Yak muruvati grubku

Tiili grubka: muuraus järjestelmään

Mökkien maamme on mahdotonta ilman lämmitystä. Voit asentaa kattilan, takka tai uuni laittaa. Mikä olisi tehokkaampaa? Mikä tahansa lämmitysjärjestelmä on hyvä, jos täysin tyydyttää omistajien, ammattimaisesti asennettu - silloin lämpöä talossa on taattu. Puhua uunissa.

Kuva: tiiliuunissa

Ennen kuin rakentaa uuni, sinun täytyy valita kaikista lajeista, joka sopii teille kaikkea, design. Valitse ja aloita sen asennus.

Uuni - perinteinen venäläinen keksintö, jonka olemme perineet esi-isiemme. Mutta emme opiskella historiaa ja varmista, että uuni lämmittää kotiisi kuin säällä. Parempi katsoa käytännön puoli asiasta.

On tärkeää valita uuni on parempi laittaa:

Grubka tiili - vakaa ja luotettava, perinteinen, mutta metalli takka voidaan ostaa kaupasta, ja se näyttää kiinteä.

Ja viimeistely tiili uunien voi olla mikä tahansa - helposti sovi sisätilojen talon. Tiili on tarpeen vahvistaa, sotku ... Mutta älä kiirehdi ostaa metallia. Asiantuntijat korostavat, että metalli kamiinan kotona voi olla haitallista terveydelle.

Standardien, lämpötila lämpöpintojen ei saisi olla enemmän kuin 90 ° C, muuten pöly on palanut, vapauttaa hajuhaittoja.

Tunsimme metsästyksessä talossa haju palavan metallia uunien? Kuulimme, että liesi "polttaa happea"? Tämä on metallia uuneissa. Siksi on parempi valita tiili.

Muuraus tiili uunin

1

Toinen kysymys - miten asentaa ja asentaa uunin jos muut lämmitysjärjestelmät? Kaikki tämä määräytyy laatu talon, materiaalin ominaisuudet ja maistuu omistajat.

Kustannukset asiantuntijapalvelut määräytyy liesi-asentaja hankkeen kompleksisuutta. Yleensä se riippuu siitä, kuinka monta tiiliä muuraus. Keskimäärin uuni menee jopa 1500 kappaletta - kerrotaan 1,5-2 dollarin ja hinnoittelevat haluat maksaa.

Jos päätät koristella tiili liesi laatat käsintehtyjä, se maksaa muutama sata dollaria per m2. Mutta yksinkertaisin grubku voidaan taittaa eniten - kirjoista.

Pienelle puutarha voi olla parempi lämmitykseen ja ruoanlaittoon liesi, "ruotsalainen" ja uuni ja liesi. Täydellinen tilaa tilanne venäläiseen tapaan ja rentoutua luonnossa.

Maassa, jossa on 2, 3-kerroksinen mökki tai Villa edellyttää lämmitys ja että uuni on symboli tulisija. Silloin on parempi ottaa "hollannitar".

Lausunnot perheenjäsenet voidaan jakaa, yksi nauttia takka, toinen - uuniin. Miten molemmat halu? Taita uuni, joka on yhdistetty takka. Uunin ovi samanlainen rakenne suoritetaan lasi ja suuria kokoja.

Jos järjestelmä suorittaa toiminnon uunin, uunin ovi on suljettu, ja savu menee uuniin kanavaan. Jos haluat katsoa avotulella, pultti eteenpäin aivohalvaus ja tulipesään ovi on auki. Ja tämä uuni ei vie paljon tilaa ansiosta tiiviys.

Laite uunin suunnittelu Russian

Tiili laadukkaita - ohut saumat

Usein käy niin, että talo on jo rakennettu, jo elävät, ja yhtäkkiä halusi laittaa uuniin. Tämä voidaan tehdä, vaikka se on melko vaikeaa. Ideal - koodin päättävät laittaa uuniin vielä suunnittelu talo, ja kaikki "perustaa" ympärille.

Ei ihme, että he sanovat, että tanssi liedestä! Muista, tämä on tärkeää.

Laatimiseen uuni on paremmat lähemmäksi keskeinen osa talon ulkopuolelle putken oli lähellä harjan. Sex on parempi olla olla palkkien alla liesi, ja orret ja palkit liedellä tehdä pienempi.

Katto voi olla mitä tahansa, ne menevät hyvin trumpetit. Mutta pehmeä katto on parempi laittaa, kun se on valmis putki. Muuten sinun täytyy korjailla. Mutta vaikein - uunin muurauksen.

Vihje! Huomaa savi ratkaisu. Jos valmistaa oikein, on viallinen muuraus ja aikaa vievää. Tällä hetkellä tuotetaan erilaisia ​​koostumuksia perusteella savi jauhetta. Suosittelemme käyttämään tätä ominaisuutta.

Muuraus tiili grubki

Nyt ottaa hyviä työkaluja ja laadukkaat materiaalit, erityiset kirjallisuutta ja tietoa, monet haluavat tehdä uunin omin käsin. Tämä on mahdollista, jos kaksi ehtoa:

 1. mitään kokemusta.
 2. aitoja materiaaleja ja tietoa.

Tämä on erittäin tärkeää, koska tieto voi olla erittäin kiistanalainen. Kirjoittaa, esimerkiksi, että muuraus nivelet voivat olla 7 ja 9 mm. Joskus kannattaa laittaa uuniin puulattia, ja se on suositeltavaa aloittaa säätiön?

Mikä on oikein? Ja jos käytät palveluja ammattimaisesti, miten testata se toimii? Joudut käyttämään olemassa oleviin standardeihin.

Alla kärjet voidaan käyttää apuna munivan tiilitakan uunit:

 • Konvektion uunit ovat ductless tyyppi (korkki) ja kanava. Tällä hetkellä edullinen ductless uuneihin, jotka kuumennetaan tasaisemmin ja vähentää halkeamien muodostumista. Lisäksi, ne eivät ole palanut, ja ei niin huono, jos ne on venttiili putken suljetaan ajan.

Maanalainen uunin järjestelmä

 • Tehdyn saumat tehdä hyvin, jopa 5 mm. Ja uunin on otettava fireclay (tulenkestävä) tiilet. Vaihtoehtoja on kaksi: Vain uunin taittaa tai osittain uuniin. Punainen tiilirakennus uunissa tuhoutuu. Mutta se on tehty koko joukko uuniin. Tämä on normaalia Burnt tiiliä teshetsya hyvin, ammunta ja putoaminen ei hajoa palasiksi.
 • Muista, että kaikki pystysuorat saumat ovat vaakasuorassa tiilirivit täytyy ohittaa seuraavat sarjat. Dual silikaatti tiili 150 m on parempi käyttää vain osan putken katon yläpuolelle.

Vetouunissa tiili

 • Uunin vaadittu Puhdistus - vähintään 2, joista yksi on tehty pohja putkeen.
 • Päällekkäisyys kerrosten välissä täytyy trumpetti vaihe laajentaminen muuraus - palo leikkaus. Kun alat käyttää liesi, sinun täytyy tarkistaa sen lämmitys. Jos uuni on hyvä luku, sitä ei ole kylmiä alueita, kaikkein kuumennettiin alempi vyöhyke.
 • Suurin haitta on savua. Raaka grubka voi hieman polta, "poddymlivat". Mutta jos jonkin ajan kuluttua uunikuivatuksen talossa kuullaan haju huoneessa ja pieni sameus, on tarpeen käsitellä muuraus ja kutsua ammattilainen diagnosoida.
 • Tulipesän uunin pitäisi antaa ilmavirta, joka on riittävä saattamaan palamisen, ja pidä haluttu määrä polttoainetta. Hänen laite riippuu aiotun polttoaine: kivihiiltä, ​​puuta tai turvetta. Arina tehty niin, että on olemassa aukko 5-10 mm välillä ja laskemme tiiliä.
 • Kun laittaa liesi, sinun täytyy päättää, miten tehdä ulkovarusteiden: Oblitsevat laatat, kipsi, tehdä tapauksessa terästä tai pyyhi pinta Saumaushöylää.

Meidän artikkelissa puhumme yleisiä sääntöjä uunin tiilestä, jonka toivomme auttaa. Videoita tässä artikkelissa voi tulla eräänlainen ohje sinulle.

Uunin-karkea omin käsin: yksinkertainen kaksikerroksinen huvila jopa talon lämmitetty ullakko

Uuni raaka lähde paljon sekaannusta. Se, että "töykeä" tai "grubka" - termi vastustaa. Länsi- ja osittain eteläslaavilaiset kielet on töykeä tai yksinkertaisia ​​taloja lämmitetään ja liesi tai puulämmitteinen varten kesäkeittiötä 150-200 tiiliä. No, mukaan vast. kysyntä RuNet lähtee Hollanti, ruotsalainen sauna (!), Bell (!!) uunin ym. Voit jopa löytää ilmoitus, he sanovat, että se oli jossain kerran erinomainen suunnittelija Grub uuneissa.

Itse asiassa grubkoy uuni, tai vain karkea on kompakti lämmitys ja liesi kanssa lämpösuoja, erillinen uunissa teplotsiklu mutta teknisesti yhdistettiin, ts ne on rakennettu yhteen (ks. myös jäljempänä). Siten voidaan päätellä, että kelloa ei voi olla töykeä - lämmitys tyynyjä uunien aina kanavaa. Kätensä karkea rakenne yksinkertaisempi kanavan uunin yhtä suuri lämpökapasiteetti yhden lämpökäsittelyn, vaatii vähemmän materiaalia ja vähemmän painoa. Kuitenkin, sen terminen hyötysuhde (tehokkuus uunien analoginen) alla. Siksi raakaöljyn rakentaa kausiluonteisesti asutusalueilla tai pienissä kodeissa hyvä eristys, jossa jotkut ylitykset polttoainetta absoluuttisesti ja rahassa budjetille ei osu.

Huomautus: lämmitykseen ja ruoanlaittoon karkea tiiliä 12 kW lämpöä edellyttää tiiliä 1200; Hollantilainen sama kapasiteetti ilman paistopinta - 1200-1350, Ruotsi - 1800-2000, Russian uuni - 2500-3500 tiilet.

Grubka omin käsin voidaan rakentaa kilpi, rakennettu kehoon (rakenne) uunin, ja sitten katsoa sitä on mahdoton erottaa levy, pos. 1 on esitetty. Grubka-levy kompakti, vähemmän materiaalia kulutus, helpoin, vaatii minimimäärän ylimääräisiä rakennustyöt, mutta sitä rajoittaa terminen teho 10-12 kW, ja sitten suuri kuormittavien. Siksi karkea-levy antaa enimmäkseen kausittainen mökit (keväällä ja syksyllä) satunnaisten lähtöjä siellä talvella metsästys taloja jne Tärkeä etu karkea-levy - se on mahdollista rakentaa ilman perustusta lattialle, jos kantava kapasiteetti on vähintään 500 kg / sq. m.

Karkea liitteenä läppä (pos. 2) rakenteellisesti monimutkainen ja vaikea, vaikka yksinkertaistettu perustus (ks. Alla) ja soveltuu se, mutta sen lämpökapasiteetti on mahdollisesti suurempi. Karkea puun kiinnitetty läppä pystyy kehittämään 16-18 kW; hiilen - jopa 20-22 kW. Ajovirran savukaasun kilvellä karkeampi annettu pos. 3; rakennettu niin suosittuja Galanka uunissa. Huomaa kuitenkin, että rakentaa karkea yli 3 kierrosta ei ole mitään järkeä: tällaisessa uunissa, jossa on yksi sykli on helpompaa ja halvempaa. Lisäksi rakentamisen aikana on oltava erityisen tarkkaavainen jotkut erityispiirteet uunin karkea, joka on omistettu huomioon merkittävä osa paperin materiaalia.

Huomautus: grubka puu voidaan suorittaa myös kiukaan penkki, cm. alla. Huuhteluun hiili-toivottuja penkki ylikuumenee.

Visuaalisesti uunissa voi olla karkeasti erottaa levy kiinnitetty suojan myöhempää rakenteen eheys (pos. 4), mutta itse asiassa ne ovat samoja. Laskelma tepoeffektivnoy uunissa on hyvin monimutkainen ja vaatii melko syvä tuntemus Lämpötekniikan ja kehittämiseen uunin suunnittelu perustuu sen tuloksiin edelleen vankka ja käytännön kokemusta. Suunnitella ja rakentaa karkea paljon helpompaa, koska sen Combustion (tuli) ja osa levyn lasketaan erikseen ja sitten "pysyä yhdessä" yhdessä sääntöjen kytkentä rakennusosat, ottaen huomioon vaatimukset lämmitysteknikoille. Luonnollisesti, lämpöhyötysuhde tuloksena laite on pienempi, koska vuorovaikutus lämpökäsittelyjen tulen paneelin ja ei ole otettu huomioon, nimittäin kautta tililtään tehokkuutta voidaan lisätä yhden uunin aikana. siksi jos syrjäytetä kanssa ankara ilmasto, karkea voit järkeä vain kauden uunin tilapäiseen käyttöön.

Tärkeimmät erot karkea laatat kiinteiden polttoaineiden - tehokkaampi uunin ja ilman polton syöttö osan (hormiin hammas). Hammas viivästyttää kuumat kaasut alla paistopintaan joka levy kesällä vähentää polttoaineen kulutusta keittämällä. Karheampi sitä ei tarvita, koska ylimääräistä lämpöä on käytetty kuumennettaessa.

Tehokkaampi uunin grubka uuni täytyy olla niin, että suojus tarjoaa lisää vastuksen savukaasujen virta. Savupiipun parannettu pito ei auta tässä: kaasut laajenevat paneelin välittömästi jäähtyä. Heidän lämpöenergian mekaaniseksi kytkin, joka onnistuneesti lentää savupiippu. Kuvaannollisesti uunin hormiin uunissa kilvellä toimii periaatteesta push-pull, ja "pull" täällä - enemmän valtaa uuniin. Tämä selittää erityisiä vaatimuksia uuniin ja uunin varusteet grubok. Katso alla.

Riippuen tarkoituksena lämpötyynyt ovat kovia, että ne tekevät erityyppisiä. Järjestelmän suunnittelu laput uunit on esitetty kuviossa. alla; Polttoaineen osa kaikkialla on esitetty tavanomaisesti.

Järjestelmän suunnittelu suojaa uunien

 1. Menetelmä lyhyt pystysuora kanavia. Materialoemok vähiten ja eniten helppo rakentaa. Impedanssi nykyiset suurimmat kaasuja. Tiiviyttä ja uunin lämpöhyötysuhde keskiarvoja. Useammin kaikki sovellettavat järjestelmästä;
 2. Prosessi Vaakakanavat. Massogabarity samassa uunissa kuin aiemmat. Tällöin vaan rakentaa kilpi vaakakanavien on paljon vaikeampaa. Kestävyys nykyisen kaasun n. 1,5 kertaa vähemmän. Tämän seurauksena - lämpöhyötysuhde uunin yläpuolella. Ehkä laite sohvat, eli ylempi kanava ei voimakkaasti kuumennettiin;
 3. Menetelmä pitkä pystysuora kanavia. Lämpöhyötysuhde kuin suojuksessa vaakakanavat, tekninen monimutkaisuus - kuten paneelin lyhyt pystysuora kanavia. Se sijaitsee pienin alue, mutta vaatii paljon materiaalia ja hyvä perusta (ks., Jne), koska suuri pintapaine tukeen. Optimaalinen muunnos talo kuumennusuunia 2-3 huoneen, katso jäljempänä .;
 4. Yhdensuuntainen muutos. Korkea terminen hyötysuhde, pienin massa yksikköä kohden. Jalanjälki ja teknisen monimutkaisuuden suurimmista. Voidaan käyttää uunin alennetulla teholla. Optimaalinen pidennystä nykyisten laatta, ilman Remaking sitä.

Huomautus: on vielä vartioi sarja-rinnan piiri tai shakki. Kaikkein monimutkaisin, mutta myös hyvin kevyt, kestävyys nykyinen kaasun vähiten. Ainoa mahdollinen vaihtoehto töykeä talossa lämmitetty ullakolle. Katso alla.

Jälleen: ihmisarvo raakaöljyn - tiiviyttä ja mahdollisuutta rakentaa olemassa olevan kotona ilman tuotannon pääomaa rakennustyöt. Vaan laittaa tehokkaampi uuniin uunissa rakenne on yleensä sama koko ei ole niin helppoa, liiallisesta lämpökuorma kaiken nopeasti tulee arvoton. Jos ei noudateta erityisiä vaatimuksia:

 • Fundam uunissa.
 • Laasti.
 • Menetelmät uunissa muuratun rakenteen.
 • Valinta ja menetelmät asentamiseksi varusteet uuniin.

Suunnittelu perustuksissa karkea on esitetty kuviossa. Murskattu kivi tyyny ilman hiekka-alustaan ​​tasaantunut ennen kaatamista horisonttiin. Kaatamalla liuos M150 - M300 sementtiä ja hiekkaa suhteessa 1: 2. Välinen rako kivimurska perusta ja lattiapäällysteen - 30-40 mm. Älä unohda leikata lokit takaisin! Jolloin ne roikkuu kaikki - yhteinen, mutta kömmähdys. Mitat perustuksen suhteen olisi toimittava uunin piiri ei ole pienempi kuin 100-150 mm.

Laite uunin pohjan raakaa

Huomautus: tiili nukkumaan luodaan perusta uunin ligaation riveihin ja rivien välissä sekä ensimmäinen 2 riviä uunin muuratun rakenteen, ks. edelleen.

Taittaa karkeampi käytettyjen liuosten 3 tyyppiä, katso. Kuvio. jäljempänä. Vuode perustukselle ja savupiippu noudattaen on kalkkilaastilla kuin yhdistää riittävästi lämpöä ja kosteutta, mutta pullot on asetettava vain täysin kosteutta sementti-hiekka laasti. Hiekkaa savi ratkaisu on erittäin toivottavaa ottaa vuori tai rotko, karkea jyviä. Tavallinen savi - osto uunissa, taattu rasvapitoisuus ja, mikä tärkeintä, puhdas. Soul-savi, saatetaan haluttuun rasvapitoisuuden hiekkaa, makaa karkea vähän käyttöä.

Formulaatiot muurauslaasteille uunissa raakaa

Karkeille muurattu savupiippu on käytetty ja jos poryadovkoy (katso alla.) Tarjoaa samottikiville; Punainen työskentelevät Super sovi - vaaleanpunainen (täysin hehkutettu), ilman laikkuja uupumuksen vääntymisen ja nurjahdus. Tiili muovaus kuivua täysin sopimaton. karkea muuraus rakenne tehdään jäljillä. sääntöjä:

 • Jos olet kokematon setteri jokainen rivi muuraus, ensin laitetaan kuivumaan; vikoja löytyi leikkaus / haketus tiilet poistettu.
 • Kukin tiili ennen asentamisolosuhteissa liotetaan liuoksessa, kunnes ei enää ilmakuplia. Tömähdys kaikki tiilet piipussa ei voi olla umpimähkään!
 • Kerros 5 mm: n liuosta levitetään kerrokseen ja säkissä pinoaminen tiili.
 • Pinottu tiili tasainen liike hieman vinosti sijoitettu ja siirretään kohti edellinen, niin että sauma ei jää ilmakuplia.
 • Tiili painettuna, kunnes sauma suppenee 3 mm; rap on mahdotonta!
 • Normaalin ja fireclay muuraus alkuperäisen sauman 8-10 mm; painamisen jälkeen - 6 mm.
 • Välisen sauman tiilien ja metallin kiinnitys tiedot (katso alla.) - 10 mm.
 • Purista lastalla (lastalla) poistetaan ylimääräinen liuos sauma.
 • Havaitaan puhdistuksen jälkeen ylimääräinen liuos syvennyksiä saumat täytetään liuoksella syvennys ilman poikittaisliikkeenä muttei Mäskäys!

Mieluummin oppia visuaalisesti opetusvideota muuraus lämmitys ja liedet voidaan tarkastella alla:

Video: tiili, Lämmitys- uunissa

Virheellisestä asennuksesta uunin luukku

Tarvikkeet ja raasta töykeä tarvitaan ferroalloy; ovi ja portti - ja asennus reunan ja reikiä alle lävistäjä viiran viikset. Osat hitsattujen tai valurautaa lugged suoraan karvoja (pinottu pitkin vast. Uunin seinän), tässä tapauksessa sopimaton. Kuitenkin, laittaa oven / portin kuten on esitetty kuviossa. Oikea, ei voi olla karkea; tämä ei ole liedellä sääntöihin. Villa Dutch tiilien 2,5 mitattuna josta hommasta kerran tai kahdesti kaudessa, ehkä, ja menevät, mutta ei töykeä.

On tarpeen ensinnäkin pakata hänen viikset (wire - sinkitty 2-3 mm) paketoida niin, ettei se liiku. Purista ensimmäinen tiukasti ei, asettaa haluttu kulma (distaalisesta päästä sisäpuolelle viiksi muuraus tulee olla yli 12 mm). Sitten varovasti kiristä ravista oven / portin venttiili hieman. Emme jätä? Hyvä. Sitten toiseksi tarve tiukasti kietaisumekko asbesti johto (tai basalttikuidusta), ja vasta nyt käyttöön. Asentamisesta tarvikkeet uunissa näet myös seuraava video.

Video: arina ja liesi

Käytössä ris.nizhe antanut poryadovkoy yksinkertainen grubki kausi mökkiä tai tilapäisesti asuttuja talossa. Ominaisuus - vähintään käyttö tulenkestävien tiilien (korostettu kuvioitu täyttö), jota ilman on karkea, yleensä, on vaikea tehdä, ja kapealla yläpuolella ruoanlaittoon pinnan. Kylmällä säällä se nopeuttaa ruoanlaittoon, ja jos ulkona on jo riittävän lämmin, ei salli kiukaan ylikuumenemisen tilaa ruoanlaittoon.

Poryadovkoy yksinkertainen villa uunin raakaa

Jäljillä. Kuva - poryadovkoy odnokonforochnoy töykeä liian pienikokoinen ja kevyt, mutta se on vaikeampaa, joiden yhteenlaskettu järjestelmän kanavia. Tämä vaihtoehto sopii paremmin metsästykseen talossa tai puutarhassa, joka toteutetaan talviloma.

Poryadovkoy Lämmitys- uunissa-karkea säännölliseen käyttöön

Edelleen, kuviossa. - poryadovkoy talon lämmitykseen ja ruoanlaittoon epäkohteliasta siirtymisessä talvella ja kesällä tietenkin (kaksisuuntainen). Liesi, tämä on varsin monimutkainen, mutta melko taloudellisia ja talvella, ja kesällä kurssin. Vaihtoehto asuttu mökkiä tai yhden huoneen taloon.

Poryadovkoy house, Lämmitys- uunissa karkea talven ja kesän kurssi

Jäljillä. Kuva - poryadovkoy piirustukset lämmitys ja karhea - kaminopechi (palo-ovi voi olla lasia) Kotelon huonetta 2-3. 2-huoneen se sijoitetaan karkea laiturin, 3-huoneen huoneisto - julkisivu olohuoneessa ja takana 2 vierekkäistä huoneeseensa; osion välillä putoaa takapuolelle (takaisin) uunin. Sopia 650 tiilet lämmitysjärjestelmässä uunissa 3-huoneen talo, se on vähän.

Poryadovkoy lämmitys uunissa-karkea 2-3 makuuhuoneen asuntoja

Nyt - kuvassa. poryadovkoy Seuraavassa kuvassa ja karkea uunipenkki: keraaminen osa keittiö / kylpyhuone käytävällä; lezhanochnaya - olohuoneessa. Tämä on jo erittäin monimutkainen suunnittelu alan liesi kahvinkeitin. Lämmitykseen lämpiminä sohvalla peitetty peitto, ja niin, että huone ei ole ylikuumentunut, mutta ikkunoiden keittiö / eteinen on pidettävä auki, koska vaihtamalla kesäkurssi ei anneta.

Järjestelmä poryadovkoy ja lämmitys ja kypsennys-uuni uunipenkki raakaa

Ja lopuksi - karkea, niin sanotusti, taitolento, ks .. seuraavasti: talon lämmitetty ullakko, jossa on ylimääräinen läppä shakki kanavia (upotus alhaalla oikealla). Tämä uuni voi myös olla uunissa tulipalon, jos uunin ovi ottamaan lasin. Hän on 2-tie; ZLH piirustuksissa - Venttiilin kesä matkailu.

Poryadovkoy 2 kodikas kuumennusuunissa karkea Kotelo, jossa on lämmitetty ullakon

Savupiipun töykeä on täytettävä kaikki paloturvallisuusmääräykset. Tässä se on tarpeen vain todeta, että paras savupiippu karkean - voileipä, koska se ei myöskään vaadi lisäpääomaa rakennustyöt.

Jos karkea - ensimmäinen uunissa (joka on täysin mahdollista), vie aikaa rakentaa, simuloida ensin pöydälle. Yhtäkkiä tavallista hieman vara rahaa - voit ostaa joukko uunin mallinnus kaavioiden poryadovok ja muovi rakennuspalikoita asteikolla myydään. No - tiilet myös mittakaavassa voidaan leikata pois vaahto. Sitten jäljitellä saumat muuraus kätevästi käyttämällä nauhat raskaan paperin tai kartongin, riippuen valitulla asteikolla.

Miten rakentaa uuniin karkea talon

Lämmittämään koteja käyttävät nykyisin hyvin erilaisia ​​komponentteja ja laitteita. Kuitenkin kaikkein perinteinen valinta pidetään uunin, joka voi toimia useista polttoaineen, ja voi myös olla erilaiset mitat ja muut parametrit. Ne voidaan luoda, vaikka takat, mutta niitä ei ole tarkoitettu pysyvään lämmitykseen rakenteen. Hyvin usein stoveheating luodaan yksityiskodissa, niin usein rakennukset on rakennettu riittävän suuri päässä keskuslämmitys.

Myös erilaiset uuni vaihtoehtoja voidaan tehdä omin käsin, joten tämä prosessi kustannukset ovat minimaaliset.

Päälajiketta laitteiden

On olemassa monia lajikkeita uunit, jotka erottuvat eri parametreja. Suosituin pidetään:

 • Venäjän perinteinen, jota voidaan käyttää paitsi yksityiskoteihin, mutta myös kylvyssä tai muita pieniä rakenteita tarvitaan sekä lämmitystä, ja ne voidaan varustaa eri elementtejä mukava nukkumiseen tai ruoanlaittoon;
 • Hollanti, jota voidaan käyttää vain tilojen lämmitys;
 • karkea, on varsin mielenkiintoinen suoritusmuoto, jossa on lämmitys ja ruoanlaittoon paneeli, joka tekee niistä sopivia ruoanlaittoon, ja lämmitysjärjestelmä.

Mitä tuotteita on varustettu karkealla

Tämä uuni on mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja toimintoja. Tämä sisältää ennen kaikkea se, että suosituin materiaali rakentamiseen keraaminen tiili, jolla on erinomainen parametrit. erinomainen lämmön kohdella heitä, joten talossa tällaisten laitteiden nopean ja tasaisen lämmityksen.

Tämä materiaali pidetään erittäin houkutteleva, joten liikkuminen pois se tuotteet sopivat täydellisesti tahansa sisustukseen. Erityisen tärkeää pidetään liesi luodaan käsillään täynnä keraaminen tiilet, rustiikkityyliin. No, tämä uuni lähestyä rakennuksia puusta.

Grubkoy uunin mallit ovat parantuneet verrattuna suora elementtejä. Mutta samaan aikaan, luoda omiin käsiinsä ei ole niin vaikeaa, ja heidän laite pidetään yksinkertainen. Kuitenkin tehdä todella laadukkaita ja kestävä rakenne, sinun täytyy huolellisesti seuraavia ohjeita ja vähintään alkuperäisen taitoja työskennellä tiili.

Suorittaa kaikki vaiheet omiin käsiinsä, sinun täytyy olla käsitys siitä, mitä komponentteja ovat osa laitetta. näitä ovat:

 • Tuhka kuoppa, joka on erityinen kammio ilman kulkua. Tyypillisesti se sisältää sopiva koko ovi, jonka avulla henkilö säädellä ilmansyöttö. Tyypillisesti välillä tämä elementti ja uunikammion, jossa polttoaine poltetaan, se on arinatulipesälle.
 • Topochnik on työkammio, joka on suunniteltu lataamaan ja polttoaineen palaminen siinä on ovi.
 • Konvektori uunissa on esitetty muodossa pystysuoraan järjestetty kanavia, joka ulottuu lämmitetty kaasu poltetaan polttoaineen.
 • Grubka, jota käytetään ruoanlaittoon, voi on eri mitat ja parametrit.
 • Savupiippu suorittaa toiminnon konvektori, mutta sen päätarkoitus on tehdä pakokaasun sisätiloista ulos. On tärkeää, että se oli ovi, puhdistukseen putken ja venttiili.

Ennen kuin luot muotoilu on suunniteltava ja piirtää kaavio tulevaisuuden laitteita, ja tämä asia tulisi suhtautua suuri vastuu ja vakavuus. Kun kaikki, piirustukset ovat perusta luo eniten uunit. Jos ne ovat virheitä tai puutteita, se voi johtaa siihen, että hänen kätensä saavat muotoilu ei selviytymään sen päätavoitteet, ja voi olla myös lainkaan vaarallista käyttää.

Mitä materiaaleja käytetään luomaan liesi

Tee tämä suunnittelu voi olla täysin eri materiaaleista. Näitä ovat:

 • Tiili, jota käytetään annetun irti syntyä paitsi kiukaan, mutta takat. On parasta valita keraaminen tiili, mistä ulkonäkö riippuu houkuttelevuutta lopullinen konstrukti.
 • Savi ja hiekka, jota käytetään luoda ratkaisu, jota käytetään annetun tiilet talossa.
 • Valurauta arina pinoavat polttoainetta, sitä voidaan käyttää sekä puuta ja hiiltä.
 • Katemateriaali, jonka avulla voit luoda laatu vedeneristys uuniin.
 • Ovet eri rakenneosien.

Rakentaa hyvä ja luotettava laitteet, kaikki materiaalit on oltava laadukkaita ja kauniita, joten niiden valinta tulisi käsitellä hyvin vakavasti.

Tee tämä muotoilu ei todellakaan ole kovin vaikeaa, mutta se on tärkeää tietää, mihin toimiin olisi, ja kukin olisi kiinnitettävä paljon huomiota:

 • Luo tulevaisuuden piirien suunnittelussa. Piirustukset voidaan muodostaa itsenäisesti tai avulla asiantuntijoita. Heidän täytyy maksaa paljon huomiota, koska ne määrittävät luotettavuuden ja turvallisuuden lopullisen rakenteen. Piiri tulisi sisältää mitat ja muut perusparametrit kiukaan, mutta on kaikki maalattu yksityiskohtaisesti. Vaikka tulisijat ovat vakio- tai muotoilua ilman grubki, täytyy silti olla piirustuksia. Piiri muodostetaan tyypillisesti erityisiä tietokoneohjelmia, mutta läsnäolo ja asiantuntemuksen voi olla tehdä sen paperille.
 • Luominen kiukaan pohja. Koska takat ja uunit usein muodostuvat tiilistä, niiden on vain asentaa tukeva ja vankka perusta. Sen täytyy olla optimaaliset mitat ja parametrit uunin, joka aiot rakentaa. Paikka rakentamiseen, näkee halutun paksuuden ja ojan suunnassa, sen jälkeen pohja hyvin tiivistetty ja noudattaen varkaus hiekkaa ja soraa. Seuraavaksi betonilaastilla kaadetaan, minkä jälkeen kaivanto täytetään tiilillä. Tuloksena perusta kääriä katemateriaali korkealaatuisen eristys. Kaikki työ suoritetaan helposti omin käsin ilman ongelmia.
 • Muodostuminen rakenteiden itsensä. Uunit tai takka Pinotut keraamiset tiilet, laasti on sovellettava. Kun luot malleja talossa on parasta käyttää aikana fireclay jauhe, joka ei salli uunin lämmittää pintaa liikaa käytön aikana. Uuni voidaan luoda käyttämällä eri tyyppisiä muuraus. Ennen käyttöä, tiilet tulisi liottaa noin 10 minuuttia vedessä. Rakentamisen aikana on tärkeää tehdä niin välttää halkeamia ja aukkoja, mutta käytä liikaa ratkaisu muuraus ja ei tarvitse, ja voit saada huonolaatuista ja epätasaista uunissa.
 • Asentaminen töykeä. Käytössä luoda useita tiiliä laittaa puhaltimen kotelo, ja ovi on kiinnitetty siihen. On parasta kierrä virtajohtoa kaikki elementit asbestin, sitten laittaa vielä noin 4 tiili rivi. On tarpeen sulje luukku. Seuraava mount arina, ja asennuksen jälkeen viimeinen rivi tiiliä voi edetä asennus levy, joka sovitettiin käyttäen liuosta.
 • Hormiasennelmassa joka on tyypillisesti putki, joka menee ulospäin. On tärkeää sijoittaa seinämän läpi elementin soveltaa lämpöesteen.

Siten muodostamaan omat kädet liesi grubkoy yksinkertaisesti, tämä luo muotoilu käytetään tehokkaan lämmityksen koko talon miellyttävä ja helppo ruoanlaittoon.

1