Verhot käsillään mestarikurssi kuva

Verhoja käsillään. Oppituntini, valokuvia ja kaavioita

Pidätkö verhot tyylikäs laskokset? Voit helposti ommella nämä itse! Hyvin usein, aloittelijat kehotetaan suorittamaan verhoja nauhalle. Se auttaa sinua tekemään ihania verhot monimutkainen taittuu tavallisia nauhoja, joita voi ostaa mistä tahansa kankaasta tallentaa tai osaston Lyhyttavaran. Miten ommella verhot kotona, jos sinulla ei ole kokemusta tällaisesta työstä?

Jos kiinteä taittuu et pidä, voit helposti napata ne soveltamalla punos. Mutta jos olet omistaja massiivinen verhot, tämä menetelmä et sovi. Painon alla tukikudoksen voi rikkoa ajan, ja sinun täytyy korjata finial. Erityisen huolellisesti lähestymistavan valinta kangas, sen rakenne ja paino vaikuttaa kestävyyteen verhot.

Pituus verhot on määritetty lisäämällä etäisyyttä ylemmän ja alemman helma. Joten voit määrittää kokonaispituus.

Jos nostit liinaa kuviolla, ostaa riittävä määrä kudosta varastossa, liitettäessä maalauksia kuvio ei ole rikki.

Miten ommella kauniit verhot ikkunan käsillään - ponsi. Oppituntini, osa 1:

CHIC RÄÄTÄLÖINTI verhot kotona:

Verhot omissa käsissä: suosittu ideoita ja mestarikursseille kuvat

Nopeasti oppia, miten ommella verhot käsillään, sinun täytyy ymmärtää, millaisia ​​ulkoasua haluat nähdä sen omassa huoneessa. Kun kaikki erilaisia ​​tekstiili ikkunoihin paljon, aivan kuten tapa kiinnityksestään, verhot, verhot sisustus. Onko sinun täytyy oppia taiteen kaiken, ellei aiot avaamisesta ompelimo. Muissa tapauksissa, valitse jokin käytettävissä olevista näkemyksiä ja kokeilla sitä.

Päätä mitä jokaisessa huoneessa sitä tarvitaan. Jossain sinun täytyy koristella valoaukkoa, jotta se olisi houkutteleva ulkonäkö. Kaupunkiympäristössä on tarpeen irtisanoutua katseilta, varsinkin jos talot ovat lähes vierekkäin. Ja makuuhuoneessa tai lastenhuone on erittäin tärkeää saavuttaa hyvä sähkökatkos yönä voi esiintyä vaikka se on tarpeellinen, kun ikkuna on jo täynnä auringonpaistetta.

Useimmat tuotteet ovat tiheämpi nimi verhot. Ne on valmistettu kuten kankaat jacquard, tapetti, sametti, täytettä, joka edelleen pahentaa suunnitteluun. Huntu Cascade alas alas suuri kippaa, luo erittäin juhlava ulkoasua ikkunan. Aiemmin nimeäminen sellaista kudosta oli edelleen suojella tilat luonnoksia, jotka väistämättä olemassa, koska aukot puinen kehyksiä. Nyt kynnyksellä muovituotteet ongelma luonnoksia ratkaistu, verhot eivät enää pakollisena osana sisustus, niitä ei voida käyttää ollenkaan (jos on kaunis muoto aukot ja se ei halua sulkea), tai ei sulkea, jolloin sivuilla, ulkoreunat reunuslista. Nämä verhot ovat välttämättömiä ystäville pitkän unen, varjostaa lastenhuoneita, mutta keittiössä tai kylpyhuoneessa verhot on melko paikallaan, ne likaantuvat ja häiritä. Aseta äänenvoimakkuus että ne vievät, estää niiden käytön loggias ja parvekkeet. Mutta se oli raskas kangas on edelleen hyvin suosittu perinteisiä sisä- tai rekisteröintiä suuri avokuisti omin käsin.

Aiemmin niitä käytettiin muuttumattomina tandem kuin lanka neulalla, ja nyt niiden polut eriytynyt. Puhumme verhot - tuote on ohut, kevyt, läpikuultava kangas. Avulla tällainen tehdään parhaiten sisustus ideoita omiin käsiinsä. Koska kangas verhot ohut ja siinä on avoin rakenne, sileä taittuu, eivät toimi saavuttaa geometrinen tarkkuus sen pinnalla. Verhot voidaan draped, mutta pehmeä taittuu. Yleensä niitä tai kokonaan pysäyttää aukon tai ne sivuilla, aivan kuten verhot. Hoitoon verhot et tarvitse kehittyneitä työkaluja, liitetiedostoja, se riittää tavanomainen ompelukoneen joukko vakio välilehtiä ja neuloja.

Uutta meille, mutta on klassinen maailmassa, verhoilla nostimet. Kehittyy Roman ja Itävallassa, jossa kangas on taitettu, rullalle, ja kaihtimet, tämäntyyppisten pidetään kaikkein käytännöllinen ja kätevä. Ne ovat kiistaton johtajia valittaessa verhot keittiöön, ikkunat kylpyhuoneessa, pieni sisustus, jossa jokainen senttimetri, ja se on tarkoitus käyttää aktiivista ikkunalaudalle alueella.

Kuitenkin kaikki nämä lajit voidaan onnistuneesti yhdistää missä tahansa yhdistelmässä, kuten verhot levittää tai verho + + tela. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa maksimaalisen toiminnallisuuden verhot. Kullekin tyyppisiä verhot kätensä Mestarikurssilaisia Se on erilainen, mutta yhdistää ne yhdeksi kokonaisuus et vaikeaa.

valjaat verhoja käsillään helpoimmin yksinkertaisin malli - draped kangas röyhelöt. Se voi olla kaksi symmetrisesti roikkuu liinaa tai laaja, joka liikkuu yhteen suuntaan tai toiseen. Sinun täytyy ostaa palan kangasta, ja leveys ja pituus ei riitä, että tietää parametrit halutuksi valmiiksi tuotteeksi, koska sinun täytyy harkita kaikkia paljon päästöoikeuksia.

Kankaiden, joilla on normaali tiheys tyypillisesti kaksinkertaistuu leveys lopputuotteen, mutta se on myös tarpeen luoda helma korvaukset noin 4 cm kummallakin puolella. Jos kangas on tiheämpää rakenne, jolloin muodostuu poimuja sinun täytyy ottaa vielä suurempi leveys, on jo usean ole kaksi, vaan kolme. Samat laskelmat tehdään ja määrittää pituuden. Horisontaaliset rypyt eivät, mutta liikkumavaraa sinun on otettava huomioon. Sen lisäksi, että mahdollinen pituus helmassa ompelemalla, liittämällä asennus- ja vakuutus, jos järjestelmä, jos verho istuvat pesussa - kaikki nämä vivahteet yleensä antaa noin 25 senttimetriä. Pituus valmiin kankaan, sinun täytyy määrittää oman, joidenkin tilojen hyvästä näyttää verhot lattiasta kattoon, ja jonnekin olla merkitystä lyhyt verhot kahvilassa tyyliin.

Tässä prosessissa ei ole hankaluuksia, voit tehdä ilman mestarikursseja verhot käsillään (video joten juuri eivät tarvitse sitä). Joten meidän pala kangasta on valmis, ja me käsittelemme ensin käsittelyyn puolin. Kummaltakin puolelta tehdä helma noin 1,5-2 cm leveä, saunan suurine silmukkaa vai eivät tee tätä, mutta tärkeintä - hyvä väännä kertaiseksi. Sen jälkeen meidän kääri se uudelleen saman verran, ja kiinnitä kone ei linjan koko pituudelta. Tämän jälkeen voit tehdä käsittelemällä pohja - sammuta 5 cm väärällä puolella, väännä hyvin, ja sitten tehdä toinen osa, ja 5 senttimetriä, ja ompelee sen. Päälle, meidän täytyy tehdä hieman eri käsitellä sitä, tarvitsemme erityistä verho nauha, jonka haluat ostaa varastoon varusteet. Levitä verho, ylöspäin määrätä yläreunan nauhan sivureunan joka on hieman kääri väärälle puolelle. Pin nastat nauha koko pituudelta, ylhäältä ja alhaalta, tai tallentaa porrastetulla tavalla lopulta leikattu pois ylimääräinen nauha, ruuvin kärki on myös alapuolelta. Kierre, vastaa väri nauhan, ommeltu sen alareunasta vetäytyminen noin 1 senttimetri. Myös ommeltu kiinni reunoista, jota niin huolellisesti oli taipunut. Nyt teemme tarkennusta ja sammuta nauhan nurjalle puolelle, niin että tämä linja on nyt osoittautunut teitä huipulla. Varmistaakseen sen linjat alas, sinun täytyy muuttaa sukkulan kierre koneen haluttu väri ja ylempi vasen valkoinen, kun taas edessä, sinulla on väri viiva, ja nauhalle - valkoinen. Keskellä nauha on myös tarpeen kirjoittelu, mutta nähdä, että neula osu pisteeseen, jossa lanka ommeltu erikoinen oppaita. Nyt vain vasen vetää niitä ja ihme tapahtui - kangas kokoontuu siisti taittuu. Paina varovasti pois kaikki saumat, silitä kangas verhot ja voimme korjata sen hylly - se on täysin valmis.

Luoda moderni klassikko - ruskeat verhot ilman lambrekiinien on kangas tai monimutkaisia, voit käyttää epätavallinen liitetyypin tasanteelle - silmukat. Ne ovat metalli renkaita, jotka on ommeltu yläraajojen kudos, kudoksen, että ne voidaan helposti koukussa kapean keilan räystäs. Koska ne ovat koukussa kohtisuorassa hylly, niin olla itse (olettaen, että riittävä tiheys kudoksen) muodostamaan laaja, vakava taittuu.

harvinaisempia lajeja verhot keittiöön käsillään käytetään useammin. Neutraali tekstiilit usein ei kestä vaikeissa olosuhteissa keittiön, rakastajatar, joka antaa paljon aikaa ruoanlaittoon. Voit tehdä tämän, eikä sitä käytetä keittiössä verhoiltuna tai joudut työskentelemään tiiviisti menetelmistä palauttaminen huonekalut omin käsin. Mitä voidaan tarjota vaihtoehtoja ei tekstiilejä, jotka ovat hyvin pesty ja puhdistettu?

Se on helpointa työskennellä paksu siima, mutta on olemassa vaihtoehtoja kauniita satiini nauhoja ja koristeellinen johdot, jotka itse on lisätty haluttu tekstuuri verhot. Kukin ankkurointi kireä tai neilikalla, tai niin, että voit siirtää design räystäs renkaan.

tehdä Taitekaihtimet kätensä Se voi olla mistä tahansa kudoksesta. Mutta jos haluat täydellisen sähkökatkos, valitse erityinen hyvin tiheitä, sitä voi tilata erityisiä verkkosivustoja. Kannattaa myös huolehtia ulkopinnan kodin, ja tällaista verhot tehdä kaksipuolisia.

Luoda et tarvitse monimutkaisia ​​kuvioita ja jopa lukuisia lisämateriaaleja. Voit käyttää vanhaa asennus kaihtimia tai tehdä niistä pois puusta räystään kanssa Progress reiät säiettä. Kangas ompeli vaakajohteen nauhojen yhtä etäällä toisistaan, verkon kautta pystysuunnassa ommeltu lanka että supistuminen koko rakenne nostetaan kaunis taittuu.

Erilaisia ​​Roman ovat rullaverhot. omiin käsiinsä ne voidaan tehdä hyvin yksinkertainen - ne myydään erityisellä setti, joka sisältää web ja kiinnitysjärjestelmän - sylinteri, johon haavakudosta, avaamaan ja sulkemaan ikkunan.

Kauneus tämän tyyppinen, että tällaisiin verhot käsillään kuvio ei tarvita lainkaan, se on, että se leikkaa suorakulmion, täyttää sen kiinnittimiin, ja ruuvi koko järjestelmän ikkunan puitteen (avaamiseksi ikkunat) tai runkoon (huoneet ikkunat). Ihanteellinen variantin verhot kylpyhuoneeseen, ne sulkeutuvat yhdellä kädenliikkeellä, ja näyttää hyvin koristeellinen.

Mestarikurssi: miten ommella verhot keittiöön kädet on kuvioitu

Verhot keittiöön kädet tehdä yksinkertaisia ​​asioita käsintehtyjä koskaan mene pois muodista, ja tänään, kun voit ostaa kaikkea, manuaalista työtä arvostetaan jopa enemmän. Ommella, tie, koristella - täysin tarpeettomia mistään emäntä taitoja. Ja jos koet hieman enemmän, voit aloittaa ei ole kovin monimutkainen, mutta toimiva asioita. Esimerkkinä tästä - verhot, ja tehdä niistä omiin käsiinsä ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Varsinkin jos verhot keittiöön.

Myös klassisia vaihtoehtoja olemassa nykyaikaisia, eritasoisia, malli on melko yksinkertainen, ja toisaalta, hieno. Tässä ovat suosituimpia tyyppejä verhot:

 • Verhot sen saranat. Klassinen, tekniikka on melko helppo suorittaa voimiin edes aloittelija.
 • Itävallan kaihtimet. Kevyt, herkkä, röyhelöt ja röyhelöt. Kasvaa, koska kiinnitys- teippi.
 • Laskosverhot. Niiden muotoilu on yksinkertainen, näyttäisi siltä, ​​mutta tuotanto vaatii tiettyjä taitoja. Tasainen, yksinkertainen ja tyylikäs.
 • Ranskan verhot. Tee keittiön ilma, viihtyisä, tarjous. Kuviot ne välttämättä ole heti selvää aloittelija, on välttämätöntä ymmärtää. Master osaa tehdä tikanheittoa, muodostaen poimuja. Myös asennus nauha levitetään.
 • Verhot siteet. Räätälöimään yksinkertainen rakenne on merkitystä, selkeä kuvioita. aloittelija hallitsee omissa käsissä.

Sinun pitäisi alkaa yksinkertaisin vaihtoehto, ja oppinut sen, ajatella uusia ideoita.

Läpinäkyvä verhot keittiöön (video)

Ompelemalla liittyy käytön luonnonmateriaaleja. Tekniikka on yksinkertainen, kuvio leikkaus ja ne ovat ilmeisiä aloittelijoille. Algoritmi on seuraava:

 • Pohjakankaan tarvitse raivata kaksi kangasta.
 • Toiset, koriste-esineitä pitäisi leikata pois ylimääräinen kangas. Vuori ei ehkä tarvita.
 • Muista tehdä käsittelyn sivusauman paneelit, jotta käytön aikana tuote ei liukene saumat.
 • Elementtejä korin alaosaan on välttämätöntä ommella taskuun ja ompele alustaan ​​verkossa.
 • Silmukoita Taita, ompele ne tarvitsevat sisäpuolelta, käännä. Sileä niin, että sauma on keskiosassa. Saranoitu ei pitäisi nähdä säikeitä väärinkäytöksiä jne
 • Silmukkatahmeuden kääntöpuolella pääpuoliin.
 • Tämän jälkeen sinun pitäisi tehdä nappaa. Kangas taitetaan puoli, ommeltu, käännetään nurinpäin, tasoitetaan. Älä unohda, että sauma jälleen, tulisi kohdistua keskiosassa.

Verhot saranat - yksi helpoimmista tavoista koristella keittiön ikkunasta

Verhot ommellaan silmukoita edullisesti luonnonmateriaaleja Tämä malli liittyy käytön verhot koriste-elementtejä

Suunnittelu keittiön verhot liittyy röyhelöitä, tavallinen, rusetteja. Saada asia pois luokkaan "turistiluokan", mutta erittäin kodikas, mukava.

Verhoja jokainen malli on ainutlaatuinen keittiöön. Varsinkin, jos et halua sitä käsillään.

Mitä kuviota, yksinkertaisin version - malliin. Se koostuu tavallisesti yhdestä tai kaksi suorakulmiota (tämä riippuu ikkunan kokoa). Malli on luotu perustuu mittapuut. Pituus verhot keittiöön - ikkunalaudalla tai alapuolella. Liian pitkä malli keittiö epämukavaksi.

Oikein kokoonpanossa pattern - avain onnistuneeseen päätökseen työn

Maksimi, joka on sallittu, 15 cm kynnyksen alapuolelle.

Laatimisessa malli, älä unohda, että sinun täytyy jättää noin 2 cm helma liinalla ylhäältä ja alhaalta.

Itse asiassa, kuvio verhot - se on suorakaide, joita käsitellään reunoista. Täällä ja mestarikurssi ei ole tarpeen, ompelu yksinkertainen, jos malli standardin asioita.

Taitekaihtimet kätensä (video)

Ompele verho kappa-keittiö

Jotta hands-verho kappa, se on hyvin yksinkertainen. Ja vielä, tänään se on muodikasta sisustuselementti kykenee obuyutit tahansa ikkunan. Tällainen vaihtoehto valitaan usein nuoret parit, jotka pyrkivät lohduttaa irrotettava kuoren. Ja halpa, ja nopeasti, ja verhot tehdä kauniita, lyhyt, ja moderni muotoilu.

Optimaalinen pituus verhot keittiöön - ikkunalaudalla Kappa tänään on erittäin suosittu sisustus

 • Kangas leveys on yhtä suuri kuin ikkunan leveys aukon, ja korkeus - 60 cm.
 • Se vie kapea satiini nauha ja lanka kankaan väriä. Kankaat voivat myös puuvillaa, synteettistä tai sekoitettu.
 • Kangas on raudalla, leikkaus on tehty tasaisella pinnalla. Alareuna puolella ja tarve lakaista, ja sitten ommel.
 • Edelleen, yläreuna taitetaan paksuus räystään ensimmäisen pyyhkäisyn jälkeen ommel. Vuori verho ei tarvita.
 • Shovchik alapuolen tarvitse hieman kerääntyi lanka, kirjaimellisesti 5-6 silmukkaa.
 • Voit ripustaa verhon tasanteelle. Satiini nauha on jaettu kaksi liuskaa jokaisen mittarin. Nauha heitetään yli leuan ja vedetään yhteen, muodostaen taitoksia.
 • Jää vain sitoa päät nauhat keulassa.

Verho kappa, voi olla eri värejä ja muotoja

Lyhyen verho pelmets valmis, mukauttaa niitä niin yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu niin, että ne eivät vaadi mallia, ja olet valmis kuluttua malli voi antaa mestarikurssi on ompelu kauneuden omin käsin.

Verhot silmukat - vaihtoehto ikkunaluukut saranat

Keksiä ideoita, kun otetaan huomioon vaihtoehtoja Internetissä, voit törmännyt ole yksi mestarikurssi päälle verhoja kanssa silmukat. Silmukat - vanteen muovista tai metallista, joka muodostaa reiän kankaaseen. Useimmiten koukussa verhot reunalla itse silmukoiden läpi.

Kun vahvistamisesta silmukat, offset yläreunasta riippuu tulle kankaan kireys Koko, lukumäärä ja leveys laskokset riippuu etäisyydestä silmukat Mezhuyev

Ja jos suunnittelu verho kokonaisuudessaan ei poikkea vakiomallin, malli on myös varsin tyypillistä, olennainen ero - reikien läpivientitiivisteille ja silmukat asumaan käsillään saattaa vaikuttaa vaikealta, ja jopa pakottaa luopumaan ajatuksesta.

Mutta voit tehdä mitä haluat, ja asennus silmukat vain täytyy harjoitella. Ja soveltamalla tärkeitä vinkkejä:

 • Välinen etäisyys silmukat on määritetty etukäteen, se riippuu halutusta syvyys rypisty. Jos haluat tehdä taittuu helpotuksesta, etäisyys on 20-22 cm, jos pehmeä - enintään 15. Kaunis taitoksia saadaan etäisyydellä 18 cm.
 • Tärkeä seikka - sisennyksen yläreunasta verhot. Se riippuu materiaalin tiheydestä. Pehmytkudoksen mutka reuna 6 cm, jos renkaan halkaisija on enintään 4 cm.

Mutta pieni työpaja asennukseen sirkkoja itse omin käsin.

Tärkein vaihe - kudoksen merkinnät. Yläosassa verhot tehdä muistiinpanoja perustamisen renkaat, huolellisesti leikattu reikä. Sitten asennettu molemmin puolin silmukat ja lukittu (tai puristetaan puristimen läpi).

Making verhot ilman ompelua (video)

Vinkkejä noviisi neula naiset

Verhoja liittyy perustaidot ompelu. Jos et tiedä mitä leikata, kuvio, vuori, kaikilla on opittava. Sillä välin, sinun täytyy käyttää hyviksi ideoita, tarkastella useampia mestarikurssi, poimia suunnittelu verho, valitse materiaali verhot keittiössä.

Sisustaa verhot, ikkuna, tehty omin käsin, sinulla pitää olla perustaidot ompelu

Ja kuitenkin tehdä jotain mielenkiintoista keittiössä käsillään, on välttämätöntä tietää vähän temppuja:

 • Sinun pitäisi alkaa luonnos tai idea lehdestä, internetistä, älä sokea visuaalinen näyte on vaikeaa;
 • Jos päätät tehdä tilkkutäkki verhot, he tarvitsevat vuori;
 • Tilkkutäkki verhot ovat erityisen hyviä maalaismainen keittiö;
 • Verhojen muotoilu balilaistyylinen on käyttää vain luonnonmateriaaleja luonnolliset värit, kädet niitä, voit tehdä kirjonta;
 • Vuori tarve ja päälle verhot, jos kangas on hyvin ohut;
 • Mitään neuvoja päällikön aloittaa verhoja klassisen malleja jugendtyylinen, suunnittelu yksinkertainen ja ytimekäs.

Ensin omin käsin luoda kaunis, siisti verhot ikkunoiden, sinun täytyy treenata tasaisuus ompelemalla, ja loput on selvästi tarkista ohjeet huolellisesti tai katsella mestarikurssi.

Miten ommella verhot kädellään (video)

Verhot, kaihtimet ja keittiö - osa kodin, jota ilman on mahdotonta saavuttaa halutuin mukavuutta. Ne täytyy luoda näkymä väriavaruus tila, yleinen tyyli omia ajatuksia siitä kauneutta. Jos keittiö on pieni, tumma verhot tehdä siitä vieläkin pienempi. Jos keittiö on tyylikäs, verho-maa ei ole sopusoinnussa kokonaiskuvaa.

Opastetut valtuutetulle huoltamolle, suositusten kokenut ompelijaa, ja kaikki on onnistuttava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin