymässä, liimattu alaosa ja tiiviisti kääritty varsi.

On hyvin vaikea valita nimen kukkia, jotka voidaan tehdä aaltopaperia. Hänen kätensä nopeasti, voit koristella keimaileva korkin lahjapaketti sijaan perinteinen jousi. Esimerkiksi, unikko paperi on seuraava: leikata noin 10 pisaranmuotoinen terälehtiä. Alempi osa kunkin liuskan puristetaan, ja ylempi, sitä vastoin, on venytetty. Sitten yksi johtimen pää on kierretty vähän paperin muodossa pallon - se on ydin kukka. Tämän ytimen ympärillä on kierretty terälehtiä yksitellen, hieman limittäin.

Kiinnittää huomiota! Saadaksesi unikko ei ole romahtanut, pohja alkuunsa kiristämällä lanka tai nauha, älä unohda tässä vaiheessa.

Toinen opas tekemään epätavallisia värejä. Ensin täytyy leikata ympyrän pahvista - tulevaisuuden perusta, calyx. Sitten, aallotettu paperin leikkaus terälehtiä. Niiden on oltava vähintään 10. niiden muotoa muistuttavat ympyrän ojennettuun kaula. Kukin lohko on venytetty ylemmässä pyöreä osa, ja kerätään pohjalle kokoonpano. Mitä enemmän taittuu, kääntyy rehevä kukka. Terälehdet on liimattu pohjaan ympyrän, alkaen ulkoreunasta. Keskellä voit liimata helmiä tai strasseja. On käynyt ilmi, epätavallinen surround kukka.

Jotta taidon origami, on riittävää voi taittaa paperin taitteita pitkin. On olemassa useita järjestelmiä, joilla voidaan tehdä alkuperäisen kukkia origami tekniikkaa.

Kuinka tehdä kolmiulotteisessa kukkia tehty paperista kädet?

Suurin osa paperi kukkia - suuri koristeita sali ja huoneet. Tee omin käsin on erittäin helppoa olla tarpeeksi kärsivällinen. Tuottaa kukkia voi olla normaali väri, tai aaltopahvi. Riittää saada järjestelmään ja malleja, jotka tarjoamme sivuston.

Mestarikurssi tekemään käsitöitä käsillään, voit aloittaa valitsemalla paperilla. Se voi olla tavallista paperia tai tumman oranssi väri. Jos löydät kaksisuuntainen, tulee vielä parempi.

Mestarikurssi ja askel askeleelta ohjeet, miten tehdä "Scarlet Flower" omin käsin, näyttää tältä:

 1. Jotta "Scarlet Flower", sillä perusteella valitsemalla neliön aihiot.
 2. Taita se puoliksi ja liitä kulmat.
 3. Sivuttainen kulmat täsmää myös sisältä.
 4. Sitten kääntyy ympäri kulmat kaksinkertaistaa kertaiseksi oli näkyvissä.
 5. Me liittää kulmat tehdä taittuu olivat sisällä.
 6. Useita tällaisia ​​aihioita pysyä yhdessä ja saada kukka.
 7. Kuten puolivälissä glitter voidaan käyttää, tai sadetta.

Useat näistä väreistä voidaan yhdistää kimpussa ja anna perheen. Se näyttää kukka, katso kuva.

Mestarikurssi, miten pioni paperia käsilläsi, voit aloittaa toteamalla, että meidän pitäisi valmistautua kevyt A4. Kukkia voi olla erivärisiä, josta pidät, valko- tai vaaleanpunainen ja tummanpunainen. Jälkimmäisessä tapauksessa se on parempi valita kaksipuolinen värilliselle paperille. Nämä kukat sopivat koristamaan saliin ja huoneeseen koristeena.

Mestarikurssi ja askel askeleelta ohjeet, miten pioni kädet näyttävät melko yksinkertainen:

 1. Paperiarkki taitetaan kuin haitari koko pituudeltaan.
 2. Taivuta puoli ja solmio keskelle narusta.
 3. Valmista muutama näistä "palkeet".
 4. Määrittää työkappaleen kohtisuoraan toisiinsa nähden, päällekkäin kerroksesta toiseen.
 5. Tuloksena pitäisi olla rehevä kukka surround.

Miltä se näyttää kuvassa on nähtävissä täällä

Mestarikurssi tekemään kukkia omin käsin voidaan tehdä avulla erityisiä aihioita. Malleja ja järjestelmiä useita tekokukat löytyy sivustosta.

Askel askeleelta ohjeet tuotannon aseiden näyttäisi yksinkertaisesti:

 1. Tulosta mallit tulostimessa ja siirtää ne värilliselle paperille.
 2. Leikkaa aihion.
 3. Jotta kukat omin käsin, on riittävää yhdistää useita kappaleita ja pitää niitä muotoinen kukka.

Mestarikurssi, miten kukkia paperista omin käsin avulla malleja, täydellinen tehdä koriste seinälle (kukat voidaan koukussa lanka tai siima ja tehdä seppele), keinotekoinen kukkakimppuja koiranputkea, kameliat ja muut kukat, joissa on useita terälehtiä suora. Kukka Garland on erinomainen ratkaisu juhla koristelu sali.

Tässä ovat mestarikurssi vaiheet ja kukkia valmiina kuva:

Jotta käsissä viripaperi kukkia, sinun on otettava huomioon ominaisuudet materiaalia. Tämä paperi itse antaa tuotteelle erityisen paljon, mutta vahvistaa sitä tarvitsevat parannuksia. Järjestää mestarikurssi, miten tehdä tulppaani aaltopaperista.

 1. Leikata pieni osa aaltopahvin suorakulmainen koko kukka ja hieman pyöristetyt reunat.
 2. Ja terälehden hankitut kupera muoto, se voi olla hieman märkä (hyvin vähän tai ei lainkaan paperi on levinnyt) ja laittaa kääntöpuolelle teetä kuppi.
 3. Kirjoituspaperi kuivua. Tee sama kaikkien terälehtiä.
 4. Valmista varsi. Se voidaan tehdä tikkuja tai paksua lanka kääritty vihreä kreppipaperi. Keskuksena ja turvata terälehtiä, voidaan käyttää tapauskohtaisesti muodossa puoliympyrän mesh, kuten kuvassa.
 5. Terälehdet aaltopahvi on kiinnitetty varteen tai sillä perusteella, että ei ollut välissä on aukkoja.

Se kuvassa näyttää askel askeleelta ohjattua luokan ja valmis kukka

luokan tekemään ruusut Master on hyvin samanlainen kuin ohjeet tehdä omin käsin tulppaani. Erot ovat muodoltaan terälehtiä ja niiden valmistusta.

 1. Valmistaa terälehdet aaltopahvi, heille soikea muoto, laajennettu yhdeltä puolelta. Voit tehdä sakset vuonna terälehdet pienet hampaat. Niin se näyttää kuvassa
 2. Kukin lohko kynä kierretty pituuden ja pitää tässä asennossa jonkin aikaa. Paljastamatta välilehti, poista kynä.
 3. Juuri muoto nousi tarpeen sisäisten lohkoa, joka on tiukemmin taittaa ja vasten varsi. Kiedottu varren terälehtiä liimattu.
 4. Liittää kaikki terälehdet ruutukuvio, mikä tekee niistä asteittain pidempään ja ulospäin kaarevia. Aste kuperuuden terälehdet voidaan vaihdella.

Mestarikurssi, miten kukkia paperista omin käsin, yksinkertaistetussa muodossa, sopii päiväkoti tai peruskoulun luokat. Lapset eivät ainoastaan ​​kehitä hienomotoriikka, mutta myös esteettinen maku, olla luova kiinnostusta. Sitten voit käyttää kukkien koristella luokkaan.

Saatat hyvinkin pitää mestarikurssi kotona. Tarvitsee vain varastoida sakset, paperi, liimaa ja kärsivällisyyttä ja taitoa tulee käytännössä.

1