vesi suodatin, joka on parempi

Vesisuodatin: miten parhaiten valita?

Maailman terveysjärjestö toteaa, että suurin osa ihmisen sairaudet johtuvat huonosta laadusta juomavettä. Ja jopa "kunnioitettavan" etsivät neste voi peittää sen koostumus paljon haitallisia komponentteja. Kaikki jotka vaalivat omaa terveyttään ja terveyden heidän rakkaansa, asiantuntijat suosittelevat ostamaan veden suodattimen - miten valita ne, kerromme.

Ensimmäinen askel on selvittää ongelmia, jotka on taisteltava suodattimeen. Voit tehdä tämän sinun täytyy kulkea veden tutkiminen, joka paljastaa, mitkä aineet ylittävät sallitun rajan. Sitten, jos löytyy, että veden, esimerkiksi normaalia suurempi rautaa yksin. Te riittää luomaan obezzhelezivateli mutta tietää meidän vesi on todennäköisesti pois mittakaavassa indikaattorit kloori, kovuus suolat, orgaaniset ja muita epäpuhtauksia ei tässä tapauksessa luopua kiinteän integroitu puhdistus järjestelmä (laser tyyppi tai käänteisosmoosi).

Kallein vaihtoehtoja ovat suodatin kannut ja suodinsovittimen nosturissa, mutta niiden taso hoidon harvoin täyttää veden vaatimukset, joten emme käsittele niitä lähemmin. Virtaus Systems olla yhdestä puhdistusvaihetta. Käänteisosmoosilaitteistot myös 5 puhdistuksen vaiheista (4 kertaa), myynnin johtaja - fіltr. Jos tarvitset puhdistusjärjestelmä palkkio, joukossa läpivirtaus suodattimen ole epäilystäkään, mistä asiantuntija valikoiman uusia vettä (esim, malli M410). Sisältävät Käänteisosmoosilaitteistot - linjan yhtiöstä New Line Bluefilters. Yksi kirkkaimmista edustajat keski-hintaluokka - käänteisosmoosilla järjestelmän Absoluuttinen 6-50 M.

Mitkä ovat tavoitteet olet jatkaa: puhdistetun veden perheellesi, toimistotyöntekijöitä tai juoda suuria määriä vettä toimittamaan sen mini-tuotantoa? Mille tahansa vaihtoehdoista voit valita kustannustehokas ratkaisu. Erityisesti toimistoissa on kehitetty puhdistuslaite joka on käyttökelpoinen julkisissa tiloissa rakentamisessa ja miellyttävä muotoilu. Mini-tuotannot olemassa useita erityisiä korkean suorituskyvyn järjestelmiä, jotka suodattavat jopa 1500 litraa vuorokaudessa. Kotikäyttöön, voit myös valita mitä tahansa järjestelmää, joka täyttää vaatimukset määrästä puhdistuksen vaiheita, suunnittelu ja arvo.

Ja niin sinun täytyy tietää valita oikeat juomaveden suodatin?

 1. Alkuperäinen laatu käsitellyn veden, että et ole tyytyväinen siihen, epäpuhtaudet? On parasta oppia johtamalla vettä kemiallista analyysia varten laboratoriossa.
 2. Tarvittava vesimäärä on päivä, kuukausi, vuosi ja sen tarkoitus (ruoanlaittoon ja kotitalouksien tarpeisiin).
 3. Tilaa sijoittamalla veden puhdistus suodatin tai puhdistusjärjestelmät

Joka suodatin vesi on parempi valita?

Selvittää, mikä suodatin sopii sinulle, sinun täytyy ymmärtää, mitä etuja ja haittoja kuhunkin. Kotitalousasiakkaissa suodattimet jakaa mainitut lajikkeet:

 • suodatin kannu
 • virtaava Sink
 • virtaus taulukko
 • Käänteisosmoosi System
 • ultrasuodattimiin

Ennen kuin valitset suodattimen vettä, me ymmärrämme järjestystä perinpohjin kunkin.

Suodatuskannu - kaikkein yksinkertainen ja helppo ylläpitää, kuitenkin, tarvitsevat usein vaihtaa kasetin suodattimen syöttäjä - edullisin veden puhdistusmenetelmä. Ensimmäinen asia huomata - se on helppokäyttöinen ja hinta. Kuitenkin lähes kaikki mallit kalliita ylläpitää, koska ne vaativat usein korvaaminen suodatinelementin. Aktiivihiili on tarjolla, hopeaioneja ja muita elementtejä (kalliimpia malleja), kuten suodatinelementin. Lähde yksi patruuna on suunniteltu noin 300 litraa. Suodatin kannut soveltuvat käytettäviksi perheen 2-3 henkilöä tai pienessä toimistossa. Ne puhdistettua vettä torjunta-aineet, kloori, mekaaniset epäpuhtaudet poistetaan väri ja haju.

Suosituimmista malleista keskuudessa kannut ovat suodatinvalmistajien kuten Brita Meidän vesi, Barrier, Aquaphor. Jos talous ei salli asentaa työpöydälle suodatin tai altaan alta, pöydän - paras veden suodatin. Se toimii seuraavasti: vesi kaadetaan kannuun kaadetaan painovoiman säiliöstä toiseen. Tässä tapauksessa se kulkee suodatinelementin. Tilavuus puhdistettua vettä riippuu tilavuudesta kannu ja 1,2-2,3 litraa. Nykyiset mallit on varustettu nokan helppo ylivuoto käsitelty vesi toisessa säiliössä patruuna resurssin osoitin ( "kalenteri"), käännä, jonka avulla kaataa vettä, poistamatta kansi. Suodatusnopeus veden purkit on kolmesta kymmeneen minuuttia. Hyötyjä-syöttäjä suodatin, joka ei vaadi yhteyttä vesihuollon, joten sitä voidaan käyttää maassa, lomalla, jne Se ei vaadi valvontaa, he voivat käyttää vaikka lapsi. Haittana on, että puhtausaste huomattavasti pienemmät kuin suodattimet, jotka on yhdistetty vesi. Enimmäismäärä puhdistettua vettä kerrallaan - hieman enemmän kuin kaksi litraa.

Tämä on tehokkain ja kallis sellainen suodatin, joka on yleensä asennettu kaapin pesualtaan alla. Järjestelmä mukana toimitetaan venttiili, joka on asennettu vieressä tavallista. Tämä suodatin on yleensä useita vaiheita puhdistus: yhdistetään eri patruunat, manuaalisesti valita suodatus, ratkaista ongelman (stonecrop ruoste, klooria, vettä pehmenemistä, fluori rikastaminen, jne.).

Tähän ryhmään kuuluvat myös korkean suorituskyvyn suodattimet käänteisosmoosi - puhdistus niissä johtuu kalvon, joka kulkee vesimolekyylejä, mutta ei läpäise mikrobeja, bakteereita ja haitallisia aineita.

Edut kiinteiden suodattimien ovat paras mahdollinen puhdistus - jopa 99% (käänteisosmoosi järjestelmät). Toinen tärkeä etu on pitkäikäisyys: keskimääräinen käyttöikä suodattimen 000 litraa 5000-10, eli tuotteen käytön muuttamatta kulutustavarat voi olla jopa vuoden. Ja lopuksi, se on vain kätevä - milloin saat kristallinkirkas juomavettä hanasta, kytkemättä letkuja, vesi ylivuoto ja odotuksia.

Haitta paikallaan malleja on monimutkaisempi verrattuna muunlaisiin asennuksen liikuntarajoituksensa. Jotkut pelottaa suhteellisen korkea hinta suodattimet. Kuitenkin kokeneet käyttäjät pitävät kustannukset perusteltuja - annetaan harvinainen korvaaminen kulutushyödykkeiden, kiinteät suodattimet ovat hieman kalliimpia kuin yksinkertaisempi lajia. On syytä muistaa, noin ominaisuuksista suodattimet käänteisosmoosi: kun heille vettä heidän kemiallinen koostumus muuttuu lähes tislattua, ja asiantuntijat suosittelevat käyttää ylimääräisen patruuna-mineraaliaineena, jotta vältetään ravinteiden huuhtoutumista elimistöstä.

Tällaiset järjestelmät ovat paljon nopeampia puhdasta vettä kuin edellinen tyyppi suodattimet. Mutta laatu käsitellyn vesi on parempi kuin siitä syöttäjä suodattimet, mutta se tapahtuu niin, että ja pahempaa. Tällaisia ​​suodattimia ovat luodaan yhdestä tai kahdesta suodattamalla yksikköä. Suodatuksen tapahtuu, on välttämätöntä laittaa läpivirtaus suodatin on erityinen sovitin ja kiinnitä nosturiin.

Nämä käsittelyjärjestelmät voidaan asentaa kahdella tavalla. Joissakin malleissa, joissa pienikokoinen kasetti kiinnitetään suoraan hanasta. Toinen on asennettu pöytälevyn ja liittää hana, jossa on erillinen letku. Nämä järjestelmät ovat edullisia ja asentaa ne asunnossa pystyy jopa maallikolle.

Niistä puutteet on huomattava, että heti kun liität virtaus suodatin hana, vesi virtaa hyvin hitaasti, koska laite on suunniteltu puhdistamaan jopa 200 millilitraa minuutissa. Siksi, jos ajattelee pestä astioita tai huuhtele kädet, suunnittelu on poistettava. Mutta vaikka järjestelmä puretaan juuri tarpeeksi aikaa viettää sitä jotain erityisesti halua.

Muista, että virtaus suuttimen suodattimet laitetaan suoraan venttiilin keskitetyn vesihuollon, niin pian kuin paine tulee vahva, ne helposti voittamaan ulos. Tietorakenteita kestää pidempään kuin syöttäjä. Laskeminen kasetti menee veden tilavuus noin seitsemänsataa litraa. Siksi itse patruuna parempi muuttaa kolmessa kuukaudessa, ja suodatin - kolmen vuoden välein.

Joissakin malleissa kuten suodatin taulukko voi olla suutin, jossa on kytkin, joka säätää veden kulun suodattimen läpi, tai ohittaa sen. Tämä on melko kätevä. Malleissa, joissa tällainen kytkin ei toimiteta, on tarpeen päivittäin poistaa ja laittaa suutin, kun vettä ei käytetä juomavetenä.

Tämä on ehkä paras veden suodattimet tänään. Niiden avulla voit paitsi liika kovuus, liiallinen rauta ja kloorin, mutta myös kaikenlaisia ​​bakteereja ja viruksia. Komponentteja tällaisten kasvien on seuraava: Järjestelmä esikäsittely patruunat; RO-kalvo; erityistä jälkipuhdistusvaihe suodatin.

Keskeinen osa tällaisten suodatusjärjestelmien on käänteisosmoosikalvoa. Hänen huokoset ovat huomattavasti pienempiä kuin tunnettuja viruksia koot siksi elimistö on suojattu mahdollisimman luotettavasti.

Huokoskoko käänteisosmoosisuodattimen on koko vesimolekyylin - 1 nanometri, kun taas virukset mitoittaa 20-500 nanometriä. Mutta ennen kuin vesi pääsee käänteisosmoosisuodattimen, sen on läpäistävä esikäsittelyä.

Vaiheessa on käytetty kolmea suotimia esikäsittelyyn, niiden tehtävänä on valmistella veteen ennen sen läpi käänteisosmoosikalvoa. Ensimmäinen mekaaninen pyatimikronny polypropeeni suodatin puhdistaa vettä liukenemattomasta hiukkaskoko on alle 0,5 mikronia, poistaa ruoste, hiekka ja muut mekaaniset lisäaineita. Edelleen, hiilisuodatin puhdistettua vettä kemialliset ja orgaaniset epäpuhtaudet, pääasiassa kloori, ja sen yhdisteet, samoin kuin torjunta-aineet, öljytuotteet, raskasmetallit, rautaa ja muita liuenneita orgaanisia ja epäorgaanisia aineita. On tärkeää ymmärtää, että tämä kloori tuhoaa molekyyliseula, niin että kasetti, veden puhdistamiseksi kloorin yksinkertaisesti tarpeen. Viimeksi odnomikronny mekaaninen suodatin poistaa mekaaninen epäpuhtaudet on pienempi kuin 1 mikroni.

Käänteisosmoosisuodattimen lopullisen puhdistuksen jälkeen saatu tisle on fysiologisesti riittämätön, joten useimmat näistä suodattimista on varustettu mineralisaattorilla. Käänteisosmoosi - kallis vedenpuhdistusmenetelmä: sen lisäksi, että asennat koko kokonaisuuden, vaihdat patruunat säännöllisesti. Erittäin saastuneessa vedessä tämä menetelmä tuottaa suuria määriä jätettä - 5 - 8 litraa lähtöainetta, 1 litra puhdasta ainetta voidaan saada.

Kuitenkin korkeista kustannuksista huolimatta käänteisosmoosijärjestelmät ylittävät suodattimien luokittelun vedenkäsittelyyn - ja tämä ei ole yllättävää; niiden tehokkuutta vahvistavat monet tavanomaisten käyttäjien tutkimukset ja vaikutelmat. Nämä yksiköt voidaan haluttaessa täydentää paitsi mineralisaattorilla myös rakenteilla - tämä tekee vettä runsaasti hyödyllisiä mineraaleja, jotka voivat parantaa ruoansulatusta ja verenkiertoa. Tällaisten järjestelmien suurin puhdistusaste on 0,0001 mikronia. Käänteisosmoosikalvon vaihtamisen taajuus - joka 3 yearsf. Puhdistuspatruunoiden vaihtamisen tiheys - kerran vuodessa. Käänteisosmoosijärjestelmät valitaan ihmisiltä, ​​jotka haluavat jatkuvasti kuluttaa erittäin puhdasta vettä ilman ylimääräistä maksamista (pullotetut tuotteet).

Ultrasuodatusjärjestelmien työelementti on huokoinen kalvo, joka koostuu putkimaisesta komposiitista. Se pitää bakteereja ja viruksia säilyttäen samalla veden alkuperäisen mineraalikoostumuksen. Mikrohuokoinen kalvo on luotettava suodatin, koska sen aukkojen halkaisija on 20 kertaa pienempi kuin virusten koko ja yli 300 kertaa pienempi kuin bakteerien halkaisija. Mikä veden suodatin on parempi - käänteisosmoosi tai ultrafilter? Kaikki riippuu taloudellisesta varautumastasi. Molemmat suodattimet ovat hyviä, mutta ultrasuodattimet ovat kalliimpia kuin käänteisosmoosi järjestelmät, vaikka niiden toimintaperiaate on sama.

Suodattimen valitseminen altaan alle riippuen veden ongelmista

Jotta voisit ymmärtää, kuinka valita suodatin veden puhdistamiseksi altaan alta, sinun on tiedettävä, millainen pilaantuminen on vedessä. Tätä varten sinun on tehtävä analyysi kirjoittamalla puhdas (välttämättä) pullo, jonka kapasiteetti on puolitoista litraa vettä. Ja sitten mene terveys- ja epidemiologiseen asemaan tai testauskeskukseen. Ensimmäisessä tapauksessa se on halvempi, mutta pidempi, toisessa - nopeasti, mutta kalliimpaa. Tutkinta suoritetaan hyvin perusteellisesti, yhteensä kolmekymmentä pistettä. Kuitenkin kaikki ne voidaan jakaa useisiin yleisiin luokkiin:

 • radioaktiivisten aineiden läsnäolo (kaikkein vaarallisin asia);
 • liian korkea tai liian pieni pH-arvo (vety-indeksi);
 • ylimääräiset suolat;
 • lisääntynyt jäykkyys ja suuri kuiva jäännös;
 • raudan pitoisuus ylittää;
 • nitriittien tai nitraattien esiintyminen (samoin kuin vastaavat yhdisteet);
 • huono maku, haju, väri, lisääntynyt sameus;
 • saastuminen orgaanisista aineista (bakteerit ja virukset).

Epäpuhtauksien pitoisuudet määräytyvät SanPin 2.1.4.559-96 mukaisesti. Kun olet kerännyt kaikki tarvittavat tiedot, voit jatkaa pesuohjelman lopullista valintaa. Pääasiassa on määritellä kasettien määrä ja tyyppi (mihin analyysi suoritettiin).

Jotta voidaan määrittää liiallinen jäykkyys, joskus ei tarvita asiantuntemusta. Ilmeisesti paljaalla silmällä on havaittavissa: keittimessä on pesuallas ja wc - kalkkipilkku, pestyastiat - ruma tahrat.

Tässä tapauksessa älä laita virtaussuodatinta, koska se on kallis toiminto eikä anna haluttua vaikutusta. Tämän tyyppiset järjestelmät on tietysti varustettu suodatinpehmennysaineilla, mutta asia on se, että pehmennettävät värikasetit lopettavat tehtävien hoitamisen liian nopeasti. On tarpeen muuttaa niitä tai palauttaa ne suolaliuoksella. Haitalliset epäpuhtaudet menestyvät kuitenkin edelleen onnistuneesti. Tämä ei kuitenkaan suojaa vedenkeitintä mittakaavalta. Hyvin usein tällä kertaa kuulet negatiivisen palautteen, mutta itse asiassa se ei ole suodatusjärjestelmä syyllinen, mutta se, joka päätti käyttää sitä puhdistaa kova vesi.

Mutta käänteisosmoosijärjestelmä kykenee selviytymään mistä tahansa kovasta vedestä, muuttuen pehmeiksi ja maukkaiksi. Loppujen lopuksi tämä laatu tekee kahvin ja teen ainutlaatuisesta, ja parantaa myös kaikkien ruokien makua. Ja myös käänteisosmoosijärjestelmä lievittää minkä tahansa bakteerin, nitraattien, antibioottien ja eri loisten (esimerkiksi lamblia) - kystin bakteerien, munien vettä.

Vain käänteisosmoosijärjestelmä voi tehokkaasti torjua kovaa vettä.

Jos veteen on mikro-organismeja

Jos allerginen henkilö asuu talossa tai henkilö, jolla on heikko ruoansulatus, immunologit suosittelevat voimakkaasti vettä antibakteerisesti. Se on myös välttämätöntä iäkkäille ihmisille, pienille lapsille ja äskettäin

on toipunut ja heikentänyt koskemattomuutta. Ja sitten suodattimen valinta veden alla pesuallas toteutetaan ottaen huomioon nämä vivahteet.

Tässä tapauksessa käänteisosmoosisuodatin auttaa uudelleen. Tai voit neuvotella läpivirtausjärjestelmästä, joka on varustettu erityisellä ontokuidusta. Se koostuu huokoisista (enintään 0,1 mikronin huokosista) putkista, ohuista ja täydellisistä selviytymisistä virusten, bakteerien ja kystien kanssa. Noin niin puhdas veriplasma laboratorioissa.

Kuitenkin mekaaninen puhdistus ei voi poistaa erittäin pienikokoisia bakteereja. Siksi on välttämätöntä huolehtia siitä, että suodattimessa on ultraviolettisädeputteri. Tällaisten desinfiointilaitteiden erilaisten mallien teho ja läpäisykyky voivat olla erilaisia. Mitä enemmän tehoa ja sitä pidempi laite toimii, sitä paremmin puhdistus on parempi. Standardin mukaan tehokkuus on 16 kJ / cm2.

Jos vedessä on kemiallisia epäpuhtauksia

Päästä eroon raudasta, kloorista ja muista kemiallisista epäpuhtauksista, melko virtausmallin järjestelmä (mutta veden ei pitäisi olla liian kova). Tällaisten järjestelmien suodattimet valitaan riippuen veden ongelmista.

Näitä voidaan integroida suodattimiin ja hiilisuodattimiin, jotka pitävät ruosteen hiukkasia, poistavat sameutta ja epämiellyttäviä hajua. Tarvittaessa huolehdi siitä, että järjestelmä on varustettu erittäin erikoistuneilla patruunoilla. Nämä voivat olla patruunoita raudan tai pehmenemisen estämiseksi.

Tärkeimmät vedensuodattimien valmistajat

Tunnetuimmat valmistajat Venäjällä ovat Barrier, Aquaphor, Atoll, Geyser ja ehdottoman johtajuus kuuluu kahteen ensimmäiseen. Kuten käy ilmi, suurin osa käyttäjistä valitsee tavaroita näiden yritysten riviltä, ​​joten pääpaino on näiden merkkien vertailussa.

Pitäisikö minun ostaa "Barrier" -suodatin?

Barrier on venäläinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman vedenkäsiteltyjä suodattimia sekä koti- että juomistarkoituksiin.

Suodatin kannut on esitetty 13 eri malleja, joista jokaisella on omat erityispiirteensä - Joissakin malleissa kätevästi säilyttää jääkaapissa, muut varustettu ilmaisin teipillä resurssi tai liittyy paljon, ja toiset on suunniteltu lapsille. Käyttäjän valinnan edellyttäen 8 erilaista kasetit, 6, joiden tarkoituksena on torjua yleisin ongelma vesijohtovettä: ylimäärä rautaa, klooria, liiallinen jäykkyys, fluori haittapuoli jne. Lajikkeesta riippuen kaseteissa on jopa 6 suodatuskerrosta ja noin 350 litran resurssi. Monet käyttäjät arvostelevat suodattimen erinomaista työtä.

Barrier-kanavien erityispiirre on erityisten lasten suodattimien läsnäolo, joilla on värikäs muotoilu, puhdistavat vettä ja rikastuttavat sitä lapsille tarpeellisilla elementeillä. Barrierin läpivirtaussuodattimet on jaettu kolmeen tyyppiin: tärkeimmät (esisuodattimen puhdistus), suihku- ja monivaiheiset puhdistusjärjestelmät, jotka asennetaan altaan alle. at

Tämä voidaan valita puhdistuslaitteeksi tyypin mukaan: vedenpoistoaineet ja deironisaattorit, monimutkaiset suodattimet sekä käänteisosmoosi järjestelmät. Erityisnosturi toimitetaan uppoaltaan läpivirtaussuodattimien kanssa. Standardi kolmivaiheisen järjestelmän "este" on tarkoitettu pidättämään erilaisia ​​mekaanisia hiukkasten halkaisija on enintään 5 mikronia (ruoste, hiekka, jne.), Samoin kuin kloorin poistamiseksi vesijohtovettä ja muita haitallisia kemikaaleja. Erikoisratkaisuja kovalle vedelle tai vedelle, jolla on runsaasti rautapitoisuutta. Suodatinresurssi on 10 000 litraa, mikä riittää suodatusnopeuteen 2 litraa minuutissa noin vuoden ajan (kahden hengen perheen osalta). Voit myös ostaa suodatinelementtejä järjestelmän tiettyjen osien korvaamiseksi.

Hinnat yhtiön tuotteet ovat enemmän kuin hyväksyttäviä: koska sivuston "esteitä" voit ostaa suodattimen kannu 350-600 ruplaa (riippuen määrästä maljan ja saatavuuden sähköisen resurssin osoitin), kolmivaiheinen suodatin altaan alta voi ostaa keskihintaan 3000-4000 ruplat ja käänteisosmoosisuodatin - 7700 ruplaa.

Yritys "Aquaphor" on kenties ehkä vakavin ja lähes ainoa "este" kilpailija. Kotitalouksien puhdistusaineiden tuottaminen tuotenimellä "Aquaphor" perustettiin yli 20 vuotta sitten (vuonna 1992).

Nyt yhtiö tuottaa useita vesihuoltolaitteistoja, jotka on suunniteltu veden, hyvin ja hyvin veden suodattamiseen, ja suodatinkomponenttien kehittämistä ja tuotantoa hallinnoi myös yritys. Akvafor-yhtiön laatujärjestelmä on sertifioitu ISO 9001: 2000 -standardin (sekä "Barrier") vaatimusten mukaisesti.

Luettelo tuotteista ja edusti purkki suodattimet vaihtelevat (jotkut niistä on sähköinen resurssi laskuri), ja suutin on hana ja veden esikäsittely järjestelmä asunnossa, ja suodattimet alle pesuallas, sekä veden puhdistus järjestelmät ja kuopat. Kuitenkin "Aquaphor" ei ole lainkaan verrattavissa "Barrier". Joten "Aquafor" -kanojen moduulin suurin resurssi on vain 300 litraa 350: tä vastaan ​​"Barrier": ssa, kun taas kannun materiaali on vähemmän kestävä. Hinnat tässä tapauksessa molempien yritysten tuotteet ovat suunnilleen yhtä suuret.

Myös "Aquaphor" on virtaus suodattimia, joilla on korkea hyötysuhde (jopa 150 litraa tunnissa), suutin on nosturi, monivaiheinen veden puhdistus järjestelmä (enintään resurssi 8000, joka taas on hieman huonompi "Barrier"), käänteisosmoosi järjestelmä. Jälkimmäiset kuitenkin ansaitsivat myös käyttäjien epäluottamuksen - arvioinneissa on usein valituksia, että eri moduuleja on muutettava eri aikoina, mikä aiheuttaa haittaa.

Hintoja suodattimia "Aquaphor", jälleen hyvin samankaltainen kuin tuotanto "esteitä": ostaa kannut voi maksaa 300 ruplaa, käänteisosmoosisuodattimen - alkaen 7990, astui järjestelmä - 3500 ruplaa. Virallisilla verkkosivuilla yhtiön joskus on tietoa kampanjoista, voit ostaa tuotteita alennuksella.

Läsnäolosta huolimatta selvät markkinajohtajat Venäjän markkinoilla esittelee useita muiden valmistajien Suodattimet veden - sekä ulkomaisia ​​yrityksiä ja kotimaisia. Aluksi emme asun huolimatta heidän kokemuksensa ja korkeat laatuvaatimukset, niissä ei oteta huomioon erityispiirteet Venäjän

vesijohtovettä. Lisäksi viime vuosina hintojen useimmat ulkomaiset tuotteet tulevat kohtuuttoman suuriksi.

Kotimaisten valmistajien voidaan todeta esimerkiksi laatua yhtiön tuotteiden "geysir", joka tuottaa kotitalouksien ja teollisuuden veden suodattimet. Valikoima ehdotukset "Geyser" ja on olemassa useita erilaisia ​​suodattimia-kannut (niinkin alhainen kuin 300-900 ruplaa), ja käänteisosmoosilaitteistot (9000 keskimäärin), ja suodattimet altaan alta (3000 standardin järjestelmä). Olkaamme rehellisiä, tavara "geysir" ei ole saanut tällaisen suosion suodattimena "Aquaphor" tai "este", mutta jatkossa on hyvät mahdollisuudet kilpailla näiden monopoliyrityksiin markkinoilla. Tämä kuitenkin riippuu siitä, onko yritys pystyy tarjoamaan uusia ratkaisuja ja puhtaaseen teknologiaan.

Ostimme juuri tämä yksi viime yönä käänteisosmoosilla. Aviomies valitsi pitkään tunnustettu ja käsitellään eri yritysten ja totesi, että tavallinen virtaus suodatin - tämä ei ole paras ratkaisu. Osittain en mene, mutta hän tutki asiaa kahden viikon ajan.

Me ATOLL seisoo jo 10 vuotta kaupunkiasuntoa, viisi vuotta maassa, niin paljon äitini asunnossa. Olemme erittäin tyytyväisiä! Vesi on herkullinen, hänen jano. Ei skaalausta. Tytär meni tennistä, joten valmentaja hän yritti aina ottaa pois vedestä: hän oli kerran regaled - tuo ylimääräinen pullo)) Joten kannatan ja suosittelen.

Meidän pitäisi geysir käänteisosmoosilla, vaivata häntä, liian, ei viikon se tuli takaisin-osmoottista. testaus veden suodattimen, pullotetun juomaveden tallentaa ja hanasta kautta TDS-testeri, suodatin lukeminen 10-12, hana - 165-170, pullotetaan - ja jopa enemmän (normi juomavettä - ei enempää kuin 50 yksikköä). Kyllä, vesi on lähes tislataan, eikä ole mitään syytä huoleen. =) Kaikki tarvittavat biologisia komponentteja (muuten, eli kertoo biologi?)) Saat ruoka on erinomaista.

Meidän käänteisosmoosi järjestelmä ja 7-vaihteinen Aquafilter (jossa mineraaliaineena ja structurer) helmikuusta alkaen tänä vuonna. Olen erittäin tyytyväinen! He alkoivat juoda enemmän vettä, koska se on aina käsillä. Tee, keitto jne - kaikki paljon maukkaampia tehtiin äskettäin teetä tavallista vesijohtovettä ja kaatoi mahdottomaksi juoda. Ja helmikuussa eilen ensimmäistä kertaa mieheni patruunoita. Niin että edullinen.

Reverse Osmosis tarvitaan, se on 100%. Monet sanovat tyyppi hiljainen juoda vettä hanasta ja älä kuole, niin se on siinä, kunnes elää rauhassa. Ja mitä tapahtuu sen jälkeen, kun 10

vuotta, kun kaikki haavat tulevat ulos ulkopuolelle, ja kaikki kuona menee noin tulee noin? Emme elä pyhässä lähteistä, eikä siitä vuoristojoet. Nyt 21, ja ihmiset yhä eivät välitä, kun kyse on vaikutusta vain muutaman vuoden! Suodatin valmistajat ovat myös hyviä, lunastettaessa jotka välittävät heidän terveyttään. Nyt on vaikea löytää suodatin, joka puhdistaa totuus on vähintään 50%, etenkin Kiinan ja Venäjän, sopivin tänään Shtimme Leybens. 96% rautaa udalayaetsya vedestä, joskus enemmän asiantuntemusta todistaa sen. Joten tässä on minun neuvoni.

Paras veden suodatin, kuten minulle - se eSpringin. Se yhdistää ennalta suodatin suuria hiukkasia, aktiivihiilisuodatin pienin elementtien ja puhdistus UV-lamppu. Käänteisosmoosikalvoilla tekniikan lisäksi. Olen oikeassa järkyttynyt kun sain selville, että itse asiassa tämä järjestelmä on paras maailmassa vedenpuhdistukseen. Vesi muuttuu vilkas, miellyttävä maku. Kyllä, hän on myös älykäs, mikrosirujen moduuli ilmaisee vaihtaa kasettia, ja kaikki on hyvin. Suosittelemme!

Yhteenvetona vedensuodatin valita. Yksi perhe kuluttajan tai riittävän pieniä suodatus kannuun tai virtauksen pöydän. Nämä laitteet ovat alkeis käyttää ja edullinen hinta.

Mutta jos tarvitset suuren määrän puhdistettua vettä jatkuvasti, se on parasta ostaa korkean paikallaan suodattimia. On erittäin hyvä, jos sinulla on mahdollisuus ostaa taloudellinen tuote membraanisuodatusyksikköön tyyppi, koska tämä laite antaa sinulle parhaiten vettä.

Paras veden suodattimet

Joissakin Euroopan maissa ovat ylpeitä siitä, että he tap kaataa puhdasta vettä, joka on juomakelpoista. Emme myöskään salli saavuttaa tällaisia ​​erityisiä olosuhteita. Esimerkiksi nämä ovat saastuneet joki, pankit, jotka ovat kaupunkimme. Tällainen vesi on täysin selvää, teollisessa mittakaavassa ei ole saatu. Mutta se voidaan puhdistaa pieniä määriä, joka on yleensä tarpeeksi perhe asuu asunnossa. Näitä tarkoituksia varten, sinun täytyy ostaa suodatinta. Mutta tämä laite on olla paras, niin et riski terveydelle. Se on niin suodattimien keskustellaan tänään artikkeli.

Vedensuodatin mikä yritys ostaa

Merkki "Aquaphor" perustettiin vuonna 1992. Yhtiö käynnisti välittömästi tuottaa erittäin korkealaatuisia vedenpuhdistuslaitteita. Aluksi se oli kunnon kokoinen, minkä vuoksi nämä suodattimet kuin se ei ole kaikille ostajille. Mutta nyt, lähes kaikki vesi suodatetaan "Aquaphor" on pienikokoinen. Niillä on kuitenkin ole korkein hintalappu. Tuotteet tuotemerkillä "Aquaphor" on yhteinen ei vain Venäjällä, mutta myös monissa Euroopan maissa sekä Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Eniten valmistajia Suodattimet veden puhdistus on Venäjän. Mikä on syy - voitte arvata helposti. Yksi tunnettuja tuotemerkkejä maamme on "este." useita kotitalouden suodattimet jaetaan allaan. Osa niistä on esitetty muodossa syöttäjä. Toiset on yhdistetty vesijohtoverkkoon, puhdistamista kloorista ja monet muut eivät ole kaikkein käyttökelpoisia ihmisen elementtejä.

Tuotenimellä "geysir" valmistettu valtava määrä kaikenlaisia ​​veden suodattimet. Kaikki tuotteet valmistetaan Venäjällä. Kaikki eduksi yhtiön noin 1000 toimii. Yrityksen edustaja Moskovassa, Ufa, Saratovin ja jopa Venäjän ulkopuolella - Prahassa, Belgradissa ja Riiassa. Tämä brändin suosio johtuu hyvin erilaisia. Kaupoissa löytyy niin kotitalouksien suodattimia, ja teollisuuden malleja, samalla puhdistava suuria vesimääriä.

Virallinen sivusto atolli yllättää vaatimaton. Näyttää siltä, ​​että tämä yritys on perustettu vain pari päivää sitten. Mutta itse asiassa se on ollut olemassa jo pitkään. Vain hänen johto ei halua investoida kehittämiseen verkkosivuillaan ja suunnitella uusia suodattimia. Tämän seurauksena jokainen uusi malli, joka laittaa kätensä Atoll insinöörejä, saa enemmän ja enemmän istuvuuden ja pitkän käyttöiän. Se ei myöskään ole korkein kustannuksia että yhtiö voi vähentää tuotantokustannuksia.

Alle Coolmart brändi katoaa Vladivostok yritys, joka perustettiin vuonna 1995. Sen ensimmäinen tuote oli mineralisoimatonta vedenpuhdistin. Itse asiassa se oli Etelä-Korean yksikkö, joka on vain hieman muutettu ja merkkituotteiden alle Venäjän todellisuutta. Mutta nyt yhtiö tuottaa kaikki veden suodattimet omasta. Sen tuotteita myydään sekä Primorskij alueella ja sen ulkopuolella - Novosibirsk, Moskovassa, Pietarissa ja muissa Venäjän kaupungeissa.

Geysir Typhoon 10 BB

Monet ihmiset ajattelevat, että Venäjän esisuodattimia käyttää joitakin ei-standardi patruunoita, jotta kotimaiset tuottajat voivat ansaita niiden myynnistä. Mutta todellisuudessa se ei ole, mikä osoittaa esimerkiksi geysir Typhoon 10 BB. Nämä patruunat on asennettu kansainvälistä standardia, joten niiden korvaaminen ei ole vaikeuksia.

 • Kestettävä painetta jopa 40 ilmakehää;
 • Täydelliseen tuhoon klooriprosenttina veteen;
 • Se puhdistaa kaikki vesi mekaanisia epäpuhtauksia;
 • Asuntojen luotiin ruostumatonta terästä;
 • Kulutushyödykkeet löytyy monissa myymälöissä;
 • Korkea luotettavuus tuotteen.
 • Esisuodatin vaatii paljon vapaata tilaa;
 • Hinta ei miellytä kaikkia.

Arviot geysir Typhoon 10 BB mukaan patruunat ovat muuttuneet hyvin helposti. Kuitenkin yksityiskohtien tämä prosessi edellyttää kunnon tilaa ympärilleen - se varmasti on otettava huomioon asennettaessa esisuodatin. Loput laitteessa ei ole vakavia haittoja. Se tyhjentää vakaa kuuma ja kylmä vesi mistä tahansa epäpuhtauksia, kuten klooria hiukkasia. Suorituskykyä malli on 1,8 m3 / h.

Paras suodatin muodossa suuttimien nosturin

Tässä tapauksessa on erilainen asennuksen helppous. Toisin kuin esi-suodatin, ei ole tarvetta leikata putken. Suutinta hana ns, että vesi suodatin syötetään suoraan sekoittimesta. vedenkäsittely laatu samalla muuttuu hieman huonompi kuin käytettäessä edellä mainittua esisuodatin.

 • Kolme veden puhdistus vaiheessa;
 • suodatus laatu - melko tasolla;
 • Veden paine on lähes ei pienene;
 • Suodatettiin kuin kylmän ja kuuman veden;
 • Asennuksen helppous.
 • Ei alin hinta;
 • Ulkonäkö ei miellytä kaikkia.

Tietenkin tämä suodatin ei tee vettä ehdottomasti kaikki epäpuhtaudet mahdollisesti läsnä siinä. Mutta se poistaa rautaa, jolloin vesi kirkasta ja vähemmän jäykkä. Tämä puhe arvostelut New Water T5. Tulos veden käsittely on helpoimmin tuntui kun taas suihkun alla. Huomaat heti, että kiristävää tunnetta häviää ja ihon kuorinta.

geysir Gryphon

Tämä on yksinkertaisin tapa unohtaa mittakaavassa kattilaan ja haju klooria veteen. Kannu on vaihdettava suodatin, joka on neljä lajia. Ostaa suodatin voi olla monissa Venäjän kaupat myyvät samankaltaisia ​​tavaroita. Riippuen ottanut suodatin kannu puhdistaa kova tai pehmeä vesi sekä tavallisia kosketa.

 • Erittäin alhainen hintalappu;
 • Koota ei valituksia;
 • Se näyttää mukavalta;
 • Useita muunnelmia vaihdettavia suodattimia;
 • Korkealaatuista vedenpuhdistuksessa.
 • Patruuna on vaihdettava riittävän usein.

Arvostelut geysir Gryphon osoittavat, että ihmiset todella arvo suodattimen. Myös monet asiakkaat sanovat siitä laadun puhdistusaineita - veden lähtö muuttuu sen maistuu paremmalta. Yleensä vesi alkaa olla samanlainen pullotetaan. Tässä tapauksessa pohjaan kannu ei saostu, vesi säiliössä voidaan säilyttää jopa useita päiviä. On kuitenkin syytä unohtaa säännöllisesti vaihtaa kasettia - sen käyttöikä on hyvin lyhytaikainen.

Coolmart CM-101-PPG

Se on aika kallista, mutta lähes täydellinen vedenpuhdistus järjestelmä. kasetti asennettu tässä koostuu kolmesta kerroksesta suodatuksen. Yksi niistä on erityinen hiekkaa. Seurauksena vettä paitsi puhdistaa, vaan myös desinfioidaan! Se ei tarjoa mitään suodattimen syöttäjä ja ei kiinnityksen nosturin.

 • Peräti kolme puhdistus kerros;
 • Säiliö on riittävän suuri;
 • Patruuna muutokset ovat hyvin yksinkertaisia;
 • Maaliin puhdistus suoritetaan hiekka;
 • Lopullinen vedenlaatu - erinomainen;
 • Läsnäollessa magneettisen suppilon.
 • Tankki tarvitsee ehkäisevään huoltoon;
 • Kustannuksia ei voida kutsua alhainen.

Arvostelut Coolmart CM-101-PPG osoittavat, että ihmiset pitävät tässä laitteessa on lähes kaiken. Jotkut asiakkaat eivät ole tyytyväisiä vain tarpeen kuukausittain ennakoivan kunnossapidon säiliö. Mutta ilman sitä, noin veden desinfiointi voidaan unohtaa, samoin kuin siitä, kaunis ulkonäkö annostelijan. Lisäksi kaikki eivät sovi korkeita hintoja värikasetteja, mutta tämä ei myöskään ole apua - sinun on maksettava turvallisuudesta heidän terveyttään.

Paras suodatin järjestelmän pesuallas

Jos haluat olla helpoin pääsy puhdistettua vettä, niin sinun täytyy laittaa suodatinjärjestelmästä altaan alta. Ihanteellinen valinta tässä tapauksessa tulee Geiser Bio 312 läpi kolme suodatinta vesi ei vain pääsee eroon epäpuhtauksien, mutta myös patogeenisten bakteerien. Laitteen toiminnan kannalta on 3 l / min, joka on riittävä täysin kaikille asiakkaille.

 • Optimaalinen hinta;
 • Ei suuri koko;
 • Itse asiassa se koostuu kolmesta suodattimet;
 • Saatavuus täydellinen nosturi;
 • Pitkäikäinen patruunan käyttöä;
 • Komeita ulkonäkö;
 • Se ei läpäise bakteereita.
 • Se ei varoita lähestyvästä vaihtaa kasetin.

Arviot geysir Bio 312 ehdottaa, että tämä suodatin selviytyy tehtävänsä. Näin ollen tuottavuus on korkea, jolloin veden paine ei käytännössä pienenee. Tämä suodatin järjestelmä viiveet eivät ole vain bakteerit, mutta myös kiintoaineen, suolat, nitraatit, torjunta-aineita ja muita vieraita hiukkasia, muuttamalla mineraali nesteen koostumus.

Paras suodatin, joka esittää seuraava upota

Tämä laite voidaan asentaa altaan tai jossain lähellä sitä. Hyvä vaihtoehto niille ihmisille, jotka ovat paikka altaan alla on jo varattu. Tämä suodatinpatruuna täynnä kookos puuhiiltä, ​​joka täyttää NSF Internationalin sertifiointi. Tällöin kustannukset tämä malli - on hyvin pieni.

 • Poistaa vesi bakteereista;
 • Peräti neljä vaiheessa puhdistus;
 • Riittävä kustannuksia;
 • Käyttö kookos puuhiiltä patruuna;
 • Pystyä palvelemaan vuosien varrella.
 • Ei sovellu veden rautapitoisuus on korkea.

Jos olet lukenut arvosteluja Geyser Euro 1U, näyttää siltä, ​​että kalliimpi suodatinjärjestelmää ovat turhia. Loppujen lopuksi tämä malli tekee työnsä lähes täydellisesti! Se suojaa henkilö, paitsi klooria vaan myös suurin osa bakteereista. Vesi on pehmeämpi, kehon jota ostaja vain ota. Yhteensä on neljä puhdistus- - desinfiointi hopea, adsorptio, ioninvaihto, ja mekaaninen suodatus. Tarpeellisuudesta suunnitellun vaihtopatruunan kertoa vähentää veden paine. Kuitenkin, varoitus mekanismi ja on haitta. Jos vesi on liian paljon rautaa, kasetti nopeasti tukossa, katkaisemalla veden virtausta ollenkaan.

1. Mitä ymmärrät meidän tänään artikkeli on monia lajikkeita veden suodattimet. Ja että emme ole vielä maininneet teolliset mallit käytetään tehtaissa ja muissa yrityksissä. Suodatinta valinta riippuu siitä, miten haluat käyttää sitä.

2. Perheesi vain yksi tai kaksi ihmistä? Sitten voit ostaa Geysir Gryphon - yksinkertainen syöttäjä. Ostat suodatin tahansa organisaatiolle? Sitten voimme tarkastella Coolmart CM-101-PPG. Tämä kassa annostelija suuri säiliö. Vesihuoltoon pitäisi riittää kaksi tai kolme toimistoa.

3. Monissa tapauksissa paljon helpompi järjestää puhtaan veden suoraan hanasta. Esimerkiksi, se tarjoaa esisuodattimen Geiser Typhoon 10 BB. Jos pelleillä putket eivät halua, sitten mennä kauppaan kiinnitystä nosturiin - kuten T5 New Water. Mutta tiedän, että se on paljon parempi selviytymään ongelmia tai suodattimet altaan alta. Joukossa meidän pitäisi korostaa geysir Geysir Bio 312 ja 1U euroa.

Valitsemalla laatu vedensuodatin - avain koko perheen terveyttä

Se virtaa hanasta ja selkeä ensi silmäyksellä puhdasta vettä, mutta voi sitä juo itse juovat rakkaimpansa? Onko se turvallista? Ajattele puhtauden veden hana alkoi suhteellisen myöhään, luottaen teknisten palvelujen ja luotettavuutta vesiputket. Mutta tänään, vettä hanasta tuskin soveltuu käytettäväksi kylpyhuoneessa ja tiskaus. Valmistetaan ruokaa, ja vielä enemmän juoda unboiled - on vaarallista terveydelle.

Mikä olisi paras suodatin?

Ostamalla suodatin, jokainen haluaa valita paras malli. Mutta aina valintaprosessiin laitteen vedenpuhdistus on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • Turvallisuus materiaaleja, jotka muodostavat suodattimen ihmisille.
 • Kyky vähentää vaarallisten aineiden pitoisuudet aikana normaalia toimintaa.
 • Kyky suodatin estää leviämistä bakteerien ja haitallisten mikro-organismien.

Toinen valintakriteeri on oltava, että materiaalit laatuvaatimukset: sulkee vieraasta "kemiallinen" haju suodattimen komponenteista. Lisäksi, suodattimia, jotka yhdistävät suoraan vesi, se on tärkeää, kestävyyttä ja luotettavuutta rakentaminen: moderni mallit etusija annetaan lasikuituvahvistettua muovia.

Tärkeää! Säästää veden suodatin ei ole tarpeen: halpa tuote ei anna riittävän alhainen puhdistus- ja pahimmassa tapauksessa myös lisätä epäpuhtauksia veteen.

Valitessaan suodattimen, kiinnitä huomiota:

 1. Määrä puhdistuksen vaiheita - mitä enemmän, sitä parempi tulos lähdössä kuluttaja saa.
 2. Ominaisuudet suodatus - tarvittaessa varten vettä teidän hana taistelua kloorilla tai tarvitset suodatin veden puhdistus rautaa. Valitse suodatin ihannetapauksessa tarvitsevat jälkeen vesistötutkimuksia erikseen.
 3. Mineraaliaineena - usein asennettu oletuksena, mutta sen käyttökelpoisuus ei vahvista tieteellisiä tutkimuksia, joten käytä sitä tai ei - on tarpeen omistaa.
 4. Suorituskyky - yksi tai kaksi käyttäjää on tarpeeksi kannu suodatin, mutta suuri perhe vettä se vain ei ole aikaa asettua, joten kannattaa kiinnittää huomiota paikallaan malleja.

Tyyppisiä suodattimia veden puhdistus

On olemassa kolme päätyyppiä vedenpuhdistusjärjestelmät, joista kukin sopii käytettäväksi suunnittelijoiden määritellyissä olosuhteissa ja veden tyypit.

Ensimmäinen tyyppi - on tuttu monille ihmisille maassamme suodatin kannut. Suosio tämän tyyppinen suodatin on helppo selittää saatavuus ja alhaiset kustannukset ja helppokäyttöisyys ja tehokkuus. Käytä tällaisten järjestelmien mieluiten muutamassa perheiden (yksi kolme ihmistä), koska syöttäjä suorituskyky ei ole kovin suuri - standarditilavuus kapasiteetti 1,5-2 litraa. Suuri etu Tällaisen järjestelmän voidaan pitää sen liikkuvuus: ota kannu tiellä tai lomalla ei ole vaikeaa, ja paikka yrityksen annetaan puhtaalla vedellä.

Keskimääräinen markkinahinta 12-20 dollaria kannu (sarja sisältää yhden suodatin vettä), vaihdettava patruuna - noin 3-5 dollaria. Vaihtosuodattimet tulisi tehdä vähintään kerran kahdessa kolmen kuukauden ajan (edellyttäen käytät kannu kolmihenkinen perhe).

Vihje! Älä käytä suodatinta pidemmän laittaa aikavälillä (resurssi 100-500 litraa) - on täynnä terveysongelmia. Itseään syöttäjä pitää vaihtaa kerran vuodessa.

Yksi lajike syöttäjä suodattimia voidaan katsoa suutinventtiili: patruuna laitetaan nosturin säiliössä valitun puhdistettua vettä, minkä jälkeen suutin poistetaan.

Toinen tyyppi virtaus suodattimet. Ne asennetaan lähelle nosturia tai altaan alta, suoraan vesiputket. Tämä on monimutkaisempi järjestelmä, toimii yleensä perusteella 3,2 pulloja eri tarkoituksiin: a - mekaaninen suodatin, toinen - bakteeri puhdistus jne.

Tällaisia ​​malleja ovat puhdistusjärjestelmät soveltuvat suuremmille perheille, koska ne ovat paremman tuottavuuden. Lähde yksi patruuna keskiarvot - 7000 litraa, joka vähentää huomattavasti kustannuksia litraa vettä kohti. Ne voidaan asentaa maan järjestö vesihuollon kaivosta tai kaivoihin.

Kustannukset tällaisten mallien on 30-100 dollaria, ja korvaaminen patruunat maksaa 15-30 dollaria kuuden kuukauden välein.

On olemassa monia erilaisia ​​patruunoita, joista kukin suorittaa tehtävänsä, esimerkiksi:

 • Mekaaninen - poistaa ruoste, hiekka, suspendoituneet hiukkaset, mikä edelleen pidentää seuraavan suodattimen;
 • kanssa briketöity hiili - poistaa pieniä hiukkasia, orgaanista ainesta ja orgaanisten klooriyhdisteiden jäännökset;
 • mineraaliaineena - kyllästää vettä mineraaleja;
 • biokeraamisen suodatin - mahdollistaa ennallistamiseen veden rakenteen;
 • Rakeinen hiili - eliminoi hajuja, kaasuja ja raskasmetalleja.

Viimeinen tyyppi - Käänteinen osmoosi suodattimet. Tämän luokan suodattimien pidetään kaikkein monimutkaisin, kestävä ja kallista. Kun tällaista järjestelmää käyttäen vesi puhdistetaan 99%. Usein, puhdistettu vesi on asetettu ylimääräinen tiskipöydän, mutta ei välttämättä. Osmoosi, ehdotti luonteen järjestelmä, poistaa haitallisia aineita vedestä, työskentelevät periaatteen solukalvon. Tällainen järjestelmä olisi erinomainen korvike pullotettua vettä ja merkittävästi säästää rahaa kuluttajille.

Asentamalla tällainen suodatin, huomaa läsnäolo säiliön keräämiseksi puhdistettua vettä (keskimääräinen tilavuus on noin 5-10 litraa) - tämä on varattu puhtaalla vedellä ennakoimattoman seisokkien. Tällaisen suodattimen voidaan käyttää veden puhdistus järjestelmä mökki vesi. Monimutkaisuus asennus ja ylläpito - Toinen haittapuoli Käänteisosmoosilaitteet, koska lähes kaikki toiminta tällaisen laitteen saa suorittaa asiantuntija.

Tällainen suodatin maksaa 150-400 dollaria budjetin malli, ammatillinen maksaa useita tuhansia dollareita. Joka tapauksessa, vesihuollon kaivoista, vaikka arteesista, vakava puhdistus on tarpeen.

Arvosana kotitalouksien veden suodattimet

Kokoelma parhaita suodattimen luokitus pitäisi aloittaa valitsemalla valmistusmaan. Kuten muilla teollisuudenaloilla, joilla suurin suosittu tehdään Yhdysvalloissa, Belgiassa, Saksassa ja Puolassa. Mutta viime vuosina, kotimaiset valmistajat ovat myös kannustaa asiakkaita kasvaa jatkuvasti laatua.

Useiden tilastollisia selvityksiä ja katsauksia voi johtaa noin luokitus halutuimmista ja suosittu yritys harjoittaa vedenkäsittely:

 1. Bluefilters (Saksa). Kuten minkä tahansa tuotteen tehty Saksalaista laatua ja huolellinen perusteellisuus, suodattimet tämän yrityksen ovat hyvin suosittuja kymmenissä maissa. Yksi kohokohdista on tuottaja patruuna "Vesi": tavallista vettä, yhteyttä patruuna siinä olevia erittäin jäsennelty vettä, saada positiivista energiaa siitä.

 • Aquaphor (Venäjä). Yksi suurimmista vedenkäsittely suodatinvalmistajien Venäjällä, yritys perustettiin vuonna 1992 ja siitä lähtien on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan kuluttajien keskuudessa poikkeuksellisen laadukas ja joustava hinnoittelu. Houkutteleva ostaja käyttää valmistajan viimeisimmästä kehityksestä johtavien yhdysvaltalaisten yritysten, Saksassa ja Britanniassa. Yritys tarjoaa tuotteita kaikilla vedenkäsittelyn, joten jokainen asiakas löytää oikea suodatin sen tarkoituksiin.

 • Brita (Saksa). Yhtiö on perustaja suosittu niin suodatin kannut tänään. Lisensoitu yrityksen tuotteiden ovat saatavilla 9 sivukonttoreita eri maissa. Brita ei vain kotimaiset, mutta myös ammatillisia suodattimia käytössä 60 maassa ympäri maailmaa. Tällaiset indikaattorit voivat puhua avainkohta yrityksenä.

 • este (Venäjä). "Energia" Tuotteiden joukossa tämän yrityksen hyvin suosittuja kuluttajien suodatin kannut tuottaman raketti-avaruuden monimutkaista. Lahjukset ja saatavuus valmistajan omien aktiivisesti työtä tutkimuslaboratoriossa, joka mahdollistaa paikan päällä tutkia tuloksia suodattimen.
 • atolli (US-Venäjä). Yhdistetyt tuotteet atolli laatua ja luotettavuutta, ja puhdistettu vesi sisältää ei ainoastaan ​​epäpuhtauksia ja haitallisia aineita, mutta on myös miellyttävä maku. Vedenpuhdistusjärjestelmiä ovat helppoja asentaa ja tulevat asentamaan suodattimia, jotta voit omistaa.
 • Lähestyy kysymystä valitsemalla täydellinen suodattimen omaan tarpeisiin on tärkeää hillitysti arvioida heidän tarpeensa ja taloudelliset mahdollisuudet: ei ole tarpeen poistaa kallista järjestelmää, jos sen palvelu ei ole edullinen. Kunnolla sovitettua suodatinta, olipa se kannu tai koko vuoden 2000 dollaria järjestelmään puhdistaa vettä ja ehkäistä terveysongelmia. Huolehdi terveydestäsi ja kehon sanoo, "Kiitos!"

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin