Yak vishivati ​​hrestikom

Kuten ristipistoihin oikein, askel askeleelta kuvia. Ristipisto - video ja kaaviot aloittelijoille

Ompelu on tulossa suosittu nuorten keskuudessa - varsinkin Ristipistotyöt. Tällä tavoin on helppo koristella kenkiä, vaatteita, asusteita, tai yksinkertaisesti luoda kuva, joka voidaan ripustaa seinälle. Internetissä on paljon suosituksia ja opetukset, miten oppia kirjontaa rajat. Se tarvitsee vain työkaluja ja järjestelmiä. Et tiedä mistä aloittaa? Seuraa ohjeita oppia kirjoa rajat tyhjästä.

Mitkä ovat materiaaleja ja välineitä, joita tarvitaan

Tekniikan kehittyminen mahdollistaa oppia tästä muinaisessa, kuten kirjonta rajat, paitsi äiti tai isoäiti, mutta myös video tutorials käyttäen kuvia internetissä järjestelmiin. Ennen siirtymistä ompelu, ymmärtää, mitä materiaaleja tarvitaan. Ensimmäinen asia mitä tarvitset - kankaalle. Se on kangasta, joka on itse kirjonta. On olemassa useita vaihtoehtoja, miten valita:

 1. Kangas kuvio. Sopii niille, jotka ovat juuri alkaneet saada perehtynyt tekniikka kirjonta, kuten valmiina luonnos helpompi luoda kuvan. Lisäksi, joukko usein jo sisältävät lanka, joka tarvitaan koko prosessin. Tällä kangas on helpompi oppia kirjoa.
 2. Puhdas kangas. Tämä kangas on kudos, jossa on pieniä reikiä niiden välissä. Kangas on siis tiettyjä ominaisuuksia, - kerroin, joka esittää osan tulevista ristejä. Niistä riippuu, kuinka paljon lankaa kirjominen.
 3. Uniform kankaalle. Käyttämä nämä mestarit, sillä ristiä kangas on lähes huomaamaton, ja hän on jatkuva web.

Toinen asia, joka vaaditaan - tätä säiettä. Käytetyt kirjonta hammaslankaa kutsutaan, ja ne voivat olla:

 1. Puuvilla - suositellaan kirjonta rajat. Nämä eivät haalistu tai menetä väriä ajan mittaan eivät muodosta pellettejä eikä takkuinen.
 2. Villainen - käytetään harvemmin, ovat vähemmän käytännöllisiä, sillä vaikka niiden väri on paljon kirkkaampi.

Seuraava korvaamaton väline kirjonta - neulaa. On vähemmän vaatimus - sen tulisi olla pyöristetty kärki, jotta ei kankaan läpi, ja korva, joka sisältää useita lankoja. Seuraavaksi sinun täytyy ostaa Hoop - pyöreä tai neliö työkalu, tasoittaa kankaalle. 2 koostuu muovista tai puusta osat - ulkoinen ja sisäinen. Välillä ja lukitussa kudosta.

Advanced kirjontakehys mestarit eivät käytä, mutta aloittelijoille se on hyvä apulainen. Ristit ovat siistinä. Näiden lisäksi työkaluja vaatia piirien haluat kirjoa, ja sakset leikata lanka. Ensinnäkin, voit ostaa varastoon, löytyy lehdistä tai internetistä.

Määrittää kirjonta järjestelmän aluksi suosia yksinkertaisia ​​suoritusmuotoihin vähemmillä väreillä. Aloita sopivaan paikkaan tai suositteli vasempaan yläkulmaan tai keskelle kuvaa. Kattavuus alojen järjestelmän vähän maalia, jotta ei saada sekaisin. Tärkeä askel - on kiinnittää lanka oikein. Se ei ole suositeltavaa tehdä kyhmyjä, koska kauneus on tärkeää paitsi etupuolelle, mutta myös väärin - hän puhuu taitotaso. Korjata lanka, voit valita jonkin seuraavista tavoista:

 1. silmukka menetelmä. Helpoin ja kustannustehokkain, mutta on mahdollista vain silloin, kun käytössä on useita säikeitä. Ottaa yhden langan suuri pituus, taita se puoli ja leikkaa päät, neula. Tulla kangas, jättäen väärälle puolelle silmukka. Tee ommel väärälle puolelle pujota lanka silmukaksi, ja edelleen kiristää kirjonta.
 2. Alle silmukkaa. Vetämällä lanka pari silmukkaa.
 3. Ommelkohdista. Tee pieniä silmukkaa, jossa ne on sitten peitetty kirjonta.

Käytä seuraavaksi yksinkertaisia ​​ohjeita nopeasti oppia kirjontaa keskityksestä:

 1. Valmistus. Lay työpöydällä kaikki tarvittavat työkalut, antaa hyvän valaistuksen. Kirjonta on vakio-kanta.
 2. Mittaus kudosta. Käyttämällä kaavio määrittää, kuinka monta ristit vaaka- ja pystysuunnassa - on kuvion mitat. Lisätä ne 10 cm molemmin puolin selvittää mahtuu kokonaan kankaaseen.
 3. Valinta kirjonta. Kuten edellä mainittiin, on parempi aloittaa vasemmassa yläkulmassa joukkoon olivat kunnossa, ja kirjonta - vasemmalta oikealle.
 4. Turvaaminen kangas. Ota kehä ja kiinnitä se paikoilleen kankaalle johon aloittaa kirjonnan.
 5. Valinta tyyli. Käyttää perinteistä menetelmää tai tanskaksi. Ensimmäinen on nimeltään Englanti ja usein käytetään pystysuoraan riviä - siinä oletetaan, että jokainen risti tehdään erikseen. Toinen menetelmä, päinvastoin, koostuu suorittamaan useita peräkkäisen alapinnan silmukkaa, ja sitten levittämään ne ylemmän paikka. Se sopii paremmin, vaakasuoraan riviin.
 6. Kirjonta. Työnnä lanka osaksi neulansilmän, jätä häntä väärällä puolella. Työnnä neula vasemmassa alakulmassa rajat tulevaisuudessa välittää sen lävistäjä on oikeassa yläkulmassa. Alapuoli työnnä neula oikeaan alakulmaan. Sitten loppuun kierteisiin kierteen ylemmän vasemman reunan kuvitteellisen neliön. Tanskan menetelmä ei loppuun rajat, ja toista useita vinoja silmukkaa, ja palaa sitten samalla tavalla takaisin neulan ketjuttaminen vastakkaisiin kulmiin.
 7. Turvaaminen säiettä. Jätä pitkä häntä, tekevät pari pientä silmukkaa osana tulevaa kirjonta tai venytä lanka nykyisten ristejä.

1

Yksinkertainen Ristipistotyöt usein täydennetään muutamia muita tyyppejä silmukkaa. He ovat tottuneet tekemään alkuperäisen tuotteen. Kokonaisuudessaan ovat seuraavanlaisia ​​ompeleet:

 1. Risti. 2 on ristissä ommel asetettu päällekkäin.
 2. Polukrestik tai maalaus. Kahden- sauma suoritetaan 2 vaiheessa. Eteenpäin asetetut ompeleet ovat kallistettuja samaan suuntaan. Takaisin puutteiden korjaamiseksi, täyttävät silmukkaa, jotka ovat kallistettuja vastakkaiseen suuntaan.
 3. Nelinkertaistaa ommel. Se on puoli on vinoristillä. Sitä käytetään useammin, kun ompelu pieniä kaareva kuvio. Tekemään sitä, sinun täytyy lisätä neula vasemmassa yläkulmassa ja kytke keskusaukio - niin saat 1 4 metrin päähän "X".
 4. Kolme neljäsosaa risti. Sitä käytetään myös piirtää kuvan yksityiskohdat. Hän edustaa koko vinoristillä ja puoli enemmän. Sen toteuttamiseksi täytyy tehdä puoli ristipisto ja neljän hengen.
 5. Käänteinen ommel. Sitä käytetään hienoksi kirjontakuvio tai suunnittelusta ääriviivat valmiin piirustuksen. Jotta tällainen ompeleen, sinun täytyy neulan nurjalta puolelta ja kiinnitä se reikä, joka sijaitsee oikealla. Pidä sitten neulan reiän läpi vasemmalta alkuperäisen venyttää ja läpi sisältä ulospäin. Hanki suora viiva.

Opetusvideota ristipistotöihin aloittelijoille

Ei koskaan liian myöhäistä oppia mitään käsityötä, varsinkin jos käsi on järjestelmä ja askel askeleelta ohjeet, sekä mitä sinun täytyy tehdä. Kauniita kuvia saatu vakavia motiivit, jotka voivat täydentää sisustukseen. Se voi olla kukkamaljakko, kuten ruusut ja sydän Ystävänpäivä tai jopa kuvakkeet uskonnollisia ihmisiä. Ei huonompi kauneus ja ommel lapsille. Lapsesi mielellämme tahansa söpö vauva eläimiä. Tehdä tätä tai että motiivi, katso hyödyllisiä video ohjeiden, miten oppia kirjontaa kaunis risti.

Yksityiskohtaiset mestarikurssi aloittelijoille

Vahvistamisesta kierteet alussa ja lopussa

Mistä aloittaa ja miten työskennellä kaavion

Yksinkertainen järjestelmä kirjonta solun

Jos mitään lukua ei osunut haluat, sinun täytyy käyttää erityistä ohjelmaa sen rikkoutuminen tai jakaa pieniksi neliöiksi omaan, liikkuvan kuvan kuvaaja. Aloittelijoille, on suositeltavaa valita järjestelmän kirjonta helpompi, eikä pettyä tässä taidetta. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota värien määrä - nekin pitäisi olla hieman, koska noviisi on helppo eksyä ihossa. Aloittaen yksinkertaisia ​​kuvia, voit nopeasti natreniruetes ja mene monimutkaisempi kuvioita, vaikka käyttö helmiä.

Opi ristipistoihin kaikki salaisuuksia mestarikurssi

Cross Stitch - yksi mielenkiintoisimmista tavoista. Itse vaikeinta tässä asiassa - aloittaa. Niille, jotka ovat juuri ottamassa ensiaskeleita, on olemassa paljon oppitunteja. He jopa lisätä kuvia ja videoita. Kuitenkin se ei vieläkään toimi hyvin, kuten kuvassa. Mutta sitten miten oppia kirjoa astu oikea? Vain ei aluksi tarvitse yrittää kattaa kaikkea kerralla. Hieman kärsivällisyyttä, ja tekniikka kirjonta rajat väistämättä hallittava.

Itse asiassa, jotta ymmärtää onko Ristipistotyöt sopii, sinun ei tarvitse ostaa koko joukon myymälän. Tarpeeksi ostaa kaikkein yksinkertaisia ​​tai pieni pala kankaalle, hammaslankaa, ja kierre kuvio. Jotkut ompelija aloittelijoille ristipistoilla ei ole suositeltavaa käyttää vanne, koska ääriviivat riittävän tiheä ja vedä se hyvin yksinkertainen. Kuitenkin ymmärtää miten olla helpompaa, on suositeltavaa kokeilla molempia.

Olet nyt valmis kirjonta, seuraavan kaavion mukaisesti. On suositeltavaa heti tehdä sen oikein. Mitä se tarkoittaa? Yleensä ensimmäinen työpaikka valinta osuu pieni kuva. Siksi ei ole tarpeen ensimmäisessä vaiheessa ajatella täydellinen tausta. Loppujen lopuksi kukaan ei edelleenkään näe. Paljon tärkeämpää on täyttää täydellisesti etupuolelle. Ja se ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä.

Käytännössä, ristipistoihin tekniikka on seuraava. Ompelulankaa kaksi tai kolme Lisäksi on pujotettu neulan. Kuitenkaan mitään kyhmyt se ei ole. Lanka liitetään hieman eri tavalla. Mutta miten tämä käsitellään myöhemmin. Nyt opimme kirjoa yleisimpiä risti.

Käytännössä se näyttää tältä. Lanka johdetaan oikeassa yläkulmassa vasempaan alakulmaan, ja puoli-rajat tekee halutun määrän ristit järjestelmän mukaisesti. Lanka suoritettiin sitten vastakkaiseen suuntaan, ylhäältä vasemmalta alas oikealle. Seuraava suoritetaan tarvittaessa siirtyä jonka numero on suurempi tai pienempi. Kun kirjonta segmentti on valmis, voit määrittää langan pujottamalla sille silmukkaa.

Selvemmin, näet kuinka kirjontatekstiä ristipistoilla, voi olla seuraava video. Tässä leike näyttää vain tekniikka kirjonta, mutta ilman hyvä esimerkki on vaikea ottaa ensimmäiset askeleet.

Video: Learning kirjoa rajat

Kuitenkin kirjoa kuvan siten, että sisältä, ja voit helposti nähdä malli, on toivottavaa oppia korjata lanka oikein. Yleisin menetelmä on "silmukka" käytetään tähän tarkoitukseen. Itse asiassa, sen käyttö lanka on kiinnitetty itse. Se on helppoa myös aloittelijoille kätevä ihmisille. Joten, miten se tehdään?

Turvaaminen lanka, jonka "Loop"

Kanssa hammaslankaa lanka johdetaan siten, että ne pysyvät pienen silmukan oikealla puolella. Sitten, etäisyydellä 2-3 mm on ulostulo ulospäin ja neula työnnetään vasemmalta silmukan. No kiristetty, ja nyt voimme jatkaa kirjontaa.

Myös, pieni ristipistoilla lanka voidaan kiinnittää seuraavasti. Kirjoa useita ristit, jolloin kärki lanka ja alapuolella pitämällä sitä. Sitten lanka neulansilmän sitä ja yksinkertaisesti liukastua alla silmukkaa sisältä käsin. Tämä vaihtoehto sopii kirjontakuvioita. Kuitenkin, jos kääntöpuoli on näkyvissä, on parempi käyttää kiinnitettävä silmukka. Tämä koskee ennen kaikkea jos se on suunniteltu kirjontaa kankaalla, kangas tai vaatteita.

ihanteellinen nurja puoli

Myös aloittelijoille se on käytettävissä suorittamaan kirjonta tuotteen lähes täydellinen tausta. Voit tehdä tämän, seuraa vain yksinkertaisia ​​sääntöjä. Kuitenkin jälleen kerran sen pitäisi tehdä varauksen, joka ei ole aina suositeltavaa käyttää aikaa ja energiaa tähän työhön suorituskykyyn, kuten kirjontakuvioita. Lisäksi kääntöpuolella ihanteellinen kulutus kasvaa säiettä hammaslankaa.

Ensimmäinen, kaikki ristit etupuolella voidaan suorittaa yhdessä suunnassa, ja kuva tai muu artikkeli kirjoa alhaalta ylös tai päinvastoin. Siten on mahdollista saavuttaa paitsi täydellinen nurinpäin, mutta myös siitä, että kirjonta ei ahdas yhteen suuntaan.

Toiseksi, kaikki työ on tehtävä ilman kyhmyt. Miten tämä tapahtuu jo kuvatulla tavalla. Lopussa on kirjontalankoja jäännös alla piilossa silmukkaa väärälle puolelle. On tärkeää, että tumma hammaslanka on vahvistettu alla pimeässä, ja päinvastoin. Ainoa poikkeus on niissä tapauksissa, joissa tämä ei ole mahdollista. Jos esimerkiksi haluat kirjoa musta silmä on hennon vaaleanpunainen kasvot.

Kolmanneksi kirjontaa segmentit samanvärisiä, eivät kanna hehkulamppuja enintään 3-4 risti. Paitsi, että tällaiset rajat ommel epäsiisti, se voi parantaa virtausta säiettä. Performing ompelu mekkoja ja pöytäliinoja, joka voi vahingossa saalis kiinni tällaiset langat olisi luovuttava tällaisia ​​siirtymiä. Enintään 1-2 ylittää toiselle puolelle.

Video: Täydellinen väärällä puolella vuonna ristipistoilla

Ristipisto suuria maalauksia

Kun oppinut perusasiat ensimmäinen ristipisto monet ompelija uskalla ottaa monimutkaisempia työtä. Yhä, heidän valintansa osuu maalauksia. Ja se ei ole ihme, että he voivat sisustaa asunnon tai talon ja helppo keuliminen perheen, ystävien ja pelkkä tuttavia.

Tietenkin on mahdollista kirjoa kuvan, käyttäen kaikkia samoja taitoja, jotka ovat jo tuttuja. Kuitenkin saada työnsä tehtyä nopeasti, voit oppia muutamia uusia tekniikoita. Haluan myös huomauttaa, että kuvan koko on yli 25 senttimetriä ja toinen osapuolista on toivottavaa kirjo kudos vanne tai vain kädet.

Lisäksi helpottaa kirjoa puitteissa, on suositeltavaa käyttää "pysäköinti" -menetelmällä. Sen ydin on, että riveissä kuvan kirjailtu välittömästi. Tässä tapauksessa kaikki ompelu pakki yksinkertaisesti kiinnitetään jossa kirjonta jatkuu seuraavalla rivillä. Hyvin samankaltainen pysäköintipalvelu, eikö olekin?

Kuitenkin alussa on kysymys, mitä se tekee. Aivan kuten opimme kirjoa, teemme sen pieniin työpaikkoihin. Kukkaset, ja sitten hämmentyä ja tehdä virheitä on lähes mahdotonta. Kuitenkin, kun suuri kirjailtu kuva, määrä käytettyjen hammaslankaa voi olla enemmän kuin 50 kpl. Luonnollisesti tässä tapauksessa tehdä virhe laskennassa on hyvin yksinkertainen, ja se voidaan nähdä kerralla. Loppujen lopuksi se on erottaa osa työstä. Tämän seurauksena ajanhukkaa ja mahdollisesti rikki kirjonta.

Hyvin yksityiskohtaisesti, miten kirjontaa oikein käyttämällä pysäköinti menetelmää, näet tämän videon. Video osoittaa hyvin selvästi etuja käyttämällä sitä, samoin kuin kirjailija osoittaa joitakin temppuja ja vivahteet.

Video: Kirjonta cross oppitunnin "pysäköinti"

Kuitenkin monet, kun perusasioiden osaamista, se on toinen vaihe ei ole kirjonta maalauksia ja lautasliinat, pyyhkeet ja pöytäliinat. Itse asiassa, jos käytät tiheä puuvillaa tai pellavaa, se on hyvin samanlainen kuin kankaalle. Lisäksi pienten lautasliinat voi ottaa ja tavallisia kirjonta.

Joten, mistä aloittaa kirjontaa lautasliina? Mukavuussyistä, työtä on jatkettava merkitä ulos ääriviivat kirjonta, käyttämällä erityistä merkki tai lyijykynällä. Se pitäisi tehdä huolellisesti mukaisesti valitun ohjelman. Voit ehkä yksinkertaistaa ongelma, jos se on ommeltu rajalla ja taitettu lautasliina tulevaisuuden nelinkertaisesti. Sitten mitata keskellä ääriviivan halutun pituiseksi. Pidä viivamitta ja kytke. Se on myös tehdä jäljellä osapuolille.

Jos kangas on kokonaan ommeltu, niin on mahdollista tehdä sama, kuin kirjontakuvioita. Oikeastaan ​​tämä on paras vaihtoehto aloittelijoille. Tärkeintä, vain varoa, että väärä puoli oli täydellinen. Se on, kun opimme kankaalle pieniä töitä, tämä taito on helppo työskennellä.

Nyt sinulla on vain ymmärtää, miten ommella valmiin kangas. Ensinnäkin tarvitaan prostirnut, kuiva ja höyryä. Reuna voidaan käsitellä kahdella tavalla. Ensimmäisessä sopii täysin kirjailtu lautasliinoja. Voit ommella ympäri obmetochnym sauma, joka myös voi vielä tulla osa sisustusta. Ja keveytensä se sopii aloittelijoille kätevä ihmisille.

Toisen vaihtoehdon vaatisi ompelukone, jossa on edullisesti koristeompeleen funktio. Taita kankaan reuna sisällä, voittoa ja ompele. Kädessä tällainen operaatio voidaan korvata ompeleen "takaisin neula". Voit valita minkä tahansa menetelmää. Tärkeintä on ymmärtää, mitä se on ja miten mahtua kokonaiskuvan lautasliinoja tai pöytäliinat.

Ehkä vaikea ylittää kirjonta on koristelu vaatteet. Tämäntyyppinen käsitöitä on täysin ei sovi aloittelijoille. Sinun pitäisi pystyä oikein merkitä tulevaisuutta varten kirjonta, tehdä työtä ilman puutteita eivätkä vedä kankaalle. Tässä Epäonnistumisen hinta on liian korkea.

Joten, miten kirjoa vaatteita rajat? Ensimmäistä koetta, se on paras ottaa karkea pellava, mikä näkyy selvästi kutoa. Kuten kudosten, hitaasti merkitse rajat tulevaisuuden kirjonta. Kirjontalankaa ompelu vaatteita käytetään vuori kankaalle. Sen jälkeen voit vetää narussa päätyttyä työn.

Aikana ristipisto katsella tukea. Täällä se olisi vain virheetön. Eikä vain siksi, että nähdään. Tiputtaa päällystämätön lanka häiritsee, ja käyttää tällaisia ​​vaatteita yksinkertaisesti hankalaa. Lisäksi, koska ne voivat vahingoittaa valmiin kirjonta. Siksi me heti oppia kirjontaa oikein. Sitten opetella paljon vaikeampaa.

Alkajaisiksi needlewomen herättää toinen kysymys. Mitä sinun on ensin tehtävä - ommella tai kirjoa. On kuitenkin syytä huomata, että paljon helpompi tehdä työtä pieni pala kudosta kuin kierre käsissä koko mekko. Siksi on toivottavaa ensin tehdä kaikki kirjonta, silittää sitä, ja sitten ommella.

Inspiraatiota, näet seuraava video, jossa prosessi jaetaan ompelija kirjonta työnsä.

Miten kirjoa rajat? Säännöt laskettava rajat aloittelijoille

Joku kokee Ristipistotyöt taidetta, jotkut harrastuksena, ja joillekin se on tapa lievittää stressiä. Ennen kuin aloitat, sinun pitäisi valmistella tarvittavat laitteet. Se sisältää: vanne, kangas, neula, lanka, järjestelmä ja runko suunnittelutyötä. Saatat myös kynän merkintää kudosta. Ensimmäinen asia pidämme ei ole, miten kirjoa laidalta ja miten valita laitteet. Kun kaikki tämä työ pitäisi tuoda iloa. Ja vain työtä laatutyökaluja vie mielihyvää kirjonta prosessi.

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tietää: vanne siirrettiin kankaaseen. Siksi meidän täytyy yrittää niin vähän kuin mahdollista järjestellä niitä. Kukin ompelija olisi ole yksi, vaan useita muunnelmia. Vanne pieni halkaisija sopii pienille kirjontakuvioita. Suuri - työstää kuvioita tai rushnykom. Näet puusta ja muovista vanne. Mitä hyötyä sinulle - se on kysymys henkilökohtaisesta lojaalisuutta.

Ristipistoihin tarvitsevat erityistä kangasta, jota kutsutaan kankaalle. Valitessaan kangas, sinun täytyy ottaa huomioon työn luonne, että teet. Jos tämä rushnyk, kangas pitäisi olla sopiva. Kankaalle maalauksia otettu täysin eri laatua. Kangasta käytetään kirjonta rushnykov on implisiittisesti ilmaissut verkkoon. Tästä johtuen etäisyyttä on vaikea erottaa tavallisista pellava. Työskentely hänen on varsin vaikeaa. Siksi, että ensimmäinen työ on parempi ottaa kuvan. Kangas, suunniteltu kirjonta maalauksia, on selkeä verkko. On paljon helpompi työskennellä. Nykyisin valmistajat tarjoavat kankaalle, joihin merkintä on tehty. Se auttaa ensinnäkin sijoittaa kirjonta keskelle. Ja toiseksi, voit nopeasti etsiä kohdan, jossa valmiiksi viime kerralla. Jos tällaista merkintää, on toivottavaa tehdä se itse. Tämä tehtävä voi käsitellä erityisellä merkki tai lyijykynällä. Hyllyiltä näet ääriviivat erikokoisia. Niissä todetaan, että kudostiheys. Mitä hienompi verkko sitä, joka on muodostettu kuiduista, kovempaa kirjoa. Toisaalta, ja työ tehdään kankaalle, maalattu näyttää.

Ristipistoihin tarvitsevat erityistä neula, joka on hieman erilainen kuin sen vastine ompeluun käytettyä. Sen tarkoituksena ei ole kankaan läpi ja työnnä kuitu. Näin ollen, reuna ei ole terävä neula kirjonta ja pyöristetty. Toinen piirre tällaisen neuloja on pitkä neula. Se ei ole sattumaa. Usein on tarpeen kirjoa kierre muutaman lisäyksiä. Ja täytä tätä säiettä on vaikeaa pienessä korvaan. Viimeksi ero kirjontaneuloja kuin käytetään ompelu on pienempi pituus. Kuten kankaalle neulojen koko vaihtelee.

Se riippuu laadusta lanka tyyppi valmista työtä. Jos lanka on korkealaatuista, se putoaa pehmeästi, on kiillon ja ei haalistu pesussa. Yksi parhaista markkinoilla ovat DMC. Tämä linja Amerikassa tehtyjä. Heillä on silkkinen ja kiiltoa. Tämän valmiin työn näyttää tyylikkäältä ja rikas.

Järjestelmässä on oltava ennen kaikkea mukava. On vältettävä kaksi ääripäätä: liian suuri tai liian pieni järjestelmiä. Ensimmäisessä tapauksessa, sinun tulee runsaasti tilaa. Loppujen lopuksi järjestelmä olisi laajennettava jatkuvasti käytön aikana. Toisessa tapauksessa sinun tulee jatkuvasti rasittaa silmät nähdä legenda. On musta-valkoinen ja värimaailma. Tulokkaiden parempi käyttää värejä.

Runko - on viimeisen silauksen suunnittelussa valmiin työn. Sen pitäisi olla joko kontrastin tai vastaavat värit kirjonta. Erittäin mukava katsoa kirjailtu passin. On suositeltavaa ottaa kuvan lasin alla. On parempi valita heijastamaton version.

Miten kirjoa rajat? Vastaus tähän kysymykseen jokainen ompelija omistavat. On kuitenkin olemassa kirjoittamattomia sääntöjä laskettava rajat. Niistä ja puhua.

Sen jälkeen kun varaston tulee kyytiin, voit alkaa työt. Muista, kirjonta ei pidä kiirehtiä. Kokemattomat tytöt kehotetaan ostaa asettaa. Se sisältää ääriviivat halutun koon, asettelun ja ihoa. Kaaviossa on joitakin vinkkejä, jotka vastata kysymykseen, miten rajat ompelemalla. Heidän täytyy tuntea. Sitä annetaan myös useita säikeitä käytetään kirjonta. Niiden lukumäärä voi vaihdella välillä 1 4. Se riippuu koosta kankaalle.

Kun järjestelmä on tutkittu varovasti laajentaa säiettä. Joissakin säikeiden sarjaa säädettyihin erityistä järjestäjä. Niiden ulkonäkö voi poiketa hieman. Jos ostit joukko järjestäjän ei, se voidaan tehdä itsenäisesti. Voit tehdä tämän, ottaa pala pahvista ja tehdä siitä pyöreitä reikiä. Kussakin reikä langan eri värejä. Järjestäjä valmis.

Nyt otamme kankaalle ja ompele kankaan ommeltu käsin tai ompelukoneella. Voidaan käyttää hoitoon väritöntä kynsilakkaa, liimalla tai maalarinteippiä. Kaikki riippuu mielikuvitus! Jos et, niin käytön aikana kangas on Saatana.

Algoritmi, joka kertoo, miten kirjoa keskityksestä:

 • Määrittelemme keskellä kankaalle;
 • Jos ei ole markup kankaalle, niin älä sitä kuin punainen lanka, lyijy- tai merkki;
 • leninki työtä vanne;
 • Teemme ensimmäinen ommel.

Kangas kehällä on oltava hyvä, ja, mikä tärkeintä, tasaisesti kiristetty. Jos kangas venytetään hieman, ristit voidaan valmistaa eri kokoja, että pilata ulkonäkö valmiin työn.

Kyky työskennellä kaavion - avain menestykseen. Kuten aiemmin mainittiin, on olemassa kahden tyyppisiä järjestelmiä: musta ja valkoinen ja väri. Mietitäänpä kummaltakin erikseen.

Miten oppia kirjontaa risti värimaailman? Se on jaettu pieniksi neliöiksi kuvio. Kukin laatikko vastaa rajat. Ne voivat myös sisältää erikoismerkkejä. Jokainen merkki vastaa tiettyä väriä. Niiden nimeämisestä löytyvät "Legend". Tällaiset piirit ovat erittäin kätevä. Kuitenkin ne voidaan käyttää vain, jos määrä värejä käytetään prosessissa ompelu ei ole kovin paljon. Useita työn helpottamiseksi väriteemalla läsnäolon merkkejä, jotka tarkasti osoittaa värin tai varjossa käytetyn langan.

Haitat työskentelystä tällaisen piirit sisältävät riittävän suuri kuormitus silmään.

2. Musta ja valkoinen järjestelmään

Täydentävien tikkaukset musta-valko järjestelmä? Avaamisesta tällainen järjestelmä, näet vuorattu paperiarkki neliöt, joista kukin on symboli. Tämä symboli osoittaa väriä käytetyn langan. Jos maalaus auringonlaskun tai myrsky, työskennellä väritys on todennäköisesti onnistu. Todellakin, tässä tapauksessa paljon sävyjä samaa väriä, joita on vaikea erottaa toisistaan ​​paljaalla silmällä. Ihanteellinen mustavalkoinen järjestelmään. Ja kuorman silmille työskenneltäessä tällainen järjestelmä on paljon pienempi kuin sen väri vastine.

Kukin kätevä ihmisiä, jotka osaavat jo kirjoa rajat aivan kysymykseen, mistä aloittaa työ vastaa omalla tavallaan. Kaikkiaan on kolme vaihtoehtoa: aloittaa keskustaan, alemmasta tai yläkulmassa. Ensimmäisestä rajat pitäisi vähitellen täyttää koko kankaalle. Töiden keskustassa, olet taattu saada symmetrinen kuvio. Kuitenkin, keskus on kirjoa eri suuntiin, mikä ei ole kovin kätevää. Kun kuvio pois nurkasta on tiedettävä, että hänen valintansa riippuu suunnasta kirjonta. Oikean kulman tarvitset siinä tapauksessa, että ensimmäinen ommel juokset vasemmalta oikealle. Muussa tapauksessa valitse vasemmassa yläkulmassa. Muista laskea missä keskus olisi. Töihin näytti sulavasti ylittää pitäisi "smotret9raquo; yhteen suuntaan.

Säännöt laskettava rajat aloittelijoille:

 • puikoille on vastattava koko kankaalle;
 • Kirjonta suunta on sama;
 • Ennen työn aloittamista välttämätöntä määritellä kankaan keskikohtaa.

Jos puhumme kirjontakuvioista mestarit, jotka jo osaavat kirjoa rajat ompeleen ensinnäkin, oikein laskea, mitä kokoa sinun täytyy ottaa liinalla. Muista ottaa huomioon, että 5 senttimetriä sammuu täyttää valmiin työn kehyksessä.

Joskus ompelija kirjontaa pari ylittää väärä väri tai sävy. Jos tämä virhe on näkymätön, niin se ei voi korjata. Muussa tapauksessa sinun täytyy ruoskia niitä ristit, jotka olivat kirjailtu väärin. Mutta tällainen virhe eri suuntaan tai ristipistoilla uppouma ompelun kuviot symmetrinen pilata ulkonäön työtä.

On myös virheitä, jotka ovat hyvin vaikea korjata. Se tapahtuu niin, että Ammattimies tekee liikaa painuman toisesta päästä ja lopulta ei ollut tarpeeksi kangas toiseen. Toinen virhe, joka on hyvin vaikea korjata, on kudosvaurioita. Jos kirjontalankaa käytetty huonompaa, pesun aikana, ne voivat levittää. Tämä Virhekorjaus ei onnistunut.

Kukin craftswoman työskentelee omaan tahtiinsa. Tärkeintä, että vaikuttaa nopeuteen työn suorittamisen - on määrä virheitä. Kirjonta prosessi vaatii huolellista asennetta. Oikein suoritettu kaikki valmistelutyöt, suurin osa yleisimmistä virheistä voi välttää.

1