Yak kissa maljuvaty

Miten tehdä kissa ja kissanpentu.

Miten tehdä kissa vaiheittain ja pentu

Hei, rakkaat lukijat "Playground"!

Jatkamme julkaista kokoelmia sarjan asteittaisen piirustuksen oppitunteja. Kaikki julkaisut ovat saatavilla täällä.

Teemana kokoelma: miten tehdä kissa ja kissanpentu. Olemme laatineet 24 variantteja piirustus söpö lemmikki ja yksi video.

Se pohjimmiltaan vain sarjakuvahahmoja ja hauska pennut että voit koristella syntymäpäivä kortti tai piirtää kuvan kilpailu lastentarhassa tai koulussa. On olemassa useita realistisia piirustus kissoja.

Tehdä kissa vaiheissa ei ollut niin vaikeaa, vaikkakin joissakin versioissa on työskenneltävä kovasti. Joka tapauksessa, on olemassa vaihtoehtoja laadinnassa eri vaikeustasoa, voit aloittaa yksinkertaisia ​​ja sitten vähitellen siirtyä monimutkaisempi.

Kuvaavat, kuinka vetää yhden tai toisen vaiheen, mielestäni se ei ole välttämätöntä - kaikki on aivan selvä. Kaikki taulukkona.

Voit suurentaa, klikkaa kuvaa ja alkaa maalaamaan.

1

Miten tehdä kissa

Ja yrittää nyt tehdä pentuja

Kissanpennut (vaihtoehto 2)

Piirrä pentuja (vaihtoehto 3)

Video oppitunteja "miten tehdä kissa ja kissanpentu"

Enemmän, olemme valmiina teitä valikoima video oppituntia. Tämä on helpompi ottaa oppia videomuodossa voidaan toistaa taiteilijan ja oppia maalaamaan kissat ja pennut.

 • Miten tehdä kissa vaiheittain lapsille

Jos sinulla on hetki aikaa, kirjoita kommentteja, jos olette auttaneet näitä ohjeita vähitellen piirustus. Oletko piirtää suosikki kissa?

Piirrä verkossa! Hakemuksen Flavion voit piirtää suoraan sivuillamme! Artikkelissa "Piirrä verkossa lapsille" lyhyt kuvaus ohjelmasta.

Jos lapsella on kyky tehdä, on halu oppia maalata kauniisti ja oikein, ehdotan lue artikkeli "Miten opettaa lapsesi piirtää", joka kuvaa, miten tehdä oppimista, ymmärtää etuja ja haittoja kunkin menetelmän ja linkin ilmainen video opetusohjelmat.

Nähdään sivuillamme!

Saat uusia artikkeleita ja vaiheen piirustus ohjeet sähköpostiisi.

Muita mielenkiintoisia artikkeleita tästä osasta

Miten tehdä kissa ja kissanpentu. - 28 kommenttia

Hienoa! Muista piirtää.

Jollei suoraan sivuilleni http: //koshkomaniya.rf kuin narisovt kissa!

kiitos oppitunteja! ssylochku välttämättä jaa

Ihana piirustus oppitunti! Luokille lapsen kanssa vain mitä tarvitset! Hauska, viihdyttävä ja erittäin hyödyllinen!

ahah video class

MITÄ VIDEO kaikki tapahtuu? Olen juuri kirjoittanut siellä, että tämä video on rajoitettu pääsy. Kerro kiitos.

Emme tiedä, että - että.

Luultavasti videon omistaja on rajoitettu pääsy video lähetetty ... Niin se toinen, vieläkin hauskempi

se on super. Olen työskennellyt ulos! 11. 111! 1

Tiedäthän lapset Vanja Anya, Natasha jne Tiedän itse kuinka tehdä kissanpentu ja kataa.

Tuota ... Luulen vastoin kuin luulet.

Miksi video ei toimi? Maissa.

Jo se toimi ...

Cool verkkosivuilla! Rosa oppi maalata! Kohosi. Yksinkertaisesti Super.

Hei, olen Christine minusta 9 sivuston Haluaisin asentaa kirjanmerkin eilen lukenut artikkelin kuten narisavat poni ja kiinnitti julisteen äiti ponyash, olen aina halunnut oppia tekemään ja täällä kaikki oli täydellistä kiitos luonnissa ihana sivusto!

Olemme erittäin tyytyväisiä saada tällaisia ​​arvioita, mikä tarkoittaa, että toimimme ole turha.

Onnea toimii!

Ja olen todella nravitsa kissanpennun halusin kysyä teiltä, ​​mitä tokoe luovuutta ja se voi kommentoida Pismo?

Hei, nimeni on Pauline No, tiedät jo nimeni ja miksi Malenko pennut on vaikea tehdä?

Polina, on vaikea vasta alussa. Ja sitten, kun yrität uudestaan ​​ja uudestaan, se kääntyy paremmin ja paremmin.

Ja katsokaa risuem sami- sivusto paljon mestarikursseja, ja mikä tärkeintä, erittäin helppo ja nopea tehdä mitään pieniä eläimiä ja tehdä paljon erilaisia ​​hauskaa! Silti suosittelen katsomaan sivustolla uvlechenki.word.press.com

SINÄ Mitä Pauline

Pidin tehdä kaksi pentua.

Luokka. Minulla on kaikki toimi.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Lapset ja urheilu (10)
 • Lasten pelejä ja toimintaa (25)
 • Jos sinulla on kaksoset (6)
 • Lasten terveys (19)
 • Miten valita ...? (21)
 • Miten tehdä ...? (23)
 • Kaleidoskooppi (13)
 • Loput lasten (43)
 • Lahjat lapsille (7)
 • Koulutus- piirrettyjä ja video (7)
 • Kerro lapsille (4)
 • Päiväkoti ja koulu (9)

Hanki uusia artikkeleita sähköpostitse

Materiaalit sivuston on suojattu tekijänoikeuslailla. Kopiointi ja sijoittaminen tekstiä ja kuvia muissa sivustoissa on kielletty.

Miten oppia piirtämään kissa

Saapasjalkakissa alkaen suosikki satu tai suosikki lemmikki kissa tulee usein merkkiä lasten piirustuksia. Lisäksi nämä kuvat piirretään lyijykynällä tai maali, voi olla hyvä sisustus taimitarhan. Mutta jotta kunnolla piirtää kissa, tehkäämme ensin oppia piirtämään askel askeleelta tänä kissa lyijykynällä. Jos saat tämän luku kissa, voit yrittää tehdä heidän suosikki kissa tai kissanpentu.

1. Aloitetaan yksinkertainen kissa piirustus ääriviivat

Jotta voidaan tarkasti tehdä kissa, se on parempi oppia tekemään sitä vaiheittain, ensimmäiset askeleet yksinkertainen ääriviivat. Aloita piirustus piirtää ympyrä pään, ja lisää vain alla toinen ympyrä elin, se on hieman suurempi. Sitten vetää toisen ympyrän kuvion alaosassa. Joten se oli heti selvää, että tämä on piirustus kissa, sinun täytyy tehdä kaksi riviä etutassut.

2. Piirrä ääriviivat tassut ja korvat

Niin et "häivy" tässä vaiheessa, piirtää ensimmäinen ääriviivat jalkojen, ja sen jälkeen, ja korvat. Se on helppoa, ja nyt nähdä, että olet vain vetää takaisin linja ja voimme sanoa, että kissa malli "näkyvissä".

Alkaa tämä vaihe piirustuksen piirustuksen pään. Piirtää pieni ympyrä kissa kasvot ja ulottuvat takaisin ääriviiva, jolla on se takakäpälään. Nyt vain täytyy tehdä ääriviivat etujalkojen, ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Tämä vaihe on yksinkertainen, mutta vaatii huomiota kuten aina. Aloita että varovasti poistaa kaikki tarpeettomat linjaa. Nyt sinun tarvitsee vain vetää yksityiskohdissa kissan kuono. Piirrä alempi bout, ja kaksi symmetristä kaarta silmään. Ja myös piirtää sisällä ääriviivat kasvot suun ja nenän, voi olla muodossa kirjain "X".

Nyt olet melkein valmis piirtää kissa, lisätään muutamia yksityiskohtia. Ei ole vaikea tehdä kaksi "kaari" silmille, vasta nyt peilikuvana. Oppilaat kissa kapea rakoja, ja vain silloin, kun tulee pimeää, "rakoja" paljastuvat. Siksi kissa voi helposti erottaa esineet pimeydessä. Silmästä piirtää kaksi riviä nenä, ja vain vetää kynnet jaloilleen. Muuten, tiedätkö kuinka monta kynnet edessä tassut kissa? Ei, ei viisi, mutta neljä. Mutta takana jalka viisi.

Alkaa aina vetää mitä mieltä se on helpompi tehdä. Luultavasti piirtää korvat melko helppoa, vain kaksi piirretään ja korvat. Mitä muuta on helppo vetää kissa? Tietenkin kissa viikset, täällä ja vetää niitä. Vaikein kiinnittää silmään, älä tule sekoittaa koon, varmista, että ne olivat samalla linjalla ja sama. Lisäksi sinun täytyy tehdä "häikäisyä" silmissä, joka oli kuin kissa, mutta tämä on viimeinen vaihe, kun maali kissa.

6. Miten tehdä kissa lyijykynällä

Nyt kun olet täysin valmis piirtää kissa, lisätä joidenkin varjoja alla. Varjot antavat kuvan määrä ja tyyppi kissa tulee realistisempi ja houkutteleva. Kissa ei ole kuva näytti yksinäinen, voit vetää lähellä on useita kohteita, kuten "laittaa" se ikkunalaudalla.

7. Kuva kissa saattaa piirtolevyt

Tämä kuva tein graafinen tabletti kuitenkin kissa kääntyi väriltään epämääräinen, mutta se on kissa ja asuu talossani. Voit tehdä väritys kissa väri mitä pidät eniten tai yksinkertaisesti hämärtää kuvaa vain yksinkertaisia ​​pehmeä kynä.

Miten tehdä kissa vaiheittain

Jos sinulla on kissa kotona, tiedät, että näyttää erilaiselta kissa kissa. Se on vähemmän kuin kissa kuono hänen pieni, eikä niin ylimielinen ilme. Noin Kuten tässä kuvassa, otettu graafinen tabletti.

Opi tekemään Tiger

Tiikerit kuuluvat perheeseen kissa, tai pikemminkin kissa, ja ennen häntä, yrittää piirtää piirtää kissa. Kissa on sama elin tyyppi, ja jopa kävely on hyvin samanlainen kuin tiikeri armon. Ja joskus whiskered kissa kuono, aivan kuten tiikeri, saman saalistushinnoittelu ja halveksiva silmäyksellä.

Piirtää Leo vaiheissa

Leo - on yksi suurimmista saalistajat kissan perhe. Ei ole helppoa tehdä, jos vain koska meillä harvoin nähdä leijona ja kissa, vaikka kuin leijona, mutta silti ei leijona. Lionkuva ensimmäisen piirustuksen opetus ja ei voi toimia, vilkaise sitten alussa kiinnittää kissan ja hänen ensimmäinen. Sitten sinun on helpompi suorittaa piirustus leijonan.

Miten tehdä Kani

Tällä oppitunnilla opimme tekemään kani. Jollain tavalla, hän myös näyttää kuin kissa, vaikka tietysti paljon eroja. Mutta jos olet onnistunut vähitellen kunnolla piirtää kissa, piirrä kani, sinun on jo helpompaa.

Miten tehdä Kitten

Kitten vaikeampi tehdä kuin aikuisen kissan pentuna ei voida pakottaa istumaan liikkumatta edes hetken. Siksi piirtää kuvan pennut "luonnon" ovat harvinaisia. Ainoa tapa tehdä kissan ja kissa liian vain nukkumassa.

uuden oppitunnin

 • Piirustukset lapsille

  kuuluisia ihmisiä

 • piirustus tekniikka

 • piirustus eläimet

 • piirtäminen kukkia

 • mielenkiintoisia seikkoja

 • väritys

 • lyijykynäpiirroksia

 • luvut maali

 • piirtää pennut

  Joku, joka haluaa maalata kukkia, joitakin taloja, kun taas toiset omistamaan luovaa impulsseja muotokuvia perheenjäsenten tai ystävien kanssa. Entä söpö pörröinen kissanpentu? Voitteko kuvitella, miten onnelliseksi tulee äitisi tai sisar, kun lomalla 8. maaliskuuta Annoitko heille postikortti kuvan melko kisu. Mutta sinun on ensin oppia piirtämään. Kuten aina, palveluksessanne järjestelmään.

  En tiedä teistä, mutta minusta tämä kissa muistuttaa tilannetta sarjakuva, kun vanhan mummon kissa kaatunut kupillinen smetanaa, joka sitten syödään kunnolla. Ja nyt niin viaton silmät katsot hänen rakastajattarensa.

  Miten piirtää kissa pennuilla

  Ja tämä on aikuinen kissa, jossa on pienet pennut. Katsot niitä - ja se saa lämpimämpi sielusi. Ja kuvitella, kuinka mukavaa on tehdä tällainen ystävällinen kissan perhe.

  Kultaseni, hyvä pussy. Katson sitä - ja muistan uskomuksen, että kissa tuntuu, kun sen omistaja on sairas tai surullinen. Sitten kissa tulee varmasti hänen luoksensa, makaa sen vieressä tai paikan päällä, joka sattuu ja hiljaa pudota.

  Miten tehdä leikkisä kissanpentu

  Leikkisä kissanpentu. On mukavaa pelata hänen kanssaan. Hän, kuten pöyheä lankoja, pyörii puolelta toiselle. Tällainen kissanpentu lahjana on takuu tyydytyksestä ja kiitoksesta.

  Kaksi seuraavaa järjestelmää ovat varsin monimutkaiset, koska niille tehdyt sinetit näyttävät hyvin uskottavalta. Mutta kova työsi, vähän vaivaa ja kärsivällisyyttä - ja tuloksesi on mitä tarvitset.

  Piirustusjärjestelmä surullinen kote

  Kaikki tietävät, että kissat ovat kauniita olentoja. Esitetyssä järjestelmässä se on selvästi nähtävissä. Eikö tämä ovela kissa todella älykäs, eikö hän mene isäntäänsä saadakseen toisen osan maidosta?

  Miten tehdä tuhma kissa

  Tämä kissa on erittäin kiire. Ehkä joku kutsuu häntä, tai hän tapasi jonkun. Yritä piirtää. Voit lisätä jotain omia. Luovuudella ei ole rajoja.

  Oletko koskaan huomannut, kuinka kissat näyttävät tarkkaavalta tai aggressiiviselta? Tietenkin nämä ovat melko rauhaa rakastavia olentoja, mutta joskus he näyttävät luonteensa. Tämä näkyy seuraavasta järjestelmästä.

  Piirrä kissa geometrisia muotoja

  Joskus haluan piirtää kissanpentun kahteen minuuttiin: silloin ei ole uskottavuutta, vaan tärkeä, mutta alkuperäinen taiteellinen tekniikka. Katso tämä geometrinen komea mies!

  Miten tehdä hauska murch

  Ja tässä on erittäin nopea tapa piirtää hauska kissa! Yksi kaksikymmentä - ja iloinen murchik herättää sinulle koko päivän tunnelman!

  Haluatko jotain mielenkiintoisempaa ja vaikeampaa? Sitten katso, miten tehdä kissan maaleja!

  Jätä kommentti, kirjaudu sisään

  © 2010-2018, "The Pustunchik". Kansalliset tiedot ja viihde

  lasten portaali. Kaikki lapsen kehittämiseen, koulutukseen ja virkistykseen.

  Portaalin "Pustunchik" materiaalien käyttö on sallittua vain

  toimitsijamiehen suostumuksella ja aktiivisella linkillä

  1