WC mökillä Photo

Mökki wc käsiään 7500 ruplaa - 22 valokuvaa

Tässä versio esikaupunkien wc rakennettu entinen omistaja sivustolle - rakennus kulki purku.

Pohjalaatan tarjoavat valmiita wc, mutta ostaa jotain, joka voidaan tehdä käsin halu ei syntynyt helposti. Piirretty piirustus wc kiirettä ja alkoi rakentaa.

Runkoon otti 60x60 mm palkit. Rakentamiseen voimme ottaa 50x50 mm, vähemmän ei ole sen arvoinen. 3-metrinen baarissa maksaa noin 2-3 dollaria.

Tämän jälkeen on leikattu. Voit tehdä tämän, se sopii tavallinen vannesahan, mutta jos on saatavilla sähkötyökaluja, rakentaminen esikaupunkien wc omin käsin nopeutuu suuresti.

Operaattorin pohjan wc antaa.

Kuvassa ei näy, mutta ensimmäinen yritys tehdä kehystä ei ole ollut täysin onnistunut. Tulevaisuuden wc muotoutumassa.

Nyt sinun täytyy kattaa runkoon suojaa kosteudelta, hometta ja muita hölynpölyä - suojaamaan puuta. Tässä tapauksessa se tarkoittaa BIOTEX käytettiin. Näihin tarkoituksiin, kaupoissa, voit helposti löytää erityistä puunsuoja. Tule yksinkertaisia ​​öljyyn, jos on jäteastioita. Pahimmillaan - ja öljyn kaivos. Mutta wc on parempi rakentaa kesäasunto vuosisatojen. Jos sinulla on rahaa - älä tallenna.

Getting iholle. Voit tehdä tämän käyttämällä rimat, mutta taas riippuu taloudelliset mahdollisuudet ja materiaalien saatavuus. Kattamiseksi wc sopii myös:

Lista on pitkä. Puukäytössä pinnoitteet, älä unohda hoitaa suojavarusteita!

Ja vielä yksi kuva eri näkökulmasta.

Sisäosan käymälästä.

Kun olet luonut runko ja seinät, siirrä ovelle. Wc maassa ilman ovea? Olet vaarassa juuri tullut päähenkilö kuvassa Internetissä! Tyypillisesti ikkuna ovi on reikä, mutta tässä tapauksessa se oli mahdollista löytää ikkuna pesukoneen. Porthole!

WC oven ollessa auki.

Seuraava vaihe - asennus paikkaa. Huomaa kuva: sisäosassa seinät ovat myös käsitelty. Voit tehdä tämän toiminnon "Pinotex" valkoinen. Se levitetään kahtena kerroksena.

Kauneuden ja suojelu nivelten ompelemiseen heidän esiliinat. Katto aaltopahvin do. Koska se on helpompi työskennellä kaikissa lisäksi, se ei ole kovin pelkää sään. Materiaalin valinta, kuten aina, riippuu sinusta.

Wc maassa omin käsin valmis!

Nyt meillä on liittää pohjaan Booth ja voit käyttää sitä. Kiinnitetään konkreettisista rengas teräsrankoja. Ja älä puhalla pois, eikä kuljettaa pois. Mukaan hankkeen maassa on suunnitteilla kaksi wc (ja sen ulkopuolella), niin eristyksen ei ollut huolissaan.

Yleinen rakentamiseen kustannukset olivat 7500 ruplaa (noin $ 100). Time - Kahden viikon iltaisin.

Ajatus WC-maassa: 100 valokuvaa, piirrokset, kaaviot, ohjeet suosikit

Hyvä idea. Ei wc maa ei voi tehdä. Jos on vesihuollon, miksi ei tehdä normaali mukavuuden sijaan pahamaineisin, ovat aina "pihalla?" Se riippuu ainoastaan ​​päätöksestä omistajille. Ei välttämättä käyttää palveluja ammattirakentajiin, saat vain asiantuntijoiden neuvoja.

Tuo vesi ja viemäriverkkoon järjestää tietenkin kyettävä, mutta siihen maassa vielä täysin mahdollista. Sinun täytyy viettää viestinnän ja prosessi on melko aikaa vievää, mutta tulos on sen arvoinen. Rakenne, kuten näemme, erittäin siisti sisältä ja ulkoa, on pesuallas, peili, pyyhe - mukavuutta ennen kaikkea.

Classic mökki wc käsillään

Tietenkin, hienoa, jos mökki on salaojitus, mutta useimmiten se on harvinaisuus, niin yleensä rakentaa Classic puinen mökki Lokakaivojen . Yleensä kaikki riippuu olosuhteista ja mahdollisuuksista, mutta yksi asia on aivan selvä, ilman tätä mielenkiintoisia rakennuksia missään. Ja kuten wc arkkitehtoniset muodossa, se voi tehdä koristeluun sivuston. Kaikki riippuu mielikuvitusta, mutta jos mikään, niin rakentaa mini talon baareja ja lankkuja yli viemärikaivon jokainen voi , ja muotoilu, tämä on toissijainen kysymys.

Nämä vuoropohjainen Kuvassa miten klassinen Mökkisviitti. Kuvat näyttää kaikki mitat, niin että materiaalin määrä voidaan laskea. Lisäksi tarvitse ruuveja kiinnittämiseen tarvikkeet ja muut komponentit, saha, hacksaw, taltta - ota koko joukko puuseppä. Booth rakentaminen suoritetaan kuten on esitetty kuvan alussa emäksen kehyksen, ja sitten vuori, asentamalla katto ja ovet.

Haastavinta, likakaivo, tässä tapauksessa ei ole kovin vaikeaa, mutta aikaa vievää. Sen syvyys riippuu siitä, kuinka usein käyttää toimielin, mutta ainakin puolitoista metriä, leveys mittari. Tämä kaavio näyttää, miten se pitäisi näyttää.

On muitakin vaihtoehtoja, se riippuu monista tekijöistä, tiheydestä maaperän ja päättyy sijainti sivuston. Esimerkiksi, jos on mahdollista pumpata sisällön likakaivo assenizatorskaya kone, kun pohja ja seinät on valmistettu ilmatiivis ja kooltaan sellaiset, että otti letku pumppuun. Kuitenkin talvella voi olla ongelma, joten minun täytyy ajatella lämmitys paitsi tiloja, vaan myös sisällön kuoppaan.

Tyypit ja suunnittelu wc ja Lokakaivojen voi olla erilainen - jauheet, kaappeja, turve, wc, ja jos on salaojitus, kaikki helpompaa. Biotulety, tietenkin kallista, mutta sinä Voit tehdä turve wc , tällaisten bio vaihtoehtoisen suoritusmuodon.

Tällainen asia on helppo tehdä kädet, tämä on tavallinen laatikko vaneri ja levyt. On kuvassa näkyy vaihe vaiheelta, miten tehdä se. Tehty kanava, siihen turpeen kauhan aiheuttaa ja ainakin poistamiseksi täyttämällä sisältö komposti. Tässä vilpitöntä järjestelmän kierron aineiden luonnossa.

Wc maata pois romun omin käsin

Päätavoitteena tämä olennainen lähtökohta, piilottaa uteliailta katseilta, estetiikka, on se toinen, joten kaikki materiaali, joka soveltuu rakentamiseen. tämä WC mökillä on valmistettu romun , ja se näyttää, kuten näet hyvin. Handy vanha tiili, pari mutkaa, liuskekivi ja sivuraiteelle. Prosessi toimii hyvin näkyvä askel askeleelta kuvia. Muutamia yksityiskohtia käytetään tavallinen vanha ovi yksinkertaisesti verhottu levy aaltopahvin, orjuudesta Patjat tehty betonista, no, sinun täytyy olla hieman lattialaatat.

esikaupunkien wc laitteet järjestelmään

Täällä, piirustukset ovat kaavamaisia ​​ja ne voivat olla hyödyllisiä, jos tarvetta ilmenee rakentamiseen vastaavan huoneen.

On tärkeää valita oikea paikka wc, koska siellä on aina mahdollisuus, että epäpuhtauksia pääse pohjaveteen, joka, kuten tiedätte, on täynnä ongelmia ei vain sinä, vaan myös sen naapurit. Jos pohjavesi on suurempi kuin 2,5 metriä, on kiellettyä varustaa tavanomaisilla viemärikaivon vain biotoilet tai muun tyyppinen WC, jossa sisältö kuoppa ei kosketa suoraan maahan. Plus, se on otettava huomioon vallitseva ilman virtaussuunta, ilmeisistä syistä. Tässä kaaviossa näkyy joitakin sääntöjä asunto, joka on toivottavaa tarkkailla.

Miten valita talon suunnittelussa, se riippuu mielikuvitus. WC vaikka piilosilla takana juoni, mutta se on edelleen osa barokkirakennukset, jotta suunnittelun voidaan lähestyä luovasti. Ainakin näin on. Tämä keskiaikainen vaunu, eivätkä vain valmentaja, ja kaikki kuninkaan mullin. Keskellä kaiken, myös tehty hyvässä uskossa.

Valokuvan lähde godzilla.org.ua

Voit aina keksiä jotain omaperäistä. Wc ei huvimaja, jossa voi koskaan katsoa täällä tule välttämättä siksi kustannukset miettiä mukavuutta ja ulkomuoto. Jos sinulla ei ole ideoita, vilkaise Tämän gallerian voi valita jotain mielenkiintoista omassa puutarhassa.

Hei, olen kirjoittanut tämän artikkelin Siksi odotan kysymyksiin tämän artikkelin kommentit alla, muista vastata kaikkiin.

Jos sinulla on kysymys toiseen aiheeseen, pyydä heitä meidän foorumilla, saamme takaisin sinulle

Cool ideoita rakentamiseen wc maassa

Varustamalla maa sivusto, voit tehdä ilman kylpyamme, puutarha lampi tai puro, ja jopa ilman kylpyamme, mutta wc siellä varmasti. Voit pitää sitä rakennuksen tylsä, mutta välttämätön liiketoimintaa, mutta voit muuttua eräänlainen rakennuksen luova tehtävä, kädet tehdä yksilöllisyys jopa tällaisessa tavallisessa rakennuksessa.

Royal mökki wc

Monet käsityöläiset eivät ole vain luoda ainutlaatuinen muotoilu, mutta myös jakaa menestystä kaikille asianosaisille, munivat valtava määrä valokuvia ja videoita elävästi kuvaavat osoitus luovan ajattelun rakennus- ja sisustus, mukaan lukien ja wc. Nämä kuvat voivat olla inspiraation lähteenä ja ehdottaa omaperäisiä ratkaisuja.

Parantaa wc maassa omin käsin, voit käyttää:

  • Alkuperäinen rakentaminen;
  • Lisätoimintoja;
  • Käyttö ei-standardi rakennusaineet;
  • Käytä koriste-elementtejä.

Voi kokeilla WC muoto (suorakulmainen, soikea, kolmikulmainen), haarojen lukumäärä (yksi tai useampi hyttejä, toisen osaston suihkussa tai pesuallas) ja ovi.

Wc kota

Joten, erinomainen vaihtoehto rakentamiseen alkuperäisen esikaupunkien wc voi tulla eteen kolmiomaiset, suhteellisen helppo koota ja epätavallinen näköinen. Photo kolmion wc: t löytyvät netistä ja yrittää tehdä jotain vastaavaa omin käsin.

Opas rakentaminen voi olla kuva ja video mestarikursseja, mutta jotain on silti ainutlaatuinen, samoin kuin muistoja hyvin tehdystä työstä ja sulautettu osaksi itseään.

Wc maassa voi olla kiveä, mutta valinta ulkoisen ja sisäisen suunnittelu, muoto ja ulkonäköön rakentaminen on yhä riippuvainen siitä, että ajatus mestari. Nostamalla wc maassa omin käsin, voidaan käyttää limakalvon hänen niin sanottu villi kivi, joka tekee rakentamisen kohokohta maisemaa, varsinkin jos radalla samaa materiaalia.

Olkoon lyhyt, mutta tarvitaan vielä jäädä puucee voi tehdä muutaman mukavampaa, lisää toiminnallisuutta huoneen. Esimerkiksi laittaa lämmin istuin, tehdä erityinen hylly vessapaperia tai laatikko vanhoja sanomalehtiä, piirtää sähkön ja säätää valaistusta, tee hylly asioita, jotka olisi syytä laittaa taskuihin välttää joutumasta wc.

WC-istuin voi ostaa kaupasta tai markkinoilla lopputuotteena, mutta voit tehdä omin käsin, leikkaa se tietyllä muotoa paksu huopa tai vaahtoa, joka sitten täytyy kääriä liinalla tai polyeteeniä. Tämä istuin on tarpeen paitsi mukavuutta, mutta myös ulkohuussi voidaan käyttää myös talvella pakkaset, kun mahdollisuus käyttää kylmän wc ollut onnellinen.

Kaunis mökki wc

Mukava istuin sijaitsee rakennettu koppi podium korkeus korkuinen tavallisen wc. Muoto korokkeella voidaan vaihdella loputtomasti. Tärkeintä - se oli kätevä. Istuin on kiinnitetty reikään hakattua palkintopallille tai vain hänelle määrätty. Poikkeuksia voi sisältyä kuivakäymälät, jossa istuin on alun perin rakennettu.

Toinen huippuluokan toiminnallisuus voi tulla jatkeeksi pesualtaan tai suihkun. Tämä helpottaa suuresti sääntöjen noudattamisen hygienia- ja wc tekee maan paljon kätevämpää.

Tietoja ei-standardi rakennusaineet

Kuten jo mainittiin, monet elementit rakentamiseen ja järjestely wc mökillä voit ostaa valmiina, mutta voit tehdä omin käsin.

Perinteisesti pystytys wc koppi mökillä käytetty:

Monia vaihtoehtoja kuten valokuvien mökki wc, varustettu puunrungot (sahattu ja kuivattu) ja vanhassa säiliöissä (jossa rekisteröitymistä raketti) ja yksinkertaisesti taivutettu ympyrän ruosteinen rauta levyt, joka jälleen kerran osoittaa äärettömyyttä mielikuvitusta.

Epätavallinen pullo WC

Vuonna sisäistä järjestelyä käymälä on myös mahdollista osoittaa luovuuttaan. Lomanviettäjille aktiivisesti lähettää kuvia luomuksesi liittyvät, mukaan lukien, ja wc. Kuten Palkintokorokkeita istuimet wc maassa käyttää myös vanhoja tuoleja, kääntämällä kulho todellinen valtaistuimen vanhat renkaat, pinotaan päällekkäin, ja jopa leikata piipun.

Fabulous kylpyhuone kivi

Pesuallas voidaan rakentaa niiden kädet tölkkejä, pulloja ja tynnyrit, jopa tölkit. Tärkeintä - säätää veden viemärijärjestelmän, mikä neuvokas puutarhurit kiinnittää alukseen tavallinen hana.

Kuten pesuallas voidaan käyttää:

  • Tynnyri, jossa on integroitu pesuallas;
  • Takakonttiin puun;
  • Vanha pöytä tai ulosteesta.

Tärkeintä - Lento fantasian ja halu luoda jotain uutta omin käsin, vaikka vanhoista materiaaleista.

Käyttö koriste-elementtejä

Elementit sisustus - tämä on mitä voi kääntyä jopa kaikkein tavallisia asioita jotain erityistä ja mitä ei samanlaisia.

Esimerkiksi puinen wc kolmion katto on melko helppo muuttua koriste mylly ja kiinnitä katolle neljän suuren terät.

Wc-mylly

Seinillä wc voidaan soveltaa kuvia tai vain maalata tietyllä tavalla (esimerkiksi rautatie- tai puhelinkopissa), voit koristella sen muuraus tai muita asioita, jotka voivat tarttua kainalossa.

Elementti sisustus voi olla mitä haluat, jos näet miten sitä sovelletaan. Ei välttämättä kiire myymälän erikoistuotteita. Tutustu huolellisesti vanhoja asioita ja kaikki mitä on jäljellä kun korjaaminen talon tai asunnon. On tiettyjä siellä on paljon mielenkiintoisia asioita, joita voidaan soveltaa.

Video: käsikirja kokoonpano ulkopuolella saniteettitilat

Kaupat myyvät kuivakäymäl Venäjällä

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki sivustoon PromTu.ru

Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

Täytön jälkeen lomakkeen ottaa yhteyttä johtaja ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.