Vuosikerta valokuva talo

Vanha talo: 17 sisätila kuvat

Joskus haluat kokea tunnelman vanhoista ajoista ja löytää itsesi lämmin talon oma historiansa. Toivoisin rentoutua myös tällaisissa vanha talo, ei hotelli.

Talon yhdistettynä antiikin ja nykypäivä

Tämä talo sijaitsee Austin, Texas. Sisustus on perinteinen vanha tyyli, jossa on paljon puusta, puupalkit ja antiikkihuonekaluja. Olohuoneessa valkoinen seinä, takka vanhaan tyyliin, altistuvat puiset katot ja osa antiikkikalustein esimerkiksi nahkatuoli tai pöydän valmistettu vanhan rinnassa.

Jatkaa linjaa vanhan kalustus tässä tumma ja raskas, matot kaikkialla näköiseksi. Tyylikäs vanha kattokruunut ja valaisimet luovat illuusion menneisyyden. Sisätilojen on kokonaisuudessaan hieno yhdistelmä antiikki ja moderni kohteita. Ensi silmäyksellä, antiikkia vallitsee kuitenkin kaikki tekniikka on moderni.

Vanhoja puutaloja

Nyt nämä talot eivät täytä ellei jossain syrjäkylillä. Mutta aika ajoin, ja ne, jotka jäivät, haalistuneet, kuluneet, menetti loistoonsa, mutta pidetään hyvin tärkeitä, ne ovat säilyttäneet sielun. Kyllä, ennen jokaista talon tunsin sielu isäntäänsä. Tunsin ihmisen käsi ja hoitoa. Aiemmin kun sekä kaupungeissa olivat kotona, ihmiset laittaa paljon työtä sisustaa kotisi, korostaa sen erikoisuus.

Puutalot, veistetty kehyksiä, kokonaisen aikakauden, joka peruuttamattomasti mennyt, väistymässä lasi ja kivi. Ja hoito, tässä iässä mukanaan jotain elämäämme. Nämä puutarhat, etupihat, portit, zavaliki, kuistia, kaikki menee pois, ja tuo mukanaan lämpöä.

Jokainen talo on taideteos, hämmästyttävä kauneus veistämällä, paljon työtä ja vaivaa, suljettu mestari suihku ja rakennettu kestämään. Erittäin mukava, ja hyvin surullinen. Loppujen lopuksi tämä koko lanka, leikata, kaikki totta Venäjän, Venäjän henki ja koko Venäjän.

kerrangjke

Raunioille suuri imperiumi

Vanhimmat talot mielenkiintoisia havaintoja sisällä

Rostov-on-Don - kaunis kaupunki, jossa on valtava vuosisatoja vanha historia, silmiinpistävää sen kauneuden ja ainutlaatuisuutta. Tällä hetkellä kaupungin enemmän tulee pieni metropoli, keskustassa "plastika9quot, ja "staryy9quot; Rostov väistyy tätä uutuutta, mutta ei aina eikä kaikkialla!

Monet keskustan kadut ovat täynnä erilaisia ​​kyltit kauppoja, pilvenpiirtäjiä, hirviöitä, uudet laatat. mutta jos haluat mennä hieman pienempi kuin Don, koska olemme pieni, historiallinen, erillinen kaupunki, jossa vielä vallitsee ilmapiiri 19-20 luvuilla. Nämä Ulichka ja paikkoja oli tapana kutsua "govnyarka, saarekkeillaan Roma siirtokuntia" ja niin edelleen, mutta ihmiset eivät sitä turhaan, koska se on täällä, että on olemassa valtava määrä vanhoja taloja, joista jokainen on valtava vuosisatoja vanha historia, henki aiemmat omistajat näistä taloista, ja enemmän. Osa niistä on meidän uusi blogi, tai pikemminkin, että löysimme joitakin niistä.

Vuonna 1924 hän muutti Armeniassa ja tuli arkkitehtuurin osasto Jerevanin yliopiston teknillisen yliopiston, josta hän valmistui vuonna 1928. Vuodesta 1939-1951 hän toimi sekä pääarkkitehti Jerevanin. 1&519mdash;1955 - apulaisosastopäällikkö varten arkkitehtuurin ministerineuvoston armenialaisten SSR.

kunnia arkkitehti Armenian SSR (1969)

Stalin palkinnon kolmannen asteen (1951) - CC-CP rakennuksen arkkitehtuuria (B) armenialaisten SSR Jerevanissa

Valtion palkinto Armenian SSR (1971) - luomiseksi kokonaisuus Leninin aukiolla Jerevanissa