Yak namalyuvati kvіtku

Miten tehdä kukat (kukat opiksi)

Opi tekemään kukkia askel askeleelta oppitunteja yksinkertainen kuka tahansa voi. Tässä ovat tarkimmat käytännön ohjeet edustaa eri värejä.

Nämä hauras ja kauniita olentoja luonnosta voi koristella tahansa kuvan. Paljastamaan kauneuden kukat, on tärkeää oppia piirteitä niiden osuudet siirtämään muoto terälehtiä ja samettinen, oikein järjestää kaikki osat tehtaan tilaa. Tämä mahdollistaa erinomaisten tulosten saavuttamisen, vaikka et ole koskaan ollut kovin taiteellisia kykyjä.

Kukin eri värejä voidaan näyttää alkuunsa avata tai jo pudota kukinnot. Yksinkertaisilla askel askeleelta oppitunti, opit tärkeimmät tekniikat piirustus näiden herkkä esineitä. Tässä ovat temppuja ylimääräisten linjojen ja luoda tilavuus, joka ilmaisee täysin luonnollista kauneutta kukkia. Erityisen vaikuttava kuva näyttää väri, joten valitse suosikkisi oppitunnin ja alkaa toteuttaa unelma oppia piirtämään.

Miten tehdä kukat

Kukkia voi nähdä maalauksia monia kuuluisia taiteilijoita. Maalarit nähneet värit sielun, vertailla niitä muiden kanssa. Siksi nämä maalaukset pidetään aarteita maailman taiteen. Korvaamaton maalauksia yli 100 vuotta sitten, taiteilija Vincent van Gogh. Van Gogh maalasi usein kukkia: haara Apple Blossom, kastanja, akaasia, manteli, ruusut, oleanterit, koiranputkea. Flower esittäjän mielestä symboloi kiitollisuutta ja arvostusta. Hänen "kukka" maalauksia Vincent oli etsimässä uusia väriyhdistelmiä. On "Kurjenmiekat Provencen kannu" on neljä vaihtoehtoa. Van Gogh itse kirjoitti tästä työstä asetelma: "Yksi niistä - vaaleanpunainen tausta, jossa vaikutus on harmoninen ja pehmeä ansiosta yhdistelmä vihreä, vaaleanpunainen ja violetti sävyjä. Toinen. sijoitettu kuohuviini sitruuna-keltainen tausta muiden keltainen sävyjä maljakko, se luo vaikutus vastakkaisia ​​täydentäviä värejä, jotka vahvistavat toisiaan. "

Mutta tunnetuin "Auringonkukat" Van Gogh. Tämä kukka oli suosikki taiteilija. Kirjoitti ne yksitoista kertaa. Kaikki sävyjä keltainen aurinkoinen väri loistaa asetelma auringonkukat. Hän kirjoitti ne eri taustoista - sininen, vaalean malakiittivihreän, kirkkaan sininen. Van Gogh halusi saada valot, aurinko keltainen hehku. Tämä rakastettu taiteilija väri ilmentää iloa, ystävällisyys, hyväntahtoisuus, energiaa, lämpöä.

Vincent Van Gogh oli kova elämä. Hän eli köyhyydessä, sairas, oli yksinäinen. Mutta hänen "Auringonkukka" näyttävät sanoa, että hänen työnsä taiteilijan etsii onnea ja iloa.

Uskotaan, että väritystä erityisen vaikeaa. Taustalla kukin niistä on määritelty geometrinen kuvio. Ottaa ymmärtäneet tämän, on helpompi selviytyä työssä.

Ennen kuin aloitat piirtää, harjoitella erilliselle paperille: yksinkertainen lyijykynällä ympyröitä, soikio, kierteelle. Huolehdi, että liikkeen aikana kädet olla vapaa. Älä tartu kynä kädessään ja työntää paperin (linjan pitäisi olla vaaleanharmaa mustan sijaan).

Miten tehdä kukat pieniä lapsia

Ottaa paperille tai albumin, kynä ja kumi. Kysy lapsesi mitä hän sisustaa kukka ja keitä kyniä, markkereita tai maali siveltimellä.

Kerro lapselle sääntöjä kuinka työskennellä värejä.

1
 1. Puhdista ja valmistella vodichkoj kostuta maali;
 2. sekoittamalla maalit tuottaa paletti (valkoinen paperi), unohtamatta pestä harjalla;
 3. tasainen pinta lähellä taustan ja merkkien koostumuksesta;
 4. lopussa harjalla pestä poistumatta pankki vedellä ja pyyhi kankaalla;
 5. jälkeen maalauksen, poista kynä laatikossa tai penaali.

Selitä lapsellesi, että on välttämätöntä aloittaa tehdä kukka keskellä, niin lipestki ja varsi lehtiä. Lopussa kuvion edetä väritys. Näyttää lapselle miten maalata - on mahdotonta aivohalvauksia tai maalata ulos ääriviivat kuvan, muuten kuva ei ole tarkka.

Jos lapsi voi vain piirtää kukka, älä yritä väkisin, ja ehdottaa toista tietä. Avulla Kuultopaperin voidaan leikata ympäri valmiiksi painettu tai maalattu sinulle kukan, ja sitten koristella sen.

Lopettamaan miehitystä tuolloin, kuin lapsi menettäneet mielenkiintonsa. Riippumatta maalata lapsesi, muista kehua häntä ja ripustaa mestariteos seinälle, niin että lapsi tuntuu todella taiteilija.

Lähetä meille sähköpostitse valokuvan tuloksena kuvan. määrittää, Lapsi, ikä, kaupunki ja maa, jossa asut ja vauva on hieman kuuluisa! Toivotamme menestystä!

Askel askeleelta ohjeet käytännön piirustus kukkia auttaa sisustaa postikortteja ja seinä sanomalehtiä loma 8 maaliskuu.

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä kelloa

Miten tehdä tulppaani

Miten tehdä tulppaani

Miten tehdä unikot

Miten tehdä unikko

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä Ruusunmarjassa

Miten tehdä auringonkukan

Miten tehdä iris

Miten tehdä iris

Miten tehdä voikukan

Miten tehdä Daisy

Miten tehdä snowdrop

Miten tehdä Mimosa

Miten tehdä rouge

Miten tehdä Lily

Miten tehdä Lily

Miten tehdä gentiania

Miten tehdä kierto

Miten tehdä Daisy

Miten tehdä decembrist

Miten tehdä lumpeen

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Tällä foorumilla voit lähettää kuvia, jotka saat!

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka vaiheittain

Hei, rakkaat lukijat sivuston

Että hänen artikkelinsa haluaisi omistaa teeman värit piirustus. Se kukkii usein kiinnittää lasten kortteja Moms, isoäidit, sestronok ja pikkuveljet. Tarkoitan, esikouluikäisten lasten ja varhaisen kouluikäisiä.

Usein käy niin, että lapsi ei voi oikein tehdä itse tai jotka kukkivat, hän ei voi, hän on järkyttynyt ja kääntyy hänen vanhempansa apua. Miten auttaa lasta piirtää esimerkiksi ruusu, jos hän ei tiedä, miten? Olen yleensä olen hyvin vaikeassa tilanteessa, kun lapseni pyytää minua näyttämään hänelle miten tehdä mitään, koska kiinnittää minulla ei ole erityisiä kykyjä. Ja se alkaa "vymuchivanie" hahmo, kukaan poistetaan pyyhekumi ja pilasi paperia ennen kuin voit luoda jotain vastaavaa, joka pyydettiin piirtämään.

Ja mikä tärkeintä, et voi todella selittää lapselle miten kiinnitti, koska loppuun mennessä piirustuksen eivät muista alusta. Monille vanhemmille todennäköisesti tuttu tilanne?

Tietenkin, erittäin hyvä, kun lapsi käy mikä tahansa piirustus ympyrän. Sitten - ei ole ongelma: siellä hän oli opettanut miten maalata kukkia, eläimiä, hedelmiä, eri kohteita. Ja jos vielä ole? Miten auttaa pikku taiteilija?

Kiinnitin hänen huomionsa asteittainen otetaan oppia. Ne voivat olla hyvin helppoa tehdä mitään seuraamalla askel askeleelta.

Jouduin viettää paljon aikaa löytää mitä tarvitset. Yleensä kokosin paljon erilaisia ​​ohjeita tehdä vaiheittain yksinkertaisin ja eniten "kysynnän" väriltään materiaalia ja muotoiltu se pieni luettelo. Tämän seurauksena pystyin hyötyä 36 ohjeita.

Tarjoan "hyöty" tietoonne. Toivottavasti se auttaa sinua ja pikku taiteilijoiden suunnitella loma kortteja ja tervehdyksiä, ja ehkä (kuka tietää?) Voiko johtaa paljastaminen luovaa lapsesi.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi ja aloittaa piirtäminen.

Miten tehdä tulppaani (1)

Eikä siinä vielä kaikki! Tässä on valikoima hyvin tuore, peräti 18 muunnelmia vähitellen piirustus kukkia.

Miten tehdä lilja

Piirrä verkossa! Hakemuksen Flavion voit piirtää suoraan sivuillamme! Artikkelissa "Piirrä verkossa lapsille" lyhyt kuvaus ohjelmasta.

Missä on ruusu? - Te kysytte. he olivat ensin tällä sivulla, ja sitten päätimme järjestää niitä erikseen, ja luoda sivun "Miten tehdä ruusu." Klikkaa linkkiä ja tulee olemaan vaiheittain versio 21 piirustuksen ruusuja.

Täällä kerätään kaikkein yksinkertainen väri piirustus ohjeita. Ne keskittyvät lapsiin 4-7 vuotta vanha, joilla ei ole kykyä tai halua osallistua suuri piirustus ympyrän ja piirtää korttiin, esimerkiksi syntymäpäivänä hänen isoäitinsä kuten.

Niille, jotka osoittavat kiinnostusta piirustus ja on kyky, kehotan teitä lukea artikkelin "Miten opettaa lapsesi piirtää", joka kuvaa useita tapoja oppia piirustus, ymmärtämään etuja ja haittoja kunkin menetelmän ja linkin ilmainen video tutorials piirustus lapsille.

Sitten toinen video: "On helppoa tehdä häikäisevän kauniita kukkia - pionit"

Ja toinen videosta kanavalta KapukiKanuki pienimmille taiteilijoille.

Miten juttuja?

Jos sinulla on hetki aikaa, jätä palautetta kommentteja, jos satut piirtää kukkia näiden ohjeiden?

Voit nähdä muita artikkeleita sarakkeessa "Miten tehdä." Sekä tilata uutiskirjeen ja saada uusia artikkeleita postilaatikkoon.

Muita mielenkiintoisia artikkeleita tästä osasta

Miten tehdä kukka - 11 kommenttia

Kiitos mielenkiintoinen ja informatiivinen artikkeli! Onnea!

Tulin sivustosi juuri oikealla hetkellä. Poika tarvitsee oppia tekemään kukkia - ja sitten koko kokoelman. Wow - nyt käytä piirustus kokemus. Kiitos.

Tässä on valikoima video oppituntia:

Erittäin mielenkiintoista maalausta. En voi tehdä, mutta sen jälkeen, kun oppitunnit mielestäni edes voisin! Yritän!

Video on erittäin hyödyllinen!

Piirustukset ovat erittäin hyödyllisiä ilman niitä Piirsin huono, mutta kun tyttöystävä antoi sivuston En heti meni ja nyt olen paljon alkuun risuyu.Spasiba! Erinomainen sivusto ja kuviasi samalla super.

En tiennyt miten maalata kukkia, mutta todella halusi oppia. ja sivuston auttoi minua paljon. Kiitos. -D

Ochen interesnyi urok. Kak Raz iskala temu po risovaniju cvetov. Spasibo!

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Lapset ja urheilu (10)
 • Lasten pelejä ja toimintaa (25)
 • Jos sinulla on kaksoset (6)
 • Lasten terveys (19)
 • Miten valita ...? (21)
 • Miten tehdä ...? (23)
 • Kaleidoskooppi (13)
 • Loput lasten (43)
 • Lahjat lapsille (7)
 • Koulutus- piirrettyjä ja video (7)
 • Kerro lapsille (4)
 • Päiväkoti ja koulu (9)

Hanki uusia artikkeleita sähköpostitse

Materiaalit sivuston on suojattu tekijänoikeuslailla. Kopiointi ja sijoittaminen tekstiä ja kuvia muissa sivustoissa on kielletty.

1