Verhot laattojen ikkunoista olohuoneessa

Verhoilut lahden ikkunalle

Erker - osa huoneesta, muutti seinän tasosta. Se voi olla suorakulmainen, pyöreä tai polyhedraalinen. Saksasta tämä sana käännetään lyhtyksi, koska malli muistuttaa tämän kohteen sivupuolta.

Erker - yksi niistä arkkitehtonisista elementeistä, muotia, jota koko ajan palaa. Tämä johtuu siitä, että se antaa rakennukselle epätavallisen mielenkiintoisen muodon korostamalla sitä monotonisten muiden taustalla. Erker toimii myös sisustuksena huoneen sisätilaan, ja sen käytännön toiminto on se, että se parantaa merkittävästi huoneen valaistusta.

Moderniin lahden ikkunoihin on ominaista suuret ikkunat tai kiinteät lasit. Mutta korostaa tämän arkkitehtonisen elementin kauneutta, sinun pitäisi valita oikeat verhot. Laatikkosuunnitteluun soveltuvat erilaiset verhoilut:

 • klassinen, jotka koostuvat tulleista ja verhoista, joissa on lambrequin. Tämän tyyppinen ikkuna sisustus näyttää hyvältä huoneessa, joka ei ole ylikuormitettu sisustuksella. Huoneen tilan päivittämiseksi riittää yksinkertaisesti korvata lambrekiini;
 • itävaltalainen - piilottaa ikkunan ruma ulkonäkö ja puutteet. He luovat huoneeseen ilmapiirin juhlaan ja ylellisyyteen;
 • ranskalainen - tehdä rakennuksen korostus huoneesta johtuen koristekuvioista. Tämä ikkuna-ikkunoiden versio sopii suurille huoneille - sali, olohuone;
 • roomalainen - nämä maalaukset suojaavat huoneen auringonvalolta ja sekoittuvat hyvin klassisiin ja nykyaikaisiin verhoihin. Tulleista tai tafasta valmistetut verhot täydentävät päiväverhoja täydellisesti;
 • Plisse - käytännöllinen, helppo asentaa verhot, jolloin ikkunat ovat alkuperäisiä;
 • japanilainen- tiukat paneelirakenteet, jotka asennetaan erikseen kunkin erän erille;
 • sideharso - virtaava valo ja tehokkaat langan verhot, jotka eivät ole rakenteeltaan raskaampia.

Huomautus: erilaiset verhojen suunnittelu, värimaailma ja erilaiset kuvioinnit mahdollistavat minkä tahansa monimutkaisuuden ikkunoiden sopivan suunnittelun.

Valikoima valintaikkunoiden verhoille tehdään seuraavat kriteerit:

 1. Haluttu valaistuksen taso huoneessa;
 2. Yhteensopivuus sisustuksen kanssa;
 3. Asunnon omistajien yksilölliset mieltymykset kotona.

Valinnat ikkunat ikkunaluukut verhot

Lahden ikkunat voidaan koristella useilla tavoilla:

1

 • Jokainen osa on verhoiltu erikseen - tämä visuaalisesti nostaa huoneen katon. Mutta tämä vaihtoehto sopii vain, jos rakenteen ikkunat on erotettu seinän väliseinillä. Verhot tehdään symmetrisesti erkkeri-ikkunan keskiosaan;
 • Koko rakenne on ripustettu yhdellä verholla. Tämä visuaalisesti laajentaa tilaa. Tulleverho tässä tapauksessa vie ikkunan koko alueen. Ylhäältä täydennetään koristeelliset verhot, joissa on verhot;
 • Yhdistetään verhojen yhteinen verho, joka on erilainen lahden ikkunan jokaiselle osalle. Yhteisenä verhona käytetään useimmin liukuvia verhoja ja erillisiä verhoja, laskostettuja, valssattuja, itävaltalaisia ​​tai roomalaisia ​​verhoja;
 • Ikkunat on peitetty aukkojen vieressä olevien seinien sivuosien kanssa. Tämän tekniikan avulla voit visuaalisesti laajentaa huoneen tilaa.

On tärkeää: Pieni erkkeri-ikkuna on paremmin verhoillut kevyillä verhoilla ilman paljon koristeita ja tilavuuksia. Suuri lisärakennus on koristeltu upealla verholla, jossa on ylimielisiä, poimii ja vaihdetaan.

Tyypit verhojen tangot lahden ikkunaverhot

Tämän arkkitehtonisen elementin verhot on ripustettu standardikuvioihin. Ne asennetaan erikseen jokaisen rungon seinälle, tai käytetään yhtä tavallista kaarevaa palkkia.

Huomautus: yhteinen kehys mahdollistaa verhojen siirtämisen esteettömästi koko rakenteen leveydelle.

Sarka-ikkunoiden verhoja varten voidaan käyttää seuraavia ruutuja:

 • Tasapainolla - koristeelliset katot tai seinäputket, jotka toimivat ripustusten, ripustusten, ripustusten, ripustimien ripustamiseksi. Koristele erkkeri-ikkunaa liittämällä kaksi tai useampia reunuksia toistensa väliin. Verhojen siirtäminen sauvaan on mahdollista, kun ne on ripustettu rengasrikkoon;
 • kisko - joustavat rakenteet alumiinista tai muovista. Verhot siirretään sen vuoksi, että ne on ripustettu erikoiskoukkuihin, joiden alaosa (pyörät) kulkevat profiilin uran läpi. Ulkokiskomallit ovat joustavampia ja käytännöllisempää, ja sisäpuolella ne ovat houkuttelevia, koska kaikki elementit ovat piilossa. Kiskon rungon verho liikkuu esteettömästi koko pituudeltaan. Ohjaussuunnittelu voi olla joko manuaalinen tai etäinen;
 • bussi - kehykset erityisillä kääntöelementeillä, joiden avulla muodostuu tarvittava taivutuskulma. Heillä voi olla yksi, kaksi tai kolme riviä. Tällaiset reunukset kiinnitetään kattoon tai seinään kiinnikkeiden avulla;
 • Joustava nostolaite - käytetään ripustustyypin (Itävallan, Ranskan, Rooman) ripustuksen ja säätämiseen. Ne voidaan asentaa sekä seinälle että kattoon. Verho on kiinnitetty tällaiseen kehykseen liimanauhalla, jonka osa on kiinnitetty verhojen yläosaan ja toinen - reunuksen etupuolelle. Terän noston korkeutta säätelevät koukut, jotka kytkeytyvät sen alareunaan ja jotka on liitetty johdolla ohjauslaitteistoon.

Ominaisuudet verhojen ja ristikkojen valintaa varten erkkerirakenteen suunnittelussa

Miten ikkunan avaaminen tehdä huoneen sisustuksesta? Tämä voidaan tehdä asianmukaisesti valittujen verhojen avulla. Heidän valintansa perustuvat tilojen ominaisuuksiin.

Moderneissa kodeissa on usein nurkki tai puoliympyrän lahti-ikkuna. Toisaalta tämän suunnitelman avulla voit parantaa huoneen valaistusta, antaa sille tilavuus ja toisaalta - se tuo esiin tiettyjä suunnittelun vaikeuksia.

Jotta huone näyttäisi sopusointuisilta, on välttämätöntä, että verhot ja erkkeri-ikkuna sopivat yhteen. Jos malli on kolmion muotoinen tai puolisuunnikkaan muotoinen, jokainen taso voidaan koristella erillisellä verholla. Puoliympyrän muotoinen erkkeri-ikkuna on parempi koristella kiinteällä verholla, joka liikkuu joustavan kehyksen ympäri.

Verhot valitaan ottaen huomioon suunnittelutavoitteet. Jos ikkuna avautuu näkymättömästä näkymästä, se peittää kaihtimet, rullaverhot. Ne näyttävät tiukalta ja pidättäytyvät, joten ne soveltuvat sellaisiin tiloihin kuin salissa, toimistossa. Makuuhuoneessa on parempi valita romanttisempi vaihtoehto, esimerkiksi merkkejä.

muistaa: pylväsverhon verhot miehittävät suuren alueen, joten he herättävät huomiota. Tämä tulisi muistaa rakenteen suunnittelussa.

Älä sulje ikkunaa liian massiivisia kangastyyppejä, mikä tekee siitä raskaampaa. Tämä vaihtoehto on hyväksyttävissä vain makuuhuoneeseen. Myös tässä huoneessa on merkityksellisiä verhoita "päivä-ilta".

Olohuoneessa on parempi käyttää kevyen tulleen ja verhojen yhdistelmää lambrekiineilla, jotka koristelevat aukkoa, mutta eivät estä sitä. Lisää kierre muotoilu voi olla luomalla kauniita draperies, ripustimet ja painot, koristelemalla se poimii, koriste-johdot.

Oikein valitut verhot korostavat sisustusta ja asettavat äänen koko huoneelle, ja epäonnistuneet voivat kumota koko korjauksen vaikutuksen. Sen vuoksi heidän valintansa tulisi ohjata useilla säännöillä:

 • Häiriö voi olla sisätilojen keskeinen elementti tai toissijainen aidattu niche;
 • Jotta saisit enemmän auringonvaloa huoneeseen, ja voit ihailla näkymää ikkunasta, aukko peitetään läpikuultava tylli. Huoneen tummentamiseksi käytetään tiheitä verhoja, jotka rajoittavat sen valaistusta;
 • Tehokkaasti koristele erkkeri-ikkuna rakennuksen ylikuormittumatta, japanilaiset verhot ja musliini.

neuvosto: Erilaisten ikkunoiden verhojen tulisi olla sopusoinnussa huoneen sisustuksen kanssa, yleinen asetus, joka keskittyy itse suunnitteluun. Huonekaluverhoiluun valittu tekstiili yhdistää koko kokoonpanon ja kontrastiset värimaalit kiinnittävät huomiota muotoilun epätavalliseen muotoon.

Lahden ikkunan koristelu kussakin yksittäisessä tapauksessa on tehty yksitellen ottaen huomioon huoneen ulkoasu, huoneen valaistus, asukkaiden toiveet.

Verhoilut ikkunan ikkunalle (51 kuvaa): ideoita kotiin

Huone, jossa erkkeri-ikkuna, näyttää hyvin kauniilta ja juhlalliselta. Kiitos hänelle, ettei huoneessa ole luonnollista valoa, vaikka ikkunat näyttäisivät pohjoiseen. Mutta valintaa verhoja lahti ikkunat olisi lähestyttävä vastuun, koska niiden on korostettava kauneutta sisustus, eikä pilaa sitä.

Kuva - 1 Kauniit verhot lahden ikkunasta

Kuva - 2 Raskas verhot lahden ikkunasta

Valikoimassa ikkunaluukun verhoja ei ole rajoituksia, tärkeintä on, että ne ovat sopusoinnussa sisätilojen kanssa ja suorittavat tehtävänsä. Esimerkiksi päivittäin saattaa olla tarpeen sulkea verhot, koska liian kirkas valo häiritsee työskentelyä tietokoneessa, television katselua tai rentoutumista. Sen vuoksi on parempi valita kankaat, joiden avulla voit säätää valaistusta.

Kuva - 3 Raskaat verhot

Onnistunut ratkaisu voidaan yhdistää verhot, joissa on läpikuultamaton pimennysverho.

Kuva - 4 Verhojen yhdistelmä

Laattojen ikkunaluukun verhoja voidaan vaihdella, sisustustakin - Moderni tekstiilituottajat voivat toteuttaa rohkeita ja luovia ideoita. Antakaamme muutamia esimerkkejä.

Kuva - 5 Creative Design

Kuva - 6 Valoverhot

Kuva - 7 kirkkaat verhot

Kuva - 8 Sisustuksen yhdistelmä

Usein kun koristaa ison ikkunan suurissa kaupungeissa, tarvitaan raskas pimeitä verhoita, jotka eivät aukea ollenkaan. Syyt voivat olla erilaisia, esimerkiksi:

 • kauhea näkymä ikkunasta (teollisuus- ja teollisuusalueet);
 • liian lähellä talon vastakkaista sijaintia;
 • kiireinen kappale jne.

Tällöin on parempi valita tyylikkäät monikerroksiset englannin verhot, joilla on raskas verho.

Kuva - 9 Englannin verhot

Älä unohda huolehtia lisävalaistuksesta.

Suuri panoraamakuvaikkuna, joka usein irtoaa ja suljetaan, on parempi ripustaa rullaa tai Rooman kaihtimet. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä.

Kuva - 11 roomalaiset kaihtimet

Kuva - 12 Värilliset rullaverhot

Kuva - 13 Herkät rullakaihtimet

Kuva - 14 roomalaisvaloverhot

Kuva - 15 Heavy rullakaihtimet

Kuva - 16 Tyylikkäät roomalaiset kaihtimet

Kuva - 17 roomalaiset verhot kukassa

Nurkkapalkissa paras valaistujen verhojen yhdistelmä, ilmakankaat lambrekiinien kanssa on paras.

Valokuvat - 18 Verhot reunusverhot

Valokuvat - 19 Verhot reunusverhot

Huone kulmaikkunat näyttävät hyvin omaperäinen ja verhot korostavat epätavallinen arkkitehtonisia ideoita.

Valokuvat - 20 Kulmikas ikkuna

Mielenkiintoisia tekstiilit muuttavat keittiön.

Valokuvat - 21 Kulmikas ikkunan ruokasalissa

Lisää tyylikäs toimistotilaa.

Valokuvat - 22 Kulmikas ikkuna toimistossa

Tee hieno sisustus kaappiin.

Valokuvat - 23 Kulmikas ikkuna toimistossa

Pehmeä ilmava kankaat valon värejä täydellisesti yhdistetty raskas tumma verhot adorning erkkeri on kolme ikkunaa.

Valokuvat - 24 Verhot erkkeri kolme ikkunaa

Valokuvat - 25 tekstiilit kolmeen ikkunaan

Tyylikäs verhot olohuoneessa erkkeri

Jos suuresta panoraamaikkuna upeat näkymät, jotka haluavat nauttia aikaa, sillä se on parempi valita ohut läpikuultava verhot yhdessä tiheämpää tummat verhot. Tällainen koostumus näyttää hyvältä ja voit säätää valaistusta huoneeseen.

Valokuvat - 26 Yhdistetty verho

Valokuvat - 27 Hieno tekstiilit

Tekstiilit olohuoneessa pitäisi sävyn koko huoneen ja korostavat kehittyneisyys sisustus.

Photo - 28 tyylikäs tekstiilit olohuoneessa

Pienetkin viat sekä kustannukset huonosta laadusta kangas voi pilata sisätilat. Tämän tilanteen välttämiseksi, ota yhteyttä ammattilaisia ​​portaalin "EtotDom". Ne tarjoavat yksityiskohtaista salkun, auttaa suunnittelussa ja materiaalin valintaa ja toiveiden mukaan, poshyut yksinomainen verhot, jotka sopivat täydellisesti kokonaiskonsepti sisustus.

Photo - 29 olohuone erkkeri suunnittelu

Kun valitset verhot erkkeri makuuhuoneessa, kiinnitä huomiota väri tekstiilejä. Siten esimerkiksi, edistää hiljainen värejä täydellisen rentoutumisen ja kunnon lepoa, kun taas kirkkaat värit, päinvastoin, voi kiihottaa.

Valokuvat - 30 Tekstiilit makuuhuone

Tehokkaasti näyttää ohut sifonki ja pimennysverhot seuraavat sävyt:

Valokuvat - 31 Grey verhot makuuhuoneessa

Valokuvat - 32 Brown verhot makuuhuoneessa

Valokuvat - 33 sininen verhot makuuhuoneeseen

Valokuvaus - 34 vihreä verhot makuuhuoneessa

Täällä voit nähdä esimerkkejä verhot reunusverhot.

Poimia verhot keittiössä erkkeri

Oriel keittiön näyttää hyvältä lähes mihin tahansa tekstiili. Se voi vaihdella sen mukaan, seuraavat parametrit:

 • tiheys ja laatu kankaan;
 • värit (lempeä beige kirkas, kirjava värit);
 • suunnittelu (lyhyen ja pitkän kaihtimet tekstiilialalla).

Ehkä nämä kuvat auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

Valokuvat - 35 Alkuperäisen keittiön verhot lattiaan

Valokuvat - 36 laskosverhot ja kevyitä tekstiilejä

Valokuvat - 37 Pitkät verhot alla väri keittiössä

Photo - 38 tyylikäs ruokailutila

Valokuvat - 39 Verhot

Valokuvat - 40 Kirkas keittiötekstiilit

Photo - 41 tyylikäs ja käytännöllinen

Valitessaan verhot erkkeri, on tutkittava piirteitä keittiön. Tämä on huone, jossa korkea kosteus tasolla, joka valmistuksen aikana voi suihkuttaa rasva, kastike, jne. Ja omistajat voivat itse vahingossa tahrata tekstiilit, vuotaen kahvia tai viiniä. Näin ollen, kankaan tulisi olla:

Asteen verhot tiheys riippuu mieltymysten ja tarpeiden - mikä tärkeintä, että luonnonvaloa on mukava sinulle.

Valokuvat - 42 Classic keittiö erkkeri

Nykyään keittiö erkkeri löytyy monia rakennuksia. Jos olet onni omistaa asunnon talossa P44T, et satu tietämään, että suunnittelijat neuvotaan olemaan käyttämättä huoneeseen tummia kankaita. Järjestää keittiö sisustus kirkkain värein, tai pelata kontrastia.

Valokuvat - 43 valoisa keittiö erkkeri talossa P44T

Valokuvat - 44 Suunnittelu P44T ruokaa

Valkoinen tekstiilit tekevät huoneesta kodikkaan ja tilava.

Photo - 45 Valkoinen verhot

Jää valita erkkeri verhotangot

Nykyaikaiset valmistajat miellyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja räystäät ja lahden poluerkera. Pääpaino sisätiloja ja tekstiilitaidetta.

Useammin nyt käytetään tuotteiden alumiiniprofiileista. Ne ovat kestäviä ja helppo taivuttaa, toistaen minkäänlaista erkkeri. Ja heille se ei ollut näkyvissä, antaa kappa, joka kattaa kohoavan osan.

Valokuvat - 46 Pelmet sulkeminen räystäs

Ehkä hän hyväksyy pyöreä tai metallista tangot. Ne kiinnitetään seinään erityistä suluissa ja tulevat yksi- tai kaksirivinen. Soveltuu Huoneen sisustus klassiseen tyyliin. Mutta nämä reunalistat on yksi haittapuoli - verhot niistä liikkuvat samalla alueella.

Valokuvat - 47 kierroksen verhotangot

String listat yleensä kattokiinnityksellä ja anna ripustaa verhot vuonna poluerkery epätavallinen kolmion muotoinen tai pieni markkinarako. Ne koostuvat kaapelin, joka vedetään useita rivejä. Mutta niitä ei suositella paksuille kankaille.

Valokuvat - 48 String räystään

Cornice profiili:

 • Se varmistaa vapaan liikkuvuuden tekstiilien koko sivuston;
 • täydellinen mutkia;
 • on seinä ja katto mount;
 • voit ripustaa verhot pinottu.

Kuvat - 49 ulos Cornice Profile

Räystään Roman kaihtimet erkkeri on valmistettu alumiiniprofiilista, jolla on erityinen nostomekanismin ja kätevä ohjausyksikön.

Valokuvat - 50 laskosverhot

Katso käsityöläiset "EtotDom" portaalin ja he tekevät mitään räystäs erilaisia ​​materiaaleja, kuten:

 • taottu metalli;
 • kestävää muovia koriste kuvien
 • lasin leikkaamiseen.

Valokuvat - 51 räystään kanssa koristeosista

Lisää kommentti

verhot

Loppuun vapaita huoneita avaimet käteen hänen väline mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti ja

 • Suorituskykyä kaikkien taajuuksien teosten nollasta syklin avaimet käteen nopea laadullista vypol takuu.

 • Asunnon suunnitteluprojekteja, peruskorjaus asuntoja ja maa taloa avaimet käteen. Siellä Brigade: viimeistelijät, el.

 • Täyden valikoiman viimeistely ja insinöörityötä sisustamisesta asuntojen suorittaa ammattitaitoisen sp.

 • Suunnittelu, koristelu asunnot, talot ja liiketilat. Korjaa monimutkainen osa.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Verhojen muotoilu ideoita erkkeri

  Erkkeri - osa huoneen suorakulmainen, puolipyöreä tai monikulmainen muoto, joka ulkonee tasossa seinien. Erkkeri tekee huoneen mielenkiintoisempi ulkonäkö paranee valaistus. Mutta jos et lyödä häntä oikein, on olemassa mahdollisuus, että se muuttuu arkkitehtoninen, vailla merkitystä. Siksi valitsemalla verhot hänelle, että on otettava huomioon paitsi ominaisuuksia ikkunat, mutta myös nimittämisestä huoneen. Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia sokea suunnittelu ideoita erkkeri olohuoneessa, makuuhuone ja keittiö.

  Erkkeri keittiössä korostavat arvokkuutta ja piilottaa puutteita

  Useimmiten keittiö erkkeri - melko suuri huone jaettu useaan toiminnalliset alueet. Se voi toimia ja ruokailutilat sekä tekee, mikäli mitat huoneen, ja oleskelutila, jossa on tv ja sohva.

  Asuntojen taloissa sarjan P-44T, R-44M, P-44K ja muut ominaisuudet keittiö kolmion, kulmikas ja puolisuunnikkaan erkkeri.

  Kuvassa ovat lyhyitä verhot keittiöön erkkeri kotona sarjassa P-44T.

  Valokuvan vaihtoehdot kolmion lahti klassisen pitkät verhot.

  Kuvassa esimerkkejä erkkeri laskosverhot.

  Bay puolisuunnikkaan muodot ovat yleisimpiä keittiöissä. Heille, voit valita, kuinka kauan klassinen verhot, sekä nosto- tai laskosverhot.

  Kuvassa laskosverhot keittiössä puolisuunnikkaan muotoinen erkkeri kotona sarjassa P-44T.

  Kuvassa versio samasta suunnittelun erkkeri rullaverhot.

  Jos erkkeri on työalue, niin se sopii vain lyhyen verhot pitkät, ei alita kynnyksen. Ihanteellinen vaihtoehto olisi tässä tapauksessa nosta - roller, Roman, Itävallan kaihtimet tai sälekaihtimet.

  Emme saa unohtaa, että keittiössä ilmakehässä poikkeaa korkea pitoisuus märkä ja rasvainen höyryjä, joten materiaali, josta ommeltu verhot keittiöön erkkeri työalueen tulee olla vettä hylkivä. Koska erityispiirteet elintarvikkeiden vaatii usein tuuletus, on parempi olla ripustaa yhteisestä räystään, ja jokaisessa osio, tai jos useampia ikkunoita jokaisen lehden, jos ikkuna on panoraama.

  Kun lahden käytetty ruokailutila tai oleskelualue, on mahdollista antaa pitkän ei ole kovin paksu tai verhoihin, eivät kovin laajoja taittuu. Tämä ratkaisu sopii klassisen ja avantgardistisessa ilmapiirissä.

  Jos valita erkkeri verhot kirkkaita värejä ja kankaita täydentää niiden Lambrekiinin, tummemmat värit luovat illuusion alueellinen syvyys.

  Mutta muista, että paksut verhot ovat asianmukaisia ​​vain tilavat huoneet.

  Jopa keittiössä keskikokoiset, ne näyttävät liian massiivinen, visuaalisesti painotetut sisä- ja tilaa vieressä erkkeri, on tätä taustaa vasten näyttää liian prosto.Krome on erkkeri ja ruokailutila, on toivottavaa erottaa Vaisto este, kuten musliini.

  Hän ei "syö" yhden sentin käyttökelpoista alueelle ja samalla täysin marginalisoida kullekin alueelle, jolloin voit käyttää niitä mukavuutta ajatellen.

  Harmoninen sisustus on erittäin tärkeää väri ja koostumus verhot, mutta ulkonäkö ja toimivuus lahden pitkälti vieläkään ei vaikuta mallintaa verhoja, ja tapa, jolla ne on ripustettu.

  Riippuen koosta ja geometriasta erkkeri projektio verhot olohuoneessa voidaan ripustaa useilla tavoilla:

  • Kukin osio (jos useita ikkunoita) tai kipata (jos ikkuna on panoraama) koristeltu riippumaton kapea verho on kiinnitetty erillinen hylly. Jos lasitus alkaa kerros, verhot pitäisi olla pitkä, kuten klassinen verhoja tai kaihtimet. Tapauksissa, joissa korkeus standardin lasituksen (ikkunat ovat kynnykset, ja alkaa noin 120 cm: n korkeudelle lattiasta) sopivuus ja lyhyt pituus kynnys Roman, Itävalta tai Ranskan verhot.

 • Verhot keskimääräinen tiheys, verhot tai verhot on ripustettu samalla tavalla kuin edellä kuvattu ensimmäinen tapaus jokainen ikkuna tai läpän (jos ikkuna panoraama ilman osiot), mutta yleensä räystään. Räystään on varustettu rajoittava renkaita, joiden avulla verhot liikkumaan vain pienellä alueella. On tärkeää säilyttää harmonia, roikkuu verhojen symmetrisesti keskellä olevan ikkunan.

 • Ikkunat on laadittu erkkeri samalla tavalla kuin tavallinen tuulilasiliimoja - verho klassinen kokonaisuus koostuu kahdesta verhot, tylli ja kappa. Ne on kiinnitetty yhteiseen räystään. Lähempänä lasia ripustettu rehevä verhot ja verhot on sijoitettu vain ulkokulmissa lahden. Tämä muotoilu ei sulje näkemyksiä ja on erityisen hyvä panoraama ja lasimaalaukset.

 • Erkkeri koristeltu monipuolinen sävyjä. Esimerkiksi mukavasti koko ikkunan leveyttä ripustettu läpinäkyvä tylli ja suojaa auringolta lumenia kohti tai lehtien panoraamaikkuna asennettu tai laskosverhot. Toinen mielenkiintoinen, peilaus edellinen ratkaisu - ripustaa ulkonurkkiin erkkeri tiheä verhot, ja kukin aukko tai läppä määrittää itävaltalainen läpikuultava tai Roman nosto verhon pituuden kynnyksen.
 • Perussuunnitteluvaiheen vaihtoehtoja verhot erkkeri. Valitsemalla joukossa, sopivin, älä unohda ottaa huomioon geometria ikkunan ja koko olohuoneen.

  Niin pieni ja kapea erkkeri eivät sovi tiheä ja rehevä verhot.

  Ja päinvastoin, tilava olohuone, jossa on laaja erkkeri verhot on parasta valita monimutkaisia, koristeltu koriste-elementtejä ja mielenkiintoinen viimeistely.

  Päätarkoituksena makuuhuone - antaa meille kunnon lepoa ja hyvän unen pitkän päivän jälkeen. Ja jos suunnittelu ikkunoiden muissa huoneissa voi rajoittaa läpikuultava verhot, verhot erkkeri makuuhuoneessa on kompakti, kykenee suojaamaan sisätilaan huoneen auringonvalolta päivän aikana ja valossa katuvalot yöllä.

  Helpoin tapa sisustaa erkkeri makuuhuoneessa - roikkua kussakin ikkunan avaaminen tai jokaisen lehden riippumattoman tiheä Roman tai rullaverhot. Ne mahdollistavat paitsi täysin pimentää huone, mutta tarvittaessa rajaton käyttö koko ikkunan rakentamista. Jälkimmäinen seikka on tärkeä myös siksi, terveellisen unen tarvitsee raitista ilmaa, ja makuuhuoneessa on usein tarpeen tuulettaa.

  Nosto verhot eroavat lakoninen muotoja ja sopii makuuhuonetta, suoritetaan minimalistinen. Jos tilaa nukkua ja loput sisustettu klassiseen tai romanttinen sisustus, tällainen sulkimen koostumusta voidaan täydentää tai tylli verhot, ripustettiin ulkokulmissa lahden.

  Mutta silti makuuhuoneessa on klassinen sisustus sopii paremmin perinteinen verho kokonaisuus koostuu kahdesta Classic verhot, yksi iso verhot ja pelmets. Jos puoliympyrän muotoinen erkkeri, räystään voi yhteisen, kaarevan muodon.

  Monimutkaisempia monikulmainen lasitus on tarpeen valita asennukset rakenne, joka koostuu useista osista. On siis huolehdittava siitä, että yhdistävä rengas ei häiritse virtausta verhot reunalla.

  Valitse kaikkien verhojen tulisi perustua kokoa makuuhuoneessa. Pienessä huoneessa on parempi luopua tumma ja raskaat verhot, jotka salata tilaa ja visuaalisesti riistää lahti keveyttä ja syvyyttä.

  Pienessä makuuhuoneessa on parempi mieluummin kevyt ja tavallinen verhot, ripustaa ulkokulmissa lahden ja riippumaton laskosverhot paksua kangasta. Ensimmäinen vastaa mukavuutta, ja toinen antaa mukavan varjoa.

  Mitä värit verhot, huoneeseen erkkeri valitaan samalla tavalla kuin tavallisesta huoneen geometria.

  väri verhot olisi yhdistettävä värit kaiken ja toistaa siinä roolissa joko taustan tai pääpaino. Jopa kiinni vain yksi sääntöjä, olet jo seisomaan oikealla tiellä ja sinulla on kaikki edellytykset antaa lahden tyylikäs ja esteettisesti miellyttävä.

  1