Yak fakityti z paperia

Käsityöt paperista omilla käsillä

Nykyään paperi on halvin ja helpoin materiaali. Mitä voit tehdä paperilla itse? Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on luonnollisesti postikortti.

Postikortti itse

Luova ja rakastava

Postikortti oli kauan sitten kumppani lahjasta juhlaan ja joissakin tapauksissa upea itsenäinen lahja. Elävä esimerkki - ystävänpäivä. Paksua paperia tai kartonkia, eri värejä, saksia, liimaa - tämä on vähimmäismäärä työvälineitä, joita tarvitaan. Yksinkertaisin vaihtoehto on taittaa arkki puoliksi ja koristella appliquilla. Kurssilla voi mennä kaikki koriste-aineet: kangaspalat, pitsi, nauhat, napit ja niin edelleen. Mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Jos sinulla on lapsi - liitä se tähän oppitunnille, hän on iloinen. Vähän kärsivällisyyttä, ja voit saada hyvän kirjoittajan työn.

Kahdesta paperikerroksesta voit tehdä volumetrisen kortin. Tätä varten sisäkerrokselle levitetään kuvio ja leikataan ääriviivalla tiettyä tapaa. Käyttämällä pelin kaksi väriä voit saada täältä ihania postikortteja.

Esimerkkejä irtokortista

1

Sinun tekemät postikortit jättävät sinusta kirkkaimmat muistot

Postikorttien koristeluun käytettäviä tekniikoita käytetään laajalti toisenlaisessa käsityötekniikassa paperilla - scrapbookingissa.

scrapbooking - tämä on perhe- tai henkilökohtaisten valokuva-albumien tuotanto jokaiselle tapahtumalle: häät, syntymäpäivä, matka, kaikki tapahtumat, joista kerrotaan valokuvakollan käytöstä. Leikekirjoitus on pitkään mennyt valokuva-albumien ulkopuolelle, ja nykyään tämä tekniikka on koristeltu monilla asioilla: laatikot, paketit, kuvat, kalentereita.

Lasten albumi valokuvilla

Huolimatta siitä, että tähän mielenkiintoiseen ammattiin tarvittavat materiaalit ovat ostettavissa erikoistuneissa myymälöissä, verkostossa on monia reseptejä, kuten erikoispapereita tai koristeita scrapbookingille. Erityisesti paperi on valmistettu sanomalehdistä, käärepapereista, alkoholijuomista tai jopa munista, lisäämällä ruohoa, lankoja, paljetteja tai konfettiä.

Sekä postikortteja, jotka koristelevat scrapbookingilla, käytetään puolihelmiä, nauhoja, punoksia ja pitsiä. Lisäksi käytetään teknologialla valmistettuja paperikoristeita Pergamano ja quilling

Pergamano - pergamenttipaperin kohokuviointi. Työkalu on onnistuneesti korvattu tavallisella tapilla pyöreällä kärjellä tai virkkuukoukulla. Manikyyri-sieraimet ja sama tappi ovat hyödyllisiä reikien tekemisessä. Ja vanha tietokoneen matto suorittaa substraatin toiminnan. Kärsivällisyys ja mielikuvitus auttavat sinua luomaan taideteoksia.

Pergamano keksittiin Euroopassa nunnilla keskiajalla. Näin he tekivät pyhän kirjoituksen sivut.

Uskotaan, että he olivat myös ensimmäinen käyttää toista tekniikkaa - quilling: tämä on tekniikka tehdä hakemuksia kierretty ohut paperiliuskat. Nunnat haavasivat ohutta paperiraitaa, joilla oli kultaiset reunat linnun höyhenissä ja käyttäneet kierteitä, joita koristeltiin kirjoilla, medalloneilla, kehystyskuvakkeilla. Nykyään tytärpäälliköt käyttävät sitä laajasti sisustuksen sisustuksessa ja sisustuksessa.

Pergamano "vastasyntyneellä!"

Yksilöimättömät elementit tytöt voivat hallita jopa lapsi peruskoulun ikä. Tämä oppitunti auttaa kehittämään lapsesi luovuutta ja mielikuvitusta.

Erilaiset paperin sovellukset

Bee sisätilaan

Origami muodossa applique

origami jota kutsutaan koko lehtien taidoksi, koska klassinen tekniikka ei ole ainoastaan ​​leikannut levyä vaan jopa repäisi sen. Iloiset lapset tekevät paperista taitettavia lukuja, tämä oppitunti auttaa tekemään lapsesi huolellisuutta, sitkeyttä ja luovuutta. Origamiin avulla voit olla hauskaa, mutta myös luoda hämmästyttävä esine sisustuksen sisustukseen, esimerkiksi lastenhuoneeseen.

Tyyli yksityiskohtaisesti

Perhoset valkoisesta paperista

Suuri värillinen perhosia tuuletin

Voit koristella paperituotteilla kattokruunu kattoon

Koristeita paperista jokaiseen juhlaan

Voit tehdä fanikoristeita lahjasta tai värillisestä paperista

Kukat aallotetun paperin sisäpuolelle

Kehitämme, leikataan ja kierretään ulos.

Kukka lahjana aaltopaperia

Sanomalehtien käsityöt

Omalla kädellä olevasta paperista voit tehdä ihania rihkamaa, mutta myös hyödyllistä jokapäiväisessä elämässä. Jokaisella talossa on vanhat sanomalehdet ja aikakauslehdet. Siirrämme kasvava pino paikasta toiseen, kaappeihin, parvekkeelle, autotalliin, kunnes lopulta uskallamme ottaa kaikki nämä tavarat roskakoriin. Ja tällä välin vanhoista sanomalehdistä ja aikakauslehdistä on mahdollista luoda täällä sellaisia ​​ihmeitä.

Sanomalehtiputkien tuotteita, jotka on kierretty erityisellä tavalla ja jotka on maalattu akryylimaalilla, ei voida erottaa viiniköynnöksestä valmistetuista korituista.

Lehtilaatat

Korista sanomalehdestä

Mökit eläimille

Talo lapsille

Lasten huonekalut leikkiin

Moottoripyörä valmistettu pahvista

Yritä tehdä jotain lapsen kanssa, ja tämän tapahtuman lämpimät muistot pysyvät aina hänen sielussaan.

Yak fakityti z paperia

Copyright © 2012-2016 Lasten käsityöt, päällikkö ilo!

Sivuston kopiointi on kiellettyä, jopa hyperlinkin avulla!

Kuinka tehdä origami paperista - parhaat valokuvan ideat

Nykytaiteella on nykyään suuri kysyntä. Monet ihmettelevät, miten origami saadaan paperista, missä tarkastellaan ohjeita ja valokuvan esimerkkejä ja yleensä mikä on origami? Loppujen lopuksi tiedämme lähes mitään tästä.

Origami on taidetta, joka on peräisin muinaisesta Japanista, joka koostuu erilaisten paperikohtien tuotannosta. Jopa saksia ei ehkä tarvita luomaan mestariteoksia. Vain paperia (yksi väri tai väri) ja liimaa tarvitaan.

Usein paperi käytetään juuri neliön muotoisena, koska se on oikea (japanilaisten mukaan). Tietenkin jokainen voi ajatella, että ammatti on hyvin vaikea eikä kukaan voi selviytyä, mutta tämä on täysin väärä. Jos on halu luoda, valmistele tarvittavat materiaalit ja kaikki mitä sinulla on - se toimii niin kuin pitäisi!

Aloita tavallisimpien esineiden valmistuksella, sen jälkeen siirrytään vähitellen muille, elementtien valmistuksessa monimutkaisemmaksi.

Ennen kuin aloitat luomisen, katsokaa tietoja, lue artikkeli, katsele valokuvaa ja videota, jossa kerrotaan, miten origami tuotetaan. Ja sävellysten muunnelmat voivat olla niin erilaisia, että jotkut ihmiset eivät edes ole ajatelleet tätä. Internetissä on paljon erilaisia ​​tietoja, esimerkiksi vastauksia tällaisiin kyselyihin: miten origami-joutsen, origami-sammakkeen tekeminen, origami-tulipaan tekeminen tai origami-nousun tekeminen.

Sen lisäksi, mitä kysymyksiä siitä, miten tehdä origami, sinun täytyy miettiä, mitä tehdä? Itse asiassa on paljon ideoita. Tässä asiassa voit näyttää mielikuvitustasi, kukaan ei rajoita sinua.

Mestariluokka - miten origami saadaan paperista omilla käsillänne?

 1. Ota joitakin värillisiä papereita
 2. Anna niille neliömäinen muoto (noin 10 cm: n puoli)
 3. Taita näin syntynyt neliö tarkalleen vinottain
 4. Laita tuloksena oleva kolmio alaspäin taivutusviivalla
 5. Sivujen kulmat on taitettava ylöspäin ja kohdistettava yläkulmaan
 6. Jokainen puoli treugov-taitto puoleen
 7. Avaa "taskut", suorista ne. Sinulla on rommi.
 8. Jokainen kuva taipuu puoleen. Siinä on taittoviiva, kääri kulmat sisään.
 9. Jokainen kaveri - lisäämällä edellisestä taitosta jäljellä oleviin viivoihin.
 10. Taita kuva karan muotoon ja liitä sivut.

Joten lisää 5 terälehteä, sitten kerää kukka.

Varmista, että kun olet lukenut origami kukan luomisen, se ei ole ollenkaan vaikeaa! Kuitenkin, kuten muut origami-versiot paperista.

Miten origami muotoilla munan pääsiäisenä

Etukäteen sinun on tuotettava noin 1000 moduulia. Ne tarvitsevat tehdä muna jalustalla. Keräämällä toiselta puolelta toiselle varmistaaksesi palapelit. Tämän ohjeen noudattaminen ei ole välttämätöntä, koska saatat haluta tehdä eri mallin pääsiäismunia. Ja on helppo tehdä, käytä vain monivärisiä moduuleja ja kiinnitä ne eri muunnelmissa.

Aloita munan kokoonpano - sen yläosasta. Tee ympyrä, joka koostuu 8 yksivärisestä moduulista. Lisää ensimmäiseen riviin yksi moduuli moduulien väliin. Näin saadaan kaksi ensimmäistä riviä, joista jokaisessa on 8 moduulia. Kolmannessa kerrotaan vielä 2 kolmikulmaista muotoa, myös jokaisessa toisessa rivissä. Käytä niitä kuin ne ovat 1 tasku. Oikein, rivillä saa 16 kpl. esimuottien, jonka jälkeen voit jatkaa vaihtoehtoisia monivärisiä moduuleja. Samaan aikaan voit tehdä kuvion tai jopa merkinnän.

Munan tilavuuden lisäämiseksi on tarpeen lisätä moduulien lukumäärää jokaisessa seuraavassa rivissä. Menossa keskelle, laske. Pitäisi olla 32 kappaletta. Alhaalla muna kerätään samalla tavoin kuin edellä, kun taas moduulien määrä vähenee.

Kun muna kerätään, voit jatkaa jalustan muotoilua. Tee ympyrä 18 kpl. Työnnä työkappaleet ensimmäiseen riviin tyhjissä tiloissa ennen toista samaa ympyrää (18 kpl). Seuraavaksi voit tehdä mallin ulkoasun, vuorottelemalla värimoduuleja.

Jalustan keskiosassa olevien aihiotojen on oltava kahdella rivillä, joista jokaisella on 12 moduuliväriä. Kun siirryttiin kolmanteen riviin, siirrä työkappaleet väriä pitkin samalla puolella ja purista niiden yläosat yhtä kuin kääntämällä ne. Sitten valmistetut osat tulisi asettaa "ylös". Siten saat "sarakkeen" jalustalle.

Olet kiinnostunut:

Jalustan keskiosassa on 7 modulaarista riviä. Kerää yläosa samalla tavalla kuin yläosa. Sen jälkeen kaikki osat liimataan yhteen. Se on valmis origami paperia!

Tähän mennessä väärennetty origami on yhä suosittu. Sen jälkeen, kun käytettiin tätä tekniikkaa, sen voi tehdä omat kätensä tavallisella paperilla improvisoiduissa laitteissa, hyvin epätavallisissa ja alkuperäisissä sisustuselementeissä, juhlatavaroissa ja mielenkiintoisissa lasten leluissa. Ja on aivan mahdollista, että lapsesi mielellään tämän koko luovan prosessin paperilla työskentelystä. Ja tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa sinun ei vain vietellä aikaa hänen kanssaan, vaan myös huolehtimaan siitä mielenkiintoisesti ja kannattavasti. Lisäksi origami poistaa täydellisesti stressin.

Ympäri maailmaa ovat jo alkaneet tehdä erityistä koulutusta taiteen origami.

50 kuvia ideoita luoda origamipaperia

Tarjoamme myös katsella useita videoita luoda origamipaperia:

Video 1 - hyppy sammakko paperia

Video 2 - Origami nosturi tehty paperista

Video 3 - Origami Book

Video 4 - Miten origamipaperia kirjekuori

Video 5 - Kuinka tehdä kukka pois paperi origami tulppaani

Video 6 - Miten saada paperi origami Dragon

Video 7 - Miten origamipaperia lasit käsillään

Video 8 - Miten tulppaani paperi

Photo järjestelmiä luoda origamipaperia

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

1