Yak obrіzati viinirypäleet

Rypäleen Leikkaaminen aloittelijoille

karsiminen viinirypäleet - yksi vaikeimmista tapahtumia järjestetään maassa. Joskus on vaikea ymmärtää, miten oikein leikata köynnökset ja milloin.

Leikkaus viiniköynnöksen karsiminen pienennetään 90 prosenttia viiniköynnösten, jolloin tarvittava määrä reikiä (munuainen).

Mietitäänpä yksityiskohtaisesti salaisuudet oikea karsimisesta viiniköynnösten, alkaen ensimmäisen vuoden istutus.

Leikkaaminen viinirypäleiden voidaan tuottaa sekä keväällä ja syksyllä. Kun karsiminen pensas syksyllä on toivottavaa kattaa talven, suojassa pakkaselta. Jos paikallinen ankarat talvet, sitten viettää kevään karsimisesta tai kätkeminen viiniköynnöksen talvella. Muuten, Uncut viinirypäleet paremmin sietää talvella.

Ominaisuudet rakenteen ja osien nimet viiniköynnöksen

Pohjan runko, joka on maassa, nimeltään kantapää, juuret kasvavat siitä.

shtamb - osa varren ensimmäiselle puolelle versoja, kuten kaikki puut. Viinirypäleitä ja osa runko on maan alla, solukkokappaleet.

pää - paksuuntumista tärkeimmistä varsi, jotka poikkeavat sivuversojen.

Hihat (olkapää) - sivuttainen versoja, joka ulottuu päässä varsi. Ja heidän silmänsä, se on sama munuainen.

1

On termejä, jotka sinun täytyy muistaa: hedelmät ja oksa nuoli korvaamisesta.

hedelmät ampuja - pituus leikkaus holkin, joka on jäljellä sen jälkeen, kun leikkaus munuaisten 8-12.

Twig korvaaminen - lyhyt hiha, trimmauksen jälkeen on 2-4 silmuja.

hedelmä linkki - ampua pari koostuu solmu korvaaminen ja hedelmiä nuoli. Kaikki nimet keskustelimme, käännymme salaisuuksia karsimisesta viinirypäleitä.

On olemassa paljon vaihtoehtoja muodostumisen viiniköynnöksen. Olkaamme viipyä kaikkein yksinkertaista ja ymmärrettävää - versot alkavat kasvaa eikä pystysuunnassa vaan vaakatasossa.

Muodostumista viiniköynnösten ensimmäisenä vuonna

Keväällä on keskeinen paeta vasemmalle 2 alin silmut, loput on leikattu pois. 2 heistä kasvaa pakenemaan, ja sitoa ne viistosti eri suuntiin.

Myöhään syksyllä, kun lehdet putoavat pois kaikki, ennen tätä ei voida tehdä, tai viinirypälemehun loppuu, lyhentää versoja. Yksi aihe lyhyt paeta, jättäen molemmat munuaiset toinen poistumistie jättää pitkä, jättäen neljä munuaiset. Talvella viiniköynnöksen ampua säleikkö ja kansi.

Muodostaen viinirypäleitä toisena vuonna

Keväällä, kun vaara on ohi vaikeita pakkaset (huhtikuun alussa), irrota kansi ja luistin pohjaan langan säleikkö, toppeja eri suuntiin.

Varret, silmut kasvaa takaisin, anna pystysuoraan tai hieman kallellaan keskustaa kohti holkin.

Syksyllä, kun lehtien syksyllä, pitkähihainen leikataan jättäen 2 paeta. Hihat ovat samat. Sitten leikata pystysuoraan varret: ne, jotka ovat lähempänä keskustaa ja alas tärkein varret, leikkaa jättäen kaksi nuppuja. Tämä on solmu vaihtamista.

Pystysuora varret sijaitsevat leikkaamalla lähtee kello 4 silmut - se on hedelmän nuolta. Poista viiniköynnökset ja jättää talvella.

Muodostumista viinirypäleiden kolmantena vuonna

Keväällä, kun syötön pakkasen, poista kansi viiniköynnöksen. Pitkä hedelmät nuolia alemman tie lanka trellis vaakasuoraan kärjet vastakkaisiin suuntiin.

solmua korvaaminen annettiin kasvaa pystysuunnassa. Kesällä kaikkien munuaisen kasvaa varret. Elokuun alussa viettää lyömistä - leikkaaminen varret 10-20 cm lisää laatua ja määrää marjoja ..

Elokuu ei kuluttanut ennen lyömistä tai painon viiniköynnöksen versot näyttävät.

Syksyllä, kun lehtiä, sato otplodonosivshie äärimmäinen 4 vertikaalinen ampuu pala letkua.

Tämän seurauksena, olalla jää yksi linkki, jossa on kaksi pystysuoraa versoja. Niiden karsiminen myös, toisena vuonna. Escape lähimpänä keskustaa leikatun jättää kaksi nuppuja, jättäen pitkä 4 nuppuja.

Kaikki seuraavina vuosina, viiniköynnöksen kasvu, suorittaa karsimisesta samoin kuin kolmantena vuonna.

Huomautus: lisää luotettavuutta ja tehoreservi, versot voivat jättää enemmän nuppuja, mutta ei enempää kuin 10 kpl. Tämä tapahtuu, jos pakkasvaurioita.

Esimerkiksi optimaalinen määrä 3 solmua munuaisten vaihdon ja 6-7 hedelmä- silmuja nuolet. Keväällä, kun kaikki silmut hengissä, ylimääräinen voidaan leikata.

Video - askel askeleelta Leikkaaminen viinirypäleet

Tässä ovat keskeisiä salaisuuksia sato rypäleiden syksyllä, joiden noudattamista on avain laadun ja suuren sadon marjoja.

Karsimisesta viinirypäleet syksyllä aloittelijoille kuvina

Alku vuokralaisille eivät useinkaan tiedä, miten leikata rypäleet, mihin aikaan vuodesta se on parasta tehdä. Yleisin virhe aloittelijoille pidetään liian loiva karsimisesta, ja vielä noviisi puutarhuri on vaikea määrittää oikean ajan rokotuksen.

Viinirypäleet on myös eteläisen kasvi, ilmasto keskimmäinen vyöhyke on epätavallinen hänelle, ja liian ankara, joten viimeistelemällä pensaat riippuu hyvin paljon siitä, miten laitos selviää talven, koska tuotto on ensi kaudella, aikooko marjat herkullinen ja iso.

Tämä artikkeli kertoo karsimista viinirypäleitä syksyllä aloittelijoille, kuvina ja kaavioita aloittelijat voivat nähdä, miten rokottaa viiniköynnösten eri ikäisille.

Mikä on sato rypäleiden

Siirrostus rypäleitä tai kuten sitä yleisemmin kutsutaan, rajaus todellakin tarpeen. Monet viininviljelijät mahdollistavat suuren virheen laiminlyömällä tässä vaiheessa Kasvien hoito seurauksena kärsii saannon pensaita, viiniköynnökset kärsivät ja jäädyttää, ja marjat itse ovat pieniä ja mauton.

Rooli karsiminen viinirypäleet on vaikea yliarvioida, sillä se ratkaisee ongelmia, kuten:

 • kasvava pakkanen viiniköynnösten, mikä on erityisen tärkeää lämpöä rakastava lajikkeiden ja neukryvnyh;
 • saannon kasvu johtuu leikkaus vanhojen versoja, sekä viiniköynnökset, jotka häiritsevät pensas kehittyisi;
 • optimointi maanpäällisten osien rypäleen ja sen juuret, esitti säätö geeliytynyt;
 • estämällä melchaniya marjat, viinirypäleet heikkeneminen maistuvuus;
 • yksinkertaistaminen eristys tehtaan talvella, koska tarhan lyhyempi, hyvin muodostuneita köynnös on hyvin yksinkertainen;
 • Sap kiihtyvyys prosessi syksyllä ampuu ympärileikkaus tarjoaa aiemmin kasveja.

Lausuntoja siitä, milloin leikkaus viiniköynnösten jaetaan, mutta suurin osa viininviljelijät katsoo, että paras tapa leikata versoja syksyllä. Se, että kevätsadosta johtaa usein "plachu9raquo; viiniköynnöksen, minkä vuoksi kaikki silmut kukkivat, pienenevät sadot voivat kuivaleikkaa paeta. Kaikki tämä tapahtuu koska puhkeamista lämmintä päivää viinirypälemehun alkaa liikkua, kasvi heikkenee ja altis haavoja ja tulehduksia.

Valitse tarkka päivämäärä syksyn sato rypäleiden auttaa tekijät, kuten ilmasto alueella, ilman lämpötila päivällä ja yöllä, kasvinjalostajanoikeuden, on jatkettava suojaan viiniköynnöksiä.

Määrittää päivämäärän syksyn sadon rypäleistä, tulisi kiinnittää huomiota seuraaviin tekijöihin:

 1. Pidemmällä nippuina säilyvät versoja, sitä enemmän ravinteita kertyy rypäleen juuret. Tämä tarkoittaa sitä, että laitos on vahvempi ja paremmin kestää talven.
 2. Päivällä lämpötila ei saa pudota alle -5 astetta, koska tässä lämpötilassa viiniköynnöksen haurastuu, kasvi voi kärsiä rajaustoiminnossa tai sitova versoja.
 3. Pitäisi jo tapahtuvat ensimmäisen yön pakkaset SAP virtaus rypäleet pysähtyi, muuten paeta on "plakat9raquo; ja väistämättä vymerznet.
 4. Kaikki lehdet pensaasta irtoaa, nippu leikata.

Pre-karsinta viiniköynnösten pidetään syyskuussa, se poistetaan, kun sato viinirypäleet, toinen vaihe on lokakuun puolivälissä, kun on aika sitoa viiniköynnösten edelleen lämpenemistä.

Viinirypäleet syksyllä voidaan leikata eri tavoin, mutta karsiminen menetelmä on valittava ensimmäisen elinvuoden laitoksen ja noudatetaan koko kasvukauden.

karsiminen järjestelmä riippuu monista tekijöistä, kuten:

 • laitoksen ikä;
 • viinirypäle;
 • tarvitsevat talvi suojia (pakkasen kestävien lajikkeiden tai ei);
 • kondensoitu viinitarha.

Jotta oikein leikata viinirypäleet syksyllä, sinun täytyy ymmärtää asiaa terminologia:

 • runko yleensä kutsutaan prosessi tulossa ulos maasta suorassa kulmassa;
 • kasvupiste voidaan kutsua Cordon tai hihassa. Cordon kasvaa takakonttiin, ja hihat tulevat suoraan maasta;
 • hihoissa hedelmiä viiniköynnösten sijaitsevat yläpuolella ja Nauhojen sijaitsevat koko ajon ajan.

Päävirtapiiri viiniköynnöksen karsinta

Syksy viiniköynnöksen muodostuvan anna sen keväällä hedelmiä varret, joilla viljelyä muodostuu muodossa klustereita. rajaus järjestelmiä riippuu siitä rypäleet ottaa suojaa talven. Riippuen tämän tiedotteen ulos huopa ja Stam karsimisesta viinitarha.

Tuuletin varttaminen rypälelajikkeisiin suoritetaan peitteeksi. Tällainen menetelmä muodostaa viiniköynnösten on useita etuja, kuten nopea nuorentaminen pensaiden vähentämättä saantoa ja vapaata liikkuvuutta versoja, jotta he voivat taivuttaa maahan ja kattaa talvella.

Puhaltimet viiniköynnösten tarvitse muodostaa seuraavassa järjestyksessä:

 1. Leikkaaminen nuori viinirypäleet alkaa ensimmäisen elinvuoden kasvi. Tänä syksynä paeta katkeaa, niin että siellä oli 3 silmuja. Keväällä silmut pitäisi antaa uutta konttoria, mutta taimien ei välttämättä riitä voimia, minkä seurauksena kaikki herätä munuaisiin. Jos kaikki kolme luukku paeta, keskimääräinen hyppysellinen.
 2. Toisessa lasku on tarpeen luoda pyörteitä korvaavien. Voit tehdä tämän, kaksi ampuu hyppysellinen 3-4 nuppuja.
 3. Kolmas fall - muodostumista hihat. Viiniköynnökset on tällä kertaa venyttää yli metrin, ja jonka paksuus on noin 8 mm - tämä on tulevaisuuden viinitarhan hihat. Syksyllä ne pitäisi lyhentää puoli jättäen jonnekin, puoli metriä juoksijoille. Nämä haarat on sidottu viiran korkeus on noin 30 cm lattiasta.
 4. Viiniköynnöksen lisäksi muodostettu siten, että sisäpussin lyhyempi kuin ulkoinen.
 5. Neljäs Syksy - aika lopullinen muodostumista rypäleen tuuletin. Jo keväällä poistaa kaikki versot hihat, mutta kaksi tai kolme ylintä. Ne olisi sijoitettava pystysuoraan - se ampuu hedelmiä, ne kytkeytyvät säleikkö tai tukea.
 6. Syksyllä neljännen vuoden versoja on leikattava hihoissa. Ylä hedelmien viiniköynnösten hyppysellinen alueella 7-8 nuppuja, jättäen vain alemman 2-3 silmut - se pyörteitä korvaavien. Minun pitäisi saada fani, joka koostuu neljästä aseiden ja neljä hedelmiä viiniköynnösten.
 7. Jokainen ensi syksynä tarvitse leikata hedelmiä nykyinen kausi, viiniköynnökset. Seuraavana vuonna he korvataan uusia versoja kasvanut solmua vaihdon.
 8. Vanhoja letkuja leikataan kahteen tai kolmeen silmuja pohjan - se nuorentaa rypäleitä. Solmut kutsutaan - hamppu elpymistä.

Syksy karsiminen viinitarhoja Stam menetelmää sovelletaan niihin lajikkeisiin, jotka eivät tarvitse suojaa talven, niin usein turvautuivat tätä menetelmää vuokralaiset eteläisillä alueilla.

Stam karsiminen viinirypäleet syksyllä aloittelijoille tehdään useassa vaiheessa:

 1. Leikkaaminen alkavat käydä ensimmäistä vuotta - lyhennetty paeta 2-3 nuppuja.
 2. Keväällä ensi vuoden Bush on tutkittava ja tunnistaa kaksi voimakkainta alkio. Yksi, joka on suurempi, tulee bole, hänen hyppysellinen huipulla, paeta tulossa vahvempia. Toisen prosessin katsotaan olevan tarpeeton runko. Syksyllä haluat rajata kahteen paeta halutun pituiseksi.
 3. Syksyllä toisen vuoden katkaista kaikki nuoret versot viiniköynnösten, lukuun ottamatta kahta ylintä ja vahva. Nämä versot nipistää ulos molemmat munuaiset - Cordon hartiat. Versojen kasvua vahvana vedä lanka ja sido hänen harteillaan Cordon.
 4. Ensi syksynä sekä lyhentää paeta: yksi molemmat munuaiset - solmu vaihtamista, ja toinen kuudenteen leikata silmä - tämä, tulevaisuudessa hedelmää tuottavan viiniköynnöksen.
 5. Neljäs Syksy - ajan suosikkeja hedelmäsatoon oksat. Sillä heidän muodostuminen on välttämätöntä poistaa kaikki versot harteilla saartorenkaan jättäen vahvin etäisyydeltä noin 20 cm: n välein.
 6. Jo viidettä vuotta tekemässä yksinkertainen karsimisesta viinitilan - vain lyhentää kaikki viiniköynnökset 2-3 nuppuja.
 7. Kuudentena vuonna muodostumista runko lopussa. Voit tehdä tämän, kypsyneet kesän versot leikataan vain yläreunaan Bush on tehokkain parin viiniköynnöksiä. Yksi niistä on leikattu 2-3 silmuja - rikan korvaaminen, toinen, kolmas, kuudes lyhentää silmä - hedelmän viiniköynnöksen.
 8. Jälkeen vuosittain Old Vine karsimisesta koostuu leikkaamisessa otplodonosivshie paeta. Uudet hedelmät viiniköynnösten muodostetaan vaihdosta solmua.

Ensimmäisessä 5-6 vuotta istutuksesta viinirypäleitä tai hedelmiä, tänä aikana, kasvi kerääntyy massasta muodostaa tulevaisuudessa hedelmää viiniköynnöksiä. Siksi ydin nuorten sato rypäleiden on muodostumista Bush, jakaa ne viiniköynnökset, jotka myöhemmin tuo satoa.

Tämän vaiheen jälkeen alkaa hedelmiä kaudella, se kestää, riippuen rypälelajikkeesta, noin 20-25 vuotias. Leikkaaminen tässä iässä on säilyttää muodon pensaasta, poistetaan vanha ja sairaiden versoja, muodostumista nuorten viiniköynnösten hedelmiä.

Tämän jälkeen aktiivisin vaihe, tulee sukupuuttoon kasvien puutarhuri voi toteuttaa uusiminen karsimisesta laajentamiseksi hedelmäsatoon viinitarhaansa.

Aloittelijoille, jotka on vaikea keskittyä kaaviot ja piirustukset katsoa videon siitä eri kehitysvaiheissa rypäleiden ja sääntöjä hänen sato kaikkina aikoina:

kysy viljelijä

01.17.2018

Alain Bertram Lannoitus tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Humus valmisteet - Lignohumates.

01.16.2018

Sergey Ruokinta tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Mitä erityisiä humate sanoi.

01.16.2018

Juri Centaur Käytetty: T-15, T-18, T-224: Ostin mototraktor joulukuussa 2016g.Sam meni Gomel tilattu.

01.10.2018

Elena Kalugin Kurkku Farmer f1: «Farmer" meidän puutarhassa noin 10 vuotta avoimella kentällä, ostettu.

1.8.2018

Alain Bertram Coop polykarbonaatista kasvihuoneet: Hei. Kanoille on haitallista ole niin kuuma kuin.

Leikkaa rypäleet talvella, ja sato yllättää!

Legendan mukaan varhainen karsinta viinirypäleitä muutama vuosisata sitten, laittaa tavallinen aasi. Italian viininviljelijöille toimittaneen viini joukot Rooman valtakunnan, huomasi, että viiniköynnökset, joka kerran purrut aasi, on tullut paljon parempi kasvaa ja antaa enemmän marjoja kuin koskematon Bush.

Kun on viiniköynnöksen karsimisesta - kesä, syksy tai kevät?

Koska viinirypäleet ympärileikkaus tehtiin kaikkien viinitarhoja. Ajan myötä parempaa tekniikkaa, jonka avulla on mahdollista saada vielä suurempi sato marjoja. Nykyään osata oikein katkaista rypäleet, jopa noviisi puutarhuri voi saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia.

karsiminen viinirypäleet ei vain lisää tilavuutta sato, mutta myös muutoksia parempaan makuun, samoin kuin koko marjoja. Lisäksi menettely nopeuttaa kypsymistä viinirypäleet, helpottaa merkittävästi huolta hedelmäkasvit pensaat ja marjastus, koska tämä vapautta rakastavat pensas pystyy kasvamaan kaikkiin suuntiin, jos se ei muodosta vuosittain.

Kun ukryvnogo viiniä parempana syksyllä karsiminen viinirypäleet ensinnäkin, koska se auttaa piilottaa parempaa laatua viiniköynnösten talvella ja suojella pensaat pakkaselta. Kanssa kevään tuloa hoidon ympärileikataan talvella viinitarhan helpompaa, ja syksyllä useita marjoja kypsyy.

Kaavio karsiminen rypäleen

ei ole tervetullut Kevät karsiminen viinirypäleet siitä yksinkertaisesta syystä, että viinirypäleitä ja niin vaikea parantaa haavat, ikään katkaista viiniköynnöksen alussa mahla virtaa, se näkyy "kyyneleet". Tämän seurauksena ei vain ette odota hyvää satoa, mutta voi myös tappaa kasvin. Alussa maaliskuussa, jolloin perustettiin lämpötila on alle 5 astetta, voi olla varovainen karsimisesta nuoria viiniköynnöksiä, ei tullut hedelmää tai taimia, jotka on istutettu syksyllä.

Leikkaaminen viinirypäleet ei vain lisää tilavuutta sato, mutta myös muutoksia parempaan maittavuus

Kesä karsiminen viinirypäleet, Itse asiassa, se ei leikkaa tavanomaisessa merkityksessä. Kesäkuukausina, vuokralaisten pensaiden hyppysellinen versoja, minttu, poikapuoli, puhkeaa tarpeettomat oksat. Nämä hoidot kohdistuvat tautien ehkäisemiseen, kasvua provetrivaemosti holkki varmistaa auringonvaloa nippu, luoda suotuisat olosuhteet kypsymisen hedelmää.

Tietäen kuinka leikata viinirypäleitä kesällä tarpeettomia versoja, voit lisätä virtausta ravinteita harjat, mikä lisää hedelmien ja anna kypsyä viiniköynnökset, jotka jäävät ensi vuonna. Voidaan lisäksi ohentua lehdet klustereita "minä hengittää paremmin."

Valmistaudu viinirypäleitä talveksi

Nyt tiedät, että se on parempi valita sato rypäleiden syksyllä, mutta miten sitä käytetään oikein? On parasta tee tätä kahdessa vaiheessa, jotta voit olla varma, että jättää ensi vuonna fruiting viiniköynnökset, jotka ovat erittäin hyvin kypsyneitä.

Ensimmäisessä vaiheessa, kun kaikki hedelmät pensaista kerätään, puhdistetaan alaisia ​​yksiköitä kulunut hedelmäsatoon vaiheessa sairaalloinen versoja ja topit estämästä kehittämisestä viinirypäleitä. alku pääkasvia viinirypäleitä talven Sen pitäisi olla pari viikkoa lopussa lehtiä syksyllä ennen tarhan Vineyard. Osa hiilihydraattien nuoret versot tällä kertaa mennä juuret ja pitkän aikavälin osa pensaita. Jos roikkuu viiniköynnöksen säleikkö kestää muutaman ensimmäisen pakkaset - älä huoli, koska ne ovat parempia steeled, mutta rajaustoiminnossa lämpötilan tulisi olla alle -3 astetta, muutoin oksat haurastua.

Ympärileikkaus nuorten taimien ei yleensä aiheuta ongelmia: poistamaan ylimääräisen vuosittaisen versoja, jotka muodostavat pensas mukaan tietyn kuvion rypäleen sato, ja jättää 3-8 varret (nouseva kulmassa maanpinnasta), joka antaa satoa. Mutta vuosien Bush on korjailla, varsinkin jos hän ei ollut koskaan ympärileikattu.

Ympärileikkaus nuorten taimien ei yleensä aiheuta ongelmia

Jopa pisimmällä tapauksissa oikea karsiminen viinirypäleet johtaa pensaiden ja tehostaa tuottavuutta. Se tekee sen näin:

 • kymmenen ensimmäisen päivän syyskuun poistaa monivuotinen hihat nuoria versoja, joka ilmestyi ennen ensimmäistä viiraa venytetty korkeudella kahden metrin korkeudelle maanpinnasta;
 • versoista, jotka kasvoivat hihoissa yläpuolelle toisen viiran ulottui 30 cm alaviiraksi otchekante kärjen 10% ampua pituudesta ja leikkaa kaikki puolella stepchildren (Oikea voit rajata rypäleiden kuvat);
 • lokakuun puolivälissä, kun lehtiä valita pari kaikkein kehittyneimpien versot korkeudella kaksi ensimmäistä lanka;
 • alempi paeta, joka on kasvanut ulkopuolelta hihat, leikata, jolloin kolme tai neljä silmä - näin te muodostavat rikka korvaaminen;
 • korkeampi asettuminen vastakkaisella puolella paeta leikata, jättäen viisi vaille kaksitoista nuppuja - se hedelmät nuoli. Reikien lukumäärä pitäisi olla yhtä suuri halkaisija paeta + 1-2 silmukka korvaaminen tapauksessa jäädyttämistä tai vaimennuksen pois.

Tämän seurauksena viinitarha on pysyttävä tehokkain pitkäaikainen arkut (runkoja, kasvava kohtisuorassa maahan) ja holkin kanssa munuaiset, josta kasvaa ensi kesänä uuden viiniköynnökset ja hedelmät harjalla. Miten leikata rypäleet talvella, ymmärrät, voimme vain kunnolla valmistaa sen talven: jäljellä oksat, poistaa säleikkö, syrjään viiniköynnöksen kasvu ja kiinnitä maahan ja peitä foliolla tai pressulla.

Vivahteet karsiminen viinirypäleet aloittelijoille

Miksi jättää vuokralaisten kokema 4 silmut oksalla korvaaminen ja 11-13 silmut hedelmiä nuoli? Tämä selittyy pitkälti turvaverkkoa talvella, mutta on muitakin syitä. Siten ylimääräinen silmut oksalla vaihdon avulla keväällä ennen korjuuta rypäleet ylimääräisiä vihreitä versoja, valitse versoja, jotka muodostavat suurimman kukinto. Mitä hedelmää nuolen, ensimmäiset kaksi tai kolme silmuja edellytyksiä pohjoisten alueiden voi olla hedelmättömäksi, koska niiden muodostumiseen osuu viileä kesäkuussa. Kunnes seitsemäs kukinto silmut saa keskimäärin, mutta jopa 13-15 nuppuja muodosti suurimman kukinto, muodostettiin heinäkuussa, kun tarpeeksi aurinkoista päivää, ja ilman lämpötila on korkea.

Prosessissa ympärileikkauksen yrittää haavoja ja leikkaukset olivat sisäpuolella versoja, se, joka joutuu keskelle Bush. Sitten he ovat nopeampia ja umpeenkasvu. Haavat eri puolilta mahla virtaus oksat vaikeaa, minkä vuoksi pensaiden saanto voi laskea. Viipaleet tulisi olla mahdollisimman sileä, ei "takkuinen".

Prosessissa ympärileikkauksen yrittää haavoja ja leikkaukset olivat sisäpuolella versoja, se, joka joutuu keskelle bush

Jos lisäksi hyödyllisiä suosituksia esineen sisältämän, tarvitset selkeä esimerkki siitä, miten rypäleen sato, videota vastaavan kielekkeen tyydyttää uteliaisuutta. Opi teoria, yritä leikata pensaat itse, ja voit olla varma kasvaa loistava sadon!

1