Verhot verannalla

Teemme verhot Verandah

Tarvitsemmeko verhot verannalla? Kiistanalainen. Joillekin tämä saattaa vaikuttaa tarpeettomalta - miksi tuhlata rahaa suunnitteluun ei-asuintiloja. Mutta toisaalta - tämä on tapa tehdä tämä osa viihtyisä koti.

Verhot verannalla seuraavat toiminnot:

 • Sulje huoneen näkyvistä kadulta;
 • Tarjota kohinanvaimennus huone (pysäytettiin tulevat äänet kadulta, pienentää kaiku);
 • Suojaa huonekalujen haalistuminen auringossa säädellä virtausta valon tiensä huoneeseen;
 • Tekevät tilaa enemmän kodikas, mukava.

Verho suunnittelu verannalla voi olla erilainen kuin hillitty minimalismia ylellisyyttä art deco. Valinta ikkunan kehyksen määräytyy järjestely huoneen, sen ominaisuuksista, sisustus, kodin omistajat mieltymykset.

Kesällä terassi on usein avoimia ovia ja ikkunoita, aiheuttaen laskeutumista pöly huonekalujen ja tekstiilien. Siksi ikkunanpuitteet tulisi valita siten malleja verhot, jotka eivät tarjoa monimutkaisuus hoitoa.

Suositus: jos ostaa verhot auringon kuisti sarjoja, he voivat muuttaa kaikkina vuodenaikoina tai laajuus pilaantumista, samalla muuttaen sisätilat.

Suuri merkitys tekstiili suunnittelu kuisti on valinta värin ikkunan karmiin. Sen avulla voit visuaalisesti säätää mitat tilaa. Liinat valo pastellivärit lisätään määrä tilaa, ja kirkkaiden ja tummien - vähentää alueella. Verhot viileitä värejä tarkoituksenmukaista käyttää kesän lisätä huoneen viileänä. Ja verhot lämpimiä sävyjä on merkitystä talvella, koska ne tekevät tilanteen vielä mukava huoneessa.

Se on arvo, ja tiheys käytetty kangas verhoja verannalle. Jos huone on iso lasi alue ja sijaitsee etelälaidalla, on tarpeen suojata liialliselta auringonvalolta, lämmitys. Tämä tehtävä selviytyä tiheä kudoksen kanssa läpinäkymätön (sähkökatkos), tai heijastava pinta. Ulompi osa niistä voi olla normaalia ja toimivat sisustus.

Jos ikkuna kuistilla epäsäännöllinen muoto, esimerkiksi, on liian korkea, se on tärkeää ottaa huomioon ne kunnolla suunnitella tekstiilejä. Ei välttämättä verho verhot korkeimmasta kohdasta - voidaan kiinnittää hylly alla tasolla yhden horisontaalisen osioita. Tämä tekniikka mahdollistaa kulkemisen huoneeseen runsaasti valoa läpi yläosan ikkunan alempi suljetaan samanaikaisesti, luoden mukavan ympäristön ihmisille.

Sovellus Laskostettu verhot verannalla

verhot Plisse - yleinen ikkuna rakentaminen, joka koostuu paljelaskostetulla kankaasta ja langan sääteleviä jäi sen reunat. Koska kompakti koko, erilaisia ​​muotoja, niitä voidaan käyttää ohjaamaan ja vino aukot kaikenkokoisia, kokoonpanoissa. Tällöin verhot ovat toimintakykyisiä, eivät menetä siisti ulkonäkö.

Vihje: kun asennat verhot-Plisse on korkeat ikkunat, ne on varustettu sähkökäyttöisellä mekanismi helppo hallita.

Poiketen aukon laskostettu kaihtimet ovat:

 • vaakasuora - kun terä liikkuu ylös ja alas;
 • pystysuora- kangas liikkuu vasemmalta oikealle tai päinvastoin.

Huomautus: nykyinen malleja laskostettu kaihtimet on varustettu ylemmän ja alemman profiileja, mikä mahdollistaa avata välttämätön osa ikkunan.

Verannalla iso lasi alue, jossa valon intensiteetti muuttuvat päivän, on suositeltavaa asentaa verhot "päivä-noch9raquo;. Ne koostuvat kahden kankaan eri avoimuutta, jotka on erotettu profiili.

Moving baarissa, rullaverho tiettyihin Web (läpinäkyvä tai läpinäkymätön). Laskosverholla on kyllästetty erityinen pöly- ja formulaatiot, joten se on helppo puhdistaa ja on pitkä aika.

Käyttö rullaverhot koristeluun verannalla

Nämä verhot ovat tasainen rainoja, jotka on kierretty tiiviiksi telan. Laskostettu kaihtimet, ne ovat huonompia toiminnaltaan, vain että se ei liiku oikealta vasemmalle, vain ylös ja alas, ja jota ei käytetä ikkunat Epätyypillisiä.

verhot tiedot etu, että niiden kangas on sileä, ei keräävät pölyä itseensä niin, että laskostettu. Blindit ovat enemmän mahdollisuuksia suunnitteluun, koska tasaiselle pinnalle näyttää hyvältä erilaisia ​​malleja, kuvioita.

Niistä rulla malleja on myös malli "päivä-noch9raquo;. Sen avulla voit säätää kuistilla valoa liikkeen kaksi rinnakkaista rainoja jotka vuorottelevat läpinäkyvät ja tiheä bändejä. Myös malli "päivä-noch9raquo; Se voi edustaa kaksi erilaista tiheys rainoja, jotka liikkuvat akseleille on sijoitettu yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden.

Rakenteellisesti erottaa rulla verhot:

 • avoin - kun rullausakseli kankaalla näkyvä;
 • suljettu - roll naamioitu koristeltu laatikoissa.

Suojattu System (kasetti) voidaan varustaa sivuohjaimet tarjoaa sulun kankaan runkoon ikkunan, ilman että muodostuu aukkoja.

Suositus: Jos käytetään tässä suunnittelussa kangas sähkökatkos, se antaa 100% suojaa auringolta kuistilla.

Telan avoin järjestelmiä voidaan käyttää leveä ja pitkä kangas - sopivasti sijoitettu koko ikkuna. Säätäminen tietorakenteita se tapahtuu käsin tai automaattisesti.

Lakoninen laskosverhot kuisti suunnittelu

Nämä kuuluvat nosto verho rainoja kuten laskostettu ja rullattu. Roman kaihtimet näyttävät enemmän puhdistetut, koska kun piristyi yhtenäinen vaakasuora ryppyjä poikki kudosta korkeutta.

Ne näyttävät hyvin tarkkaan, koska siitä, että kiinteä jäykkä insertit. Pituus kankaan Roman kaihtimet voi olla erilainen - sen avulla voit käyttää niitä myös suurilla ikkunoita. Mutta tässä on leveys olisi rajoitettava vaakatasoon lisäys ei turmele painon alla ja kudoksen tilavuus.

Asennettu kaihtimet Ikkuna voi olla minkä tahansa muodon, mutta avoin vain tasolle alusta viiste. Asennettaessa kalteva käytetyistä malleista varustettu puoli kiskoihin. Heillä kangas ikkunan tasossa.

Huomautus: parantaa toiminnallisuutta ja suorituskykyä ominaisuudet Roman verhot, ne käsitellään suojaava kyllästys ja on varustettu sähkökäyttöisellä mekanismi.

kuisti koristelu hengessä idän

Paneeli verho (Japani) ovat samanlaisia ​​kuin nostamalla verhot ulkonäkö. Mutta ne eroavat siinä, miten liikkuvuus kudosten - osat on kiinnitetty erityistä oppaita, jotka voivat liikkua vain vaakatasossa räystäät.

Etuja käyttämällä Japanin verhot verannalla:

 • Helppokäyttöisyys. rakenne osa helposti siirtää, että ohjausjärjestelmä huoneen valaistus (tarjotaan käyttöön erilaisten kankaiden tiheydet). Paneelit voidaan siirtää yksin tai yhdessä;
 • helppo huolto. Kangaskaitaleihin hoidetaan suojaavia kyllästys, joten ne eivät absorboi pölyä ja likaa ei kerry. Puhdistamiseksi, tuote on riittävä tyhjiö osassa. Terät on asennettu teipillä, joten se on helppo irrottaa pesua varten.

Huomaa: Tällainen ikkunan runko on kätevä käyttää tilava veranta täysi lasitettu seinät.

Japanilainen kangas verhot täysin sileä, venytetty ohjaimien välissä. Tämän vuoksi ne näyttävät hyvältä malleja ja erilaisia ​​malleja. Ja jos asennat osia eri värejä, voit helposti muuttaa suunnittelun tila siirtämällä paneeleja pitkin räystään. Tarranauha on teippiä voidaan käyttää kaksipuolinen levy. Ne voivat pyöriä, muuttaa tilan hahmottamiseen.

Käyttämällä klassinen verhot verannalla

Tämä muotoilu näyttää liuku verhot ja valoverhot, sekä Itävallan, Englannin, Ranskan verhot. Bole ne näyttävät tyylikäs ja hienostunut kuin pelkkä nosto verhot, voit luoda kolmiulotteinen levittää, mutta myös vaativampia hoitoa.

Huomaa: Classic ikkuna suunnittelu on syytä soveltaa tiloissa suuri alue, jota hoitavat puinen tai verhoiltuja huonekaluja.

Kaihtimet - loistava tapa antaa veranta ja mukavuutta, antaa sille asui-ilmeen. Asianmukaisesti järjestää tilat tekstiilit, luot ihanteelliset olosuhteet virkistäytymiseen.

Verhot kuistia ja huvimajat

Omistajat esikaupunkialueilla tai yksityisen sektorin, jonka alueella on huvimajat, ajattele suojelee heitä. Kesäterassi saisi liota sateessa tai lumessa, koska tämä käyttöikä vähenee. On myös tärkeää, että myös huonolla säällä, omistajat voivat jatkaa rentoutua huvimaja, suojattu erityinen verhot.

Millaisia ​​ulkona verhot huvimajat ja terassit

Yksittäiset ostajat haluaisi nähdä niin kätevä laite jotain omaa. Joku haluaa kauneutta ja romantiikkaa, kuten jotkut haluavat säilyttää kaunis näkymä nurmikon ja järvi lähellä. Toinen tärkeä luoda luotettava suojaa tuulelta ja sateelta, mikä luo kodikas ilmapiiri sisällä. Asiakkaan toivomusten - on aina laki, joten nyt on olemassa erilaisia ​​kaihtimet kuistia ja huvimajat. Voit valita useita vaihtoehtoja materiaaleista, jotka mahtuvat yleiseen suunnitteluun puutarhaasi, tarjoutuu tilaisuus nauttia auringosta ja ilmasta loput.

Verhot huvimajassa materiaalin yli olla koristeellinen rooli. Tärkeä etu on edullinen hinta, eri värejä ja kuvioita, helpon vaihdon. Haittapuolena katsotaan, että suojan hyönteisiä tai huono sää verhot telttojen ja huvimajat kankaan eivät anna. Lisäksi he tarvitsevat pesua (sateen jälkeen tekstiili verhot näyttävät huonoa), silitys, tuli talvi talossa. vivahteet:

 • Luovat romanttisen tunnelman silkki, organza, sifonki.
 • Akryyli hengittävä verhot, suojaavat auringolta, hylkivät pölyä ja kosteutta.
 • Hyttysverkot eivät salli hyönteiset pääsevät kuistille ikkunan poikki.
 • Pimennysverho kankaan tarkoituksena on suojata kuumuudelta, intiimiin ilmapiiriin.

Pehmeä, joustava materiaaleja ei ole tarkoitettu suojaa kylmältä kuistilla. Huono sää ei pakota lähellä kotona, kun terassilla on markiisi kaihtimet. Pressu - kestävä materiaali, tunnettu siitä, kestävyys. Usein käytetään suojaamaan rakennuksia talvella kadulla. Harvinaista löytää Arbor purjeissa, koska on vaikea sisustaa. Teollisuuslaitokset järjestää myös mielellään sataman tällaisille suojaavaa materiaalia. Ulkopuoli rullakaihtimiin (ikkunaluukut) myös suorittaa tämän toiminnon. Sulje niistä silloin kun terassi ei käytetä, voit avata milloin tahansa.

PVC, suorittaa koristeellinen ja suojaavia tehtäviä. Voit valita läpinäkyvä PVC verhot huvimajat ja kuistia, ja jopa värillinen, suojaavat tunkeutuminen auringonvaloa. Muovikalvon toimii erinomainen ratkaisu suojaa kylmältä. Puhkeamista kylmä kausi ei ole syy tarvetta poistaa nämä kaihtimet terassien ja kuistia. Haittapuolena pidetään vain pieni ilman läpäisevyys, mutta että PVC - pakkasta kestävä materiaali, muuten hän ei ole nimetty sellaisenaan. Tuulettaa huvimaja on malleja, joissa ikkunat (zip).

Laaja valikoima usein hämmentävä valita tällainen kirkas lajike on hyvin vaikeaa. Jokainen tulee ostaa koristeet maahan erikseen. Luottaa pelkästään arvoon tai ulkonäkö verhot olisi typerää. Ennen kuin menet ostoksille, on suositeltavaa tutustua tärkeimmistä kriteereistä, joihin tulee kiinnittää huomiota valittaessa. Näitä ovat:

 • Toiminto. Tärkeintä - päättää, mitä odotat blindit. Suojan kylmää ja kuumaa, kauneuden tai yrittää yhdistää? Vasta kun päätös tästä asiasta olisi määriteltävä materiaaliin.
 • Muotoilu. On parasta tarkastella kirkas verhot mökille, he täydellisesti sopii lähes mihin tahansa sisustukseen. Fanit kirkkaita värejä (sininen, punainen) suositellaan ostaa pari lisävarusteita: maljakoita, hahmoja, maalauksia.
 • Helppo puhdistaa. Sinun pitäisi tietää, että kangas vaatii jatkuvaa hoitoa. Mutta kaihtimet kuistia ja kesän paviljongit valmistettu tästä materiaalista voidaan muuttaa juhlaan: päivittäin lomalla. PVC verho, et muuta niin nopeasti, mutta hoitaa sen helposti. Yksi on vain pyyhkiä kostealla liinalla ja poistaa pienet epäpuhtaudet, kuten se tekee alkuperäisen ulkonäön.

Piirteet asennus verhot

Verhot kuistia ja huvimajat, erilaisia ​​materiaaleja, jotka vaativat erityiskohtelun telineeseen. Jotkut roikkua, ja talon omistajan (kangas, kaihtimet). Toiset ovat parempia asentaa, jos ei asiantuntijoiden mukaan niiden selkeitä suosituksia. On vivahteita, jotka on otettava huomioon vahvistettaessa kangas ja muovi verhot. Näitä ovat:

 • On räystään ripustettu tavallista verhot kevyistä materiaaleista. Ne voivat harkintansa mukaan laskea ja kerätä sivuilla ikkunat.
 • Johtuen rullan kiinnike on mahdollista kokonaan poistaa verhot erityinen laatikko. Erittäin kätevä tuuleta huone, nosta tai laske verho tietty korkeus tarvittaessa.
 • Verhot Vinyyli (PVC) on kiinnitetty avulla erityistä laitteistoa. Tarvitsevat kiinnike läpivientitiiviste hihna, hihnan kiinnittämiseksi verhoja silloin, kun se on koottu (nousu) muodossa.
 • Asentaminen muoviverhoilla kesällä, älä vedä niitä maksimi. Tuli kylmä voi vaikuttaa muodonmuutoksen materiaalin. Viileä kausi vaatii päinvastainen lähestymistapa - jännitys on oltava vahva.
 • Verhot huvimaja on kiinnitetty kääntyvä suluissa ja asentamalla liuku järjestelmä. Ensimmäinen menetelmä on tunnettu siitä, että levitetyssä asennossa, kangas on kireällä. Toinen on tunnettu mukavuutta, koska jotkut verhot jälkeen toinen, yhteen tai erilleen hyvin helposti.

Laasti kaupat eivät usein monenlaisia ​​valmiita verhot kadulla, mutta se voi tarjota tilata tuotteen. Sama asia mitä voi tehdä ja valmistajan, päätät. pehmeä laatikot maksaa neliömetriä kohti vaihtelee 450-750 jopa 3000 s. Rulla verhot voi ostaa 180-900 s. saman tilavuuden (riippuen materiaalista). Hinnat eristämiseen kankaalle verhot kaupassa, autotallin alkavat 240 s. vähittäis- ja 210 p., jos otat kerralla.

Mitä hyötyä verhot verannalla (52 kuvat)

Jokaisessa talossa on oma veranta eri versioita suunnitteluun ja rakentamiseen. Yleinen vaihtoehto koristamaan kuisti - se on verhot.

On olemassa kahdenlaisia ​​verhot:

 • kangas - soveltuu käsiteltäväksi lyhyellä aikavälillä ja pidetään vain vaihtoehto sisustus. Tässä tapauksessa käytämme klassista verhoja, kaihtimia tai Roman;
 • läpinäkyvä tai suojaava - on valmistettu polymeerimateriaaleista (PVC-muovi). Asennettu talvella ja kylmä sää pitää lämpimänä.

Valokuvat - 1 valoverhot sisustus terassia

Photo - 2 Tekstiili verhot maalaistalon kuisti

Photo - 3 Pyöreä bambu kaihtimet kuistit

Photo - 4 Roman verhot verannalla ikkuna

Photo - 5 PVC verhot

Photo - 6 Japanin ikkunaluukut kuistit

Valokuvat - 7 Rolls terassien ja veranta

Vihje! Jos valitset kankaan verhot tehdä tekstiilitaiteen vastaamaan sisätilojen.

Ostaminen verhot, harkita muutamia tärkeitä tekijöitä:

 • Luotettavuus - jos ei alun perin eristetty kuisti, sinun täytyy valita tuotteita, jotka suojaavat tilat haitallisilta vaikutuksilta ympäristön;
 • season - kesäpuvun kangas talvella - PVC-muovi;
 • suunnittelu - sinun täytyy täydentää nykyisiä sisustus verho.

Vihje! Älä suosia kalliita kankaita edelleen korvata ne. Kun kaikki, verhot avokuistia alttiina erilaisille vahinkoja ja saastumista.

Photo - 8 verhot auringon kuisti kesällä

Valokuvat - 9 Suunnittelu kuisti valoverhoja

Photo - 11 Valkoinen verhot terassilla näyttää hyvältä talvella

Valokuvat - 12 todellinen vaihtoehto yhdistää PVC-ikkunat ja verhot auringon kuisti

Valokuvat - 13 Esimerkki terassien raskas ja kevyt verhot

Hyötyjä verhot verannalla valmistettu PVC

Yhteinen variantti verhot talviaikaan - läpinäkyvä PVC. Tämä vedenpitävä kalvo lujat ominaisuudet. Polyeteeniä zatvorki menestyksellisesti käyttää suojaamaan:

 • saostuminen;
 • tuulenpuuskien;
 • tunkeutuminen tuhohyönteisiä;
 • kylmä.

Riippuen asennusjärjestelmä, verhot PVC säästää aikaa voidaan avata. Yhdessä monien kotikäyttöön zatvorkami verhot paksu kangas suojaavat auringolta.

Valokuvat - 14 PVC verhot talvi vaihtoehto paksut verhot

Valokuvat - 15 yhdistelmä kangasta verhot PVC verhot

Valokuvat - 16 Kasetti rullaverhot verannalla ikkuna

Valokuvat - 17 PVC verhot hahmo

Photo - 18 Translucent verhot grillimajassa

Valokuvat - 19 Suojaavat verhot ulkoverannalla PVC

Kiistattomia etuja näistä tuotteista ovat:

 • peittävyyden - käytännössä korvattu ikkunan ja luoda tunne avoin tila;
 • käytännöllinen - helppo puhdistaa eikä vaadi erityistä hoitoa;
 • helppo asennus ja purkaminen;
 • pieni hinta;
 • pitkäaikainen käyttö enintään 15 vuotta.

Muovituotteet voidaan asentaa kahdella tavalla - Ohjainrullat tai rullina periaatetta. Zatvorki rulla PVC esitetty osittain tai koko pituudelta, kiinteän aukon yläpuolella. Asentaa käyttäen pyörivää leikkeet ja hihnoja.

Valokuvat - 20 Stretch läpikuultava verhot

Valokuvat - 21 ikkunat pehmeästä PVC veranta

Valokuvat - 22 Street verhot puutarha vetoketjulla

Valokuvat - 23 Suojaavat verhot terassien zip

Valokuvat - 24 PVC verhot puutarha ja veranta

Valokuvat - 25 Suojaavat verhot huvimajat ja terassit

Valokuvat - 26 kierroksen PVC verhot

Miten valita verhot avokuistia kadulla

Valintaan verhot avokuisti - herkkua tahansa kotiäiti. Täällä se saa käyttää mielikuvitusta ja ohjaa sen makua. Huomaa, että kesäterassilla muihin alttiiseen pilaantumista. Näin ollen, etusijalle kudoksiin, helposti ylläpitää.

Koristeelliseen ulkoterassit, eri malleja kankaalla verhot:

Kaikki riippuu tyyliin sisustus. Valtava kysyntä ulkona rullaverhot. Useimmissa tapauksissa se soveltaa tiheä kangas sähkökatkos suojata auringolta ja sateelta.

Ne on helppo avata ja nosti, sopivat täydellisesti tahansa sisustukseen. Oman harkintansa mukaan, voit käyttää tavallista verhoja tai eri malleja.

Valokuvat - 27 Tiheä harmaa verhot kuistit

Valokuvat - 28 Tiheä kerma verhot kuistit

Valokuvat - 29 Yhdistelmä valkoinen rullaverhot kerma verhot verannalla

Valokuvat - 30 Summer Verhot kuistit

Valokuvat - 31 Pyöreä oranssi verhot kuistit

Valokuvat - 32 Verhot voide kesäterassilla

Valokuvat - 33 klassinen muotoilu verhot verannalle

Valokuvat - 34 Roman sävyjä persikka sävyjä verannalla ikkuna

Vihje! Varmistaa kankaan painotus. Joten se on vähemmän altistunut voimakkaalle tuulenpuuskat.

Miten valita kangasta verhot verannalla tai terassi

Jos et halua suojaava ja kangasta verhot, sinun täytyy tietää, mitä ominaisuuksia etsiä valitessaan tuotteita kudoksesta. Joten, ota huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • hengittävyys;
 • kestävyys ja lujuus;
 • Helppo pestä ja hoito;
 • kosteudenkesto;
 • väriaine vastus.

On useita kankaita verannalle, joilla on kaikki nämä ominaisuudet:

Suuri kysyntä nyky kotiäidit käyttää tuotemerkki Ikea. Yhtiön tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden.

Valokuvat - 35 Light valoverhoja puutarha

Valokuvat - 36 värikäs sisustus veranta ikkunat

Photo - 37 Valkoinen verhot kesällä auringon kuisti

Valokuvat - 38 kesä valkoinen verhot auringon kuisti

Valokuvat - 39 Tiheä persikka verhot auringon kuisti amerikkalaiseen tyyliin

Jos olet kykenevä ja luova henkilö, valmistaa verhot verannalle omin käsin. Valitessaan josta ommella verhot, harkitse niiden perimmäinen tavoite: koriste- tai suojaa.

Jos haluat ommella verhot patiolla mökillä on PVC-kalvo, sinun täytyy:

Suorita toimintojen sarja:

 • Mittaa tarvittava määrä elokuva- ja leikkaus. Etäisyys jättää lattiaan 10-15 cm;
 • asetettu silmukoihin kehä;
 • kiinnitä tuotteen Arbor,
 • asentaa asennus ikkunoiden kehä;
 • Pujota lanka ja sido päät.

Kun tuote on valmis, se pitää korjata oikeassa paikassa, ja video alla näet yksityiskohtaiset asennusohjeet PVC verhot:

Voit luoda omia verhot terassien omin käsin ja koristella lomailuun.

Jos päätät sisustaa kuisti on kangas verhot, niin seuraava videon sinun:

Tässä kuvia muutamia kiinnostavia vaihtoehtoja verhot verannalle:

Valokuvat - 40 Cream verhot viskoosin kuistit

Valokuvat - 41 valossa avoimia verhot verannalla

Valokuvat - 42 Pehmeä Verhot kuistit PVC

Valokuvat - 43 PVC-muovista elokuva kuistit

Valokuvat - 44 lämpimästi sisustettuja veranta paksut verhot maan tai maalaistalon

Valokuvat - 45 Rekisteröinti kuisti valossa avoimia verhot

Photo - 46 Translucent kaihtimet kuistit talo

Valokuvat - 47 Suojaava PVC pehmeä ikkunaan

Valokuvat - 48 PVC verhot ovet verannalle

Valokuvat - 49 Suojaava PVC verhot

Valokuvat - 50 Suojaavat sokeita, joka kattaa veranta

Valokuvat - 51 British verhot yhdessä Roman suunnittelussa verannalla

Valokuvat - 52 Suora oliivi verhot puutarha

Lisää kommentti

Erinomainen suoja pakkasta terassilla, se on hyvä vaihtoehto.

verhot

Loppuun vapaita huoneita avaimet käteen hänen väline mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti ja

 • Suorituskykyä kaikkien taajuuksien teosten nollasta syklin avaimet käteen nopea laadullista vypol takuu.

 • Asunnon suunnitteluprojekteja, peruskorjaus asuntoja ja maa taloa avaimet käteen. Siellä Brigade: viimeistelijät, el.

 • Täyden valikoiman viimeistely ja insinöörityötä sisustamisesta asuntojen suorittaa ammattitaitoisen sp.

 • Suunnittelu, koristelu asunnot, talot ja liiketilat. Korjaa monimutkainen osa.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?