Yak maljuvaty Kvity

Miten tehdä kukkia? Miten oppia maalata kukkia?

Kukkia - yksi kiehtovimmista olentoja Luojan. Kukat voidaan tehdä eri tavoin, voit valita se, joka parhaiten sinun makuusi.

Ensimmäinen, minä tarjoan sinulle oppitunnin piirustus värikynä. Erittäin helppo käsitellä jopa lapsi:

Katsokaa nyt miten tehdä kukka guassi. Tämä opetus on liian yksinkertainen, mutta myös hyvin kaunis:

Yritä tehdä tämän oppitunnin Vesivärikynät kukkivat omena haara. Saada selkeä kuva ja realistinen, kun piirtää, että kukin kerros kuivua hitaasti sovelletaan seuraava kerros vesiväri- tai aivohalvauksia akvarelli kynä:

Toivotan teille menestystä!

1

Täällä voit piirtää kimpussa.

Ensin piirtää kimppu ääriviivat, joka koostuu lehtiä ja nuput.

Seuraavassa vaiheessa piirtää ydin ja emi jokaisen kukan kimppu, lisäämällä yhden silmun ympyrä ympyrä pienempi.

Lisää sitten kimppu tulppaani kukkia.

Lisää tarkempi muoto edellisessä ääriviivojen nuput. Pyöristää ääriviivat, ääriviivat kunkin osakkeen terälehtiä ja lisää kimppu tulppaani kukkia (heillä on kolme huomautti terälehtiä), hieman nosta tulppaani kukkia kimpussa.

Koristella nauhalla kimppu, piirtäminen kaksi rinnakkaista kaarevat linjat noin varret lehdet.

Jää vain piirtää kynällä ja maalata lehdet kukkia.

Ehkä tulos riippuu siitä, millaisia ​​kukkia haluat piirtää, ja miten ammatilliset vedät periaatteessa.

On mahdollista kuvaavat kaaviomaisesti ruusun tai daisy.

Alkaa vetää aina tärkeimmistä osista, ja sitten vain vetää pieni osa kukka.

Luonnollisesti on tärkeää ottaa huomioon ominaisuuksista jokaisesta kukan samaa koiranputkea - on määrä terälehtiä ja oikea pyöreä muoto, ruusut - Multi alkuunsa.

Aina täytyy aloittaa yksinkertaisia, myöhemmin siirrytään monimutkaisempia tekniikoita.

Piirtää erilaisia ​​kukkia ei ole vaikeaa, vaikka et ole erityisen taiteellista lahjakkuutta loistaa. Tärkeintä tehdessään värejä - tarkkailla kaikkia vaiheita, kuvan-vinkkejä. Kun piirtää erivärisiä on tärkeää kiinnittää huomiota seuraaviin vivahteita:

 • kuinka monta terälehdet kukka;
 • sekä varren kukat järjestetty itse;
 • millaiseksi ovat lehdet kukka.

Alle kuvan piirtäminen faasidiagrammeja ruiskukka.

Vaiheittainen piirustus tulppaanin kaavio:

Vaiheittain piirustus narsissi:

Maailmassa on paljon värejä ja ne näyttävät erilaisilta. Siksi voit piirtää yhdistävät mielikuvitusta, ja kukka, joka lopulta tulee kuvata planeetan siellä. Fancy väri on myös erittäin miellyttävä ja kehittää luovaa ajattelua.

Voidaan katsomalla kukka yrittää vetää se vähitellen saavuttaa suurimman samankaltaisuuden. No, hyvin erilainen maalaustekniikka.

Nyt täynnä erilaisia ​​järjestelmiä ja video askel askeleelta mestarikursseja, voit valita minkä tahansa niistä mukaan heidän ammattitaitonsa. Ja voit jopa keksiä ja luoda oman ainutlaatuisen kukka.

täällä Useita järjestelmiä vähitellen piirustus värejä, jossa hän hahmotteli ensin alkuunsa ja varsi, sitten terälehtiä ja lehtiä piirretään:

Tässä toinen nopea video miten tehdä kukka-syntymäpäivä tervehdys Vkontakte. True videon omistaja piirtää kukka nauttii tabletin. Tee sama hiiri on vaikeampaa.

Kaikki riippuu siitä, millaisen kukan haluat maalata. Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​maalaustyylisi värejä.

Tämän järjestelmän avulla voi selviytyä ja lapsi:

Täällä tärkeintä - seurata vaihe vaiheelta kaavioita ja onnistua.

Piirtää kukkia askel askeleelta ei ole niin vaikeaa, pääasia että oli mahdollista nähdä, missä periaatetta, täällä esimerkiksi useita vaihtoehtoja piirustus kukkia, tulppaani, voikukka, kukka ja auringonkukat.

Huolimatta piirtää, värikyniä tai maaleissa. guassi tai akvarelli. Jos maali on parempi ottaa kukkakimpun laittaa maljakkoon eteesi ja aloittaa piirtäminen. ensinnäkin välttää yksityiskohtia, ääriviivat luonnos, sitten muotoilla yksityiskohtia. On vain kaksi tapaa oppia risovati ne on yhdistettävä: tehdä luonnosta, ja kopioi hyvää työtä muiden kirjoittajien. ja prorabatyaa ja ajattelun eri vaiheista, ymmärtää, miten kirjailija veti sen tehdä piirustus, koska se olisi oma.

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka vaiheittain

Hei, rakkaat lukijat sivuston

Että hänen artikkelinsa haluaisi omistaa teeman värit piirustus. Se kukkii usein kiinnittää lasten kortteja Moms, isoäidit, sestronok ja pikkuveljet. Tarkoitan, esikouluikäisten lasten ja varhaisen kouluikäisiä.

Usein käy niin, että lapsi ei voi oikein tehdä itse tai jotka kukkivat, hän ei voi, hän on järkyttynyt ja kääntyy hänen vanhempansa apua. Miten auttaa lasta piirtää esimerkiksi ruusu, jos hän ei tiedä, miten? Olen yleensä olen hyvin vaikeassa tilanteessa, kun lapseni pyytää minua näyttämään hänelle miten tehdä mitään, koska kiinnittää minulla ei ole erityisiä kykyjä. Ja se alkaa "vymuchivanie" hahmo, kukaan poistetaan pyyhekumi ja pilasi paperia ennen kuin voit luoda jotain vastaavaa, joka pyydettiin piirtämään.

Ja mikä tärkeintä, et voi todella selittää lapselle miten kiinnitti, koska loppuun mennessä piirustuksen eivät muista alusta. Monille vanhemmille todennäköisesti tuttu tilanne?

Tietenkin, erittäin hyvä, kun lapsi käy mikä tahansa piirustus ympyrän. Sitten - ei ole ongelma: siellä hän oli opettanut miten maalata kukkia, eläimiä, hedelmiä, eri kohteita. Ja jos vielä ole? Miten auttaa pikku taiteilija?

Kiinnitin hänen huomionsa asteittainen otetaan oppia. Ne voivat olla hyvin helppoa tehdä mitään seuraamalla askel askeleelta.

Jouduin viettää paljon aikaa löytää mitä tarvitset. Yleensä kokosin paljon erilaisia ​​ohjeita tehdä vaiheittain yksinkertaisin ja eniten "kysynnän" väriltään materiaalia ja muotoiltu se pieni luettelo. Tämän seurauksena pystyin hyötyä 36 ohjeita.

Tarjoan "hyöty" tietoonne. Toivottavasti se auttaa sinua ja pikku taiteilijoiden suunnitella loma kortteja ja tervehdyksiä, ja ehkä (kuka tietää?) Voiko johtaa paljastaminen luovaa lapsesi.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi ja aloittaa piirtäminen.

Miten tehdä tulppaani (1)

Eikä siinä vielä kaikki! Tässä on valikoima hyvin tuore, peräti 18 muunnelmia vähitellen piirustus kukkia.

Miten tehdä lilja

Piirrä verkossa! Hakemuksen Flavion voit piirtää suoraan sivuillamme! Artikkelissa "Piirrä verkossa lapsille" lyhyt kuvaus ohjelmasta.

Missä on ruusu? - Te kysytte. he olivat ensin tällä sivulla, ja sitten päätimme järjestää niitä erikseen, ja luoda sivun "Miten tehdä ruusu." Klikkaa linkkiä ja tulee olemaan vaiheittain versio 21 piirustuksen ruusuja.

Täällä kerätään kaikkein yksinkertainen väri piirustus ohjeita. Ne keskittyvät lapsiin 4-7 vuotta vanha, joilla ei ole kykyä tai halua osallistua suuri piirustus ympyrän ja piirtää korttiin, esimerkiksi syntymäpäivänä hänen isoäitinsä kuten.

Niille, jotka osoittavat kiinnostusta piirustus ja on kyky, kehotan teitä lukea artikkelin "Miten opettaa lapsesi piirtää", joka kuvaa useita tapoja oppia piirustus, ymmärtämään etuja ja haittoja kunkin menetelmän ja linkin ilmainen video tutorials piirustus lapsille.

Sitten toinen video: "On helppoa tehdä häikäisevän kauniita kukkia - pionit"

Ja toinen videosta kanavalta KapukiKanuki pienimmille taiteilijoille.

Miten juttuja?

Jos sinulla on hetki aikaa, jätä palautetta kommentteja, jos satut piirtää kukkia näiden ohjeiden?

Voit nähdä muita artikkeleita sarakkeessa "Miten tehdä." Sekä tilata uutiskirjeen ja saada uusia artikkeleita postilaatikkoon.

Muita mielenkiintoisia artikkeleita tästä osasta

Miten tehdä kukka - 11 kommenttia

Kiitos mielenkiintoinen ja informatiivinen artikkeli! Onnea!

Tulin sivustosi juuri oikealla hetkellä. Poika tarvitsee oppia tekemään kukkia - ja sitten koko kokoelman. Wow - nyt käytä piirustus kokemus. Kiitos.

Tässä on valikoima video oppituntia:

Erittäin mielenkiintoista maalausta. En voi tehdä, mutta sen jälkeen, kun oppitunnit mielestäni edes voisin! Yritän!

Video on erittäin hyödyllinen!

Piirustukset ovat erittäin hyödyllisiä ilman niitä Piirsin huono, mutta kun tyttöystävä antoi sivuston En heti meni ja nyt olen paljon alkuun risuyu.Spasiba! Erinomainen sivusto ja kuviasi samalla super.

En tiennyt miten maalata kukkia, mutta todella halusi oppia. ja sivuston auttoi minua paljon. Kiitos. -D

Ochen interesnyi urok. Kak Raz iskala temu po risovaniju cvetov. Spasibo!

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Lapset ja urheilu (10)
 • Lasten pelejä ja toimintaa (25)
 • Jos sinulla on kaksoset (6)
 • Lasten terveys (19)
 • Miten valita ...? (21)
 • Miten tehdä ...? (23)
 • Kaleidoskooppi (13)
 • Loput lasten (43)
 • Lahjat lapsille (7)
 • Koulutus- piirrettyjä ja video (7)
 • Kerro lapsille (4)
 • Päiväkoti ja koulu (9)

Hanki uusia artikkeleita sähköpostitse

Materiaalit sivuston on suojattu tekijänoikeuslailla. Kopiointi ja sijoittaminen tekstiä ja kuvia muissa sivustoissa on kielletty.

Miten tehdä kukat

Kukkia voi nähdä maalauksia monia kuuluisia taiteilijoita. Maalarit nähneet värit sielun, vertailla niitä muiden kanssa. Siksi nämä maalaukset pidetään aarteita maailman taiteen. Korvaamaton maalauksia yli 100 vuotta sitten, taiteilija Vincent van Gogh. Van Gogh maalasi usein kukkia: haara Apple Blossom, kastanja, akaasia, manteli, ruusut, oleanterit, koiranputkea. Flower esittäjän mielestä symboloi kiitollisuutta ja arvostusta. Hänen "kukka" maalauksia Vincent oli etsimässä uusia väriyhdistelmiä. On "Kurjenmiekat Provencen kannu" on neljä vaihtoehtoa. Van Gogh itse kirjoitti tästä työstä asetelma: "Yksi niistä - vaaleanpunainen tausta, jossa vaikutus on harmoninen ja pehmeä ansiosta yhdistelmä vihreä, vaaleanpunainen ja violetti sävyjä. Toinen. sijoitettu kuohuviini sitruuna-keltainen tausta muiden keltainen sävyjä maljakko, se luo vaikutus vastakkaisia ​​täydentäviä värejä, jotka vahvistavat toisiaan. "

Mutta tunnetuin "Auringonkukat" Van Gogh. Tämä kukka oli suosikki taiteilija. Kirjoitti ne yksitoista kertaa. Kaikki sävyjä keltainen aurinkoinen väri loistaa asetelma auringonkukat. Hän kirjoitti ne eri taustoista - sininen, vaalean malakiittivihreän, kirkkaan sininen. Van Gogh halusi saada valot, aurinko keltainen hehku. Tämä rakastettu taiteilija väri ilmentää iloa, ystävällisyys, hyväntahtoisuus, energiaa, lämpöä.

Vincent Van Gogh oli kova elämä. Hän eli köyhyydessä, sairas, oli yksinäinen. Mutta hänen "Auringonkukka" näyttävät sanoa, että hänen työnsä taiteilijan etsii onnea ja iloa.

Uskotaan, että väritystä erityisen vaikeaa. Taustalla kukin niistä on määritelty geometrinen kuvio. Ottaa ymmärtäneet tämän, on helpompi selviytyä työssä.

Ennen kuin aloitat piirtää, harjoitella erilliselle paperille: yksinkertainen lyijykynällä ympyröitä, soikio, kierteelle. Huolehdi, että liikkeen aikana kädet olla vapaa. Älä tartu kynä kädessään ja työntää paperin (linjan pitäisi olla vaaleanharmaa mustan sijaan).

Miten tehdä kukat pieniä lapsia

Ottaa paperille tai albumin, kynä ja kumi. Kysy lapsesi mitä hän sisustaa kukka ja keitä kyniä, markkereita tai maali siveltimellä.

Kerro lapselle sääntöjä kuinka työskennellä värejä.

 1. Puhdista ja valmistella vodichkoj kostuta maali;
 2. sekoittamalla maalit tuottaa paletti (valkoinen paperi), unohtamatta pestä harjalla;
 3. tasainen pinta lähellä taustan ja merkkien koostumuksesta;
 4. lopussa harjalla pestä poistumatta pankki vedellä ja pyyhi kankaalla;
 5. jälkeen maalauksen, poista kynä laatikossa tai penaali.

Selitä lapsellesi, että on välttämätöntä aloittaa tehdä kukka keskellä, niin lipestki ja varsi lehtiä. Lopussa kuvion edetä väritys. Näyttää lapselle miten maalata - on mahdotonta aivohalvauksia tai maalata ulos ääriviivat kuvan, muuten kuva ei ole tarkka.

Jos lapsi voi vain piirtää kukka, älä yritä väkisin, ja ehdottaa toista tietä. Avulla Kuultopaperin voidaan leikata ympäri valmiiksi painettu tai maalattu sinulle kukan, ja sitten koristella sen.

Lopettamaan miehitystä tuolloin, kuin lapsi menettäneet mielenkiintonsa. Riippumatta maalata lapsesi, muista kehua häntä ja ripustaa mestariteos seinälle, niin että lapsi tuntuu todella taiteilija.

Lähetä meille sähköpostitse valokuvan tuloksena kuvan. määrittää, Lapsi, ikä, kaupunki ja maa, jossa asut ja vauva on hieman kuuluisa! Toivotamme menestystä!

Askel askeleelta ohjeet käytännön piirustus kukkia auttaa sisustaa postikortteja ja seinä sanomalehtiä loma 8 maaliskuu.

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä kelloa

Miten tehdä tulppaani

Miten tehdä tulppaani

Miten tehdä unikot

Miten tehdä unikko

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä Ruusunmarjassa

Miten tehdä auringonkukan

Miten tehdä iris

Miten tehdä iris

Miten tehdä voikukan

Miten tehdä Daisy

Miten tehdä snowdrop

Miten tehdä Mimosa

Miten tehdä rouge

Miten tehdä Lily

Miten tehdä Lily

Miten tehdä gentiania

Miten tehdä kierto

Miten tehdä Daisy

Miten tehdä decembrist

Miten tehdä lumpeen

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Tällä foorumilla voit lähettää kuvia, jotka saat!

1