Wc wc maa

Kuvaus ja valmistus WC-istuimet esikaupunki wc

Kuten tiedetään, rakentaminen talon alkaa perusta. Kuitenkin rakentamisen aikana melko vaikea tehdä ilman peruspalvelut. Siksi rakentajat eivät myöskään unohtaa rakentaminen erillinen wc, joka on asennettu wc pesuallas.

Kun asuntojen rakentamiseen on valmistumassa, jotkut omistajat hämmentävä kysymys - "Onko se edes tarvitse wc talossa?". Pienellä ajatus, omistaja päättää varustaa wc kadulla, työmaalla. Kuitenkin samaan aikaan on toinen kysymys - "Mitkä ovat erilaisia ​​wc kesän WC- ja kuinka asentaa ne?". No, katsotaanpa käsitellä.

Ennen siirtymistä tutkimuksesta suoraan esikaupunki wc, kiinnittää huomiota etuja ja haittoja wc alueella. Useimmat wc meidän aikanamme (kuten 10-20 vuotta sitten), sijaitsee talossa. Ja syystäkin - jokainen haluaa kylpyhuoneessa oli lämmin ja kodikas.

Mutta jos tarkastellaan tilannetta toisaalta on mahdollista tunnistaa useita etuja erilliset WC. Esimerkiksi:

 • Lämpiminä vuodenaikoina, kun ihmiset viettävät paljon aikaa kadulla, ei tarvitse jatkuvasti mennä taloon.
 • Voit tehdä "kotiin" tärkein wc, ja erillinen - valinnainen.
 • Mikäli kulhon 2 on asetettu (kotona ja alue), kuormitus kukin niistä on merkittävästi vähentynyt.
 • Hyödylliset vaikutukset maaperään ja satoa.
 • Mahdollisuus loma sisustus wc.

Kuitenkin perusongelma ilmenee erillinen kylpyhuone kylminä vuodenaikoina. Lisäksi saada hänelle, sinun täytyy matkata kauempaa, mikä ei aina ole kätevä ja käytännöllinen. Lopuksi vielä yksi haittapuoli on lisäkustannuksia sen rakentamiseen ja kehittämiseen.

Pääsääntöisesti järjestely erilliset WC on kiinnitetty paljon vähemmän huomiota kuin "koti". Siitä huolimatta, wc kesällä wc must täytettävä tietyt vaatimukset:

 • Alhaiset kustannukset. On typerää ostaa kalliita ja arvostettuja malli. Pääsääntöisesti toimivat esikaupunkialueilla wc ei voi kutsua lempeä ja huolellinen, joten budjettimalli osto on täysin perusteltua.
 • Rakenteen yksinkertaisuuden. Monimutkainen mekanismi wc viemäri laitteisiin tuo päänsärky. Siksi sinkhole - on paras ratkaisu.
 • Asennuksen helppous. Tarvittaessa tuote tulee helposti irrottaa ja asentaa takaisin mitään ongelmia puhdistuksen aikana öljypohjan. Tehokkaimpia, on suositeltavaa olla asentamatta ylimääräisiä kiinnikkeet.
 • Koska säiliö. Putkien asennus, punoitus organisaatio, asentamalla nousuputki vedenjakeluun - kaikki nämä ylimääräiset kustannukset. Jos kuitenkin viettää ja organisoida huuhtelu, sinun täytyy valmistautua jatkuva puhdistus tyhjennysaukon.

Niinpä mökki wc yleensä edustettuina erillinen mökki wc ja likakaivo. Kuitenkin jotkut omistajat kesämökkejä silti mieluummin järjestää huoneen WC ja täydellinen huuhtelu järjestelmän. Viime aikoina tullut suosittu käyttö kompostikäymälöihin.

Vaikka se ei ole liikaa suosiota markkinoilla esikaupunkialueilla wc on useita malleja, joista jokainen on hyvä omalla tavallaan. Tietenkin voit käyttää standardia suunniteltu malli talon tai asunnon, mutta se on välttämätöntä toiminnan lattia teräsbetonista vahvistamiseksi. Lisäksi suhteellisen korkea hinta wc ei anna tuotetta huipulla suosio. Tämän vuoksi tässä artikkelissa katsotaan malleja, jotka parhaiten soveltuvat esikaupunki wc.

Puinen wc-istuin ja laskuri

Yksi yleisimmistä wc malleja. 2 vaihtoehtoa tähän: tehdä tyyppi vaiheiden (vie vapaa etäisyys seinältä toiselle) tai kuutio tyyppiä. Kuitenkin ihmiset tuntemaan olonsa mukavammaksi, jos toteuttaa ensimmäisen vaihtoehdon. Näin "laskuri" vieressä wc voidaan laittaa hygieniatuotteita.

Ylimpänä kuution (tai vastapäivään) on reikä, johon liitteenä vakioistuin wc. Mutta jotkut ihmiset saavat tavanomaisin paloja paksu.

Malli, joka on useita etuja:

 • Tyylikäs muotoilu.
 • Eri värejä.
 • Hyvä kestävyys.
 • Helppokäyttöisyys.
 • Kohtuullisin kustannuksin.
 • Hygienia.

Markkinat Tällaisten tuotteiden voit poimia jotain vaikeuksitta. Huomaa kuitenkin, että kaikki mallit pystyvät kestävät liian paljon painoa. Siksi on tarpeen selventää tiedot myyjältä tarvittaessa.

Pääsääntöisesti nämä tuotteet on kiinnitetty ruuveilla paksu. Jos betonilattia, on välttämätöntä hankkia vaarna kiinnityslaitetta.

Tämä muutos esikaupunkien wc samanlainen biokäymälä. Tosiasia on, se ei vaadi likakaivo jauheet-kaapissa. Kaikki jätteet kerätään tietyllä kapasiteettia, ja sitten otetaan pois.

On selvää, että osto erityinen bio-wc kapasiteetti ei ole välttämätöntä. Voit tehdä varsin tavanomainen ämpäri. Tärkeintä - jokaisen WC-käynnin täyttö tuhlata jauhe. Näitä tarkoituksia varten, se on täydellinen tuhka, turve, puru, kuivalla maalla, ja niin edelleen. Jos näin ei uhkaa epämiellyttävä haju huoneessa.

Koska erityistä suunnittelua, korjata wc ei tarvita. Itse asiassa, se on normaalia mobiili wc. Kuitenkin mukavuussyistä istuimen alle mahtuu puinen päällysrakenteen, helpottaa purkaa säiliöön sisältöä.

Se on sinkittyä terästä. Suosio tämä malli on par puisella vastine. Sanotaan, että huolimatta ilmeisestä korkeat kustannukset, tuotantokustannuksiin tällainen muutos on hyvin pieni wc.

valmistus periaate on sangen yksinkertainen (tästä lisää alla): sinkitty rullattu ja asennettu pystysuoraan wc. Tietenkin istuu pala terästä ei ole kovin kätevää, joten tehty kotitekoinen tai ostettu istuimeltaan muovia vastine. Jäte tyhjennetään altaaseen.

Kuten edellä mainittiin, suosituimpia keskuudessa kuljettajien käyttää puusta ja raudasta wc. Tärkein peruste tällaisille tuotteille helpottaa valmistukseen, ylläpitoon ja toimintaan. Siksi nämä mallit ovat kannattaa harkita tarkemmin.

Tuotanto puinen laskuri

Kaikki ohjeet voidaan tiivistää muutamia kohtia:

 1. Puolet lattiaa makasi esikaupunki wc levyt.
 2. Keskellä huonetta (rajalla kuoppa laudoista) asentaa puupalkki.
 3. Levyt sulkemaan väli lattian ja seinien baarissa.
 4. Ylimpänä soikean reiän halkovien alla wc-istuimen.

Käy selväksi, että valmistuksessa tällaisen laitteen ei vaadi erityisiä taitoja. Tärkeintä ennen ryhtyä rakentamista wc, huolehtia ilmanvaihdosta. Tehokkain ratkaisu - asennus tuuletusputki, jonka toinen pää on altaaseen, ja toinen kolmen metrin korkeudella maasta.

valmistus periaate Se ei ole kovin monimutkainen:

 1. Ostaa sinkitty teräslevy kooltaan noin 400x400 mm.
 2. Vähentää arkki sylinteriin ja sen tiivisteen (jakso on oltava laajempi kuin aukko wc).
 3. Yläosan rakenteen tehdä muodossa "daisy" (viillon ja taittaa).
 4. Vanerin istuin ja kiinnitä se "terälehtiä" teräs.
 5. Set hätävara wc mökissä wc.

Jos tuote ei ole kovin vakaa, on mahdollista korjata sen avulla kahden metalliosat.

WC: kesän wc vaihtelevat suuresti. Yleensä myydään kaupoissa muovia tai keraamisia malli, mutta kukaan pysähtyy yrittää tehdä wc itsenäisesti. Tällainen lähestymistapa voisi säästää huomattavan määrän rahaa.

Making wc käsillään ei vaadi mitään erityistaitoja. Mutta samaan aikaan ei ole tarpeen tehdä se kiire. On epätodennäköistä, että joku vieraat ilahtuvat epävakaa rakenne ja pelätä turvallisuutensa.

Mökki kylpyhuone wc. katu wc laite

Monet yksityiset mestarit, ja varsinkin rakentajat tietävät säännöt, jotka ohjaavat pystyttäminen maan alueelle joihin lukeutuu septitankki. Tässä tapauksessa on varmasti selvitetty tarkemmin terveysvaatimuksia, jotka määrittelevät, mikä on viemäri, vesiensuojelun ja kehittäminen ovat kuin vesijohtoverkostoon. Edellä mainittuja asetuksia on noudatettava tarkasti, jos päätät rakentaa Mökkisviitti wc. Jos haluat säästää, sitä parempi ja luoda öljypohja tehdä omasta. Sinun ei edes tarvitse palkata hienostunut tekniikka.

Alueella maan sivusto on määrittää sijainti öljypohja paikkaan käyttäen terveys normeja ja sääntöjä. Olisi sijaitsevat lähempänä kuin 10 metrin päässä vesihuollon. Niiden lähteet ovat juomavesi tulee poistaa vähintään 20 metriä, joka poistaisi pilaantumisonnettomuuksia vastaisesti tiivistävän puhdistamoon. Talosta päällä ja rakennukset, jotka sijaitsevat viereisillä sivustoja, septitankin on poistettava 12 metriä. Jos sijoitat sen lähemmäksi, se voi aiheuttaa tulvia ja edelleen vahingoittaa perusta. Aita tyhjennysaukot on poistettava 1 metri, mutta syvyys on valittu sijainnista riippuen pohjaveden. Tämä vaihtoehto ei saisi olla suurempi kuin 3 metriä.

Jos päätät rakentaa Mökkisviitti wc, voit käyttää kahta olemassa olevaa vaihtoehtoa. Ensimmäinen liittyy käytön perinteisen öljypohja, kun taas toinen - luomista tekninen järjestelmä, joka perustuu kertyminen jätevettä.

Ominaisuuksia kaiken Likakaivojen ilman pohja

Mökki wc wc voidaan asentaa viemärikaivon ilman pohjaa. Tällaisia ​​rakenteita voidaan käyttää ainoastaan ​​tapauksessa, jossa päivittäinen määrä jätevettä ei ole enempää kuin yksi kuutiometri. Jos noudatat terveys- normeja ja määräyksiä, tällaiset rakenteet on oltava alle juomaveden saanti välttämiseksi saastuminen veden altaaseen viemäriin. Jos alue on hallitsevat savimaahan, kuopan tulisi poistaa juomavedestä kaivoista ja 20 metriä, jos puhumme savimaata, niin tämä parametri kasvaa 30 metriä. Läsnäollessa alueella hiekka liejunsekaista ja hiekkaisessa maaperässä suhteellisen aseman öljypohja ja kaivo tulee olla 50 metrin päässä toisistaan.

Jos mökki ulkohuussi päivittäin kestää yli 1 kuutiometri jäteveden käyttö öljypohja olisi luovuttava ilman pohjaa. Näin ollen on tarpeen harkita mahdollisuutta rakentaa cesspool metallia, tiili tai betoni.

Ominaisuudet rakentamisen suljetussa kuoppa

Pit käymälä voidaan sulkea, kun sen rakenne tehdään tiettyä menettelyä. Pohja on tehtävä, jolla on merkittävä bias kohti sijainti tekniikka luukku, jota käytetään puhdistukseen. Sinetöity kuoppa on puhdistettava aika ajoin, jossa assenizatorskaya laitetta käytetään. Meidän ei pitäisi tehdä sitä enemmän kuin 3 metriä syvä, koska tyhjennys ei riitä sen takia, lyhyt pituus koneen letku. IL pohjalle muodostuu pysyy samana.

Mökki kylpyhuone wc pohjalta suljetussa viemärikaivojen olisi luotava turvallisuutta silmällä pitäen. Jotta vältetään kertyminen räjähtävää kaasua säiliössä olisi täydennettävä ilmanvaihtoa. Tämän joukon 10 senttimetrin tuuletusputki, joka on maanpinnan yläpuolella tulisi nousta 60 senttimetriä.

Jos haluat tehdä töitä mahdollisimman kustannuksin, on tarpeen ostaa halvin wc, ja siirry sitten allasjärjestelyllä. Muoto olisi neliö, jonka sivut ovat yhtä kuin yksi metri. Estääkseen varisemiseen maaperän, seinät vahvistaa betonirenkaita, muuraus, tiili tai levyt. Alhaalta on ilmatiivis, on mahdollista soveltaa betonilaatan tai soraa täytekerrosta, joka tarjoaa kuivatus. Jos on olemassa vaara, että prosessissa maanalaisten vesien pilaantumisen, järjestelmä olisi vesitiiviiksi käyttäen massaa.

Vetämisen jälkeen WC luodaan, se tulee tarpeettomaksi, tutustutaan parametrien keskinäinen järjestely tiivistetyn varastointi, kaasuputket ja vesijärjestelmät. Pit-asema on poistettava putket teräsbetonia asbestisementtiputkia 5 metriä. Tämä parametri on alennettu 1,5 metriä, kun kyseessä on Valurautaiset putket, joiden halkaisija on enintään 200 millimetriä. Jos halkaisija valurautaputkien kasvaa, etäisyyden tulisi olla yhtä suuri kuin kolme metriä, kun taas pienin etäisyys kaasuputki on 5 metriä.

Asentaminen wc: käytön muovinen malli

Jos haluat asentaa muoviastia esikaupunki kaapissa, voit valita tietyn mallin, joka löytyy myynnissä runsaasti. Edellä rakenteilla on tavallisesti kauhan muoto ja kestettävä henkilön painon 150 kilogrammaa. Top on muovinen wc-istuimen. Koko rakenne on asennettu reikään lattiaan. Joitakin ongelmia voi syntyä, kun, sen sijaan, että öljypohja asennettu piippu, muovi kaula, joka on pienempi kuin sisähalkaisija kulhoon. Muun muassa nämä elementit voidaan toteuttaa eri muodoissa, joista yksi - pyöreä, kun taas toinen - soikea.

Yhdisteitä, suositeltava sinkitty, joka on aikaisemmin muodostettu suppilo. Alempi osa kartion on oltava yhtä suuri koko kaulan tynnyri. Jälkimmäinen olisi sovi koko wc ja vapautumisen muodoista. Asentamiseksi yläosassa suppilo voidaan leikata muodossa daisy, ja sitten kiinnitetty pintaan ruuveilla.

Kun asennetaan muovinen WC-istuin yhteyksiä puulattia ja sinkityt osat on tiivistettävä silikonilla kahvaa tai autojen puola. Jotta lopulta saadaan esteettisesti miellyttävä ratkaisu, WC-pönttö on kiinnitetty Luonnos lattia ja ympärillä pintamaali.

Jos olet kiinnostunut halpa muovinen wc-istuin, on täysin mahdollista, että hän voisi olla haitta, joka on ilmaistu ilman reiät kiinnittämistä lattiaan. Tätä varten, isäntä tehtävä melko kapea kulmat käyttäen galvanoitu. Niiden avulla pönttö kiinnitetty lattiaan.

Laitteiston improvisoituja WC galvanointi

Jos et halua ostaa valmiina wc myymälässä, niin voit tehdä sen itse, tämä vaihtoehto olisi halvin ja edullisin. Työn tulisi valmistella arkki galvanoidusta teräksestä, jota on helppo käsitellä ja erittäin joustava.

Valmis WC on sylinteri, jonka korkeus vastaa tavanomaista hanat. Ylhäällä ja alhaalla pitäisi tehdä korvaukset, jotka suoritetaan muodossa leikkauksia, niiden välisen etäisyyden on oltava 5 senttimetriä. Tuloksena palkit taipuvat ja alempi terälehdet tulee ankkuroida lattiaan ruuveilla. Huipulla on tarpeen vahvistaa viilun, jonka paksuus on suurempi kuin yksi senttimetri. Vaneri pohja olisi sovi kokoa ulosteesta, ja ylhäältä järjestää muovinen analogi esivalmistus.

On parempi etukäteen luoda piirustus wc, se poistaisi eron osan mitat. Ympäri kulhoon pitäisi kehyksen muodostavat lopullisen muodon on saavuttanut pinnoituksen jälkeen voidaan suorittaa tykännyt kuvia.

Järjestely wc voidaan suorittaa käyttämällä keraamisia laite, johon vastaavan reiän halkaisija. Pitkin kehä rakentamisen vahvistui palkit, joka tulee asettaa tuote. Koko kokoonpano laitteen tulisi toteuttaa käyttämällä samaa tekniikkaa, jota käytetään asennettaessa tavanomainen WC wc. Ensin täytyy merkitä sitoutumiskohdan, ja poista laitteet ja poraa vastaavan reikiä. Pohjan, kerros tiiviste, wc-istuin on asennettu ja kiinnitetty pulteilla.

Suburban wc: tyypit malleja puutarha mökki wc + laitteen ominaispiirteisiin

WC - Käytännön rakentaminen, joka on yleensä ensimmäinen jälleenrakennetussa esikaupunkialueella. Peruspalvelut tarvitaan alussa rakentamisen asuinrakennusten ja käyttö Villa alueensa takapihalla. Comfort wc ratkaisevia tekijöitä: vedensaanti, ettei haju, rakenteellisia luotettavuus, ulkonäkö ja rakentamisen kätevä mökki wc, mikä olisi täysin korvata analogiset kotiin.

WC puutarha: Yleinen

Wc wc puutarhassa voi ostaa valmiita, valitsemalla monenlaisia ​​tuotteita markkinoille LVI. Haluttaessa tallentaa omistajat esikaupunkialueilla voi rakentaa talousarvion ja vähintään käytännön suunnittelussa käymälän käsillään. Lopullinen valinta omistaja ottaa kesäasunto, mutta sitä ennen olisi tunnettava vaihtoehtoja.

Suburban wc on nimeltään toisin: jalusta valtaistuimelle palkintokorokkeelle. Toimivuutta eri malleja eivät muutu, mutta ne eroavat siinä, miten ne on asennettu.

Asennus wc itsenäisenä tiloissa sijaitsee kadulla on useita etuja:

 • Vapaa komposti. Kuten on tunnettua, käymälä tuottaa tietyn määrän lannoitetta, jonka läsnäolo lisää tuottavuutta puutarhassa.
 • Purku wc Päämökin. Maa harvoin osa on liitetty keskeinen viemäriverkkoon, funktio suorittaa sen viemärikaivon tai saostussäiliö, jolla on rajoitettu määrä.
 • Truckers ei ole tarvetta mennä taloon. Käytön aikana puutarhassa, vastaanotto puutarhassa vieraat rentoutua varjoisassa lehtimaja ja muissa tilanteissa on helpompaa käydä lähellä kaapissa.
 • Koriste rakenne vaikutus. Kun luovuus esikaupunkien wc suunnittelu voi olla houkutteleva ja tyylikäs muotoilu osa koko ongelmaa.

Suburban wc, asennettu syvyys esikaupunkialueella - välttämätön osa jatkuvassa käytössä. Markkinoilla on erilaisia ​​materiaaleja mahdollistavat rakentaa mukava ja esteettinen ja helppo asentaa helppo käyttää wc.

Toiminnallisuutta esikaupunki wc sallivat sen käytön missä tahansa maassa sivustolla. Kaikki puutarhan suunnitteluun ei vaadi asennusta "polvi", koska vesi ei seiso niihin.

Tyypit wc puutarha WC

Useimmille wc kadulla liittyy epämukavuutta ja negatiivisia tunteita. Kuitenkin kalustettu moderni mökki wc, wc voidaan sijoittaa kätevästi, mikä lisää modernia ja viihtyisää. Erityisesti se on saavutus terveys laitevalmistajat, jotka ovat kehittäneet kulutuskysyntää wc mallin Lokakaivojen.

Erilaiset puutarha wc tehtaan:

 • Muovia. Tämä on yleisin variantti LVI-laitteet todistamaan. Kehyksen ja WC-istuin on valmistettu lujasta muovista, jossa säiliö on poissa.
 • Keramiikkaa. Eri esteettinen ulkonäkö, ylläpidon helppouden, kestävyyden, ja suuri paino, mikä vaikeuttaa asennusta prosessilaitteita.
 • Puinen. Lyhytaikaiseksi ulkona rakenne, joka on telineen kanssa likakaivo ja aukko. On olemassa erilaisia ​​kokoonpanoja wc: tuolin istuimen kanssa ja niin edelleen ..
 • Bio-wc. Asentaa sen ei tarvitse kaivaa ylös viemärikaivon, koska toisin kuin muut esikaupunkien wc, se voi olla omavarainen. Jätteet joutuvat erityiseen osastoon, jossa poistetaan puhdistusaineita.

Tahansa puutarhassa wc on täytettävä. Joukossa on erityisesti korostaa keveys, lujuus, kulutuskestävyys ja kestävyys. Yhtä tärkeää on, että wc todistamaan oli kätevä, helppo ylläpitää ja kohtuuhintaisia.

Jos asennat maakohtaisesti sivuston valita wc enemmän painoa, on olemassa vaara laitteen epäonnistumisen viemärikaivon. Siksi kokeneet asiantuntijat suosittelevat kesämökkiläiselle suosia kevyempiä materiaaleja. On suositeltavaa valita muotoilu on helposti ja nopeasti asentaa ja poistaa.

Miten asentaa turve wc

On malli wc, tuo kaksinkertainen hyöty. Tämä kompostikäymälä, josta tulee toimittaja lannoitteiden puutarhakasveilla. Mieti Kyllä Vaihtoehtoiset - tavanomaiset ja biologisia.

Sujuvan toiminnan wc ei riitä kaivaa likakaivo ja asettaa hänet alustalla. Käytön aikana tällaisen käsityötaitokilpailussa hajut leviää esikaupunkialueella. On myös suuri todennäköisyys romahtaa seinien viemärikaivon.

Välttää ongelmia välttämätöntä vahvistaa seinät öljypohja avulla tiilien tai karrelle lohkojen, ja täytä reikä on turve. Hän auttaa poistamaan hajua ja yksinkertaistaa kierrätys osaksi lannoite, lisätä tuottavuutta puutarhan.

Laite antaa WC on yhdistelmä 2 rakenteen osiin:

 • Top. Laitteet merkitsee sitä istuimen tai jalustalle, mallista riippuen valittu. Kaikki jätteet kuuluvat tähän osaan ja sitten alas altaaseen. Järjestelmään voidaan liittää septitankki.
 • Alhaisempi. Öljypohja on turvetta kerros ja kierrätys tapahtuu. On tärkeää, että kuoppa oli suljettua tyyppiä, muuten jäte joutuu maaperään ja pohjaveteen.

Sekä puutarhan osat wc voi olla mikä tahansa leveys ja syvyys ulottuvuuksia suunnittelu riippuu tarpeista omistajien esikaupunkialueella. Suositeltuja asetuksia: jätekuoppien ei saa olla alle 1 m, ja wc-istuin - peräti 40 cm.

Omistaja esikaupunkialueilla olisi tiedostettava, että normaalin toiminnan ulkona malli ei riitä kaivaa likakaivo ja tehdä alusta. Asennuksen prosessissa toimet vahvistaakseen luotettava rakenne. On välttämätöntä antaa luotettavan perustan ja toteuttaa toimenpiteitä välttääkseen epämiellyttäviä hajuja. Likakaivo on paitsi kaivaa, ja myös vahvistaa.

Asennus katu esikaupunkien wc on hyvin yksinkertainen. Tämä eliminoi mahdollisuuden johdotusvirheet ja haitat käytettäessä laitteita

Biotoilet turve: suunnittelu ja asennus

Esikaupunkialueilla usein asetettu biotoilet turvetta, joka voi olla kannettava tai kiinteästi asennettu. Asennus Tällaisen rakenteen ei ole monimutkainen eikä vaadi erityistaitoja. Työ turve perustuu kuivakäymälä kompostointi - jätteestä tehdään komposti käyttäen biologisesti aktiivisia komponentteja. Roolia komponenttien turve tai sen seos sahanpurua.

Turve - luonnollinen ainesosa, joka on monia etuja. Tärkein niistä - se on turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja kyky käyttää tuloksena kompostia lannoitteena.

Puutarha turve wc on etunsa:

 • Siirrettävyyttä. Mökki voidaan asentaa mihin tahansa puutarhassa sivusto, ja tarvittaessa siirtää ilman erikoisvarusteita.
 • Se voi toimia väliaikaisena wc aikana talon rakentamiseen, ennen viemäreihin organisaatiossa.
 • Helpon käytön ja ylläpidon.

Suunnittelu biotoilet turve tyyppiin kuuluvat pääkohdat:

 • Ylä säiliö. Se tallentaa turve ja jakelu mekanismi.
 • Alempaan säiliöön. Säiliö, jonka tilavuus on 44-230 litraa jätteiden käsittely suoritetaan. Se asettaa kulho kannella.
 • Tuuletusputki. Se poistaa epämiellyttäviä hajuja.

WC turve tyyppi menestyksellisesti läpi biologisten prosessien hajoaminen jätettä. Epäpuhtaudet vajoavat pohjaan ja säiliön rakenteita sekoitetaan turvetta, tulossa väliaineen teho mikro-organismeja, joka jakaa ne komponenttia: kiinteät jätteet, nestemäinen osa ja kaasumaiset komponentit.

Putki on suorempi, ilmanvaihto prosessi suoritetaan tehokkaasti. Asianmukaisesti valittua mallia vähentää todennäköisyyttä, että terävä hajuja matkustamossa ja ulkopuolella.

Asennusohjeet muovinen malli

Säästää aikaa ja saada hieno tulos, valitse malli muunnettu muovia. Harkitse valintamenettely ja asennus nykyaikaisten wc.

Ominaisuudet kulho muovia

Muovi - suhteellisen edullinen, kestävä, kulutusta kestävä ja kestävä materiaali. Valmis tehdas vaihtoehto on kalliimpi puinen wc-istuimeen, laadukas PVC: tä käytetään tuotantoon muovikulho. Top tuottajat: «Roca», «Cersanit», «Jika», «Slavia", "Colombo". ulkohuussi suunnittelu muovi ei säädetä "heimon".

Puutarha WC muovi - on paras vaihtoehto esikaupunkialueella jolla etuja:

 • Laaja valikoima muotoja ja värejä.
 • Houkutteleva ulkonäkö.
 • Kevyt laitteet, ei merkittävää painetta lattialle.
 • Lisääntynyt lujuus ja kestävyys.
 • Hygieeninen ja käyttömukavuutta.
 • Kohtuulliset tuotteita.

Pieniä ongelmia voi ilmetä, kun asennat wc maassa muodossa muovista tynnyriä. Asentamiseen lisämateriaaleja tarvitaan:

 • Arkki galvanoidusta tai ruostumattomasta teräksestä. Se toimii väliosan välillä wc ja soikea reikä pyöreä kaula tynnyriä.
 • Aluksella. Tämä materiaali tarvitaan että lattian.
 • Mastiksi. Se tarjoaa luotettavan vedenpitäväksi on maadoitukset rakenteellisia elementtejä.

Menettely Asennus

On olemassa erilaisia ​​malleja vessäpöntöt muovista. Riippuen tuotteen ja asennuksen eri malleja. Eräs yksinkertaisimmista on puutarhan muovikulho muistuttava kauhan muoto. Se on valmistettu luotettava ja kestävä muovi, joka pystyy kestämään kuormitusta jopa 150 kg. Yläosa artikkeli on muovinen wc-istuimen.

Asennettu muovinen ulkohuussi klo viemärikaivon sopivan kokoisia. Maassa, sivuston omistaja voi olla ongelmia, jos et käytä kuoppaan, ja kaivettu maahan tynnyrin jäteveden keräämiseen. Se, että muovinen nokka tynnyri vähemmän kuin putken kadun wc. Lisäksi kaula tynnyriä pyöreä muoto, ja lähtö WC - soikea.

Liittämään piipun kaulan wc ja voidaan käyttää arkin galvanoidusta tai ruostumattomasta teräksestä, joka on rullattu suppiloon. Alempi osa kartion tulisi vastata halkaisija kaulan piipun ja yläosa on säädetty muoto ja ulottuvuus kulhon pistorasiaan. Yläosa kartion leikataan muodossa daisy terälehdet, joka on kiinnitetty lattiaan rakenteen ruuveilla.

yhteinen väli lattian ja wc muovia autojen suljettu mastiksi tai silikonia. Asentaa muovikulho maassa näyttävät miellyttävä muotoilu on kiinnitetty keskeneräinen kannelle ja ympärillä päättävää kansi makasi.

Joissakin malleissa puutarhan käymälät eivät aukko kiinnitettäväksi lattiaan. Tässä tapauksessa on mahdollista valmistaa galvanoidusta melko kapea kulmat, jolla tämä on kiinteä hanat lattialle.

Vivahteita asennus keraamisia WC

Nykypäivän markkinoilla Saniteettilaitteiden esitetty valikoima klassisia posliinivadit, vastaavia, jotka asennetaan kotona kylpyhuoneet asuntoja ja taloja. Edut keraamiset tuotteet:

 • helppokäyttöisyys;
 • kaunis ulkonäkö;
 • Tuotteet on helppo puhdistaa ja puhdistusaineet;
 • Keraamiset ei ime hajuja;
 • sopii asennettavaksi lämmittämättömissä huoneissa.

On huomattava, että posliini kyykky wc on raskas, joten se ei sovellu asennettavaksi lattialle puisia lautoja. Puu ei kestä raskasta savi, joka voi johtaa epämiellyttäviä seurauksia. Tämä vaihtoehto sopii pysyvien rakenteiden kanssa betonoidaan lattiat.

Esteettinen keraaminen wc on yleensä suhteellisen korkea hinta, joissakin tapauksissa ne ovat kalleimpia rakentamiseen.

Asentaa keraaminen WC-pöntön puutarha-alueella olisi vahvistettava autonominen lattiaan terveys solmuun. Asennus raskas istuimen kannella puun olisi sopimatonta. Palvelu fajanssi käytännössä eivät poikkea muovista. Keraaminen puutarha kulho kestää kauemmin, näyttää kallista ja esteettisesti miellyttävä.

Asentaminen perinteinen keraaminen kulho ei vaadi erityisiä taitoja. Lattiaan kylpyhuone tehdä reikä, jonka koko on vastattava sisähalkaisija poistoaukon keramiikka kulhoon. On suositeltavaa vahvistaa sitä kehä palkit, että tuote asennetaan.

Posliini wc katu- esikaupunki wc laittaa väitetystä toiminnasta sijainti ja merkitse kiinnitys pistettä. Minkä jälkeen se poistettiin, reiät porataan pitkin linjaa, ja maanpinnan, kerros tiiviste. Loppuvaiheessa asettaa wc ruuvaamalla ruuvit.

Rakentaminen puinen malli puutarhassa

Yksi yleisimmistä variantteja improvisoituja paikkaa esikaupunki WC - luominen laaja vaiheiden puusta. Sen luominen on tarpeen soveltaa vähimmäismäärä vaivalla.

Askel askeleelta asennusohjeet:

 • Noin 50% lattia oli peitetty levyt.
 • Keskellä kylpyhuone, on 40 cm on kiinnitetty poikittaispalkki.
 • Sitten upotetaan pystysuora kuilu lattian ja tanko sulkee rakenteen päälle.
 • Yläosassa rakenteen leikataan soikea reikä, joka vastaa standardi koko muovinen istuin.

Rakennettaessa puusta katu wc suositellaan johtamiseksi yli jätekuoppien erityistä tuuletus putki, jonka korkeus on noin 3 metriä. Tämä vähentää epämiellyttävien hajujen rakentamiseen.

Suoritus Puulavan saattavat vaihdella mieltymysten osassa isännät. Meidän on kuitenkin muistettava, että luonnollinen puun ominaisuuksia eivät salli meidän tarkastella tätä materiaali on kestävää, joten kaikki parhaat käsitellä yksityiskohtia erityistä kyllästys.

Mitä hyötyä on wc sinkittyä terästä

Yksi parhaista budjetin vaihtoehdoista - WC sinkittyä terästä puutarha. Etuja tämän materiaali:

WC Teräksen on sylinteri optimaalinen korkeus kanssa ylä- ja alamarginaalin. Alhaiset kustannukset valmistuksen wc galvanoinnin tekee siitä erityisen houkuttelevan esikaupunkialueille harvoin käynyt.

Jos putken tarvittavat parametrit (korkeus tulisi olla 40 cm, poikkileikkauksen alueella 30-35 cm). Saumanvaraa tekee pienet viillot välein 5 cm: n ja taivutettua päätä ympyrän muodossa koiranputkea.

Alapäät on kiinnitetty lattiaan ruuveilla ja pultattu ylä- vanerilevy valmistettu etukäteen. Sen leveys ei saisi olla pienempi kuin 8 cm. Emäs on säädetty haluttuun kokoon, päälle muovinen WC-istuin on kiinnitetty niiteillä. Rakentaminen asettaa yli septitankki.

Ulkopuolisille wc hankki viimeistelty ulkonäkö ympärillä wc asettaa kehys, joka päällystää laudat tai levyt vaneria. Edessä seinän joskus tehdä oven, koska tämä on käynyt ilmi ruokakomero varastointiin kodin kemikaaleja. WC sinkittyä terästä ei ole kovin houkutteleva, mutta jokaiseen kotitalouteen löytyy tarvittavat materiaalit rakentamiseen asennuksen.

Video arvostelua asennus wc puutarha

Rullat mahdollistavat tutkia ominaisuuksia asennuksen kadulla wc. Video sisältää askel askeleelta asennustyöt.

Rakentaminen puinen wc puutarha omin käsin:

Asettaminen loma turve wc:

Ulkotarha wc eivät menetä merkitystään järjestelyn jälkeen tärkeimmistä kylpyhuone talossa. Kun varustettu rakennettu wc sillä on tärkeä rooli, joka on käytettävä aina, kun käyt vessassa, joten hänen valinta ja asennus tulisi suhtautua suuri vastuu. Näin ollen on otettava huomioon alueen tekijöitä, taloudelliset mahdollisuudet ja henkilökohtaiset vaatimukset.

Edellä mainitut ovat suosituimpia vaihtoehtoja uudelleensijoittamista ulkohuussi. Joukossa mukava ja esteettinen wc ja valmiita malleja.

Elävät yksityisellä sektorilla, vaan jossain vuosi sitten rakennettu talon osti päällä. Tilaisuuden keskeinen viemärijärjestelmän ei ole läsnä, koska ominaisuus on kaupungin laitamilla. Tein hyvin rakenne seuraavasti: suorakaiteen muotoinen rakennus on jaettu kahteen osaan, joista toinen on varustettu vessassa, ja toinen odotushuoneessa, jossa voit jättää päällysvaatteet tai mitään laittaa, jottei vetää pitkin.

Rakennettu mökki wc etukäteen ennen talon rakentamiseen töihin oli minne mennä. Kuoppa kaivettiin pari päivää, ei ole kovin syvä, pari metriä, määräsi ohjaamon itse, mutta se ei ole kovin hyvälaatuisia, mutta rahaa riisuttu. Ja asia puutarhassa sinun täytyy mennä kanssa likaiset jalat talon. Päälaitteen turvallisia ja hyvin vastaavasti kaunis.

Mietittäessä miten rakentaa wc mökillä, käynyt läpi paljon tietoa Internetistä, en haluaisi pilata hänen näkemyksensä yksityiskohtaisen suunnittelun alueella. Laitoimme muovi puinen "kota". Haluaisin kannettavan bio-wc, mutta se kannatti paljon kalliimpaa, ja ulkonäkö ei otreguliruesh mitäs valmistaja, tämä on.

Internetin tietosanakirja järjestelystä teknistä ylläpitoa verkkojen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin