Yak oikein obrіzati viinirypäleet

Keväällä karsiminen viinirypäleet aloittelijoille

Kaikki tärkeintä käynnissä kerralla. Näin tapahtui, viinirypäleitä. Kun pureskella perseeseen, mutta kävi ilmi, että hän teki suuren palveluksen. Harvest näistä pensaista on ollut parempi. Sittemmin rypäleet alettiin katkaista. Kun hoito pensaiden täydelliseksi ajan mittaan. Ja nyt, että osaa oikein piti rypäleen sato keväällä, noviisi puutarhurit ei ole ongelma saada hyvän sadon. Pensaita löytyy lähes joka puutarhassa, mutta vain nelenivyh omistajat pystyvät tekemään herkullista hedelmää ja runsaan sadon.

Kun paras viiniköynnös: keväällä tai syksyllä?

Leikkaaminen viinirypäleet voi lisätä saantoa, parantaa koko ja laatu marjoja, mutta myös huolehtia pensaiden on paljon helpompaa. Ominaisuuksien parantamiseksi marjoja liitetty suoraan siihen, että viinirypäleet eivät tarvitse luopua toimivalta ja mehut valtava viiniköynnösten. Tämä mahdollistaa klustereita saada enemmän valtaa. Ennen jokaista noviisi puutarhuri, kysymys on, milloin leikkaus viinirypäleet: keväällä, syksyllä tai kesällä?

Leikkaa tehtaan syksyllä tai aikaisin keväällä. Aika on tarpeen valita, ohjaa ilmasto-olosuhteet alueella ja pensaissa lajikkeita. Jotkut alueet eivät salli leikata viinirypäleitä loppusyksystä. Tämä johtuu liian ankarina talvina. Tällöin karsiminen siirretään varhaisesta keväästä rypäleen silmut eivät ole alkaneet turvota, ja mehu viiniköynnösten ei ole päästy eteenpäin. Suorittamaan karsintaa, kun ilman lämpötila on 0-3 astetta, mutta ei toukokuussa. Jousi karsinta viinirypäleitä tehdään nuorille pensaat ja korkea-asteen, ei-pysyviä pakkasta.

Jos talvi alueella ei ole liian ankara, tee karsimista myöhään syksyllä, 3 viikon kuluttua, kun putoavat lehdet pensaasta. Se parantaa paranemista "haavat", estää riski, että Bush "huuto" ja menettää paljon ravinteita, joka on täynnä heikko sato, ja joskus kuolemaan kasveja. Tämä on yleinen virhe aloittelijoille, jotka eivät tiedä milloin viiniköynnöksen keväällä. Siksi useimmat puutarhurit suosittelevat suorittaa prosessi ennen talvea. Syksy pensaat lohkottu helpompi piilottaa kylmältä.

Kokeneet viininviljelijöiden tuottaa "sadon" myös kesällä ennen kukintaa. Tämä on erilainen kuin mitä tapahtuu keväällä tai syksyllä. Kesällä puhdistettu rypäleistä ilman oksasakset tai muulla terävällä työkaluja. Tänä aikana, alaosa vapaa lehtiä, jättäen klustereita tilaisuus saada enemmän auringonvaloa. Keskellä ja yläosat holkin korjattu marjoja.

Tällainen lähestymistapa on valittu ei mene hukkaan. Enemmän ravinteita saa pohjaan viiniköynnöksen, jossa kaikki klusterit ovat keskittyneet. Viininviljelijät ovat varmoja, että koska painovoima huipulle ei saada kaikki mineraalit, jotka ovat välttämättömiä hämmästyttävä maku ja ylimääräisiä hedelmiä, joka valitsee tehon pensaasta vain mitään. On parempi saada pienemmän määrän rypäleitä, mutta suuret ja maukkaita marjoja.

Ehdot ja rypäleen karsimisesta järjestelmä aloittelijoille

itse prosessi - se ei ole vaikeaa, mutta vaatii jonkin verran tietoa. Sopimaton karsiminen viinirypäleet eivät tuota toivottuja tuloksia, mutta voi johtaa kuolemaan pensaan. Prosessi on paras suorittaa useissa vaiheissa, jotta voidaan välttää virheet. Ehdot karsimisesta nuoria ja vanhoja jo muodostunut pesää eroavat. Tärkeä edellytys on, että sinun täytyy muistaa aloittelijoille - poistanut kaikki ylimääräinen viiniköynnökset, mutta ei enempää. Tärkeintä ymmärtää, että tarpeettomia ja jotka haarat jätetään.

Toinen tärkeä asia on karsinta rypäleet on työkalu. Suorittamaan töitä tarvitsee vain kestävä ja terävä oksasakset. Tämä auttaa vähentämään köynnökset yhdellä varmalla liikkeellä. Versot jälkeen ei delaminate, prosessi vie vähemmän kivuliasta kasvi. Ensimmäistä kokeita valita paras laadut hyvän vakauden ja sopeutumiskykyä, esimerkiksi, viinirypäleet Isabella.

1

Jos kasvi kasvaa ensimmäisenä vuonna, se on tärkeää määrittää, kuinka oikein leikata nuorten viiniköynnösten keväällä. Tavoitteena muodostumista viljelijä saa kesän yksi, mutta vahva paeta. Kaikki muu on poistettu. Heikko versot valitaan voimat, jotka ovat tarpeen muodostumista hyvä viiniköynnöksen. Etusijalle valinta paeta holkin tulisi olla sellainen, joka sijaitsee reikä noin 10 cm maanpinnan alapuolella. Vaikka tämä pitää suorittaa ainaoikeaa. Tukea kykenee palvelemaan tappi.

Joskus ensimmäisenä vuonna pensaassa muodostuvat silmuja. Jätä ne kaikki ei ole järkeä - puhdas, jättäen muutamia marjoja. Älä sääli heitä, kaksivuotisen Bush hetkellä sato on monta kertaa suurempi. Jos viiniköynnöksen ei kukinto, se ei tarkoita, että ei ole tarpeen poistaa ylimääräinen lehdet ja hyppysellinen sitä hänen kanssaan. Tällaiset toimet ovat tarpeen, jotta saadaan hyvä sato tulevaisuudessa.

Vanhat pensaat leikataan useassa vaiheessa. Ensimmäinen sato tapahtuu syyskuussa, kun lehdet eivät ole vielä laskeneet. Tällä hetkellä monivuotinen hihat vapautettu nuoria viiniköynnöksiä. Jos oksat ovat hieman korkeampia, ne korjaavat stepsons, myös leikata noin kymmenesosa pituudesta ampua. Toisen vaiheen rypäleen sato on samaan aikaan, kun lehdet ovat pudonneet, ja ravinteet eivät ole viiniköynnösten, ja siirretään juuri ja hihat.

Toisessa vaiheessa valita parhaiten kehittyi versoja. Yksi sijaitsee alareunassa leikataan, jättäen 3-4 silmuja. Tässä paeta solmu toimii korvaamisesta. Toisaalta leikatun viiniköynnöksen, jättäen 5 tai 6 silmukat, jotka muodostuvat hedelmät nuoli tulevaisuudessa. Rajaavan viinirypäleitä aina jättää muutama ylimääräinen reikiä. He tarvitsevat muodostuu sauvan ollessa kyseessä jäädyttämistä, mutta jos silmät eivät ole käyttökelpoisia, ne leikataan keväällä.

Jos Bush ei ollut koskaan leikattu, mutta hän oli jo muodostunut, älä masennu. Käynnistettiin viinirypäleet vielä tallentaa. Voit tehdä tämän, jättää joitakin oksat muodostavat pensas hihat, loput poistetaan ilman katumusta. Hihoissa jättäen vain ne versot, joita tarvitaan tulevia hedelmiä. Ehkä yksi on odotettava vuosi ilman satoa, mutta sen jälkeen Bush antaa teille suuria klustereita.

Miten leikata viinirypäleiden kaaren (huvimaja)

Monet viininviljelijät haluavat muotoilla pensaat kaari tai Arbor. Niiden viljely ja rajaus on joitakin erityispiirteitä. Saat pergolat ja kaaret soveltuvat ainoastaan ​​pakkasenkestäviä viinirypälelajikkeiden. Tällaista tukea ei ole mahdollista satamaan pensas. Päätavoitteena muodostumisen viljelijä saa oikean muodon bowline kasveja. Loput prosessi ei poikkea leikkaamalla muiden pilarien - poistaa heikko ja nevyzrevshie versoja, lisäksi älä unohda kahvaan ja korvaaminen vara pikku silmät turvaverkon.

Koristella kaaria ja huvimajat usein heittää neidon tai luonnonvaraisten viinirypäleet. Asteet ovat vaatimattomia, mutta näyttää hyvältä jaloissa. Tärkeimmät edut Tämäntyyppisten on, että ne ovat lähes ole alttiina sairaus, kasvavat nopeasti, hyvin sopeutunut. Heille sopii yhtään maata, ne kestävät kylmää, ankarat talvet. Toinen etu katsotaan, että se ei vaadi erityistä tukea rakentaa. Viinirypäleet kiinni pienintäkään karheus ja voi punos julkisivu. Miltä se näyttää, katso kuvat.

Rypäleet ovat suuria, jos rypäleet antaa asianmukaista hoitoa. Kukinnan aikana, huolehtia, että Bush ei ollut ylimääräistä kukinnot - jättäen vain 1-2 oksalla, ja loput poistetaan. Saada hyvän sadon, tulevaisuudessa nippuina tarvitsevat auringonvaloa. Tätä varten, purista pois ylimääräinen lehdet, jotka asettavat heidät varjo, ja häiritä normaalia muodostuvat ja kehittyvät. Huolehdi, ja että ravinteet eivät jää nuorten vihreitä versoja. Niitä suositellaan katkaista tasolla neljännen lehti, joka sijaitsee takana viime kukinto.

Opetusvideota keväällä formirovke viiniköynnösten

Karsimisesta viinirypäleet syksyllä ei ole sanoa, että jousi ei edellytä mitään työtä. Päinvastoin, kevät - paras aika muodostumista oikean viiniköynnöksiä. Tällä hetkellä näet, mitkä versoja selvisi talven, ja mitä voidaan vielä poistaa. Vuonna opetusvideota alla osoitti selvästi poistamalla ylimääräistä versoja, jotka häiritsevät viiniköynnösten palkita isäntäänsä runsaan sadon. Video näyttää esimerkkiä paitsi suuria pensaita jo muodostunut, vaan myös nuoret. Selkeä, helposti selitys nopeasti Master prosessi, jopa noviisi.

Rypäleen Leikkaaminen aloittelijoille

karsiminen viinirypäleet - yksi vaikeimmista tapahtumia järjestetään maassa. Joskus on vaikea ymmärtää, miten oikein leikata köynnökset ja milloin.

Leikkaus viiniköynnöksen karsiminen pienennetään 90 prosenttia viiniköynnösten, jolloin tarvittava määrä reikiä (munuainen).

Mietitäänpä yksityiskohtaisesti salaisuudet oikea karsimisesta viiniköynnösten, alkaen ensimmäisen vuoden istutus.

Leikkaaminen viinirypäleiden voidaan tuottaa sekä keväällä ja syksyllä. Kun karsiminen pensas syksyllä on toivottavaa kattaa talven, suojassa pakkaselta. Jos paikallinen ankarat talvet, sitten viettää kevään karsimisesta tai kätkeminen viiniköynnöksen talvella. Muuten, Uncut viinirypäleet paremmin sietää talvella.

Ominaisuudet rakenteen ja osien nimet viiniköynnöksen

Pohjan runko, joka on maassa, nimeltään kantapää, juuret kasvavat siitä.

shtamb - osa varren ensimmäiselle puolelle versoja, kuten kaikki puut. Viinirypäleitä ja osa runko on maan alla, solukkokappaleet.

pää - paksuuntumista tärkeimmistä varsi, jotka poikkeavat sivuversojen.

Hihat (olkapää) - sivuttainen versoja, joka ulottuu päässä varsi. Ja heidän silmänsä, se on sama munuainen.

On termejä, jotka sinun täytyy muistaa: hedelmät ja oksa nuoli korvaamisesta.

hedelmät ampuja - pituus leikkaus holkin, joka on jäljellä sen jälkeen, kun leikkaus munuaisten 8-12.

Twig korvaaminen - lyhyt hiha, trimmauksen jälkeen on 2-4 silmuja.

hedelmä linkki - ampua pari koostuu solmu korvaaminen ja hedelmiä nuoli. Kaikki nimet keskustelimme, käännymme salaisuuksia karsimisesta viinirypäleitä.

On olemassa paljon vaihtoehtoja muodostumisen viiniköynnöksen. Olkaamme viipyä kaikkein yksinkertaista ja ymmärrettävää - versot alkavat kasvaa eikä pystysuunnassa vaan vaakatasossa.

Muodostumista viiniköynnösten ensimmäisenä vuonna

Keväällä on keskeinen paeta vasemmalle 2 alin silmut, loput on leikattu pois. 2 heistä kasvaa pakenemaan, ja sitoa ne viistosti eri suuntiin.

Myöhään syksyllä, kun lehdet putoavat pois kaikki, ennen tätä ei voida tehdä, tai viinirypälemehun loppuu, lyhentää versoja. Yksi aihe lyhyt paeta, jättäen molemmat munuaiset toinen poistumistie jättää pitkä, jättäen neljä munuaiset. Talvella viiniköynnöksen ampua säleikkö ja kansi.

Muodostaen viinirypäleitä toisena vuonna

Keväällä, kun vaara on ohi vaikeita pakkaset (huhtikuun alussa), irrota kansi ja luistin pohjaan langan säleikkö, toppeja eri suuntiin.

Varret, silmut kasvaa takaisin, anna pystysuoraan tai hieman kallellaan keskustaa kohti holkin.

Syksyllä, kun lehtien syksyllä, pitkähihainen leikataan jättäen 2 paeta. Hihat ovat samat. Sitten leikata pystysuoraan varret: ne, jotka ovat lähempänä keskustaa ja alas tärkein varret, leikkaa jättäen kaksi nuppuja. Tämä on solmu vaihtamista.

Pystysuora varret sijaitsevat leikkaamalla lähtee kello 4 silmut - se on hedelmän nuolta. Poista viiniköynnökset ja jättää talvella.

Muodostumista viinirypäleiden kolmantena vuonna

Keväällä, kun syötön pakkasen, poista kansi viiniköynnöksen. Pitkä hedelmät nuolia alemman tie lanka trellis vaakasuoraan kärjet vastakkaisiin suuntiin.

solmua korvaaminen annettiin kasvaa pystysuunnassa. Kesällä kaikkien munuaisen kasvaa varret. Elokuun alussa viettää lyömistä - leikkaaminen varret 10-20 cm lisää laatua ja määrää marjoja ..

Elokuu ei kuluttanut ennen lyömistä tai painon viiniköynnöksen versot näyttävät.

Syksyllä, kun lehtiä, sato otplodonosivshie äärimmäinen 4 vertikaalinen ampuu pala letkua.

Tämän seurauksena, olalla jää yksi linkki, jossa on kaksi pystysuoraa versoja. Niiden karsiminen myös, toisena vuonna. Escape lähimpänä keskustaa leikatun jättää kaksi nuppuja, jättäen pitkä 4 nuppuja.

Kaikki seuraavina vuosina, viiniköynnöksen kasvu, suorittaa karsimisesta samoin kuin kolmantena vuonna.

Huomautus: lisää luotettavuutta ja tehoreservi, versot voivat jättää enemmän nuppuja, mutta ei enempää kuin 10 kpl. Tämä tapahtuu, jos pakkasvaurioita.

Esimerkiksi optimaalinen määrä 3 solmua munuaisten vaihdon ja 6-7 hedelmä- silmuja nuolet. Keväällä, kun kaikki silmut hengissä, ylimääräinen voidaan leikata.

Video - askel askeleelta Leikkaaminen viinirypäleet

Tässä ovat keskeisiä salaisuuksia sato rypäleiden syksyllä, joiden noudattamista on avain laadun ja suuren sadon marjoja.

Miten leikata viinirypäleitä, VIDEO aloittelijoille

Todennäköisesti ei, on julkinen salaisuus, että oikea ja ajoissa karsiminen viinirypäleet - yksi tärkeimmistä toimintaa viinitarhan.

Se vaikuttaa paitsi vuosittainen määrä ja sadon laadun mukaan yhteyttä, mutta myös yleisestä tilasta laitoksen kyky vastustaa tauteja ja tuholaisia, onnistuneen kehittymisen kasvukaudella ja vauras tila rypäleen bush kylmänä vuodenaikana.

Aloittelijat voivat tuntua peltomiesten prosessi karsimisesta viiniköynnöksen on melko monimutkainen ja sekava, mutta se ei ole niin vaikeaa, tärkeintä ymmärtää olemusta ja opetella leikkaa se on teknisesti oikein toteuttaa käytännössä.

Ja auttaa tässä, meidän tänään artikkeli ja video se. Artikkelissa on katsaus luonne, lisätietoja kuhunkin esitellään menetelmiä karsintaa pystyt erottamaan materiaalia sivuston klikkaamalla linkkejä "Lue lisää .." tai luettelo artikkelit sivun alareunassa.

Ajoitus karsimisesta viinirypäleitä. Keväällä tai syksyllä?

Weeping viinirypäleitä kevään jälkeen karsimisesta.

Karsimisesta rypäleen kasvit tehdään levossa. Tässä tilassa rypäleen on kylmänä vuodenaikana. Kaikki biologiset prosessit maanpäällisiin osiin pensas, kuten SAP virtaus pysäytetään väliaikaisesti, ja viinirypäleet menettämättä mitään kuljettaa sekä muodostamalla pieni leikkaus ja poistamalla huomattava osa pitkäaikaista puutavaraa.

Lepotilassa rypäleen tulee sen jälkeen luonnon lehtiä syksyllä ensimmäisen yön pakkaset, ja tulee ulos se aikaisin keväällä, jolloin keskimääräinen lämpötila saavuttaa 10 astetta sisällä asuinalue.

Teoriassa karsinta voidaan tehdä milloin tahansa lepotilan, mutta käytännössä toteuttamaan karsimisesta kylmässä vyötäröä myöten lumessa toimintaa epämiellyttäviä, ja peittävän rypäleen viljely on yksinkertaisesti mahdotonta. Tästä syystä suurin osa kasvien viljelijöiden viettää myöhään syksyllä (marraskuu) tai aikaisin keväällä (maalis-huhtikuu) alkuunsa.

Jos vyöhykkeellä pohjoisen viininviljelyn ja johtaa päällysteen kulttuurin rypäleitä, on suositeltavaa syksy karsimisesta viinitarhan, jotta se kattaisi jopa poistaa kaikki tarpeettomat kehittämiseen ensi vuoden viiniköynnökset, joka suuresti helpottavat annetun ja bush kansi. Kiirettä kanssa syksyn rajaus tapauksessa mahdotonta, koska pitäisi tapahtua ulosvirtaus muovi aineiden, joiden vuotuinen puun monta vuotta ja maanalainen osa laitoksen, jonka jälkeen tehdas on valmis talvella ja voi tuottaa kaikenlaista karsimisesta pensas.

Jos maantieteellinen sijainti tai alue lajikkeisiin viinitarhan mahdollistaa rypäleiden neukryvnoy kulttuuri - aikaa trimmaus Keväällä. Kokeneiden viininviljelijät usein sytyttää keskustelua vaaroista tai päinvastoin vaarattomuudesta kevätsadosta alkamisen jälkeen sap flow "itku" köynnös. Sanotaan vain, karsinta alettua mahlan virtaus on sallittua, mutta se on parempi olla viivyttää ja järjestää ennenaikaiset karsimisesta.

Olen henkilökohtaisesti, olosuhteissa Etelä Valko viettää karsiminen peittäminen lajittelee marraskuussa, muutama viikko ennen suojaan viinitarhan ja alkaa ensimmäinen vakaa pakkanen ja neukryvnyh pensaat "Alpha" (kohdassa "Isabella" ihmiset) ja lajikkeiden Baltian jalostukseen huvimajat - alkukeväästä jälkeen lumi, kun karsimisesta hedelmäpuita ja pensaita.

Karsiminen viinirypäleet syksyllä, VIDEO aloittelijoille:

Työkalu karsiminen viinirypäleet

Jos olet nuori viinitarha, ainoa välttämätön väline - Reunaleikkuri. Jos on vanhoja viinitarhan käynnissä pensaita tai suunnitteilla omoloditelnaya rajaus monivuotinen pensas ainesten poistamisen kanssa merkittävän paksuus puun - se ei estä voimakas puutarha viiniköynnöksille karsimisesta hedelmäpuita, ja joissakin tapauksissa, ja rautasahalla. Toivon, että teillä on kaikki tämä tietysti käytettävissä.

No, eteenpäin leikkaus? Ja ei, työkalu on teroitettu ja desinfioida. Desinfiointi työkalu riittää pyyhkiä hänen leikkaus tahansa neste, jolla on korkea alkoholipitoisuus, mutta miten tehdä teroitus oksasakset näyttää meille viininviljelijän Alexander Krot tässä kuvamateriaalia:

Formatiivinen karsiminen viinirypäleet

Tämäntyyppinen karsimisesta käytetyt rypäleet alkuvuosina elämän viiniköynnöksen. Muodostettaessa karsiminen poistaa kaikki muut kuin valitut muodostavien myymälä Bush sekä heikot ja viiniköynnös kypsyneitä muodostettu runkorakenteen yksivuotiset kasvit ja hedelmäkasvit elementtejä - yksiköistä tai hedelmiä viiniköynnösten. Muodostumisen aikana nuoren bush kestää kaksi neljään vuoteen, riippuen ilmastollisista asuinalueen, valittujen viininviljelijä formirovki, elinvoima kasveja ja huolellisuutta.

Video leikkaamalla ja muodostaminen viuhkamaisesti rypäleiden:

Valmistus- ja leikkaamalla video Cordon muotoja viinirypäleet:

Joka syksy karsiminen viinirypäleet

Tämäntyyppinen karsimisesta tehdään vuosittain jälkeen täydellisen muodostumisen pensaasta viinirypäleitä ja sen tulossa toteutumaan. Tämäntyyppinen leikkaus on muuttumaton vuodesta toiseen riippuen valitusta formirovki ja suorittaa rooli säilyttää muodostavien muuttumattomina koko pensas elämän. Yksityiskohdat tekniikka ja leikkaus eri muotojen viinirypäleiden kerromme erikoistutkija Agrotechnics GNU Koko Venäjän tutkimuslaitos viininviljelyn ja viininvalmistuksen niitä. ya Potapenko RAAS ehdokas maatalouden Sciences. Hisamutdinov AF

Video Varsinainen karsimisesta muodostavan tuulettimen:

Video varsinainen karsinta kaari (pulina) formirovki:

Käynnistettiin karsinta vanhojen viiniköynnösten

Varmasti jokainen noviisi tuottaja alueella jo muutama vanha viiniköynnösten ajokunnossa, joka lievästi sanottuna, hälyttäviä ja pelkoa. Aluksi tulisi selkeästi määritellä itse tulevaisuudesta Bush. Jos sellainen jostain syystä eivät täyty, niin onko se kannattaa viettää aikaa hänen elpymistä? Olen varma, että siellä on. Se on paljon tehokkaampaa käyttää Bush kuin perusrunko muiden lajikkeiden eli pereprivit. Mutta jos olet melko tyytyväinen lajike, ensimmäinen asia, joka täytyy tehdä, tietenkin, leikattu vuotava Bush.

Leikkaaminen tapahtuu korvaamaan vanhentunut ja menettänyt laatu johtavien elementtien muodostavien luurangon pensaan uusia versoja. Tämäntyyppinen karsimisesta tässä artikkelissa ei oteta huomioon.

Miten leikata viinirypäleitä, VIDEO aloittelijoille:

Täällä me tutustuu päätyyppiin karsimisesta viinirypäleitä. Nyt sinulla on yleinen käsitys siitä, miten oikein leikata viiniköynnökset, mutta sinun kannattaa lukea kaikki artikkelit tästä sarakkeen sivuston alla, joka edelleen tutkia kunkin viljelykasvin ja muodostuvan erikseen.

Kirjoittaja: Dmitry Dutko www.vinogradnik.by, laatijat video: A. Mchedlidze, Khisamutdinova, A. Mole, N. Gribanov.

21 kommenttia

Liikkui henkilökohtaisia ​​viestejä.

Minulla on pieni kysymys. Viiniköynnöksen, puoli metriä maasta, silmien välissä, on muodostettu haarukka (haarautumiskohdan viiniköynnökset). Sen kahdelta versot kasvatettiin sama paksuus (lyijykynän) kaksi metriä pitkä. Miten parhaiten edetä karsimisesta? Jätä sellaisenaan tai loppujen lopuksi yksi ampua leikkaus ja siten tarjota parasta ravintoa jäljellä? Jotenkin se on harmillista leikata)

Jos merkitys fastiatsiya pakoon (ks. Kuvat) parempi leikata tämä sauva alle pisteen haarautuvan. Jos et halua menettää tätä viiniköynnöksen (nuoret taimi ja muut viiniköynnösten muodostaminen ei ole) joka tapauksessa on syytä poistaa yhden sivuliikkeen versot hyvin suurella todennäköisyydellä murtuman tässä osassa tulevaisuudessa. Syy tähän ilmiöön on liiallinen virtaus typen holkin, epäsuhta maanpäällisiin osiin holkin maanalainen (vahvat juuret pienellä kuormituksella vihreitä versoja) tai osittaisen vahingoittumisen viiniköynnösten keväthallan kun kuolee tärkein kohta kasvun, ja sen sijaan pakottaa uutta kasvua kohtaan (poikapuoli munuaisten kuin sen pitäisi olla) paeta kaksihaarainen tällainen poikkeava tapa.

En olisi silti alle cut haara, koska parempi menettää palan viiniköynnöksen nyt voit leikata puoli muodostamisen muutaman vuoden, jos jotain tällä paikassa luuston pohjan Bush menee pieleen ...

Paljon kiitoksia. Pidän kaikesta, paljon hyödyllistä tietoa.

Hei, Olen uusi kasvava vinograda.Pri syksyn karsiminen vahingossa tapahtunut nadlomala tärkein stvol.Podskazhite mitä tehdä, miten pelastaa rypäleet?

ja en ymmärrä

Irina on niin järkevästi ja ponyatno.nadeyus spravitsya.bolshoe kiitos

informatiivinen video oppivat

kiitos paljon yrittää selvitä

Kanssa kiinnostusta katseli mainoksia, oppia uusia asioita itselleen, nyt yrittää harjoitella, suuret kiitokset, oli mielenkiintoista!

Tarkistin kasan videoita hoidosta selkeitä vinogradom.Smotrish kaikille. Tuletko viinirypäleitä, ja kysymykset alkavat. Missä on häivääkään korvaaminen? Hedelmä- nuoli? Ja että olisi armottomasti leikata ja mitä jättää.

Kiitos paljon! Tietenkin, olet loistava ammattilainen. Vain vilkaisu hyvin kulkee korkean taidetta! Hienoa! Vain hyvin nopeasti, mutta hyvin kaunis. Katselin, unohtaen kaiken. Kiitos! Se on erittäin tarpeellista!

Se oli hyvin selvä, kiitos.

Kiitos paljon, ehkä siksi neuvoja saan hyvän sadon

Kiitos paljon!

Tervetuloa yang sivuston novichok.no toivomme yhteistyötä ....

Kiitos kaikki oli selvä.

Kiitos sayt.On todella tarvitsevat paljon.

Kulta Sinä mies! Kiitos paljon teidän työtä!

1