Verhot kylpyhuoneeseen valokuvan

Rullaverhot kylpyhuoneeseen: idea valokuvista

Poimia verhot, jotka harmonisesti mahtua ulkoasua kylpyhuone ja suojaavat sitä vesitahroja seinillä ja lätäköiden lattialla ei ole helppoa. Ja jos tässä huoneessa on ikkuna-aukon, jonka tehtävänä on edelleen monimutkainen, koska vettä hylkivä ja aurinkovoidetta verhot pitäisi olla sopusoinnussa paitsi sisätilojen, mutta myös toistensa kanssa. Rullaverhot kylpyhuoneeseen - todellinen löytää tässä tilanteessa. Ne ovat yhtä hyviä ja suojaa roiskeilta ja uteliailta katseilta ja kuuma aurinko.

Suihku rullaverho kylpyhuoneeseen kattoon

Suojaudu roiskeilta huoneesta, ja saanut henkilö kylvyn näkyvistä soveltuu parhaiten suihku rullaverho kylpyhuoneeseen kattoon. Laskea ja nostaa sitä käsin tai avulla jousella.

Kylvyn jälkeen, se voidaan kiinnittää kattoon kierretty muoto, joka on myös erittäin kätevä.

Rullaverhot Suojaudu roiskeilta välttämättä sijoitettu pitkin täyspitkä amme. Riittävän läpinäkyvää nauhat tahansa vettä hylkivä materiaali noin metrin leveä. Se on erotettu kylpyhuone valo läpinäkyvä seinä ja visuaalisesti laajentaa tilaa.

Kaksoissokkotutkimuksissa, PVC, kiinnitetty kattoon muoto kirjaimella G, antaa normaali kylpyamme suihkulla yhtäläisyyksiä.

1

Niiden suunnittelussa verhot voivat olla hyvin erilaisia. Kannattaa valita toinen väri- tai tulostaa ja ilmapiiri kylpyhuoneessa täysin muuttunut.

Kaihtimet voidaan myöntää vain ikkunan ja yli kylpy suihkuverho roikkua perinteisiä polyeteeniä. Samalla ruudulla, se on parasta asentaa pienikokoinen minikassetnye kaihtimet. Ne on kiinnitetty suoraan runkoon ja jätetään vapaaksi käyttöön ikkunalaudalle ja alla oleva tila.

Jos kylpy sijaitsee suoraan ikkunan alle, rullaverho pitäisi vain piilottaa huoneen uteliailta katseilta, mutta myös suojata lasia roiskeilta. Rulla minikassetnaya verhon vettä hylkivä tekstiili tulee tässä tapauksessa asennosta erinomaisella saannolla.

Jotta huone mukavampaa, voit valita rullaverhot kanssa kasvi- tai meren tulosteita ja täydentää lakoninen Lambrekiinin. sillä pelmets kangas on myös suositeltavaa valita vettä hylkiväksi.

Erittäin kätevä käyttää kylpyhuoneen ikkunasta järjestelmä Päivä-yö - kaksoiskasettidekki rullaverho tyyppi. Siinä yhdistyvät kauneus perinteisen kankaasta verhot ja kaihtimet toiminnallisuutta.

Päivän aikana, tämä antaa sokea mahdollisuuden säästää valaistukseen, ohita huoneeseen auringonvaloa ja samalla suojella sitä uteliailta katseilta.

Käytön edut kaihtimet kylpyhuoneessa

Suosio käyttäen kylpyhuonetta kankaan rullaverhot sijasta verhot tai perinteisten polyeteeni muovi-ikkuna, ei vain muodikas trendi. Heillä on useita etuja, jotka ovat merkityksellisiä suunnittelussa juuri sellaisen toiminnallisesti ylikuormitettu tilaa kuin kylpyhuone.

 1. 1 rullaverhot voi vain kylpyhuoneen suojaamiseksi roiskeilta, mutta myös piirtää ikkunaan, oviaukon tai käyttää väliseinässä kylpyhuone tai suihku ja wc.
 2. 2 vaimentamiseksi huonetta ne on valmistettu PVC: stä tai kangas erityinen vettä hylkivä ja kyllästys. Tällaisia ​​kankaita käytetään pitkään menettämättä houkutteleva ulkonäkö.
 3. 3 Sillä kangas rullakaihtimia helposti ylläpitää. He eivät tarvitse pestä - tarpeeksi satunnaisesti pyyhi se pehmeällä liinalla.
 4. 4 Kylpyhuone on erittäin tärkeä oikein käyttää jokainen sentti on käytettävissä alueella. Roller verhot ovat erittäin kompakti ja eivät vie paljon tilaa.
 5. 5 Koska suuri valikoima kuvioita ja värejä kangasta, verhot on helppo sovittaa useimpiin sisustustyyleihin.

Kaihtimet ovat paitsi toimiva, mutta myös näyttää tyylikäs ja moderni. Niiden pitäisi kiinnittää huomiota, onko sinulla on suuri tai pieni kylpyhuone, jossa on ikkuna tai ei. Joka tapauksessa ne mahdollistavat käyttää tehokkaasti sisätilaan tässä huoneessa ja tekee sen ulkonäkö ainutlaatuisia.

huonekalut portaali

Verhot kylpy - 50 parhaita kuvia ideoita

Mitä se on, että jokainen moderni ihminen kylpyhuone? Tämä on erityinen paikka, jossa voit vihdoin lopettaa hullun rotu, hengittää ja rentoutua, huuhtelu puhtaalla vedellä väsymys työpäivä. Tämä on todellinen pieni temppeli jokaisessa talossa, ja sen suunnittelua pitäisi lähestyä vastuullisesti.

Aivan kaikki, jopa pieni yksityiskohta on se avainasemassa sisustus. Laatat, värikäs hyllyt, saniteettiposliinin - kaikki tämä pitäisi olla yksi kokonaisuus. Luonnollisesti emme saa unohtaa niin tärkeä ja värikäs asia, kuten verhot kylpyhuoneeseen.

Nykyään kuvia eri verhot kylpyhuoneeseen tulvii Internetissä, ja tämä ei ole yllättävää. Paitsi, että tämä yksityiskohta sisätilojen tärkeä tehtävä itse, ja se on edelleen suurelta osin edistää ilmapiirin luomisessa yksityisyyttä, rentoutumista.

Mitä etsiä valitessaan?

Ostaessaan verhot kylpyhuoneessa on selvittää joitakin hetkiä. Ensinnäkin, sinun täytyy selkeästi tietää tarvittavan koon - se voi olla erilainen eri kylpyjä. Toiseksi, eri materiaaleja voidaan käyttää eri verhot. Tästä paljolti riippuu toimivuutta kaihtimet, kestävyys ja tietenkin ulkonäkö.

Sulkimet tavanomaista polyetyleeniä: etuja ja haittoja

Otetaanpa tarkemmin hyviä verhot kylpyhuoneeseen muovien:

- Täysin vedenpitävä - erittäin tärkeä plus! Toiminnallisuus, ominaisuuksia ja toimintoja jälleen!

- Valtava valikoima ja mallia ja väriä - valitse se, joka korostaa yksilöllisyyttä kylpyhuoneen;

- Talousarvio kustannukset - ilman turhia kommentteja.

Kuitenkin kaikki sen myönteiset ominaisuudet polyeteeni materiaalina verhot kylpyhuoneessa ei voida pitää ihanteellinen materiaali:

- Polyeteeni kuluvat nopeasti. Jos pieni perhe, tämä ei ole niin kriittinen, mutta jos asut kotona yli kolme ihmistä, negatiivinen voi tulla hyvin vakava;

- Polyeteeni imee likaa - nopeasti tämä sokea on yksinkertaisesti epähygieeninen, ja poistaa homeen ja saastuminen lähes mahdotonta;

- Polyeteeni nopeasti taukoja - jos sinulla on perheen lapset, jotka elävät niin pitkä verho.

Kuitenkin hinta muunnelmia polyeteeniä niitä voidaan muuttaa tarpeen. Lisäksi tämä elementti sisustus et ehdi kyllästyä.

Kylpyseinät valmistettu vinyyli

Jos näet valokuvan verkossa kaunis, paksut verhot kylpyhuoneeseen, jossa on kaunis kuvanlaatu, on todennäköistä, tämä kuva on vinyyli ikkunaluukut.

Tämän materiaalin etu on hyvin merkittävä:

- Käytännöllisyys ja kestävyys - verrattuna muoviverhoilla, polyvinyylikloridi poikkeaa paljon suurempi tiheys. Se ei ole niin helppo murtaa!

- Hygieeninen - lika on helppo poistaa, ei hometta. Voit jopa pestä koneen alhainen temperaturah.Tolko muistaa: valitsee tilassa laitteeseen ilman kuivaus ja puristus. Raudalla, tietenkin, sitä ei kannata;

- Upea pitkä käyttöikä - käyttöikä yllättää (enintään 3 vuotta Yoh).

Mitä haittaa tällaisten sokea? Valitettavasti se on varsin merkittävä: hinta verho voi olla vakavia. Kuitenkin kun otetaan huomioon käyttöiän tällaisen verhon, lopulta, voit säästää paljon.

Paras ratkaisu suurille perheille - jäykkiä verhot

Yleisin suoritusmuoto on kaihtimet - tuotannon alumiini runko, ja rainat muovista tai karkaistu lasi. Jos lapset perheessä, se on vielä parempi pysyä polykarbonaatti kilvet. Mikäli henkilö on vahingossa - ei edes kovin vahva - iskun tai putoamisen lasi voi katketa ​​ja vahingoittaa lemmikin. Jäykkä suljin säiliön voidaan sävyttää, himmeä tai kuvioitu kuviolla tai läpinäkyvä.

Kova verho jaettu liuku, taitto ja pyörivät. Suunnittelu valinta riippuu lay-out ja pituus amme.

Kun laajeneva läpät suoritusmuoto voi olla eri määrä. Tässä suoritusmuodossa on useita haittapuolia: laitteisto lopulta irtoaa, ne kehittävät muotti, vaativat usein valaistus.

Folding vaihtoehtoja on helppo taittaa, mikä vapauttaa paljon tilaa. Mallit Tällaisia ​​usein valmistettu useista osista.

Rotary verhot ovat ihanteellisia jos paljon tilaa. Niiden avoimet invinkling kylpyamme tai ulospäin, mallista riippuen.

Usein, yhdistetyt variantit on tuotettu, esimerkiksi, yksi rakenteen osa on kiinteä ja toinen kierretyn tai siirretään.

Tämä verho on mukava vaihtoehto jakamalla kylpyhuoneen toiminnallisiksi vyöhykkeisiin. Erinomainen suoritusmuoto verho kylpyhuoneessa, se on helppo pestä, pienikokoinen ja kätevä. Ainoa negatiivinen: hauras rakenne, jos lapset talossa, he voivat helposti rikkoa sen.

Kuten näette, paljon vaihtoehtoja, ja valinta verhot pitäisi harkita monia asioita kylpyhuoneessa. Kuitenkin tärkeintä - on se, että haluat, mitä tulee ulos lopulta.

Blindit sisätilojen kylpyhuoneen - ylellisyyttä tai välttämättömyys

Vain puoli vuosisataa sitten, kun he alkoivat rakentaa massiivisesti kerrostaloissa (tarpeisiin työväestöstä asuntojen), painotettiin yksinomaan rakentamisen nopeus tilat. Mukavuudesta se ei edes ollut. Kaikki huoneet asunnoissa noudattavat vähimmäisvaatimuksia elintilaa, ja siksi oli vaatimaton mitat matalat katot, pienet ikkunat.

Erityisen kriittinen tilanne on kylpyhuoneet miehittää alueen 2-4 sq. M. Tällaisia ​​tiloja ovat suljetuissa laatikoissa, koska he eivät edes ole ikkunoita. Mutta ajan kuluessa, arkkitehdit irtautuvat virheitä ja nyt kovasti työtä asumisen laadun parantamisessa. Modernit kylpyhuoneet jo ovat suuria ja jopa ikkunat, kuin muut huoneet asunnossa / talossa.

Läsnäolo ikkunan kylpyhuoneessa: mitä etuja

Ikkuna huoneessa - ensinnäkin, valonlähde. Kun päivänvaloa kylpyhuone näyttää isompi ja tilavampi, katoaa tunne kostea huonetta. Ikkuna voidaan käyttää huoneen ilmanvaihtoa. Avaamatta sitä, voit nopeasti eroon liiallinen kosteus tai hajuja kylpyhuoneessa. Raitista ilmaa auttaa piristää aamulla, ja auringon säteet tekevät kylpyaika miellyttävämpää.

Ikkuna kylpyhuoneessa - se on hyvä - luulisi. - Entä yksityisyyden huoneen? Nykyisellä markkinoimme sisätilojen esittelee erilaisia ​​verhot, antaa meille mahdollisuuden ratkaista tämä ongelma. Ne varmistavat luottamuksellisuus mitä tapahtuu huoneessa, piilottamalla sen näkyvistä kadulta, tekee kylpyhuone kodikas, täynnä auringonvaloa, pehmentää äänen, poistaa kaiku.

Piirteet valinta ikkunanpuitteet Kylpyhuoneen

Verho suunnittelu kylpyhuoneeseen valitaan ottaen huomioon koko huoneen ja tyyli sen suunnitteluun. Kehystys ikkunan pieni hygieeninen sopivissa tiloissa kompakti kangas, joka vastaa koko aukon. He eivät vie paljon tilaa ja voit priokonnoe tilaa tehokkaasti.

Suuri kylpyhuone voi käyttää erilaisia ​​malleja verhot. Tässä tapauksessa valinta sopiva malli perustuu tyyli huoneen. Mutta se voi olla erilainen kuin minimalistinen Palace klassikoihin, tai high-tech high-tech.

Valitse tyyppi kankaan ja värejä

Koska allas - lähtökohta ominaista korkea kosteus ja lämpötila muuttuu, on välttämätöntä, että ikkunan kehys on resistentti näihin ilmiöihin. Ommella verhot voidaan käyttää sekä synteettisiä ja luonnon kankaat käsitellään vedenpitävä kyllästys.

Erityisillä ratkaisuja Interior levittää antistaattinen, pölyä ominaisuuksia, haalistumattomuus auringossa. Käsitelty kangas kyllästys tulee vahvempi, pitkä toimivat hyvin pesua.

Yhdistää ikkuna koristelu sisätilan koostumuksessa käytetty samoja värejä ja kuvia. Siksi värit verhot pitäisi olla läsnä äänen tai kuvioita, löytyy laatta, peilit, huonekalut, kylpyhuoneet.

neuvosto: räystään Verho on parempi valita materiaali ispolzueschegosya sisustus - muovia, metallia, puuta.

Hallinnan kaikki toiminnalliset verhot avautuvat / sulje ikkuna, voidaan toteuttaa sekä manuaalinen ja automaattinen. Tehdä tämän, ne on varustettu sähkökäyttö, joka aktivoituu kauko-ohjaimella.

Bottom line: valitessaan verhot kylpyhuoneeseen pitäisi antaa vesi- ja kuumuutta kestäviä malleja, vaatimaton hoito, käyttäjäystävällinen ohjausjärjestelmä.

Käyttö kaihtimet kylpyhuoneessa

sokea - ikkuna rakentaminen, joka koostuu liikkuvan vaaka- tai pystysuoria levyjä (terät) on yhdistetty toisiinsa lankoja. Ne on valmistettu muovista, alumiinista, kankaita, puun. Lamellit voivat liikkua ylös ja alas sekä kiertää akselinsa ympäri.

Yleisimpiä ovat kaihtimet. Ne voidaan lisäksi varustettu erityisillä juoksijat, joiden avulla voidaan säilyttää rainan tasossa kalteva ikkunat. Kun se on asennettu aukkoihin epäsäännöllisiä muotoja, lamellit nostetaan vain siihen pisteeseen asti, ja suurin leveys.

sälekaihdin Se voidaan asentaa mihin tahansa Windows kaavoja (kaari, suora- ja kolmikulmainen, puolisuunnikkaan). Nämä lamellit on valmistettu kankaasta leveys on 89-127 mm, ja käsiteltiin erityinen impregnointia että suorituskyvyn lisäämiseksi artikkelin.

Nämä kaihtimet voidaan siirtää erilleen keskeltä tai siirtää sivuun, joten voit hallita valaistuksen. Ja käyttää kankaan eri värejä, kuvioita, avoimuus mahdollistaa kokeilla tuotesuunnitteluun.

Tärkeimmät edut kaihtimet - käytännöllisyys ja alhaiset kustannukset. Siksi niitä käytetään usein koristeluun ikkunat kylpyhuoneet. Edut niiden käyttö näillä alueilla:

 • tiiviys;
 • Helppokäyttöisyys
 • Yhdistelmä laatat, muut viimeistely materiaaleja.

neuvosto: jos blindit yhdistäisit toimistoon, täydentämään niitä kangasta verhot.

Tekemällä ikkuna kylpyhuoneessa rullan malleja

Rullan kaihtimet ovat tasainen verho, joka nousee kiertämällä akselille. Kun taitettu, kompakti tuote on yläosassa ikkunan. Rakenteessa voi olla:

 • Auki - kun akseli kankaalla on näkyvissä;
 • Suljettu - kelausakselin naamioitu koristeltu laatikoissa.

Terät on valmistettu materiaaleista eri värejä, kuvioita ja avoimuus, jonka avulla voit säätää huoneen valaistusta. 100% suojan soveltamista valon säädetään BLACKOUT kangas täysin estää auringonvalon.

Asennettu kaihtimet säännöllisesti ja vinot ikkunat, mutta vain suorakaiteen muotoinen. Niitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden verhot.

Huomautus: Rullan piirustuksia tai kuvioitu näyttävät hyvin vaikuttava, koska ne muistuttavat taiteellinen kangas.

Käytön edut kaihtimet kylpyhuoneessa:

 1. kompakti koko;
 2. käytön helppous;
 3. käytännöllisyys. Puhdistus pyyhi rainan riittävän kostutetulla sienellä;
 4. alhainen hinta.

Ainoa haittapuoli tuote - varmistaa yksityisyyden huone, on tarpeen täysin sulkea aukon.

Käyttö Roman maalauksia kylpyhuoneessa

Tämän tyyppinen nosto verhot, kangas, joka kun kyytiin yhtenäinen vaakasuora virtaava taittuu. Moderni kehittyneempiä malleja on liikkuva ylempi ja alempi profiilin, jolloin voit avata välttämätön osa ikkunan.

Runsaasti värit voit sovittaa harmonisesti kylpyhuonetuotemarkkinoiden eri malleja.

Nämä verhot voidaan asentaa vaakasuoraan, pystysuoraan aukot. Malli on helppo hallita, joten se sopii kehystys korkeat ikkunat, joita on vaikea tavoittaa.

Huom: Roman verho asennusta monimutkainen muoto rakenteita web voi nousta vain tasolle viisteen.

Käytännöllinen ja toimiva versio laskosverhot kylpyhuoneeseen - malli "day-noch9raquo;. Suunnittelu koostuu kahdesta verhot (läpinäkyvä ja tiheä) on järjestetty toistensa päälle. Säädä valaistus huoneessa tapahtuu sulkemalla kankaan haluttu. Malleissa on ylhäällä ja alhaalla oppaita voit avata haluttu osa eristyslasin.

Kehystys ikkunat kylpyhuoneet Laskostetut

Plisse - nosto verho, joka muodostaa haitarin paneeli. Kangas on kiinnitetty ohut reunalistat. Alareunastaan ​​pidetään baari-painotus. Avaaminen / taittaminen lehtiä säädellään säikeitä, jotka kulkevat pitkin sen reunoja.

Avoimessa muodossa verhot kattamaan koko aukko / sulkimen ja kiinni puristettu kompakti 4-5 tuuman kakku. Olettaa suoritusmuodossa laskostettu osittainen aukko-osioon (ylä- ja / tai alempi-profiili) ja kiinnittämällä se haluttuun korkeuteen. Verho kangas voi olla erilainen tiheys ja jopa koostua kahdesta osasta, jotka eroavat toisistaan ​​värin, läpinäkyvyyden. Nämä ominaisuudet mahdollistavat kokeilla valaistus, huoneen sisustus.

Laskostettu kaihtimet asennetaan Windowsin vakio (horisontaalinen, vertikaalinen) ja vino, pyöreä, menettämättä niiden toiminnallisuutta. Tämä mahdollistaa käyttää niitä koristeluun kylpyhuoneet, sijaitsee ullakolla. Nämä kuidut voivat olla joko yksivärinen tai tulostaa. Niissä yhdistyvät hyvin muiden tyyppisten kudosten verhot.

Japanin verhot kylpyhuoneessa

Nämä verhot ovat sileä kangas kangas, tallennetaan kaksi profiilia. Ikkuna rakentaminen koostuu useista osista, jotka liikkuvat tasanteelle erityistä oppaita. Leveys rainojen vaihtelee 40 80cm, pituus voi vaihdella. Japanin verhot on valmistettu materiaaleista, eri tiheydet ja värejä, jonka avulla voit nopeasti muuttaa paitsi kevyt, mutta myös suunnittelu huone.

Huomautus: pituus terät ei voi muuttaa. Säätö valon intensiteetin saapuessaan huoneeseen suoritetaan liikkeen oikealle ja vasemmalle osioista räystään.

Japanin paneelit soveltuvat parhaiten minimalistiset sisätilat. Ne näyttävät hyvältä tilava kylpyhuone ranskalaiset ikkunat.

Making kylpyhuoneet klassinen verhot

Tämän ikkunointi koostumus koostuu liuku verhot ja verhot. Tämä sarja tekee huoneen mukavampaa, joten se on hyvä ulkonäkö laajalle alueelle. Kustannukset klassisen verhot vaikuttaa ompelu materiaali, määrä, monimutkaisuus tuotesuunnittelussa.

Pienissä kylpyhuoneissa, joissa ei ole mahdollisuutta rullaverho verhot ja verhot, voit käyttää klassista mallia, joka koostuu yhden lehden. Itävallan, Ranskan ja Englanti maalaukset eivät vie paljon tilaa, mutta kiitos hieno laskokset, voitti harvinaista. Riippuen kankaasta ja värejä, ne sopivat kuin klassinen sisustus, ja enemmän yksinkertainen, yksinkertainen, mutta söpö Provence.

Muita tapoja koristelu ikkunoiden kylpyhuoneessa

Jos aukko kylpyhuone sijaitsee lähellä kattoa, verho voi olla tulle valossa läpikuultava kangas, kiinteä näyttäviä perekidy on räystään, tai haltijoiden verhot.

Huomautus: kehystys korostaa epätavallinen muoto on pyöreä aukko, jota varten se on vaikea valita oikea verho.

Tyylikäs ja käytännöllinen ovat verhot silmukat. Tämä versio Ikkunareunustusten voidaan käyttää myös kylpyhuoneessa. Kankaat voivat olla lyhyt tai pitkä, suora tai koottu johdot, pick-up - kaikki riippuu siitä, kuinka paljon valoa tarvitaan päästää huoneeseen, kylpyhuoneen suunnitteluun.

neuvosto: Jos kylpyhuoneessa on usein korkea ilmankosteus, kiinnittämiseen verhot parempi olla käyttämättä metalli silmukat ja muovi - ne eivät hapetu ajan.

pimennysverhot varmistaa yksityisyyden kylpyhuone

Moderni sisustukseen pyritään on varmistaa maksimaalisen mukavuuden asukkaiden talon tai asunnon. Tätä tarkoitusta varten, ja ne suunniteltiin verhot blackout. Niistä niiden etuja:

 • Tehokkaan suojan parantaminen katsella ulkopuolelta, auringonvalo (opasiteetti ja opasiteetti materiaali on 100%);
 • Muita lämpö- ja äänieristystä ikkunan rakentamiseen;
 • Koristeellinen vaikutus - tietojen verhot voivat olla eri malleja, värejä.

neuvosto: tällainen kangas on tarpeen päästä elävien ihmisten alemmissa kerroksissa kerrostaloja tienvarsien mökeissä.

Kylpyhuone - tilassa, jossa ei voi tehdä ilman vettä. Vaikka et sisustaa sen pintavedestä kestävistä materiaaleista, kaikki samat ottamisen jälkeen suihku tai kylpyamme lattia on märkä. Näitä tarkoituksia varten on olemassa erityisiä verhot ja suojarakenteita. Ne on valmistettu kangas, muovi, lasi ja jopa polyeteeni. Harkita niiden perustasosta.

Kangas verhot kylpyhuoneeseen: mitkä ovat niiden edut

Ensi silmäyksellä, valinta tekstiilimateriaali Suojaudu roiskeilta näyttää oudolta. Mutta nykyajan materiaalit mukautettu kosteissa olosuhteissa - hoidetaan erityistä kyllästys. Tärkeimmät edut tämä lisävaruste:

 • Erilaisia ​​suunnittelu. Kankaat räätälöintiin eri tekstuuri, väritys, jolloin voit räätälöidä niille suunnittelussa huoneen;
 • hyväksyttävä hinta. Verrattuna suojalevyt, lasi kangas verho maksaa paljon vähemmän vastaavassa toimintoja;
 • Toiminnallisuutta. Polyesteri ja puuvilla muodostavat verhot ovat kosteutta hylkivä pinnoite, joten se ei kastu. Kangas pehmeä, pehmeä, ei tartu elimistöstä uinnin
 • Vaatimattomia hoito. Puhdistamista ja ylläpitoa lisävaruste normaaliin gieniatilanteen, pese se käsin tai pesukoneessa. Kuivattaa tuotteen suoraan baarissa. pesu tila on merkitty etikettiin.

Valmistukseen suojaavan verhot kylpyhuonekäyttöön:

 1. polyesteri - ihmisen varmennetun aineiston täyttää kaikki ekologiset ja terveys- ja hygienian taso. Se pyyhkäisee korkea kestävyys, höyry, resistenssin happoja ja emäksiä;
 2. Puuvilla. 100% luonnollinen materiaali kosteussulku tarkoittaa prosessoidaan, jolloin ei ime vettä saastuminen;
 3. Seos puuvillan ja polyesterin. Kuidut sekoitetaan eri suhteissa, jonka avulla voit luoda materiaalia, joka sopii käytettäväksi kylpyhuoneessa. Käytännöllisyydestään tarjoaa lisää kyllästys vesitiivis.
 • Menetelmä kiinnitys;
 • Muoto bar.

Suojaava raina kylpy voidaan kiinnittää renkaan (koukkuun tai ilman), renkaita, pitomagneetit, ketju dressing suoraan bar. Yleisin on asentaa, kun kangas verho tasanteelle käyttäen renkaat valmistettu muovista tai metallista. Tällä menetelmällä vahvistettaessa suljin voidaan siirtää nopeasti ja helposti.

Huomautus: alareunaa pitkin verhot voi kulkea joustavasti johto, joka raskaampi materiaali, ei salli häntä kerätä taittuu, kiinni LVI.

Useimmiten suojaava kangas kylpyhuoneeseen on kiinnitetty pyöreä bar. Joskus sauvat voidaan käyttää katto, johon verho on ripustettu ketjujen, koukkuja. Wall tanko on:

 • Suora - välissä vastakkaisten seinien kylpyhuoneessa;
 • Kaareva - toistaa muokatun säiliön muoto uimiseen.

neuvosto: räystään asennetaan siten, että suljin on tiukka seinään, paitsi roiskuu seinät ja lattia.

On valikoima suojaavan verhot kulma-amme

Äskettäin sisätilojen kylpyhuoneissa on taipumus käyttää alkuperäisiä lomakkeita. Kulmikas tai pisaran muotoinen kylpyamme näyttää vaikuttavan standardin ja vievät vähemmän tilaa. Mutta ne on suojattava loput tilasta suihkuttamaan vettä ei osu seinät, lattia, huonekalut.

Valinnassa verhot ja tangot sen kiinnittämiseksi osuus säiliön muoto.

Kaikkein yleisimpiä verhotangot erikoisammeille:

Kaihtimet tällaisia ​​kylvyt valitaan seuraavin perustein:

 1. materiaali. Tuotteen on oltava vahva ja kestävä, ei-deformoituva kosteuden vaikutuksesta, on valmistettu turvallinen materiaali;
 2. Optimaalinen koko. Kapea verho eivät ole käytössä, koska se ei suojaa huoneen spray. Liian leveä tai pitkä kangas kietoutuvat vievät paljon tilaa. Ennen ostamista suojaavan verhon parempi tehdä mittauksia kylpyhuoneen, poimia tuotteen sopivan kokoisia;
 3. asennusmenetelmä. Se voi olla monipuolinen, seinään tai kattoon. Oikein valittu mount parantaa tuotteen toiminnallisuuteen;
 4. Aste materiaalin läpinäkyvyyttä. Kanssa pula luonnonvaloa kylpyhuoneessa, se on parasta käyttää vaalea verho. Jos ei ole tarvetta tarjota yksityisyyttä koskevat menettelyt, se voi olla avoimia;
 5. Noudattaminen suunnittelu tilat. Riippumatta käytännöllisyys ja luotettavuus ei ole ollut sokea vessaan, se näyttää naurettavalta, jos eivät vastaa yleistä sisustustyyli. Väritys tuotteiden on oltava väritys huoneen tai neutraali.

Sopia, kylvyssä on paljon miellyttävämpi viihtyisässä ympäristössä, asianmukainen puhtaanapito. Siksi vaiheessa korjaus kylpyhuone on tärkeää ottaa huomioon sen toimivuutta ja estetiikkaa.

Sen lisäksi standardin saniteettitilat tarvitsevat lisävarusteita, joiden avulla voidaan välttää moraalisen epämukavuutta suoritettaessa hygieniaa. Näitä ovat muovia verhot kylpyhuoneeseen. Ne eivät ainoastaan ​​anna säiliön vuoto uimiseen, mutta myös ovat osa suunnittelua tilaa.

Tämä tuote on monimutkainen suojaava rakenne, joka koostuu useista liuku / mobiili PVC osia, jotka on valmistettu alumiinista, tai metalli-kehyksen. Järjestelmän edut:

 • Voidaan asentaa mihin tahansa pintaan (laatta, keramiikka, betoni, muovi);
 • Laaja valikoima;
 • Toiminnallisuus - kyky käyttää paitsi suojaavana paneeli kylpyyn, mutta myös kaapin ovet;
 • Helppo koota - kertaiseksi rakenne voi olla itsenäisesti;
 • huollon helppous;
 • Compact - tuote on tiukasti kehä säiliön, on mahdollista säätää asentoa osat;
 • Mallikas - suojaava verho läpinäkyvää muovia sopivaksi eri kylpyhuone väri ja sen epätavallinen muotoilu tehdä sisätilojen enemmän tyylikäs. Moderni tekniikka mahdollistaa jopa laittaa piirustuksessa osio, joka antaa tuotteen persoonallisuus;
 • Pitkä käyttöikä - tuote on valmistettu kestävästä muovista, joten kestää yli vuosikymmenen. On myös mahdollista korvata osia;
 • Edulliseen hintaan. Vaikka muovi verho rakenteellisesti ja toiminnallisesti samanlainen lasisuihkukaapit Kylpyammeille, niiden kustannukset ovat paljon halvempaa.

Huomautus: muoviverhoilla tekee vierailustasi mukavampaa kylpyhuoneeseen käytännön ja esteettinen kannalta.

Miten korjata rimaa suojus

Kun varustamalla kylpyhuoneen on tärkeää laskea jokainen pieni asia, koska silloin se vaikuttaa toimivuutta ja mukavuutta huoneeseen. Erityistä huomiota kiinnitetään erilaisia ​​lisävarusteita, jotka sisältävät baarissa tai haltijan sokeille. Miten asetat tuote riippuu suojan tilojen suihkusta, sekä mukavasti henkilön kylvyssä.

Useimmiten suojaava sulkimet on kiinnitetty tankoon, toistaen muoto kylvyn. Tässä tapauksessa, se on kiinnitetty kaksi vastakkaista tai viereisiin seiniin. Jos on tarve säästää tilaa, on parempi asettaa ylärajan räystään. Hän vie vain vähän tilaa, vaikka sen asennus on tehty vaikeammaksi. Myös yleismaailmallisia kiskot, joka voidaan kiinnittää seinään tai kattoon.

neuvosto: jos ostat suljin erillään baarissa, tarkista sen koko ja määrittää, mitä asennusvaihtoehtoja se tarjoaa.

Mukana baari haltijoiden myydään se (puoliympyrän, teleskooppi, tai kulmikas). Asennus valmistettujen esineiden seuraavassa järjestyksessä:

 1. Kerää post mukaan oheisen järjestelmään.
 2. Kokeile tuotetta määrittävän seinän halutulle korkeudelle reunuslista sijainti. Tee lyijykynämerkinnät.
 3. Poraa reiät porattu merkittyihin paikkoihin. Laita tulpat niihin.
 4. Poistetaan tangon kiinnitys ja kiinnitä ne ruuvimeisseli seinillä.
 5. On tanko kuluminen rengas on kiinnitetty sen haltijoille.
 6. Verho suljin.

Työtä asentaa suojaava kangas on valmis. Nyt voit mukavasti käydä kylvyssä murehtimatta siitä, että spray putoaa lattialle tai kodin sisustamiseen.

Tekstiilien suunnittelu kylpyhuoneen: vaihtoehdot

Käyttäen kangas koristeluun kylpyhuone, ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​sopimatonta, koska huone on usein ominaista läsnäolo vesihöyryä. Mutta jos kylpyhuoneessa on ikkuna, se tarvitsee rekisteröintiä. Lisäksi kangas verhot antaa mukavuuden huone, pehmentävät pelkistetty ulkonäkö emali- ja kiiltävä esineitä.

Kaiken, mitä tapahtuu kylpyhuoneessa - puhtaasti intiimi, joten kannattaa varmistaa suojelu huonetilan kadulla. Tätä tarkoitusta varten on parempi valita kompakti muotoilu koristeellinen verho, joka näyttää yhtä hyvältä sekä päivällä ja yöllä.

neuvosto: väri läsnä verho, on uusittava sisätilojen huoneen - niin luot kokonaisvaltaisen coloristic koostumusta.

Jos kylpyhuone on pieni kooltaan, eivät halua tehdä ulos ikkunasta tiheä, läpinäkymätön kankaat tai materiaalit, joilla suuria kuvioita, "voruyuschimi9raquo; tilaa. Läpinäkyvät verhot hyvin läpäissyt auringonvalon huoneeseen, mutta eivät tarjoa riittävää luottamuksellisuutta. Ulospääsy tilanteesta voidaan käyttää verhot. Se voi olla läpikuultava kangas koottu siisti taittuu tai verhoilla päällekkäisyys.

Mitä väri verhot, ne valitaan sävy viimeistely sisätilojen tai käytä pelin kontrastia. Ensimmäisessä tapauksessa niiden sävy ei pitäisi sulautua seiniin ja 2-3 sävyjä vaaleampi / tummempi. Valitessaan erottuvalla muotoilu rullaverho verhot väri, että he elävöittää huoneeseen.

Monipuolistaa kylpyhuoneen sisustukseen salli verhot mielenkiintoisia yksityiskohtia. Se voi olla erottuvalla värillä hihnat, reunus, verhot. Sinun ei pitäisi riistää huomiota ja räystään, johon verho on kiinnitetty. On yhdistää treramme, metalli- tai muovi-tarvikkeet huoneeseen.

neuvosto: Se näyttää hyvältä, kun verhot ikkunoiden ja kylpyamme on valmistettu samasta materiaalista - ne muodostavat täydellinen.

1