vesimittari joka on parempi ostaa

Mikä on laskurin vesi on parempi? Miten valita vesimittarin?

Vesi - korvaamaton resurssi, joka on jokaisen elävän organismin. Mutta se on tuote, josta meillä on maksettava omistajalle - valtiolle. Venäjällä, että mittauksen vedenkulutusmittareita asennettu. Lisäksi oikea valinta laitteen on jopa omistajan kotiin. Näin syntyi valtava valikoima tuotteita, joiden yhteydessä jokainen meistä kerran elämässäni oli kysymys: millainen mittarin vettä on parempi? Ymmärrä tämä auttaa artikkeli.

Aiemmin asukkaat itse valita, miten maksaa kulutetaan vettä - vakiintuneita oikeussääntöjä tai keskittyy lukemiseen vesimittareita. Mutta voimaantulon liittovaltion lain marraskuussa 23, 2009 väliseksi nro 261-FZ "energiansäästöön ja energiatehokkuuden parantamiseen ja muutoksista Kaikki säädökset Venäjän federaation", asennus vesimittarit on tullut pakollinen menettely kaikille kansalaisille. Laissa ei täsmennetä, mistä tallennuslaitteen on asennettava.

Kiertää tämä velvoite vain asunnon voi, joka on virallisesti tunnustettu rappeutunut tai kun viestintä ovat kuluneet ja täytyy vaihtaa. Lisäksi se vapauttaa kaikki omistajat huoneistoa, joissa asetetaan laskurin kylmää vettä (tai kuumaa) ei ole mahdollista, koska ominaisuuksista vesijohdon. Tässä tapauksessa tämä seikka on todistettava ja asiakirja asumiseen.

Laskurit veden virtaus on luokiteltu useista syistä. Määränpään mukaan, ne jaetaan teollisuuden ja kotitalouksien alalaji. Emme vatvoa ensimmäinen lajike, mutta toinen tyyppinen laite vaatii tarkempaa huomiota.

Laitteet voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. "Mokrye9raquo; tallennin, jossa tallennuslaite suoraan yhdistetty juoksupyörä tai turbiinin, pyörivän veden virta.
 2. "Suhie9raquo; vesi metriä, joka rakenne on kaksi erillistä osaa veden kulutukseen liittyviä indikaattoreita ja tallennuslaitteet.

Solving kysymykseen "millainen mittari veden paremmaksi" emme voi sivuuttaa laitetta tallennuslaitteista. Se puolestaan ​​riippuu laiteryhmän ja on oma erityispiirteensä.

Mekaanisia laitteita tai kierroslukumittari

Mekaaninen tallennin voidaan asettaa tallentaa sekä kylmää ja kuumaa vettä. Pääasialliset erot laitteiden välillä, joka on sovitettu toimimaan tietyllä lämpötila-alueella, me tarkastelemme myöhemmin. Nyt tutkimus niiden rakenteen ja toimintatavan.

Kierroslukumittari vesimittarit voi kuulua "suhoy9raquo; ja "mokroy9raquo; ryhmä. Ensimmäinen edustaja Valtec. Vesimittari rekisterit tyyppiä merkinnän pyörittämällä turbiinin sijaitsee putken. Alkuun juoksupyörän on magneetti, joka houkuttelee metallilevy kirjaaja, jotta se kiertää. Tällaiset virtausmittarit ovat suojassa vuotava ja on kestävä.

In "mokryh9raquo; laitteet turbiini on yhdistetty jäykästi takometrillä. Se pyörivä veden virtauksen tähteä-järjestelmä lähettää voima, joka määrittää pyörimisnopeuden säädin. Edut veden metriä tulisi sisällyttää yksinkertainen rakenne, ja puutteet - suuri riski tukkeutumisen putkilinjan.

Sano mitä laskuri parempaa vettä - sähkömagneettista tai mekaaninen - ei. Kaikki riippuu rakenteellisia ominaisuuksia on vesistön ja LVI piiri. Siten, sähkömagneettisia laitteita, muun muassa, vaativat jatkuvan yhteyden verkkoon, mutta ne, toisin kuin takometrin laitteet lähettävät tarkempia lukemia.

Toimintaperiaate että veden metriä perustuu sähkömagneettiseen induktioon lakia. Juoksupyörä pyörii, tuottaa sähkömagneettisen kentän, ja suurempi virtausnopeus (suurempi virtausnopeus) nopeammin pyörivä induktio alalla. Osoitus laitteen nestekidenäytön, jolloin se on helpompi lukea.

Erot laskurit kuuma ja kylmä vesi

Toimintaperiaate Tallyman kuuma ja kylmä vesi on sama. Molemmat laitteet voivat olla joko mekaanisia tai sähkömagneettisia. Kuitenkin, vesimittari GBS (kuuma putki) on joitakin rakenteellisia piirteitä:

 1. Se on valmistettu lämpöä kestävistä materiaaleista, joilla on alhainen pituuden lämpölaajenemiskerroin. Tämä estää vuotamisen lämmityslaite.
 2. Sen suunnitteluun, sillä on erityinen vahvistettu tiiviste, joka myös eivät salli syntyminen vuotoja.

Tallyman kylmä vesi on merkitty "kuuma H9raquo,, -" G9raquo;. Järjestää ne uudelleen, eli UCR asetettu kuumavesiputkeen ja päinvastoin ei ole suositeltavaa.

Mitä muuta on otettava huomioon valittaessa laskuri?

Valitsemalla laskurin paremmin vettä voi unohtaa syöttölaite halkaisijan mukaan putkilinjan. Ei oteta huomioon tämän tosiasian, sinun täytyy joko käyttää ohimeneviä yhteyksiä tai ei asenna laitetta ostettu.

Toinen tärkeä tekijä on materiaalin valmistukseen. Tärkeimpiä näistä ovat kupari ja messinki. Käyttää muita metalleja ja metalliseoksia ei suositella, koska ne vapauttavat haitallisia aineita vedessä. On parempi, jos laskuri on luonnollinen väri ei kata maalilla.

Älä kiinnitä huomiota siihen, miten paljon pitäisi luottaa, ei voi olla vettä. Mekaaniset laitteet on halvemmalla, verrattuna sähkömagneettisen mutta niiden tarkkuus on paljon pienempi. Puolestaan ​​kierroslukumittari vesimittarit ovat kestävämpiä ja helppo käyttää. Erityiset laitteen kustannuksia riippuu tuotemerkin valmistajan.

Valmistajat metriä vettä

Laadukkaita välineitä kotimarkkinoilla toimittamat Valtec. Vesimittari Italian tuotanto eroaa luotettavuus ja kestävyys, on mekaaninen ja sähkömagneettinen. Useimmat mallit on varustettu pulssi laitteen kaukoluentaprosessien.

Erinomainen osoittautunut vesi-metriä Zenner yritys, jonka pääkonttori sijaitsee yli neljässäkymmenessä maassa ympäri maailmaa. Muita suosittuja ulkomaisten valmistajien syytä huomata yhtiön Viterra Siemens, Wehrle.

Välineitä kotimaisen tuotannon voidaan tunnistaa laskurit "Betar9raquo;. Koska niiden hinta. Keskimääräiset laitteiden on alueella 500-1100 ruplaa, joka yhdessä hyväksyttävien kestävyys tekee niistä kannattavaa.

Joukossa muun kotimaiset tuottajat voivat huomata yritys "Meter9raquo; ja yhtiö "Mytishchi lämmitysjärjestelmä." Niiden laatua laitteiden, luotettavaa ja täsmällistä. Ne soveltuvat eri halkaisijat putkia. Lisäksi niiden tuotteita mahdollistaa ettei kiinnitä huomiota siihen, kuinka paljon vettä metriä. Keskimääräinen hinta laite on välillä 500-900 ruplaa.

Miten valita vesimittarit ja kumpi on parempi

Vesi - aine, jota ilman on mahdotonta tehdä. Että vesi virtaa hanoista kotiin, on valtion varoja, jotka on tuotettu kirjanpito- ja kuluja. Henkilö voi tulla riippumaton oikut ja liikaa edullista järjestää hänen talon tai huoneiston mittauslaitteisiin. Tämä parantaa hallintaa osan perheen budjetin. Artikkelissa auttaa paremmin ymmärtämään, miksi tarvitsemme metriä vettä - vesimittari ja miten valita, mitä kiinnittää huomiota.

Asennus vesimittareiden avulla voit tehdä taloudenhoito tehokkaammin. Viime aikoihin asti suurin osa asuntoja ja taloja, jotka ovat yhteydessä verkkoihin vedenpuhdistamon, maksetaan vedenkulutuksen standardien mukaisia. Norma kerrottiin määrä vieraita (reseptiä) henkilöä. Tämä lähestymistapa on usein huomattavasti korkeampi kuin todellista kuvaa vedenkulutusta ja stimuloivat omistajat resurssien säästämiseksi.

Jos kerrostalossa seisoo metrinen mittaus Vedenkulutuksen ja huoneistoissa ne asentaa näitä laitteita, asukkaat putoavat yleisnäkemyksen tilanteesta. Jos nähnyt menot vettä, sitten maksaa liikaa yleensä levitetään kaikille asukkaille.

2. Kyky hallita budjettia.

Tahansa isäntä haluaa säästää sähkölaskuja. Ennen ajatella kuuma ja kylmä vesi metriä vettä - mikä malli valita, olisi joitakin toimenpiteitä tallenna se on tullut todellisuutta. Ne ovat:

Asennus vesimittareiden

 • Siivota sisäinen vesijohtoverkostoon.
 • Aseta putket ja laitteet, jotka tuottavat virtausta.
 • Korvaa hanat tehokkaammilla malleja.
 • Laskea, mikä on kannattavampaa: suihkussa tai kylvyssä. Suihku suutin voidaan käyttää säästeliäästi.
 • Käytettäessä vettä tutustua kulttuuriin varovaisen käyttäjä. Se tarkoittaa, että hana on auki yhtä paljon kuin tarve vaatii. Esimerkiksi harjata hampaat parempi käyttää vettä, kirjoittanut lasin, eikä pääse ulos hanasta joen.

3. Ole lainkuuliainen kansalainen.

Laki edellyttää, että kaikki käyttäjät asentamaan vesijohtovettä sen mittaamislaitteiden.

Hankituille tilityspiste- täydellisesti täyttänyt tehtävän, sinun täytyy ymmärtää, mitä mittari veden on parempi valita.

Laite on erotettava toisistaan:

Laskurit on myös jaettu:

 • haihtuva laitteet on kytketty sähköverkkoon tai paristoilla.

Laskurit paristoilla

 • haihtumaton laskurit eivät vaadi lisävirtaa.
 • Ne eroavat toisistaan ​​perusyksikkönä:

  • Takometrin tai mekaaniset laitteet. Yleisin kotitalouden laskurit. Ne on sovitettu toimimaan huonosti puhdistettua vettä (mutta jopa tässä tapauksessa olisi sijoitettava ennen mittarin karkea veden suodatin ulottuu palvelun vesimittarin). Niillä on yksinkertainen laite, joka perustuu juoksupyörän (putkistoihin, joiden halkaisija on enintään 40 mm) tai turbiini (putken halkaisija on suurempi kuin 50 mm). Se ei vaadi virtalähdettä. Haittoja ovat kuitenkin suhteellisen alhainen tarkkuus, joka kuitenkin on tarpeeksi kotikäyttöön.

  Heistä Yksisuuttimiset metrin mittayksiköksi vähemmän tarkasti. Multijet tarkempi, mutta myös kalliimpi.

  Valokuva-haihtuva mekaaninen laskurit kylmä ja kuuma vesi

 • sähkömagneettinen vesi metriä käytetään tavallisimmin obschedomovye. Toimintaperiaate perustuu magneettisen induktion.
 • Kaupat myyvät talousveden metriä laaja valikoima - miten valita oikea vaihtoehto asunnon, joka vastaa kuluttajien erityisesti - tutkimaan tuotteen ominaisuuksia. Jos esimerkiksi laitteessa on pulssilähdöllä, todisteet tulee kerran ratkaisu keskus. Tämä on mahdollista kodeissa, joissa on tietokoneistettu kirjanpitojärjestelmä. Nämä uuden sukupolven laitteita ja ovat kalliimpia.

  On olemassa useita laitteita, joita usein käytetään teollisuudessa tai erityisissä olosuhteissa.

  • ultraäänimittareita - käytetään syövyttäviä nesteitä ovat ominaisuuksiltaan.
  • tilavuusmittauslaitteilla - voidaan ottaa huomioon hyvin pieni virtaus.
  • pyörre laskurit - voivat olla mukana vaikuttamaan prosessin kulkua.

  Vihje: Ei ole tarpeen pitkään miettiä, miten valita vesimittarin. Useimmissa tapauksissa on suositeltavaa pysyä mekaaninen malli, joka on alhainen hinta on pitkä käyttöikä ja korkea luotettavuus.

  Mitä etsiä valitessaan

  Päättelemään, mikä on parasta ostaa vesimittari, sinun täytyy ymmärtää itse:

  • mitä tarkkuuden indikaatioita sopivat tiloihin,
  • onko valmistaja tarjoaa tukipalveluja,
  • mikä tahansa asennusmitoille vettä metriä,
  • Meidän pitäisi myös puhua valitun mallin laskuri puotipuksu ja paremmin työntekijöiden Vodokanal.

  Neuvovat yksikkö katsottuna isku tulo- ja nähdä, jos huurun läpinäkyvän kannen ei ole ilmestynyt, joka sulkee laskulaitteen. Jos näet, että silloin aikana laitteen kalibroinnin tapahtui paineen. Tällainen mittari saisi hankkia.

  Vihje: Jos mahdollista, saat vesimittari impulssilähdöllä (vaikka talo ei ole automatisoitu kirjanpito) ja kyky vaihtaa standardeittain. Tämä estää tarvetta muuttaa mittarin kun talo tulee modernisointiin.

  Mekaaninen vesimittari kanssa pulssilähdöllä

  On välttämätöntä valita huolellisesti laite, erityiset tarkoitukseen kylmää vettä ja kuumaa vettä. Läsnä tummansininen väri etupuolella laitteen osoittaa, että se on tarkoitettu kylmän veden. Läsnä punainen väri osoittaa tehtävän laskuri kuumaa vettä. Mikä on perustavanlaatuinen ero?

  • Sisäiset komponentit laitteen kylmän veden ei ole valmis korkeita lämpötiloja (on laskettu lämpötila +40 ° C).
  • Niillä on eri valvontajärjestelmä. Kylmää vettä kalibrointi tehdä kuusi vuotta myöhemmin, kuuma - neljän vuoden aikana.

  Kaupallisesti saatavilla monikäyttöinen laitteet kylmä ja kuuma vesi.

  Huomaa: Kiinnitä huomiota tarkastuspäivä tiedotteessa. Seuraavan todentamisen lasketaan siitä päivästä, eikä hankinta-ajankohdasta. Vaikka on syytä huomata, että esimerkiksi Moskovassa, vuonna 2013, todentaminen vesimittarit kirjataan vain omistaja oikea, mutta ei velvollisuutta.

  Laskureita valmistajat käyttävät materiaaleja: kupari ja messinki. Jos maalattu pinta instrumentin, se viittaa siihen, että voi olla seos, joka veden kanssa kosketuksiin antaa pois haitallisia aineita.

  Vihje: Kun ostat vesimittarin sinun täytyy ostaa mesh mekaaninen suodatin veden puhdistus ennen mittarin. Mitä hienompi verkko sitä suodatin, sitä suurempi hyöty. Tämä lisää kestävyyttä laitteen.

  Laskuri liitosmutterit, vino mekaaninen suodatin ja sulkuventtiili, joka tietyissä tapauksissa on asennettava mittarin jälkeen

  Miten valita vesimittareita - hinta, koska ne voivat vaihdella huomattavasti. Tarkin laitteet ovat kalliimpia. Mekaanisten mittareiden ei ole tällaisia ​​hyvin tarkkoja mittauksia ja hinta on paljon alhaisempi.

  Jos haluat oppia miten tehdä asennus vesimittareita käsillään, sitten huomiota erillisessä artikkelissa sivuston.

  Kysymyksiin tiiviste laskurit käsitellään tämän materiaalin.

  Kysymykseen siitä, miten valita vesimittarin huoneistojen, yhdistää teema tuottajille.

  Laitteen on oltava passi, joka osoittaa sarjanumeron ja todistus. On monenlaisia ​​vesimittarit kotimaista tuotantoa että tuontituotteita. Opiskelu, joka on parempi vesimittarit, arvostelut usein mainita yhtiön alla.

  • Yhtiön Zenner-Vodopribor (Zenner) on pitkään toiminut markkinoilla, on toimintaa neljässäkymmenessä maassa,
  • Viterra,
  • Yhtiö "Mytishchi lämmitysjärjestelmä." Rakenteeltaan on kasveja, jotka toimivat tuotujen osien tai edustajia ulkomaisten yhtiöiden.
  • Betar,
  • Metri.

  Kumpi on parempi laittaa vesimittari asunnossa - tuotu tai kotimainen valmistaja, emissiokurssi ja laatu. Tuodut laitteet on kalliimpaa, mutta pidetään hieman enemmän laatua. Kotimaisia ​​valmistajia tuottamaan tuotteita enemmän paikallisiin olosuhteisiin soveltuvia, hinta sen alle.

  Asentaja Saniteettilaitteiden

  Saada ensimmäinen tasalla uusista artikkeleita sivuston yhteisömme Vkontakte, Facebook, Luokkatoverit, Twitter, Google Plus.

  Miten lukemiin vesimittarit

  Asennus vesimittareiden käsillään - sääntöjä ja menettelytapoja

  Käyttämällä pulssi vesimittarina. Ja olet toiveiden vastaisesti yhteydessä maailmanlaajuiseen verkkoon. Avattu vesijohtovettä, wc tempaisi kahvasta ja me tiedämme jo, että olet kotona. Voit jopa käydä henkilö jälkeen tai jopa kylvyssä.

  Alexander, täysin samaa mieltä! Illuminati ja reptilialaiset seuraavat meitä!

  Miten valita vesimittarin: mitkä ovat, mikä on paras tapa asentaa ja miksi?

  Laki vaatii asennuksen jokaisessa huoneistossa mittalaitteiden tuli voimaan. Perusteella sen määräysten maksamaan standardien mukaisesti se on hyvin kannattavaa. Siksi monet ihmiset haluavat tietää, miten valita vesimittarin. Hyvin valittu laite auttaa merkittävästi alentaa sähkölaskua. Sinun ei tarvitse antaa ulos kunnon aikaa ilman asunnon, onnettomuus, kesä, "ehkäisy" ja korjaukset. Maksu "itse asiassa" on paljon pienempi kuin normi. Jää vain valita oikea laskurin.

  Ennen kuin kiire myymälän oston, on välttämätöntä ymmärtää luokittelun vesimittarit ja selvittää hintoja. Heidän on useita. Laitteet on jaettu laite kylmä ja kuuma. Niiden toimintaperiaate on täsmälleen sama, ero materiaalit, jotka muodostavat järjestelmän elementtien.

  On mittaus laitteet kuuman ja kylmän veden

  ensimmäisen tyypin laite on suunniteltu toimimaan kylmällä vedellä, jonka lämpötila on enintään 40 ° C. Metriä kuumaa vettä kestää lämpötiloja jopa 150 ° C. On monipuolinen välineitä, joita käytetään virtauksen mittaus- ja kuumaa ja kylmää vettä.

  Vane laskurit voidaan varustaa erityistä suojaa antimagneettinen

  Toinen luokitus virran tyypistä, jakaa kaikki laskurit haihtumaton ja haihtuvat kuvio. Ensimmäinen ryhmä ei tarvitse ylimääräistä virtalähteet. Toinen työ vasta virtalähteestä ja pysähtyy, kun virta on katkaistu.

  Valitsemalla vesimittari parempi asentaa, kannattaa tietää, että periaatteessa kaikki laitteet on luokiteltu neljään ryhmään:

  • Vortex. Tallentaa pyörteen taajuus esiintyvä kehon tiettyyn muotoon, sijoitetaan veden virta. Saadut tiedot osoittavat virtausnopeutta.
  • Sähkömagneettinen. Verrannollinen nopeuteen nesteen läpi kulkeva laskuri tietyllä nopeudella, joka kiinnittää laitteen indusoi magneettikentän.
  • Kierroslukumittari. Edustavat mekaaninen laskurilaite liittyy juoksupyörän sijoitettu virtauksen tai yksikkömuodot juoksupyörän pyörivän nestettä.
  • Ultraääni. Analysoida akustinen vaikutus, joka ilmenee, kun ultraäänivärähtely kulkee liikkuvan virtaavassa vedessä.

  Se on saatavilla myös teollisuuden laitteet sekä kotitalouksiin. Levitetään ensin yrityksiä, ja toinen - asuntojen. Lajikkeen laskurien asuntoa valitaan tyypillisesti vain kaksi tyyppisiä laitteita:-mittari tai sähkömagneettisia.

  Kysytyimmän asuntorakentamiseen. Se on pienikokoinen, luotettava, maksaa demokraattinen ja riittävän suuren mittaustarkkuuden. Laite kestää vähintään 12 vuotta, mutta tarve ajoittaisia ​​tarkastuksia. Pohjarakenteen, pieni juoksupyörä tai juoksupyörän, millainen laite. Niin sanottu siipi laite voi olla:

  • Yksisuuttimiset. Toimintaperiaate mittarin perusteella laskemalla kierrosten juoksupyörän, joka pyörii yhden virtaavassa vedessä putken. Avulla magneettisen liitännän lähetetään indikaattori koteloon. Itse asiassa laskee mekanismi on eristetty vedestä, joten mittaus pitkään pysy tarkasti. Tärkeimmät edut järjestelmän kuuluu kyky asettaa pulssin moduuliin jonka avulla voit lukea hänen todistuksensa etänä. Muita ominaisuuksista laitteen avulla on mahdollista asentaa antimagneettinen suojaa laskuri.
  • Multijet. Suurin ero - jakanut mitattu veden virtaus useita suihkukoneita välittömästi ennen juoksupyörän siivet. Tämä vähentää mittausvirhe, ja vettä laskurin laskenta tulee tarkempi. Edut järjestelmä sisältää helppous purkaminen ja kokoaminen vaaditaan vahvistusta varten, koska poistettu vain yläosa laitteen. Kyky asettaa pulssin lähtöyksikkö.

  Turbiini suunnittelu eroavat pyörivä osa, joka on pieni juoksupyörä. Toinen yksityiskohta: liukuen siipi mittarit asennetaan ainoastaan ​​putkille, joiden halkaisija on jopa 40 mm: n mukaan lukien, turbiini - 50-200 mm. Valitessaan laite vaaditaan otettava huomioon. On erikoinen laskurit - yhdistettyjen laitteiden, jotka yhdistävät siiven ja turbiini laitteet. Niitä käytetään vesiputkien kanssa vakavia erimielisyyksiä paineita.

  Multijet laitteet tarjoavat tarkempia lukemia kuin yhden suihkun. Turbiinimittarit (äärimmäinen oikea 2), joka on asennettu putken halkaisija 50 mm

  -Mittari laskurit saatavilla kuiva tai märkä tyyppi. Ero on siinä, paikka sijainnin laskennan avulla. "Kostean" versioita se sijaitsee vedessä, niin alttiita epäpuhtaudet liuotetaan siihen, mikä vääristää lopullinen lukema ja nopeasti poistaa vaikutusmekanismia. Suojaamaan laitetta ennen kuin se on suositeltavaa asentaa suodatin. "Kuivaan" laitteiden käsittely laite erotetaan vedestä erityisen magneettisen seinämän. Näin ollen se ei saastu, toimi enää. Kuitenkin kustannukset tällaisten laitteiden edellä.

  Ongelma, miten lukea veden tiskillä tämäntyyppisen välineen voidaan ratkaista hyvin yksinkertaisesti. Counting mekanismi muuntaa useita juoksupyörän kierrosten kuutiometriä kohti tai useita litraa käytettyä nestettä. Laitteet ovat haihtumattomia, kompakti ja yksinkertainen tarpeeksi. Haitat sisältävät yleensä herkkyyttä magneettikentän, joka vääristää lukulaite, sekä vähitellen kulumista terien, joka myös vaikuttaa tarkkuuteen lukudatan.

  Yhtä suosittu kuin kierroslukumittari laitteita. Niiden tärkein etu pidetään korkean tarkkuuden lukemat, määrittämisen perusteella nopeuden ja keskimääräinen veden virtauksen alue. Ne eivät riipu lämpötilasta, tiheys ja nesteen viskositeetti. Siksi monet niistä, jotka ajattelevat näin säästät vettä laskuri, tehdä valinnan hyväksi tämän laitteen, toivoen ei tarvitse maksaa ylimääräistä rahaa epätarkkoja lukemia epätäydellinen väline. Se on perusteltua, mutta on syytä pitää mielessä, että kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet veden läpi mittarin edelleen vaikuttavat sen tarkkuuteen.

  Esimerkiksi, sakka veteen voi johtaa vioittuminen vuoden kuluessa järjestelmän. Toinen yksityiskohta: Sähkömagneettinen laskurit ei toimi hyvin puhtaalla vedellä. Lisäksi ne ovat riippuvaisia ​​valta ja sähkökatkoksia yksinkertaisesti käytöstä.

  Tarkin lukemat voidaan saada sähkömagneettinen vedenmittauslaitteen

  Valitse, mitkä vesimittarit täytyy tuottaa parempia vuokranantajalle. Vain hän voi millainen sopiva väline kaikki edut ja haitat olivat vaihtoehdot. Varmistavan päätöksestään mahdollisimman aikana kuultu asiantuntija rahastoyhtiö, joka tietää tarkalleen, mitä tyyppisiä laitteita voidaan asentaa tässä talossa.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

  echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

  echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

  echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

  Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin