Vuodesohva valokuva

Sohva sisustus - neuvoja ostopäätöksiin (80 kuvat)

Ennen ostamista sohva sinun täytyy ymmärtää tärkeitä vivahteita! Artikkelissa yksityiskohdat KERRO mitä kannattaa kiinnittää huomiota ensiksi.

Mitä ominaisuuksia tulisi luoda uutta tulevaisuutta osa sisätilojen? Se riippuu siitä, miten käyttää sohva.

Älä sohva pesä on virkistys-, kääntämällä lehdet ja television katselun? Vai rajoittaa sen käyttöä paikka vieraille?

Joka perheenjäsen kokevat vahvuus sohva? Varsinkin pitkä opiskelija lähestyy laaja tuotevalikoima huonekaluteollisuuteen ja aikuisten vanhemmille - alhainen Esimerkiksi joka on kätevä nousta.

Löytää tiesi kanssa sohva, voit alkaa ajatella suunnitteluun. Sohva lepoon, yleensä lieviä, jolla on laaja istuin ja paljon erilaisia ​​tyynyjä.

Nahka on hyvä kopio suhdanteet sekä työ- sisustusta.

Seurallinen ja vieraanvaraisia ​​ihmisiä viihtyisä olohuone löytyy vaihtoehto kahdesta tai kolmesta osasta, joita on helppo siirtää, tapauksesta riippuen.

Sohva koko liittyy suoraan huoneeseen arvo. Ajattele, ei sotkua huone sohva.

Mittaa etäisyys vastakkaisen seinän, menee kauppaan. Sohva suoralla takaisin aika on sopiva pieni huone, kuten kestäisi hyvin vähän tilaa.

Sohva ja kaksi tai kolme osaa käytetään suurissa tiloissa.

Verhoilu on enemmän painoa ostaessaan sohva. Käyttää ohuita materiaaleja, kuten satiini, se ei ole käytännöllinen, erityisesti verhoilu istuimen ja käsinojat.

Sekoitekangas soveltuu käytettäväksi useimmissa tiloissa, koska se näyttää hyvältä ja on helppo puhdistaa.

Kuvioitu materiaalit ovat vähemmän alttiita kulumiselle kuin muut. Nahka - oikea valinta niille, jotka rakastavat vakaus sohvat.

Nyt nahka kangas helppo löytää mitä haluat väri ja rakenne, ja ei voida täyttää, kuten ennenkin, vain mustaa ja valkoista väriä.

Valitessaan sohvan väriä aina nähdä, jos se vastaa muun värit huoneeseen.

Rauhalliset värit ovat yleensä asianmukaisia ​​missä tahansa ympäristössä, varsinkin jos olohuoneessa on liian pieni. Tällöin voit kirkastaa käytön värikkäitä tyynyjä ja muut tarvikkeet.

 • Materiaali on kuvioitu on parempi käyttää kaikkein avoimien alueiden sohva, koska luvut eivät ole havaittavissa tahatonta saastumista.

  Sohva kirkas väritys on näkyvästi paikalla sisustus, mutta tässä tapauksessa, sohva on oltava yksinkertainen muoto.

  Nykyisin sohva laatu saadaan selville vasta aikana käyttöön. Rakentamisen korkealaatuisia, yleensä melko raskas, koska sen runko on tehty erityinen puulaji.

  Jalat tulisi olla osa rungon sohva, eikä pultattu istuinta. laatu näyte ei taivu istuimen alla istuen pohjaan ja säilyttää alkuperäisen muotonsa.

  Sisäyksityiskohtien ei saa olla näkyvissä päällysteen läpi. Tutustu takaisin: läsnäolo onkaloiden puhutaan huonolaatuisia tavaroita.

 • Suosittelemme ostamaan hyvä, mukava sohva, koska sinun on käytettävä tämän osan sisätilojen tietyn useita vuosia.

  Sohva voi toimia käytännön haltijat alueella kymmenen viiteentoista vuoteen.

  Mikä on ero ottomaanien ja sohva sohvalla: vertaa ja johtopäätöksiä

  Verhoillut huonekalut keksi ihmisen pystyä rentoutumaan ja nauttimaan omalla vapaa-ajallaan. Olemme tyytyväisiä istua kirjan kätensä mukava tuoli, rentoutua sohvalla television katselun. Ja ehkä se ei ole ollenkaan sohva, sohva tai sohva. Nykyaikaisessa elävä, löydät kaikki näistä huonekaluja. Ja mitä itse asiassa ne ovat erilaisia?

  Mikä on ero ottomaanien ja sohva sohvalla

  • Aloitetaan sohvalla. Tämä huonekalu on mukavat pehmeät ja selkänojalla, johon useat henkilöä voidaan sijoittaa. Yleensä se on varustettu käsinojat (pehmeä tai kova), mutta on olemassa malleja ilman niitä. Monet nykyaikaiset sohvat on mahdollisuus purkaa sängyssä yksi monista mekanismeista muutosta. Kuitenkin pitää unen jälkeen, että ne eivät aina mukautettu - tyynyt nivelet aiheuttavat usein epämukavuutta.
  • Nyt ottomaanien, joka tuli meille Aasiasta. Aluksi se oli pehmeä sänky, josta puuttui molemmat käsinojat ja selkänoja. Nyt valmistajat tuottavat mallit, joissa on yksi tai kaksi (tai jopa kolme) pehmeä selkänoja, joka sijaitsee pitkin lyhyt sivu kahden vierekkäisen, tai kaikki kolme osapuolta. Mutta mekanismia muutoksen ottomaanien joko puuttuvat tai omista (sitä kutsutaan - "sohva"). Useimmissa malleissa on laatikko vaatteita sekä nostolaite käyttää sitä. Ottomaanit ominaisuus - se, että toisin kuin sohva suunniteltu mukava nukkua niin varustettu taulu patja. Siksi jopa asiantuntijat vaikeaa on vastata kysymykseen, mikä eroaa sohva sänky.
  • Vuodesohva (sohva) ja täysin käännetty Englanti kielellä tarkoittaa "bed". Se oli niin Euroopassa ja soittaa mihin tahansa sohvat. Joten melko epämääräinen eroa näiden kahden huonekaluja. Nyt yleisesti kutsutaan sohva pieni sohva, johon mahtuu riittävän leveä. Tärkein ominaisuus tuotteen - sama korkeus käsinojat (kaide) ja takaisin). Voi olla pellava laatikko, sekä transformaation mekanismin samanlainen sohva.

  Niin, ehkä voimme kutsua niitä jokaisessa - koska, kuten haluatte. Tiukka ei rajoituksia.

  Seuraava puhumme miten ostaa halvalla sohva tai sohva, muuten tehdä parempaa työtä myyntiin sekä eri verkkokaupoista.

  Kun kukkaro voi ylpeillä paksu ja runsaasti teräviä laskut, ja uudet kalusteet oh tarpeen, meidän on katsottava, mitä voit säästää. Tinkimättä laadusta, tietenkin - mutta. Varsinkin jos aiot ottomaanien ja vuodesohva joka yö. Kuitenkin tämä yleensä heitä ja tulevat (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta).

  Joten, alkaa säästää toteaa, että hieman. Tätä varten:

  • Valitse budjetti vaihtoehto verhoiluun - se on usein vaikuttavat merkittävästi lopullisista kustannuksista mallin. Voit tehdä tämän, voit kuulla johtaja.
  • Sen sijaan, että patja riippumattomien jouset (kallein vaihtoehto), ota täyte ulos polyuretaanivaahdon. Tärkeintä - että se oli laadukasta, tiheää tarpeeksi, eikä liian ohut.
  • Go ostoksia kaupunki ei ole kauppa, vaan virtuaalinen. Ja hyvin, jos se on tehtaalta valmistajan.
  • Ei välttämättä ottaa sohvalla tai sohvan edistetään brändi - se on nimi korotusta usein tehdään.
  • nostomekanismi valittu talous - esimerkiksi jousi-tyyppinen. Tai yksinkertaisesti sen saranat, tietenkin, jos pohja patja ei ole liian raskas.

  Haaveilee tyylikäs sohva? Sitten valitse viisaasti, ja miten tämä, katso seuraava video:

  • "Pinsk Wood", luulevat tietävänsä kaiken. Tämä Valko yhtiö tekee erittäin mukava ja hyvä laatu huonekaluja. Osmanien tämän merkin ei maksa liian halpaa, mutta se kestää pitkään ja se on hienoa sisustamisessa.
  • In Borovichi (Novgorodissa) on järjestetty kaksi tunnetun valmistus huonekalut tehtaita. Se on "Elegy" ja "Borovichi huonekaluja." Sekä valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaita malleja ottomaanit, johon sisältyy käytännön kulmavaihtoehdot. "Borovichi huonekaluja" tuottaa alkuperäisen sohvalla peilataan takaisin - joten ei enemmän kuin missään muualla.
  • Vuonna antiikin Venäjän kaupunki Vladimir ja lähiympäristössä on myös useita huonekalut yritykset-valmistajille. Kuten "MDV", "Gros», «Mebelus». Anna heidän huonekaluja, kuten ottomaanit ja sohvat, myydään monissa venäjäksi kaupoissa.
  • Pietarissa voidaan kutsua esimerkiksi suosittuja valmistajat tehdas "Nord" ja "Focus". Jälkimmäinen on suuri valikoima edullisia kaksinkertainen kulmikas malleja ottomaanit.
  • Ivanovo tehdas "Ivkron" tuottaa erittäin mukava ja edullinen sohva nimellä "Gloria" useita versioita (mukaan lukien sisäänrakennettu taulukko). Piirre tuotteen - tukeva runko puusta.
  • On huomattava, tunnettu valmistaja tuotteiden unen - kotimainen tehdas "Ormatek". Se tuottaa tarpeeksi tiivis artikkeleita, jotka ovat täydellinen yöunet, koska niillä on pohja joustavasta ortopedisten säleitä, parempi selkärangan, kuten lääkärit sanovat.

  Runsaasti eri Sohvat mistä "Borovichi-huonekaluja" on esitetty seuraavassa video:

  Haluat ostaa sohva, uni joka mielellään? Sitten ottaa mallia ortopedinen patja, esimerkiksi ORMATEK, jonka tuotteet esitellään seuraavissa video:

  Kuvia ja hinnat suosituimpia malleja

  • Joten, mitä meillä on ilo valkovenäläisen tuottaja "Pinsk Wood"? ottomaanit maksaa se vaihtelee 13000 (lasten versio) jopa 33 tuhatta ruplaa. Dana suosituin malli (yhden, kaksi veistoksellinen selkä, joka sijaitsee nurkan takana, nosto mekanismi ja laatikkoon pellava) maksaa 16500 ruplaa. Mitat: 2 0,97 0,75 metriä.
  • Ottomaanien kanssa peilattu takaisin tämän valmistajan nimellä "Borovichi huonekaluja" (malli nukkumista 1,5-2 metriä) kannattaa 16700 ruplaa. Hän on kummallakin puolella pääty on kaksi puoliympyrän pöytä. On lopussa nostolaitteen ja iso pellava ruutuun.
  • Ja tehdas "Elegia" on erittäin mukava kaksinkertainen malli "Elite". Tämä ottomaanien kaksi joustinpatjalla patjat, joista kukin voidaan nostaa sen osa, avaamalla pellava laatikko. Puolipyöreät verhoiltu selkänoja ja yhdistelmä kahta väriä verhoilu kauniisti täydentävät suunnitteluun. Hinta tuotteen - noin 18 tuhatta ruplaa. Nukkuja on mitat 1,6-2 metriä.
  • Viehättävässä pienessä sohva "Safi" tehtaalta «Mebelus» siro aaltoilevaa takaisin, nostomekanismin ja pellavaa laatikon Kustannus 11400 ruplaa. Se voidaan varustaa patjan riippumattomien jouset (vapaaehtoinen 2000 ruplaa). Mukana ovat tyynyt ja rullat. Ottoman "kaupunki" saman valmistajan joustava käsinojat ja polyuretaanivaahto täyttö maksaa 13000 ruplaa. Mekanismi "click-klyak" voit nopeasti muuttaa sen mukava sänky.
  • Edustamme huomiota mallin ortopedinen patja "Ormatek", jota kutsutaan vuode-sohva "Bono". Sen sivuseinät on leikattu tai ekokozha huonekaluja liinalla (lisävaruste), ja pohja koostuu koivun säleet. Bottom - laatikkoon. Runko - MDF ja lastulevy. Jonka mitat ovat 0,8 1,9 metriä on erittäin hyvä arvo 22 000 ruplaa.
  • Nyt noin yksinoikeudella - malleja tuotemerkin «sisäasioiden pääosaston», vielä melko nuori, joka kuuluu «Domoff Group» ryhmää, joka luo alkuperäisiä hienostunut sisustus vuodesta 2006. Mitä voin sanoa - erittäin mielenkiintoinen malli, mutta ne maksavat sievoinen summa. Esimerkiksi valmiin valon keinonahka sohva «Parisienne» tyylikkäällä jalat ruostumatonta terästä arvoinen 165000 ruplaa. Se on kuitenkin kallein malli, on myös halvempaa: tyylikäs sohva «Modern Spencer» on hinta 52000 ruplaa, ja vuodesohva «Goodlife» - 42000 ruplaa. Kaikki tuotteet massiivipuuta runko, täyttö - vaahto.
  • Mutta halvin ja samalla pidetään korvaamaton vaihtoehto ottomaanien tai sohva ei ole edes ulos, esimerkiksi Ikea, ja tehnyt omin käsin. Tsemppiä, pärjäät!

  Joten, puhuimme hinnoista, nyt siirtyä valokuvien katseluun prospektikuvia tyylikäs malleja, ottomaanien ja sohva sohvalla.

  Kuvat tyylikäs malleja sohva ottomaanit ja sohvat

  arcadia suita Lolita-1M PLOUM Ligne Roset kohti

  Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

  Tilaa päivitykset Sähköposti:

  Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

  jättänyt kommenttia

  verhoillut huonekalut

  suunnistus

  makuuhuone

  olohuone

  verhoillut huonekalut

  kylpyhuone

  yhteystiedot:

  Viimeaikaiset keskustelut

  Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

  Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

  Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

  Sohva: erot ja erityispiirteet

  Making kotiisi - se on vastuussa. Talon - linnoitus, ja kaikki, mitä siinä pitäisi miellyttää silmää. On toivottavaa, että huoneet tehtiin yksi tyyli, ja huonekalut oli laadukasta ja kaunista. Mielenkiintoisen ratkaisun olisi sohva - alalaji sohva, jossa alaselän ja käsinojat. Maassamme se on saavuttanut suosiota viime aikoina, niin harvat ihmiset tietävät sen.

  Sohva - eräänlainen sohva, joka ilmestyi XVII luvulla ja oli yleisintä Itä-Euroopan maissa, etenkin Turkissa. Edustajia aristokratian ajasta kuluu se lepopäivä, juoda juoda ja maistoi näyttää siltä, ​​mutta ei käytä sitä kuin paikka nukkua. Nyt sohva on yhtä suosittu kaikkialla maailmassa. Se on hyvin samanlainen kuin sohva ulkonäkö ja toiminnallisuus (itse asiassa, Euroopassa ja Amerikassa, kaikki sohvat ovat nimeltään «sohva»), mutta myös joitakin eroja. Niin, sohva luonnehtii samalla korkeudella selkänojan ja käsinojat, yhtä kulmat, suhteellisen kova patja ja istuin ja suuri leveys. Jokaisessa näistä hetkistä löytävät plussia ja miinuksia.

  Esimerkiksi kova istuin mahdollistavat käyttää sohvan sänkynä ihmisiä, joilla on huono takaisin, mutta ei lapsille, koska ne näyttävät niitä liian kovaa. Kuitenkin se on hyödyllinen takaisin muutenkin.

  Suuri leveys paikkaa ja kaikkein sohvat mahtuu melkoinen määrä vieraita, ja tasainen suora ja suhteellisen laaja käsinojat ja selkänoja voidaan käyttää istuimia. Mutta tämä "lyhyt" lepo voi olla hankalaa korkean ihmisille, jotka rakastavat lepoasentoon - tässä tapauksessa pää ei lepää selässä.

  Sohva, sohva, leposohvat ... niin monta täysin eri huonekaluja, suoritetaan suunnilleen sama tehtävä, ja nimet ja rakenne ovat erilaiset. Tunnistaa ja valita, mitä haluat sinulle, sinun täytyy tietää, mitä ne ovat kaikki erilaisia ​​keskenään. Useimmiten sekoittaa vuodesohva, ajattelematta, että se on vain pienempi versio siitä. Tämä on osittain totta. Kyllä, pienempi sohva, on sileä kulmat ja harvoin koristeltu pitsiä ja röyhelöitä. Se on vaikeampaa kuin tavallinen sohva, niin nukkua mukavasti se ei toimi - se on jäykempi istuimia (toisin kuin sohva pehmeä tyynyt).

  Sohva minimalistisempi ja vaatimaton lähestymistapa on sisätilojen - kuten Itä tai klassista, ja se voidaan asentaa huoneiston ja oma koti. Muuten, kuuma Itä maissa parempana sohva, ei sohva ja kuuma kesä joivat hänen teetä. Kuitenkin haittoja - se ei ole universaali, kuten sohva. Huolimatta siitä, että sohva on myös hajotetaan, ja sitä voidaan käyttää sängyssä, näissä toiminnoissa se horoshistka, mutta ei erinomainen oppilas. Tämä on todella hyvä vaihtoehto aikuisille kevyt lapsina luultavasti sohva tuntuu liian jäykkä. Tämä pätee käyttää sitä sängyssä. Jos aiot käyttää sohva-tarra, tässä hän rakasti kaikille - sekä aikuisille että lapsille.

  Levitetyssä muodossa muistuttaa sohvan melko sohvalla tai parivuode. Erot ensimmäiseen, että se on itse asiassa vain sänky ilman selkänojaa ja käsinojat, mutta nyt anna ottomaanit ja kaksi ja kolme pitkää tukema tai enemmän aseita. Emme ottomaanit vai ei taittomekanismi, vai onko se on yksi samannimisen. Alun perin tarkoitus sohvalle nukkumaan, joten se on täysin tasainen pinta ja kohtalaisen pehmeä patja. Yhtäläisyyksiä voidaan tunnistaa yhteistä kotimaa - myös Aasiassa, ja läsnäolo laatikot vaatteita.

  sohva - "Cousin" tuoli, hän on varsin hienostunut puitteet ja sen tarkoitus on pikemminkin kuin sohva kuin sohvalla. On myös mahdollista nukkua - sen koon kuin sänky ei käsinojat ja takaisin, mutta on varustettu korkea pääty. Väliset rajat sohva, sohva ja ottomaanien vähitellen poistetaan, ja monissa verkkokaupoista ovat kaikki sijaitsevat "sohvat" -osiossa, joten älä epäröi kysyä ja oppia tunnistamaan huonekalut hänen olemuksensa.

  Koska hyvin sohva - alalaji sohva, sitten sen lajit eroavat toisistaan ​​lähinnä vain näennäisesti. Niinpä esimerkiksi, on erityisen suosittu vuodesohva - sen edes kutsuttu lemmenpesä, koska se sujuu täydellinen koko parivuode. Triple Sofa saman arviolta kokoinen tavallinen sohva, neljä - vastaavasti suuri sohva ja niin edelleen.

  On ortopediset sohva - se on erilainen kuin tavanomainen, ja niin ottaa tarpeeksi kova pinta, patja. Hän, kuten käy ilmi nimi, ortopedian ja voi auttaa ihmisiä, joilla on huono takaisin nukkumaan. Kuitenkin, se ei voi olla tarkoituksenmukaista pieniä lapsia tai vanhuksia isovanhemmat. Takana sohva ja sen käsinojat voivat sulautua itsessään voi olla muodoltaan pyöreämpiä ja veistetty ohuet jalat. Myös selkä ja käsinojat voidaan massiivinen ja neliö ja patja - täysin suorat. Ensimmäisessä tapauksessa sohva tuo puhtaasti koristeellinen vaikutus, se on itsessään - taideteos, ja on epätodennäköistä, se mahtuu muutamia ihmisiä. Toinen vaihtoehto - klassinen, täydellinen kokoontumisia ystävien ja ystävyysotteluiden.

  Klassinen sohva missään tapauksessa olla pienempi kuin tavanomainen rakenne, mutta se voi olla eri kokoisia ja mitat. Kun kyseessä on kiertyy sohva on harkitsemisen arvoinen, että levitetyssä tilassa, se on kaksi kertaa niin pitkä ja haluaisin esittää yhden tai kahden hengen (riippuen leveys) sängyssä. Pienessäkin sohva mahtuu helposti kolme ihmistä suurin - kuuteen, ja se ei ole ottanut huomioon käsinojat ja takaisin, jossa lapset voivat majoittua helposti. Paras ja esiintyvä variantti - sohva-standardi koko on 120x200.

  Aluksi sohva - sohva neraskladyvayuschiysya alalajeja. Mutta edistys ei pysy paikoillaan, ja niin se on jo pitkään taittamaan sohva (muodossa lipasto vaatteille tai vetämällä koko sänky). Ne ovat erilaisia ​​mekanismeja muutoksen. nostettavissa mekanismeja käytetään liikkuvan sohvat (esimerkiksi, "teleskooppi"). Tällaisessa tapauksessa ei kuulu takaisin, ja istuimen alle rullaa ulos toiseen paikkaan. Koko tämän sohva pääsee parivuode. Toisin vuodesohva, sohva rainoja koskettavat läheisesti toisiinsa ja jotka eivät aiheuta epämukavuutta, kun valehtelee.

  Mekanismi "evrosofa" - sama kuin "teleskooppi", vain tässä tapauksessa selkänojaa lasketaan ja istuin siirtyy eteenpäin.

  On myös pinnasänky ja nostomekanismin. Mekanismeja jaetaan "Italialainen", "meitä" ja "Ranskan" pinnasänky. Sleeper tässä tapauksessa - on melko ohut pinta, joka on kolme osaa, säästellä - paljastaa muille. Tyypillisesti, sohva simpukkapuhelin ei ole kestävä, ja ei ole mitään ortopedinen ominaisuuksia.

  "Ranskan Simpukka" - Klassikko taitettavan mekanismeja. Pääsääntöisesti, nousee esiin mittarin ja puoli, ei enemmän. Sen sijaan, patja runko on peitetty paksu kangas. Saatat joutua oman sinetti, koska se tavallaan luottamusta ei ole väliä. Kyllä, ominaisuus sohvalla mekanismi "Ranskan simpukkapuhelin" ole onnellinen, ja näyttäisi siltä, ​​miksi vaivautua puhua niinkin hyödytön versio? Mutta se, että se ei ole käytössä yhtä nukkumapaikka. Ate haluat tallentaa, ja täysin varmoja, että tulet nauttimaan vain sohva taitettu - kiinnittää huomiota tähän mekanismiin, koska hän ei petä.

  "Amerikkalainen Simpukka" - kehittynyt versio "Ranskan". Mekanismi on myös hyvin yksinkertaista ja helppoa - vedät yhden istuimen, levittää kaksi ja laittaa tukeen. Kuitenkin mekanismi, USA vahvempi johtuen luotettavampi kehyksen materiaaleja, ja läsnäolo korkealaatuisesta patjat ja jousiyksiköt. Voit myös yrittää löytää sohva "amerikkalainen Simpukka" hinnasta "Ranskan."

  "Italian Simpukka" - dvuhskladny mekanismi, samoin kuin hänen kaksi sisarta. Kuitenkin tässä sohva muuttuu johtuen liikkeen sohvan selkänoja eteen - istuin ei ole esittänyt. On tarpeen nostaa takaisin ja vedä sen yli, ja laittaa alatukiseinämän. Siten käsinojat leviää ulos keskellä sohva, ja ei olisi takaisin. Kun kyseessä on sohva, tämä mekanismi ei lisää erityinen paikka sekä takaisin hänen pieni, mutta paino tämä malli kestämään kovaa - se on melko vahva tukijalat, ja ovat kevät lohkoja sivuilla. Muuten, tämä mekanismi on joskus kutsuttu "Changeling", koska takaisin kääntyy.

  Aina kiinnittää huomiota pyöriin ja jalat liukuva osa - jotta ne eivät tartu matto ja ei naarmuta lattiapinnoite. Muuten, kiertää tämän ongelman keksi "Tahdistus" mekanismi. Hän on hieman samanlainen "Evrosofu" tai "Evroknizhka". Toisin kuin ne, hänen kanssaan sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pyörät koskettavat laminaatti - ne eivät yksinkertaisesti. Istuinta ei rullaa eteenpäin ja nousee ja venyy, asennetaan lattialle ja istuin rentoja. Toinen nimi tämä mekanismi - "Virroittimen".

  On toinenkin hyvin samanlainen "virroitin" mekanismi - "Dolphin". Tässä tapauksessa on syytä vetää alayksikön alapuolella istuin ja nostaa ne ylös yhden tason. Tässä mekanismissa ei laatikko vaatteita, niin sinun täytyy miettiä, mihin sänkyyn. Ja tänne ei hajoa.

  "Puma" Se etenee kahdessa liikkeitä. Istuin varovasti nousee ja siirtyy eteenpäin, ja taustalla osa nousee sen paikalle. Kirjaimellisesti täytyy vetää yhteen, ja alle toisen välittömästi näkyviin. Ponnistelut ovat minimaaliset. Tämä mekanismi on käytetty pitkään, mutta on olemassa laatikkoa vaatteita vain kulma sohva. "Delfiini", muuten, samoin.

  "Conrad" hyvin samankaltainen "puuma". Kun kyseessä on tämän roll-out mekanismi kannattaa vetää pienempi yksikkö, rullaa se pois ja laita alustalle, ja hänen jälkeensä, kohdista kaksi muuta. Tämä mekanismi on yleisimmin käytetty, kun on kyse suurista sohvat, kolmen ja tarpeeksi kauan, kun lohkon kolme. Johtuen siitä, että kaikki lohkot on pinottu kompakti malli on laatikko pellava.

  Sohva on todella helppoa ja ilmeinen antaa ulos, paikka nukkua se osoittautuu täysin tasainen, ja muutos mekanismi niiden vahva ja kestävä.

  Sohva on klassinen suorakaiteen muotoinen - kaikki sen kulmat ovat suorassa kulmassa, se näyttää sujuvan tyylikäs baari. Istuin on sijoitettu korkeudelle tuttua, mutta koska sama korkeus selkänojan ja käsinojat näyttää siltä, ​​se on syvennys. Valmistajat harvoin todella kokeilemaan muotoja sohva. On suurta sohvaa, jonka yksi osa on pidempi kuin muut, jossa voi makuulle. Toiset sivuilla hieman pyöristetty pohja tai itse käsinojat.

  On mahdollista tavata veistetty sohva selkänoja ja käsinojat, voi olla monoliittinen, etsii massiivinen lohkot sijaan. Tämä on klassinen versio. Joissakin tapauksissa käsinojat ja selkänoja poistetaan tai ne sijaitsevat suoraan patjan ja kiinnitetään Velcro. Voidaan sanoa, että kulma sohva - hyvin harvinainen peto huonekaluteollisuudessa, vaan myös tehdä niin. Se edustaa kaksi toisiinsa suorassa kulmassa sohva kaikenkokoisia ja samanlainen klassinen kulmasohva. Ja voit itsenäisesti liittää kaksi sohvaa, laittamalla ne kulmassa toisiinsa nähden. Saatat joutua poistamaan yksi käsinojat.

  Väri sohva - on sen sisustus. Se voi olla valmistettu nahasta, luonnon, ekologisen tai keinotekoisia, jolloin musta, valkoinen, ruskea ja muita sävyjä okolonaturalnye. Kun kyseessä on muita värejä voi vaihdella kuvia. On paikka olla erilaisia ​​kuvioita, värejä ja koko kuvan ja selkänojalla, mikä on erityisen tärkeää lapsille. Väri sohva on ensin vastattava värimaailman huone, jossa se sijaitsee. Esimerkiksi suunnittelu tyyliin Provence on hyväksyttävää tumma, musta tai ruskea nahkasohva, ja korkean teknologian - kirkkaan vaaleanpunainen tai kukallinen sohva.

  Voit poimia sohva, keskittyen väriä seiniin. Jos haluat laittaa sen keskellä, on hienoa korostaa tai kontrastin heidän kanssaan. Väärä päätös vie sohvan samanvärisiä kuin lattialle tai kattoon. Tämä visuaalisesti tuoda kattoon tai sohvalle, tekee huoneen visuaalisesti pienempi tai aiheuttaa lattiaan sulautua sohva. Usein sohvat ja muut huonekalut valita värin matto tai verhot, verhot, ja se myös näyttää erittäin mukava. Varsinkin jos verhot tai matto - kuviollinen sohva ja on väri, joka on vallitsevana tai luo korostuksia niitä. Samoin täsmäsi tyynyt.

  Jos järjestää huoneen klassiseen tyyliin, huomaa, että sohvan pitäisi olla luonnollisia värejä ja on yksinkertaisesti upea, jos se sopii sävy sävyn puukalusteet.

  Aluksi sohva on valmistettu vahvasta ja kalliita puulajeja - mahonki, pähkinä, rottinki ja tyynyt ja runko nastoitettu silkkiä tai Brocade. Tyynyt villaa tai jouhet, koska tässä tapauksessa ne olivat täysin sileä ja prochnymi.Seychas sama valmistukseen sohva käytetään useimmiten havupuiden - mänty, lehtikuusi, kuusi. Käytetyt ja muita puita sekä vaneri-, muovi, lastulevy ja metalli.

  Sisustus - ulko sohva, ulkonäkö. Verhoilla sen luonnollinen ja keinotekoinen nahka ja erilaisia ​​kankaita (nukka- ja pehmeä, luonnon ja keinotekoisten kuitujen), mukaan lukien käyttö mohair, villaa, puuvillaa, fleece ja Jacquard. Takapenkkien Joissakin pinnoitteilla on teflonpinnoite, likaa hylkivä, vettä eikä riipu palamista. Ne ovat tietenkin vastaavasti. Jos täytetty sohva huopa, toppatakki, lateksi, polyuretaani (PUR) vaahto, ja tyynyillä puuvillaa tai synteettisiä kuituja, ja muita polymeerejä, koska ne ovat kestävämpiä kuin luonnollisia materiaaleja. Myös tietenkin jouset käytetään ja erilaiset rullat ulos mekanismeja.

  Sohva syyttä kutsutaan universaali tyylillinen päätös. Hän minimalistinen - niin koko ja tyyli, ja se soveltuu lähes kaikki mallit. Värit ja muodot valitaan sen mukaan henkilökohtaiset mieltymykset. Koska sohva on kotoisin Turkista, se on täydellinen ulkoasua asunnon itämaiseen tyyliin. Se voi olla kirkas väri tai mehukas mykistetty beige ja viimeistely sohva on silkistä tai brokadeja kuin muinoin, tai vastaavaa materiaalia. On paikka olla ja kuvioita. Itä maissa sohvalla oli lounas ja lepoa, mutta ei nukkunut, mutta XIX vuosisadalla tyylitelty sohva ja Laskostumattomassa lomake näyttää kunnollinen.

  Jos kiireellisesti sohvalla huipputekniikan huoneisto, huomaa se sohvalla. Se on täysin yhdenmukainen tyyli suuntaukset - on oikeassa kulmassa ja suoria linjoja, kaikkein yksinkertainen geometria, saatavana eri tavalla, mutta hillitty värejä, kuten verhoilu vaihtoehto - ihoa, roll-out ja on varustettu nykyaikaisilla koneiden ja podmnymi sopii metalli suunnittelussa. Tämä on todellinen sohva-muuntaja. Muuten, se on korkean teknologian tyyliin sohva voidaan rakentaa, koska se on luonnostaan ​​tilaa säästävä. Suuri ratkaisu on sijoittaa sohvan vintillä tai yksiö.

  Provence - maakunnassa Ranskassa. Alueellaan on kauniita istutuksia viinirypäleitä, meri ja paljon kasveja ja auringonvaloa. Se on todellinen paratiisi ystäville mukavuutta ja rentoutumista. Ja samaan osa talon on sisustettu alkuperäiskansojen maakunnassa. Tyyli on nimeltään - Provencessa. Tämä on helppo maakunnan kodikkuutta.

  Sohva soveltuu tähän, jos et halua keskittyä vuode tai sohva. Tällöin valita kevyt, virtaava materiaaleja, mutta ei silkkiä, se voi näyttää liian säälittävä. Väri on välttämättä oltava pastelli, mutta jos valkoinen - se ei ole puhdas valkoinen, se sattuu silmiin, ja maito, kerma, kerma tai vaalean beige. Siellä voi pitää hauskaa kunniaa tyynyillä - jopa nauhoita sheathes, tämä on Provence! Käsinojalla ja selkänoja voidaan laittaa hahmoja, ja patja kansi huovalla. Tyyli sopii myös täydellisesti nuhjuinen huonekaluja.

  Hyvä sohva näyttää klassisessa ympäristössä. Tämä tyyli on ominaista selkeät linjat ja symmetrinen, tasainen muoto, suhteellisuus. Tyyli on löytänyt laajan käytön Englannissa aikakaudella hienous. Ja sohva, verhoiltu nahalla tai materiaalia sen nojalla, sopivat täydellisesti niin hillitty ulkonäkö huoneen tyyliin "klassinen". On tarpeen suosia tummia sävyjä - ruskea, musta, sohva ei saa räikeitä valopilkku. Ihanteellista olisi sama varjossa puiset pöydät, tuolit ja pöydät.

  Sohva - suuri sisätiloissa "Antique", sillä borokko tai rokokoo, kuin jos se vain tuonut Eurooppaan, missä se hallitsee nämä tyylit. Tämä tarkoittaa sitä, että selkänojat ja käsinojat sohvalla voi sulautua on aaltoilua, se voi itse olla melkein yhden tai muita verhoiltu samettia Nukkakankaat, ja jalat voivat olla veistetty. Tällöin sisätilojen huoneen pitäisi olla sopiva - Kuvittele teatteri kahdeksannentoista vuosisadan. Jokapäiväisessä elämässä tämä sohva on melko vaikea nähdä, sekä kalusteiden kokonaisuutena. Silti se kaikuja hienous.

  Useimmiten hankkia sohva olohuoneeseen ja hallit. Kokonsa ja minimalistinen laji, hän näyttää hyvältä sekä virallisia vastaanottoja ja ystävällinen kokoontumisia. Sitä käytetään vastaanottaa vieraita, joskus lisävuoteen. Nuoret voivat laittaa foldout sohva makuuhuoneessa itse - se on erittäin kätevä, koska lapset yleensä pieni koko ja taittaa sohva voidaan käyttää vastaanottamaan vieraita. Kuitenkin tämä vaihtoehto on vain aikuisille lapsille, niin vähän nukkua niin kova patja epämukavaksi.

  Pieni sohva voit laittaa käytävällä tai käyttöön sohva ruokasalissa tai keittiössä. Sama koskee parvekkeet ja loggias - se on silloin, sohva näyttää optimaalisesti mukava ja ihanteellinen paikka rentoutumiseen. Sohva voi joskus löytyä eri konsertissa tai bankettisalia, toimistot suuryritysten tai ravintoloissa - se on edelleen melko suosittu huonekalu, ja usein suositella suunnittelijat.

  Ensinnäkin valita sohva, harkitse mihin laitoit sen ja kiinnittää huomiota mitat huoneen ja sohva itse. Muista istua tai edes makaamaan sohvalle - määrittää pehmeyttä ja kovuutta, et jos voit mukavasti makaamaan patjan kokonaan ja kuinka paljon vieraita, jos mitään, voi sopia. Kokeile myös käsinojat ja selkänoja. Voit helposti säästää verhoilu, mutta myös kiinnittää huomiota siihen, miten helppoa on puhdistaa tätä kamaa. Jotkut sohvat ovat irrotettavia kansia, mikä osaltaan paitsi helppo puhdistaa, mutta myös muuttaa ulkonäköä. Tapauksessa kyvyttömyys usein pestä tai jos nahkapäällysteinen, pyyhkimällä kostealla sienellä jokaisen puhdistuksen aikana.

  Tietenkään meidän ei pitäisi edes puhua koko sohva. Jos huone on pieni, valitse sohvan tarvitsevat asianmukaisia ​​ja myös muistaa, että kun se tulee tuloaan tai kansi-out mekanismeja, niin he tarvitsevat lisävuoteen. Sohva voi helposti korvata sängyn. Se voi myös auttaa pitämään paikka vuoksi laatikot sijaitsevat joissakin malleissa istuimen alle. Siellä voit taittaa jopa vuodevaatteita, vaatteita kuitenkin jopa tarpeettomia asioita. Jos huone on sisustettu tietyn tyylin, varmista ensin, että sohva sopii suunnitteluun. Uskokaa minua, et pidä itseäsi, jos edes sohva ja on kaunis itsessään, ei tarkastella kokonaistilannetta.

  Jos haluat säästää rahaa, kun ostaa, niin kiinnittää huomiota näihin vinkkejä:

  • Voit säästää verhoilu. Valitse vain sohvan halvemmilla verhoilu - esimerkiksi fleece, jakardi. Kallein vaihtoehto pidetään luonnollisia ja ekokozha.
  • Valitse sisältö, vaahdon, eikä patja riippumattomien jouset. Mutta kiinnittää huomiota siihen, että materiaali olisi oltava korkealaatuisia ja ei ohut.
  • Voit tallentaa ostamalla sohva verkkokaupasta. Ehkä toimitus kestää jonkin aikaa, mutta voit "tuntea" sohva olohuone, ja sitten tilata sen sen muissa myymälöissä. Joten olet luottavainen ja rahaa tuuli heittää.
  • Muista, että marginaali tehdään usein brändin - tunnetumpi kuin hän on, sitä kalliimpaa tavaroita. Myös vaikuttaa hintaan alkuperämaan - tai pikemminkin, kustannukset käytetty lähetyksen. Siksi neraskruchennyh kotimaisten brändien on aina halvempaa. He voivat tavata mitään suuria huonekaluliike, vaikka yritys ( "Alice", "Ikea", "Premium", Monica "). Lopulta tärkeintä - maineen, eikä suosio.
  • Ota jousi-tyyppinen mekanismi tai jopa saranoitu, Jos patja ja istuin ei ole liian raskas.

  Jos haluat päättää, mitä valita - jos ostat miettiä huoneen koko, tyyli, hinta, ja sisämittasuhteita sohva tai sohva, sekä miten aiot käyttää niitä. Muista myös tae korjauksia, sertifikaatit ja takuukortti kyky ostaa ja vaihtaa osia itse.

  Täyte joutua jos verhoilu on haalistunut aurinkoisessa väri keinonahasta alkoivat irrota ja säröillä. Verhoilu voi taistella kissa, koira tai muu lemmikki, sekä se voi näkyä alkeis täplät tai kiristys ja muita mekaanisia vaurioita. Kaikki tämä tekee jopa uusi ja tukeva sohva säälittävää katsoa, ​​ja se tarvitsee palauttaminen.

  Tämä ei ole niin monimutkainen operaatio, mikä tärkeintä, valmistella - Take verhoilu, huonekalut nitoja ja niittejä hänelle niitinpoistaja, ruuvimeisseliä, ja materiaali verhoilu. Se voi olla nahkaa, mutta se on parempi käyttää fleece ja Jacquard - ne ovat halpoja, ja ne näyttävät melko hyvin.

  • Ensimmäinen pura sohvan Poista kaikki yläpuolella osat (erillinen käsinojat, selkänojan, istuimen runko on oltava täysin tyhjä)
  • Käyttämällä niitinpoistaja ja ruuvimeisseli, eroon vanhasta sohvan täyte. Mutta poistaa varovasti, älä revi, ja joka tapauksessa, älä heitä pois - ne ovat hyödyllisiä sinulle näytteinä kuvioita.
  • Kurkistetaan kehyksen. On mahdollista, että joudut vaihtamaan kevään lohkot ja vaahto - uusi kerros ei turhia.
  • Nyt kiinni kuvio. Ottaa vanhat osat ja juustohöylää liitu tai jäännös, ympyrä niitä teidän uutta materiaalia verhoilu. Muista, että kuvio on kaksinkertainen, ja jokainen pala pitäisi olla varalla. Esimerkiksi kuvitella takaisin. On välttämätöntä päällystää se ylhäältä ja sivulta, ja keskus - edessä ja takana. Muodon tapauksessa on tarkoitus olla, eikä paljas kankaan. Jälkeen nauttia kuvio ompelemalla.
  • Vedä kannet poistetaan elementtejä ja kiinnitä ne niitit tarvittaessa. Aluksi kiinnitä kangas minimiin välttäen vääristymiä, ja niissä paikoissa, joissa se on liian harjun anna itsesi muutaman ylimääräisen nitoja liikkeitä. Jos teet virheen - jälleen, käytä niitinpoistaja, mutta kevyesti, jotta repiminen kangas.
  • Nyt kaikki jää vain kerätä sohva. Päivitetty ja kaunis kerätty ja peitti käsillään, hän miellyttää sinua pitkään. Tai voit heittää huopa tai laittaa päälle kansi käytännöllisyys.

  Seuraavassa video - tarkastelu pehmustetut huonekalut: sohva sisätilassa.

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin