Yak kissa namalyuvati

Miten oppia piirtämään kissa

Saapasjalkakissa alkaen suosikki satu tai suosikki lemmikki kissa tulee usein merkkiä lasten piirustuksia. Lisäksi nämä kuvat piirretään lyijykynällä tai maali, voi olla hyvä sisustus taimitarhan. Mutta jotta kunnolla piirtää kissa, tehkäämme ensin oppia piirtämään askel askeleelta tänä kissa lyijykynällä. Jos saat tämän luku kissa, voit yrittää tehdä heidän suosikki kissa tai kissanpentu.

1. Aloitetaan yksinkertainen kissa piirustus ääriviivat

Jotta voidaan tarkasti tehdä kissa, se on parempi oppia tekemään sitä vaiheittain, ensimmäiset askeleet yksinkertainen ääriviivat. Aloita piirustus piirtää ympyrä pään, ja lisää vain alla toinen ympyrä elin, se on hieman suurempi. Sitten vetää toisen ympyrän kuvion alaosassa. Joten se oli heti selvää, että tämä on piirustus kissa, sinun täytyy tehdä kaksi riviä etutassut.

2. Piirrä ääriviivat tassut ja korvat

Niin et "häivy" tässä vaiheessa, piirtää ensimmäinen ääriviivat jalkojen, ja sen jälkeen, ja korvat. Se on helppoa, ja nyt nähdä, että olet vain vetää takaisin linja ja voimme sanoa, että kissa malli "näkyvissä".

Alkaa tämä vaihe piirustuksen piirustuksen pään. Piirtää pieni ympyrä kissa kasvot ja ulottuvat takaisin ääriviiva, jolla on se takakäpälään. Nyt vain täytyy tehdä ääriviivat etujalkojen, ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Tämä vaihe on yksinkertainen, mutta vaatii huomiota kuten aina. Aloita että varovasti poistaa kaikki tarpeettomat linjaa. Nyt sinun tarvitsee vain vetää yksityiskohdissa kissan kuono. Piirrä alempi bout, ja kaksi symmetristä kaarta silmään. Ja myös piirtää sisällä ääriviivat kasvot suun ja nenän, voi olla muodossa kirjain "X".

1

Nyt olet melkein valmis piirtää kissa, lisätään muutamia yksityiskohtia. Ei ole vaikea tehdä kaksi "kaari" silmille, vasta nyt peilikuvana. Oppilaat kissa kapea rakoja, ja vain silloin, kun tulee pimeää, "rakoja" paljastuvat. Siksi kissa voi helposti erottaa esineet pimeydessä. Silmästä piirtää kaksi riviä nenä, ja vain vetää kynnet jaloilleen. Muuten, tiedätkö kuinka monta kynnet edessä tassut kissa? Ei, ei viisi, mutta neljä. Mutta takana jalka viisi.

Alkaa aina vetää mitä mieltä se on helpompi tehdä. Luultavasti piirtää korvat melko helppoa, vain kaksi piirretään ja korvat. Mitä muuta on helppo vetää kissa? Tietenkin kissa viikset, täällä ja vetää niitä. Vaikein kiinnittää silmään, älä tule sekoittaa koon, varmista, että ne olivat samalla linjalla ja sama. Lisäksi sinun täytyy tehdä "häikäisyä" silmissä, joka oli kuin kissa, mutta tämä on viimeinen vaihe, kun maali kissa.

6. Miten tehdä kissa lyijykynällä

Nyt kun olet täysin valmis piirtää kissa, lisätä joidenkin varjoja alla. Varjot antavat kuvan määrä ja tyyppi kissa tulee realistisempi ja houkutteleva. Kissa ei ole kuva näytti yksinäinen, voit vetää lähellä on useita kohteita, kuten "laittaa" se ikkunalaudalla.

7. Kuva kissa saattaa piirtolevyt

Tämä kuva tein graafinen tabletti kuitenkin kissa kääntyi väriltään epämääräinen, mutta se on kissa ja asuu talossani. Voit tehdä väritys kissa väri mitä pidät eniten tai yksinkertaisesti hämärtää kuvaa vain yksinkertaisia ​​pehmeä kynä.

Miten tehdä kissa vaiheittain

Jos sinulla on kissa kotona, tiedät, että näyttää erilaiselta kissa kissa. Se on vähemmän kuin kissa kuono hänen pieni, eikä niin ylimielinen ilme. Noin Kuten tässä kuvassa, otettu graafinen tabletti.

Opi tekemään Tiger

Tiikerit kuuluvat perheeseen kissa, tai pikemminkin kissa, ja ennen häntä, yrittää piirtää piirtää kissa. Kissa on sama elin tyyppi, ja jopa kävely on hyvin samanlainen kuin tiikeri armon. Ja joskus whiskered kissa kuono, aivan kuten tiikeri, saman saalistushinnoittelu ja halveksiva silmäyksellä.

Piirtää Leo vaiheissa

Leo - on yksi suurimmista saalistajat kissan perhe. Ei ole helppoa tehdä, jos vain koska meillä harvoin nähdä leijona ja kissa, vaikka kuin leijona, mutta silti ei leijona. Lionkuva ensimmäisen piirustuksen opetus ja ei voi toimia, vilkaise sitten alussa kiinnittää kissan ja hänen ensimmäinen. Sitten sinun on helpompi suorittaa piirustus leijonan.

Miten tehdä Kani

Tällä oppitunnilla opimme tekemään kani. Jollain tavalla, hän myös näyttää kuin kissa, vaikka tietysti paljon eroja. Mutta jos olet onnistunut vähitellen kunnolla piirtää kissa, piirrä kani, sinun on jo helpompaa.

Miten tehdä Kitten

Kitten vaikeampi tehdä kuin aikuisen kissan pentuna ei voida pakottaa istumaan liikkumatta edes hetken. Siksi piirtää kuvan pennut "luonnon" ovat harvinaisia. Ainoa tapa tehdä kissan ja kissa liian vain nukkumassa.

uuden oppitunnin

 • Piirustukset lapsille

  kuuluisia ihmisiä

 • piirustus tekniikka

 • piirustus eläimet

 • piirtäminen kukkia

 • mielenkiintoisia seikkoja

 • väritys

 • lyijykynäpiirroksia

 • luvut maali

 • Miten tehdä kissa ja kissanpentu.

  Miten tehdä kissa vaiheittain ja pentu

  Hei, rakkaat lukijat "Playground"!

  Jatkamme julkaista kokoelmia sarjan asteittaisen piirustuksen oppitunteja. Kaikki julkaisut ovat saatavilla täällä.

  Teemana kokoelma: miten tehdä kissa ja kissanpentu. Olemme laatineet 24 variantteja piirustus söpö lemmikki ja yksi video.

  Se pohjimmiltaan vain sarjakuvahahmoja ja hauska pennut että voit koristella syntymäpäivä kortti tai piirtää kuvan kilpailu lastentarhassa tai koulussa. On olemassa useita realistisia piirustus kissoja.

  Tehdä kissa vaiheissa ei ollut niin vaikeaa, vaikkakin joissakin versioissa on työskenneltävä kovasti. Joka tapauksessa, on olemassa vaihtoehtoja laadinnassa eri vaikeustasoa, voit aloittaa yksinkertaisia ​​ja sitten vähitellen siirtyä monimutkaisempi.

  Kuvaavat, kuinka vetää yhden tai toisen vaiheen, mielestäni se ei ole välttämätöntä - kaikki on aivan selvä. Kaikki taulukkona.

  Voit suurentaa, klikkaa kuvaa ja alkaa maalaamaan.

  Miten tehdä kissa

  Ja yrittää nyt tehdä pentuja

  Kissanpennut (vaihtoehto 2)

  Piirrä pentuja (vaihtoehto 3)

  Video oppitunteja "miten tehdä kissa ja kissanpentu"

  Enemmän, olemme valmiina teitä valikoima video oppituntia. Tämä on helpompi ottaa oppia videomuodossa voidaan toistaa taiteilijan ja oppia maalaamaan kissat ja pennut.

  • Miten tehdä kissa vaiheittain lapsille

  Jos sinulla on hetki aikaa, kirjoita kommentteja, jos olette auttaneet näitä ohjeita vähitellen piirustus. Oletko piirtää suosikki kissa?

  Piirrä verkossa! Hakemuksen Flavion voit piirtää suoraan sivuillamme! Artikkelissa "Piirrä verkossa lapsille" lyhyt kuvaus ohjelmasta.

  Jos lapsella on kyky tehdä, on halu oppia maalata kauniisti ja oikein, ehdotan lue artikkeli "Miten opettaa lapsesi piirtää", joka kuvaa, miten tehdä oppimista, ymmärtää etuja ja haittoja kunkin menetelmän ja linkin ilmainen video opetusohjelmat.

  Nähdään sivuillamme!

  Saat uusia artikkeleita ja vaiheen piirustus ohjeet sähköpostiisi.

  Muita mielenkiintoisia artikkeleita tästä osasta

  Miten tehdä kissa ja kissanpentu. - 28 kommenttia

  Hienoa! Muista piirtää.

  Jollei suoraan sivuilleni http: //koshkomaniya.rf kuin narisovt kissa!

  kiitos oppitunteja! ssylochku välttämättä jaa

  Ihana piirustus oppitunti! Luokille lapsen kanssa vain mitä tarvitset! Hauska, viihdyttävä ja erittäin hyödyllinen!

  ahah video class

  MITÄ VIDEO kaikki tapahtuu? Olen juuri kirjoittanut siellä, että tämä video on rajoitettu pääsy. Kerro kiitos.

  Emme tiedä, että - että.

  Luultavasti videon omistaja on rajoitettu pääsy video lähetetty ... Niin se toinen, vieläkin hauskempi

  se on super. Olen työskennellyt ulos! 11. 111! 1

  Tiedäthän lapset Vanja Anya, Natasha jne Tiedän itse kuinka tehdä kissanpentu ja kataa.

  Tuota ... Luulen vastoin kuin luulet.

  Miksi video ei toimi? Maissa.

  Jo se toimi ...

  Cool verkkosivuilla! Rosa oppi maalata! Kohosi. Yksinkertaisesti Super.

  Hei, olen Christine minusta 9 sivuston Haluaisin asentaa kirjanmerkin eilen lukenut artikkelin kuten narisavat poni ja kiinnitti julisteen äiti ponyash, olen aina halunnut oppia tekemään ja täällä kaikki oli täydellistä kiitos luonnissa ihana sivusto!

  Olemme erittäin tyytyväisiä saada tällaisia ​​arvioita, mikä tarkoittaa, että toimimme ole turha.

  Onnea toimii!

  Ja olen todella nravitsa kissanpennun halusin kysyä teiltä, ​​mitä tokoe luovuutta ja se voi kommentoida Pismo?

  Hei, nimeni on Pauline No, tiedät jo nimeni ja miksi Malenko pennut on vaikea tehdä?

  Polina, on vaikea vasta alussa. Ja sitten, kun yrität uudestaan ​​ja uudestaan, se kääntyy paremmin ja paremmin.

  Ja katsokaa risuem sami- sivusto paljon mestarikursseja, ja mikä tärkeintä, erittäin helppo ja nopea tehdä mitään pieniä eläimiä ja tehdä paljon erilaisia ​​hauskaa! Silti suosittelen katsomaan sivustolla uvlechenki.word.press.com

  SINÄ Mitä Pauline

  Pidin tehdä kaksi pentua.

  Luokka. Minulla on kaikki toimi.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  • Lapset ja urheilu (10)
  • Lasten pelejä ja toimintaa (25)
  • Jos sinulla on kaksoset (6)
  • Lasten terveys (19)
  • Miten valita ...? (21)
  • Miten tehdä ...? (23)
  • Kaleidoskooppi (13)
  • Loput lasten (43)
  • Lahjat lapsille (7)
  • Koulutus- piirrettyjä ja video (7)
  • Kerro lapsille (4)
  • Päiväkoti ja koulu (9)

  Hanki uusia artikkeleita sähköpostitse

  Materiaalit sivuston on suojattu tekijänoikeuslailla. Kopiointi ja sijoittaminen tekstiä ja kuvia muissa sivustoissa on kielletty.

  Kun lapsi piirtää kissa vaiheittain

  Tässä opetusohjelmassa minä näytän sinulle miten tehdä kissa vähitellen lapselle. Usein lapset ongelman edessä, kun he ovat juuri alkaneet kehittää luovaa ja piirrosobjektin on hyvin vaikeaa. Tässä opetusohjelmassa, me helposti vetää yksinkertainen mutta kaunis cat vaiheita.

  Aloitetaan vetää kissa. Jos piirrät lapsesi, selittää hänelle, mitä osia koostuu kisu. Meidän tapauksessamme me alamme vetää päänsä - se on pyöreä, hieman pitkänomainen sivuille lomakkeen.

  Kun ympyrä on piirretty, siirrymme kissan elin maalaus. Tehdä kaksi kaarevat linjat pään ja puoli - kaksi puoliympyrän riviä osoittavat takajalat kissa.

  Mikä kissa on korvattomille? Siksi kerro lapselle, että ulokkeet välttämättä tarvita. Piirrä kielekepari päälle pään muodossa kolmioita.

  Alareunassa kissan kuono nenä piirtää kolmio, ja siitä - kahden curlicues osoittavat kissan suuhun.

  Top piirtää vauvan kissan silmät - ne eivät ole pyöreitä, ja viittasi nurkkiin ja hieman viisto. Oppilas on pitkänomainen muoto.

  Vedä tämän jälkeen kissan tassun, kuten on esitetty alla olevassa kuvassa. Kummallekin jalalle piirtää kolme sormea, ja jos kissa on vihainen, lastasi piirtää kynnet.

  Ja tietenkin, jokainen kissa tarvitsee häntää - vetää hänen puolellaan.

  Lisäämällä pörröinen kisu, piirustus turkista rinnassa ja jaloissa.

  Meidän kissa on lähes valmis, se on edelleen lisätä muutamia yksityiskohtia - turkki korvissa, viikset ja kumartaa. Lapsesi voi lisätä joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja oman harkintansa mukaan - esimerkiksi lähestyy kulhoon maitoa tai hiiri.

  Toivon, että olet nauttinut oppitunnilla miten tehdä kissa vauvan vaiheita. Jos rakastat maalata lasten kanssa, kehotan teitä käydä mukaisessa osassa sivuilleni.

  Yritetään tehdä muutama ihana ja söpö kisut kasvavilla järjestelmiin. Ensimmäinen vetää realistisen kissa kokonaan kasvun avulla läpipelausta kuvia.

  Ensimmäisessä vaiheessa merkitsen aloitusjärjestyslipukkeen osoittamaan osuus kissoja. Säätiömme koostuu useista luvuista - Piirsin muoto pään, kehon, korvat sijaitsevat päälle kolmioita. Katso, jo alkaa muistuttaa maalattu kissa! Yritä pitää linjat säätiöt tuskin näkyvä, se antaa meille mahdollisuuden ei saa häiritä niitä. Seuraavaksi alkaa poimia houkutteleva kasvot kissa. Se on hieman kavennettu alaosassa kuonon ratkaistaan ​​nenän ja suun. Yläpuolella nenä vetää kissa silmien muoto.

  Nyt alamme tehdä korviin kissa. Lisään vertikaalinen oppilasta, ja viikset. Seuraava askel - piirustus tassut. Huomaa, miten ne on sijoitettu alla olevassa kuvassa.

  Nyt meidän täytyy vetää takaisin, takajalat ja hännän kissa. Olen myös lisätä yksityiskohtia, jotka tekevät kissa tarkempia. Poista ylimääräiset rivit vetää pois ääriviivat ja haluttaessa colorable meidän kauneutta. Tässä on kissa meidän täytyy tehdä!

  Kokeillaan tehdä söpö sarjakuva kissanpentu. Piirustus hyvin yksinkertainen, vaikka lapsi voi käsitellä sitä!

  Piirrä suuri soikea. Pennut aina tarpeeksi iso pää sarjakuva piirustukset, voimme myös käyttää tätä tekniikkaa. Sitten minä piirtää viivan - ne tarkoittavat ruumiin ja hännän.

  Sitten minä piirtää korviimme kissanpentu, tulevat muodossa häntää. On käynyt ilmi, varsin mukava! Nyt meidän kissa on tarpeen kiinnittää pienet kasvot - Piirsin kaksi suuret silmät, ja lisää nenän ja suun välillä. Pari riviä yläosassa ja korvissa.

  Piirtää sisennetty oppilaat kissat, lisätä viikset ja valtaavat jalka. Aluksi edessä ja sitten taakse. Nyt haluan lisätä raitaa pään ja hännän kissa.

  Loppuvaiheessa, voit ympyrä luonnos ja päästä eroon ylimääräisiä rivejä. Päätin tehdä kissa violetti ja vaaleanpunainen ja vihreät silmät tehty. Kissa näyttää hieman epätavallinen, mutta se ei ole yhtä merkittävä. Mitä sinulle on tapahtunut?

  Seuraavana kissa tekee hieman monimutkaisempi, mutta luottaa minuun - se on sen arvoista. Ensimmäinen, merkitä arkki täällä tällaisia ​​lukuja. Harjoitella luonnoksesta, muutaman yrityksen jälkeen sinun ehdottomasti saada mukava ja siisti. Ja käyttää aktiivisesti pyyhekumi, poistamalla ylimääräiset linja epävarma.

  Raschertim kuvassa kaksi kolmiota. Sydämessä missä linjat ristissä, vedämme nenän ja suun. Cat silmät peitetty - näyttää siltä, ​​että hän on lämmitys auringossa ja loistaa vain hauskaa!

  Korvat tarkentaa. Sivuosa hämärtää rinnakkain iskua.

  Alamme muokata kuono. Maalata luonnos, mutta nyt linja tasaisempia. Olen myös kiinnitti viikset.

  Nyt alkaa poimia ruumiin kissa. Hän makaa takaisin meille, niin ei tarvitse tehdä jalka. Lisään muutaman koskettaa paikkaan, jossa tulee sijaitsemaan selkärangan, se heti ymmärtää, mihin asentoon on maalattu kissa.

  Jää meidän tehdä ainoastaan ​​pyrstö kissa. Älä unohda poistaa kaikki tarpeettomat.

  Maalattu kissa haluat maalata. Uskon, punainen väri tämä kaunis Madame hyvin to-face.

  Nyt olemme oppineet tekemään useita kissoja! Lähetä työsi kommentit, jotta muut voivat inspiroida teidän esimerkiksi onnea!

  Voit myös nähdä miten tehdä muille kissoille: anime kissa ja punainen kissa.

  liittyvien ohjelmistojen

  Miten tehdä keltainen lintu Angry Birds

  • 3D-piirrokset (15)
  • Ilman luokitusta (3)
  • Videolessons (29)
  • Aloittelijoille (236)
   • Luvut solun (2)
   • Opiksi lapsille (161)
  • Muut (15)
   • Rakennukset (8)
   • Tila (6)
  • Miten tehdä henkilö (76)
   • Hiukset (6)
   • Lapset (2)
   • Ruumiinosat (6)
  • Kuten kutoa ranneketta kumia (10)
  • Miten tehdä anime (44)
   • Chibi (13)
  • Miten tehdä vaatteet (22)
   • Jalkineet (4)
   • Mekkoja (11)
  • Kiinnostavat (9)
  • Sarjakuvahahmoja (146)
   • Painovoima Falls (19)
   • WAKF (7)
   • Adventure Time (7)
   • Sarjakuvahahmoja (5)
   • Looginen (5)
   • Tytöt Equestria (5)
   • Miten tehdä Monster Hai (5)
   • Miten tehdä ponin (15)
   • Simpsons (3)
   • Ilmaisimien (3)
   • The Secret Life of Pets (2)
  • Hyödyllisiä (2)
  • Lomat (56)
   • Päivänä syyskuuta 1 (3)
   • 23. helmikuuta ja toukokuun 9. päivän (15)
   • 8 maaliskuuta (4)
   • Ystävänpäivä (7)
   • Uusi vuosi (16)
   • Halloween (9)
  • Nature (40)
   • Puita (6)
   • Flowers (22)
  • Muut (7)
   • Ase (1)
  • Draw ruoka (36)
  • Piirustus eläimet (124)
   • Susia (5)
   • Jyrsijät (3)
   • Kissat (29)
   • Fox (3)
   • Bears (8)
   • Merenelävien (8)
   • Hyönteiset (13)
   • Linnut (6)
   • Koirat (11)
  • Vetotekniikalla (22)
   • Liikenne (13)
  • Piirustuksia ja kuvia (18)
  • Complex piirustus oppituntia (29)

  ❤Lessdraw❤ © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

  1