Yak oikein sadit chasnik talveksi

Yak oikein sadit chasnik talvella - od VIBOR posadkovogo materіalu jotta pіdgotovki dіlyanki

Gorodnikov ajomatkan chasniku dіlyatsya kaksi Tabora odnі lennolle yaroї, tobto vibirayut varten tsogo kevään ja INSHI - talvi, naprikіntsі osenі pid talvella. Nahka suora svoї argumentti, ale silti bіlshіst volіє zaymatisya CIM voseni.

istutus tunnin potrіbno viznachati päälle pogodі sijaan slіduvati pevnoї Dati. Například, Yakscho kevät Pocha aikaisin, en Osin tsogo Rock nastane Shvydko, sadit chasnik mozhna vzhe 25 Veresnya i puoliväliin asti Zhovtnya.

Navіt Yakscho sää Duzhe lämpöä, ei Varto vіdkladati siitä pіznіshy perіod niin Jak nespodіvanі Morosi mozhut prizvesti navіt on zagibelі chasniku, vіn ei vstigne vkorenitisya.

Ale Tse oznachaє ei scho Bude merkitsevät ranіshe vіn posadzheny, joukkue ylläpidetty. Yakscho zdіysniti protses naprikіntsі serpnya sitten chasnik Mauger pіti sisään rіst, Yogo Sealy heikentynyt, otzhe, Yomou Buda skladnіshe vporatisya іz zimіvleyu.

Chasnik lasku ylläpidetty vsogo vibirati tіlki Pevnyi sortіv: Gribovsky 60 komsomolets, Otradіenskіy, Gribovsky yuvіleyny i Danilovsky mіstsevy. Ni razі raha ei kupuyte Yogo siitä bazarі siellä chastіshe prodayutsya pіvdennі lajikkeita SSMSC ei prizhivayutsya meidän klіmatichnih Minds En tarkalleen zmozhut perezimuvati.

Yak oikein sadit chasnik pid talvella pіdgotuvati i Yogo on holodіv? Bagato scho talletukset od istutus tunti: Yakscho Won rannya, tobto vuonna veresnі, se voi laittaa maahan suhі hampaat, ja bіlsh pіznogo linjan їh potrіbno poperedno zamochiti vuonna teplіy vodі.

Ennen istutusta obov'yazkovo perekonaytesya scho neilikka schіlnі, nevyalie i negnіlie, he Poissa tsvіlі i vm'yatin, Ilya Obolonkov ei poshkodzhena, Poissa trіschin. Yakscho Hoch b tsibulinі yksi kynsi gniloї, toinen INSHI mozhut Buti zarazhenі, lisäksi yakostі posadkovogo materіalu haista vikoristovuvatisya ei mozhut.

Zhodne pokolіnnya gorodnikіv koristuєtsya Starym babusinim tapa Yaky dopomozhe zahistiti posadkovy materіal od hvorob i shkіdnikіv - obpriskuvannya mіdnim katkeruus. Saat tsogo rozchinyaєmo 1 tl Costa 1 lіtrі teploї VOD klademo vuonna viyshla sumish on pіvgodini OOO Kaikki hampaat chasniku.

Zamіst katkeruus mozhna vikoristovuvati tuhkaa niitty.

Yakscho mozhlivіst Niin, PID chasnik ylläpidetty vidіliti okremu dіlyanku ABO kukkapenkkiin. Ale at nestachі georeferencing Yogo mozhna ob'єdnati of sunitseyu, tobto zrobiti uschіlnenu lasku.

1

Tsі kaksi mieszkancom kaupungin zavazhatimut ole yksi yhteen. Ale ei mozhna sadit voseni päälle mіstsі de vlіtku rіs chasnik, kartoplyu ABO Tsibulya, oskіlki Visokiy rizik ilmestyi shkіdnikіv.

Vzagalі varten chasniku ei mozhna schoroku vibirati odne ne i g Paikka, jäkättää näyttävät Gorodnikov "chasnik päälle chasniku ei istu ranіshe, nіzh kuluttua 4 Rocky". Naykrasche Location for tsogo ovocha niille de ranіshe kasvoi kaali, bobovі ABO Garbuz.

Pochinati pіdgotovku zemlі pid chasnik potrіbno tizhnі kaksi ennen istutusta. Dіlyanka Got Booty rіvnim en zatoplyuyutsya pohjavettä.

Asukkaat tsomu Bulo prostіshe rozіbratisya voi podivitisya vіdeo Yak oikein sadit chasnik pid talvella. Ground spochatku skopuvav päälle Glibin ei bіlshe 20 cm vidalyayutsya OAO Kaikki bur'yani, smіttya i kamіnnya, maa on syyllistynyt Buti Puhk ilman rinnat.

Ennen istutusta dodaєtsya dvorіchny gnіy, Yaky vstig perepret, peregnіy ABO komposti, 2 neliömetriä dostatno yksi vіdra.

Vazhlivo aatelisto scho ni Jos raha ei razі mozhna dodavati svіzhy gnіy niin yak ainutlaatuisesti vіn pіdvischuє rizik ilmestyi rіznih zahvoryuvan i shkіdnikіv chasniku. Perekopuvati i gotuvati aluke potrіbno sama 2 tizhnі niin Won Yak Tsey tunnissa rіvnoyu osyade i mylly.

Yakscho ei vitrimati Tsey termіn, neilikka viyavlyatsya gliboko vuonna zemlі, їm Bude ei vistachati povіtrya, ukorіnennya vіdbuvatimetsya zanadto povіlno, ABO Tsey protses ei pochnetsya vzagalі.

Säännöt istutus talvella chasniku

Coley materіal obrany ja jauhetaan osіv voi pristupati ennen istutusta. Asukkaat chasnik poraduvav kokoontumisia navesnі, potrіbno aatelisto deyakі sääntöjä ja takozh podivitisya valokuva Yak oikein sadit chasnik pid talvella.

  • Hän voi olla vdavlyuvati chasnik maahan, Nahka kynsi potrіbno vain akuratno poklast;
  • kynsi vastaa Buti posadzheny Glibin, rіvnu Eyad svoїm rozmіram, tobto, Yakscho Yogo visota 5 cm, 10 cm;
  • Ennen lennolle Borozna obov'yazkovo sipletsya pіsok alkuasukas tuhka;
  • . Vіdstan mіzh pienet hampaat serednіmi i - 10cm, ja mіzh suuri -15 cm Yakscho kіlka vuodetta, hajua povinnі roztashovuєtsya yksi od nіzh ei ole pienempi kuin 25 cm;
  • pіslya lasku pinta peittojen zemlі turve ABO іnshim materіalom, Yaky Zahist od morozіv.

Yak zahistiti chasnik od vahvempi morozіv?

Yakscho chasnik posadzheny vchasno CCB, OOO Kaikki dotrimuvalisya sääntöjä, jotta nastannya morozіv vіn laittaa korіnnya i vahvistua, ale vielä dodatkovy Zahist vuonna Suvorov Minds Zimmi Yomou ei Zavada.

Dіznaytesya, SSMSC Kvity sadit voseni.

Asukkaat ukriti Yogo od morozіv, potrіbno viettää mulchuvannya peregnoєm, turve ABO solomіsty gnoєm, Iso varіantom minä puiden lehdet. Smut pam'yatati scho tovschina pallo syytön Buti alle 4 cm іnakshe nіyakogo Efekta ei Buda.

Asukkaat kynttä chasniku navesnі antoi lähentyvät potrіbno oikeassa vibrato osіnnіy tunti laskeutumisen, pіdgotuvati maa zrobiti mulchuvannya. Sillä otrimannya horoshogo vrozhayu potrіbno takozh aatelisto, Jak i pіdgotuvati materіal vibrato.

Miten istuttaa valkosipulin talvella hyvin. Vihjeitä kokenut puutarhurit

Maassamme valkosipulia käytetään elintarvikkeissa vähän tai mitään jäämiä: sen nuoret lehdet käytetään valmistelemassa monia ruokia, tai yksinkertaisesti toimi lisuke; neilikka käytetään säilyttämistä, ja tuoretta kulutukseen, ja nuolet marinoida. Mutta se on vain kaikki saavat kasvaa runsaan sadon tämän kasvin. Ja kaikki johtuu siitä, että vain harvat ihmiset osaavat istuttaa valkosipulin talvella hyvin.

Perussäännöt talven viljelykasvien

Kokeneet puutarhurit sanoa, että se sopii parhaiten talven istutusta myöhään lajikkeita valkosipulia. Että ne säilytetään eniten hivenaineita, ja siten uusi johtaja kasvaa vahva ja terve. Sinun täytyy valita suurin ja ehjät hampaat.

Nyt, kun on tarpeen kasvi valkosipuli. On ymmärrettävää, että tuottaa talviviljelyn syksyllä, mutta juuri sitä kuukaudessa, riippuen tietystä asuinalue. Koska jossain talvi tulee takaisin marraskuussa, ja joissakin tapauksissa vaikeita pakkaset ja lumi ei pitäisi odottaa tammikuuhun asti. Joka tapauksessa, ennen talven istutusta valkosipuli ei pitäisi järjestää ennen syyskuun puolivälissä, ja myöhemmin ensimmäisen vuosikymmenen joulukuussa. Mutta kun istuttaa valkosipulin syksyllä, sinun pitäisi päättää omasta, ottaen huomioon sääolosuhteet alueella asut.

Toinen tärkeä seikka on lisäksi desinfiointi siemen. Kokeneet puutarhurit Suosittelemme kolme päivää ennen istutusta valkosipuli viettänyt jatkokäsittelyä. Valitut hampaat sijoitetaan väkevään mangaanin ja jäljellä siinä 30 minuuttia. Ne poistettiin sitten ja annettiin kuivua. Lasku voidaan suorittaa 72 tuntia. Välinen etäisyys hampaiden - noin 4-6 cm ja rivien välissä - enintään 10 cm, mutta ei vähemmän kuin 4 cm.

On muistettava, että jos haluat saada todella hyvä sato, vain käyttää siemen, joka sopii mainiosti ilmastoon.

Joten, jos suoraan miten istuttaa valkosipulin talvella, ymmärrämme, nyt sinun täytyy puhua siitä, miten kunnolla valmistella maaperää sen istutusta. Ensimmäinen asia on muistaa, että tämä kasvi kahtena peräkkäisenä vuotena ei voida istutettu samassa paikassa. Tämä johtuu siitä, että valkosipuli tulee alttiimpia tuholaisille ja taudeille. Ja maan päällä ei ole riittävästi välttämättömiä ravintoaineita.

Toiseksi valita paikka laskeutua oltava vähintään de viikolla. Maan täytyy kaivaa ja lannoittaa orgaanisten ihanteellinen. Mutta tämä pitäisi olla varovainen, ettei liikaa sitä sidoksen.

Mutta puhumme miten istuttaa valkosipulin talvella, on mahdotonta puhumattakaan siitä, millaisissa maaperä on parempi olla istuttaa. Älä päästä saada hyvä sato, jos sato on tuotettu savea tai savista maata. Se on liian raskas eikä sisällä oikean määrän mineraaleja.

Hoito perusteet talvi valkosipuli

Mutta harvat osaavat istuttaa valkosipulin talvella. On myös tarpeen hallussaan luotettavaa tietoa sääntöjä hoidon. Yleisesti ottaen kaikki on yksinkertainen. Ilmestymisen jälkeen kestävä rikkakasvien itämisen vuodetta on tarpeen. Kuten kasteluun, sen pitäisi olla päivittäin ja runsas kunnes ampuja. Vain tässä tapauksessa voit odottaa saavansa suuren ja terve päämiesten valkosipulia. Lisäksi rehu tämä kasvi ei ole välttämätöntä, mutta vain jos maaperä on hedelmöitetty ennen istutusta.

Huolimatta siitä, että istutus talven valkosipulin ensisilmäyksellä näyttää olevan vaikea, itse asiassa se ei ole niin. Seuraavat kaikki edellä vinkkejä, voit helposti kasvaa tämä kasvi sivustolla.

Istutus valkosipuli talven - miten saada hyödyllinen mauste kevättalvella

Keväällä varastoitu viime vuoden sato alkaa lähestyä loppuaan, ja heti sen jälkeen kylmä tuore vihreät haluavat, niin paljon harjoittelua ja istutus valkosipuli talveksi, joukossa muita kasveja.

Keväällä varastoitu viime vuoden sato alkaa lähestyä loppuaan, ja heti sen jälkeen kylmä tuore vihreät haluavat, niin paljon harjoittelua ja istutus valkosipuli talveksi, joukossa muita kasveja.

1 Valitse taimiaineiston

Valkosipuli, kuten mikä tahansa muu puutarhakasvit, jaettu 2 eri istutus aikaa: kevät ja talvi. Olemme kiinnostuneita toinen vaihtoehto, joka on todennäköisesti, se on nuolet, eli sen kasvu säestää häädetään runsas vihreä höyheniä, toisin kuin joidenkin keväällä. On paljon talven lajikkeet ja hybridit, mutta me tarkastelemme vain osa niistä. Ensinnäkin on syytä mainita universaali, eli on samanaikaisesti ja keväällä, erittäin terävä grade "Lyubasha". Hän on kasvanut erittäin suuri pää, painaa jopa 300 grammaa, keskimäärin - 140-150. Lisäksi etujen joukossa tämmöinen näyttävät pakkasta ja kuivuuden suvaitsevaisuutta.

Akuutti asteen "Lyubasha" valkosipuli

Toinen luokka, jossa hyvä itävyys, nimeltään "Antonnik", se ei ole niin terävä kuin "Ljubasha", mutta kestävät paremmin sairauksien, erityisesti sienten hyökkäys. Johtajaksi, nekin ovat melko suuria, jopa 70 grammaa, mutta määrä viipaleita niissä on harvoin yli 5 kappaletta, ja keskimääräinen - 4 kynttä. Myös, korkea itävyys havaittiin lajike "Dobrynya", joka tässä tapauksessa ei ole kovin vastustuskykyisiä sairauden. Neilikka pään, joka harvoin saavuttaa paino on yli 60 g, yleensä on 4 kpl, harvoin - 5.

2 valmistelu valkosipuli kasvit

Vaikka tietää miten oikein istuttaa valittu pikkuvanhuus valkosipulin talvella, se on oikein "kovettua" antaa hänelle joitakin suojan tautia vastaan ​​syksyllä. Voit tehdä tämän, neilikka jaettu päät huolellisesti tarkastettu ruskeita pilkkuja, valitsemalla vahvin segmenteissä. On suositeltavaa ottaa pois joitakin kuori tehdä puhdasta pintaa. Sitten, jotta vahingonteko sieni ja bakteerit, neilikka antaa heikko suolavedessä vaivataan 0,5 litraan vettä tl suolaa. Edelleen, eteneminen materiaali voidaan jättää pois lyhyen aikaa (2 minuuttia) liuokseen, jossa oli kuparisulfaattia, kun hänen jauhe, jonka määrä on puoli tl ja vaivattiin litraan vettä.

Osastonjohtaja vihanneksia hampaita

Melko yleinen ratkaisu lohkoa katsotaan liottamalla laimea liuos kaliumpermanganaattia, litraa vettä kohti jättäen muutamia kiteitä. Yksinkertaisesti jättää valkosipulin kynttä nestemäiseen vaalean vaaleanpunainen väri on vain 20 minuuttia, jotta ne loppuun desinfiointi. Kuivaa kasvimateriaali, märkä syksy valkosipuli koskaan istutettu. On muistettava, että purkaa pään hampaisiin, sinun täytyy tehdä ennen kuin aloitat istutus valkosipuli maahan valmistautunut talven. Eli sängyt tulisi löysätä ja oikeus mäen ennen kuin se siirtyy ja käsitellään viipaleiksi.

Kohtalainen kaliumpermangaattiliuoksella liotus lobules

On tärkeää muistaa, että Woody, kova "ainoa" alaosassa pään valkosipulin huolellisesti irrottaa hampaita, joka on tarkoitus kylvää, muuten se estää itämisen juuria.

3 Valmistele maaperä kasvit talven valkosipulia

Kun se tulee talvella istutus aikaa, yleensä syksyllä, lämpiminä päivinä on tullut harvinaisuus, ja yöllä lämpötila huomattavasti nollaan. Useimmissa tapauksissa, joissa talvi tulee aikaisin, ja puolivälistä lähtien syksyllä alkaa maan jäätyminen, istuttaa talviviljelyn voi olla elokuun lopulla ja koko syyskuun sekä tilanteesta, alkupuolella lokakuussa. Jossa lämmin päivä järjestetään koko ensimmäisen kuukauden syksyllä, se on liian myöhäistä aloittaa kylvö, jopa marraskuussa. Ainoa ehto - maa on sopiva valkosipulia. On vaikea odottaa hyvää taimi soinen maahan, tai jos maa on liian korkea hiekkaa sisältöä.

Sopiva maaperän istutus valkosipuli

Istuttaa talvi valkosipuli talveksi maahan neilikka missään tapauksessa voida puristaa irtomaata vuodepaikkaa täytyy tehdä siisti reikä, missä ja pani taimiaineiston. Voit käyttää tavallista oksa saada melko siisti syventämistä, mutta monet käytetään erityisesti suunniteltu tätä tarkoitusta varten työkaluja. Erityisesti sopivia romu putki on asennettu kahvaan lapio, erityisesti silloin, kun se on hitsattu poikittaiselimen, sekä nimillä. Niin riittää asentaa työkalun pystysuoraan ja paina kevyesti jalka reiän muodostamiseksi. Kun tekniikka työ sujuu nopeasti. Se toimii syvyysvaste poikittaiselimen, joten se on hitsattu etäisyydellä 5-6 cm alareunasta putken.

Kirjanmerkki taimiaineistot

Toinen tekniikka - tehdä pitkän uran pitkin harjun kaikki vuoteet ja istutti hampaita sopivin väliajoin (noin 10 senttimetriä). Kuten lannoitteiden ja maaperän vähentää happamuutta uran tai reiän pieni määrä tuhkaa asetetaan pohjalle. Myös, valkosipuli jauhe on erittäin hyödyllinen hiekkaan. Se, että raskas sataa maahan veltto, tulee tahmeaksi ja skintight valkosipulin kynsiä, jotka estävät hapen, ja kuivauksen jälkeen ja kosteutta. Siksi pohjaan reikä hieman liikkuvan hiekkaan, sitten laittaa takaisin neilikka ja ripottele hiekkaa päälle uudelleen ja litistää yli istutus maaperään. Vaiheistus teoksia voidaan tutkia avulla videoita.

4 vivahteet kasvaa hyvän sadon talven valkosipulia

On erittäin tärkeää suojata kasveja jäätymisen talvella, kun lumi yhtäkkiä ei ole kovin paljon. Istutus valkosipulin tuulet ei puhalla pois lumen ja talven alla naamiointi rikkakasvien vuodepaikkaa heinää tai olkea, ruoko. Miten se tehdään oikein, kertoa videon mulching. Paksuus peitekerroksen ei saisi olla pienempi kuin 15 cm. Lämpiminä päivinä syksyllä, sekä puhkeamista säällä keväällä on poistaa multaa maa lämmennyt auringossa. Ylhäältä neilikka istutettu maaperän pinnan tulee olla vähintään 4 cm, edullisesti 5 jäätymisen estämiseksi.

Kätkeminen valkosipuli vuoteet oljilla

On tärkeää ottaa huomioon koko päätä ja näin ollen valkosipulinkynttä, kuin ne ovat suurempia, mitä suurempi etäisyys jättää väliin lasku, joten ne eivät häiritse toisiaan. Muista, että valkosipuli on erittäin nopea osuuksilla maaperän kaliumia, jotka ovat myös aktiivisesti nauttinut juureksia. Siksi on toivottavaa istuttaa valkosipulin lähellä sängyt perunat, retiisi ja retiisi. Istutus keväällä valkosipuli ei suositella talvella, ensimmäinen, keväällä lajikkeet on pienempi tuotto kuin talvella, ja toiseksi, on olemassa vaara, että taimet eivät.

1