Violetti keittiö sisustus kuva

33 violetti mieliala sisätilojen violetti ja lila keittiö

Violetti keittiö, violetti tai lila puku ystäville epätyypillisen värejä. Masters violetti asuntojen yleensä luovaa, jotka eivät siedä banaalisuutta ja yksitoikkoisuus. Mitattuna suunnittelu, violetti voidaan turvallisesti kutsutaan eniten kiistelty ja epäselvä väri, joka pystyy olemaan sekä kohokohta sisustus, ja korjaamaton virhe. Violetti tai lila keittiö on enemmän uteliaisuutta kuin normi. Näkemyksen mukaan useimmat ihmiset, kuten keittiö täysin samaa mukavuutta ja lämpöä. Mutta se voi puhaltaa kylmää vaalean lila tai violetti väri vaalean punertava sävy? Violet on hyvin monipuolinen, oikukas ja arvaamaton. Päättää järjestää keittiö violetti sävyjä, ensiarvoisen ei tule sekoittaa kanssa sävy ja kukkia kumppani.

keittiö koristelu violetti väri: näyttäviä, mutta harvoin näky

Psykologian violetti väri sisätilojen ↑

Violetti väri symboloi yhtenäisyyttä vastakohtia, koska se yhdistää viileä ja rauhallinen sininen kuuma ja intohimoinen punainen, jäätä ja tulta, yin ja yang, naisellinen ja maskuliininen. Tasapainottaminen kaksi päätä värikirjo, väri violetti yhtenäisenä toimijana mielellä, materiaali on hengellinen, mutta ihmiskehossa - miehen ja naisen energiat. Se symboloi henkisyys, viisautta, mysteeri, taiteellisuus, inspiraatiota, aatelisto, valtaa ja vaurautta.

Valinta violetti tai lila väri keittiön suunnittelu edellyttää tietyt ehdot täyttyvät

Violetti - väri mystikot, filosofit ja runoilijat. Vuonna itämaisen lääketieteen ja värillisellä valolla violetti väri osallistua työhön oikean aivopuoliskon aivojen ja käpylisäke, joka vastaa tunteita, intuitio ja luovuus. Ei ole sattumaa, että väri violetti suositellaan henkisiä harjoituksia ja meditaatiota. Uskotaan, että ihmiset, jossa aura hallitsevat violetti sävyt eivät ole vain luovaa, mutta on myös parantamisen kyvyt.

Tyydyttyneitä violetti väri näyttää erittäin tyylikäs, mutta se pystyy kohdistamaan masentava vaikutelman läsnäolijat

Majesteettinen Purple on aina ollut läsnä vaatteet Kuningas ja papiston, muistuttaa "paavin violetti." Kun violetti väri valittiin. Esimerkiksi Julius Caesar oli sitä mieltä, että hän oli ainoa mies, joka ansaitsee pukeutua vaatteisiin violettia väriä. Nykyään se on kaikkien saatavilla. Kannattaako käyttää sitä suunnitella keittiöön, ei ollut kiire kiinni ensimmäisen käytettävissä oleva vaihtoehto. Katsoa eri värejä ja määrittää sisäisissä pienintä yksityiskohtaa: Regal violetti pääruoka mihin tahansa huoneeseen, mutta ei joka naapurustossa on hänen söpö.

Vaalea lila tai lila väri luo romanttisen tunnelman, jopa keittiössä korkean teknologian tyyliin

Tyyni, lempeä, vaimennettu lilaa avulla negatiivisia mielentiloja kuten neuroosi, epätoivo, itsetunto ja menetys uskoa tulevaisuuteen, lievittää henkistä väsymystä ja stressiä. Niillä on myös positiivinen vaikutus kunnon Epilepsiapotilailla aivojen aivotärähdyksen, hermosärky ja multippeliskleroosi. Lilaa asteikot mukaan psykologit, kykenevät tukahduttamaan ruokahalua, joten lila tai violetteja keittiö voi olla suuri auttaja taistelussa kauneutta ja harmoniaa muotoja.

Huolellinen valinta koriste-elementtejä ja väriyhdistelmiä tekevät keittiössä valoisa ja houkutteleva

Se ei ole suositeltavaa käyttää violetti, varsinkin syvällä sävyjä sisätilat, joissa voi olla ihmisiä, jotka kärsivät alkoholismista tai vaikeita mielenterveyshäiriöitä. Ja todellakin rikas violetti sävyjä sisätilojen tulee käyttää varoen. Ylimääräinen voi leijua violetti melankoliaa, asettua sielun ahdistusta, aiheuttaa masennusta ja riistää voimia. Tässä huoneessa kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti kaikki voi tulla "violetti".

Kielteiset vaikutukset syvän violetti väri helposti kompensoi valkoinen runsaasti sisätilojen

Violetti keittiö - purppuranpunaisesta ametisti ↑

Valita violetti tai lila keittiö, älä laiska asianmukaista huomiota valinnan harmoninen ja kodikas varjossa. Tarkastella maailmaa läpi violetti linssit, huomaat, että siihen ei tule olemaan helppoa. Mitä sinä rakkaampi: hieno ametisti Indigo salaperäinen, majesteettinen violetti, mehukas karhunvatukat, herkullinen luumut, munakoiso fancy, herkkä Wisteria, vuoristo laventeli, vaatimaton puu violetti, fuksia tai kohtuuton kukkivat syreenipensaita?

Sopivaan sijoittamiseen valaisimia violetilla keittiö - yksi ehdoista sisätilan valituksen

Rikas violetti-violetti alue sisätilojen keittiön vaatii herkkää suhdetta. Sen pitäisi olla hieman yli-innokas ja nostatti taika tilan muuttuu karu ympäristö valita voimaa ja aiheuttaa ärsytystä.

Masters violetti asuntojen yleensä luovaa, jotka eivät siedä banaalisuutta ja yksitoikkoisuus

Psykologinen vaikutus on suoraan yhteydessä valittua väriä. Kylmä lilaa ja sininen sininen vivahteita rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Violetti punainen tai scarlet muistiinpanoja (ametisti, karhunvatukka) aktivoi piristävä innostaa.

Runsaus lila keittiössä voi aiheuttaa epämiellyttävän tunteen paineen läsnä

Keittiö violetti sävyt eivät näyttäneet kitsch, etusijalle olisi hillitty ja tyylikäs design-huonekalut tiukkaa geometrisia muotoja.

Yhdistelmä valkoinen ja violetti tai valkoinen-violetti-metallisten - ihanteellinen keittiön tyyliin hi-tech ja minimalismin

Kirkas elinvoimainen lilaa monilla olisi käytettävä hyvin valaistussa tilavat huoneet. Pienessä keittiössä, ne "painostaa psyyke" ja myös visuaalisesti "syö" osan ja niin puuttuva tilaa. Muuttaa keittiössä riittää vain muutama kirkas aksentteja tai aivohalvauksia!

On parasta violetti sävyjä yhdistettynä rauhallinen, kevyt, neutraaleja värejä kuten harmaa tai valkoinen

Erittäin edullinen ja huomaamattomasti keittiö sisustus look rauhallinen tummiin vaalean lila laventelin harmaa ja tuhkan harmaa-violetti.

Kirkas sävyjä lila yhdistettynä vaaleanpunainen tai vaalean sininen tuo raikkaan olon keittiöön aikaisin aamulla

Hellävarainen violetti ja lila sävyjä hiuksenhieno vaaleanpunainen välisävyjen antavat keittiössä eräänlainen satu ja lyhytaikaisia, joista ja hengittää magiaa. Tarkasteltaessa tässä keittiössä, on vaikea kuvitella, että joku voi tänne banaali paista perunoita tai keittää lihaa ... no, paitsi että haudutettua teetä alkaen orvokit, valmistaa salaatteja voikukkien ja paista pannukakut siitepölyn ja stardust.

Tausta eri sävyjä lila, vastinetta sävy laskosverhot, vaaleat kalusteet tässä keittiössä luoda yksi harmoninen koostumus

Onnistunut väriyhdistelmä keittiöön violetti sävyjä ↑

Suunnittelijat eivät suosittele ylikuormittaa huoneen violetti tai yhdistettynä sisätilojen useiden lilaa. On parasta violetti sävyjä yhdistettynä rauhallinen, kevyt, neutraaleja värejä kuten harmaa tai valkoinen. Yhdistelmä valkoinen ja violetti tai valkoinen-violetti-metallisten - ihanteellinen keittiö korkean teknologian tyyli ja minimalismi.

Violetti yhdistettynä kylmään metalliin paistaa hyvin sisälle korkean teknologian tyyliin

Luoda kodikas kodikas tunnelma auttaa yhdistelmä sävyjä lila kermalla tai salvia vihreä. Lila keittiö ja näyttää hyvältä ruskea, vaaleanharmaa ja vaaleanpunainen väri. Kirkas sävyjä lila yhdistettynä vaaleanpunainen tai vaalean sininen tuo raikkaan olon keittiöön aikaisin aamulla.

Yksinkertainen erottaminen keittiöstä "kevyt ylhäältä - pimeä alas" välttää kielteiset emotionaalinen vaikutus violetti

Anna keittiön apua sekoitus glamouria violetti helmi valkoinen, vaaleanpunainen, musta ja hopea. Vaalean lila keittiö voi turvallisesti laimentaa, sininen, vihreä, vaalean keltainen, kerma ja hopea. Mutta Mauve näyttävät erinomaisen tummanpunainen, smaragdinvihreä ja ruskean sävyjä.

Erittäin edullinen ja huomaamattomasti keittiön sisustus näyttää rauhallinen tummiin vaalean lila laventelin harmaa ja tuhkan harmaa-violetti

Kirkkaan violetti sisätilojen keittiön näyttää aina kohtuuton. Älä unohda, että väri-Chameleon, joka yhdessä muiden värien pystyy muuttamaan totaalisesti: Läheisyydessä sinisen hän lähestyy indigo ja vieressä punaisen näkyviin violetti.

Valokuva esimerkkejä hienoja keittiön suunnittelu violetti sävyjä ↑

Lilaa asteikot mukaan psykologit pystyvät tukahduttamaan ruokahalua

Hellävarainen violetti ja lila sävyjä hiuksenhieno vaaleanpunainen välisävyjen antavat keittiössä eräänlainen satu ja lyhytaikaisia, joista ja hengittää taika

Rohkea siluetti keittiö yhdistettynä rohkeat värit antavat erinomaisia ​​tuloksia

Violetti ei näytä synkältä jos sisätilojen Keittiöstä on tummempia värejä

Tyydyttyneitä violetti väri moderni keittiö näyttää asianmukaisia ​​ja harmoninen

Vuonna keinovaloa lila keittiö näyttää erilaiselta

Hyödyntää ylimääräisiä koriste-elementtejä tekee tilannetta violetti keittiön ylellinen ja hienostunut

Yhdistelmä violetti ja puusta ovat sopivat optimaalisesti kunnioitettavan moderni keittiö

Violet on hyvin omaperäisistä sisustus tilava keittiö

Pimeässä keittiössä kirkkaan violetti ja keltainen esiliina pöytälevy roolipelejä kevytmielistä koristeellisia yksityiskohtia

Tästä ultramoderni ja monikäyttöinen keittiö Deep Purple - paras vaihtoehto

Välttää runsaasti rikas violetti tässä keittiössä, painatuksella romanttinen maisema on sovellettu huonekalujen rintamilla

Yhdistelmä eri lilaa väriä luo mielenkiintoinen peli tässä keittiössä

Lukumäärä violetti sisustus on pieni, joten taustan väri muuttuu alkuperäiseen tarkennus

Tummalla pohjalla näyttää mielenkiintoinen yhdistelmä beigen ja violetit kukat

Kirkkaan violetti väri on valoisa ja tilava keittiö pystyy yllättämään uusia tehosteita ja tuntemuksia

Pieni lila keittiössä heti herättää huomiota, joten mustavalkoinen tilanne vähemmän virallisia

Joka päivä Haaveiletko rauhallisen loman meren rannalla, ja longingly katselee ulos ikkunasta epämiellyttävä, harmaa taivas? Voi kirkastaa tylsää aamulla.

Vuodesta Indigo taivaansininen taivas: miten käyttää sinistä väriä sisätilojen keittiön

Tiesitkö, että keskiajalla, morsiamet pukeutunut vihreä mekko, mikä ymmärtää, että tyttö aivan plodvoita äitinä proroda? Emerald ja.

Miten luoda harmoniaa puhtauden ja raikkauden sisätilojen valkoinen ja vihreä keittiö

Kiistaton suosikki sisusta on iloinen, raikas, energinen pistaasi väri. Keittiö pistaasi Sisustus on täysin yhdistetty.

Violetti keittiön: ominaisuuksista

Jos luet osion tyyliä, olet luultavasti huomannut, että lähes jokainen artikkeli mainitsee violetti tai yksi sen monista sävyjä. Ei ole sattumaa: laaja väripaletti voit luoda sisustus, mistä ultra-high-tech hillitty klassikoita.

Tarjoamme sinulle valikoiman parhaita ruokia violetti väri on paljon oikeita valokuvia, hyödyllisiä ideoita ja neuvoja niiden toteuttamiseen.

Perinteinen yhdistelmä, joka menee pois muodista jo yli kymmenen vuotta, sekä pieniä ja tilavia huoneita.

Trendikäs vaihtoehto - moderni U-muotoinen keittiö kiiltävä violetti ja valkoiset julkisivut ja pöytätasot. Kuten kuulokkeet kätevä, koska yleinen työtasolle. Suositeltavaa ostaa upotettavat kodinkoneet luoda yhtenäinen koostumus.

Hyvä aksentti tulee esiliina painatuksella. Etsi luvut hänelle, joka orgaanisesti näyttävät violetti sävyjä. Ihanteellinen mielestämme, kukkia. Laventeli, orvokit, iirikset - valinta on tarpeeksi leveä. Pääasia on, että kuva on terävä, selkeä, muuten tulos ei kovin kaunis.

Voit kuitenkin käyttää marjoja, jos aiot lisätä kirkkaita värejä. Suosittelemme tehdä pitkän esiliina koko työtasolle.

Kaunis valkoinen ja violetti keittiö saat, kun järjestää sen hillityt malvanvärinen sävyjä. Tämä on klassinen versio muotoilun, niin huonekalut ja valita sopivat tekniikat: ilman liian monimutkaisia ​​muotoja, matta tekstuuri. Koristeina suositella ostamista kattokruunu-pallon elegantti sidoksesta lampunvarjostin.

Toinen suosittu yhdistelmä, joka kuitenkin vaatii huolellisuutta ja huomiota yksityiskohtiin. Hakeminen sisätilojen musta, erityisesti tummat sävyt purppuran, on olemassa riski, jotta huone liian tumma ja jopa visuaalisesti vähentää sitä. Mutta jos olet oikea väri voittaa, saat alkuperäisen ja tyylikäs muotoilu.

Sillä tilavat huoneet täydellinen mattapintainen "munakoiso", jossa on kiiltävä julkisivut ja musta laitteet. Jos pelkäät, että keittiön tuntuu liian tumma, lisää valkoinen seinä. Käytä astiat lisävarusteena: esimerkiksi laittaa kirkkaan violetti lasit kaunis muoto.

Näyttää siltä, ​​että sisätilojen ei riitä maalata? Kukaan häiritsee lisätä ne. Yrittää tehdä keltainen pöydälle. Se on täysin yhdistetty perus sävy, kun taas toimii kirkkaan aksentti. Tämä ratkaisu sopii moderni - klassisessa se tuntuu liian tarttuva.

Jos yksiö et aio tehdä suuri keittiö ja koristele siisti alue. Tämä auttaa keitto - se tulee olemaan osa sivuseinät, varsinkin jos täydentää sitä takakorkeus baarissa.

Moderni idea: seinille, käytä koriste tiili laventeli sävyn. Hän näyttää hyvin epätavallinen ja tuoreena jopa huipputeknologian sisustus.

Tyylikkään harmaa sopii täydellisesti tilaan violetilla ääniä.

Suosittelemme kokeilemaan värien: eri sävyjä täydentävät toisiaan, ja näyttää aivan uudella tavalla oikea yhdistelmä. Hyvä esimerkki - tässä kuvassa. Asematason on valmistettu vastaavalla alueella olevat laatat, niin että on olemassa vaikutusta tilavuuden. Suosittelemme, että keinona tähän vastaanottoa ei kovin tilavat huoneet - vuonna Hruštšovin ja muita taloja paneeli rakentamisen.

Aiot poistaa seinästä tehdä todellista tupakeittiö? Yritä purkaa koko osio. Koristeltu hahmo tavallaan se tulee osa ylellinen täydentää sisätilojen, antavat korjaus- alkuperäinen ja ainutlaatuinen tyyli.

Jos kaksi väriä ei riitä, lisää pari aksentteja - rikas suklaa parketti lattialle ja hieman valkoista seinälle laimentaa sisustus.

Sinun ei tarvitse rajoittua pelkästään tumman violetti sävyjä - pastelli ilme ole huonompi, ja joissakin tapauksissa jopa edullisemmaksi. Löytää ne soveltuvat kehystys: laitteet metallinhohtosävyihin vaaleanpunainen seinät, savuinen esiliina.

Kuitenkin syvä sävy fuksia myös kiinnitettävä huomiota. Jos onnistut voittaa hänet oikein, sisätilojen saaneet ainutlaatuisen ja tyylikäs. Haluamme asetuksen, jossa kirkas kiiltävä julkisivut erottuu selvästi vaimennettu seinät koristelu. Sinun täytyy ajatella hyvin mitä valita taustakuvaksi se - tässä valinta on tehty erittäin hyvin.

Suosittelemme luopua hyväksi tavallista pinnat, kuten värit peli - se lisää omaperäisyys huoneen.

Harmaa näyttää erinomainen, ja sen lisänä. Hakea keittiön sävyissä violetin ja työtasot valmistettu teräksestä. Se näyttää olevan mitään erikoista, mutta silti vaikuttava.

Näyttää siltä, ​​että kaksi omavarainen varjossa, mutta ne ovat kauniisti yhdistetään toisiinsa.

Ihme kyllä, niitä käytetään pääasiassa sisätilojen valo - tämä edistää on laaja värivalikoima.

Tuoretta ja epätavallinen valinta tilava huone - yhdistelmä vaaleanvihreä ja rikas violetti. Se näyttää kaikki hyvin tarttuvia ja kirkas, niin harkitkaa - ehkä muotoilu nopeasti väsyttää teitä. Tai jos haluat vain näiden tilojen kiinnittää huomiota lisävarusteita.

Tyylikäs maalaus seinällä, hieno keskeytetty hyllyt ruokia ja viinejä - kaikki tämä auttaa luomaan ainutlaatuisen tunnelman keittiössä.

Jos tila sallii, muista laittaa saaren keskellä - se ei vain toimii lisätyötä pintaa. Tällainen keskittäminen on nyt muodissa, joten miksi ei yhdistää kauneuden ja toimivuus?

On kuitenkin olemassa hillitympi esimerkkejä - kuten tässä kuvassa. Violetti pohja, rikas väri ruohoa keskeytetty kaapit ja valkoinen tausta. Joten vaikka yleistä kirkkautta sisätilojen näyttää olevan melko tyylikäs eikä väsyttää silmiä. Täydellinen ratkaisu minimalistiseen tyyliin.

Herkkä laventeli sävyt näyttävät hyvältä, kun yhdistetään pastellinvihreää seinät ja esiliina "chartreuse". Lisättävää julkisivut joidenkin tulostaa saman malliston - yllättävän sulavasti näyttää keittiön.

Mielenkiintoinen muotoilu auttaa luomaan näiden yhdistelmä värejä. Suositeltava eivät pelkää sitä näennäisestä liian kirkas - kanssa oikea lähestymistapa, kokonaisvaikutelma on hyvin arvokas.

Epätavallisen näyttää keittiö, loft-keltainen seinät ja tumma lila asetettu. Tämä korjaus tehdään yksinkertaisesti ja kiitos joissakin osissa näyttää hämmästyttävän. Bittinen sostarte seinälle keittotason yläpuolelle metalli vilkkuva - sopivat, kaunis kuva?

Jos tällainen vaihtoehto vaikuttaa liian teille, käyttää näitä värejä täydentää. Sen on tehtävä kaksitasoinen alakattoon, löytää kaunis tapetit ja sävytetyt verhot vastaamaan. Molemmat värejä käytetään riittävä määrä, mutta valkoinen huonekalut hieman tasoittaa kirkkautta.

Klassikkohuonekaluissa asetettu paletti myös tulee olemaan aivan uudella tavalla. Kiiltävä julkisivut fuksia, aurinkoinen matta esiliina. Ei monimutkaisia ​​tekniikoita ja outoja sisustuksen - mutta huone näyttää hienolta ja trendikäs.

Kuitenkin yhdistelmä eri värejä voi olla lähes loputtomasti - missä tahansa yhdistelmässä on ehdottomasti voittavan ja ei ole vaihtoehtoja.

Siksi tarjoamme puhua vähän siitä perinteistä tyyliä suunnittelun. Tuntuisi, että klassikot ovat tyypillisiä muita värejä - se liittyy beige, valkoinen, ruskea tai viininpunainen. Kuitenkin suunnittelu klassisen keittiön violetti väri - ei harvinaisuus. Nyt me todistaa sen!

Se näyttää ylellinen rikas tumma lila sävy yhdistettynä hopean ja kerma marmori lattia. Tietysti tällainen korjaus ei ole halpaa - mutta vaikuttava.

Violetti asettaa ja esiliina pieni mosaiikki näyttää vähemmän mahtaileva, mutta myös kiinnitettävä huomiota. Kaunis keittiö pieni kooltaan pienellä vaivalla. Kaikki mitä tarvitaan teistä - poimia joitakin elementtejä sisustus. Esimerkiksi roikkuu kattokruunu monimutkainen muoto, ruokapöytä maalattu päälle.

Helpotusta julkisivujen patina sopii ole mihinkään sisustukseen. Jos kuitenkin päätät kiinni perus klassisen taipumuksia, tehdä ilman niitä. Totta, on parempi luopua kulta kuvio - hopea suurempi sopusoinnussa violetti.

Täällä kaikki on paljon yksinkertaisempi: mitä tahansa rohkein ja ratkaisut käytettävissänne. Varsinkin koska violetti - väri on erittäin monipuolinen ja ei ole vaikea valita oikea sävy.

Tämä tilava huone näyttää hyvältä laventeli kiiltävä asetettu valkoiset topit. Jos aiot antaa niin tupakeittiö, koska raja suositella luopua hyväksi osion baarissa. Tämä muodikas ja käytännöllinen.

Vallankaappaus: Käytä seinämaalauksen päävärit viimeistelyyn seinät. Tulosta voi olla lähes mitä tahansa. Ainoa asia ei ole suositeltavaa sijoittaa ne kaikki päällekkäisyys - piilee vaara liian ärtynyt sisustus.

Violetti metalliväri huonekaluja on myös mukava - varsinkin jos suunniteltu keittiö korkean teknologian tyyliin. Täydentämään arvoinen monivärinen esiliina - kirkkaan aksentti monooformlenii.

Etsi epätavallisia kuvioita ja väriyhdistelmiä. Pidämme tätä vaihtoehtoa - ylimääräisen helpotusta julkisivut ja seinät pieniä laatat, luoda 3D surround-efektin. Mitään monimutkaista, mutta se näyttää hyvältä.

On mahdollista toteuttaa kaikki tämä pienessä huoneessa 4-10 neliöitä? Ja miksi ei! Tärkein asia on otettava huomioon useita suosituksia. Lisää niitä kirjoitetaan erillisessä artikkelissa. Sitten vain antaa hyviä malleja pieniin keittiöihin violetti.

Suosia pastellivärejä - esimerkiksi lähes läpikuultava laventeli tai vaalean lila. Joten huone tuntuvat visuaalisesti laajempi, varsinkin jos käytät kiiltävää rakenne.

Jos kuitenkin mieluummin tummat, täyteläisiä värejä, täydentävät valkoiset seinät ja vaaleat latvat tasapainottaa käsitys. Tämä yhdistelmä näyttää hienolta, mutta ei kätkee tilaa.

Ei ole tarpeen ostaa keitto: suora kuuloke on myös varsin sopiva. Erityisesti pitkänomainen, mutta ei leveä huonetta. Syvä luumu sävy julkisivu näyttää tyylikkäältä ja jalo.

No, jotta lyhyt yhteenveto. Koska sen monimuotoisuuden, violetti voidaan käyttää pohjana keittiö, sisustettu mitään tyyliä. Monet yhdistelmät ja mielenkiintoisia ratkaisuja tekevät siitä erittäin suosittu, joten voit helposti löytää sopiva vaihtoehto sinulle.

Keittiön suunnittelu violetti sävyjä Photo

Jos olet herkkä ihminen, rakkaus unelma ja haaveilla, sitten miettiä, miten järjestää keittiö violetti sävyjä. Tämä muotoilu waft aavistuksen mysteeri ja arvoitus ja upotettava ilmapiirissä odotus muutosta parempaan. Luoda romanttinen nurkkaan kotiisi, voit innostaa esitellään tässä paperissa photo purppura keittiön suunnittelu.

Violetit kukat keittiössä, luo romanttisen tunnelman ja valo

Käyttö laventeli sisustus näkyy rauhoittaa, vähentää stressiä, se on erittäin suositeltava niille, jotka haluavat laihtua.

Lila keittiö näyttää hyvin vaikuttava

Riippuen luonteesta talon omistajan, sinun täytyy määrittää värin.

 • Lempeä ihmiset että brooked ole ristiriitoja sopivaksi vaalean lila sävyt, täydentää pastellivärit;
 • Ystäville romanssi on parempi valita keittiön suunnittelu violetti väri lisäämällä vaaleanpunainen;
 • Ihmiset kärsivät energian puute, voimme suositella standardiliuos, yhdistelmien käyttö sisätilojen violetti punaisella;
 • Originals valitsevat tyylikäs ja tehokas ratkaisu, sopivan keittiön suunnittelu violetilla värit yhdistettynä valkoinen tai musta. Kuvat kertovat, miten ei tule sekoittaa kanssa mittasuhteet tällaisen valinnan.

Keittiö lilaa näyttää tyylikkäältä

Yhdistelmä laventeli muita kukkia

Luotaessa sisätila keittiö, sinun täytyy tietää, mitä vaikutelman se luo, riippuen käytöstä ylimääräisten värejä.

Keittiö violetti sävyjä

 • Saat tunteen mukavuutta ja harmoniaa, käyttää ylimääräisenä varjossa tai pistaasi beige;
 • Täydentää suunnittelu vaaleansininen, hengitetään tuoreuden sisätilojen;
 • Musta väri luo tunteen tyyliä ja glamouria.

Vihje! Vältä yhdistelmä sisätilojen useiden lilaa.

Yhdistelmä valkoinen, musta ja violetti väri sisätilojen keittiön

Suunnittelijat suosittelevat täydentämään "kylmä" violetti enemmän "lämmin" värejä, kuten väri vanilja, karamelli tai suklaata. Voittavan näyttää sisätilojen ovat ruskeat ja maitomaista.

Vaaleanpunainen väri seinät yhdistettynä laventeli keittiö asettaa

Jos keittiö päin eteläpuolella, auringonvaloa, joka kuuluu suuria määriä talossa, antaa keittiössä violetti väri syvyyttä, joka näkyy kuvassa alla.

Ruskea puu sävy täydentää erittäin syvä violetti väri kiiltävä keittiö julkisivut

Lila keittiö eri tyylejä

 • Jos haluat korkean teknologian tyyliin, käytä kylmä sävy suunnittelun lila keittiöön. Kuvat osoittavat, miten se voi näyttää. Käytä tässä tapauksessa keittiökalusteiden kromi elementtejä, kiiltävä julkisivut ja paljon lasia. Hopea on myös usein läsnä sisätilojen keittiö.
 • Jos haluat tyyliin minimalismia, sen on oltava läsnä kaikessa - ja pieni määrä huonekaluja, ja rajoitettu käyttö väri violetti ruokaa. Täytä perusväri musta, valkoinen tai punainen, kuten kuvassa.
 • Valitsemalla sisätilojen moderni, yhdistyvät violetti vaaleita sävyjä, kuten valkoinen tai keltainen.
 • Vuosikerta liittyy käytön pastellivärit.

Tyyliin "moderni" sisätilojen keittiön

Perustuu tyyli ja värimaailma, Päätä, kuinka voit käyttää niitä eri sisustusosien. On tarpeen ottaa huomioon alueen keittiö. Jos se on tarpeeksi suuri, niin meillä on varaa intensiivinen violetti. Tässä tapauksessa on suositeltavaa yhdistää se rauhallinen värejä.

Alakattoon kukkapainatus lila sisätilojen keittiön

Jos tila on pieni, se on parempi jättää kirkkaan violetti vain aksentteja. Ne voivat tulla yksi kaksivärinen sävyjä huonekalut, tekstiilit, lasi, jne käytettiin seinävalaisin -. Lila sävy, voit laajentaa tilaa visuaalisesti.

Vaaleavioletti sävy seinät keittiössä

Ottaen huomioon käytettävissä olevan tilan, voit maalata seinät tai vain yksi niistä, lilaa. Kevyempiä sävyjä samaan aikaan ei "syö" tilaa. Kuvassa on esimerkki tästä keittiön suunnittelu. Tapauksessa suunta pohjoiseen, suosia seinät kaltevuus lila vaaleanpunainen. Jos ikkunat kasvot etelään, voit käyttää violetti-sininen sävy.

Violetti sävy seinät sisätilojen keittiön musta sviitti

Keittiön avulla antaa käyttömukavuutta kermaa sävyjä. Kun tarkoituksena on asentaa huonekalujen lila väri, jätä seinät valkoiset tai maitoa. Hyötyvät käyttö keittiö persikka väri. Myös muodikasta värivaihtoehtoa huonekalut on nyt kaksivärinen julkisivu ratkaisu. Tällöin vaaleanvioletilla voi lisätä hopea, valkoinen tai ruskea. Aivan sama huonekaluja tarvitset samalla varmasti liota yksinkertaisella tyylillä.

Lila keittiö linja väri pieni keittiö

Se tekee sisätilojen harmoninen läsnä luonnollinen materiaali. Esimerkiksi voit asentaa työtaso, "puun alla", tai laattalattia, joka jäljittelee kiveä.

Keittiö violetti sävyjä

Sisätilojen violetti ruoka on tarkoitus käyttää valoa, painoton, yksivärinen kankaat draping ikkunat. Tämä parantaa valaistuksen ja korostaa omaperäisyys design.

Vihje! Emme suosittele tekstiilien pieniä kuvioita. Sisustus näyttää tylsää.

Keittiön ikkunat tyyliin hi-tech on orgaaninen ilmeen ikkunaluukut violetti väri. Niiden sävy olisi välttämättä kahdentaa ainakin yksi muista elementeistä sisustusta. Suosittu nyt ja verhot, lanka, jota voidaan käyttää myös suunnittelussa keittiön.

Violetti verhot lanka keittiössä

Jos sen ajatus suunnittelija, on tarpeen tehdä keskeinen osa verhot sisustus, lattia, seinät ja katto pidetään neutraaleja värejä.

Vaaleavioletti valoverhot sisätilojen keittiön

Koristeelementteinä voi toimia astioita, keittiön matolle, valaistukseen tai koristelua seiniä. Koristelu keittiö, on syytä katsoa, ​​että kylmän lilaa voi tehdä ruokaa unappetizing näköinen.

Keittiön sisustus lila sävyjä

Tämä vaikutus voidaan välttää käyttämällä lämpimämpi sävyjä kuten lila - vaaleanpunainen. On myös mahdollista, että tähän tarkoitukseen käyttää esineitä puusta.

Lila keittiön suunnittelu koriste-elementtejä

Violetti menee hyvin sävyjä keltainen, niin orgaanisesti mahtua sisustuselementit kultainen tai pronssi viimeistely.

Violetti sisustus keittiössä sisustus

Lievennetään lila apua sopivien vihreä aksentti. Sisustamisessa elävien kasvien sekä niiden kuvia seinille, julkisivut ja muut elementit.

Lila sisustus keittiössä

Käyttämällä näitä ohjeita, voit tehdä kaunis ja tyylikäs keittiö lila sisätilojen kotiinsa. Kuvat esitellään tässä artikkelissa luo edellytykset luoda ainutlaatuinen tila, joka on suosikki kaikille perheenjäsenille.