WC wc

WC wc

Monimutkaisia ​​ratkaisuja kylpyhuoneisiin

  • Lisätietoja

  • Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä tämän lomakkeen avulla.

Lähitulevaisuudessa saat vastauksen tähän viestiin.

Rakennettu seinäsäiliöön, jossa on ripustettu wc moderni ja tyylikäs wc. Tarkista se menemällä Galleriaamme.

Koska suuret ja

pieni huuhtelu tapahtuu veden säästämiseksi.

Suspendoidun WC-kulho on helpompi pitää puhtaana: älä pese säiliötä - se on seinään rakennettu, ja koska wc on roikkuu, sinun tarvitsee vain pestä lattian alla. Vaikeasti tavoitettavien paikkojen puute tekee tällaisesta kylpyhuoneesta hygieenisemman.

1

Huuhtelusäiliön integrointi saniteettiauton sisään säästää tilaa 4-6 cm: n etäisyydellä wc-altaan reunasta wc-oviin.

Sulautetut Geberit-järjestelmät takaavat staattisen kuorman 400 kg.

Geberit-säiliöissä ei ole saumoja. Jätevesimekanismeilla on hätäpoistuminen, jossa on sifonivaikutus, mikä takaa veden tyhjennyksen jopa suurimmalla veden käyttöpaineella. Takuu 10 vuotta.

Plattenbau-sarjan hinta on verrattavissa korkealaatuisen eurooppalaisen WC-kulhoon, joka on kompakti. Delta Plattenbaun valitseminen - saat kaiken yhdestä laatikosta, ja Sigma Plattenbau - voit myös ostaa avain, joka sopii parhaiten kylpyhuoneen sisätiloihin.

Kiinnityselementti Plattenbau, jossa on ripustettu wc-istuin, on samassa tilassa kuin lattian WC ulkoisella säiliöllä. Mutta kiinnityselementin integroimiseksi saniteettiakseliin voit säästää jopa 4-6 cm.

Huolto suoritetaan tankin ikkunan läpi huuhtelupainikkeen takana. Kaikki sisäiset mekanismit voidaan asentaa ja purkaa vahingoittamatta seiniä.

Moskovan WC-mökit ja moduulit yritykseltä "ECO-EXPRESS"

Tarjoamme ostaa wc-hyttejä ja moduuleja. Yhtiö "ECO-EXPRESS" valmistaa moduuleja, wc- ja suihkukaappeja eri kokoonpanoissa. "ECO-EXPRESS" -mallit erotetaan nykyaikaisesta muotoilusta, lujuudesta ja luotettavuudesta sekä täyttävät laatuvaatimukset.

Valmistajan wc-hytit ja moduulit

Mobiilit WC-altaat ovat pitkään olleet olennainen osa elämäämme. Näitä malleja löytyy nyt lähes kaikkialla: kaupungin keskustassa tai suosittuja juhlia, museoita ja muita arkkitehtonisia muistomerkkejä, festivaaleja ja juhlia. Jos käytät paljon aikaa ja energiaa etsimällä tällaisia ​​tuotteita Internetissä, mutta et löytänyt mitään, niin sinulla on tarpeeksi harjoittaa mielettömää toimintaa. Meillä on tämä tuote. Lisäksi yritys "ECO-EXPRESS" tarjoaa moderneja ja laadukkaita moduuleja Moskovassa ja Moskovan alueella. Miksi kannattaa ostaa näitä tuotteita meiltä? On monia syitä:

  • monenlaisia ​​malleja;
  • valmistajan tuotteet;
  • Eurooppalainen palvelutaso;
  • alhaiset tuotantokustannukset.

Tämä ei ole kaikki. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia WC-moduuleja, joiden tuotantoa on oikaistu itse. Tämä tarkoittaa sitä, että tavarat ovat halvempia kuin kaupoissa, markkinoilla ja muissa myyntipisteissä. Emme ole välittäjiä eikä käytettyjä jälleenmyyjiä, mutta tarjoamme tuotteillemme vähimmäisvaatimukset. Valvoimme myös maineemme, joka on ollut moninaisissa vuosikymmeninä mahtavassa kunnossa "ECO-EXPRESS" -yrityksessä.

Modulaarinen WC-rakenne

Valmistettu wc-mökki muovista, turvallinen terveydelle, vastustuskyky äkillisiin lämpötilan muutoksiin. Moduulit painavat vähän, ne voidaan kerätä ja purkaa yksi henkilö. Mallit ovat erilaiset. Ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu siten, että epämiellyttävät hajut tyhjennetään nopeasti ja tehokkaasti ja happea toimitetaan telineeseen.

WC-hyttien myynti mahdollistaa asiakkaan pyynnöstä lisäosien asentamisen. Tuotteet ovat kaikkien ympäristö- ja muiden standardien mukaisia. Perusrakenteen paino on alle 100 kilogrammaa. Halutessasi voit ostaa kapseleita jäteastialla, malleja ilman sitä.

Huolehdimme jokaisesta

WC-moduuleissa ja mökeissä hinta on erilainen. Kaikki riippuu siitä, millaista mallia haluat ostaa. Tärkeimmät vaihtoehdot tarjoavat meiltä:

Myynnissä on myös lattioita mökeille, rakennustyömaille ja jopa vammaisille. Seuraamme jatkuvasti markkinoiden kehityssuuntia, jolloin voimme tuottaa kysyttyjä ja suosittuja tuotteita. Ennen kuin ostat WC-moduulin, sinun on ymmärrettävä selvästi millaista tuotetta tarvitset.

Perusmalleja voidaan täydentää myös erilaisilla yksityiskohdilla:

  • peili, pesuallas;
  • WC-paperi;
  • keräysastiaan.

Asiakkaan pyynnöstä yritys "ECO-EXPRESS" lisää kaiken mitä tarvitset mobiilihuoneisiin. Lisäksi on olemassa jopa suihkukaapit samalla pohjalla kuin lattioilla.

Yrityksen ostamisen edut

Ennen kuin ostat wc, päätä selvästi, mitä tarvitset. On eristetty vaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin maalaistaloihin, joissa ei ole jätevettä. Kyllä, ja yksinkertainen wc-hytti dachas on kysyntää. Sinun ei tarvitse rakentaa puista vessoja, viettää aikaa, rahaa ja energiaa. On helpompi ostaa valmis moduuli.

Jokainen wc, jonka hinta riippuu monista tekijöistä, on taattu. Valitse sopivin tuote luettelosta. Teemme nopeasti tarvittavat ja toimitamme mallin asiakkaan määrittelemään osoitteeseen. Jos haluat tehdä tilauksen, soita numeroon 8 (800) 707-54-13 tai jätä pyyntö palautelomakkeella, niin soitamme sinut takaisin.

Matkustamon wc-mökit

Meidän wc-yritys tarjoaa ostaa moskovalaisia ​​wc-hyttejä organisaatioille ja yksityishenkilöille valmistajan hintaan. Yksilöllinen lähestymistapa, laaja tuotevalikoima ja työntekijöidemme ammattitaito mahdollistavat asiakkaidemme tyydyttämisen asiakkaillemme.

Organisaatiomme tekee palveluita vuokrien ja huoltopalvelujen tarjoamiseksi Moskovan ja alueen alueella. Olemme toistuvasti osallistuneet useisiin kaupungin ja yritysten tapahtumiin ja kertyneet paljon kokemusta ja positiivista palautetta tänä aikana.

Hakemalla meille, saat laadukkaan, pätevä apu lyhyessä ajassa.

Se saa suurimman tunnustuksen kuluttajamarkkinoilla, on varustettu täydellä toiminnallisuudella ja erinomaisella suunnittelulla. Jätteet poistetaan yhteensopivien jätevesilaitteiden avulla. Portable latrines ei tarvitse viemäriin tai sähköverkkoon. Kadun wc-hytteissä on erinomainen muotoilu, näyttävät hyvältä missä tahansa ympäristössä. Sivupaneeli näyttää tunnetun symbolisen piirroksen.

Matkapuhelimen wc-kabinetti on osoittautunut täydellisesti maan mökkien ja mökeiden suurille yksityisalueille. Lisätty lämmitykseen, valaisuun, huuhteluun, houkuttelee ostajat helposti asennuksen ja kuljetuksen avulla. Koko sarjan paino ei ylitä 80 kg. Kokoonpanotilavuus on hieman yli 2 kuutiometriä.

Matkustamon WC-mökit ovat erinomaisia ​​asennettavaksi mökeissä ja mökeissä. Ne on valmistettu erityisellä tavalla kestävästä tulenkestävästä muovista, ne näyttävät erittäin esteettisiltä ja eivät vie paljon tilaa. 250-litran varastosäiliön kattava bio-WC on suunniteltu 500 käyntiin. Premium-saniteettilaitteen sisäinen laite tarjoaa korkeamman mukavuuden.

Yksi parhaista malleista ulkotiloihin, jotka usein löytyvät Moskovan kaduilla. Sen mitat ja toiminnallisuus täyttävät kaikki eurooppalaisen standardin vaatimukset. Huone on valmistettu "sandwich9raquo" -tyyppisistä paneeleista, joilla on hyvät lämmöneristysominaisuudet. Suotuisaa lämpötilajärjestelyä ylläpidetään ylimääräisellä tuulettimella kuumalla säällä ja sähkövektorilla kylmäkaudella. Normaali valaistus tarjoaa tyylikkäät valaisimet sekä ikkuna rakenteen yläosassa.

Vakiona olevat wc-ohjaamot tarjoavat vierailijoille miellyttävämmät olosuhteet verrattuna turva-luokan malleihin, sillä on kaksinkertainen etupaneeli, jolle on ominaista suurempi lujuus ja tukeva luukku koko oven korkeudelle. Valmistaja onnistui parantamaan merkittävästi tuotteen suorituskykyominaisuuksia hieman hinnankorotuksilla, mikä vaikutti positiivisesti markkinakysynnän kysyntään.

Erittäin suosittu kesämökillä, erittäin helppo asentaa suoraan altaaseen.

Samanaikaisesti itsenäistä käyttöä kuivakotejärjestelmässä ei suljeta pois. Ja jos on olemassa keskitetty viemäröinti ja vesihuolto, toiminta ei käytännössä poiketa kaupungin kylpyhuoneesta. Varastosäiliö, jonka tilavuus on yli 250 litraa, mahdollistaa pitkän käytön ilman puhdistusta tai tyhjennystä.

1