Vuokrata jääkaappi rahaa

Jossa he ottavat vanhoja laitteita: vastaanottokeskuksissa varaosien, kierrätys ja vaihto-ohjelmia

Moskovassa, kysymys jossa luovuttamaan vanhat laitteet rahaa, on merkitystä taistelijoita vihreämpiä elektroniikan kierrätykseen, ja ovat tottuneet ostamaan uuden vanhan myynti tehdä tilaa. Tee lopun ikää laitteiden alustan roskia - on laitonta. On tarpeen käsitellä käytettävissä sellaisenaan tai käyttää palveluja erikoispalveluja.

Jossa voit pudottaa vanhan tekniikan rahaa

Eroon tarpeettomia laitteen hyöty - vaikea tehtävä, mutta ratkaistavissa. Pitäisi tulla sen kokoa tai tilan. Toimivaa materiaalia pitäisi yrittää liittää uudelle omistajalle. Pieni laite voi kuljettaa mukanaan ja tarkastelemme muutamia kohtia talon lähellä. Monimutkaisuus on kuohkea rikki "hirviöitä", mutta tilanne täällä ei toivoton.

Pienet laitteet kestää korjaamoja. Tämä voi tulla toimintakuntoinen, mutta vanhentuneita laitteita, tai rikki. On suositeltavaa soittaa organisaation etukäteen, kuten: Yhtiö "video teknikko" puhelimessa: 8 (495) 411-38-23 puhua asiantuntijan kanssa. Jos se on kiinnostunut tässä mallissa, neuvotella hinnasta.

Suurten kotitalouskoneiden yksiköt voivat lunastaa palvelukeskukset myöhempää korjausta jälleenmyynti. Siellä ei kaikissa malleissa, omistajan halpa laite voi kieltää. Palvelukeskus "24 master" pesukonetta varten "Siemens" tai "Bosch" voi muodostaa 0,5-2500, riippuen tekniikan tason. Merkitystä tietyn merkin ja mallin sinun täytyy määrittää etukäteen numerosta +7 (495) 723-37-22.

Osto vanhat laitteet käyttökunnossa järjestettiin alennustavaratalo kulutuselektroniikan ja tavaroita, toisen käden. Tämä menetelmä on helppo löytää ostajaa ilman turhaa aikaa vievää. Komission kaupat hyväksyvät vain laitteissa ilman ulkoisia vaurioita. On tyytyväinen, että on olemassa ohjeet, koko joukko lisävarusteita.

Arvioida, missä määrin hyötyä myynnistä eriä soittamalla yhtiön kauppa Ostaminen ja myyminen puhelimessa: 8 (495) 215-14-15 klo 10 kaksikymmentäyksi. Tässä laitteessa ei osta vanhat mallit (jopa 5 vuotta). Esimerkiksi iMacin täydellisessä kunnossa tuo omistaja 500 ruplaa. Järjestelmä alustavassa arvioinnissa tekniikoita puhelimitse tai Internetin kautta.

Verkko "ostaa" kaupoissa tarjoaa myös kätevä palvelu myyntiin ylijäämä laitteita kodinkoneet optiikka. Kauppa tarjoaa asiakkaalle määrittää tuotteiden hinta, myyjä saa kuukausittain peritään 10%. Arvioidut kustannukset, soita: +7 (985) 773-02-93, mahdollisesta ostamisesta asiakkaan osoitteen.

Nopein tapa auttaa ratkaisemaan ongelman erikoistuneiden pelinappula. He suorittavat vastaanottoa vanhojen koneiden rahaa, jos se on käyttökunnossa ja ei näkyviä vikoja. Sen arvioidaan olevan 30-50% alkuperäisestä markkinahinnan ja tehdä lainasopimus, joka tietyn ajan, jonka jälkeen kohde tulee omaisuutta panttilainaamo. Rekisteröintiä vakuuksien tarvitset passin.

Muutoksenhaku mahdollista yritys "Lombard Master" at +7 (495) 306-07-28. Täällä se voi:

1
 • tehdä tutkiminen omaisuuden
 • bail rahaa irtotavaraa, tarkista tai epätäydellisiä nippu.

Oli kysymys mistä siirtää vanhat laitteet rahaa, yhtiö "Crown panttilainaamo" tarjoaa soita: +7 (495) 727-51-88 tai käyttää sitä Internetin kautta saada palkkion mahdollisimman pian. Ratkaisevia tekijöitä laskettaessa kustannuksia:

Se tapahtuu niin, että laitteet muistuttaa kukaan auttaa kotona, ja kopio vanhasta kokoelma. Antiikin vastaanottimen tai Neuvostoliitossa radiogrammi enää käytännöllisiä, ja historiallista arvoa. varten kotimainen harvinaisuus vapautetaan vasta 1975, vuosi ja hyvin säilynyt, tarjoaa 350-3500 ruplaa. Analogi ulkomaiset tuottajat voivat maksaa jopa 9500 ruplaa harvinainen yksilö. Fanit annoitte muinaisjäännösten hyvä hinta, löytää internet resursseja, kuten portaali "Retrobazar".

Ostaminen viallisen kodinkoneiden varaosia

Palvelut Korjaus purettuna rikki laitteet. Asiantuntijat talteen tiedot, joita käytetään seuraavissa kokeissa. Virallisesti työpajat käytä vain uusia osia, mutta käytännössä osoitettu elementit hekin tarvitsevat. Suuret määrät eivät ansaitse, mutta jotkut hyötyvät laitteiden kunnossa voi purkaa.

Rahaa ulkona laitteiden osien ja tarjoaa yritys "Zalogator", jossa voi soittaa ympäri vuorokauden: 8 (495) 769-10-31. Jokainen, joka etsii jonnekin siirtää vanhat laitteet rahaa voi tuoda sen henkilökohtaisesti, kun kätevä. Asiantuntija suorittaa pätevä arviointi paikan päällä, keskustella sopimuksen yksityiskohdista, muistuttaa miten studio lähettää tietokoneen tai muita osia, sekä antaa rahaa.

Vihje: Sinun ei tarvitse kantaa rikki kodinkoneet kerralla. Henkilökohtaisesti keskustella päällikön, onko hän tarvitsee tällaisia ​​osia. Olen tyytyväinen ottamaan rikki televisiot, tabletit ja tietokoneet organisaatiossa "hankinta tekniikkaa." +7 (985) 762-62-16 Master järjestää määrittämiseen tietyllä hinnalla, ja kuriiri saapuu sovittuun aikaan mennessä rahaa ja ottaa pois laitteita.

Jos sopiva paikka, jossa kannattavaa kuin vanhat laitteet rahaa ei löydy, pitäisi tarjota sitä romuttaa keräilijöille. Yksi laite maksaa vähän, on edullista siirtää useita erilaisia ​​laitteita. reaaliarvon ompelukone - korkeintaan 1000 ruplaa mainoksia, kuten "osta ompelukone missään valtiossa", plus on vapaa jälkeen turhien asioiden paikka.

Voit soittaa suoraan erityinen keräyspisteeseen romu (kotimaa), esimerkiksi Ltd "Ferro-Invest" puhelimitse (968) 825-27-95 (puhelut vastaan ​​päivässä seitsemänä päivänä viikossa). Asiantuntijat saapuu millään alalla Moskovan sopivana ajankohtana asiakkaalle päivän ja vie pois suuria vaunuihin (jääkaapissa tai astianpesukone), toisin kuin muissa vastaanoton pistettä.

Yhtiö "Almet" kuljettaa romu on, jos se on alle 10 tonnia. Mutta tässä hyvä hinta: 8500 ruplaa per tonni metallia. Keskustella toimitus voi olla numero 8 (919) 663-08-35.Jääkaapin punnitus 30-80 kg voi saada 120-780 ruplaa itsensä toimitusta. Pesukoneen - 250-640 ruplaa, esimerkiksi asunto- ja kuparia ja ruostumatonta terästä rumpu.

Videonauhurit, viestintälaitteet ja muu elektroniikka sisältävät arvokkaita metalleja:

kierrätys kodinkoneiden ohjelman

Laki kieltää heittää pois vanhoja laitteita astiaan kotitalousjätteiden tai ottaa pois kaupungista lähtee kello kaatopaikalle. Jotta ei tarvitsisi maksaa sakkoa, on syytä etsiä, minne siirtää vanhat keittiökoneet rahaa. Hävittäminen kodinkoneiden tarjoamat palvelut yrityksen järjestämällä poistaminen ja purkaminen vanhan isokokoiset laitteiden osien kierrätykseen.

Voit käyttää palveluja yritys ostamalla ei-liiketoimintayksikköä, luovuttaa rikotuista rahaa osana kierrätysohjelmaa. Katso yritys voi olla "Romu-Mobil" (+7 (495) 215-03-55) tai "Romu-pro" (+7 (968) 605-20-85), jotka tarjoavat tulon asiakkaan osoitteen ja maksaa hinnan, määrä on 10 tuhatta ruplaa, omistaja, tarjoamalla vapaa poisto.

Vaihto Old laitteet uuteen rautakaupasta

Hänen ratkaisu ongelmaan ovat ostoksia verkossa. Suuret varastot "Eldorado" pitää säännöllisesti tapahtumia, kutsuen tuomaan roskat: mikroaaltouuni, valokuvaus- ja toimistolaitteiden, pieniä sähköisiä vempaimia. Yhtiö tarjoaa vaihtoi vanhan alennus ostajille uuden tuotteen samaan jaksoon, saavuttaa 20%. Tämä tapahtuma järjestetään puolivuosittain.

Ketjun myymälöissä "Technosila" viittaa mihin siirtää rikki laitteissa rahat ovat menneet vaihtelemalla määrää alennuksia. Ne kaikki ostaja saa määrästä riippuen, rei'itetty kurissa. Alennettu hinta vaihtelee 5-20%. Jollei vaihtaa vanha laite kaiken kokoisille ja luokkia. Ostaja, joka ostaa uusia laitteita ole annettu, vanha koti poistaa maksutta.

Myynti vanhojen laitteiden toimivien halvalla Internetissä

Arvo kotiapulaisina heikkenee ajan myötä. Merkintallennuksen rahaa voidaan myydä tv ja mikroaaltouuni, silitysrauta. yhteenlaskettu kuva ja teksti: "Pickup", kirjoitettiin tiedotteen päällä, toimii hyvin. Jopa isoisäni jääkaappi lunastetaan illan hinnalla enintään 8 sata ruplaa, ja heikko, mutta ahkera 20-vuotias kannettava löytää ostaja lähes tuhat ruplaa jonka keskellä päivää.

Missä luovuttamaan vanhan tv rahaa

Yhtiö "Teknologia +" suostui poimia tylsä ​​tv jälkeen väliaikaisesta soveltamisesta soittamalla +7 (499) 322-28-86 tai vieraile sivustolla ympäri vuorokauden. Työskentelyyn elektroniikka yritys Se tarjoaa käsillä 100-10 tuhatta ruplaa riippuen ja laitteen tila. Idle laitteet, yhtiö voi hankkia tai tarjota ilmaiseksi kierrätykseen.

Miksi TV ei voi vain heittää

Altista roskaa roskakoriin - altistettiin sitten kemiallisen ympäristön sisältämien elementtien vanhan CRT. Ja tämä:

Kierrätys jääkaapit suhde: 7 vaihtoehtoja, jossa voit pudottaa tekniikkaa

Kierrättää vanhan jääkaapin, voit ansaita hieman rahaa kuvitella moderni kaupunkilainen elämää ilman jäähdytystä ei tällä hetkellä ole mahdollista. Tämä pitkäaikainen käyttö yksikön avulla voimme nopeasti ja helposti tallentaa pilaantuvia elintarvikkeita. Mutta kuten minkä tahansa tekniikka, tulee jääkaappi muuttunut ajan myötä. Tämä johtuu paitsi käyttää, mutta myös parantamista laitteita. Mistä sama vanha jääkaappi, ja voi tehdä sen suurin taloudellinen hyöty? Etsitkö vastauksia kysymyksiin artikkelissa!

Mitä sinun pitää hävittää vanhan laitteen, ja miten se tehdään

Edessä tarve korvata laitteita, alamme miettiä nopein ja edullisin tapa päästä eroon vanhan. Useimmissa tapauksissa vanha työelämän ulkopuolella laitteita sijoitetaan kaatopaikalle. Mutta heittää pois vanha jääkaappi ei ole paras idea.

Siten freonia, jota käytetään monissa jäähdytys jäähdytysaineena, hajoaa vaarallisia osia ympäristölle vaikutuksen alaisena ultraviolettisäteet.

Kiitos kierrätys voi vähentää aiheuttamia haittoja luonne päästöjen kodinkoneiden

Asiantuntijat sanovat, että freonit on yksi syy hävittämisestä otsonikerroksen. Siksi toimituksen vanhat jääkaapit kierrätystä on tärkeää. Kylmäaineen ei vahingoita ympäristöä, vähentää osuus sen joutuminen ilmakehään. Juuri yritys kierrätykseen jääkaapit.

Siten, kierrätys jääkaappien ovat:

 1. Vastaanotetaan kierrätettäväksi;
 2. Evakuointi kylmäaineen järjestelmästä;
 3. jääkaappi purkaminen (uute kaikkien yksiköiden ja lajittelu ne työ- ja ei-toimiva jatkokäyttöä varten);
 4. Puristus metallikotelon ja muut järjestelmän osat on erityinen painamalla;
 5. Lähettämällä metallia yrityksen sen käsittelyyn.

Evakuoitiin Freon jääkaappien voidaan lähettää kierrätettäväksi tai koota suljetussa astiassa toistaiseksi varastointiin.

Sen lisäksi, että vahinkoa ympäristölle, poistaminen jääkaappiin kaatopaikalle voi kääntyä melko iso hieno: tehdä tilaa vieviä kohteita roskakoriin on lailla kielletty. Missä tarkalleen ei voi tehdä vanhan jääkaapin?

Suurissa asutusta hävittäminen kodinkoneiden harjoittavat kunnallisissa palveluissa.

Mihin jääkaappiin mukaisesti kierrätys kodinkoneiden täytyy tietää säännöt oman asuin- ja kunnallistalouden kotiisi. Lisäksi jotkut asunnon yhdistykset välittämättä ympäristöstä sopia viennistä teknologian yrityksille kierrätykseen. Käytännössä tämä voi tapahtua erityissäiliöön tai aikataulun vientiä tällaista roskaa.

On olemassa erityisiä vastaanottokeskuksia, jotka hyväksyvät vanhat ja laitteiden toimintahäiriöt

Vapaa jääkaappi vetäytyä oman asunnon tai omakotitalon voi yksityisten yritysten.

Etsi yksityiset yritykset voivat käyttää ilmoitustaulut internetissä, sanomalehti. Mutta tässä tapauksessa, et voi olla varma, että jääkaapin kierrätys tapahtuu tehokkaasti ja ottamalla tarvittavat tiedot, yritys ei lähetä jääkaappi kaatopaikalle.

Siksi on parempi luottaa poistaminen vanhat jääkaapit asiantuntijayritys hävitettäväksi tämäntyyppisten kodinkoneet.

Tällöin voit valita yrityksen on oltava asianmukaiset todistukset ja lisenssit voidaan ottaa käyttöön tämän tyyppistä palvelua. Näin varmistetaan, että käytössä olevat laitteet on sitoutunut erityisesti koulutettuja ammattilaisia. Kuitenkin näistä palveluista on maksettava. Keskimäärin jääkaappi maksaa viet 1-2500. Ruplaa.

Voinko siirtää jääkaapin rahalle

Jos vanha jääkaappi työkunnossa, sitten päästä eroon sitä taloudellista hyötyä on mahdollista avulla jälkimarkkinoilla. Mutta mistä siirtää jääkaappiin rahaa, jos se on ei-toimiva? Nykyään on olemassa suuri määrä yrityksiä, jotka vievät oman tekniikkaa maksua, riippumatta sen suorituskykyä. Maksun määrä, samalla riippuu mallista, iästä, tekninen kunto kylmälaitteet. Mitä yritykset ostavat vanhat jääkaapit laatusuhteeltaan?

Jääkaappi voidaan ottaa rahaa, kokonaan tai osittain varaosien

Pass tekniikka voidaan jakaa:

 • Hallituksen kierrätyslaitteiden (esim kuten UtilVtorServis Jekaterinburgissa). Nämä yritykset harjoittavat vientiä sekä työ- ja työelämän ulkopuolella laitteita. Kustannukset poistamisen ja laitteet yrityksille valtio korvaa.
 • Yksityiset yritykset korjaus ja hävittäminen tekniikoita (esim., Kuten MosUtilit Moskovassa). Tällaiset yritykset ostavat jääkaapit työntekijöitä voidakseen käyttää niitä korjauspalvelut, epäonnistuneen.
 • Välittäjä yritykset, jotka ostavat laitteita ja myydä sen raaka-aineeksi tehtaille. voit jopa laittaa rikki jääkaapissa tällaisia ​​yrityksiä. Yhtiön kulut, tässä tapauksessa korvaa koneiden ja laitteiden entisille omistajille maksetaan suhteessa liikevaihtoon.

Lisäksi säästää ostaa uusi jääkaappi ja hävitä vanha voi olla osakkeita. Useimmiten tällaiset toimet vaihdosta vanhojen kodinkoneiden uusille kuluttaa suuria vähittäiskauppaketjut täytäntöönpanosta kodinkoneet (esim kuten "M-Video", "Eldorado"). Muuten, voit muuttaa tällaisesta ohjelmasta ei ole vain jääkaappi, mutta myös mitä tahansa muuta tekniikkaa.

Poistaminen vanhan jääkaapin: omasta tai avulla asiantuntijat

Mitä jos mahdollista ottaa jääkaapista avulla ammattilaiset et? Esimerkiksi jos yhteisö ei ole poiskuljetus? Poista vanha jääkaappi, tässä tapauksessa et voi omistaa.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa yhteyttä alueellisen DES, ja löytää paikka lähimpään paikkaan tilaa vievien jätteiden.

Jos sinulla ei ole ajoneuvoa viedä jääkaapin, on parempi kääntyä ammattilaisten

Carry jääkaappi, näin, sinulla on oma liikenne. Jos tämä ei ole käytettävissä, niin se on vuokrattu. Tällöin poistaminen jäsenten jääkaapin kierrätykseen yrityksille on kannattavampaa ja paljon muuta mukavaa.

Niinpä vastuu jätehuolto palveluihin kuuluvat jääkaappi asunnon ja lataamalla sen kuorma.

Useimmat yritykset myyntivoitto ympäri vuorokauden. Lisäksi monet suuret yritykset lähettää työntekijöitään muihin kaupunkeihin. Tämän avulla voit valita sopivin aika vientiä, aiheuttaa ammattilaiset sijainnista riippumatta. Siten poistaminen laitteiden ei ota sinulta paljon aikaa ja vaivaa.

Miten kierrätyksestä jääkaappien rahaa (video)

Kierrätys jääkaappien - hyödyllistä harjoitusta, jonka avulla voit paitsi suojella ympäristöä ja välttää sakot, mutta myös täydentymään talousarvioon. Tällä hetkellä on olemassa suuri joukko yrityksiä jotka tarjoavat palveluja kierrätys jääkaappien, valmiina tarjoamaan sinulle palkkio poistamiseen laitteen. Lisäksi vanha jääkaappi voidaan myydä osia tai vaihdetaan uusiin mukaan erityisiä ohjelmia. Valitse sopiva vaihtoehto, ja päästä eroon vanhasta jäähdytys oikein!

Kokoelma vastauksia kysymyksiisi

Jossa voit pudottaa vanhat laitteet rahaa tai vain päästä eroon tätä roskaa? Jos perinyt tasainen, lähes varmaa se aiheuttaa tekniikkaa viime vuosituhannella. Ja kuinka selkeä uuteen kotiinsa kaikkien näiden harvinaisuuksia?

Jos tekniikka loppuun eikä se sovellu käytettäväksi, se on parempi toimittaa sen kierrätykseen. Mutta tässä on muutamia "kompastuskiviä":

 1. Rahaa saat.
 2. Kierrätyskeskukset omalla alueella voi olla.
 3. Se vaatii enemmän ja maksaa kierrätysprosessi itselleen.

Yleensä jokainen on kiinnostunut taloudellinen kysymys. Joten, toimitus käsittelyä laitteet sen tapa auttaa ympäristöä, eivätkä täytä budjetin. Siitä toisinpäin täytyy jakaa pienen määrän työntekijöille.

Tekniikka noudetaan mistä tahansa sijainnista, valinnan, kun se tulee suurikokoisten asioita, se on erittäin kätevä. Ei enää kustannuksia kuormaus- ja pienten sekä karma muodossa planeettamme. Kierrätyskeskukset löytyy käyttää verkkoa tai help desk, pienissä kaupungeissa, ja ne eivät voi olla.

Tässä tapauksessa jatka parantaa taloudellista hyvinvointia, uhraa huolta ympäröivään luontoon.

Siirtää vanhat laitteet romu?

Helpoin vaihtoehto - luovuttaa laitteiden romua. Kukin laite sisältää tietyn määrän värimetallien, mutta ehdotettu määrä et ota. Varsinkin jos puhumme suhteellisen uusi ja pieniä laitteita. Luopumalla puhtaasti romu, saat vain penniäkään.

Vastaanottokeskukset ovat kaikki kaupungin, lähes joka pihalla. Kävellä useita, kysy hinta ja vertailla lukuja. Se ei ole aina hyödyllistä ryhtyä lähellä talon vastaanottopisteeseen.

Alla on arvioitu hinnaston hankintaan metalliromua organisaatiot:

Jo mainittu vanhoja TV miellyttää omistaja 2-3 kg kuparia, mutta jääkaappi on parempi olla varovainen. Ne sisältävät freonia - on yksi käyttökelpoinen keksintöjä vuosisadan. Kylmäaine ottaa lämpöä talteen tuote ja antaa sen ympäristö, mikä nopeuttaa prosessia jäähdytys- ja jäädyttämistä. Kaikki olisi vain hienoa, jos ei yksi asia - Tämä aine on myrkyllistä. Sen vuoto ei johda palautumista, jos et tiedä laitteen toiminnot paremmin jälleen ei mennä siihen. Lääkitys toimii pitkään. Siksi mahdollisuus kierrätys - ei niin merkityksetön kuin se saattaa vaikuttaa.

Halpalentoyhtiöt vaihtoehtoja budjetin niiden laadintaan.

Ja jos se toimii laitteissa, eivät vain näytä kovin siisti ja voi ylpeillä tyylikäs muotoilu? On aina niitä, jotka ovat tyytyväisiä ostaa niitä. Ei välttämättä se on ystäville antiikkia, aloittamaan elämänsä ihmiset eivät aina halua varaa kalliita laitteita. Opiskelijat asuntoloiden mielellään osta itsellesi vanha:

Hintoja voidaan verrata samassa paikassa, on karkea käsitys siitä, kuinka paljon rahaa voit luottaa. Foorumit ovat erittäin kätevä tässä mielessä, lähes jokainen on kohta "kirpputori9raquo; tai jotain sellaista. Ja sosiaalisissa verkostoissa, on kokonaisia ​​yhteisöjä, kymmeniä ja satoja tuhansia jäseniä, jotka ovat valmiita tarjoamaan normaali hinta oman vanhan tekniikan.

Niistä asiakkaat eivät ole vain opiskelijoita, monet nuoret perheet ovat tyytymään vähän, liian, puhumattakaan köyhien väestönosien. Avata verkkosivuilla tai jotain vastaavalla merkityksetön, on jo hyvin testattu alusta.

Kerääjät eivät läpäise elektroniikkateollisuuden.

Muuten, noin ystäville vanhoja. Psykologisesti vaikea luokitella laitteita antiikkia. Ja suurin osa laitteista vanhassa huoneistoissa - Neuvostoliiton aikana, hänen 30-40 vuotta maksimi. Mutta se kävi niin, että osa välineistä annettiin rajoitettu määrä, kun taas toiset ovat lähes mahdotonta löytää hyvässä kunnossa. Tämä tekee vanha pölyinen TV ei ole vain kasa metallia, harvinaista löytää jostain keräilijän.

Luominen kokoelma on kallista - ja bonus meille yllättävän hyvän hinnan. Etsi temaattinen portaaleja ei ole vaikeaa harrastelijoille, vaikeampi löytää jotain todella mielenkiintoista myyntiin. Suurin osa laitteistosta tuotetaan suurina määrinä, perustuen massan kuluttajille. Löytää joitakin ainutlaatuisia asioita - suuri menestys.

Mitä tulee huonekaluja ja antiikkikauppiaat jos kaikki asunnossa alkaen Neuvostoliiton aikana, ei voi edes tuhlaa ja muiden ihmisten aikaa. Tuntijat todella vanha sisustus ei ole erityisen arvostavat neuvostoaikana, ne ennen vallankumousta kertaa huonekalut on enemmän omaan makuun.

Vuokrata laitteet osat

Tekniikka ei ole liian vanha, mutta käyttökunnossa? Etsi huoltokeskukset, soittaa ja kysyä korjauskustannukset. Jos et ole kiinnostunut terveyden palauttaminen, pyytää toista osapuolta ostaa laite "varaosia". Pari tällaisia ​​puheluita ja olet taattu löytää ostajaa, ja hinta voi verrata.

On kuitenkin niin moraalinen ulottuvuus. Teoriassa korjauksen aikana on käytettävä uusia osia tilattu toimittajalta. Takaukseen ja kaikki sellaiset muut asiat. Tällöin palvelukeskus säästää, ja voivat tuoda asiakkaansa. Mutta tämä on oman harkintansa mukaan.

Tietää mistä luovuttamaan vanhat laitteet rahaa, et voi luottaa joitakin kiinteitä osinkoja. Mikä tahansa esine on sen käyttöikä ja poistot nopeutta. Mitä enemmän korkean teknologian laite, sitä huonompi luvut meille. Joskus on helpompaa antaa ilmaiseksi niille, jotka sitä todella tarvitsevat.

Video: kierrätys vanhojen laitteiden

Seuraavaksi Suosittelen, että katsot mielenkiintoinen video, joka kertoo mitä tehdä lopun elämän kodinkoneiden Japani:

 • Kokoelma vastauksia kysymyksiisi

  Aineiston käyttö on sallittu vain omistajan suostumus. Tiedot tällä sivustolla on luonteeltaan tutkimuksellisia eikä ole ohjaamaan toimintaa. Ennen käyttöä lääkemääräysten tulee neuvotella lääkärin kanssa.

  Havaitsi virheen? Kerro meille! Valitse se ja paina Ctrl + Enter. Kiitos!

  1