Verhot sali moderniin tyyliin kuva

Suunnittelu Verhot eteiseen

Jalostamaan verhot tekevät tilaa mukavampi, kauniimpi. Oikein valitut sisustukseen aiheen auttaa visuaalisesti laajentaa tilaa, vaalentaa tai tummentaa huoneeseen päinvastoin, jotta se harmonia, turvallisuus, ja asettaa tietyn tunnelman.

Verhot pitäisi olla täysin johdonmukainen maku omistajat, korostaa niiden luonne ja mielialan. Valittaessa suunnitteluparametrit ja huomaa seuraavat asiat:

 • Ikkunan koon - indikaattori auttaa mittaamisessa kankaalla;
 • korkeus huoneen - tarvitaan pituuden määrittämiseksi verhot huoneessa;
 • koko huoneen, värimaailman salin;
 • sijoittaminen ikkunat puolilla maailmaa - eteläpuolelle tarvitsevat pimennysverhot, älä anna valoa mene pohjoiseen kevyen kankaat;
 • tyylillinen suunnittelu huone (hallitseva värit, tekstuuri pehmustetut huonekalut, seinän väri) - suora vaikutus suunnitteluun verhot salin.

Jos olohuoneessa on pieni, valita parhaiten yksinkertainen valoverhot. Monimutkaiset rakenteet punnitus ulkonäkö sali, painaa sen tilavuus, vähentää tilaa visuaalisesti. Alhaisilla katot erinomainen vaihtoehto on asentaa kattoon reunuslista. Jos huoneessa on parveke on valita keskipitkällä verhot, rulla- tai laskosverhot. Niiden pitäisi olla helppo liikkua eikä luoda esteitä oven avaaminen.

Valtava määrä lajikkeiden verho voit valita erinomainen vaihtoehto kaikki tyylit sisustus. Monet ovat tottuneet klassisen verhot - kankaat, jotka on asennettu räystään koukut sijoitettu yli ikkunan. Modernit versiot ovat hyvin erilaisia ​​ja toimiva, joten ei ole aina välttämätöntä pysäyttää valinta standardin. Design muoti verhot sali vaikutuksen malleja, omaperäisyys ja hyvin harkittuja yksityiskohtia.

Lyhennetty verhot olohuoneessa, voit lopettaa puhelun, jos ei ole lämmitystä ikkunan alle akkua tai se on piilossa sisustuspaneelilla. Toinen tällainen verhot ovat hyviä, kun ikkunan lähellä on sohva tai työpöytä. Lajikkeet lyhyt verhot: Ranskalainen, Roman, Itävallan, rulla. Verho "cafe" ovat ripustaa keskellä ikkunan yläosaan aukon edelleen auki. Jälkimmäinen vaihtoehto sopii hyvin tyyliin Provence, maa, eklektinen. Bambu näytteet - täydellinen ratkaisu ekologista tyyliä ja allergikoille.

Vaakasuora verho jäsen, joka on asennettu päälle pohjarainan on yksinomaan koristeellinen yksityiskohta. kappa pituus on 1/5 tai 1/7 pituudesta verho. Erityisen yleistä tällaisia ​​sisustustyyleihin: Renaissance jugend, barokki, Empire. Yksityiskohta tekee huoneen eleganssia suunnitteluun, runsaan ylellisen. Moderni sisustus minimalistinen tyypin sekin on paikka.

Kappa peittää osan välinen seinä ikkuna ja räystään, usein piilossa reunalla itse. Tämä elementti voidaan ommeltu pehmytkudoksen ja ottaa erilaisia ​​muotoja: suora viiva, kaareva, aaltoileva. Kappa on myös tehty kovasta kankaan. Tällöin hänellä on suorakaiteen muotoinen ja on enemmän kuin koriste-paneeli.

Verhot huoneessa kangas - tämä kangas, säädettyihin taittuu. Tämä malli on sopiva, jos tärkeimmät verho valmistettu kevyestä materiaalista ei ole liian kirkkaita värejä. Yhteinen kangas - organza, silkki, tafti, batisti, sametti, velour, jne Päätyyppiä verhot:

 • Pelmets - he olivat jo edellä mainitut.
 • Smad, zhaboty - poimuihin kudoksen kiinnitetty molemmin puolin reunuslista. Orgaanisesti näyttävät klassiseen tyyliin sisustus, uusklassismia, Art Deco, Art Nouveau, Empire.
 • Cascades - tekstiilit, tyylikkäästi roikkuvat pehmeä aaltoja.

Jos haluat ripustaa Tulle varten huone ilman verhoja, valitse alkuperäinen malli on silmukat. Yläosan kankaan renkaan ommeltu (vaihtoehtona - kolmiot, neliöt) tietyn kokoisia, ne koukussa tasanteelle. On käynyt ilmi, houkutteleva pitkittäinen harmonikka. Suunnittelu Verhot varten huonetta voi olla hyvin erilainen, se tarjoaa mahdollisuuden käyttää niitä kaikkia tyylejä sisätilojen pieni, suuret huoneet. Tärkeä rooli kokonaiskuva on ulkoinen kuva räystään ja silmukat itse.

Erkkeri - osa kiinteistöstä, joka on ulkonevat tasosta julkisivun. Usein tämä puoli on täysin lasitettu tai olla useita ikkunoita. Omistajien on tärkeää päättää ne riippuvat yhden maalauksen kummallakin ikkunan avaaminen tai mieluummin jatkuva verho. Suunnittelu vaihtoehtoja monet - raskaan verhot verho-lankaa. Corner siirtymät hyvin kirkastuu:

 • Laskosverhot huonetta - hyvännäköisen klassinen, moderni, etninen tyyli;
 • Ranska - hyvä pieni erkkeri, ja valoisa tilavaa huonetta;
 • Itävaltalainen - raskaissa tekstiileissä että hänen koko ulkonäkö näyttää vaurautta ja ylellisyyttä;
 • Japanilainen verhot - optimaalinen suunnittelu käytännöllinen ja toimiva huonetta.

suunnittelu verhot saliin suoraan kaikuja sisustukseen. Valitessaan kangas perustuu yleisistä suuntaviivoista tyyliä, harkitse muotivirtaukset. Neuvonta - tekstiilit on kuin sinä, johtaa harmonia, ettei se aiheuta epämukavuutta. Verhot huoneessa ei välttämättä noudata kanuunoilla vain yksi tyyli. Vaikka lisäät niihin jotain omaa, he eivät menetä tästä.

Se ehdottaa raskaita tiheä kangas - verho. Tällaiset verhot suojata valolta, katuäänet, luo kodikkuutta. Classic ei ole vain sopiva sali, mutta myös makuuhuone (yö verho). Tutut Decor - pelmets. Kylmässä pohjoisosissa roikkua kangas lämpimät värit, mutta etelälaidalla kaunis ja toimiva valoverhon viileitä värejä. Komplementin verhot ovat jaossa, kystat.

Ne edustavat laajaa pystysuora nauhat kankaan (paneeli ilman poimuja), jotka on kiinnitetty seinään tai kattoon avulla erityisen mekanismin. Käytettävien karu sisustus, vastaava minimalistiseen tyyliin. Japanilainen verhot on valmistettu luonnon läpikuultava kankaita kuvioita tai ilman, jos ikkunat ovat aurinkoisella puolella, aikana ovat läpinäkymättömiä materiaaleja, bambu olkea.

Tekstiili verhot vaakasuora tukevaan tankoon. Tämä muotoilu on käytännössä ulkopuolella ikkunan avaaminen ja ei laske alle kynnyksen. Jossa on erityinen mekanismi laskosverhot herätetään, joka muodostaa poikittaisen haitarin. Kangas on optimaalinen huonetta, jotka on suojattava kirkas aurinko. Verhot eivät ole raskaampia sisätila. Soveltuu minimalistiseen tyyliin, maa, Japani, etninen.

Ylellisyyttä verhot rikkaita, jotka haluavat ympärilleen ylellisyyttä. Jos tarkastellaan kuvagallerian, huomaat, että tämä kangas oli sama design elementti ikkunat kuninkaalliset palatsit. Kangas on yhtä kaukana pystysuora johdot ovat kierteitettyjä. Ne on kiristetty ja puolipyöreät laajoja taittuu - verhot. Parhaita materiaaleja Ranskan verhot huoneessa - silkki, batisti, organza, tylli.

Kevyt, raikas, multi-rivi. Monissa tapauksissa, Italian verhot käytetty synteettinen kangas, joka määrittelee suunnittelu alkuperäisen. Vuoden ovat eri kankaasta kuvioita, pituudet, tyyli. Kerrokset keskenään päällekkäin, tuloksena saatu epätavallinen kirkas kuva. Malli ei ole täysin siirretään erilleen, ja menee vinosti. Yläosa ikkuna on suljettu, ja vähitellen laajeni pohjaan näkökentän ulkomaailmaan.

Muita tyylejä ja vaihtoehdot,

verho suunnittelu olohuoneessa on monitahoinen. Joskus näet uskomattomin yhdistelmä, mutta ne myös näyttävät orgaanisesti jos mahtuvat tyyli sisustus. Joitakin vaihtoehdot:

 • Itävaltalainen - kaunis verhot sali, muistuttaa ranskalaisen tyylin. Ainoa ero - kangas kutistuu ei koko pituudeltaan, ja vain pohjaa.
 • Roll - helpoin vaihtoehto. Ne edustavat suorakulmainen kangas peittoalue lasin. Ketju mekanismi materiaali kelataan vaakasuora akseli.
 • Moderni tyyli (minimalismi, hi-tech) - vaatii selkeä muoto, tasaisuus, käytännöllisyys ja lyhyys suunnittelussa.

Jotkut kangas ja väri antaa etusija

Pohjoisen puolella rakkauden kirkkaita, värit: oranssi, smaragdinvihreä, beige, kulta. Valoisat huoneet on sisustettu eteläisen verhon, sininen, harmaan sävyt, valkoinen materiaali. Väri voidaan valita alle taustakuva, verhoilu, kerros, samaan sävyyn suurimpaan huonekalu. Jos huone on valoisa, ostaa yksitoikkoinen maalaus. huomaamattomampia väri verho koristella sali epätavallinen suunnittelu, jotta hän aksentti.

Kun valitset kankaat, myös ohjaa kompassin ja sisustustyyli. Tilava hyvin valoisa huone hyvältä raskaiden materiaalien - sametti, satiini. Pienessä ja tumma - valoverhot puuvillaa, pellavaa. Luonnonmateriaaleja eivät ole aina hyvä, koska ne voivat venyttää ja menettää sen alkuperäisen ulkoasun. Valita verhot, jossa prosenttiosuus luonnollisten ja synteettisten kuitujen identtisiä.

Mistä ostaa ja kuinka paljon ovat verhot olohuoneeseen

Se tarjoaa valtavan valikoiman verkkokaupoista. Niissä ette anna meidän koskea käsin ja materiaali ei nähdä todellinen väri verhot, mutta lukea kaikki ominaisuudet ja mahdollisesti säästää. Kotikylässään etsii verhon tekstiili- kaupoissa erikoistunut myyntipisteissä, rakennus hypermarketit. Kustannukset maalauksia on erilainen - 600-32 000 (asetettu).

Verhot sali: suunnittelun trendejä

Suunnittelulla ikkunoiden huoneessa - huone, jossa koko perhe kerätä ja toivottaa vieraat, on otettava hyvin vakavasti. Verhot sävyn koko sisustus, päivitä se, antaa sille persoonallisuutta.

Tässä artikkelissa on koottu vinkkejä suunnittelijat suunnittelu verhot sali sekä kuvia 2017 DESIGN uusivuosi.

Muotia verhot lähes yhtä vaihteleva kuin vaatteita. Joka vuosi on mielenkiintoisia uusia kohteita ja ei-triviaali malleja: epätavallinen väriyhdistelmiä, uudenlaisia ​​kankaita, mielenkiintoisia lisävarusteita. Jotta ei hukuttaa tämän tiedonkulun yrittää ymmärtää, mitä verhot saliin muodikasta tänä vuonna.

Jos haluat katsoa tärkeä ikkuna, verhot niistä on valittava mukaan uusimmat muotivirtaukset.

1 Suuntaus on myönteinen. Tämä ei koske ainoastaan ​​raaka-aine, joka on valmistettu kankaasta verhoja, mutta myös sen väri. Perusmateriaaleja kauden - silkkiä, pellavaa, puuvillaa, organza, juutti, bambu, maalattu luonnollisilla väreillä. Erityisen suosittuja sävyjä pellava ja bambu kangas, johon on lisätty synteettisistä langoista, resistenssin käyttää niitä. Mutta modernin muodin vain näyttää suunnan, ja jos haluat muut luonnolliset verhokankaat: sametti, tafti, ruton, jacquard, Brocade, sifonki, voit myös käyttää niitä omassa olohuoneessa. Pääasia on, että ne sopivat sisustukseen.

2 tärkeä ominaispiirre kuluvan vuoden verhot suunnittelu - lyhyys ja yksinkertaisuus. Kuten jo mainittiin, luonnolliset värit huipulla suosiota. Edullisin värit: pähkinä, ruskea, sininen, vihreä, harmaa. Sinivihreä verhot salissa suunnittelijat tarjoavat asiakkailleen enemmän kuin toiset. Nämä värit sopivat useimpiin sisä- ja raikastavat huoneen. En ole menettäneet merkitystään ja valkoinen. Hän antaa ympäristön keveys ja näyttää hyvältä pieniin tiloihin, visuaalisesti nosto katon ja työntää seinään. Ideal - valkoinen verhot ja valkoinen tylli kielekkeellä.

3 eklektisesti - sekoitus tyylit ovat nyt myös trendi. Ja jos et pidä hillitty yksitoikkoisuus, voit laimentaa se suuri värikäs tulosteita. Se voi olla leveät juovat, kukat, lehdet, geometrisia muotoja, jäljitelmä eläinten nahat ja käärme iho, futuristinen motiiveja. Enemmän kuin koskaan suosittu tulostaa verhot, kaikuva väri tärkein verhot. Esimerkiksi, vihreä verhot ja tulostaa vihreä ympyrä valkoinen verhot.

4 Toinen suosittu suuntaus kauden - yhdistelmä nosto verhot ja klassisia linjoja. Tänään tyytyväisyytensä yhdistelmä lähes kaikenlaisten verhot. Esimerkiksi verhot ja Roman sävyjä, kaihtimet ja verhot, Itävallan verhot ja tylli.

5 pois muodista vieläkään ei ole pois verhot tyyliin "colorblock". Tämä verho rakenne tarjoaa suuria mahdollisuuksia väriyhdistelmä ja sopii moderni sisustus huoneeseen.

6 on muodikasta ja tyylikäs kuluvana vuonna ilmeen verhot myyntiin reunalla muusta materiaalista. Pystyraitoja visuaalisesti lisätä huonekorkeus hieman ja tehdä verhot mielenkiintoisempia. Tämä yhdistelmä antaa myös paljon mahdollisuuksia luovuuteen.

7 Generation innovatiivisia tekniikoita - fotoshtory jossa 2D ja 3D, liioittelematta, tärkeimmät uutuus vuonna 2017. Valokuvat levitetään pitkät verhot yksinkertainen suorakulmainen muoto, telan ja japanilainen kaihtimet ja sälekaihdin kangas. Fotoshtory - erittäin vahva koristeellinen työkalu. Ne houkuttelevat huomiota ja sävyn koko sisustus. Suosittu kankaat heille - tiukka silkki, satiini, kauhtana, sähkökatkos. Kankaalle kestävä levitettyjen maalien käyttäen korkealaatuisia laitteita.

8 muoti laajensi verhot ovat tyylikkäästi taittuu putoaa lattialle. Tämän saavuttamiseksi sinun täytyy verhot olivat 5-15 cm pidempi kuin normaali korkeus.

9 Verholisäkkeet, erityisesti nappaa, harjat ja marginaalisia tänä vuonna ovat kokeneet uudestisyntyminen. Nykyään he eivät vain koristella verhoja, pelmets ja verhot, mutta myös Rooman ja Itävallan verhot.

Fringe - koristenauhaa ommellaan lanka siihen, pom-poms, tupsut, helmiä, helmiä. Aiemmin sitä käytettiin lähinnä klassista ja itämainen sisustus, mutta tällä kaudella käytetään useimmissa tunnetuissa tyylejä. Esimerkiksi marginaalisia kanssa Metallisulkeumien näyttää hyvältä high-tech tyyliin, lohkottu kanssa pitsi nauhaa - tyyliin kantria, simpukankuoria ja keinotekoisia helmiä - merenkulun sisustus.

Tupsut, hapsut koska tällä kaudella saa koristella lähes kaikenlaisia ​​verhot. Pienellä harjalla saa ommella jopa alareunassa katkaistun malleja japani kangaskaitaleihin, vaikkakin yleisesti uskotaan, että "Japani" eivät siedä roskaa.

Tarttuu - eniten käytetty verho lisävaruste. Niiden avulla on kätevää pitää verhot auki ja kauniisti laskostettu. Laji nappaa paljon: magneettinen leikkeet, köydet tupsut, verho leikkeet. On mahdotonta luetella kaikkia. Lisäksi, ne voidaan helposti tehdä riippumatta siitä, onko romun: helmet, punokset, nauhat, nauhat, vyöt, köydet, ja ommella samasta kankaasta kuin verhot.

Tänä vuonna koristeluun huoneen suunnittelijat kehotetaan meitä hyväksymään kuusi päätyyppiä ikkunaverhot. Ne ovat kaikki erilaisia, ja on tunnusomaisia ​​etuja, jotka tekevät kukin malli ensisijaisesti tietyn sisustus. Tarkastellaan niitä tarkemmin.

Verhot ja kaihtimet eivät ole koskaan mennyt pois muodista. Poikkeus - lyhyt historia, kun tuhosi kaikki tavanomaiset ymmärrystä maailmanjärjestyksen, ja monia hyödyllisiä kauniita asioita pidettiin poroporvarillinen.

Nykyään perinteinen yhdistelmä pitkät verhot tiheä, kylläisiä värejä ja valkoinen tai vastaavat niitä tylli usein koristella hallit, tehty klassiseen tyyliin.

Mutta kuten vaihtelevuus muodin, sopivia verhoja, tylli, voit poimia muita sisätilat. verhot asettaa väri lämmintä maitoa tulee Skandinavian ja Välimeren sisustus, valkoinen ja musta tylli verhot sisätilojen korkean teknologian, ruudullinen verhot ja tylli lohkottu pitsiä maan sisustus.

Tärkeimmät menetelmät käsittelyn tällaisten verhojen ikkuna-aukkojen tarjotaan nykyään seuraavat suunnittelijat. Tulle suorittaa tausta-toiminto verhot. Hänen tehtävänsä - korostaa niiden kauneutta. Tässä tapauksessa, verhot ommeltu kangas värikylläisyydestä, ja tulle valittu vaalean pastellien, voidaan kutoa samalla värikuvio Kirjontavarren tai huomaamaton.

Tulle - tärkein sisustuselementti tandem. Tällöin värit valitaan verhot on juuri päinvastainen: verhot ovat näkymättömiä, ja verhot on valmistettu läpinäkyvästä kaunis, kirkas kankaat ja täydennetty värillisiä pitsiä tai suuri kuvio.

Jos tarve sähkökatkos ei ole näytössä, voit vain roikkua pitsiverhojen. Hän anteliaasti koristeltu Smad, laskoksia, verhot. On räystään asennettu pelmets samaa kangasta tai materiaalia on sama väri, mutta erilainen värisävy.

Tylli verhot krapulassa. Jos väri on tumma ja rikas verhot ja tylli väritön, se mykistää sen mehukkuus ja antaa sisustus mysteeri. Jos valitset valoverhoja ja tummat verhot, kaihtimet näyttävät isompi ja antaa vaikutelman syvyyden tilan ulkopuolella.

Erinomainen vaihtoehto eteiseen Verhojen muotoilu tulee "colorblock". Ommella nämä verhot sinun tarvitsee vain kytkeä kankaan kahta väriä yhteen ja saat erittäin tyylikäs verhot. Koska värivalikoima voi olla täysin ketään, voit helposti poimia oikeat värit, jotka sulautuvat sisustukseen huoneeseen.

Mielenkiintoinen muunnelma voidaan koristeltu muodossa kontrastiraitaa yksinkertaisesti ommeltu verhot. Tämän tekniikan avulla voidaan elvyttää yksivärisen verhoja.

Erityistä huomiota olisi trendikäs tänään tulostusta. Läpinäkyvä tylli sileä sifonki, organza tai hunnun, ikään erityisesti suunniteltu hakemus hänelle mitään kuvia.

Myytävänä on monenlaisia ​​fotozanavesok, mutta voit aina tilata erityinen studio ainutlaatuinen verhot kuviaan.

Tylli valokuvatulostus ei tarvitse verhoja kumppanit ja muut koriste. Se toimii kirkkaan aksentti sisustus, herättää huomiota ja sävyttää koko ympäristöön.

Jos puhumme kalusteet verhot reunalla, suosituin tänään - silmukat. Ne on valmistettu metallista renkaat, muovia tai puuta, jotka reunustavat aukot yläosassa verhot.

Silmukat tai koukussa merkkijono ympäri räystään ja hänen kauttaan, verhot kerätään sileä, virtaava taittuu pystysuoraan.

Silmukoihin verhot ja verhot näyttävät erittäin siisti ja tyylikäs. Myytävänä on laaja valikoima valmiiden tuotteiden ulosmittauksesta, mutta se voidaan säätää erikseen.

Mitä asennus metallirenkaista vaatii erityisen booli, kotona voi laittaa verhot vain muovia kalvoläpivientejä. Sellaisenaan ne eivät ole huonompia kuin metalliset kiinnittimet ja, ei sen sijaan ole melua liukuvat leuan ja ei hapetetaan pesun aikana. Lisäksi muovi renkaat ovat saatavilla eri väreissä. Joten niiden koriste ominaisuuksia edellä.

Aluksi kappa on pehmeä, pörröinen vaakasuora kangas, ripustettu pitkin räystään. Se on koristeltu hapsut tai röyhelöitä ja suorittaa samaa kangasta kuin tärkein verho. Käytetty pääasiassa yhdessä pitkät verhot.

Tänään käsityksen siitä, mitä pitäisi olla kappa laajentunut useita lajikkeita tämän koristeena.

Kanssa reunusverhot se on nyt sallittua edes yhdistää Roman kaihtimet ja verhot Itävallan, vaikka koottuna ne muistuttavat pelmets. Vielä klassikoita kukaan ei ole peruutettu, ja yhdistelmä verhot - verhot - kappa pidetään edelleen edullisin.

Swags malleja salin melkein enemmän kuin lajikkeet verhot, mutta vielä muutama perustyyppiä voidaan erottaa kesken:

1 Lievä - ommeltu hyvin kaareutuva kankaasta. Tämän tyyppinen kappa on tehty joukko erilaisia ​​elementtejä, kuten perekidy, Jabo, Smad, siteet, kokillivalu, kelloja ja runsaasti levittää.

 • 2 Hard - valmistettu tiheästä materiaalista, istutettu liima kangaskaistale: proklamin, fleece, ja vastaavat. Koriste kappa tämä saavutetaan ei raskas verhot, ja muoto. Se voi olla suora, kolmionmuotoinen tai silloitettu useita, päällekkäin päällekkäisiä osia.

 • Yhdistelmä 3 - yhdistetään yksittäiset elementit kovan ja pehmeän pelmets, joka voidaan toistaa, tai vuorotellen eri sekvenssit.

 • Harjakattoisia 4 - liimattu päälle jäykkään alustaan ​​verhokankaiden lasertyöstön avulla. Laserilla leikata kudoksen läpi eri kukka, geometrinen tai kukka malleja.

 • Kauniisti koristeltu hapsut kappa näyttää.

  Roman sävyjä - yksi suosittu tällä kaudella eri nosto verhot. Kun se kootaan, ne ovat menossa vaakasuoran taittuu haitarin tyyppiä.

  Koska muoto verhot riittävän tiukkoja, he yrittävät mitään koristelu, koriste-ja antaa heille rikas väri kankaan.

  Laskosverhot pidetään universaali, sopii useimpiin sisätilat.

  Ne voidaan helposti yhdistää verhot tai verhot.

  Johtuen siitä, että, kuten kaikki nosto verhot, ne eivät "syö" tilaa ja eivät vie paljon tilaa ja sitä voidaan käyttää tiloissa kaikenkokoisille.

  Värikäs ja kirkkaat värit eivät sovellu laskosverhot, mutta muoti tänään, luonnollinen, syvä matta värit ihanne

  Yksi uusimmista suuntauksista muodin verho - käyttää yksi ikkuna täysin monipuolinen, mutta on tehty samasta kankaasta verhot. Tämän toteuttamiseksi ajatusta voidaan roikkuu taitekaihtimet ja klassinen verhot, esimerkiksi tiheä pellava mutterin tai kasviperäisiä värejä.

  Kuvassa laskosverhot Juuttiesineet, jotka näyttävät hyvältä moderni sisustus huoneeseen. Ne ovat myös täydellisesti yhdistettynä klassiseen verhot.

  Tänä vuonna muoti on kaikki luonnolliset ja luonnollinen, suunnittelijat suosittelen katsomaan laskosverhot Juuttiesineet ja bambu. Tässä versiossa ne täysin sopusoinnussa myös hyvin muodikas tänään "luonnollinen" sisustustyyleihin: etninen, siirtomaa, Japani, Afrikkalainen.

  Itävaltalainen verhot toinen tyyppi nosto rullaverho. Niissä yhdistyvät tyylikkyys ja kurinalaisuutta Ranskan laskosverhot. Ensimmäisestä ne eroavat vähemmän rehevä taittuu ja läsnäolo nostomekanismin, ja toisesta sulavat linjat.

  Nämä verhot näyttävät molemmat söpö ja hienostunut, jossa vievät hyvin vähän tilaa ja sopivat hyvin pienissä halleissa. Ne soveltuvat parhaiten kevyt ja ilmava sisustus, kuten shebi tyylikäs, Provence, Välimeren.

  Vaakasuora taittuu on säädetty Itävallan malli ei ole koko korkeudelle, mutta vain alareunassa kankaalle. Niitä käytetään pommikone, ja tilassa sallivuudesta ja joskus täydentämään Lambrekiinin ja koristella verho sisustus: marginaalisia, satiini nauhoja, rusetteja, tekokukat.

  Klassinen Itävallan verhot valmistettu herkkä kankaat värejä, yksivärinen tai pieni kukka kuvio. Suuri kuvio on toivottavaa, koska se vääristynyt taittuu ja verhot näyttää epäsiisti. Mutta tällä kaudella, pikkupräntin ei ole tervetullut, niin "avstriek» voi vain yksivärinen.

  Idässä musliini (köysi verhot), ei valmistettu kangas, ja erilaisia ​​sekoitettuja tai täyssynteettistä lankojen on käytetty jo satoja vuosia, mutta meillä oli viime aikoina. Ikkunat ovat verhot näyttävät puuvillaa vesiputous sulavasti alas lattialle.

  Ensi silmäyksellä saattaa tuntua, että nämä verhot eivät suojaa auringolta. Itse asiassa niiden valoa suojaavia ominaisuuksia on suurempi kuin kiinteän läpikuultavan materiaaleista, ja ne ovat täysin kykeneväinen kirkas aurinkoinen päivä huoneen luoda mukava sävy.

  Kuvassa esimerkki siitä, miten onnistuneesti yhdistää muslin ja laskosverhot.

  Lisäksi, musliini ei estä ilman kulkua virtaa ja lämpimällä säällä, sillä se on vaikea löytää vastaava vaihtoehto.

  Kuvassa esimerkki yhdistelmä klassista ja muslin verhot sisätilojen sali.

  Päätyyppiä muslin suositellaan suunnittelijoiden huone erotetaan yksinkertainen kangas ja valmistettu käyttäen kiinteää koriste-elementtejä.

  Ensimmäinen laji on ohut kudottu filamenteista, jotka ovat vapaat päät, ja emäs toisiinsa. Riippuen sellaisesta materiaalista muslin on:

  • Yksinkertainen - valmistettu tavanomaisista erivärisistä langoista. Se voi olla yksivärinen, kaksivärinen tai muodossa sateenkaaren.
  • Lisäämällä metallilankojen tai lurex. Tämä musliini näyttää ylellinen ja on ominaisuus kiilto.
  • Nuudelit - verhot punoksen.
  • Chenille - mistä musliini shenillovoy langasta.

  Toinen laji muslin - hehkulampun verhot tehty paljetteja kultaa ja hopeaa, lasihelmiä, väri ja mustavalkoinen helmiä tai muita koristeita.

  Musliini koristaa ikkuna-aukkojen, paitsi tärkein verho, mutta myös yhdessä muiden tyyppisten verhot. Jälkimmäisessä tapauksessa se suorittaa toiminnon tulle. Lisäksi, langan verho on erittäin kätevä kaavoitus tilaa.

  Ne näyttävät hyvältä klassista eurooppalaista ja itämainen sisustus, mutta jotkut lajikkeet voidaan harmonisesti yhdistää enemmän avantgardistinen design.

  Mustavalkoinen tai metallilankoja sopii korkean teknologian tyyli, maalattu sateenkaaren värejä tyyliin pop art, langat puusta ääniä maan tai ekologista tyyliä, koristeltu läpinäkyvä lasihelmiä tai pieni kuorista tyyli hengessä Välimeren.

  Jos tai olohuone sisustettu kuten tyylejä, kuten minimalismi, moderni, korkean teknologian, parvi, eklektisesti tietysti Japani, tai neutraaleja, mutta taipumus minimalismia sisustus ikkunat turvallisesti valita Japanin etulevyt.

  Puhuessaan Japanin verhot, hyvin usein haluamme sanoa määritelmää paras. Toimivin, käytännöllinen, taloudellinen, tyylikäs, tyylikäs. Monet lisäisin: "Ja kaikkein yksinkertainen" - ja itse asiassa olla oikeassa. Mutta tämä yksinkertaisuus on vain näennäinen.

  Itse asiassa luoda todellinen japanilainen paneeli ei ole niin yksinkertaista. Sen varmistamiseksi, että ne näyttävät hyvältä, pinnan on oltava täysin tasainen, venytetty kuin rumpu.

  Ja varmistaa, että ne toimivat oikein - liukuu pitkin ikkunoita, vaihtaneet paikkaa ja uudelleen eri järjestyksessä tarvitaan monen räystään ja erityinen liitetiedoston.

  Mutta jos asiat järjestyvät niin kuin sen pitäisi, tulos tulee ylittämään odotukset. Kanssa Japanin paneelit, vaikka useimmat tavalliset sisätilat tulee muuttumaan, ja etsiä muodikas ja tyylikäs.

  Kuvassa esimerkki siitä, miten onnistuneesti yhdistää Japanin paneelit kahdenlaisista kudosta.

  Valitse kangasta verhot japanilaisten tänään voi olla mitä haluat: tiivis ja avoin, monokromaattista ja väriä, ja jopa valokuvien tulostamiseen. Mutta koska puhumme muotivirtaukset kuluvan vuoden valitsemalla rakenne ja väritys kudosta paremmin perustuu edellä mainittuja suosituksia.

  Nykyaikaiset verhot ovat vakavia toiminnallisia kuormaa, mutta samaan aikaan ovat sisätilojen saman täyden koriste-elementti, kuten mielenkiintoinen kuva tai tyylikäs maljakko.

  Siksi oikeiden mallia, sinun täytyy harkita paitsi sen käytännön arvoa, mutta myös muotivirtaukset kauden. Tänä vuonna, löytää "heidän" blindit voi jokainen tuntija kauneuden ja mukavuutta, koska ajatukset tarjoamia ammattilaisten erilaisia ​​kuvioita, tyylejä ja värejä. Ja jotta voidaan yksinkertaistaa sen entistä tarkemmin katsomaan kuvia valmiiden suunnittelija projekteja.

  Moderni design verhot huoneessa - Kuva ideoita

  Viime vuosina tullut entistä tärkeämpää kysymys siitä, miten valita suunnittelun verhot huoneessa moderni, valokuvia Tällaisten verhojen helposti löydettävissä internetissä kulloisellakin paikalla joka on omistettu kohteena sisustusta tilojen. Useimmat kotiäidit ovat kiinnostuneita suunnittelu, joka ei ole vain moderni, mutta myös käytännöllinen.

  Tietenkin, ennen kuin antaa tarkkaa vastausta tähän kysymykseen, sinun täytyy tietää, mitä parametreja valitun elementin sisustus, mitä kiinnittää huomiota ensiksi. Varsinkin kun on kyse niin huoneen olohuoneena.

  Emäntä, jotka haluavat nähdä kotona vain moderni ja omaperäisimpiä verhot, pitää varautua, mitä täytyy muuttaa niitä usein

  Vihje! Sinun tulisi aina ottaa huomioon se, että muoti kaihtimet on hyvin vaihteleva.

  Kaikkina vuodenaikoina on uusia kohteita, jotka eivät näytä edellistä verhot. Emäntä, jotka haluavat nähdä kotona vain moderni ja omaperäisimpiä verhot, pitää varautua, mitä täytyy muuttaa niitä usein.

  Nyt muodissa vain luonnonmateriaaleja

  Nyt muodissa vain luonnonmateriaaleja. Tämä sääntö koskee paitsi rakennusmateriaaleja tämän osan sisustus, mutta myös värit verhot. On parasta valita sävyjä nämä kankaat:

  • pellava;
  • puuvilla;
  • silkki;
  • juutti, bambu;
  • organza.

  Emme saa unohtaa, että niiden on oltava luonnollista sävyä.

  Nykyään se on erittäin helppo tietää tarkalleen, mitä moderni ajatus verhot huoneessa on merkitystä, koska niiden kuvat ovat saatavilla Internetissä

  Nykyään se on erittäin helppo tietää tarkalleen, mitä moderni ajatus verhot huoneessa on merkitystä, koska niiden kuvat ovat saatavilla Internetissä, niin mitä verhot ovat suosittuja 2017, ei ole vaikeuksia.

  Mitä minun pitäisi etsiä valitessaan verhot sali?

  Valitessaan verhot on tärkeää ottaa huomioon seuraavat indikaattorit:

  Nyt arvostetaan verhot, jotka ovat yksinkertainen rakenne

  • koristeet;
  • materiaali ja toimivuus.

  Useimmat pyrkimykset on sovellettava valita sopiva muotoilu. Täällä sinun täytyy ymmärtää, millaisia ​​tyyli sopii juuri sinun huoneeseen. Esimerkiksi tämä kausi on todellinen lyhyys. Nyt arvostetaan verhot, jotka ovat yksinkertainen rakenne.

  Mitä värejä, on myös parempi kiinnittää huomiota luonnon värejä. Kaikkia olemassa olevia värejä usein kiinnittää huomiota seuraaviin:

  On syytä kiinnittää huomiota verhot samalla värillä, joka laimennetaan erityistä raidat eriväristä

  Voit ostaa kangasta, väri, joka yhdistää useita edellä värejä. Esimerkiksi hyvännäköiset sinivihreä verhot, jotka täydellisesti raikastavat tahansa huoneeseen ja tehdä siitä viihtyisä.

  Hyödyllisiä neuvoja kokeneita suunnittelijoita on, että kannattaa kiinnittää huomiota valkoinen verhot. Ne on asennettava valkoinen reunuslista. Tämä menetelmä laajentaa tilaa. Se näyttää upealta valkoinen tylli verhot samanvärisiä ja kirkas räystään.

  Hyödyllisiä neuvoja kokeneilta suunnittelijat että kannattaa kiinnittää huomiota valkoinen verhot

  Mutta älä unohda tyyli verhot. Erittäin tärkeää sekoitus eri tyylillisiä ratkaisuja. Kuten tekstiilituotteet erityisen nousussa. Ne soveltuvat niille, jotka rakastavat yksitoikkoista, yritä laimentaa huoneesi jotain valoisa ja satunnaisia. Esimerkiksi on tarpeen kiinnittää huomiota verhot samalla värillä, joka laimennetaan erityistä nauhat eri värejä lehtien sekä geometrisia kuvioita. Se näyttää hyvältä jäljitelmä käärmeennahka. Äläkä unohda futuristinen motiiveja. Jos aiot käyttää verhoja, se näytti hyvältä verhot, jotka ovat tulosta, joka toistaa varjossa väri verhot. Oletetaan, verhot sininen ja valkoinen verhot kuviolla sininen.

  Tällaiset verhot huonetta hyvältä huoneessa, joka on moderni tyyli

  Tällaiset verhot huonetta hyvältä huoneessa, jossa on modernia tyyliä.

  Yhdistämällä eri kudoksissa koristeluun

  On välttämätöntä kiinnittää huomiota monentyyppisten verhot. Esimerkiksi näyttää hyvältä verhot ja laskosverhot, ikkunaluukut ja verhot, Itävallan verhot tylliä.

  No katso verhot ja laskosverhot, ikkunaluukut ja verhot, Itävallan verhot tylli

  Kuka ei pidä kokeilla, voit kokeilla verhot «colorblock» tyyliin. Ne ovat suosittuja useita vuosia peräkkäin ja se sopii erinomaisesti moderniin elämäntapaan.

  No, voit silti yrittää tekstiilituotteita, joilla on erityinen viimeistely reunalla. Se on valmistettu eri materiaalista. pystyraitoja, ne lisäävät katon korkeus on erityisen hyvä ilme, ja tehdä itsensä alkuperäisen verhot. Tämä yhdistelmä mahdollistaa kiinteistönomistajien unelma ja näyttää parhaat heidän luovia mahdollisuuksia.

  Kuka ei pidä kokeilla, voit kokeilla verhot tyyliin «colorblock»

  Kaunein verhot sali, se on - fotoshtory. Ne on valmistettu, jossa 2D ja 3D. Ne on valmistettu erityisellä tavalla. Kuva levitetään tekstiilien erityisellä tavalla, se näyttää oikeita valokuvia. Useimmissa tapauksissa, se on levitetty verho suorakulmainen muoto, ja japanilainen kaihtimet ja sälekaihdin. Tällaiset verhot ehdottomasti houkutella kolmannen osapuolen ilmeen ja antaa tilaa erityinen alkuperäisen ilmeen. Jos puhumme kankaan tyypistä, jota käytetään tekemään verhot tätä tekniikkaa, se on:

  Tätä tarkoitusta varten erityinen kestävät maalilla.

  Kaunein verhot sali on - fotoshtory

  Jos puhumme pituus tuotteen, nyt erityisen muodikasta pitkät verhot. Ja ne on kuuluttava tyylikäs taittuu lattialle. Tätä varten verhon aina tehdä 10-15 cm tavallista kauemmin.

  Tämä kausi, kokee uudestisyntyminen tarvikkeet, kuten:

  Myös muodikas verhot ja verhot, mutta yleisin verhot reunusverhot, ripustaa ne huoneeseen, kuten valokuvia sisätilat on hyvin helppo löytää Internetistä

  Myös muodikas verhot ja verhot, mutta yleisin verhot reunusverhot, ripustaa ne huoneeseen, kuten valokuvia sisätilat on hyvin helppo löytää internetistä.

  Mitä lisävarusteita ja mitä minun pitäisi käyttää?

  Kuten edellä mainittiin, tällä kaudella on erittäin sopiva verhot lisälaiteoppaissa. Samalla sain koristella useita erilaisia ​​verhot aina hieno tylli ja päättyy hankalia verhot. Etenkin nyt löytyy usein pieniä Kisochka verhot-Japani. Tärkeintä ei liioitella, on muistettava, että se on muunnelma tekstiili ei pidä liiallista koriste, koristeena, voit käyttää hapsut.

  Podhvatki erittäin tyylikäs ja erittäin käytännöllinen

  Suosituin vaihtoehto - podhvatki. Ne ovat erittäin tyylikäs ja erittäin käytännöllinen. Niiden avulla se on erittäin kätevä pitää verhot auki, ja suorittaa kaunis levittää. Jos käytetään lisävarusteena nappaa, tulisi ymmärtää, että ne voidaan suorittaa eri tavoin:

  • muodossa leikkeet;
  • muodossa johdot;
  • muodossa leikkeet, ja enemmän.

  Jos halusi jotain hyvin alkuperäistä, voit käyttää kotitekoisia jaossa.

  Tärkeintä - näyttää hieman mielikuvitusta ja tutustua suosittu uusia kohteita

  Kuten näette, on olemassa monia erilaisia ​​tapoja tehdä verhot alkuperäisen ja moderni.

  Vihje! Tärkeintä - näyttää hieman mielikuvitusta ja tutustuu suosittuja vempaimia.

  On tarpeen määrittää tarkasti, minkä tyyppinen verhot on parasta ostaa uusi kausi. Tulisi ymmärtää, että ne ovat erilaisia ​​ja niitä tulisi käyttää tietyllä alueella. Esimerkiksi monet ihmiset ovat kiinnostuneita asiasta, jossa huoneessa sopii parhaiten verhot ja tylli. On huomattava, että ne eivät käytännössä koskaan pois muodista. Tietenkin, lukuun ottamatta sitä aikaa, kun kaikki kaunis ja herkullinen asiat huomioon filistealaisen etuoikeuksia ja välittömästi hävitetään. Nämä verhot ovat täydellinen tilava olohuone tai ruokasalissa, joka on yhdistetty oleskelualue. Tässä tapauksessa on tärkeää pitää mielessä, että nämä kaihtimet soveltuvat korkeisiin tiloihin ja suuret ikkunat. Loput sisätilojen huoneen pitäisi olla suunniteltu klassiseen tyyliin.

  Päätavoitteena tylli - korostavat kauneutta verhot

  Oletetaan tylli verhot ja pastellivärit ovat hyvin skandinaaviseen tyyliin. Ne näyttävät hyvältä huoneessa, sisustettu Välimeren tyyliin. No, valkoiset verhot, ja esimerkiksi musta tylli sopii huoneen tyyliin hi-tech. Maan tyyliin täydellisesti yhdistettynä tylli, joka on lohkottu kanssa pitsi.

  Tärkeää! Päätavoitteena tylli - korostavat kauneutta verhot.

  Viimeaikaiset aina neulosta on hyvin värikylläisiä, mutta hänen pitäisi olla kevyt tylli ja mahdollisimman avoin.

  Tietäen salaisuus on erittäin helppo poimia pitsiverhojen eteiseen, samalla paras vaikutus, voit katsella kuvia sisätilojen tämän Internetissä ja selvittää lisätietoja

  Tietäen salaisuus on erittäin helppo poimia pitsiverhojen eteiseen, samalla paras vaikutus, voit katsella kuvia sisätilojen tämän Internetissä ja selvittää tarkemmin.

  Miten tehdä tilaa modernin?

  Lisäksi kaikki edellä mainitut vaihtoehdot on olemassa muita tapoja koristella huoneeseen. Esimerkiksi voimme valita tummaa tylliä verhon ja kevyt sävy, tässä tapauksessa on tarpeen tarkkailla värintoisto.

  Jos näytät hieman mielikuvitusta ja koristella oman verhot ovat, tulos on paljon parempi

  Joskus on tilanteita, joissa ei ole tarvetta luoda täydellisen sähkökatkos huoneessa. Tässä tapauksessa ei ole tarpeen käyttää verhoja. Tarpeeksi tylli, se on hyvin anteliaasti koristeltu eri taittuu, verhot ja Smad. Enemmän hylly asetettu pelmets samasta puusta, voit käyttää materiaalia eri varjossa, mutta ei välttämättä samaa laatua.

  Kun se tulee käyttöön värittömän tylli ja verhot tumma, menneisyyden ripustettu yli väritön verhot. Käyttö pimeyden ja valon tylli verhot, niin se luo vaikutelman hyvin syvän avaruuden ulkopuolella.

  Sääntöjen noudattaminen luo kauniita ja omaperäisiä sisustus huone

  Emme saa unohtaa verhot, joissa yhdistyy useita värejä. Ne ovat yksinkertaisesti ommeltu, riittää yhdistää kankaan useita värejä, ja tuloksena on erittäin tyylikäs ja omaperäinen verhot. Varsinkin koska voit valita ehdottomasti mitään värejä, missään tapauksessa, he yhdistää harmonisesti sisätilat. Nämä verhot ovat ihanteellisia yksiväriset tylliä.

  Sääntöjen noudattaminen luo kauniita ja omaperäisiä sisätilat. Mielenkiintoisin asia on, että nykyään lähes kaikenlaisten verhot ovat suosittuja. Tarvittaessa voit poimia hyvin omaperäinen ja kauniita tuotteita huoneeseen kaikki mallit. Jos näytät hieman mielikuvitusta ja koristella oman verhot ovat, tulos on paljon parempi. Tärkeää on, älä pelkää kokeilla ja noudata aina neuvoja tunnettu ja kokenut suunnittelijoiden.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin