Vesisuodatin asunnossa

Mitkä ovat vedenpuhdistusjärjestelmässä asuntoa?

Asuinrakennus on keskitetty kuuman ja juomavettä. Tietenkin, että ennen tärkein vedenkäsittely on järjestetty asunnossa. Kuitenkaan sanoa, että sen jälkeen, että vesi on täysin käyttövalmis ei voi olla.

Kolmivaiheisen virtaus veden suodatin

Lähtöön saada todella puhdasta vettä, se on parempi käyttää muita puhdistusmenetelmiä. Nykyaikaiset jätevedenpuhdistuslaitteistot asuntoja on esitetty varsin monenlaisia, joten sen pitäisi olla ymmärtää nykyisiä muunnelmia.

Tyypillisesti puhdistus vesijohtovettä asunnossa on samantyyppinen kaavio, joka esittää parhaat tulokset. Se koostuu seuraavista vaiheista.

Ensimmäisessä vaiheessa suodatin asettaa parempia mekaanisia tai muuten karkea puhdistus. Tämän selkäranka suodattimet, jotka on valmistettu polypropeenista kuitua patruunoita. Puhdistaa nämä suodattimet lietteestä raudan ja hiekka.

Laitteet leikataan veteen ja siten veden virtaus puhdistetaan 100%. On syytä muistaa, että kuuma vesi on välttämätöntä käyttää karkeasuodattimet kestävät korkeampia lämpötiloja. Tämä auttaa pidentämään elinikää LVI huoneistoissa.

Toinen vaihe käsittää juomaveden puhdistukseen ja kuumaa vettä kloorin epäpuhtauksia ja metallit. Poistaminen näistä elementeistä on erittäin tehokas käyttö selkäranka suodatinpatruunoita, jotka perustuvat aktiivihiileen.

Tulos nähdään välittömästi, koska vesi tulee miellyttävä sinertävä sävy katosi ja epämiellyttävä kloorin haju. Suihkussa puhdistetulla kuumalla vedellä katoaa kiristymisen ihon vaikutus.

Kolmas vaihe on välttämätön, jotta voidaan poistaa kovuus mineraaleja, kalsiumia ja magnesiumia. Tämä on tarpeen pehmentää vettä, päästä eroon plakin LVI. Nämä suodattimet sisältävät pehmenemistä patruunat ja leikataan vesi puhdistaa kaikki veden virtausta.

Neljäs vaihe käsittää saadaan puhdasta juomavettä. Asetetaan suoraan tiskipöydän virtaus suodattimia tai käänteisosmoosi suodatin.

Kolmivaiheinen suodatin käänteisosmoosilla

Edellä on veden käsittely, jolla on mahdollista saada kuuma puhdas ja juomavettä. Mutta käyttää kaikkia vaiheita ei tarvita. Mahdollista yhdistää suodattimet, riippuen siitä, mikä on yleisölle olisi päästä eroon epäpuhtauksia.

2 Luettelo laitteiden puhdistukseen

Voit tarjota erilaisia ​​järjestelmiä puhdistus vesijohtovettä, joka on kuvattu alla.

Suodatuskannu. Tämä menetelmä puhdistus on parempi tehdä loppuvaiheessa, kun on tarpeen tehdä vesijohdon vettä. Yläosasta suodatin säiliön kaadetaan veteen, joka kulkee suodatinmateriaalin (se on aktiivihiili) ja alemman pullo lasketaan. Tämän jälkeen vesi on juomakelpoista ja valmis syömään.

Automaatit. Mukaan toimintaperiaate on hyvin samanlainen kuin suodatin kannut. On vain eroa suurempi määrä varastoinnin sipulin ja saatavuus joissakin malleissa lämmitysjärjestelmän.

Monivaiheinen suodattimia. Tämä on vakavampi karkea veden puhdistus järjestelmä, joka koostuu useista patruunoita. Ne puhdistettua vettä eri epäpuhtauksia. Tällainen järjestelmä on yleensä asennettu juomaveden. Tekee asennuksesta järjestelmän putkeen pesualtaan alla, voi asentaa erillinen hana. Vesijohtovettä kulkee useita suodattimia. Kukin suodatin on vastuussa puhdistukseen tiettyjä epäpuhtauksia.

-Suodattimet. Niiden toimintaperiaate on erilainen kuin aikaisemmin, että käsittely perustuu adsorptioon epäpuhtauksia. Lika kerääntyy sisä- ja ulkopinnoille suodatinmateriaalin, johtuen siitä, että on pinnalla suurten huokosten.

Mekaaninen siivilät veden puhdistus. Nämä suodattimet ovat mesh aukkoja eri suuruusluokkaa. Ne on asennettu kylmä vesi ja kuuma vesi. Tällaisia ​​mesh siivilät viivästyttää matkalla suspendoituneet partikkelit. Kotelon joitakin mekaanisia karkeasuodattimet upotettu magneetti, joka pystyy pitämään metallin epäpuhtauksia.

Käänteisosmoosi asunnosta. Suodatin käsittää puoliläpäisevä kalvo, joka on valmistettu komposiittimateriaaleista. Suodatus tapahtuu seuraavan periaatteen mukaisesti: paineistetun vesi kulkee kalvon läpi, joka kulkee vesi-ioneja ja haitallisia kemikaaleja ja suola-ionit eivät voi kulkea sen läpi. Tarpeettomat komponentit kertyy, ja sen jälkeen pestään pesuallas.

suodatus järjestely esimerkiksi pesualtaan alla

Suodattimet ultrasuodatuskalvon. Se voi johtua vapaan virtauksen salliva suodatin. Periaatteen mukaisesti toiminnan ja ulkonäkö se muistuttaa käänteisosmoosisuodattimen. Kuitenkin puhdistus tehdään tehokkaammin ja on viisi vaihetta:

 • karkeille mekaaninen käsittely. Neste kulkee vaahdotetun polypropeenin.
 • kloorin poistamiseksi ja sen yhdisteet patruunan läpi, jossa on aktiivihiiltä.
 • poistaminen pienempien kiintoaineiden ja orgaanisten klooriyhdisteiden patruunan läpi, jossa on ekstrudoitu aktiivihiiltä.
 • neste kulkee ultrasuodatusmembraania, jonka reiän halkaisija on 0,1-001 mikronia. Valmistettu putkimainen kalvo komposiitti. Tässä vaiheessa poistaa lähes kaikki ei-toivotut epäpuhtaudet.
 • Tämän veden puhdistus, parantaa makua ja poistamisen vieraita hajuja. Neste kulkee säiliön läpi, jossa on aktivoitu kookos puuhiiltä.

Nanosuodatus. edustaa seitsemän kuuma ja kylmä vesi puhdistus järjestelmä. Järjestelmä pystyy tekemään veden rakenne ja koostumus on hyvin samanlainen kuin veden laatu. Myös, järjestelmä on toiminto säätämällä pH-arvoa. Tämä tapahtuu 4 puhdistusvaihe, joka koostuu biokeraamisen helmiä.

2,1 edut ja haitat suodattamalla menetelmien

Tietenkin jokainen käsittelyjärjestelmä kuumaan tai kylmään veteen on sen positiivinen ja negatiivinen ominaisuudet.

Edut purkki suodattimet ovat niiden pieni koko, yksinkertainen rakenne ja edullisia.

Veden puhdistus järjestelmä Hydrowell

Haitat on alhainen puhdistus epäpuhtauksia, suodattimen materiaali on lyhyt elinikä ja hidas suodattamalla.

Annostelijat - voi lämmittää ja jäähdyttää vesi, on suurempi astian tilavuudesta. Kuitenkin, niillä on myös alhainen puhdistusta.

Monivaiheinen suodattimet - kallis ilo. Varmistaa, että se on kokonaan veden puhdistamiseksi bakteereista ja jotkut virukset voivat olla. Etuja ovat korkea puhdistus resurssi poistaa helposti mekaanisista epäpuhtauksista kloorin ja sen yhdisteet.

Aktiivihiili suodattimet valmistetaan tavallisesti kookospähkinän kuori. Siksi tärkeimmät edut ovat kestävyys, vähäinen poiston, pitkä käyttöikä yli vuoden.

Haittana voi olla niiden liian suuri. Jotkut hiili suodattimet päästä korkeus 1 metri ja leveys noin 35 cm.

Etuna mekaaninen karkeasuodattimet että niillä on suuri suorituskyky ja pitkä käyttöikä. Siivilä vedenkäsittely suojaa laitteita vaurioilta ja pidentää käyttöikää.

On tällainen suodatin on edullinen, se voidaan helposti asentaa vesistöön. Kuitenkin, aste veden puhdistus on hyvin alhainen.

Korkeampi suodattimet kanssa käänteisosmoosi järjestelmä puhdistaa vettä ihanteellisesti, niitä on helppo käyttää, on suuri veden on poistettu, ei vain raskasmetalleja, mutta virukset ja bakteerit.

suodatus järjestely esimerkiksi pesualtaan alla

Haittana on melko suuri koko, alhainen tuottavuus, suuri määrä tarvikkeita, sekä liian korkean veden kulutus huuhteluun kalvo. Lisäksi vedestä peräisin mineraaleja, mikä tekee siitä hieman käyttökelpoista.

Edut suodattimen ultrasuodatuskalvon - korkean veden puhdistus, mutta kaikki tarvittavat kivennäissuolojen se edelleen. Itse laite on varsin kompakti ja korkea suodattumisnopeus. Poista raskaat epäpuhtaudet ovat virukset ja bakteerit.

Huonona puolena on, että likaantumiselta ja pysyvät kalvon. Veden kovuus tällaiset suodattimet eivät muutu, kustannukset niiden keskimääräistä suurempi.

Hyötyjä nanosuodatin - on erittäin tasoisen puhdistumisen. Poistamalla vettä bakteerit, virukset, raskasmetalleja. Lähes kaikki epäpuhtaudet voidaan poistaa vettä, siten säilyttäen muuttumattomana, mineraalikoostumuksessa.

PH: n säätäminen varautuneen veden kanssa negatiivisia ioneja. Yksinkertaisuus ja eri tavat asentaa ja kestävä patruunat tekevät järjestelmästä luotettavin.

Ainoa haittapuoli tämän tyyppisen hoito on erittäin korkeat kustannukset.

Voit selvittää, mikä suodatin tarvitaan vedenkäsittelyn asunnon, ei ole juurikaan kuulla kommentteja ystäviä tai tuttavia.

Tietenkin, jos varat antavat myöten, voit ostaa nanosuodattimelle, joka tekee veden täydellinen ja kestää useita vuosia ilman värikasetteja. Jos valitsemme talouden versio, on mahdollista, riippuen veden koostumukseen poimia ja koota erilaisia ​​suodattimia.

Kun valitset tulisi perustua indikaattoreihin:

Erilaisia ​​suodatus järjestelmien

 • Kuinka monta ihmistä asuu asunnossa, ja kuinka paljon vettä kulutetaan päivässä;
 • Mikä on hankintamenot on hyväksyttävissä;
 • Miten puhdas vesi odotetaan lähdössä;
 • Se on parempi suorittaa analyysi vesijohtovettä ja päättää, mikä on läsnä epäpuhtauksia sen koostumusta.

Lopuksi on syytä mainita, ja arvostelut ihmisiltä, ​​jotka ovat asentaneet vedenkäsittelyjärjestelmällä kotona.

Tatiana, 40 vuotias, Orenburg:

Vesijohdon vettä ei ole mahdollista ilman lisäpuhdistusta. Jo pitkään olen nauttinut syöttäjä. Kuitenkin luettuani arvosteluja, ettei se poista vesi on tarpeeksi hyvä.

Nyt ajattelen ostaa vakavampi puhdistusjärjestelmät, mutta kunnes lopullinen valinta ei ole tehty.

Ivan, 37 vuotta, Rostov-on-Don:

Taloni on syytä monivaiheinen suodatin. Itse asian, kaikki on hyvin yksinkertainen, ei enää huolissaan veden laadusta.

Christina, 41, Kursk:

Käytimme aina ostaa pullotettua vettä juotavaksi. Ja sitten arvostetun arvioita, että se ei puhdas, ja laskettu hanasta raakaöljyn ja päätti ostaa suodatinta. Aviomies laittaa alle altaan, jossa on erillinen hana, niin kätevä.

2.3 Vinkkejä huoneiston puhdistusjärjestelmän valitsemiseen (video)

Rakentamisen kokemus: 13 vuotta

Kysy kysymys

Hyvää päivää LLC "Housing Pribaikalskoye" suunnitelmissa 2016g. Asenna ultravioletti desinfiointijärjestelmä Talovkan hoitokeskukseen. Auta meitä valitsemaan laitteita

Tarkista haluasi järjestää tarinoita itse

Asunnossa paras vedenpuhdistusjärjestelmä: kuvaus, tyypit, ominaisuudet, arvostelut ja hinnat

Julkisen vesihuoltoverkon säännöllinen vesi täyttää harvoin terveys- ja hygieniavaatimukset, eikä vielä lisää ihmiselle todella hyödyllisiä ravintoaineita. Tästä syystä suuri osa kaupunkilaisista on siirtynyt pitkään yksittäisiin suodatusjärjestelmiin. Monissa suhteissa tämä on kallista ja hankalaa päätöstä, mutta terveydentilan näkökulmasta se on perusteltua. Nykyaikainen vedenpuhdistusjärjestelmä asuntoon on esitetty eri versioina. Jotkut niistä erottuvat suodatuksen tehokkuudella, toiset taas ovat käyttökelpoisempia, kun taas toiset sisältävät hyödyllisiä aineita nesteen koostumuksessa.

Millaisia ​​vedenpuhdistusjärjestelmiä on olemassa?

Teollisuuden suodatus on selvästi yleisintä puhdistusjärjestelmien suuntaa. Täten syntyy pullotettua vettä, jota voidaan käyttää myös asunnossa tai talossa. Suosittuja ovat myös integroidut kalvosuodattimet ja pienikokoiset yksiköt, jotka tarjoavat pieniä määriä nestettä. Ensimmäisessä tapauksessa huoneiston vedenpuhdistusjärjestelmä tuodaan vesikanavaan ja vaatii lisäksi erityistä huoltoa. Toinen vaihtoehto ei aiheuta ongelmia asennustöissä ja sitä käytetään tavanomaisena keittiönä. Sopivan vaihtoehdon valinnassa kannattaa arvioida monenlaisia ​​kriteerejä, mutta unohtamatta sitä, että suodatusjärjestelmä voi poistaa joitain hyödyllisiä bakteereja.

Yksinkertaisin ja suosittu tapa saada puhdasta vettä kotona. Tämä järjestelmä on toteutettu pienen muovikannen muodossa, jonka keskellä on erotussuojus suodatinpatruunalla. On tärkeää huomata, että yksi tällainen elementti pystyy kulkemaan noin 300 litran nestettä itsessään, säilyttäen samalla optimaalisen vedenpuhdistustason. Sama puhdistus toteutetaan 20 mikronin suuruisten hiukkasten otolla. Toisin sanoen muiden keinojen taustalla tämä ei ole tehokkain suodattimien järjestelmä veden puhdistamiseen (asunnossa), mutta juomaveden perus- tai väliaikaisen valmistelun välineenä sitä voidaan käyttää kotona. Lisäksi analogiin verrattuna tämä vaihtoehto hyödyttää monia myönteisiä kohtia. Ensiksikin tällainen kannu on erittäin kätevä. Se on liikkeessä liikkeessä eikä vie paljon tilaa keittiössä. Toiseksi patruunoiden kustannukset eivät ole niin korkeat verrattuna teknologisten ja tehokkaiden laitteistojen ylläpitokustannuksiin.

Tämä suodatinryhmä on nykyisin yleisimpiä laadukkaita vesiä vaativien kuluttajien kodeissa. Ne ovat kahta tyyppiä - ylempi ja alempi, jotka sijaitsevat altaan alla. Tyypillisesti tämäntyyppisessä asunnossa olevien vedenpuhdistusjärjestelmien asennus toteutetaan vesijohtoveden avulla veden syöttöjohtoon. Tämä mahdollistaa järjestelmän jatkuvan seurannan ja korkean tason. Esimerkiksi virtausmallin keskimääräinen virtausjärjestelmä voi sulkea pois hiukkaset, joiden murto-osa on suuruusluokkaa 0,1 mikronia. Tämän segmentin mallit ovat myös käyttökelpoisempia, koska ne eivät sekoita keittiötilaa. Kuitenkin, jos paikallisen putkiston korjaus on tarpeen, integroidun suodatuslaitteen läsnäolo voi aiheuttaa haittaa. Huolta virtausjärjestelmien puutteista ja tarve patruunoiden säännölliseen vaihtamiseen - valmistajien on suositeltavaa päivittää laitteisto kuuden kuukauden välein.

Suodatus suuttimien ansiosta

Yksi yksinkertaisista ratkaisuista puhdasta vesihuoltoa koskevaan ongelmaan on suuttimen käyttö hanasta. Tällaiset laitteet asetetaan yksinkertaisesti venttiilipäähän, jonka jälkeen myös juokseva vesi suodatetaan. Ulkopuolelta tällainen päätös näyttää olevan houkuttelevin, mutta sillä on myös merkittäviä haittoja. Näihin kuuluu pieni määrä puhdistusainetta ja alhainen tuottavuus. Toisin sanoen, jos yllä kuvatut läpivirtausjärjestelmät vaikuttavat minimaalisesti syöttönopeuteen, suuttimen tyyppisessä huoneistossa oleva vedenpuhdistusjärjestelmä voi hidastaa nosturin toimintaa. Toinen haaste on hyödyntäminen - itse asennus, vaikka sillä ei ole suuria mittasuhteita, voi joskus aiheuttaa haittaa suurikokoisille astioille.

Puhdistusjärjestelmien osa-alueet ovat melko tiheästi kotimaisia ​​tuotteita. Erityisesti yrityksen tuotteet "Aquaphor9raquo; ja "Geyser9raquo; Käyttäjiä kehutellaan orgaanisen yhdistelmän edullisista ja suorituskykyisistä. Jos kuitenkin haluat saada korkealaatuisen suodatustuloksen, on suositeltavaa ottaa yhteyttä Atoll, BRITA ja Teco-Filter9raquo; Bluefilters tarjoaa tehokkaita integroituja ratkaisuja. Asiantuntijoiden mukaan se tarjoaa parhaan vedenhoitojärjestelmän huoneistoille, joka perustuu osmoosin periaatteeseen. Innovatiivisia ratkaisuja hallitsevat "Akvashchit9raquo" -yrityksen työntekijät, joiden brändin kautta esimerkiksi tekniset järjestelmät valmistetaan sähkömagneettisten komponenttien perusteella. Tällaisten mallien kiistattomia etuja ovat kulutushyödykkeiden säännöllisen muuttamisen tarve.

Kuinka paljon huoneiston vedenpuhdistusjärjestelmä maksaa?

Puhdistuslaitteiden kustannukset määräytyvät pitkälti rakennetyypin ja suodatuksen periaatteen mukaan. Esimerkiksi edullisimmat syöttäjät voivat maksaa noin 300-500 ruplaa. Korkeammalle tasolle on kiinteä vedenpuhdistusjärjestelmä asuntoon. Hinnat voivat tässä tapauksessa olla 3-4 tuhatta. Tässä samassa segmentissä on laitteita, jotka tarjoavat suodatuksen osmoosin periaatteelle.

Kalliimmat puhdistusjärjestelmät ovat käytettävissä 10-15 tuhatta. Mitä valmistajat tarjoavat tästä rahoista? Tyypillisesti tämä on joukko suodattimia, jotka asennetaan altaan alle. Tyylikäs kotelo ja erillisen asennuksen mahdollisuus - nämä ovat erottamiskykyisiä ominaisuuksia, jotka erottavat huoneiston premium-veden käsittelyjärjestelmät. Suodattimien hinnat tällaisissa kokoonpanoissa voivat olla jopa 20 tuhatta.

Eri vedenpuhdistusjärjestelmien ilmeisistä eduista ja haitoista huolimatta optimaalisen ratkaisun valitseminen ei ole kovin yksinkertaista. Rakenteellisten ominaisuuksien lisäksi on myös otettava huomioon suoran suodatuksen laatu, joka tarjoaa erilaisia ​​vedenpuhdistusjärjestelmiä asuntoon. Kuinka valita tämän kriteerin paras vaihtoehto? Win-win-vaihtoehto voidaan integroida vedenkäsittelyyn. Nykyaikaisissa läpivirtausjärjestelmissä on esimerkiksi yleismaailmallinen puhdistus, deferrointi, pehmeneminen, bakteriologinen vaikutus sekä ionisaatio ja mineralisaatio. Mutta toisaalta yksinkertainen syöttäjä kykenee säilyttämään joitain hyödyllisiä suoloja ja bakteereita vain sen kalvon epätäydellisyyden takia.

Suodattimet vedenpuhdistukseen

Normaalille elämälle henkilö tarvitsee puhdasta vettä. Kuitenkin se, joka virtaa hanasta, täyttää harvoin terveysvaatimukset ja vaatimukset, ja epäpuhtauksien korkea sisältö ja sen sisältämät kemialliset elementit heikentävät sen laatua. Apua tämän ongelman ratkaisemiseen voi suodattaa vedenpuhdistukseen, joka voi pitää pieniä likahiukkasia, kemiallisia yhdisteitä, poistaa epämiellyttävät hajut. Suodatuksessa käytetään laitteita, jotka erottavat työtä, asennuspaikkaa ja puhdistuksen astetta.

Tärkeimmät esisuodatuslaitteiden tyypit

Tekniikan avulla vesi puhdistetaan veden sisäänsyöttöissä, tähän voidaan käyttää erilaisia ​​menetelmiä. Suosittuja menetelmiä ovat:

 • Kloorin käyttö on halpa ja yksinkertainen menetelmä, mutta sitä on vaikea kutsua tehokkaaksi ja vaarattomaksi. Tätä vaihtoehtoa käytetään 95%: ssa tapauksista, joiden seurauksena kloori on rikastunut, sillä on epämiellyttävä maku ja haju.
 • Desinfioiva vaikutus ultraviolettivaloa - turvallinen ja tehokas vaihtoehto, mutta maksimaalisen tuloksia on mahdollista vain jos vesihuoltoon hyvälaatuista, koska omituisuuksia alueen luonnonolot jopa mahdotonta. Tämä menetelmä on harvoin käytetään.

Veden saanti antaa elämää kosteutta koteihin ja asuntoihin vesiputkilla, joita korjataan ja vaihdetaan hyvin harvoin. Vanhuuden takia ne kerääntyvät likaa, ruostetta, hiekkahiukkoja, jotka putoavat veteen ja saastuttavat sitä. Ainoa oikea ratkaisu pilaantumisongelmaan on suodattimien käyttö, jotka ovat erilaisia.

Suodatukseen on useita erilaisia ​​laitteita:

Puhtaimman veden saamiseksi käytetään hienoja suodatuslaitteita. Ne on jaettu kahteen tyyppiin: yksitoiminen - kloorin, suolojen, hivenaineiden, raskasmetallien puhdistaminen; Monitoiminto - suunniteltu suorittamaan useita toimintoja. Jotta järjestelmä pystyy selviytymään toimintojen suorittamisesta, on vaihdettava patruunat käyttöohjeissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti oikeaan aikaan.

Laitteita on useita:

 • Käänteisosmoosilla - tehokkain, koska niillä on useita puhdistusvaiheita.
 • Sorptius - korkealaatuisesta muovista valmistettu säiliö, täynnä sorbenttia (aktiivihiiltä).
 • Kudos - se on kääritty köyden tai nippusylinterien ympärille, jotka pitävät suoloja, kemiallisia elementtejä, metallioksideja. Jos kankaan sävy muuttuu, suodatin on vaihdettava tai puhdistettava (keitä, kunnes se muuttuu valkoiseksi).
 • Mineraali - ovat sylinterit, täynnä kivennäismehua, joka viivyttää kemiallisia elementtejä, suoloja.
 • Ion vaihto - suodatus tapahtuu säiliössä, joka on täytetty hartsi-ioneilla. Tämän tyyppistä laitetta käytetään kemiallisten elementtien poistamiseen ja veden pehmeyteen. Nesteen laatuun ja puhtauteen vaikuttaa huoneenlämpötila, tuloilman puhtaus ja ioninvaihtajien ominaisuudet.

Suodattimet karkea veden suodatin, joka pystyy sen minimi, poistaa suuri pilaantumisen hiukkasia, esimerkiksi hiekkaa, lietettä, suuria paloja ruoste putket. Tällaisia ​​laitteita asennetaan lähelle jakelija, jossa on vettä tahroja keittiö, kylpyhuone ja wc. Nykyaikaisissa kodeissa kehittäjät alunperin laittaa niin suodatinsuojaimet ennen kuin laitat omaisuutta, mutta jos he eivät tee sitä itse ei ole vaikeaa - niitä myydään monissa kaupoissa, ja aseta se putkimies. Tyyppisiä laitteita:

 • Grid - ne perustuvat ruudukkoon, jonka reiät ovat 50-500 mikronia, joka pitää kaikki likahiukkaset. Verkkopuhdistusaineet on jaettu kahteen tyyppiin:
 1. Itsepesu - kaikki lian hiukkaset pestään automaattisesti automaattisesti veden kontaminoitumisprosessissa erityisen suunnitellussa tyhjennysputkessa.
 2. Ei pestävä - puhdistusta varten on tarpeen sammuttaa vesihuolto, poistaa ne ja pestä ne yksinään, poistaa kaikki likahiukkaset.
 • Nopea paine - laitteet, joiden tarkoituksena on puhdistaa vettä, jossa on paljon epäpuhtauksia. Ne ovat korroosionestokontteja, jotka on täytetty suodatinmateriaalilla, joka puhdistaa 30 μm: n saastumisesta. Haitat ovat suuret mitat ja kyky toimia vain lämpimässä rakennuksessa.
 • Kasetti - tällaisten suodattimien perustana on patruuna tai patruuna, joka kykenee pidättämään jopa 0,5 mikronin hiukkasia.

Hiilisuodatin on puusta, kiveistä tai aktiivihiilestä täytetty säiliö kookoskuoresta. Tällaiset laitteet on suunniteltu eliminoimaan epämiellyttävän kloorin hajun suodattamisen jälkeen vedenottoon, öljypitoisten elementtien poistamiseen, sameudesta, torjunta-aineista, bakteereista puhdistamisesta. Tällaisten laitteiden ammattilaiset: suhteellisen alhainen hinta, pitkä käyttöikä, puhdistus korkea taso, kyky käyttää teollisuuslaitoksissa, yksityisissä kodeissa tai mökkeissä, korkeiden rakennusten asunnot.

Tehokkaimmat ovat monivaiheiset käänteisosmoosi suodattimet, jotka voivat poistaa 98% epäpuhtauksista. Reverse osmoosin suodattimet: korkea puhdistusaste, pitkä käyttöikä. Haitat ovat korkeat kustannukset. Työvaiheen periaate:

 1. Ensimmäisessä vaiheessa tapahtuu mekaaninen puhdistus, jossa suodatetaan suuret hiekkahiekkaset.
 2. Seuraavassa vaiheessa - säiliöt kivihiili, jossa on hieno puhdistaa hajuja ja pieniä hiukkasia.
 3. Lisäksi neste kulkee käänteisosmoosikalvojen kautta, joiden ainutlaatuinen kyky lähettää yksinomaan molekyylejä. Likaava vesi, jossa epäpuhtaudet sulautuvat viemäriputkiin.

Suodatuslaitteiden valinta riippuu monista tekijöistä:

 • Sovelluspaikat: talo, asunto, huvila.
 • Puhdistusaste - syvä, ohut, monivaiheinen ja yksivaiheinen.
 • Suodatintyypit ovat taulukko-maljoja; laitteisiin, jotka on asennettu altaan alle tai upotettu vesihuoltoon.
 • Pilaantumisaste, joka määräytyy erityistestien jälkeen.
 • Laitteiden ja yritysten kustannukset. Suosittuja laitteita ovat Aquaphor, Barrier, Brita, Spring, Geyser, joita voi ostaa erikoismyymälöissä tai tilata verkkokaupasta.

Myymälöissä asiantuntijat antavat tarvittavat kuulemiset laitteiden valinnasta, toiminnasta ja kuvaavat niiden teknisiä ominaisuuksia. Usein tapahtuu, että myyjä yrittää myydä, mainostaa tietyn brändin, brändin mainitsematta nykyisiä haittoja tällaisen suodattimen käyttämisestä. Minimaalinen tietämys auttaa sinua valitsemaan ja hankkimaan laadullisimmat ja tehokkaimmat suodattimet. Katso video puhdistusaineiden vivahteista:

Kaivojen vedensuodattimet ovat yhä suosittuja, koska maaseudun taloja ei ole yhdistetty kaupungin vesihuoltoon. Ihmiset alkoivat miettiä käytettyjen vesivarojen puhtautta, jotka kaadettiin kodinkoneisiin ja vedenlämmittimiin. Kuopien suodattimien päätehtävänä on päästä eroon fysikaalisista epäpuhtauksista - hiekasta, savesta, putken ruosteesta ja biokemiallisista yhdisteistä.

Mökkien suodattimien valinta on suositeltava niille malleille, jotka pystyvät puhdistamaan nesteestä rautaa ja vetysulfidia, jota niin usein esiintyy esikaupunkialueiden vedenäytteiden biokemiallisessa analyysissä. On suositeltavaa käyttää monivaiheista suodattimet: mekaaninen puhdistus auttaa pääsemään eroon hiukkasten hiekkaa ja savea. Seuraavat vaiheet auttavat saamaan kristallinkirkas, maukasta juomavettä ja vähentämään jäykkyyttä. Jos esikaupunkialueilla on liitetty keskitettyyn vesi on välttämätöntä huolehtia puhdistuksesta kloorin ja sen hajun.

Teollisuusyrityksissä suodattimien asentaminen on välttämätöntä, koska suuri määrä epäpuhtauksia, kemiallisia elementtejä ja joskus ei kovin miellyttäviä tuoksuja - eivät salli sitä käyttää elintarvikealan yrityksissä. Nesteen puhdistamiseen voidaan käyttää seuraavia suodattimia:

 • käänteisosmoosikalvot;
 • irtotavarana;
 • mekaaninen;
 • ioninvaihtojärjestelmät ja muut.

Veden puhdistaminen huoneistossa on erittäin tärkeä, koska sitä käytetään suuria määriä ruokaa ruoanlaittoon ja kulutetaan sen puhtaassa muodossa. Suodatus vedenottoon ja pitkään muuttumattomat vesiputket eivät pysty tarjoamaan kuluttajille asianmukaista elämän antamaa vettä. Asuntojen suodattimet voivat olla monenlaisia, joista jokaisella on omat erityispiirteensä:

 • Sisäänrakennetut suodattimet asennetaan vesijohtoverkkoon, jonka ansiosta monivaiheinen puhdistusjärjestelmä on käynnissä.

 1. Puhdistuksen tehokkuus.
 2. Nopea toiminta.
 3. Veden rikastus kivennäisaineilla.
 1. Laitteiden korkeat kustannukset ja vaihdettavat patruunat.
 2. Asennus edellyttää erikoistukea.
 3. Asennuspaikan rajoitukset.
 • Asennettu pesualtaan (paikallaan olevat) - suodattimet sijoitetaan keittiöön ja liitetään kylmään vesiputkeen, ja yläosassa näkyy erillinen kosketus. Vesi kulkee useita patruunoita, jotka puhdistetaan haitallisista epäpuhtauksista.

 1. Korkea suorituskyky.
 2. Laadullinen suodatus.
 3. Useita puhdistusvaiheita.
 4. Suodatettu vesi tulee erillisestä hanasta.
 1. Älä puhdista raskaista suoloista ja bakteereista.
 2. Korkeat kustannukset.
 3. Asettaa altaan alla.
 • Pöytäsuodattimet asennetaan vesijohtoon liitetyn pesualtaan, eikä tankin jatkuvaa täyttämistä tarvitse huoletta.

 1. Helppokäyttöisyys.
 2. Puhdistuksen tehokkuus.
 3. Nopean nesteen siirtyminen.
 4. Kasettien pitkä käyttöikä.

Haittoihin kuuluu tarve sijoittaa suoraan pesualtaan, mikä ei useinkaan ole kovin kätevää ja tarkoituksenmukaista. Joissakin malleissa on erityiset kiinnikkeet laitteen asentamiseksi seinään, mikä säästää tilaa.

Jotkut suodattimet voidaan asentaa itsenäisesti, esimerkiksi työpöydälle. Monimutkaisempia muokkaus on tarpeen käsitellä varten apua asiantuntijoiden asettaa virtaus siivooja tai se, joka saa altaan alla, sinun täytyy rakentaa vedessä lähellä juoksuttaa joka vaatii katkaisemisen vesihuollon, vesihuollon ja tietoa sijoittamisesta putket. Löytää tasokas asiantuntija pitäisi lukea arvioita erilaisista yrityksistä, sekä ottaa huomioon kokemukset asiantuntijoiden ja termi yhtiön markkinoilla.

Kuinka usein minun täytyy vaihtaa suodatuslaitteita?

Varmistaaksesi, että vesi on aina puhdas, ei sisällä haitallisia epäpuhtauksia ja likaa, kannattaa vaihtaa patruunat, kasetit ja suodattimet oikeaan aikaan. Jos haluat säästää aikaa ja rahaa patruunan vaihtamiseen, sinun on ostettava itsepuhdistuvat laitteet. Siirtymäaika riippuu useista tekijöistä:

 • kulutetun veden määrä;
 • laitteen tyyppi ja puhdistusmenetelmä;
 • säiliön tilavuus;
 • pestäsuodatin tai ei;
 • veden laatu tuloaukossa.

Yleiskatsaus suosittuihin malleihin - kuvaus, hinnat ja arvostelut

Suodattimien joukossa suositaan tällaisia ​​malleja:

 • Aquaphor B-300 - kompaktisuodatin suutin nosturilla. Tuotteen tekniset tiedot: tiivistys, tehokkuus, monipuolisuus, korkea puhdistusaste. Kustannukset 150-200 ruplaa.

Alexandra, 29-vuotias: "Käytämme suodatin suutinta juomavettä varten. Laatu eroaa merkittävästi. Tällainen raha - ihanteellinen vaihtoehto! "

 • Pitchers Barrier - yleinen tapa saada puhdasta vettä kotimaisille tarpeille. Edut: kompakti, riittävä puhdistusaste, alhaiset kustannukset. Syöttösuodattimien haitat: tarve patruunoiden usein vaihtamiseen, pieni kapasiteetti (2 litraa). Hinta on 500-650 ruplaa.

Natalia: "erinomainen vaihtoehto vedenkäsittelyformulaatioita, ota kannu on aina mukanasi maahan, joka auttaa ja siellä juoda puhdasta, terveellistä vettä. Tärkeintä on vaihtaa patruunat ajoissa ja puhdistaa ylempi kulho hyvin. "

 • Pöytäsuodatin "Spring 7-C" - erinomainen laite veden puhdistamiseen kemiallisista yhdisteistä. Edut: hyvä suodatus, edullinen, helppo asentaa. Haitat - kokonaismitat. Hinta on 700-850 ruplaa.

Ilya, 33: "Hyvä laite vedenpuhdistukseen, tulos on silmiinpistävä, erityisesti tehty analyysi. Vain pieni joutui kärsimään, kunnes löysivät sopivan paikan hänelle, niin että kukaan ei häiritse. "

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin