WC suunnittelu

sisätilojen kylpyhuoneet

Usein asuntoja ja taloja kylpyhuone do yhdistettynä. Se on perusteltua ja säästää tilaa (vähintään yksi seinä), ja kannalta toiminnallisuus, too. Mutta suunnitella wc ei ole helppoa: on tarpeen oikein asettaa LVI, ja jopa ajoittain ja laitteet (lämminvesivaraaja ja pesukone). Kaikki koukerot tämän monimutkaisen luokassa.

Käyttää vesi- oli kätevä, se on sijoitettava tietylle korkeudelle, samalla kun säilytetään vähintään toleranssit seinät ja muut esineet:

 • optimaalinen koko pesuallas - 48-61 cm (at pienempiä kokoja jopa käsien pesu hankalaa);
 • edessä altaan tulisi olla vapaata tilaa - ei vähemmän kuin 69 cm;
 • ylähyllyissä kylpyhuoneessa on sijaittava enintään 180 cm;

Oikean sijoittumisen pesuallas ja hyllyt yläpuolella

Sijainti suhteessa wc ja bidee seinä

Sijainti paperi ohjaus ja pyyhkeet

Suunniteltaessa kylpyhuone, nämä mitat on pidettävä mielessä, mutta ne voidaan ja pitäisi korjata. Ne lasketaan keskikorkeus ja keskikoko ihmiskehon. Määrittää tarkka sijainti tietyn objektin sisäpuolen 'kokeilla' etäisyyttä. Jos tunnet olosi mukavaksi, etäältä ja voidaan asentaa.

Lisäksi moderni kylpyhuone LVI on edelleen läsnä ja kodinkoneet. Puutteessa toiseen paikkaan täällä laittaa pesukone, ja joskus kattilan. Niin, että sen lisäksi, että wc, pesuallas ja kylpy / suihku on etsittävä toinen paikka kaksiulotteisia esineitä.

Yksi vaihtoehdoista - valitse laite ja pesuallas jotta stiralka piilossa pesuallas. Haittana tässä ratkaisussa on, että altaan tulee olla korkeampi kuin tavallisesti, ja kone on tarkasteltava kapea. Jos perhe on pitkä ihmisiä, sijaitsee hieman yli LVI - se ei ole kauhea, ja tilaa säästävä kiinteä. Kuva alla on yksi muunnelmia tästä suunnittelu kylpyhuoneet. Sink Suorakulmainen - niin paljon tänään.

Kone altaan alta - tapa säästää tilaa kylpyhuoneessa

Pyöreä pesuallas vie vähemmän tilaa

Jos et nosta pesuteline, laita kone, jossa se on "kunnossa." Saattaa se ei kävele, ylhäältä hylly voidaan tehdä. Jos on tarvetta roikkua kattilan päälle koneen hän kuuluu.

Kattilan (vedenlämmitin) pesukone - järkevä ratkaisu

Yläpuolella laitteella voi hyllyt

Jos tila on hyvin pieni, katsokaa pesukoneiden kanssa alkuun lastaus. Heillä on pienemmät mitat ja voi puristaa pieneen rakoon.

Jos on kylpyhuone pienessä tilassa, voit yrittää löytää sille pesukone

Kylpyhuone on ehdottomasti etu - se voi liota lämpimässä vedessä. Mutta tilaa se vie paljon, ja joissakin tapauksissa, joten mukavuutta voidaan jättää asettamalla tai tekemällä suihku.

Jos hyvästellä kylpyhuoneen ei halua, me "Enter" sen ja kaikki tarvittavat kohdat. Ilmeisin tapa - sijoittaa altaan niin että toinen pää oli kylvyn. Mutta samaan aikaan meidän on varmistettava, että käyttö pesuallas oli kätevä.

Pesuallas pieni pyöreä muoto on valittu

Jos vain käyttää pientä kokoa uppoaa, se vie huomattavaa haittaa: spray tulee lentävät kaikkiin suuntiin, ja toimitukset on minnekään laittaa. Tällaisissa tapauksissa, jotta pöydän (kuten kuvassa yllä), se on vuorattu mosaiikit ja laatat. Se tapahtuu tällä grafiikalla pienempiä ja toiminnallisuutta jopa korkeampi.

Toinen vaihtoehto - laittaa kulmikas kylpyhuone, mikä vapauttaa yksi nurkka pesukoneen tai wc.

Kulma-amme - on kompaktimpi

Toinen vaihtoehto - vessassa epäsäännöllisen muotoisia. Esimerkiksi kuten kuvassa. Ja siellä oli paikka auton alle ...

Kylpyhuone muodoltaan epäsäännöllisiä - saman tuotoksen

Jos se ei toimi kylpyhuoneessa päästä kylpyhuoneen, laittaa suihku (asentamisesta suihkussa, katso tästä). Eikä välttämättä valmis ostamaan, voit tehdä sen itse - rakentaa lavan laattojen ja asentaa oven.

Suihku kylpyhuoneessa

Kotitekoinen suihku sopii hyvin lopussa pitkä ja kapea kylpyhuone. Voit vain aidan pois noin metrin päähän seinästä, jossa ovi. Ja ovi voit laittaa lasi (karkaistu lasi). He eivät jaa pieneen tilaan ja suunnittelu kylpyhuoneissa on enemmän harmoninen.

Aukio tilat suojata osaa alueesta, laittamalla väliseinä. Tämän ratkaisun, meidän on muistettava, että minimikoko suihkukaappi - 90 * 90 cm Tämä on vähän -. Vahva kädet koppi ei pomashesh, niin tee vähän kauemmin, jos mahdollista.

Shield seinäosa kylpyhuoneet

Vessassa paljon helpompaa, jos se on bidee. Optimaalisesti, jos se voidaan sijoittaa vieressä wc (etäisyys kahden savi vähintään 40 cm). Jos numero ei ole tarpeeksi tilaa, voit asentaa ja vastakkaiselle seinälle. Tärkeintä, että siellä on mukana vettä ja pesuallas.

Paras vaihtoehto Bidee sijainti

Ongelmana on, että kaikki LVI lähestyy aihetta kestää noin metri käytettävän alueen. Kun kokonaisala kaikkien WC 4-5 m² sitä suuresti. Tällöin voit asentaa hygieeninen suihku. WC-pönttö syötetään lämmin / kylmä vesi hana ja antaa joustava letku erityinen suutin. Koska toiminnallisuutta tämä vaihtoehto on hieman huonompi bidee mutta on myös erittäin kätevä.

Hygieeninen suihku vieressä wc - se on kätevä ja säästää tilaa

Useimmiten muotoilu kylpyhuoneet kehittävät perustuu siihen, että seinät on vuorattu keraamisilla laatoilla. Viime aikoihin asti kilpailu tätä materiaalia ei havaittu. Nykyään yhä suositumpi siitä tulee mosaiikki. Tämä on hyvin pieni laatat (lasinen tai keraaminen), liimattu polymeerin verkkoon. Pienet laatat ovat yleensä muutamia sävyjä, jotka jos seinät antaa mielenkiintoisen katsauksen ja on läsnä nykyaikaisin kylpyhuoneiden.

Mosaiikki on houkutteleva

Suunnittelussa seinät kylpyhuoneet noudatetaan samankaltaisia ​​trendejä - yhdistelmä laatat eri värejä ja sävyjä. Sekä yhdistelmä tapetti, laatta valmistajat tuottavat kokoelmien rakenne, joka on suunniteltu siten, että ne yhdistetään toisiinsa.

Suunnittele kylpyhuone laatat samasta kokoelma

Tyyliä ovat muuttuneet ja kylpyhuoneet - yhä laativat huoneessa nykyaikaiseen tyyliin, hengessä minimalismin tai hi-tech. Kun luot sisätilojen LVI käytettyjen suorakaiteen muotoja ja värejä ainakin. Kaikki nämä tyylit on tunnusomaista se, neutraalit sävyt seinät - valkoinen, harmaa, beige. Ja tätä taustaa vasten, joka voi jo olla läsnä useita silmiinpistävää elementtejä yhteensopiva alue.

Minimalistisesta suunnittelussa kylpyhuoneet - erillistä osaa

Kuitenkin moderni putkityöt itse voi olla koristeltu. On erittäin hieno lomakkeen siro ääriviivat.

Epätavallinen muoto LVI kylpyhuoneet tyylikäs muotoilu

Suunnittelu yhdistetty kylpyhuone kovemmin kuin erilliset

Mosaiikit seinille ja lattialle - yksi kuumimmista suuntauksia tänään

Vuonna kylpyhuone 4 neliömetriä liikaa voidaan sijoittaa

Romanttinen naiset - vaaleanpunainen kylpyhuone blomsterdekor

Suihku pieni kylpyhuone - tapa "saada" enemmän tilaa

Minimalismi kaikessa ...

Jälleen mosaiikki ... onnistuneesti erotettu kylpy altaan - on vähemmän roiskeita

Mielenkiintoinen ulkoasu laatat kylpyhuoneisiin - ja kevyt, ja kyllästynyt

Paneelit mosaiikki - koristeen mahdollisesta sisäpuolen

Ovet suihku voi olla myös värillinen lasi vastaamaan tai laittaa väliseiniä luoda kodikas tunnelma

Corner WC - kunnes harvinainen ilmiö, mutta joskus välttämätöntä

pieni kylpyhuone suunnittelu - art

Ei aina seinälaatat. Vaihtoehto maalatut seinät

Lattioiden, seinien kuviolla vai ei - toinen uutuus viime vuosina

Niille, jotka ovat lähempänä modernia tyyliä sopivampia neliön tai suorakaiteen saniteetti-

Kylpy erotettu lasi osio kuvio

Mosaiikki yhdessä sävy - tyylikäs ja kaunis

Niille, jotka ovat kylpyhuoneessa on ikkuna

Valkoinen ja vaaleanpunainen versio viimeistely kylpyhuoneet

Kirkas turkoosi ja iloinen mieliala

Valkoisella taustalla laimenna vaaleankeltainen tarvikkeet

Epätavallista kylpyhuoneen peilin sävyttää suunnitteluun

Vaihtoehto pieni sisustukseen

Seinillä - luonnonkivi, epätavallinen huonekalut ja lasi pesuallas - tyylikäs sisustus

Vaaleanpunainen matta laatat kylpyhuoneessa - muunlaista

Ilman klassikoita tehdä

Vehreät valkoisella taustalla - yksinkertainen ja dramaattinen ulkoasu laatat (vastakkaisella puolella on täysin vihreä)

Valkoinen ja ruskea sisustus kylpyhuoneet

Valko-vihreä variantti rekisteröinnin

Mosaiikki kuitenkin hyvin kaunis

Epätavalliset suunnittelu - muurin "tiili"

Suunnittelu kylpyhuoneet - 30 kuvia sisustusideoita

Useimmat ihmiset ajattelevat, että suunnittelussa kylpyhuoneet alkaa ja päättyy valita viimeistely materiaaleja ja värejä. Itse asiassa se on laajempi käsite.

Täysi suunnitteluprojekti, joka on pohjana korjaamiseen, mukaan lukien sähköjohdot kaaviot, vesi ja sanitaatio, ottaen huomioon sijainti hanat. Vasta tämän jälkeen, paperilla tai tietokoneohjelman visualisoi tulevaisuudessa sisätilojen alas lisävarusteita. Kaikki vaiheet ovat yhteydessä toisiinsa, tuloksena pitäisi saada harmoninen kuvaa tulevasta korjaukset: kaunis, mukava, toimiva.

Periaatteita suunnittelu ja kaavoitus

On olemassa sellainen asia kuin "toiminnallinen alue" on luonnostaan ​​liittyen suunnitelmaan. LVI on sijoitettu siten, että se oli mahdollista erilleen toisistaan, ja edessä ja sivuilla hänen oli ainakin vähän tilaa on helppo käyttää.

Erilliset vyöhykkeet haluttua ovat: käyttö yhdistelmiä kuvioita tehdä väri aksentteja asetettu osioita. Yhdistetty kylpyhuone työtilojen on oltava vähintään kolme:

Lähtökohtana on suunnitelma jäteveden nousuputken. Mitä kauempana asennetaan LVI, sitä enemmän on putkilinjojen vetämiseen, pitää tarvittava valua rinteessä. Käytännössä kaukana nousuputken 2-3 metrin wc olisi lavalle, jotta normaali jätevesihuolto.

On olemassa kaksi pääasiallista tapaa LVI sijainti:

 • Lineaarinen - ehdottaa rinnakkain sovi- elementtien, usein toisiaan kohti;
 • Radial - LVI sijaitsee kehä.

Rajattomat yhdistetty kylpyhuone koostuu pienistä asioista, ei viimeinen paikka on varattu Varusteet: hanat, hyllyt, koukut pyyhkeitä, haltijat, saippua astiat, pyyhe haltijat, vessapaperia haltija, paljon enemmän. Tarvikkeet kannattaa sijoittaa säännön loitolla. Se on kaikki, mitä tarvitaan, esimerkiksi pesualtaiden pitäisi olla korkeintaan 70 cm.

Kaikki putkistot laitteet on yhdistettävä toisiinsa. Tärkein merkitys tyyli, materiaali ja muoto. Mitat tuotteet usein sanelevat pieni koko huoneen. Onneksi esitimme erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit maksimoida kustannustehokas tilankäyttö menettämättä laatua ja mukavuutta nykyaikaisten markkinoiden.

Pieniin tiloihin on edullista valita sisäänrakennettu, keskeytetään tai kulmikas LVI. Samalla otetaan huomioon perustuslain vieraita. Erittäin pitkä mies varmasti epämiellyttävä viiden jalka kylpyamme ja suuri ihmisiä epämiellyttäviä pieni suihku.

Kiinnitä huomiota altaan kokoa. Tietenkin haluan säästää rahaa, mutta hyvin pieni pesuallas ei ole aina paras vaihtoehto. Jos aiot asentaa altaan alta pesukoneen pitäisi suosia malleja, joissa siirretään takaisin juoksuttaa.

Valintaan väri sisätilojen vaikuttaa henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta ottaa huomioon myös muita tärkeitä tekijöitä:

 • Vaaleat värit visuaalisesti laajentaa tilaa tumma - vähentää;
 • Psykologinen värinhavaitsemiserot;
 • Jos päätät kiinni yksi tyyli suunnittelu yhdistetty kylpyhuone, niin monella tapaa se sanelee värivalikoima tarkoituksenmukaista käsite;
 • Ne, jotka ovat kiinnostuneita Feng Shui on syytä harkita, että mukaan taolainen opetuksia toipuminen ja puhdistus väsymyksestä maksettava vain pastellivärit sininen, vihreä, valkoinen, violetti.

Pidetä suotavana ruskea, harmaa, musta.

Materiaalit on erityisiä vaatimuksia. Niiden on oltava kaunis, käytännöllinen, pestävä. Tämä koskee kaikkia pintoja.

Katto voi olla sileä tai kuvioitu, on tärkeää ottaa huomioon seinämien korkeuden. Riippuva rakenne varastettu vähintään 5 cm: n korkeudelta. Jos seinät, lattia ja katto ovat valinneet erilaisia ​​pinnoitteita, on tärkeää, että ne ovat luonnonmukaisesti sovi sisustukseen.

Suunnittelu kylpyhuoneet - luova prosessi, jos se on vaikeaa vetää kuva mielikuvitus, mutta haluan jotain mielenkiintoista, näet sisätilat kylpyhuonetta WC kuvassa näkyvät verkossa. Sopivia tuotteita on markkinoilla tänään on monia, kuten sanotaan, jokaiseen makuun ja budjettiin.

Seiniin:

 • Keraamisten, lasi laatat;
 • Värjäys seinät vedenpitävä maali;
 • Liittäminen vedenkestävä paperi;
 • Koriste kipsi;
 • Muovipaneelit.

Päämateriaali viimeistely yhdistyy usein luonnon ja keinotekoinen kivi, kivi mosaiikkia.

 • värjäystä;
 • Liimata laattoihin;
 • Alakatto kosteutta kestävä kipsilevy;
 • Alumiini keskeytetty paneeli;
 • Muovipaneelit.

 • Keraamiset ja hiekkakivilaatat;
 • Lattia puusta (Kansi);
 • Luonnonkorkki;
 • Vedenpitävä laminaatti;
 • Nestemäisen polymeerin kerrosta.

Jos jälki huoneen valittiin keraaminen laatta, voit tehdä asettelu erityisiä tietokoneohjelmia. Lisäksi visualisointi, se auttaa laskemaan määrän viimeistely ja tarvikkeet.

Miten järjestää valaistus

Valaistus on tärkeää, että monet ihmiset aliarvioivat. Oikein valittu ja järjestetty kalusteet tarjoavat normaali valaistus, tekee sisätilojen mukavampaa kylpyhuone, korostaa valitun tyylin, auttaa piilottaa tai korostaa tiettyjä elementtejä, visuaalisesti lisätä tai vähentää tilaa.

Valolähteet pitäisi sijaita eri tasoilla: perus (katto) palaa yhdessä seinään tai lattiaan, ettei se jätä varjostettuina.

Alkuperäinen nykyaikainen ratkaisu - kattavuus eri väriä valon alueita sekä valittaessa yksittäisten komponenttien LED nauha.

Vinkkejä valaistus:

 • Ihannetapauksessa kukin toiminnallinen vyöhykkeen on oltava oma kattavuus muodossa yhden tai useamman valaisimen;
 • Suunnata valonsäde ei pitäisi näkyä peili,
 • pieni kylpyhuone muotoilu liittyy aina kirkasta valoa, se auttaa visuaalisesti laajentaa tilaa;
 • Tehonsäätö Valovirran voi järjestää tarvittavat asenne;
 • Se on ei-toivottavaa käyttää loisteputkia kylmä spektri (5000-7000K), ne eivät kartuta mukavuutta.

Peili on valittu mukaisesti yleisen käsitteen ja tyyliä. Jos hallitsee neliöitä, on todettava kulmat sisustus linjat ovat pehmeitä näyttää paremmalta soikea tai pyöreä. Poiketen asennus peili on jaettu upotettu (upotettu pinta), joka on asennettu runkoon ja lattia, paitsi että peili voi olla saranoitu kaappiin julkisivu.

Se on usein yhdistetty kylpyhuone muotoilu moderniin tyyliin peilit korostavat Neon, mutta se ei vastaa toiminnallisia kuormaa ja on vain koriste, joka nopeasti kyllästynyt. Heijastavia pintoja visuaalisesti parantaa tilaa, mutta se voi olla epämukavaa, kun ne ovat runsaasti.

Pääalueeseen peilien sijainti:

 • Yläpuolella pesuallas;
 • Yksi vähemmän kaksi vierekkäistä seinät kylpyhuone;
 • Sisempi osa oven;
 • Takaseinässä kapealla;
 • Yleinen huoneen lattialle peilejä korkea.

Satuin nimittäin suunnittelussa kylpyhuone ikkuna harvinaisuus meille. On se, että huoneistoissa on usein pieni ikkuna keittiössä. Valo tästä "ruudussa" on niin pieni, että aukko on yleensä ommeltu. Vaihtoehtona eikä voit lisätä lasimaalauksia, maalaus, muuttaa alla markkinarako.

Tilavissa yksityiskodeissa voi hyvinkin saada ikkunan avaaminen minkä muotoinen ja kokoinen. Lisäksi monet ratkaisut: luonnonvaloa, lisätuuletus, lisää visuaalinen tila, estetiikka. Jos maisema ikkunasta tulevaisuudessa eivät täyty, voit rajata vääriä ikkuna. Se voi myös olla varustettu leveä kynnyksen leikkauksen kanssa ja pesuallas, koristella kaihtimet, mukava tekstiili verhot. Ja jos ikkunalaudalla laittaa kosteutta rakastava kasveja pesuhuone kääntyvän vihreä keidas.

Innovatiivisia ratkaisuja ja tekniikoita

Moderni teknologia ja runsaus viimeistely kylpyhuoneessa jopa antaa ilmentää kaikkein omaperäisiä ideoita arkkitehti- ja sisustussuunnitteluun täydennys kylpyhuoneet innovatiivisia elementtejä. Ehkä yksi näistä ideoista, ja joka olet sielu.

 • Podium voidaan jo katsoa klassikko tekniikkaa. Se auttaa luomaan epätavallisia käyriä, linjat, kylpyamme.
 • Sisäänrakennettu suihku - järkevä ja tyylikäs ratkaisu, jolla sisätilojen yhdistetty kylpyhuone kaikenkokoisten hyötyvät. Koska pannulla avaa uusia mahdollisuuksia järjestää tilaa. Lisäksi nämä suihkut näyttää tyylikkäältä ja moderni.
 • Takat - alkuperäinen, ei-standardi ratkaisu tuli mahdolliseksi kynnyksellä Bio takat. Uusi ajossa puhdasta polttoainetta, ei vaadi savupiippu, hiilidioksidi muodostuu palamisen ei ole suurempi kuin kynttilän. Useimmat näistä tulisijat seinän sisään.
 • Väliseinät suunnittelussa kylpyhuoneet liitos yleensä suorittaa koristeellinen rooli, estää samalla erillinen toiminta-alueella.
 • Kapeampiin ovat harvinaisia, koska niiden järjestely viittaa määrän väheneminen huoneen.
 • Rakentaminen laatikoita kipsilevyn johtuu yleensä tarpeesta piilottaa viestintää jotka ovat unohtaneet tai eivät ole pystyneet piilottaa seiniin alkuvaiheessa korjaus.

Suunnittelu yhdistetty kylpyhuone suuri tai pieni - on monimutkainen, vaivalloisen työn, jossa tarve ottaa huomioon valtavasti vivahteita. Älä kiirehdi, ennen kuin yrität uudestaan ​​kuvan Internet, harkita, onko täysin vastaa tarpeitasi.

WC: ideoita

Lähes kaikki asukkaat korkeita rakennuksia ei voi ylpeillä suuri koko kylpyhuone ja wc. Se tuo paljon epämukavuutta sekä esteettisesti ja toiminnallisesti. Yleisin tapa ratkaista tämä ongelma - WC. Tämän ratkaisun ansiosta on mahdollista lisätä alueen huoneen useita kertoja. Myös, tällä hetkellä, valmistajat ovat kehittäneet useita saniteettiposliinin, on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin.

Niinpä päätettiin yhdistää kaksi huonetta. Ensin täytyy tietää osion ominaisuuksista. Jos hän on operaattorin, sinun täytyy vain unohtaa tätä ajatusta. Tämä osio suorittaa perus- toiminto, ja sen purkaminen rakennusten voi yksinkertaisesti romahtaa. Jos näin ei ole, ja osio on yksinkertaisesti sisustuselementti, voit alkaa ilmentää fantasiat todellisuutta.

Seuraava kohta, johon on kiinnitettävä huomiota, - ovet. Niiden sijainti voi vaikuttaa ulkoasu huoneen yhteensä. WC (kuvia menestyksekkäimmistä vaihtoehdot löytyvät artikkelissa) on vain yksi ovi, niin suunnitteluvaiheessa päättää, kumpaa käytettävissä kaikkein kätevästi. Jos mitään vaihtoehtoa ei ole tyytyväinen, se täytyy leikata uuden oviaukko, ja vanha Lay.

On syytä huomata, että taloudellisin ratkaisu on tyypillinen ulkoasu. Tämä on yksinkertainen tapa. Kaikki viestintä on lähes paikallaan. Ainoa asia, joka ehkä - on laajentaa putken. Peruselementit (kylpy, pesuallas, pesukone, WC) pitkin pitkästä seinästä. Kuten käytäntö osoittaa, viemäriputket, ja on sijoitettu siten.

Järjestäminen tila voi mieluummin puoliympyrän lokeroita. Tämä ratkaisu hyödyttää vain kylpyhuone (katso kuva). Kylpyhuoneessa on paitsi toimiva, mutta myös alkuperäinen. Vahvistaa tätä vaikutusta asentamalla työtaso pyöristetyt kulmat, kylpyhuone samanmuotoinen.

Jotta säästää paljon tilaa huoneeseen, etusija olisi annettava suihkussa ja yläpuolella LVI. Esimerkiksi, alle sink voi asettaa pesukone, peittää sen kehys.

Kylpy yhdistetty kylpyamme on monia etuja:

 1. Kasvu tila, jota voidaan käyttää toiminnallisesti.
 2. Suunnittelu sali hyötyvät vähemmän ovet.
 3. Poistamalla seinä, voit myöhemmin säästää viimeistely sitä.
 4. Avaa enemmän mahdollisuuksia saattamista LVI.
 5. Tyhjää tilaa voit asentaa lisää kaappeja ja hyllyjä.
 6. On lisätilaa vähentynyt huomattavasti kosteutta.

On syytä huomata, että nämä kaksi haittoja, suunnitelma on edelleen:

 1. Suurissa perheet joskus vaikeuksia vuokralaisten samanaikaisesti on tarpeen käydä kylpyhuone wc kylpyamme.
 2. Saada lupa purkaminen osioita ei ole niin helppoa obegat on useita tapauksia, ja se vie paljon aikaa.

Väriratkaisuja yhteinen kylpyhuone

Standardin suunnittelu pieniin tiloihin on käyttää kirkkaita värejä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat visuaalisesti lisätä tilaa, samoin kuin vaikuttavat sen valossa. On joitakin ohjeita valita paras värintoisto WC. Tässä he ovat:

 1. Määrän värejä ja sävyjä saisi olla enemmän kuin kolme, muuten se uhkaa ruuhkia.
 2. Valoisa ja räikeä värit eivät myöskään suositella hallitseva, joiden avulla he voivat aksentteja.
 3. Making värikoostumuksia pyydetään tarkistamaan yhteensopivuuden kaikkien värien käytössä.

Useimmat harmonisesti tällaiselle avaruuspuvussa pastellivärit: beige, vaaleanvihreä, turkoosi. He täyttivät huoneen helposti ja hiljaisuutta, nimittäin, kuten ilmakehässä, tarvitaan hyväksymisen aikana veden hoitoja. Kuitenkin sisätilojen osoittautui ei liian tylsä, voit lisätä kirkkaita värejä. Käytä täytyy olla erittäin varovainen, ettei oversaturated tilaa. Äskettäin punainen ja oranssi paletti on tullut varsin suosittu. Niille, jotka haluavat stimuloiva väri, on suositeltavaa yhdistää se valkoinen tai keltainen, jotta tasapaino toiston vaikutuksen.

Valinta viimeistelytarvikkeet: laatuvaatimukset

Korjaus yhdistetty kylpyhuone - se on tietenkin hankala, mutta lopputulos täysin maksaa kaikki käytetyn voimat ja keinot. Kuitenkin huoneeseen pitkään säilyttävät alkuperäisen ulkoasun, on tarpeen valita viimeistely materiaaleja kunnolla. On luettelo ominaisuuksista, jotka niiden on täytettävä. Mietitäänpä sitä tarkemmin:

 • Kylpyhuone - melko kostea, joten tärkein valintaperuste on kosteutta.
 • Aikaan antamisen vesihoidot, pesula, meidän on jatkuvasti käyttää erilaisia ​​emäksisiä ja happamia aineita. Ja vaikka kuinka kovaa, roiskeita ei kyetty välttämään. Näin ollen, viimeistely pintojen on oltava korkea kemiallinen kestävyys.
 • WC on pidettävä puhtaana. Legkomoyuschiesya materiaalivalinnoissa, me suuresti yksinkertaistaa tehtävää.
 • On tärkeää estää täysin bakteerien lisääntymisen, kuten hometta, sieni, ja toiset. Ne eivät ole vain pysty pilata ulkoasua, mutta voi aiheuttaa vakavia sairauksia, joten käytetyt materiaalit on kestettävä näiden kokonaisuuksien.
 • Lämpötilan muutokset - usein ilmiö kylpyhuoneessa, valitsemalla maaliin, tämä seikka on otettava huomioon.

Valitsemalla suunnittelu kylpyhuone (jaettu kylpyhuone), keskittyy seinillä. Kuten tiedetään, yleisin viimeistely - keraaminen laatta. Sen ominaisuudet ovat ihanteellisia tässä huoneessa. Nykyisin tämä viimeistely materiaalin tarjoaa laajan valikoiman värejä, kokoja ja malleja. Tällainen lajike voit tehdä sisätilojen kylpyhuoneen alkuperäisen ja käytännöllinen.

Älä kuitenkaan unohda kustannuksia muunlaisia. Toiseksi ovat PVC-levyt. Ne ovat samaa laatua kuin ensimmäisessä suoritusmuodossa. Mutta mallit olivat jonkin verran vähemmän. Myös huonot puolet kuuluu asennustapa. Sitoutumisensa tapahtuu profiilin, ja se vie arvokasta senttimetriä.

Mosaiikki laatta - alkuperäisen tapa sisustaa seiniä. Tämä materiaali on tarvittavat ominaisuudet, jolla on runsaasti kaikenlaisia ​​hienoja malleja tyydyttää vaativimmankin kuluttajille.

Yksinkertainen ja kustannustehokas tapa - maalaus. Ainoa asia tässä versiossa tuntuu vaikein, on valmisteluun pintojen. Puttying seinät - prosessi aikaa vievää.

Yhtä tärkeää on lopettaa kylpyhuoneen katto huoneen. Roiskeet vettä ja huoneen ilmankosteus voi vahingoittaa pinnoitetta. Älä myöskään sulje pois sitä floodaamisen naapurit ylemmistä kerroksista. Kuten käytäntö osoittaa, tämä kysymys on varsin merkityksellinen. Siksi on suositeltavaa, valitsevat suunnittelu yhdistetty kylpyhuone (katso jäljempänä kuva) ei kitsastella kattomateriaalien. Alkuperäinen käyttää peili laatat. On kuitenkin syytä huomata heti, että tällainen määritelmän laajentaminen on välttämätöntä pestä riittävän usein, joten sinun täytyy valita kauneuden ja käytännöllisyyden.

Universal tapa - asennus PVC paneelit. Tällaisissa kattavuutta voidaan rakentaa mitään valoa, erilaisia ​​värivaihtoehtoja mahdollistavat valita sopivin vaihtoehto. Erityisvaatimukset hoito ei riitä, pyyhi ne kostealla liinalla.

Viime vuosina tullut suosittu katot. Tämä pinnoite täyttää kaikki vaatimukset. Ensinnäkin se pystyy kestämään jopa 100 litraa vettä, joka suojaa vaikutuksilta. Koska heijastava pinta, tilaa kylpyhuone kasvaa merkittävästi. Venytys katot eivät pelkää korkea kosteus, lämpötila vaihtelua, ovat vastustuskykyisiä sienten bakteerit.

Optimaalinen lattia kylpyhuoneessa - laatat. Kuitenkin, tämä materiaali muodostaa riittävän kylmään pintaan. Jos mahdollista, on parempi luoda ns lämmin lattiat. Tämä on ainoa haitta tämän materiaalin, kaikissa muissa suhteissa sen ominaisuudet täysin vastaa vaatimuksia.

Suhteellisen uudenlainen koriste - laatat, tapetit. Toistaiseksi hinta on hyvin korkea, koska prosessin monimutkaisuus asennus ja materiaalien hinnat. Mutta lopputulos on hyvä investointi. Kuvaa vastaavat lattianpäällysteet tuotetaan 3D-muodossa, mikä tekee alkuperäisen sisätilojen huone, ja koko on paljon suurempi.

Valitsemalla tyylillinen suunta kylpyhuoneeseen

Orgaaninen yhdistetty kylpyhuone (kuva esimerkkejä löytyy tässä artikkelissa) on mahdollista vain tarkka toisto tietyn tyylin sisustus. Mieti, mitkä ovat yleisimpiä:

 • Moderni. Tärkeimmät ominaisuudet: tyylikkyys muotoja, sulavat linjat, epätavallinen yhdistelmät.
 • Klassismia. Kurinalaisuuden ja suuruutta - pääsäännön tämän sisustus, symmetria, säännöllisyyttä ja eheyden muotoja.
 • Minimalismia. Suunniteltu pääasiassa yksivärinen huomaamaton värejä, vähintään koristeluun.
 • Provence. Romanttinen, kevyt ja valoisa ilmapiiri kylpyhuoneessa. Antiikkihuonekaluja, paljon peilejä ja lamppuja.

Suunnitteluratkaisujen 5 neliömetriä. m

Tällaiset koot kylpyhuoneet mahdollistavat vaeltaa fantasia. WC (kuvia kuuluisien suunnittelijoiden töihin toimii inspiraation), voit helposti järjestää omia. Ensinnäkin sinun täytyy ratkaista ongelman kanssa kylpyhuone. Maksimaalisen tilansäästö suositeltavaa asettaa kulma mallia tai kokonaan korvata sen suihku. Huonekalujen valittu pienikokoinen ja enimmäkseen pysähdyksissä. Vapauta lattialla käytetään asettamaan peilipöytä ja pesukone. WC-istuin voidaan nostaa korokkeella, se voi osoittautua jakaa huoneen vyöhykkeisiin. Voit asentaa koristeellinen näyttö-osio luo intiimin tunnelman.

Muotoilu yhdistettynä kylpyhuone aluetta, voit tehdä todella Royal. Tässä se sopii täydellisesti porealtaassa. Päinvastoin se voidaan asentaa seinää pitkin erilaisia ​​kaappeja, kattaa ne kiinteällä pöydälle. Tässä se on tarpeen ripustaa suuri peili, se antaa syvyyttä tilaa, ja käyttää sitä on varsin kätevää. Älä unohda valaistus, kuten katto ja seinä. Seinien koristeluun mosaiikki lähestymistapa vaihtoehtona se voidaan vuorotella keraamisilla laatoilla.

Menetelmät vyöhykejaon yhdistetty kylpyhuone

Jälkeen purkaminen seinät on välttämätöntä harkita, miten jakaa huoneen vyöhykkeisiin. Ensinnäkin on syytä järjestää tilaa. Yleisimmistä tavoista:

 • Väri aksentteja. WC kirkas roiskeet varovasti jaettu toiminnalliset alueet sileä siirtymä.
 • Markkinaraon. Tällaisissa onteloita voidaan luoda tiettyjä LVI, esim wc, kylpyhuone.
 • Osioita. Jos koko huoneen mahdollistaa kipsiseinään voidaan rakentaa alkuperäiseen muotoonsa, jossa rakenne valonheittimet ja hyllyt.
 • Screen jäälasi. Hieno muotoilu ja siirrettävyys ovat ihanteellisia näissä tiloissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin