Verhot keittiöön tyyliin Provence

Verhot tyyliin Provence: 75 photo ideoita

 • Tekee tilaa samaan tyyliin, on tarpeen kiinnittää huomiota kaikkiin yksityiskohtiin, kuten ikkunoiden sisustus. Tämä elementti ei voi vain varmistaa yksityisyyden huoneessa, mutta myös tulla kirkkaan aksentti luoda ilmapiiri. Tänään kerromme miten poimia verhot tyyliin Provencen ja onnistuneesti sovittaa niitä sisälle!

  Provence - Ranskan maakuntien tyyli, joka ilmentää maalaismainen yksinkertaisuus ajatonta ylellisyyttä. Vuonna sisustus on usein vaikeaa on löytää tasapaino näiden vastakkaisten piirteitä. Mutta lopputulos on vaivan arvoista - tilava, valoisa, esteettinen suunnittelu, ylistäen kauneus Välimerelle, niityt ja metsät.

  Tärkeimpiä ominaisuuksia tyyli ovat seuraavat:

  - kevyt pastelli väripaletti;

  - pinnoitteet, kuten aurinko-valkaistu;

  - Edullisesti tyylihuonekalut (hankittu huutokaupasta tai kirppu);

  - Puu, maalattu valkoinen;

  - vaikutus iäkkäillä henkilöillä (luonnollisen tai keinotekoisen);

  - Kukka kuvioita tai tekstiilit "solu";

  - Paljon valoa sisätilojen;

  - Runsaasti sisustus tuntematta kasaan.

  Ei vähiten rooli Provencessa pelaa verhot suunnittelu, joka tosin rajoittaa tiettyjä sääntöjä, silti tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja. Mutta ennen kuin tutustuu näiden lajien, toteamme yli räystään: sen on oltava puuta tai metallia, mieluiten taottu. Näin rakenne on edullinen ilme kaikenlaisia ​​tekstiilejä.

  Minkä tyyppisiä verhot sopivat Provence?

  Se millaista verhot, jotka yhdessä värit ja kuviot, on tärkein keino ilmaisun suunnittelussa verhot.

  Kaksi riviä aineen kudoksen divisioonan keskellä - yksinkertaisin ja yleisin muoto, joka löytyy lähes kaikki tyylit. Provence ei ole poikkeus, itse asiassa, yhdistettynä esteettinen tekstiilit tällaisen ratkaisun edullinen sopivat sisälle.

  Valitsemalla klassinen verhot, huomaa Kiinnitystavan tasanteelle: tekstiilit on kiristysnauha, kuliske, sirkkoja, nauhoja, sekä renkaisiin. Se vaikuttaa paitsi ulkonäkö, mutta myös helppokäyttöisyys. Esimerkiksi punos käytännössä mitään melua ajettaessa suunnittelusta, vaikka perinteinen rengas on parempi olla sijoittaa makuuhuoneessa.

  Tämä lajike tuo hieman pidättyväisyyttä värikkäitä Provencen sisustus. Laskosverhot ovat kangasnauhasta venytetty ikkunan asennus rakennetta. Avautua ei vaakasuunnassa, mutta pystysuunnassa sääntelyssä korkeus.

  Vaikka Provence ja nauttii luonnonvaloa, suuri määrä voi aiheuttaa haittaa omistajille, varsinkin jos ikkunat kasvot etelään. Alkaen asiat tiheää ratkaisee tämän ongelman säilyttäen yleinen suunnittelu.

  Tässä tapauksessa, kangas on koottu vaaka-kertaisesti johto kulkee silmukan. Säännelty pystysuorassa ja ala-tilassa edelleen esteetön, lukuun ottamatta alareuna - se muodostaa useita pehmeä taittuu.

  Provence voidaan käyttää peitteen, ja selkeä - sitten verhot antaa tilaa tunteen ilmavuutta. Käytetään pääasiassa koristeluun olohuoneeseen tai makuuhuoneita.

  Tällainen verhot samanlainen kuin edellinen, vain taittuu kerätä tässä pelkästään alaosassa, ja koko pituudeltaan kangas missä asennossa tahansa. Ne näyttävät hyvältä korkeat ikkunat, korostaen heidän ihmisarvonsa.

  Kun valitset kankaat paremmin keskittymään joustavia vaihtoehtoja, jotka mukautuvat monimutkainen kangas.

  Kuten nimestä voi päätellä, nämä kaihtimet tulevat asuintilojen yleisön, ja siksi ovat ihanteellisia keittiöt tai ruokailutilaan tyyliin Provence.

  Pieni pala verhot kahvilassa ripustaa tankoon, joka on asennettu keskelle aukon korkeus. Paras vaihtoehto pienet ikkunat, tarjolla koriste ja käytännön toiminta.

  Ostaminen kaihtimet, kiinnittää huomiota materiaalin. Provence rakastaa kaikki luonnolliset, joten se sopii parhaiten pellavaa, puuvillaa tai Calico. Mutta joillakin alueilla, kuten keittiö, on mahdollista suosia seoksia synteettisten kuitujen - verhot ovat kestävämpiä, säilyttävät muotonsa ja ovat helposti poistetaan. Lisäksi keinotekoinen materiaali on sallittua huoneistoissa, jotka sijaitsevat etelälaidalla, koska se hitaasti haalistuu auringonvalon.

  Malli, on olemassa kolme vaihtoehtoa: tavallinen verhot kukka tai ruutukuvioitua. Tärkeintä on, malli ei näytä kovin pramea - yksinkertaisuus ja mukavuus ovat etusijalla.

  Emme suosittele liian kuljettaa pois tarvikkeet ja keskittyä jokin. Provencen tekstiilit vaatii eniten yksinkertainen ratkaisu, varsinkin jos se on alunperin koristeltu kuviolla.

  Hyvä näyttää hillitty pelmets, piristyi muodossa nauhoja tai jouset, erityisesti tavalliselle verhojen puuvillasta ja läänissä. Ne eivät kuitenkaan saa erota väriltään webs, koska harmoninen täydentää sitä.

  Meidän ei pitäisi ajatella, että Provence - tämä on hiipumassa ja yksitoikkoisuus. Vaikka sisustus on toteutettu yhdessä järjestelmässä, eli verhot voi tulla silmiinpistävää elementti, joka luo tunnelman. Mieti suosituin väriyhdistelmä tahansa huoneeseen.

  Yleisin vaihtoehto, joka sopii luomiseen ilmakehässä. Erinomainen yhdistää kaikkiin värimaailma huoneen tarvittaessa "mykistää" liian kirkas yksityiskohtia.

  Valitessaan tavallinen valkoinen verhot parempi antaa etusija pellavan, tai muita luonnon materiaaleja ekspressiivisillä rakenne.

  Herkempää, neutraali sävy, joka voi tuoda hieman lämpöä huoneeseen, riistää auringonvalossa. Vain tällainen vaihtoehto on erittäin nirso kannalta yhdessä muissa väreissä sopii useimmille yksivärinen suunnitteluun. Se näyttää hyvältä verhot, muutamia sävyjä tummempi päättyy, varsinkin korkeat ikkunat.

  Provence sisustus innoittamana sininen taivas ja lämmin meri pitäisi ehdottomasti sisällyttää sininen verhot. Se ei ole suositeltavaa yhdistää ne lämpimät värit, mutta tapauksessa, jossa on pastelli paletti - tämä päätös edellyttää noudattamista tasapainon.

  Tämä koskee kaikkia sävyjä vaaleanpunainen - sekä lämpöä ja kylmää. Se tuo lempeä, kevät mieliala Olive muotoilu, sopii hyvin tytön lastentarha. Koordinoida paremmin valkoinen tai beige sävyjä. Se näyttää hyvältä valoa läpikuultava kangas ranskalaisella kangas.

  Joilla on määritellyt verhot vaihtelut tyyliin Provence, yritämme sovittaa ne sisätiloihin. Ei varmasti viimeinen rooli ikkunoiden koko ja huone itse, mutta me tarkastelemme standardin tapauksessa.

  Verhot tyyliin Provencen keittiö

  Huoneessa ei yleensä ominaista suuret mitat, sisältää usein ruokailutila. Valitessaan verhot keittiöön käytännön syistä voida ottaa huomioon - epäpuhtauksien vuoksi kudos pitäisi olla kestävä, kestävät rasvaa ja mieluiten pienikokoinen. Soveltuu keittiö Roman, Itävallan liinalla, samoin kuin "kahvilassa" tyyliin.

  Se näyttää erittäin mukava kirjava tekstiilien tai pieni kukka. Voit siirtyä materiaalin pöytäliinat ja muut kankaat - ne sopivat vain pocherknet tyyliin.

  Verhot tyyliin Provencen olohuoneeseen

  Jossa voit vaeltaa ja kirjoittaa hieman luksusta, valita esimerkiksi Ranskan verhot. Sopivaksi suuret ikkunat klassinen, koristeelliset ja lisätarvikkeet - Lambrekiinin, tupsut, kumartaa.

  väri verhot pitäisi vastata asteikolla elävän tai tulla epätavallinen aksentti, säilyttäen "haalistunut" look. Kun valitset yhteystiedon tekstiiliverhoilu sohvia ja tyynyjä, lainattu muotoilu.

  Verhot Provence tyylinen makuuhuone

  Yhteydessä tehtävän makuuhuoneessa, on parempi, että verhot olivat lieviä, luo rauhallisen ilmapiirin. Yksivärinen hyvin sovi sisustus, antaa turvallisuuden tunnetta. Valitse kangas väri voi olla tärkeä osa yhdistetyn tilan - vuode ja sijoittaa hänen huntu.

  Jos ikkunat sijaitsevat näkyvällä puolella, tiheä kangas, joka piilottaa uteliailta katseilta, olisi parempi läpinäkyvä. Hyvä näyttää kaikenlaisia ​​asia, paitsi ehkä että "kahvilassa" tyyliin.

  Verhot tyyliin Provence lastenhuoneessa

  Valinta riippuu iästä ja lapsen sukupuoli. Perinteisesti tytöt - vaaleanpunainen ilmaverhoihin, pojat - rauhallinen sininen. Pobespokoytes että lapset eivät vahingoittamatta kudosta, valitsevat lyhyempi malli. Jotta ei häiritä unta Tšadin vaieta asennus, ostaa malli punos tai renkaita.

  Vaikka parempi Provencen ja tilaa, mutta kaikilla ei ole varaa asunnon laajalla alueella. Tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi luopua tyyli, mutta käyttävät muutamia temppuja ei loukkaantunut.

  Ensinnäkään ei sulkeudu tiiviisti ikkunan - jokainen valonsäde on pelastuksen pienille sisustus. Läpinäkyvä verhot tai paksu, mutta jumissa päivällä, visuaalisesti lisätä koteloon.

  Toiseksi valita kevyt ja yhtenäinen tekstiilejä, ei houkuttelee liikaa huomiota.

  Kolmanneksi lisäävät seinämien korkeuden auttaa kattoon reunalistat sekä asia, ne putoavat lattialle. Kangas pystyraitoja myös, voi parantaa tilannetta.

  Kuten näette, vaihtoehtoja verhot tyyliin Provence on monia, ja vielä parempi esitellä monimuotoisuus kokoelma kuvia kauniista sisustus ja epätavallinen ratkaisuja. Inspiraatiota ja luottamusta!

  Verhot Provence keittiö (50 kuvaa)

  Provencen tyyliin - tyyli Ranskan maaseudulla yhdeksännentoista vuosisadan. Keittiö tyyliin Provence - se on tuoreuden kesäaamuna, yksinkertaisuus maaseudun elämää, ilmentymä kaupunkiasuntoa tai talo. Lisäksi huonekaluja, se on tyypillistä Provencen tyyliin, tarvikkeet, myös tärkeä rooli. Verhot provencelaistyyliin - yksi tärkeimmistä osista sisustus, joka on syytä kiinnittää erityistä huomiota.

  Piirteet verhoja tyyliin Provence

  Verhot tyyliin Provence on omat erityisesti katkaistaan. koska tyyliin eturauhasen ympärillä, leikataan verho Provencessa, yksinkertaisempi parempi. Se on parasta käyttää kaksi suorakulmaista kangasta läppä on koottu zavyazochki lohkottu ryushikami, tupsut, jouset, hapsut, jne Tärkeintä ei liioitella yksityiskohdilla. Olkoon tämä kirkas yksityiskohta, kuin on monia, ja niihin ei ole yhdistetty toisiinsa.

  Verhot tyyliin Provence voidaan valmistaa eri materiaaleista: pellava, puuvilla, sametti, jne Ainoa asia tietenkään ole hyväksyttävää ja halpa synteettiset kankaat.

  Optimaalinen pituus pidetään jopa ikkunalaudalle.

  Myös Provence tunnettu siitä, että käyttö verhot kahvilassa.

  Mielenkiintoista! Verho Cafe - Se on verhot, jotka on ripustettu baarissa ikkunan keskellä. Lisäksi ne roikkuvat jaossa sävy verhot.

  Yksinkertaisuus ja arkuus - tärkeimmät uskontunnustus, joka ilmaistaan ​​Provencen tyyliin verhot. Siksi värit verhot - tämä on lähinnä pastellivärejä kanssa pieni luku. Piirustus tunnettu siitä, että pieni nippuina laventeli, nousi, niittykukkaa.

  Tekstiilit on suuri luku tulisi olla hyvin varovainen, ettei vahingoita yleinen tyyli keittiö ja eivät houkuttele liikaa huomiota vain verhot.

  Jos päätät käyttää suurta geometrinen kuvio verhot, sitten kiinnittää enemmän huomiota yhdistelmä niistä Väripiirrosten ja muut huonekalut ja tarvikkeet. On parempi, jos muun kudoksen yksivärinen tai pienissä soluissa.

  Eaves parasta käyttää väärennettyjä tai puisia.

  Verhot voi myös koristella laatikoita, laatikot, ne kattavat jotkut purkit, astiat. Se näyttää erittäin söpö ja romanttinen.

  Poimia verhot keittiöön tyyliin Provence

  Kotiin maalaismainen vanha ranskalainen tekstiilejä se on erittäin tärkeää. Provencal keittiö olisi paljon: kauniit verhot röyhelöitä, starched lautasliinat, koriste tyynyt ja talouspaperin. Kaikki yhdistää yksi motiivi, sopusoinnussa keskenään ja luo mukavuutta. Vuonna kaupunkiasuntoa Farm alue on tuulahduksen rauhasta, se antaa tunteen kylän elämää mitataan.

  Kuvassa verhot keittiössä tyyliin Provencen pastellivärit kanssa kukka kuvio.

  Valita oikea verhot tähän tyyliin, sinun täytyy tietää merkkejä. Ranskan Provence tunnetaan kauniista maisemista, tuoksuvia mausteita, tuoksuva leivonnaisia ​​ja kahvia, taivaansininen mereen ja auringonpaisteessa.

  Värimaailma käytetty sisustus, on ikään kuin haalistunut auringossa kirkas roiskeilta kukka-aiheita.

  Kaikkea keittiö sisustus hieman sovellettu antiikkihuonekalut, katselee ulos punatiilinen muuraus, karkea rappaus.

  Kuvassa verhot tyyliin Provencen keittiössä yksinkertainen pellavakankaalla.

  Materiaalit koristeluun ja viimeistelyyn käytetään luonnollista, mutkattomasti ja kirkkaita värejä. Kohtuus kaikessa.

  Keittiön verhot tyyliin Provence ovat paitsi helppo muodostaa nauhoja runsaan röyhelöitä, jouset, tupsut, mutta myös tiettyjä malleja.

  Kangasta voidaan piirustuksen nauhan tai häkki tyydyttymättömien värejä. Erittäin suosittu kuva pieniä kukkakimppuihin ruusut, laventeli ja muut värit Etelä-Ranskassa.

  Kokonaisvaikutelmaa, joka tuottaa tekstiili koristeet - on yksinkertaisuus ja arkuus.

  Jos päätät käyttää kangasta, jossa on suuri kuvio - tämä on vakava askel. Onko hänen ikkuna ja keittiö seisoo? Riittääkö etuja tämä malli? Tämä kudos on kuin jos jonkin ajan kuluttua?

  Kuten monen tonnin geometrisia kuvioita, sellaista kudosta ei aina yhdessä muiden motiivien huoneessa, joten on parasta käyttää niitä yhdessä yksinkertainen yksivärinen kankaat, ja kankaat, pienissä soluissa, kapea kaistale.

  Yhdistämällä väri ja kuvio, käyttäen eriarvoiseen mittasuhteet, että yksi niistä on hallitseva. Suuri kuvio näyttää hyvältä yksinkertainen rajalla tai leikata, jotka korostavat perusvärit.

  Kääntäen, hieno kuvio muuttuu näkymättömäksi, jos se on "kadonnut" avaruudessa ja näyttää kaukaa. Tämä tapahtuu laajalla alueella huoneen. Monimutkaisuuden vuoksi käytön pieniä kuvioita, parempi ripustaa verhot niin pieni ikkuna pieni keittiö.

  Kun valitset tarvikkeet täytyy suosia vain yhtä tyyppiä, se ei ole välttämätöntä yhdistää ja jouset ja hapsut ja tupsut yhdessä. Se mauton. Sen sijaan, yksinkertaisuus ja hillitty kodikkuutta, tulee oversaturated rokokoon.

  Ominaista, että keittiön verhot - yksinkertainen leikkaus. Suorakulmainen kangas segmentin ommeltu röyhelöitä reunalla. Hyväksyttävin pituus - jopa ikkunalaudalle.

  Myös Provence ovat tyypillisiä kahvila verhot, jotka on ripustettu poikittaistangossa keskellä ikkunan. Koristeluun käyttää kirkas jaossa sävy kuvio kangas.

  Räystään on parempi valita puu- tai väärennetty.

  Tyyli hylkää luonnonmateriaaleja puettuna luonnollisessa muodossa. Koristeellinen takorauta koristeet eivät sovellu. Yksinkertaisempi, sen parempi.

  Voit käyttää tavallista verhot koristeet. Valitse väri tarvitset huonekaluja sävy.

  Täydellinen laventeli, oliivi, tuhka-pinkki, taivaansininen.

  Lisätä kirkkautta ja cheerfulness ovat punaisina ja valkoinen, beige ja sininen.

  Kangas voi olla läsnä tai kirjonta ommeltu upotus. Dynaamisia pastelliväreillä persikka, beige kirkkaan roiskuu vihreä, sininen, lila, terrakotta sävyjä.

  Huonetta, jotka on sisustettu tummiin, paras vaihtoehto olisi kirkas kalikoo, käytetään verhot, lautasliinat ja pöytäliinat.

  Jos huonekalujen tai koriste läsnä kirkas kukka malleja, sinun täytyy ripustaa verhot huomaamaton.

  Makea ja romanttinen lisäksi tekstiili koristelu keittiön tyyliin Provencen voivat toimia verhot avohyllyt ja kaapit.

  Verhot kiinnitetään verhotanko viiran tai kapeita yläosassa ja alaosassa oven näyttävät siistinä. Valita vaalea kangas tai kangas hieno geometrisia kuvioita, kuten suuri kuvio on "menettänyt", kun verho on kerätty. On lasitettu ovet ja ovet kaapit näyttävät hienoilta, jolloin ulkonäkö maalaistalon, keittiön verhot puuvillan häkissä tai kaistale. Kehittyneempi muoto verhot läpinäkyvää tai painettu puuvilla pitsi.

  Helppous ja luonnonmateriaaleilla

  motiiveja maalaiselämän kuvataan usein Provencessa verhot: se voi olla hedelmiä, kukkia tai jopa maisemia.

  Keittiön suuri verhot valmistettu luonnonmateriaaleja: pellavaa, puuvillaa, puuvilla tai batistin.

  Vaihtoehtoisesti saatat mieluummin avoimemman ja kevyt kankaita.

  Sallitut organza tai sifonki, koska ne tekevät ilma, läpinäkyvä verhot, jotka sopivat erinomaisesti merkkityyliä. Rekisteröintiä verhot beige laventeli tai oliivi oksat käytetään Richelieu pitsiä tai harjakattoisia nauhat virkatut.

  Verhot pitäisi näyttää ikään kuin ne ommeltiin ja koristeltu käsin monta vuotta.

  Provence ikään luotu järjestely keittiökalusteiden. Tilassa, jossa kukin laatikko on sijoitettu kangas kansi, joka astia laittaa lautasliina käsityönä, varmasti erottuva kierrosta. Se on tunkeutunut maalaismainen naiivi ja ranskalainen romantiikka. Comfort, kivat värit, yksinkertaiset muodot osaltaan nostaa mielialaa, hyvä ruokahalu ja keskustelu perheen kanssa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin