Yak zrobiti godіvnichku

Oma puutarha

Yhteisön mökkiläiset ja puutarhurit

Kuinka tehdä lintu syöttölaite käsiään

 1. Yksi on oltava katto. Sen avulla aseman suojaamiseksi hänen aterian runsaasti sademäärä, koska paisuneessa, suuri osa siitä on tullut kulutukseen kelpaamattomiksi;
 2. Aukko tulisi olla riittävän laaja. Koon tulisi olla riittävä tunkeutumaan ainakin kaksi birdietä. Mikä parasta, jos siellä on useita reikiä;
 3. Materiaali, joka syöttölaite on, on välttämättä oltava kosteutta kestävä. Muuten, kun taas se täysin käyttökelvoton. Oikean perusta edesauttaa rakentamisen palvelemaan useammalla kuin yhdellä kaudella.
 4. Tai sen ulkopuolella on oltava ahven linnuille oli hyvällä paikalla.

Ripusta valmiin rakentaminen on välttämätöntä niissä paikoissa, joissa saalistajat eivät todellakaan saa. Tämä voi olla puita ja pensaita, jotka ovat vaikeasti kissoille kiivetä, katot, talojen tai ikkunalaudat ulkopuolella. Tärkeää varmistaa, että ne ovat kaikki samaa on suljettu ja tuuli.

 • Kevyesti hiottu tattari;
 • Jyvät erilaisia;
 • hirssi;
 • hirssi;
 • Kaurapuuro;
 • Kappaletta kanin tai kanan rasvaa;
 • Erilaiset siemenet - kurpitsa, auringonkukka, quinoa, meloni, hamppu, melonit, nokkosta, ohdakkeita;
 • margariini;
 • Pähkinät eri lajeja;
 • Hienonnettu keitettyä munaa;
 • Kuivatut hedelmät ja marjat;
 • hunaja;
 • Keitetyt perunat.

Kaikki nämä linnut on suuri ilo, joten en usko, että joidenkin tuotteiden säilyy ennallaan. Loppujen lopuksi talvi linnut selvästi puuttuu voimaa.

pahvi

Luoda sellainen rakenne hyvin yksinkertainen lasten tarvitsee vain valita sopiva ruutu. Joten, tätä varten ei sovi tavallista pahvi, koska ne ovat liian nopeasti tulee pilalla. Paljon parempi, jos he olisivat esimerkiksi ulos mehua. Nämä laatikot sisällä suojassa foliokerros, mikä tarkoittaa, että jopa saada märkä, eivät hajota niin nopeasti kuin ensimmäinen.

Tee "puu ruokasali" on hyvin yksinkertainen. Riittää leikata suuria reikiä, jolloin pohjassa pienen "hylly", joka pidetään ja linnut eivät kuulu ruokaa kättelyssä.

1

Samalla tasolla tölkit ja muovia voidaan käyttää.

Täytyy sanoa, että tällainen rakenne näyttää erittäin vaikuttava ja mielenkiintoinen. Sitä paitsi hän itse lintuja voidaan käyttää elintarvikkeena, ja tämä tietenkin harvinaista löytää. Kurpitsa tie, muuten parhaiten erittäin vahva köysi tai lanka.

Classic puinen kaukalo

Tämä ruokailutila lintujen omin käsin on pakollista työtä piirustuksissa.

Suunnitelmat voivat helpottaa merkittävästi työtä sekä suojana riski, että sen sijaan, miellyttävä ja erittäin mukava talo on jotain hankala. Internetissä, monia esimerkkejä lintulaudat, mutta se on parasta luoda oman piirustus. Tämä vaatisi tavalliselle paperille muistikirjan, kynä ja mittalaite.

Luonnos on luotava huolellisesti. Lisäksi pääkomponentit, on myös muita, joten käytön aikana ei unohda niitä.

 • Levyt 20 mm;
 • ruuvimeisseli;
 • Lankku kokoonpano;
 • Vaneri 16 mm paksu.

Tämä materiaali voi myös korvata orgaanista lasia tai minkä tahansa muun tyyppinen rakennusmateriaali, joka ei pysty siirtämään kosteutta. Koottu rakenne ei liikaa töitä, ja se on erittäin kätevä sijoittaa kaikki haara.

Nämä osat tarvittaessa etukäteen osat, joita käytetään sivuseinien eristämiseen. Jokainen heistä on tärkeää ottaa huomioon vymeryat saadakseen litteä rakenne. Kun vaiheessa ulkoasu on valmis, voit leikata sen pois tarpeettomat osat. Pre-jotkut ihmiset suosittelevat asentaa osia pieni määrä liimaa, joka tarkasti hajottamaan niitä. Kun pohja ja sivuosat ovat valmiit, pitäisi alkaa hiominen suunnittelun näkökulmista että linnut eivät voi satuttaa terävät reunat.

Sisällä on tärkeää muista antaa muutaman ole kovin suuri ahventa, koska linnut ovat kätevä pitää kiinni niitä samalla nokkia ruokaa. Tätä tarkoitusta varten sopivat asennuslevy-.

Katon pääty on parasta tehdä niin, joten se ei kerää kosteutta ja muita sademäärä. Kukin puoli hallituksen on helpompi kiinnittää harjan yksin. Muuten, voit käyttää kalusteiden sarana, jonka avulla paljon nopeammin priladit molemmin puolin katon. Tässä tapauksessa täyttää ruoka helpompaa, koska meidän täytyy vain noutaa tarvittaessa.

Syöttölaite lintujen omin käsin on paljon enemmän toiminnallisia, jos yläosa lähelle pleksi, ja alle vain jättää pieni rako. Sitten elintarvikehuolto on asteittainen mahdollistaa pitkään eivät näytä sisällä.

Viimeisessä vaiheessa voidaan imeyttää tuloksena lakka rakennetta, tai vain mielenkiintoista koristella.

Paju ruokasali voi tulla paitsi hyvä apu lintuja talvella, mutta myös kaunistaa puutarha. Tärkeintä on, että prosessi kudonta havaittiin mittasuhteet. Vine pitäisi laittaa hyvin tiukka, koska sillä kosteuden vaikutuksilta se pystyy jonkin verran heikkoja. Saat pidemmän paju syöttölaitteet voivat peitä sitä lakalla, jotta suojassa vaurioilta.

Erittäin mielenkiintoinen tapa luoda itse roikkuu ruokapaikkoja. Näin ollen on välttämätöntä ottaa pala pahvia, roll se putkeen, jonka halkaisija on 5 cm ja sen jälkeen, kun kastelu tuloksena rulla riittävä määrä tavanomaisen paperin liima, kasta se esiseoksessa, joka on tarkoitettu syöville linnuille. Se voidaan murskata pähkinät ja siemenet, ja hirssi, ja murusia. Tällainen rakenne on erittäin kätevä, se on vain tärkeää valita sellainen liima, joka ei vahingoita höyhenpeitteinen.

Voit aluksi luoda seistä kätevä suojaamaan niitä tuulelta, ja jo priladit perinteisen muoviastioita sitä. Vain olla varovainen, tässä tapauksessa, kuten usein tapahtuu talvella pakkanen. Siksi on parempi sitoa niitä.

Alle lintu syöttölaite voit jopa sijoittaa tavanomaisen muovikanisteri. Tärkeää on vain se, että se on hyvin huuhdella eikä tihkua myrkyllisiä kaasuja. Voit tehdä tämän, pesun jälkeen ja leikkaus reikiä sinun täytyy laittaa se paikkaan, jossa ne nopeasti heikentää.

Appelsiininkuori voi myös olla mielenkiintoinen kapasiteetti tähän tarkoitukseen. Tietenkin, ruoka täytyy kaataa päivittäin, mutta jopa tällainen rakenne on parempi kuin ei mitään.

Lintulaudat voi olla aivan erilainen, ja voit vain valita yksi, että täsmälleen toivomaa.

 • käsitöitä puutarha
 • , koristelu
 • , kaukalo

Näinkö? Jaa ystävien kanssa:

On mahdollista, että en voinut ottaa huomioon kaikki, ehkä jotain puuttuu,

Te jotain ei suostunut tai haluat täydentää minulle, joka tapauksessa -

Aion olla iloinen, jos jätät arvostelu!

Lintujen syöttölaitteiden improvisoituja

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä". Kuitenkin monet ihmiset ymmärtävät tämän ja yrittää kaikkea mahdollista apua vuosina talven kylmä.

Caring ihmiset ovat hyvin tietoisia siitä, kuinka vaikeaa tämä aika on veljiemme, koska jo vuodesta myöhään syksyllä, monet heistä yhä vaikeampaa löytää ruokaa. Tietenkin, jos he halusivat ole vain apua niille, jotka asuvat metsässä tai syrjäisillä alueilla. Kuitenkin, jos asut kaupungissa, kaupunki tai kylä - niin kaikkenne. Tänään puhumme lintujen syöttölaitteiden. Tee niistä todella hyvin, ja puhumme käytettävissä olevan työkaluja, vanha pakkaus ja säilytysastiat, sekä muita materiaaleja, jotka ovat joka tapauksessa todennäköisesti olisi heitetty pois kaatopaikalle.

Piirustus lintujen syöttölaitteiden

Muuten, "tottunut" linnut hänen seimessä, sijaitsee paikalla, lisäksi tunne, että olet auttaa heitä, tallentamaan ne nälkään vaikeassa aikaan vuodesta, saat eräänlainen ylimääräinen "bonuksia":

 • Linnut tottua sivuston ja usein vatvoa sitä ja sen vieressä. Siten ne aina ihastuttavat pelejä, hyörinä ja sirkutusta, täyttö elintärkeä energian ympäröivään tilaan.
 • Usein käy niin, että linnut palaavat kesällä te sellaista velkaa, tuhoten monien hyönteisten ja tuholaisia, joita löytyy lähes joka puutarhassa tai kasvimaalla.

Puu - luotettava tavaraa!

Nykypäivän artikkeli, esitimme kuvapankistani vaihtoehtoja auttamaan ideoita siitä, miten tehdä lintu syöttölaite kädet. Pääsääntöisesti, jotta hankkeen toteuttamiseen tällaisen syöttölaitteet, et tarvitse monimutkaisia ​​kuvioita ja piirustuksia.

Varoitus! Feed linnut voivat olla paitsi talvella, mutta kesällä, varsinkin jos asuu maassa tai yksityiskodissa.

Ennen pidämme perusajatuksia valmistuksen syöttölaitteiden, puhutaanpa joitakin ominaisuuksia materiaalin valinta, samoin kuin siitä paikasta, jossa voit ripustaa tai kiinnittää hätävara rakenne.

Materiaalin valinta ja asennusta

Ennen kuin valitset sijainti syöttölaite on erittäin hyödyllistä oppia yleisimpiä lintulajeja, jotka elävät meidän leveysasteilla.

1. Pähkinänakkeli; 2. pika; 3. pieni tikka; 4. Klest; 5. Jay; 6. Pähkinänsärkijä tai Pähkinänsärkijä; 7. punatulkku; 8. Waxwing; 9. Nokkavarpunen; 10. goldfinch; 11. Číž; 12. Tavallinen kaurahiutaleet; 13. viherpeippo; 14. talitiainen; 15. ox-sininen tit; 16. Töyhtötiainen; 17. tit-tit; 18. tailed ox; 19. Chickadee.

Perinteisesti oletetaan, että lintujen syöttölaitteiden olisi muodoltaan eräänlainen talon joka olisi jossain määrin samanlainen linnunpönttö. Ja itse asiassa tämä asetelma on optimaalinen järjestääkseen tilaa ruokinta lintuja. Pohtia, millaisia ​​etuja tässä muodossa:

 • Katto luo suojaa sateelta ja lumelta.
 • Tämä muotoilu on valmistettu vanerista tai puusta on vahva, kestävä ja luotettava.
 • Hän ei näytä ulkomaisia, koska puhumme maiseman suunnittelusta ja ulkonäköä koko sivuston.

Meidän olisi kuitenkin ei rajoitu tähän muotoon, samoin kuin se, että vain puun voidaan käyttää materiaalina. Itse asiassa, ja kokoonpano ja materiaali voi olla täysin erilainen.

Tärkeintä on, että syöttölinjan perusvaatimukset:

 1. Materiaali, josta syöttölaite on tehty, on oltava stabiili eikä muotoaan ajan mittaan. Toisin sanoen linnunpöntön pahvista tai samanlaisiin saatavilla olevia välineitä - ole hyvä. Hän yksinkertaisesti ei selvinnyt vaikeista sääoloista: sade, räntä, jne
 2. Samalla voit, ääritapauksissa tehdä pienen lintu syöttölaite pakkauksesta mehua ja maitotuotteita (jogurtti, maito, jne.). Tetra Pak kartonkien ja samanlainen paljon suuremmassa määrin kuin verrattuna tavallisen kartongin, joka on sovitettu kosteuden vaikutuksilta sitä. Tällaisia ​​malleja voidaan katsoa pitkäikäisiä. Toisaalta, ne sopivat täydellisesti väliaikaisena ratkaisuna, joka suotuisissa olosuhteissa, voi kestää teitä koko kauden. On ymmärrettävä, että kaukalo pakkauksen maitoa sopii vain pikkulintuja niin suuri se ei yksinkertaisesti sovi.
 3. Edeltävän kappaleen, muuten, meillä on seuraava johtopäätös: materiaalin on oltava vahvoja ja kestäviä, koska sen on kestettävä paitsi syksyllä talvea huono sää, mutta myös paino lintujen itse, joista osa on varsin massiivinen. Samalla merkille, että kuluminen tapahtuu lukien johtuu jatkuva altistuminen kyntensä, sillä he ottavat pääsääntöisesti, että leikattu aukko ( "ikkuna").
 4. Muuten, koska puhumme ikkuna, merkintä (tätä prosessia voidaan kutsua reikä, itse asiassa, kuin haluat), sitten meidän täytyy ymmärtää, että reunat eivät saa olla teräviä, koska muuten linnut voivat vahingoittaa niiden tassut niitä.

Lisäksi materiaalin ja tuotantoteknologiat, meidän täytyy ymmärtää, että paikka, jossa voit asentaa tai ripustaa lintu syöttölaite on myös tärkeä asia. Joten, jos mahdollista, välttää asennus niissä paikoissa, joissa linnut on vaikeuksia käyttää. Puhumme paksu oksia ja muita vastaavia paikkoja.

Lisäksi kiinnitetään huomiota siihen, että kaukalon sijaitsi paikassa saavuttamattomissa kissoille, joiden tiedetään olevan erinomainen metsästäjien suurin joukoin asuu kylissä, maa taloja ja mökkejä ja paneelit yksityisten rakennusten.

Vihje! Aseta syöttölaite auki, paikoin hyvin näkyvissä linnuille.

Katsotaanpa perusajatuksia miten parhaiten tehdä lintu syöttölaite kädet, katsomalla "oikeaa" esimerkkejä siitä, kuinka monta ihmistä toteuttamaan hankkeitaan. Lintujen syöttölaitteiden voi olla paljon vaihtoehtoja ja niiden valmistus - lukemattomia. Sen sijaan ne on tehty yhtä tarkoitusta varten. Joten, tässä ovat päätyyppiä tällaisissa rakenteissa.

Annostelija - erittäin hyödyllinen laite ruokintaan lintuja. Lisäksi, pullo voidaan ripustaa pystysuoraan "ylösalaisin"

Jotta tällainen rakenne on realistinen ja itsenäisesti. Ei tarvitse olla tiettyjä taitoja tai tietoa. Tyypillisesti, kun tällaisia ​​töitä käytetään improvisoitua tai tarpeettomia aluksella, sahatavarakappaleet ja monia muita puisia elementtejä. Tablettien tai viilu, suurin ongelma on niiden vahva sidos.

Muuten, puinen lintulaudat voidaan käyttää paitsi ruokintaan pihalla lintuja. Tällaisia ​​rakenteita käytetään Kanala syötettäessä kanoja ja muuta siipikarjaa. Tämä on kuitenkin, kuten he sanovat, on toinen juttu.

Tällainen rakenne voidaan tehdä omin käsin kotonaan. Voit tehdä tämän, sinun ei tarvitse mitään erikoistyökaluja tai ehtoja. Samalla tietenkin sinun täytyy löytää syöttölaitteet piirustuksia. Toisaalta, jossa koko piirustuksen voidaan tehdä itse, koska ei ole mitään erityisen monimutkainen sen suunnitteluun - ei. Lisää ideoita varmista kuvien ja esimerkkejä valmiiden teosten.

Tämäntyyppinen suunnittelu, jos saan sanoa, "siirtynyt" maataloudesta. Yksi sen tärkeimmistä eduista on se, että voit sulkea "syrjinnän" jotakin muuta lintulajia. Te itse ehkä huomannut, että usein parven jotkut linnut, kuten varpuset ja tissit, se sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä ruokaa (siemenet, leivän murusia, jyviä, muroja, keppi jne), tai jopa kaukaloon ja etsii estämään tällaisen arvokkaan resurssin muille linnuille.

Siksi tärkeä tehtävä on rajoittaa aluetta, jotka voivat kasvattaa höyhenpeitteinen ystäviä. Näin ollen, tällaisissa tapauksissa voi olla hyödyllistä kotitekoinen suppilon syöttölaitteet, joka tunnetaan myös nimellä antivorobinye.

Syöttölaitteet muovipulloissa

Syöttölaite tölkkien - on myös hyvä vaihtoehto

Tämäntyyppinen rakenne on äärimmäisen yksinkertainen, joten se itse, jokainen voi, myös lapsia. Voit tehdä sen, sinun tarvitsee vain leikata pullon yksi tai kaksi reikää kaadetaan birdseed, ja itse asiassa, jotta linnut oli mahdollisuus päästä sisälle. Varmasti, sinun täytyy olla varovainen, koska reiät tulee olla, jos mahdollista, kaikkein tasainen ja symmetrinen.

Mielenkiintoista! Jos sinulla on aikaa ja halua, syöttölaite voidaan edelleen koristella luonnon materiaaleja tai kiinnittävät tarroja.

Otetaanpa tarkemmin piirteitä teosten läsnäollessa pulloa erikokoisia. Se, että yleisin raaka näissä tapauksissa ovat:

Joten, jos käyttää ensimmäistä vaihtoehtoa, voit valita kahdenlaisia ​​rakenteita. Ensimmäisessä tapauksessa puhumme miten tehdä reikiä molemmin puolin pullon. Ne voivat olla eri muotoja: pyöreä, suorakulmainen tai neliömäinen.

Toisessa tapauksessa voit tehdä erityinen visiiri, joka kattaisi reikä suojaten sitä lunta. Tehdä sen, et vain leikata läpi U-muotoinen aukko, jolloin toinen puoli (ylhäällä). Sen jälkeen, pullo-osa on taivutettu ylöspäin, muodostaen siten eräänlaisen visiirin. Tämä muuten voidaan tehdä myös molemmin puolin.

Lisämukavuutta linnut, voit tehdä kaksi pientä reikää tärkeimpien aukot ja työnnä pitkä keppi, jolla he voisivat istua alas ennen kuin saat sisälle. Sikäli kuin alareuna tärkein reikiä, lisää turvallisuutta on toivottavaa liimaa tai teippiä useita kerroksia. Myös sopivia ja kudoksen laastari. Näin syöttölaite on tehty omin käsin peräisin muoviastia tilavuus on suhteellisen pieni.

Vieläkin helpompaa, voit tehdä lintu syöttölaite ulos 5 litran pullo. Se, että seinät ovat usein yksinkertaisia, jolloin voit leikata sileä avaamista. Plus, säiliössä mahtuu enemmän siemeniä ja hienonnettu keppiä, ja linnut helpompi lentää sisälle. Valmistukseen tarvitaan veistä tai vahvaa sakset.

Erikoissuunnittelu mahdollistaa pitämään kuori siemenet ja edelleen murusia

Jos purista pullo asennetaan vaakatasossa, reiät voidaan leikata paikan päällä ja pohjat kaulan. Jos tarkoituksena korjata sen pystysuoraan, on mahdollista leikata 2, 3 tai 4 aukot eri puolille, kun työskennellään pullon, jolla on neliömäinen tai suorakulmainen poikkileikkaus. Tämä muuten vaihtaa samanaikaisesti lentää ja syödä vain muutamia lintuja. voidaan leikata pois 2-3 reikiä pyöreät pullot. Muuten, perusteella pullot 5 litraa tai enemmän, voit myös tehdä ja hopper.

Vihje! On toivottavaa leikata reikä, jonka korkeus on vähintään 5 cm: n päässä pohjasta, voi olla hieman.

Kiinnitetty tämä syöttölaite yksinkertaisesti: voit liittää sen joko kaulaan tai kahva, joka on osa kantta käyttäen langan tai ohut lanka. Eli jos puhumme pystysuora vaihtoehdoista. Kun vaakasuora kiinnitys tapahtuu parhaiten kaksi rinnakkaista pieniä reikiä (joka voidaan tehdä veitsellä tai muulla terävällä esineellä) viemällä ne viiran läpi tai köyden, joka on välttämätön kiinnitys.

Vanha tölkit voivat myös tulla kätevä

Joka tapauksessa, tämä vaihtoehto on hyvin saatavilla, koska lähes jokaisella on myös pidettävä toivottuja 5 litran vesipulloa. Esimerkkejä kuvissa näkyy eri vaihtoehtoja, miten tämä voidaan tehdä.

Syöttölaite lintujen paketin maidosta tai mehua

5 minuuttia - ja uusi kaukalo pakkauksen mehua - valmis

Mehutölkki tai maitoa ovat kaikkien saatavilla. Emme yleensä heittää pois. Valmistustekniikka on äärimmäisen yksinkertainen, ja tietyllä tavalla muistuttaa edellisen (muovipullojen). Joten, jos haluat tehdä lintu syöttölaite pakkauksesta mehua tai maitoa, sekvenssi tekosi voi olla seuraava:

 • Nokia näkee tulevaisuuden aukkoja kuulakärkikynällä, markkeri tai huopakynää.
 • Huolellisesti leikkaa ne saksilla tai terävällä veitsellä.
 • Liitä yli alapuolen aukon teipillä tai kipsi.
 • Tee pieni reikä vaijeria tai pakkauksen kansi.
 • Repsottaa tuloksena syöttölaite puun oksa, lila tai muihin paikkoihin.

Helpoin ja nopein versio paketin maidosta

Muuten, joissakin tapauksissa voit laittaa pohjalle tai liittää pienen painon muodossa palasia tiili tai jotain. Tämä minimoi huojuvat sattuessa voimakkaat tuulet. Tämä ei koske ainoastaan ​​paperi laatikot, mutta muovipullot.

Muista! Joissakin tapauksissa voit liittää syöttölaite ja seinän väliin.

Muuten, samalla tavalla ja tehnyt lintujen syöttölaitteiden kättelyssä kengän. Tietenkin se, että se on tehty pahvista, ei salli tällaista syöttölaite kestäviä. Toisaalta, jotkut laatikot on valmistettu riittävän kestävästä ja kosteutta kestävä aluksella. Lisäksi voit lisäksi liittää pahvi nauha, joka entisestään parantaa tiedon suojaaminen huonoissa sääolosuhteissa. Tämä mahdollistaa jossain määrin Kestoiän kaukalon, vaikka joka tapauksessa, se ei ole aivan yhtä kestävä kuin sen vastineet puusta, pahvista tai jopa muovia.

Tekniikka noin valmistus itsessään on äärimmäisen yksinkertainen eikä vaadi mitään erityisiä ohjeita. Sinun tarvitsee vain tehdä tarvittavat aukkoihin sivuilla laatikko ja lukitse kansi. Tämä voidaan tehdä myös avulla teipillä.

Voit myös käyttää lasipulloihin

Tietenkin kaikki nämä tyypit syöttölaitteet ovat yleisimpiä ja suosittu. On kuitenkin järkevää kertoa tarinan vaihtoehtoja. Ensimmäinen on aallonpohjasta tehty astiasarja.

Muuten! Astioiden voidaan tehdä läpi, mikä on hyvin tärkeää myös lintuja.

Tehnyt niin alkuperäiset tuotteet kuppeja ja lautasia. Jos lisäät syvälle lautaselle, se voi olla sekä syöttö- ja vesipullo. Jotkut käsityöläiset tekevät lintulaudat vanhoista kauhat, yleensä muovia. Ne on saatu suuri, että jonkin verran rajoittaa mahdollisuuksia niiden asennus, joka tietenkin on tietty haitta. Etuna on sama: koko tuote - on tarpeeksi suuri. Näin voit kaataa enemmän rehua Lisäksi samanaikaisesti voidaan syöttää jotkut linnut. Meidän ei pidä unohtaa kestävyyttä rakenteen.

Sisustus lintu "ruokasali" - tämä ei ole viimeinen asia

Muiden, eksoottisempia vaihtoehtoja, voidaan todeta, kuten syöttölaitteet, Kurpitsa, mistä tuote verkkoon, sekä vain ripustettu pakattu rehu linnuille, jotka, kuten tiedämme, oli alun perin tarkoitettu ruokintaan lemmikkieläinten papukaijat.

Mielenkiintoinen muunnelma puolikkaat pakkaus mehua

Tietenkin valmiin syötin voi ostaa kaupasta tai tilata verkossa. Kuten käytäntö osoittaa, että useimmissa tapauksissa ihmiset ovat taipuvaisia ​​ajattelemaan, jotta lintu syöttölaite kädet. Kuten näemme, vaihtoehtoja - runsaasti. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa. Tunnusomaista on, että useimmissa tapauksissa materiaalina tuotannossa syöttölaitteet, voit käyttää keinoja käsillä: vanha, konttien juomia, pakkaus-, puujäte, ja enemmän. Esimerkkejä kuva:

Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

 • Projektista
 • mainostajat
 • palaute
 • Sivukartta

Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.

Kuinka tehdä lintu syöttölaite

Lintujen syöttölaitteiden - suuri teema ystäville lintujen ja keksijät arkkitehtoniset muodot. Miten tehdä yksi- tai kasata lintu syöttölaite laatikoiden muovipulloja pulloihin, mistä pala puuta tai kauhat majoneesia, sekä pakkauksen kakku ja loput, kuin ruokkia tits ja että syöminen varpusta nähdä ja lukea - Ideat lentävät ilmassa ja maassa tällä sivulla.

Makeus ja kaunis "cafe" linnuille

1.Raskalennym veitsi leikkaa pullo kahdella paikkakunnalla pitkin harsintaa. Mikä on nauhan leveys leikkaus, katso itse, ei ole tarkkaa kokoa.

2.Smotrite kuva alla. Leveämpi nauha leikkaa, saada kyykky luku, pienempi leikkaa, - tuote on korkeampi.

3. pullon pohjalla leikata reikä istutus lintujen, kuten on esitetty. Älä unohda kävellä pitkin reunan pieni ikkuna tulikuuma veitsi jotta oplavit leikkaus ja tehdä siitä ole teräviä. Lintu istua reunalla pieni ikkuna välilehtiä, eikä sitä pitäisi leikata.

Jotta linnut eivät leikattu jalka

Maali pohjaan pulloa akryylimaalia.

4. Kun maali on kuivunut, ottaa kahden reiän rei'itys (tai kuuma naula) on pullon pohjalle, kummallakin puolella sisäänkäynnin seimessä samalla etäisyydellä.

Puncher tekee reikiä siistimpi kuin naula

5.Simmetrichnye reikä on tehtävä, ja yläosassa pullon, näihin aukkoihin pannaan side, jonka kautta yhdistää ylä- ja pullon pohjalla ja ripustaa tämän kauneuden.

Kytkeä alemman ja ylemmän langan rakenteet

6.Raskraste pullon suuhun ja korkki ei unohda. Anna kuivua.

7. langan pannaan ohjelmassa:

Langan yhdistää ylä- ja kaukalon pohjaa, ja kyhmyt ulottuvat ylöspäin läpi aukon tulpan

8Sdelayte reikä putkeen, ottaa kyhmyjä ja vetämällä molemmat päät langan kyhmyt olevan aukon läpi tulppa.

Protinite langan aukon läpi pistokkeen

9Dekorativnaya yksityiskohta. Tehdä lisää reiät näkyy kuva päällä ja pullon pohjalla ja sinetti koriste nastoja. Tämä edelleen kiinnitä yksityiskohtia ja antaa tavallaan "brändi asioita."

niittireillä

Kohdista niitti reikien alaosaan artikkelin vastaavien aukkojen yläosaan

Niitit varsinkin koristella

10Kleevym ase silikoni liimapuikon kumartaa napeilla.

Keula raffia palmu langan

Ja näiden pullojen olisivat osoittautuneet hauska syöttö.

EP-syöttölaite

Tahansa pahvilaatikko, jossa on reikä leikattu, keskeytetty, ja täynnä ruokaa, se on seimessä. Esimerkiksi kohtaa tai kohtia Raphael uudenvuoden vauva lahjoja, jotka jokainen talo kertyy riittävästi uuden vuoden jälkeen.

Käytä pakettia maitoa, maalien ja koristella painikkeet ja oksia. Liima ase silikoniliimalla. (Ostin liimapistooli rautakaupasta oli 3 kertaa halvempaa kuin käsityönä).

Manger paketin maidon napeilla Syöttölaite kartonkipakkauksen Laatikko Raffaello Joululahja laatikot

Muuten, jos ei ole parveke ja vain ikkuna, laitteen viileä pahvi hyödyllinen, se ei riko ikkunaa kun se lasketaan ikkunan ikkunalaudalle. Pelkään, tässä talossa naapurit eivät ole tyytyväisiä ruokinta kyyhkyset sellaiselle lähietäisyydelle ajoneuvoon. Pitäisi tehdä reikä laatikkoon hieman, niin kyyhkyset ei voisi ruokkia ikkunalaudalla, mutta tissit ovat scurried edestakaisin, ja miellytti lapsen ja hänen pentu myllerryksessä. ja koska tylsää katsoa laatikossa kiinni ulos kyyhkynen perse.

Tyttö jumittuu jopa lintu syöttölaite ikkunan ulkopuolella (Niin paljon vaivaa ja näkee vasta perse kyyhkynen).

Lintu "bistro" tölkkien

Tölkkiä äidinmaidonkorvikkeen - erittäin mukava lintuja.

Miten saada lintujen syöttölaitteiden pois purkkia kahvia katsot videota.

Lauren Martin, ranskalainen puutarhuri, järjestetty kormushechny puutarhassa.

Yksinkertaisin kotitekoinen lintu ruokasali, jonka avulla on mahdollista kaataa täyden pullon auringonkukan siemeniä pieni reikä ei saa tarpeeksi unta auringonkukansiemeniä.

Yksinkertaisin lintujen syöttölaitteiden

Teemme niin ohjelmassa:

Miten tehdä kaikkein yksinkertainen lintu syöttölaite muovipullo tehdä juuri

Muista romun.

Paketit kakkua.

Tortnitsa varten tissit

Ajatus puinen palkki

baari idea lintujen

Muovista kauhat majoneesia.

Ämpärit ptits1 Ämpärit ptits2

Doing vähän vaikea, mutta näkymä on erittäin ympäristöystävällinen

Koko kookospähkinä.

Kookos-syöttölaite

Kun loma on ohi ja kookospähkinän lihaa syödään, kookos konttialuksissa täyttää yksinkertainen aterian muodossa siemenet ja eksoottisia ravintola muuttuu budjetin ruokasalissa.

Kaksi versiota samaa tekniikkaa:

Miten ja mihin sijoittaa lannoitteen.

Tämä on todella tärkeä kysymys. Koska elämme keskuudessa ja meidän etuja tai etuja meidän höyhenpeitteinen ystäviä ei saa olla ristiriidassa etuja ihmisiä ympärillämme.

Jos lintujen jätökset, jota privazhivaem hänen ikkuna tai parveke säännöllisesti putoaa alemmalle parveke tai koneiden naapurimme, odottaa ongelmia. Ja me tarvitsemme sitä?

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on yksinkertainen. On tarpeen tietää muutamia asioita.

1 Doves rehu vain sillä perusteella, pois autoista pysäköinti, parvekkeet ja ikkunalaudat Pigeon jätökset eivät vahingoita meitä ja naapureitamme.

2 varpuset, toisin kuin tissit, eivät lennä pois heti kun he ottivat ruokaa, he istuvat samassa paikassa, jossa on ruokaa ja kaakaon siellä ja heittää kuoret siementen siellä. Istuu nuori mies reunalla pullon tai ahven ottaen siemenet, nokkia ja heittää kuoret takaisin siemeniä tai sen lähistöllä. Zaplyuet, kakara, ympäri. Tissit oli levoton ja odottaa, istuu oksat ympärillä, kun hän tuntee täynnä. Siksi kontti auringonkukansiemeniä olisi keskeytettävä pois seinästä talon,

1.vot ainakin tein naapurit katsoa videon.

Se istui Yurok, heillä lepotilaan. Nämä linnut kuten varpuset, he istuvat kunnes naedyatsya tissit ja yritä päästää ja tiainen lentää ylös, siemeniä ja ottaa oksalla - siemen siemenestä nokkia.

2. Tai paikka parvekkeen sisäpuolella, jotta voit siivoamaan heidän vieraansa.

Krmushka parvekkeella Titmouse rakkaus pekonia vakava syöttölaite Tiainen rinteessä ikkunaan Kiinnitä syöttölaite käyttäen vaarnat Syöttölaite kannellinen erittäin udobnenko täyttö siemenet "Hleboprovod"

Lapsi, joka asuu tässä talossa, nimeltään suunnittelu "hleboprovodom"

Ruokkia tissit sopiva paahtamattomat auringonkukansiemenet, suolatonta silavaa, rasvaa, pähkinöitä (hienonnettu, pehmeä malto, esimerkiksi pähkinöistä) ja eksoottisten vaihtoehto -raspilenny kookos keskeytetty merkkijono.

On mahdotonta antaa linnuille

On mahdotonta antaa suolainen pekonia, paahdettuja auringonkukansiemeniä, savustettu liha, ruisleipää.

Tiainen ei ole mitään tattari tai hirssi tai riisi.

Mutta varpuset syödä ja hirssi, ja murskattua vilja- ja rusinoita.

Muuten, villi viinirypäleet (Parthenocissus) parvekkeella myös houkuttelevat lintuja. Meille saapuu alppinaakka, katso video lopussa.

Kohtelee Linnut

Salo voit vain hiuskarvan varassa tai leikata paloiksi ja laita vihannesten verkkoon, olen sen läpi, joka on sekä hakevat kissani kesällä, on tehnyt tällaisen rakenteen.

Rasvapalaset liitetty verkkoon

Pekonia ja auringonkukansiemenet - suosikki hoitoon ja yksinkertainen

Kaada sulanut rasva paitsi siemeniä, tällainen seos kuin "sydämet" voidaan tehdä (cm. Alla ohjeet), ja voi ostaa lemmikkieläinten myymälän birdseed.

Kirjoittaminen hyvä jäädyttäminen ja hengailla varjossa Salo voit vain leikata paloiksi ja laita vihannesten verkkoon

Murskattu morttelissa, vesimeloni siemenet, viljat, vilja maissi, vehnä, sekoitettu auringonkukansiemenet, laajennettu muotit, asettaa takaisin köyden, jonka jälkeen on mahdollista ripustaa juhlaa ja kaada sulanut pekonia. Annetaan jähmettyä kylmässä.

Muotti kastetaan kuumaan veteen ja poista pakasteet, varovasti köyttä.

Roikkua kylmässä varjossa.

Ja nyt, kun työ, voit nauttia mahdollisuuden katsoa muodostuvan linnun vilske ulkopuolella.

Hyvät ystävät! Olen aina nauttia lukea kommentteja. Kirjoita kokemuksistasi ja toiveita, koska se auttaa sivuston tulla paremmaksi ja mielenkiintoisempi. Ja jos haluat kiitos artikkelin, se voi olla hyvin yksinkertainen - klikkaa painikkeita heidän suosikki sosiaaliset verkostot, jakaa artikkeleita ystävien kanssa.

Oh! Olemme myös Kaukalon improvisoitua. Nyt tumma, en voi ottaa kuvan ...

Erittäin kaunis lintujen syöttölaitteiden! On sääli, olen nähnyt vain kevättalvella. Muista jakaa sosiaalisissa verkoissa. Minulla on paljon lintutieteilijöiden tuttuja.

Galina, klikkaa "Podelits" on tehtävä suuressa mittakaavassa, ja se tuskin löytyy.

Tee lintu syöttölaite ulos romun todella on yksinkertainen riitä. Ja henkilön mielikuvitusta, voit poistaa tämän linnun osa taideteosta. suuri valikoima mielenkiintoisia lintulaudat sinut ulos!

On hienoa, kun on ihmisiä, jotka välittävät pienemmät veljekset.

Kyllä, Ljudmila, ja linnut iloa ja mielihyvää ihmisille.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, hyväksyt yksityisyyden suoja

1