Videoiden lämmitetyt sängyt

Contents

Miten lämmittää lämpimiä vuoteita (video)

Miten rakentaa yleisiä lämmin sänkyjä

Mitä lämpimämpi maaperä, sitä paremmat kasvit kehittyvät.

Lämpimät vuoteet ovat keino kasvattaa kasveja juuri asetetuilla orgaanisilla aineilla, joiden hajoaminen tuottaa lämpöä.

Yleensä lämmin sängyt kasvavat tomaatteja paprikat, munakoisot, kurkut, kurpitsat, kesäkurpitsa.

Syksyllä on yleensä lämmin laastari, mutta se voidaan tehdä keväällä. Syksyllä on enemmän aikaa ja runsaasti kasvijäämiä. Sänky voidaan tehdä joko kaivosta tai laatikosta tai yhdistetyllä tavalla. Syvyyden ja leveyden tulisi olla riittävä (vähintään 40 cm), jotta orgaaniset aineet saataisivat tulipalon. On suositeltavaa lisätä aktiivisen bakteerin valmisteita, esimerkiksi "shine-3". Jos olet tehnyt sängyn keväällä, sinun ei tarvitse istuttaa kasveja välittömästi, vaan noin 2-3 viikon kuluttua.

Saatat olla kiinnostunut myös:

4 kommenttia

Huomasin, että gduboi-koneenrakennuksen jälkeen kasvit kasvavat paljon paremmin kuin jos ne digestoitiin käsin. Voit tilata viljelyn traktorin avulla, joten maa liotetaan ilmassa, ja ylemmät kerrokset alempien kanssa sekoitetaan. Yleensä, jos vertaat sitä, kuinka paljon se maksaa traktorin viljelemiseksi tai maksaa ihmisen kaivamisesta, likimain sama tapahtuu rahaa. Mutta laitoksessa koneiden kyntö on paljon parempi. Yksi on sekava se tosiseikka, että suuri traktori kuormittaa voimakkaasti maata, joskus ajattelee ostaa bensiiniä toimivasta minikultivaattorista ja sen koko on melko pieni.

Tervetuloa! Haluan jakaa kaiken minun sopeuttamismenetelmän kanssa. Kyllä, kyllä, ja vuoteet, myös tarvitsevat hoitoa, sekä kasveja, koska se oli sängyt ja maa vuodepaikkaa riippuu siitä, miten kasvattaa kasveja ja mikä on sato. Joten, syksyllä, sadonkorjuun jälkeen, on välttämätöntä poistaa kaikki jäljet ​​kasveja eikä vain kuivaa, voit myös kaivaa maata niin että maa lepäsi talvella. Saapuessaan kevään vuoteiden jälleen, on puhdistettava, jos yhtäkkiä jotain he jälkeen vasemmalle sulavasta lumesta, sinun täytyy purkaa kyntää, poistaa hänen kaikenlaisia ​​tuholaisia ​​ja antaa hänelle aikaa levätä ennen kylvöä toivottavaa maata kaada kiehuvaa vettä, niin et varmasti voi päästä eroon tuholaisten toukkia pitäisi myös lannoittaa maaperää humus ja tehdä se lannoitteita, joten kasveja kasvaa nopeammin nousevat sekä iloa kantaa paljon hedelmää, se on sato jonka toivoit ja vielä hyvin, Tietenkään emme saa unohtaa jättäen laitoksen itsensä!

Pidin kokemuksesta lämpimillä sängyillä. Viime kaudella yritin yhtä. Nyt aion antaa vähintään kolme. Se tehdään yksinkertaisesti. Ainoa asia, joka ei tarvitse pihistellä, sillä aluksella, jonka luo puitteet harjun. Tein niin. Gryad on panttannut syksyllä. Lopullisessa runko (sivuuttamaan korkeus jouduin senttimetriä 20), poista maakerros bajonettimaisella kerroksessa pistin lapio, ja on kaataa kaikki, että tulee käteen - rikkakasveja, olki, heinät, lehdet, vaja lanta - Otin Baikal-M , ylhäältä täytämme sen kerroksella. Älä ota vain kasvien kasveja. Keväällä et voi edes kaivaa, istutin heti. Juurikkaat, porkkanat, sipulit - kaikki muuttui kahdesta kolmeen kertaa suurempi kuin normaali vuode.

Lämpimät vuoteet perustuvat siihen, että orgaaninen lanta hajoaa, kun se tuottaa lämpöä ja lämmittää siten puutarhakalustaa. Hajoamisen kiihdyttämiseksi käytetään myymälässä myytäviä erikoiseoksia, esimerkiksi "Radiance". Sellaisten vuoteiden kanssa sinun on oltava varovainen, sillä lannan hajoamisen aikana vapautuu runsaasti typpipitoisia ravintoaineita, varsinkin ensimmäisen vuoden aikana. Siksi on parempi olla istuttamatta tomaatteja, kurkut, niin että ne eivät kerry paljon nitraatteja. Ja seuraavana vuonna voit istuttaa nämä kasvit. Komposti on tavallisesti asetettu reikiin, säiliöihin puuhun tai jotain muuta, niin että ensimmäisessä suihkussa komposti ei kaada maaperän alempaan kerrokseen.

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.

Lämpimät vuoteet valmistetaan omilla käsillä keväällä: suosittu tekniikka

Askel askeleelta valmistetaan lämmin sängyt omilla käsillä keväällä: suosittu tekniikka. voit oppia tämän artikkelin, missä järjestyksessä toteutetaan vaiheittain tuotannon lämmin vuodetta kätensä keväällä sekä oppia perussäännöt käsittelyn ja valmistuksen maaperän, tutkia suosituin valmistustekniikka kasvaa erilaisia ​​vihanneksia, on mahdollisuus saada perustietoja ja video arvostelut . Teksti kertoo puutarhan järjestelytavan, jota Igor Lyadov suositteli.

Korkean sängyn avulla lämpöä rakastaville vihanneksille on mahdollista järjestää tilaa puutarhassa ja saada runsaasti satoa

Askel askeleelta lämmin sängyt omilla käsillä keväällä: perustiedot

Lämmin sängyt ovat mallien optimaalinen muunnelma, joka sopii useimpien kasvien viljelyyn. Useimmiten he laskeutuvat syksyllä, mutta tätä prosessia voidaan lykätä kevääseen. Tietenkin tässä tapauksessa teknologialla on tiettyjä hienouksia. Vaiheittaisia ​​suosituksia, lämpimiä vuoteita ja videoiden arvosteluja voidaan käyttää visuaalisena apuna työskentelemään sivustossa.

Oikein, kun kaikki kerrokset on asetettu lämpimälle sängylle, on mahdollista tarjota ravitseva ympäristö kasveille muutaman vuoden eteenpäin

Tämä erilaisten vuoteiden määrä on esitetty seuraavien puitteiden muodossa:

Älyavien vuoteiden ominaisuudet ja edut korkeaan saantoon

Älykkäillä tai lämpimillä sängyillä on erityispiirteitä, jotka erottavat ne tavanomaisista malleista.

Lämpimää laastaria voidaan valmistaa sekä keväällä että syksyllä

Mitkä ovat laitteen edut kevyissä sängyissä keväällä:

 • kasvit saavat lämpö- ja ravintoaineiden enimmäismäärän maaperän sijainnista ja laadusta riippumatta paikan päällä;
 • kevään pakkaset eivät voi vahingoittaa istutuksia, jotka on luotettavasti suojattu pakkaselta;
 • kasvit eivät vaadi lisälääriä lannoitteita, koska maaperässä on jo tarvittavat ravintoaineet;
 • Myllyn läsnäolo täyteainekoostumuksessa hidastaa kosteuden haihtumista. Niinpä kasvit eivät kuivu kovaan vedenkäsittelyyn ilman kuumia päiviä, eikä juurtajärjestelmä ole vailla vettä;
 • multaa oleva kerros torjuu tehokkaasti rikkaruohot, joten sängyt tarvitsevat vähäistä ylläpitoa. Juurikat kuivuvat ajan myötä ja rikkovat, tarjoavat lisää lannoitteita;
 • Suunnitelmat mahdollistavat haluttaessa lämpimän sängyn muuntamisen kasvihuoneiksi. Tätä varten on asennettava kaari rungon päälle ja venytettävä kalvopäällyste niiden päälle. Tämän ansiosta on mahdollista saada aikaisin sato;
 • sato ei tule kosketuksiin maaperän kanssa, joten hedelmät pidetään puhtaina ja kuivina, säilyttäen niiden tuoreuden;
 • jos vuosittain noudatetaan oikeaa viljelykiertoa, tämä sänky kestää vähintään 4 vuotta.

Kun asetat kerroksia lämpimään kerrokseen, sinun täytyy hallita lannoitteen määrää selvästi, jotta kasvien juurisysteemille ei annettaisi sallittua maaperän lämpötilaa

Lämpimän puutarhan tekeminen kädet keväällä: suunnittelu kuivatuksella

Ensinnäkin määritä tulevan sängyn koko. Tämä indikaattori valitaan ottaen huomioon, mitkä vihannekset kasvatetaan myöhemmin. Puutarhan lisäksi polut sijoitetaan myös tulevaisuuden rakennussuunnitelmaan. Optimaalinen vaihtoehto puutarhan varustamiseen ovat pitkiä harjanteita, joissa on kätevä lähestymistapa. Rakenteen korkeus riippuu siitä kuinka syvälle kasvien juurisysteemi sijaitsee. Joskus lämmin sängyt voivat nousta 1 m korkeuteen.

Kuinka tehdä keväällä lämmin vuode, jossa on viemärijärjestelmä:

 1. Kehitettyyn järjestelmään perustuvassa paikassa käytetään merkintää. Alue on huolellisesti valmistettu: se vapautuu roskista, suurista kiveistä ja kannoista.
 2. Kaivinkoneet kaivavat syvälle.
 3. Laatikon asennus, jonka korkeus on noin 60 cm, on suoritettu. Vanhoja liuskekiviä, puupalkkeja tai lautasia voidaan käyttää laatikon valmistamiseksi. Vaihtoehtoisesti minkä tahansa muun improvisoituneen materiaalin käyttö on sallittua. Jos aiot käyttää kiinteää vuoteessa pitkään, sen sivut voivat olla tiiliä tai kivet. Materiaalin viimeinen versio näyttää hyvältä, mutta vaatii huomattavaa varojen sijoittamista.
 4. Verkon pohjalla, joka estää jyrsijöiden pääsyn sänkyyn.
 5. Viemäröintijärjestelmä on asetettu. Tätä varten käytetään rikkijäitä tai kivia.
 6. Lannoitteiden tasot asetetaan valittuun tekniikkaan.

Useimmat puutarhurit huomaavat sängyt järjestelyn korkean hyötysuhteen Igor Liadovin menetelmällä

Se ei haittaa ajatella etukäteen mahdollisuutta asentaa kaaria järjestämään kasvihuone ja syventää putken pituutta oikeilla paikoilla.

Täyttäminen kylmällä sängyllä lannoitteilla omilla käsillä

Kaivannon täyttöä varten on olemassa monia järjestelmiä maaperän hedelmällisyyden lisäämiseksi. Siksi monilla ihmisillä on kysymys, kun luodaan lämmin puutarha, jossa on omat kädet, mikä asettaa ensimmäisen rakenteen pohjaan ja minkä seuraavien kerrosten pitäisi olla. Itse asiassa tällainen keittiöpuutarhan perusperiaate perustuu kompostin kuopan muodostumiseen, jonka seurauksena kasvien korkealaatuinen täydennys toteutetaan, viljelmien kuumentaminen hajoamisprosessin aikana vapautuneen lämmön johdosta. Tämän seurauksena kasvien kasvua ja kypsymistä kiihtyy huomattavasti.

Kirjanmerkkikerrosten sarja lämpimälle sängylle on erittäin tärkeä kasviperäisten kasvien tehokkaan kasvun kannalta

Tavallinen täyttöjärjestelmä on seuraava:

 1. Alempi kerros muodostuu materiaaleista, jotka hajoavat ja hajoavat pitkään. Näihin tarkoituksiin sopivia ovat suuret puulastut, oksat, sellaisten kasvien rungot kuin Jerusalem artisokka, auringonkukka, maissi.
 2. Toisen kerroksen tulisi olla orgaanista. Voit täyttää sängyn tässä vaiheessa, voit käyttää rikkaruohoa, lehdet, lehdet, kasvit, kuori, jäljellä puhdistuksen jälkeen hedelmiä ja vihanneksia.
 3. Kolmas kerros muodostuu kemiallisista lannoitteista, jotka toimivat katalyytteinä, jotka edistävät hajoamisprosessia. Käyttö liitu, tuhka on sallittua. Voit asettaa välilevyn, joka koostuu paperista tai sanomalehdistä.
 4. Tarvittaessa luoda älykkäitä vuodetta omin käsin, voit toistaa lannoitusjärjestelmien järjestelmää lukuun ottamatta sitä, että uudelleen luo puuvartiset kerros ohuita oksia ja pieniä hakkeen.

Koska ylempi kerros käyttää hedelmällisen maaperän, joka on peitetty olki.

Klo järjestely lämmintä sänkyä voi luoda sisäisen kastelu, mutta tässä tapauksessa sinun täytyy huolehtia vedenkestoa mistä aineesta valmistettu johtokanavat

Suositukset tuotantoon lämmin vuodepaikkaa: video- ja pöytä täyttö

Kaikille lannoitteet, jotka sijoitetaan suunnittelussa lämpimällä vuodetta, täysin pysty taivuttaa sitä kestää noin 5-8 vuotta. Tämä johtaa normaalin hedelmällisen maaperän kehyksessä. Jatkossa sitä voidaan tehokkaasti käyttää parantamaan fyysistä kuntoa maaperän muilla alueilla esikaupunkialueella.

Taulukko kerrostettu vuodetta täyttö

Kun sänky on täynnä, rakenne on täytetty vedellä, jonka on oltava lämmin. Suurin sallittu nestemäärä 7 kauhat neliömetriä kohden.

Kuinka tehdä lämmin sänky kevään: video ja opastusta kasvien viljelyyn

Lämmin sänky sopii kasvaa lähes kaikki lajikkeet viljelykasvien. Joissakin tapauksissa suunnittelu voi kestää yli 4 vuotta, mutta mahdollisimman aikavälillä enintään 6 vuotta. Se, että kasvit vuosittain vedetään maaperästä ravinteita ja hivenaineita, joten ensimmäisenä vuonna viljelyyn sato on tarpeen valita vaativin lämmön suhteen ja vihanneksia ruokavaliota ja vähitellen siirtyä vähemmän oikukas kulttuureissa.

Ensimmäisenä vuonna on suositeltavaa käyttää keväällä tehty omin käsin lämmin sänky kurkkua, kaalia, kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia, squash tai munakoisoa. 3-4 sekunnin jakson aikana on sopiva paprikat, juurikkaita, perunat, kaali, pavut ja porkkanat. Sen jälkeen, kääntävät maan menettää paljon ravitsemukselliset varannot, joten kukkapenkkiin istutettu vaatimaton kulttuuria. Tämän luokan kasvit ovat salaatteja, herneet, selleri, persilja.

Vihannekset ja yrtit kasvavat korkean lämpimässä sängyt, kypsä nopeammin istutetaan auki maahan

Ei suositella ensimmäisen toimintavuoden aikana puutarha istutus kasveja, joilla on taipumus kerääntyä nitraatteja. Siksi istutus keräsalaatti, sipulit, tilli, persilja, punajuuret ja retiisit parempi lykätä myöhäisempään ajankohtaan. Erityisesti yritteliäs puutarhurit onnistuvat poistamaan pihalta sadosta kahdesti kaudessa kantaen lasku salaatteja ja vihreät kevättalvella ja sitten lämpimällä siemenpenkkikultivaattori kurkkujen tai tomaattien.

Verkosto on joukko suosituksia istutus viljelykasvien lämpimissä vuodetta omin käsin, videon arvioita kokenut kuljettajien voidaan käyttää visuaalinen tuki.

Neuvoja kokeneilta kuljettajien luoda älykkäitä vuodetta omin käsin: video ja teknologia

Neuvoja kokeneilta kuljettajien luoda lämmin vuodepaikkaa keväällä:

 • rikastua satoa lämpöä rakastava vihanneksia, on parempi asettaa sänkyä pitkin etelään rakennuksen seinään. Tätä varten sopiva talon ja muut rakennukset päällä, kunhan lasku ei hämärtävät yli kaksi tuntia päivässä;
 • Orgaaninen hajoaminen voidaan nopeuttaa. Tätä varten erityisiä valmisteluja erilainen biologinen aktiivisuus;
 • jos tuotanto lämmintä sänkyä mansikka oli tehty oikein, puutarhassa on hyvä salaojitus ominaisuuksia ja voimakkaan sateen aikana lasku on turvassa tulvia. Pinnan rakenne on suljettava musta elokuva, joka ei ainoastaan ​​luoda kasvihuoneilmiötä, mutta myös suojata likaantumiselta marjoista;

Kuumuudelle sänky voidaan helposti muuntaa kasvihuone

 • Maaperän suurella vuoteet tarvitsevat usein kastelua. Liiallinen kosteus edistää hajoaminen alemman kerroksen lannoitteiden, joka tarjoaa enemmän lämpöä laskua;
 • jos käytetään rakennusmateriaalina puu, ennen sänky kurkut lämmin, on tarpeen esikäsitellä antiseptinen kaikki rakenneosat. Timber suojeltava rappeutuminen. Erinomaisia ​​tuloksia auttaa saavuttamaan kuuma pellavaöljy, joka käsitellään avulla puukappale.

Teknologian luomiseen älykkään puutarha Igor Liadov: miten tehdä sängyssä kurkkujen

Igor Liadov - Russian agronomi, joka harjoittaa perinteinen luonnon viljelyä. Tämä tekniikka poistaa kemiallisten lannoitteiden, jotka saastuttavat veden ja maaperän. Tekniikka kuuluu lempeä maaperän hoitomuoto, paluu ravinteita takaisin maahan jälkeen kasveja viljellään sekä sisällön suojaa kylmyydeltä.

Rakentaminen lämmin vuoteet kevään kurkkua välttää pysähtyminen vettä, likaa ja epäjärjestystä alueella. Itse asiassa, alueella on luotu kasvis kontti aidat valmistettu palkit, tukkien, lankkuja, kivi, savi tai tiili.

Miten saada lämmintä sänkyä kurkkujen kevään tukkien Igor Liadov tekniikka:

 1. Valmis tasamaalla rakentaa.
 2. Tukit asettaa maahan ja lukittu. Joissakin tapauksissa ne voivat olla jopa hiukan upotettuna maahan turvallisuussyistä. Optimaalinen suunnittelu leveys 0,8-1,2 m. Lisäksi, lämpimän ilmaston alueella, sitä suurempi pitäisi tehdä vuode. rakentaminen pituus voi olla mielivaltainen.
 3. Kiinnittämiseksi hirsien on mahdollista käyttää ruuveja tai nauloja.
 4. Kasvun pysäyttämiseksi monivuotisten rikkakasvien pohjakerroksen päälle pinottu pahvi. Tämä toimenpide on hyvin estää kehittämässä näitä tuholaisia ​​kuten viljasepät ja kovakuoriainen.
 5. Edellä pahvi kaadetaan pieni kerros hiekkaa.
 6. Lisäksi suorittaa välilehti orgaanisten lannoitteiden ja kasvien jäännökset.
 7. Suojaamaan rakenteen ylikuumenemisen sängyt ja hyönteiset, lokit pitäisi kaunistella tai maalata. Tätä varten se on parempi käyttää mustetta koostumus vesipohjaisia ​​suunniteltu julkisivu työtä.

Mukaan Igor Liadov, vakaa ja suuri saanto kurkkua voidaan saavuttaa vain avulla orgaanisten lannoitteiden

Kerros lannoitetta tarvitaan liota yrtti- tai lantaa. Ennen kaikkea tämä on kaadetaan maakerroksen 8-10 cm: n paksuinen.

Valmistustekniikka lämmintä sänkyä kasvihuoneessa käsillään

Kapea sängyt, jotka perustuvat Igor Liadov teknologioihin, jotka laajentavat kasvukausi, jolloin sato rikastua mitä ehtoja maan päällä.

Miten saada lämmintä sänkyä kasvihuoneessa Igor Liadov tekniikka:

 1. Esityskieli asennus tapit pitkiä sivuja pitkin rakenteen. Elementit on sijoitettu suoraan vastapäätä toisiaan. Täytyy asentaa ne säännöllisin väliajoin, jonka määrä on enintään 1 m.
 2. Putket sopivat halkaisijaltaan muovi käyttää päät näiden tappeja. Seurauksena, vuoteet muodostavat saman kaaren yhtä kaukana toisistaan.
 3. Saatu rakenne on peitetty kalvomateriaalista.

Shelter lämmin sänky tämäntyyppisen sopii kasvava aikaisin mansikoita, mansikat, yrttejä ja vihanneksia. Että kasvit saavat tarpeeksi happea, maatalouden suosittelee istutus niitä ruutukuvio. Munakoiso, kaali ja muiden lajikkeiden suurviljelmien istutetaan puutarhassa kahdessa rivissä, pienempiä laitoksia, kuten sipulit tai retiisiä - neljä.

Korkea lämmin vuoteet ovat erittäin tehokkaita kasvihuoneessa kasvavien termofiilisten vihannessatojen

Tekijän tekniikka vihanneksia lämpimässä sänkyä myös infuusiot reseptejä, joita voit valmistautua. Niiden koostumuksessa ovat maitohappobakteereja ja hiivat. Nämä uutteet käytetään luonnollisena vaihtoehtona kemiallisia lisäaineita. hapatusta toimintaa kotikalja. Tehdä tämä kestää 3 litraa vettä hyvin, joka lisää paketti kuivahiivaa ja 5 ruokalusikallista. l. sokeri. Jälkeen 2-3 päivää, saatu seos käydä.

Ominaisuudet ruokinta lämmin vuodetta ja ihana puutarha Igor Liadov

Kaikki formulaatiot on suunniteltu infuusioiden kapasiteetti on 200 litraa. Seosta hautua vähintään viikon. Ennen kasviperäisten koostumus laimennetaan puoli, ja infuusio lannan tai pentueen kasvatetaan enemmän.

 • seulotaan tuhka (lapio);
 • siipikarjan lanta (puoli ämpäri);
 • pudonneet lehdet tai humusta pentueen olki (bucket);
 • humus, turve maahan tai pilaantunut komposti (lapio);
 • puhdasta hiekkaa (lapio);
 • hera tai maitotuote (1 L);
 • Braga (3 L).

Avulla orgaanisten lannoitteiden ei voi vain parantaa vihanneksiin, mutta myös rikastuttaa maaperän mineraalit

Toinen formulaatio käsittää täyte kapasiteetti 2/3 tilavuus leikatun ruohon tai rikkaruohoja. Tähän lisätään pari lapiot tuhkaa, jotka on siivilöity. Sen jälkeen seos kaadetaan veteen, ja itse kalvon suljetussa astiassa. Järjestely kestää useita viikkoja ennen kuin täysi valmius. Ennen hoitotasot koostumus laimennetaan suhteessa 1:10.

Mukaan kolmannen reseptiä säiliö täyttyä lantaa tai pentueen 1/3 tilavuuteen. Jäännös täytetään puhtaalla vedellä. Saatua seosta infusoidaan kaksi viikkoa (ei enää). Infuusio valmistettu lanta, ennen käyttöä tulisi laimentaa 1:10. Koostumus siipikarjan lannan laimennetaan suhteessa 1:20.

Vihanneksia kasvatetaan lämpimässä vuodepaikkaa, monin tavoin parempi kuin tulokset perinteisen maatalouden käytäntöjä. Vähemmän työvoimavaltaista rakentaminen suhteen käsittely, voi palauttaa maaperän hedelmällisyys ja lisäämään saantoja vihanneksiin. Tämä ylläpitää puhtautta luonnon ja säilötty ihmisten terveydelle, koska se ei käytä kemiallisia lannoitteita kasvien ravitsemuksen. Juuri tästä syystä monet puutarhurit käyttävät tekniikkaa kutsutaan lämmin vuodepaikkaa omalla alallaan.

Käyttäen menetelmiä Liadov, Mitlaydera ja periaatteet luonnon viljely on mahdollista saada hyvä sato useita kertoja vuodessa

Making lämmin kevät sängyt omin käsin: videosuosituksia

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

(1 ääntä, keskiarvo: 5 ulos 5)

Näinkö? Jaa ystäviesi kanssa!

Tilaa päivitykset RSS tai Twitter!

On mielenkiintoista

Sängyt laiska Kuva: mielenkiintoisia ajatuksia, vinkkejä kuljettajien

Penkki käsillään: piirustus kuvia PI Sheet

Gabion omissa käsissä: valokuva ohje miten tehdä kivikorista

Enemmän hyötyä artikkeleita, on vielä edessä. Luettelee teille aihetta!

Bath puutavaran: saunan maassa omin käsin, valokuva, video, miten rakentaa saunan

Bath puutavaran: saunan maassa omin käsin, valokuva, video, miten rakentaa saunan | Läpikäynti rakentamiseen kylpy baari maassa | Dacha omin käsin

Atsalea: valokuvat, kuvaus, kotihoito

Atsalea: valokuvat, kuvaus, kotihoito | Missä on paras paikka Azalea | Atsalea: tauteja ja tuholaisia ​​kasvien | Lisääntyminen ja elinsiirtoa atsaleat | Video: Azalea hoito monimutkaisuus | Lehtipuut atsalea ja Japanin atsalea

Miten rakentaa lämmin vuodepaikkaa

Puhkeamista keväällä viljelijöiden alkaa kiireinen kausi. Useimmat pyrkimykset vaativat kaivaa vuodepaikkaa. Suoritettuaan aikaa vievä prosessi, voit aloittaa kylvökoneet. Ja sitten kastelu, rikkakasvien ja tuhoeläinten torjunta, ja niin edelleen, kunnes syksyllä. Vietettyään koko kauden hoidossa, kukin mökkiläiset tietenkin haluan kerätä sadon. Mutta hyvin usein käy niin, että suurella vaivalla käsitellyt kasvimaa ei miellytä määrä kasvanut tomaatit, kurkut, perunat, kaali ja muut vihannekset. Siksi viime vuosina yhä useammat viljelijät ovat hylkäämässä perinteisen maatalouden hyväksi luonnon. Se auttaa luonnollinen viljely pienellä aikaa ja vaivaa kasvaa suuri ja ympäristöystävällinen sato kaali, tomaatit, perunat, paprikat, porkkanat ja niin edelleen. D.

Rakentaminen vuoteista lämmin syksy

Perusperiaatteet, jotka erottavat luonnollinen kasvatus, ovat seuraavat:

 • hellävarainen maapalvelut
 • maaperän lämpötilaerosta,
 • jatkuva kylläisyyttä maaperän ravinteita.

Kaikki nämä olosuhteet auttavat tekemään ns korkea vuodetta (katso kuva) .Vuonna viime vuosina yhä enemmän kuljettajien harjoittelevat maillaan vihanneksia ja marjoja niin sängyt ja ovat jo arvostettu kaikkien niiden hyödyt.

Ennen puhumme monia hyviä puolia lämmintä sänkyä, meidän pitäisi mainita haittoja. Tai pikemminkin puute, koska se on vain yksi. Rakentaa korkea vuoteet omin käsin, ensimmäisenä vuonna on investoitava jonkin aikaa ja mahdollisesti rahaa. Heidän täytyy ostaa materiaalia laatikoita. On tarpeen vain, jos kesämökin on jäljellä vanhan levyt, lokit tai liuskekiveä.

No, nyt keskittyä etuja, jotka on maisemoitu lämmin vihannes vuodepaikkaa.

 1. Nämä sängyt eivät vaadi vuotuista kaivaa maaperään.
 2. Keväällä maa korkealla vuodetta lämpenee paljon nopeammin, ja kompostointi prosessit, jotka tapahtuvat heille antaa lisälämpöä kasveja. Tämä on erityisen tärkeää kasvava paprikat, tomaatit, kurkut.
 3. Vuoteet ovat paras salaojitus. Tämä on erityisen tärkeää niille, joiden puutarhan keväällä ja sateiden jälkeen pitkään seisoo vedessä.
 4. Maavara mahdollistaa liikkua vapaasti kasvimaalle ja saada kaikki kasvit. Täytettyään up väli joustinpatjavuoteet hiekkaa tai purettujen nurmikon ruohoa, et vain kiinnittää niihin kaunis esteettinen ulkonäkö, mutta voi myös välttää turhaa rikkaruohot ja likaa.
 5. Vähentämällä merkittävästi alueen sängyt paljon vähemmän aikaa vievät kitkeminen ja irtoaminen maaperän.
 6. Lämmin vuoteet parasta pitää multaa, multaa joten yksi riittää koko kauden.
 7. Sisällä korkeat sängyt on helpompi luoda ja ylläpitää kostea mikroilmasto tarpeen paitsi kasveja, vaan myös mikro-organismit, luoden humusta.

Vuodepaikkaa valokuva on koristelu sivuston

Lisääntyvä hedelmällisyys maaperän, pystyt vuosittain nauttimaan runsaan sadon mansikoita, kurkut, kaali, peruna, tomaatti (kuten kuvassa).

Miten rakentaa lämpimän sängyn

Niin olet päättänyt käyttää luonnollisia viljelyn maillaan. Mistä aloittaa? Ensimmäinen askel on tehdä suunnitelma puutarha. Voit tehdä tämän kaiken tilan että otatte alle yleismaailmallinen lämmin vuodetta, on jaettu kappaleisiin ja suoraan lasku alueella

Jaoteltuna olisi perustuttava mitat ovat seuraavat:

 • leveys harjojen tulisi olla alueella 60-100 cm,
 • raideleveys vastaavasti - 60-80 cm,
 • ja pituus kappaleita, ja sängyt riippuu koosta juoni,
 • korkeus riippuu vuodetta ja keskimäärin 20-23 cm.

Laskemalla hoitopaikkoja voidaan määrittää ja aineet, josta saatte ruutuun. Voit sitten edetä kaivauksia. On parempi tehdä vuodepaikkaa syksyllä sadonkorjuun jälkeen, mutta voit aloittaa työnsä keväällä, kun lumi sulaa. Miten oikein saada lämmintä sänkyä?

Tänään, voit löytää paljon artikkeleita, videoita ja valokuvia, jotka ovat yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten lämmintä sänkyä. Keskitymme vain muutamia menetelmiä osoittautunut onnistuneeksi pitkän aikavälin tuloksia. Monet lomanviettäjille, jotka ovat siirtyneet luonnollinen kasvatus toteutettiin obuustroystvo lämmin vuodepaikkaa menetelmällä Igor Liadov (seuraavalla kuvassa) tai käytä suosituksia joka antaa Valery Medvedev.

Garden, maisemoitu Liadov menetelmä vaatii paljon vähemmän aikaa huolehtia, mutta jostain, mitä kasveja voidaan poistaa sängyt, kaunopuheinen kuvia ja videoita Igor verkossa. Tieto auttaa myös Valery Medvedev. Hän jakaa hänen kanssaan kaikille puutarhurit. Valery Medvedev - luojan valtava määrä etuja puutarhurit.

Tällaisissa vuoteet voidaan istuttaa mukulat, kurkku, paprika taimet, tomaatteja ja munakoisoa, retiisit ja kaali.

Jotta yleinen lämmintä sänkyä menetelmällä Liadov, tarvitsemme materiaali, josta se on mahdollista tehdä aitoja, pahvi, hiekka, kasvitähteet vihanneksiin.

 1. Tasamaalla piirtää ulkoasu tulevaisuuden vuodepaikkaa.
 2. Nauloilla tai ruuveilla kerätä puinen laatikko runko. Tai se voidaan saattaa maanpinnan mukaan merkinnät tai laatikko alaosa kaivaa pieni syvyys.
 3. Alareunassa sängyt ensimmäisen kerroksen säädettyä kartonki. Mukaan Igor Liadov, se auttaa suojaamaan kasveja tuholaisilta ja monivuotiset rikkakasvit.
 4. Lisäksi pohja laatikko on täytetty pieni kerros hiekkaa.
 5. Seuraava kerros ovat kasvien edelleen eri viljelykasvien: maissi, kurkut, porkkanat, jne ...

Igor Liadov ja sängyt

Ainoa poikkeus, joka ehdottomasti ei voida sallia vahvisteta sängyn monivuotinen rikkaruohoja, lehtien tomaatin ja perunan.

Kylvölava tulisi kaataa infuusio lannan ja kansi 10 cm kerros maaperän.

Bed menetelmällä Igor Liadov valmiina.

Nämä sängyt soveltuvat kaikkiin vihanneksia ja erittäin miellyttäväksi niihin tuntevat lämpöä rakastava kasveja tomaatit, kurkut, paprikat.

Uhka pakkasta vuodepaikkaa, voit nopeasti tehdä suojaa. Voit tehdä tämän, molemmin puolin sänkyä vasara nauloja ja asentaa niiden muovi kaari, jonka voi ostaa kaupasta. Kaarella pinottu elokuva, ja suojaa tomaatit ja kurkut valmis. Miten suuri vuodepaikkaa menetelmällä Liadov, opit artikkeleita ja videoita sivuillamme ja Internetissä.

Rakentamiseen ruutuun, voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja:

 • puu,
 • liuskekivi,
 • tiilestä tai muuta materiaalia saatavilla.

Samanlainen rakennusmenetelmän tarjoaa vuodepaikkaa Valery Medvedev. Seuraava video vain kertoa, että neuvoo Valery Medvedev puutarhurit:

Sen pitäisi mainita toinen menetelmä, jonka avulla on mahdollista järjestää vuodepaikkaa lämmetä korkealla tomaatin tai pippuria.

Rakentamiseen sängyt, tarvitsemme suuren määrän muovipulloja, jotka on saatettu kerroksen pohjalle.

Koska laatikko voi sopia kartonki-. pullojen päälle asetetaan pieni maakerros, kasvien jätteitä ja maaperää.

Pullot ennen asentamista tiiviillä kannella. Turvatyyny pitää kylmänä ja puutarha lämpenee. Se sopii istuttamisen tomaatit, paprikat ja kurkut.

Niin korkeat vuoteet ovat valmiina. On aika aloittaa istutus ja istutus vihanneksia. Kiinni menetelmä Igor Liadov, istutus on tehtävä seuraavasti:

 • porrastettu kahdessa rivissä pitäisi istuttaa taimia kaali, tomaatti, paprika, kurkku,
 • samalla tavalla, vain neljä riviä tulisi istuttaa sipulit, retiisiä, porkkanaa, juurikkaita ja niin edelleen. d.

Vielä joitakin kohtia noin istutus vihanneksia menetelmän mukaisesti Liadov seuraavassa videon. Huomaa tuki tomaatit. Onhan joskus käy niin, että korkea pensaat tomaattien, varsinkin kun suuri osa niistä pysymällä tomaattia, suihkussa tukea. Samalla se kärsii laitoksen ja sato tomaatteja.

Haluaisin erottaa toisistaan ​​purkamisen korkean vuodepaikkaa mansikoita. Lähes jokainen puutarha on koristeltu pensaita meheviä ja maukkaita marjoja. Lisätä maaperän hedelmällisyys käyttämällä luonnollisia viljely, voit kerätä enemmän mansikoita samasta tontin. Rakentamalla korkean vuodepaikkaa, joista yksi on varattu istutus mansikoita.

Jos luot kukkapenkkiin keväällä, ottaa nuoret pensaat, jos viettää syksyllä istutus - valitse kiinnittyneet viikset tänä vuonna.

 1. Ennen istutusta mansikka pensaat, kukkapenkkiin suojissa elokuva.
 2. Me jälkensä elokuvan porrastetusti laskeutumispaikan mansikka kukin tarvitsevat poikkileikkauskoe.
 3. Elokuva kääntyy nurinpäin, poistua pensaita, veden niitä ja kääri nauha takaisin.

Kun istutus, huomaa, että mansikat eivät ole paljonkaan arvoinen syventää: pistorasiaan pitäisi olla maanpinnan tasolla.

Tämä sänky varmasti miellyttää sinua sen sadon, ja marjat ovat mehukkaita ja puhtaita (katso kuva).

Kasvava mansikat high sängyt

Mielenkiintoisia vinkkejä istutus eri vihanneksia korkea tuottojen sängyt niiden videon Valery Medvedev. Niissä hän kuvataan yksityiskohtaisesti, miten kylvää porkkanat, koska on mahdollista yhdistää puutarhassa erilaisia ​​vihanneksia, miten valmistautua puutarhaasi talveen (uusimman videon lopussa artikkelin).

Kuten olemme sanoneet, puutarha, joka koostuu suuren sänkyä, ei vaadi erityistä hoitoa, mutta joitakin piirteitä kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Käytännön neuvoja ja mitä tehdä, antaa Valery Medvedev.

 1. Sadonkorjuun jälkeen kaikki luonnolliset materiaali levitetään sängyssä ja sekoitetaan varovasti maahan (kuvassa alla).
 2. Näin valmistettu kylvöalustaan ​​kylvää sederaty ja kastellaan.

Sederaty ei salli rikkaruohot kehittyä syksyllä ja edistää kompostointilaitos materiaalia.

Lämmin sänkyä ei vain säästää aikaa ja vaatii paljon vähemmän työtä hoitaakseen, mutta miellyttää rikkaan ja ympäristöystävällisen sadon.

Saat tietoa siitä, miten oikein valmistautua puutarhaasi talven, hän sanoi videon Valery Medvedev. Tämä kurssi on omistettu amatööri puutarhurit. Valery Medvedev sanoi video on kuvattu yksityiskohtaisesti. Mutta jos olit outoja kysymyksiä, voit viitata hyvin Valeri Medvedev ja hänen YouTube-kanava esittää kysymyksen.

Kirjoittaja: T. Rozanov

Tallenna linkki jotta ei menetä, tarvitset:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin