Verhot tulle kuvia

Valitse tulle hallissa: suuntaukset ja uutuudet

Tulle ansaitsee suuren suosion sisustussuunnittelussa. Kevyesti virtaavat kankaat, joita käytetään ikkunoiden koristelemisessa, kuitenkin noudattavat täysin kaikkia muodin lakeja: uusia suuntauksia ilmestyy vuosittain.

Kaikki tämän vuoden 2017 nykysuuntauksista ja tulle-suunnittelun uutuuksista hallissa, jota harkitsemme tässä uudelleentarkastelussa.

Lisää ja enemmän suosio on saada ikkunan koristelu tullehallissa ilman verhoja. Jos aikaisemmin klassisissa sisätiloissa se näytti keskeneräiseltä, modernissa olohuoneessa tällainen vaihtoehto näyttäisi olevan hyvin tuore ja muodikas.

Huolimatta siitä, että nykyisin monimutkaisin ja monimutkaisin muotoilu on mahdollista ilman mitään ongelmia, yksinkertaisimmat yksinkertaiset tyolit suorina verhoina eivät menetä suosiotaan.

Tällä ratkaisulla on monia etuja:

 • Tämä on yksinkertainen tapa muuttaa hallia - väriltään huolella valittu kangas - hengittää uutta elämää huoneeseen;
 • Useimmat tylliä ommelluista materiaaleista, jotka ovat houkuttelevia huolehtimisessa - ne voidaan pestä kirjoituskoneella ja kuivata suoraan kehysrungolla;
 • Muuten kehykset: on kiva kiinnittää sokea mihin tahansa rakennustyyppiin.

Kaikkien tapettien kiinnitysmenetelmien joukossa on erityisen hyödyllistä erottaa silmukat - renkaat "puristamalla" kangasta ja lepäämään turvallisesti rungossa.

Ne mahdollistavat tasaisen sileän materiaalin koko leveyden. Eyelets on ideaalinen ja ehkä ainoa todellinen ratkaisu parvekkeen ovien halliin: usein verhon työntäminen saa vahingoittamatta sen "ulkonäköä".

Perinteisesti käytetyt silmukat, joiden sisähalkaisija on 4-6 cm ja jotka on kiinnitetty pyöreään kehykseen. Mutta on yksi niistä, joita käytetään paljon harvemmin, mutta myös kiinnostuksen arvoisia - pienet renkaat, joiden läpimitta on enintään 1-2 cm.

Ne eivät ole itsenäisen kiinnityksen roolia, ne eivät muodosta kankaita, vaan toimivat vain eräänlaisina silmukoina. Jotta niitä voi käyttää, tarvitset lisäkoukkuja, siteitä tai rengasliitoksia.

Nämä silmukat sopivat erittäin ohuille, läpinäkyville verhoille, joiden vakiokokoiset renkaat näyttävät liian suurilta. Tällainen kiinnitin soveltuu kätevästi mihinkään, ei välttämättä pyöreään kehykseen.

Älä välitä siitä, että tylliä "minimalismilla" näyttää liian banalilta ja yksinkertaiselta. Suora kangas voidaan helposti muuttaa mielialasi sopivaksi: kerää vain tylli sivuilta ja keskeltä käyttäen tyylikkäitä lisävarusteita, jotka täydentävät saliin sisustettuja.

Vuonna 2017 monet ammattimaiset suunnittelijat tekevät valinnan muslimiin perustuvien langoista, jotka on nyt tuotettu satoja värejä.

Kevyt ja hyvin läpäisevän aurinkoinen väri verhot voi näyttää erilaiselta joka päivä: useita lisävarusteita, jotka sopivat tyuley tämä tyyppi on valtava - sekä muunnelmia verhot itse!

Kauniisti tavallinen "hiukset leikkeet" muodossa kukkia. Muuten ne eivät ole vain kirkas, vaan myös toimiva elementti sisustus, pitäen kangas oikeassa asennossa sinulle.

Epätyypillisten sisätilojen kannattajia voidaan suositella käyttämään moniväristä puff-kompressiota yksittäisen koostumuksen luomiseksi. Ainoa ehto on, että sävyjen valintaan on päästävä hyvin varovasti: on erittäin tärkeää, että värit paitsi yhdistävät toisiinsa myös "resonoivat" hallin yleisen tyylin kanssa.

Erilaisissa käytetyissä huoneissa käytetään erilaisia ​​langan vertoja. Silkki- tai pellavalangat, joissa on keinotekoisia helmiä, lasihelmiä tai helmiä, näyttävät erityisen hyviltä salissa.

Samaa sideharsoa voidaan ripustaa ikkuna-aukon alla tylliin ja jakovaihteeksi kaavoittamalla hallin virkistysalueelle ja ruokasalille. He luovat huoneeseen fantasian, joka edesauttaa rentoutumista ja miellyttävää viestintää, ilmapiiriä.

Se on musliini on paras vaihtoehto monimutkaisten ja epätavallisten kokoonpanojen luomiseen. Tämä kangas tulee joka tapauksessa luonnollisesti ilman rypyt. Mieluummin, jos huoneesi ikkuna avautuu epätavallisen muotoseinälle, esimerkiksi puoliympyrän.

Tulle, jossa valokuvataan tai antiikin batik-tekniikan avulla tehty piirros on vuoden 2017 tärkein uutuus.

Oikein valitut piirustukset näyttävät hyvältä herkkää kangasta, joka muotoilee ikkunan pehmeillä aalloilla. Tällainen verho ei vain vaimenta kirkasta auringonvaloa ja piilottaa aukon arkkitehtoniset puutteet - se on sisustusarkkitehtuurin täysipainoinen elementti, pääasiallinen sisustuselementti.

Nykyään monet yritykset harjoittavat painatusta kangasta - ei ole tarpeen valita tullea "valmiista" valikoimasta. Tämä tulee olemaan ratkaiseva argumentti tällaisten verhojen puolesta - sinulla on erinomainen tilaisuus tehdä sisätiloistasi yksilöä ja sieltä!

Valokuvapaperin etuja riittää:

 • polyesteri, jolla tulostus on suoritettu, helppo huoltaa; kuva itsessään ei polta auringon vaikutuksesta eikä ajan myötä;
 • oikein valittu kuva ei vain sisustaa sali, vaan myös tehdä siitä tilavampi visuaalisesti;
 • valitse oikea valokuva mihinkään sisätilaan - kardinaalisesti muuttaa huoneen muotoilua niin, että tulle näyttää orgaaniselta, ei tarvitse.

Jos haluat tilata valmiin valokuvun, kiinnitä erityistä huomiota kankaan leveyteen tarkalleen vastaten kehyksen leveyttä. Realistisen kuvan takki-hännät ja taittuu koristella epätodennäköistä (vaikka mitään sääntöä olemassa poikkeuksia - pehmeitä aaltoja näyttävät hienoilta verhot kuva taivas).

Viimeisen vuosisadan alun klassiseen tyyliin sisustettuun saliin sopivat kirkkaat pitsiverhot, jotka on mahdollista kirjonta kankaan sävyyn.

Ne ovat hyvin yhdistetty raskaiden huonekalujen kanssa tummasta puusta ja tummasta tapetista. Tällaiset verhot tuovat ilmakehään huomautuksen keveyttä ja ilmapiiriä tuhoamatta siihen vallitsevaa ilmapiiriä.

Eteiseen, tyyliin hi-tech tai minimalismi on parempi valita sideharso kanssa metallilankoja tylli tai sileä helmiäisenä voi abstrakteja musta ja valkoinen kuvio tai fototyul kanssa kaupunkikuvaan.

Mitä enemmän varattu sisustus, ystävä ja kirkkaampi on hänen valita tulle, ja päinvastoin. Samaan aikaan meidän ei tule koskaan unohtaa, että verhojen suunnittelun tulisi vastata hallin tilannetta: väriä, tulostaa kankaalle, koristeet.

Monimutkaisia ​​verhot koostuu useista elementeistä: kappa, siteet, Smad, on parempi valita valkoinen tai pastelli yksinkertainen tylli tiheä sileä luonnon silkkiä pieni lisäämällä synteettisiä kuituja.

Verhot ja tylli on sovitettava toisiinsa väreillä ja muodolla, joten ne on valittava yhdessä. Lisäksi verhot luonnollinen kangas ei seuraa ripustaa synteettistä tulli. Kätevästi viime vuosina valmistajat tuottavat kangasvieraita, jotka on luotu erityisesti täydentämään toisiaan.

Muoti on muoti, mutta ei ole syytä unohtaa perusasetuksia tulleen valinnasta aulalle: muotin tavoittelussa tärkeintä ei ole pilata tilaa.

 1. 1 Jos ikkunat huoneessasi sijaitsevat varjon puolella, huolehtia luomisen "keinovalon" - täydentää verhot pastelli, vaalea tai kirkkaat värit eivät ole aggressiivisia. Valitse hyvin läpäiseviä kankaita (esimerkiksi kierteitetty musliini).
 2. 2 Valoa aurinkoisella huoneella voidaan tylliä melko tiheä kangas tummat värit tai tyydytetyt sävyt. Tällaisissa tiloissa olisi hyvä tarkastella verhoa suurella kukka- tai geometrisella ornamentilla.
 3. 3 Kun pieni sisustus on sisustettu, on suositeltavaa käyttää kirkkaita värejä; lisävarusteissa on syytä olla hyvin varovainen.
 4. 4 Monikerroksinen tylli vaaleita sävyjä, taitteita, epätavallisia malleja ja erilaisia ​​koristeita näyttävät houkuttelevilta suurissa huoneissa laajoissa ikkunoissa. Ei ole suositeltavaa pinota kapea aukko ylimääräisellä mallilla.
 5. 5 Kun valitset tulli, sinun on ensin päätettävä, mikä rooli se tekee huoneen suunnittelussa: sisätilojen keskeinen aksentti tai lisävaruste verhoille ja huonekaluille. Ja jo näistä edellytyksistä lähtien valitaan kangas, väri ja tyyli verhoille.
 6. 6 Monikerroksisella tavalla, mutta jos yhdistät useita kerroksia moniväristä tullea yhdelle ikkunalle, yksi niistä tulee prioriteetti, ja loput tulisi täydentää. Paras ratkaisu on yksi kirkas väri ja muutamia pastellisävyjä tai verhot, jotka ovat samanvärisiä eri sävyjä.
 7. 7 Tullia voidaan muuttaa vuodenajan mukaan. Keväällä ja kesällä suositaan sen lajikkeita silmäkokoonpanolla, joka kulkee hyvin. Syksyllä ja talvella ripustetaan enemmän tiheitä organza-, silkki- tai sifonkipeilejä.

Myymälässä kangas roikkuu telineissä tai on telineessä taitettu laskuri. Joten, jotta voit arvioida tulle varjossa ja ymmärtää, miten se aikoo tarkastella ikkunan aukko, kun ostat, muista katsoa sitä hohtavan.

Jos ikkunoiden käyttö on tärkeää sinulle, ei ole tarpeen tehdä liukuva verhot. Riittää, että heille annetaan leikkaus keskelle.

Kuten jo mainittiin, koska tulleja, joissa on valokuvatulostus tai batik, voidaan käyttää mitä tahansa kuvaa, se sopii kaikkiin sisustustyyleihin.

Mutta sinun on ymmärrettävä, että valokuvut ovat erittäin vahva koristeellinen työkalu. Ne väistämättä tulevat hallin koko ilmapiirin keskeiseksi aksentiksi, ja muiden sisätarvikkeiden on noudatettava niitä ja niiden värit ainakin osittain päällekkäin.

Kuinka huolehtia tulleista

Hallissa tylli on likaantunut paljon vähemmän kuin esimerkiksi keittiössä tai jopa lastentarhassa. Mutta, jotta hän voi palvella pitkään ilman esityksen menetystä, on noudatettava joitain sääntöjä, jotka koskevat häntä huolehtimista:

 • Pese tulle yleisölle tarvitsee yhden tai kaksi kertaa vuodessa. Konepesu voi olla herkkä tilassa enintään 40 asteen lämpötilassa ennen liotusta.
 • Huuhtele tulle kylmässä vedessä, kunnes pesuainetta pestään kokonaan. Spinia ei käytetä.
 • Pestyt verhot ovat hieman ravistettuja ilman kiertymistä, antamalla veden valua ja kuivataan suoristetussa muodossa.
 • Tavallisesti tulle ei tarvitse silitystä. Mutta jos kuivauksen jälkeen oli mustelmia ja rypyt silitti sen rautaa vähintään lämmitys (yhden pisteen tai 110 astetta) irrotetaan tai suspendoidaan suoraan hylly.

Tulle oli ja on edelleen erinomainen ratkaisu - mutta tämä ei ole syy olla muuttamaan muotoilua jo vuosia. Uusia muotitrendejä ja mielenkiintoisia trendejä ilmestyy joka vuosi: talosi päähuone voi pysyä ajan mukana!

Tulle huoneessa: 80+ 2017 uutuuksia karu valkoisia kankaita verhoihin koristeltu reunusverhot

Tulle ripustaa hallissa - yksinkertainen ja klassinen tapa edes piilottaa huoneen uteliailta katseilta pakkomielteet. Tulle ja verhot huoneessa - tae turvallisen intiimi: naapurit eivät välttämättä tiedä, että töiden jälkeen olet vauhdista ympäri taloa hänen pyjamat isolla seepra rinnassa ja sairaita eikä Barcelona, ​​vaan Baijerin.

Tänään editori EtotDom testata paras sisustus yhdistettynä tylli ikkunat ja auttaa päättämään - tarvitset sitä ollenkaan?

Tulle ja verhot huoneessa: miten valita?

Oikein valitsemalla verhot voidaan saavuttaa paitsi esteettinen, mutta myös käytännön merkitystä - suojella huoneen auringolta tai visuaalisesti laajentaa tilaa. Valmiissa verhot on etunsa: on mahdollista tehdä ilman turhia odotuksia ja ostaa verhot niin pian kuin mahdollista. Mutta se antaa sinun valita yksilöllinen räätälöinti kankaita, muodot ja koot verhot tulevaisuuden.

TÄRKEÄÄ! Valitsemalla tyyli tyuley ja verhot, niin paljon kuin mahdollista, yhdistää sitä yleinen tyyli huone - suuri riski olla väärässä.

Kuva 1 - sopia kerran mukavampaa huoneeseen tulee kun jotain ikkunoiden ja roikkuu valokuva 2 - tylli ikkunoihin suojaa huoneen uteliailta katseilta

Jos sisätilojen ole kehittynyt loppuun ohjaamana yksinkertaisia ​​sääntöjä valitessaan verhot ja tyuley:

 • klassiseen sopivat rauhallinen sävy, jota ei tule visuaalisesti ärsyttävää;
 • Jos huone on pieni, on parempi pidättäytyä tyydyttyneitä värejä, jotka ovat visuaalisesti salata tilaa;
 • jos huoneen koko sen sallii, on mahdollista käyttää erottuvalla yhdistelmä mustaa ja valkoinen, punainen ja pastellivärit.

Kuva 3 - Kirkas tekstiili - aksentti huoneessa Photo 4 - Tulle ja pimennysverhot: suojaa auringolta päivällä ja valossa katuvalot - yö

Lisäksi näitä suosituksia, kiinnitä huomiota psykologinen favorability valittu kangas värit: on olemassa joitakin värejä, jotka tukahduttava vaikutus hermostoon.

Kuva 5 - Monenlaisia ​​kankaita yksi ikkuna kuva 6 - malli Idea: Kontrasti runko kipsilevyjä ja kirkas tekstiilit

Ylipainetta musta psyyken. Kun itse, tämä väri ei menetä merkitystä sisätilojen elementit, mutta niitä ei saa käyttää väärin. Se sopii hyvin koristeeksi luoda tietty kontrasti. Mutta kun musta kääpiö muita värejä, se pilaisi tunnelman. Varsinkin kun se tulee verhot.

Ei ostaa verhot, joissa on runsaasti tyydyttyneitä violetti tai sininen väri. Tämä värimaailma masentavaa psyyke, provosoi negatiivinen.

Jos puhumme kirkkaan oranssi, se aiheuttaa ärsytystä (vaikka sinulla puhdasrotuinen kiivas).

Verhot ja verhot silmukat - käytännön kurssi

Silmukat kutsutaan rengas muovista tai metallista, jotka on pujotettu yläosassa verhot. Ne on suunniteltu helposti venymistä kangasta räystään. Ihmiset, jotka ommella verhot itse, pääsääntöisesti muovin käyttöä renkaita.

Tämä johtuu siitä, että ne eivät vaadi mitään venymistä laitteistoa kuin suoritusmuodossa metalli renkaat.

Hyötyjä tyuley ja verhot läpivienti:

 1. luotettava kiinnitys verhot pohjaan räystään;
 2. näyttäviä muodossa erottuu paitsi yläosa kangas, mutta koko tylli putoaa kauniita aaltoja;
 3. helppokäyttöinen - verhot läpivienti voi piirtää jopa lapsi;
 4. läpivientisuojukset suojaavat kangasta sorbettia ja vikoja.

Tulle verhot sali ilman: se on mahdollista?

Kysymys: Onko tylli näyttää kaunista ilman verhot olohuoneessa? Jos valita oikea - tulee.

Photo 13 - Tulle in nykyaikaisuutta ei ole enempää kuin 14 valokuvaa - provencelaistyyliin: nosti verhot yhdessä verhot navoista

Hyvä istuvuus vaihtoehtoja silmukat, jotka mainittiin edellä. Yleensä tulisi noudattaa tässä tapauksessa yksinkertainen suositus - ymmärtää, että koko visuaalinen painopiste on tylli, joten valitse täysversio, joka ei aiheuta tunnetta keskeneräisyys.

Ompele verhot silmukat voivat olla omia. Tarkemmat mestarikurssi:

Miten valita verhot ja kaihtimet huoneeseen eikä laskea väärin?

Suunnittelussa ikkunat on tullut yhä suositumpia vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu reunalistat, joka koostuu kahdesta, toisistaan ​​erillään, osat. Visuaalinen painopiste jaetaan tasaisesti välillä ikkunan ja sisustus.

Menettää mitä tylli valita? Väsynyt klassikoita, mutta myös huijata nykyaikaa ei haluaisi. Ratkaisu - uusklassinen: tylli ominaista omaperäisyys, mutta se on varsin monipuolinen.

Kuva 18 - yhdistelmä harmaa ja sininen verhot ja verhot maitotuotteiden kuva 19 - Läpinäkyvä verhot ja pehmeät rullaverhot huoneessa

Jos huoneen kolme ikkunaa, voi olla hyödyllistä korostaa ominaisuus huoneen - poimia verhot ja valoverhot koriste-elementtejä.

Photo 20 - beige ja kerma sävyjen moderni klassikko kuvia 21 - suunnittelusta helppokäyttöisyys ja ajansäästö kaihtimet ja verhot voidaan asentaa tasaiselle kielekkeelle maalarinteipillä (Velcro). Lisäksi verhojen muotoilu näyttää koruttomampaa

Olohuoneessa useita ikkunoita näyttää hyvältä kaihtimet ja verhot kiinnikkeillä. Löytää oikea suunnittelu leikkeet, sovittaa ne muiden koriste-elementtejä huoneen. Sen ei tarvitse olla kalustettu. Leikkeet voidaan koristeltu samaan tyyliin sisustuselementit. Niiden avulla voit ripustaa tylli mukavasti eteisessä, keskittyen paitsi sisustus, mutta myös muotoa.

Photo 22 - Suurin etu tylli sen universaalisuus Kuva 23 - Verhot voi myös olla tylli, mutta on suositeltavaa valita rikas ja tummat värit

Valitessaan verhot ja valoverhot koosta, voit valita vaihtoehtoja koko korkeudelle seiniin tai katkaistun mallin. Viime soveltuvat huoneet on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Toiminnallinen minimalismi on varsin merkityksellisiä tässä asiassa. Mutta jos valinta on lyhyt verhot, niiden suunnittelu on mielenkiintoinen ja vastakkaisia. Muuten suunnittelu Olohuoneessa on tunnetta keskeneräisyys.

Photo 24 - Vuonna minimalismia, neutraali valkoiset lakanat paikallaan: Asiaa tekstuuria kangasta ja muuta

Pieni alue rainat tässä tapauksessa korvattava niiden omaperäisyys.

tylli suunnittelu huone: ideoita ja vinkkejä valitsemalla

Kaunis tylli eteiseen voi visuaalisesti jalostamaan huoneen, riippumatta siitä, käytetäänkö sitä yhdessä verhot tai itse:

 • Tulle kaari sopiva klassisen version sisustus. Mutta sen lisäksi, että tällaiset tavalliset variaatiot, voit valita enemmän alkuperäisen version tylliä. Tällöin ainutlaatuisuus voi koskea paitsi muotoja vaan myös väriä;
 • muodikas vastakkaisia ​​kuviot ovat hyviä suurmaatalouskone;
 • jos haluat saavuttaa visuaalisen laajentamista tilaa, katsokaa tyylikäs valkoinen tylli tai kankaalle maitomaista;
 • lila tylli - nykyinen suuntaus, yhdessä muiden värien. Mutta ole varovainen valittaessa sävyjä sen valon lila pääse myrkyllisiä violetti.

TÄRKEÄÄ! Älä ajattele, että perinteiset värit tekevät suunnittelun ikkunan tylsä. tylli muotoilun tuttu kirkkaan sävyjä voi olla pienempi kuin alkuperäinen.

Photo 26 - Yhdistelmä värikkäitä verhoja, värillinen verhot ja pehmeät rullaverhot ratkaista likainen ikkunat - varsinkin talvella, kun peset niitä ei ole kovin kätevää, ja mahdollisesti valokuvia 27 - Verhot Organza - tyulyam vaihtoehto, jos haluat kova tai jopa loistava kangas

Laatu moderni Tulle tietylle huone - on yksi, jossa otetaan huomioon sen ominaisuudet. Esimerkiksi valitsemalla lisävarusteena vakionäyttöön, voidaan laittaa etusijalle estetiikkaa. Mutta jos haluat ostaa tulle ikkunan kanssa parvekkeen oven, emme saa unohtaa toiminnallisuutta.

Photo 28 - Ikkunat ilman verhoja. Haitat: siinä tapauksessa, kun pitää lähteä runsaasti luonnonvaloa, vaan peittelemään ikkunasta - paksut verhot menettää valoverho

Alueille, joilla tylli käytetään ilman verhoja, pitäisi valita tällaisia ​​tuotteita, jotka on täydellisen kuvan eikä vaadi visuaalista lisäyksiä.

Photo 29 - Sisustus ruskeaa väriä: verhot maito ja tummaa suklaata verhot

Tämä voidaan yhdistää tulle jonka yläosa on ommeltu vahvempi itse kankaasta, ja pohja - läpinäkyvästä materiaalista ovat kiinteitä tai koristeltu. Muuten, nämä vaihtoehdot valitaan usein tyuley päällä silmukat.

Photo 30 - Air verhot nykyaikaa

Tylli reunusverhot (eli vaaka laskostaa yläreunassa) nyt pikkuhiljaa menettää merkitystä sen klassista versiota: minimalismi sen käytännöllisyys ja toimivuus näyttää kappa kelkasta. Vaikka nykyiset muutos swags voi antaa sisätilojen uuden hengitys.

Photo 31 - Yksiosainen verhot kolmeen ikkunat - käytännöllinen, mutta huomaamattomasti

Lisää kommentti

: D No, ei kysely, tietenkin lähti :))

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Kauniit verhot, tylli modernia elämää

  Pitsiverhot ovat hyvin merkityksellisiä yksityiskoteihin tai ylintä kerrosta Jos jostain syystä päättänyt, että valo tylli meni pois muodista, ja että suunnittelu olohuoneen sisustukseen ei ole merkitystä, se on hyvin harhaanjohtava. Roikkua hallissa Tulle kokopitkiin tai keskipitkällä - niin klassisesti järjestää ikkuna. Nykyiset mallit, jotka suurina määrinä voidaan nähdä kuvassa, on valmis verhot olohuoneeseen (Hall) mitään tyyliä.

  Älä hävitä vanhoja tylli, voit leikata palan kangasta ja verhot valmistettu jäänteitä mezzanine tai muu sisustus säilytystilat. Jäänteitä tarpeeksi ja muita sisustus, kuten loma.

  Valitsemalla tylli: Suunnittelija vihjeitä

  -suunnitteluapuamme asiantuntijoiden: kesän valon pitäisi ripustaa pitsiverhot, mutta rakenne talven verhot on muutettava suuntaan pahenemista. On eri sarjat kaikkien osapuolten on hyötyä ei kyllästy kesällä luovat tunnelmaa tuoreutta ja keveyttä, ja talvella - mukavuutta ja lämpöä.

  Verhot tulle siirtää paljon enemmän valoa huoneeseen kuin perinteinen kangas verhot

  Jälleen esimerkkejä tällaisista paketeista on nähtävissä kuvassa. Ja tuttu vaihtoehto, kun verhot tylli (sijasta verhot tylliä, kuten sanotaan virheellisesti) ovat itse asiassa sama. Tarkemmin sanottuna, se muuttaa verhot, mutta tylli pitsin pysyy samana.

  Ja muutama lisää vinkkejä miten valita Tulle työkseen:

  • Päätä mitä rooli tulisi olla tylli - korostus tai taustaa. Jos painopiste, melko hiljainen sisätilojen kaihtimet saattaa näkyä epätavallinen väri tai väriyhdistelmä on riittävän kirkas. Joten verhot eivät tarvitse varusteet, he itse ovat niin kirkkaita, että muotoilu on tarpeeton. Tylli tausta voi ripustaa, jos haluat hiljainen muotoilu tai sisätilojen jo lattiasta kattoon täynnä kirkkaita elementtejä.
  • Tyyli tylli pitäisi olla harmoninen tyyli huoneen. Esimerkiksi klassisen ja laskosverhot, neutraali tylli. Malleja maalaismainen ja maa sisustus. Miten järjestää sisustus on yhdistelmä, katso kuvat.
  • väritasapainoa - arvoinen suunnittelu. Jos yksi kirjava sävy, toinen - neutraali. Voit esimerkiksi tylli pitsi sateenkaaren värejä, sitten verhot suunnittelu voi olla pehmeä ja rauhallinen. On valmiita sarjoja, joiden ansiosta, eikä tarvitse miettiä, miten valita oikea tylliä.

  Suunnittelu pitsi ja verhot: harmoninen yhdistelmä

  Aina eniten keskustelua aihe keskustelua sisustus - muoti. Millaisia ​​malleja pitäisi roikkua tällä kaudella, olohuone sisustus on moderni, mikä yhdistelmä ihastuttaa kuin koristella koko koostumuksesta. Kaunis ja muodikas verhot - on ennen kaikkea hyvä maku. Esimerkiksi tällä kaudella, ylimääräinen Curtain - tämä on juuri puute maku. Varsinainen verhot olla itsenäinen, kevyt, minimalistinen perinne.

  Paitsi pituuden kaksi verhot olisi yhdistettävä, jos me puhumme sarjat. Tekstuuria kankaita, myös pitäisi olla ristiriidassa keskenään

  Ja useita sisustus vihjeitä:

  • Yksinkertaisuus - tämä kaunis ja jalo. Pafos sisätilassa (etenkin pienessä asunnossa) ja vaatimus palatsiin suuntaukset lopulta poistuu huoneesta sisustus. Mukaan kuvia luetteloissa voidaan nähdä, että lyhyellä verho pieni ikkuna, verhot tai lattia pituus, teki hyvin yksinkertainen, yksinkertainen rakenne, ja jotkut vintage vain koristaa näitä malleja. Ja jos yhdistelmää käytetään, se on helppoa, kun mitään sattuu silmiin.
  • Eräs esimerkki yksinkertaisuus suunnittelun ratkaisuja - IKEA Tulle. Ikea tiedetään, edistää yhdenmukaisuus sisustus, yksinkertaisuus, valoa ja tilaa, light viiva, kirkas pituus, symmetria. Siksi tylli IKEA on hyvin suosittu - se on valmis verhot on helppo ripustaa, he usein lattialle. IKEA verhot luoda neutraali tausta, lempeä, lievä, virkistävä. Nämä mallit sopivat lähes missä tahansa ympäristössä, mistä on osoituksena esimerkit kuvia.
  • kaksivärinen sarjat. Nämä valmiit verhot eivät menetä suosiotaan. Tällaiset pakkaukset voivat myös olla hyvä koristella klassinen sisustus. Esimerkiksi, musta ja valkoinen sarjat, jotka ovat musta valo verhot juosteen reunustavan tärkein osa. Tämäntyyppiset verhot näyttää hyvältä tilava olohuone.
  • Valmiit verhot kuvioita. Päätellen kuvia, tämä muistuttaa batiikki sellaista luovuutta - kauniita kuvioita kankaan.

  Verhot on suuri luku - moderni versio salin rauhallinen paletti, josta puuttuu kirkas mutta lempeä muistiinpanoja

  Yksilöllistä huomiota, pellava verhot.

  Pellava pitsiverhojen: ekologian provaskom tyyliin

  Tällaiset sarjat ovat paras tapa sisustaa huoneen provencelaistyylillä. Provence - sisustus, joka pidetään suuressa arvossa vuosia, koska on vaikea löytää vielä enemmän luonnollista, kaunis, kodikas, lämmin ympäristö, jotka liittyvät kodin. Lukemattomien kuvien vahvistaa tämän.

  Verhot salissa, voit tehdä itse, tai voit ostaa valmiina pellavaverhoilla että korostetaan luonnollisuutta elämäntapa

  Mitä hyvää verhot pellavasta:

  • Pellavaverhot pidetäänhi-tech verhot, joskus ne voivat lisätä silkki sulkeumia;
  • Pellavaverhoilla on hyvä tuuletus, täydellisesti hengittävä kangas;
  • Pellavan, on toinen ominaisuus hyvällä - se ei ole sähköistetty;
  • Parantavan ominaisuuksia pellava ovat hyvin tunnettuja - pellava jopa neutraloi vaikutus säteilyn laitteet;

  Verhot valmistettu pellavasta huoneessa - käytännöllinen vaihtoehto, nämä kaihtimet ovat kestäviä, ulkonäkö ei voi muuttaa vuosikymmeniä

  Lopuksi, verhot pellavasta ei ole niin nopea likaisia, ja pese ne hyvin yksinkertaisesti. Nämä kaihtimet voivat sisustaa huoneen rustiikkityyliin. Samaan aikaan, ja lyhyt verho näyttää hyvältä, ja sokeat, pituus lattialle. Voit ostaa valmiina verhot ja sekä kankaan itsensä räätälöinti verhot.

  Tylli verhot pellavasta sisätilassa (video)

  Roman verhot ja kaihtimet: ajatus onnistunut yhdistelmiä

  Toinen vaihtoehto on klassisesti koristella sali. Kaunis laskosverhot kirkkaat värit yhdistyvät täydellisesti kevyt tylli.

  Hyvin usein tällainen yhdistelmä valitaan lastenhuoneessa. Tulle voidaan ripustaa lattiaan, ja päälle - kirkas laskosverhot vastaavalla kuvio

  Myös valo Roman sävyjä ja kaihtimet lattialle ovat hyviä pienessä huoneessa, jossa on vähän valoa. Tummat verhot pieni olohuone - todellakaan ole vaihtoehto. Taitekaihtimet jotenkin yhdistää tylli, ei edes varjossa, ja toista mallia tai koriste.

  Yksinkertainen laskosverhot tehty kankaasta jäänteitä - hyvä vaihtoehto manuaalista työtä. Tämä verho tähteiden usein koristella lastenhuoneen. Toinen suosittu tandem - kaihtimet tylliä, se on usein valittu koristella sali moderniin tyyliin. Kaihtimet tylliä pitäisi myös olla suunnittelun risteys, yleensä - väri.

  Yksi olisi helpompi mennä kauppaan, leikkaa pala tylli halunnut, ja siellä ikkunan sisustus. Mutta tässä tapauksessa se on oma koukero, jota kannattaa kaivaa. Kaunis ikkuna koristelu, jotka tekevät tilaa mukavampi ja mukavampaa!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin